موسسه حقوقی اترس


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


موسسه حقوقی اترس
با مجوز رسمی کانون وکلای دادگستری مرکز
02191304800
09201304800
www.atras.ir
Instagram : atras.ir

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


📌 تعطیلی واحدهای قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز ۲۶ آذر ماه

✳️ بدینوسیله به اطلاع می رساند. بنابر اعلام معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه و با عنایت به مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران به علت برودت هوا و به منظور جلوگیری از انباشت آلایندگی، واحدهای قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز دوشنبه ۲۶ آذر ماه تعطیل است. همچنین در سایر استان‌هایی که توسط مقامات محلی تصميمات مشابه اتخاذ شده است در واحدهای قضایی و اداری نیز قابل اعمال است.
#تعطیلی_دادگاه
🌐 https://qazahrm.eadl.ir/news/articles/articleType/ArticleView/articleId/10954


🔻تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها، ادارات و بانک های استان تهران برای فردا دوشنبه ۲۶ آذرماه

🔹 غراوی معاون عمرانی استاندار تهران اعلام کرد؛ با توجه به تداوم برودت هوا، آموزش مدارس در تمام مقاطع تحصیلی به غیر مدارس استثایی غیرحضوری و دانشگاه‌ها، ادارات و بانک های استان تهران نیز به استثنای دستگاه‌های خدمات‌رسان و درمانی، فردا دوشنبه ۲۶آذرماه تعطیل اعلام می شود. / تسنیم


🔴 نظریه مشورتی درباره اموال غیرمنقول دارای سابقه ثبتی

📌 چنانچه درخصوص اموال غیرمنقول دارای سابقه ثبتی، رأی دادگاه صرفاً مبتنی بر الزام به تحویل و تسلیم مبیع باشد، با توجه به مواد ۴۴،۴۳ و ۴۵ قانون اجرای احکام مدنی مصوب ۱۳۵۶، آیا نحوه اجرای حکم با تخلیه ملک ملازمه دارد؟در صورتی که متصرف دارای سند رسمی یا مأذون از مالک رسمی باشد، آیا اجرای حکم تحویل یا تسلیم و سپس تخلیه ملک علیه وی امکان پذیر است؟


📌 نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضاییه:
اولاً، در فرض سؤال که حکم قطعی مبنی بر تحویل مبیع (ملک دارای سابقه ثبتی) صادر شده است، اجرای حکم تحویل و تسلیم مبیع، مستلزم خلع ید از ملک و اعمال مواد ۴۳ و ۴۵ قانون اجرای احکام مدنی مصوب ۱۳۵۶ است؛ بنابراین، اجرای حکم با خلع ید ملازمه دارد. ثانیاً، صرف تصرف ثالث درخصوص عین یا منافع محکوم به، مشمول حکم مقرر در ماده ۴۴ قانون یاد شده است.

#نظریه_مشورتی #اموال_غیر_منقول #سابقه_ثبتی #قانون_اجرای_احکام_مدنی #اداره_کل_حقوقی_قوه_قضاییه #وکیل #وکیل_دادگستری #موسسه_حقوقی_اترس

🟣 کانال تلگرام مؤسسه حقوقی اترس


🔴 ابلاغیه های مراجع شبه قضایی از سال ۱۴۰۴ از طریق سامانه ثنا ارسال می شود.

📌 معاون اول قوه قضاییه اظهار داشت:‌ مطابق لایحه بودجه ۱۴۰۴ تمامی نهادهای شبه قضایی مکلف شدند تمام ابلاغ ها را به صورت الکترونیکی از طریق سامانه ابلاغ الکترونیک اعلام دارند همچنین به قوه قضاییه اجازه داده شده است که بابت هر ابلاغ در سامانه مبلغ ۵۰ هزار ریال دریافت کند و درآمد حاصل از آن را به میزان دو همت در قالب درآمد اختصاصی پس از واریزی به حساب خزانه برای تجهیز سامانه ابلاغ الکترونیک به قوه قضاییه بازگردانند.

📌 وی افزود: از جمله اقدامات و اتفاقات بزرگ اجرای قانون، قانون شوراهای حل اختلاف و ایجاد دادگاه‌های صلح بوده است. قانون جدید شوراهای حل اختلاف در همه حوزه‌های قضایی کشور یعنی ۶۵۸ حوزه قضایی عملیاتی شد و ساختار ۱۹۱۶ شعبه دادگاه صلح برای همه حوزه‌های قضایی شهرستان‌ها ابلاغ شد.

#ابلاغیه #سامانه_ثنا #مراجع_شبه_قضایی #شورای_حل_اختلاف #دادگاه_صلح #وکیل #وکیل_دادگستری #موسسه_حقوقی_اترس

🟣 کانال تلگرام مؤسسه حقوقی اترس


🔴 صدور آنلاین احکام چک‌های برگشتی با استفاده از هوش مصنوعی

طراح قانون چک از همکاری بانک مرکزی و قوه قضاییه برای صدور آنلاین احکام چک‌های برگشتی با استفاده از هوش مصنوعی خبر داد.

📌 ابوالفضل ابوترابی، طراح قانون چک در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگویی اظهار کرد: بانک مرکزی و قوه قضاییه در حال فراهم آوردن زیرساخت‌های لازم برای صدور احکام قضایی چک‌های برگشتی به‌صورت برخط و از طریق دستیار قضایی هوش مصنوعی هستند.

وی با بیان اینکه تا پایان سال، استفاده آزمایشی از دستیار قضایی هوش مصنوعی برای صدور احکام اجرایی چک‌های برگشتی آغاز خواهد شد.، افزود: این اقدام به‌عنوان بخشی از برنامه‌های مشترک بانک مرکزی و قوه قضاییه، تحولی در فرایندهای قضایی مرتبط با چک‌های برگشتی ایجاد خواهد کرد.

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کاهش آمار چک‌های برگشتی گفت: اگرچه آمار چک‌های برگشتی از ۲۱ درصد به ۸ درصد کاهش یافته است، همچنان سالانه حدود ۸۰۰ هزار پرونده قضایی مربوط به چک‌های برگشتی در دستگاه قضایی تشکیل می‌شود.

ابوترابی خاطرنشان کرد: با بهره‌گیری از هوش مصنوعی در صدور احکام اجرایی مرتبط با چک‌های برگشتی، مانند توقیف اموال و صدور جلب، حجم پرونده‌های قضایی به‌طور چشمگیری کاهش خواهد یافت. این اقدام و تعامل بانک مرکزی و قوه قضاییه می‌تواند حدود ۸۰۰ هزار پرونده قضایی در سال را از چرخه دادرسی خارج کند و به بهبود کارایی سیستم قضایی کشور کمک کند.

#چک #چک_برگشتی #هوش_مصنوعی #بانک_مرکزی #قوه_قضاییه #مجلس_شورای_اسلامی #وکیل #وکیل_دادگستری #موسسه_حقوقی_اترس

🟣 کانال تلگرام مؤسسه حقوقی اترس


♦️اطلاعیه معاونت منابع انسانی قوه قضاییه درمورد تعطیلی واحدهای قضایی و اداری قوه قضاییه در روز ۲۵ آذر ماه

📌متن اطلاعیه به شرح زیر است:

بدینوسیله به اطلاع می رساند بنابر اعلام معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه و با عنایت به مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران به علت برودت هوا و به منظور جلوگیری از انباشت آلایندگی، واحدهای قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز یکشنبه ۲۵ آذر ماه تعطیل است. همچنین در سایر استان‌هایی که توسط مقامات محلی تصميمات مشابه اتخاذ شده است در واحدهای قضایی و اداری نیز قابل اعمال است.

🔗 عضویت در کانال موسسه حقوقی اترس


🔷 عقد قرض

قرض عقدی است که به موجب آن احد طرفین مقدار معینی از مال خود را به طرف دیگر تملیک میکند که طرف مزبور مثل آن را از ‌حیث مقدار و جنس و وصف رد نماید و در صورت تعذر رد مثل قیمت یوم‌الرد را بدهد.

بنابراین تنها مال مورد قرض وجه نقد نیست و هر مالی اعم از منقول و غیرمنقول میتواند موضوع این عقد باشد.

همچنین اگر قرض گیرنده امکان بازگرداندن مال به صورت بیان شده را نداشته باشد باید قیمت آنرا بر حسب قیمت روز پرداخت نماید.

🔷 شرایط صحت عقد قرض

برای انعقاد هر قراردادی بر اساس قواعد عمومی قرارداد باید طرفین آن دارای اهلیت قانونی یعنی بلوغ، عقل و رشد باشند و در غیر این صورت یا قرارداد طرفین باطل یا غیرنافذ خواهد بود.

مال مورد قرض میتواند هم منقول و هم غیرمنقول باشد. اما نکته ای که در این بین وجود دارد این است که مال باید معین و مشخص باشد و هیچگونه ابهامی در خصوص آن وجود نداشته باشد.

برای مثال نباید گفته شود که یکی از دو مال بیان شده به قرض داده میشود و باید اوصاف دقیق مال معین باشد.

🔷 اوصاف عقد قرض

لازم بودن: در قراردادها اصل بر لزوم است و اگر اشاره ای به جایز بودن عقود نشده باشد لازم تلقی میشوند که در خصوص قرض نیز چنین است. لازم بودن به این معنا میباشد که هیچ یک از طرفین حق فسخ قرارداد را بدون داشتن دلایل قانونی یا بر اساس شروط ضمن عقد نخواهند داشت.

تملیکی بودن: تملیکی بودن به این معناست که مال موضوع عقد پس از انعقاد آن به مالکیت طرف دیگر اضافه خواهد شد که در این عقد، مال از مالکیت قرض دهنده خارج و به تملیک قرض گیرنده وارد خواهد شد.

رضائی بودن: رضائی بودن در اینجا به این معناست که پس از امضای قرارداد هیچ تشریفاتی برای انتقال مال به قرض گیرنده نیاز نیز و بی واسطه این انتقال رخ خواهد داد.

معوض بودن: به دلیل اینکه یک مال مورد موضوع این عقد بوده که در ابتدا از قرض دهنده به قرض گیرنده و پس از مدت مشخص از قرض گیرنده به قرض دهنده منتقل میشود عقد معوض خواهد بود. در نتیجه تعادل در عوضین یکی از ثمرات این وصف میباشد.

«برای خواندن نکات بیشتر درباره عقد قرض وارد لینک زیر شوید»

🟠 عقد قرض

🟣 کانال تلگرام مؤسسه حقوقی اترس

#عقد_قرض #شرایط_صحت_عقد_قرض #اوصاف_عقد_قرض #وکیل #وکیل_دادگستری #موسسه_حقوقی_اترس


🔴 بخشنامه تعیین شعبه ۱۵۸ دادگاه عمومی حقوقی تهران برای رسیدگی به دعاوی کارگر و کارفرما

📌 به موجب دستور رئیس کل محترم دادگستری استان تهران و در راستای ساماندهی و تسریع در رسیدگی به درخواست‌های صدور اجراییه آرای صادره از هیات‌های تشخیص و حل اختلاف کارگر و کارفرمایی و اجرای آن شیوه‌نامه زیر جهت اجرا و اقدام لازم ابلاغ می‌گردد:


📌 ۱. اختصاص شعبه ۱۵۸ دادگاه عمومی حقوقی مجتمع قضایی شهید محلاتی:

از تاریخ ۱۴۰۳/۰۸/۲۷ کلیه درخواست‌های مرتبط با صدور اجراییه موضوع ماده ۱۶۶ قانون کار به این شعبه ارجاع می‌گردد.

۲. خودداری از ارجاع درخواست ها به سایر شعب:

مقتضی است از تاریخ مذکور از ارجاع درخواست‌های صدور اجراییه به سایر شعب تحت تصدی خودداری نموده و تمامی درخواست‌ها را به کارتابل سرپرست محترم مجتمع قضایی شهید محلاتی ارسال فرمایید تا جهت رسیدگی به شعبه تخصصی مربوطه ارجاع شود.

۳. اجرای اجرائیه های قبلی و درخواست های پیشین:

اجرای تمامی اجرائیه‌هایی که پیشتر صادر شده‌اند و همچنین درخواست‌هایی که قبل از تاریخ ۱۴۰۳/۰۸/۲۷ در هر مجتمع ثبت شده‌اند، مطابق روال گذشته انجام خواهد شد.

۴. محل استقرار شعبه ۱۵۸ دادگاه عمومی حقوقی تهران:

شعبه مذکور و اجرای احکام مربوطه در میدان بهارستان خیابان صفی علی‌شاه ساختمان شهید دیالمه مستقر می‌باشد.

ضروری است این شیوه نامه به اطلاع کلیه همکاران و واحدهای ذی‌ربط رسانده شود و اقدامات لازم مطابق با مفاد آن انجام پذیرد.

#دعاوی_کارگر_و_کارفرما #هیات_تشخیص #هیات_حل_اختلاف #دادگاه_عمومی_حقوقی_تهران #وکیل #وکیل_دادگستری #موسسه_حقوقی_اترس

🟣 کانال تلگرام مؤسسه حقوقی اترس




🔴 نظریه مشورتی درباره خارج از مهلت بودن آرای اصلاحی در داوری

📌 چنانچه رای داوری در مهلت 3 ماهه موضوع تبصره ماده 484 قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب 1379 یا مدت مد نظر طرفین صادر و ابلاغ شود؛ اما در خارج از مهلت‌های یادشده، رای اصلاحی داوری صادر شود، خواهشمند است به پرسش‌های زیر پاسخ دهید:
1- آیا رای اصلاحی داوری به دلیل خارج از مهلت بودن باطل است؟
2- بر فرض بطلان رای اصلاحی داوری، رای اصلی که به دلایلی مانند ذکر اشتباه شماره چک و یا نام طرفین متضمن ایراد است، چگونه اجرا می‌شود؟ آیا رای اخیر نیز قابلیت اجرایی ندارد و باطل است؟


📌 نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضاییه:

در مقررات داوری صدور هرگونه رای اصلاحی یا تکمیلی خارج از مهلت قانونی برای داور پیش‌بینی نشده است و چنین رایی به لحاظ خارج از مهلت بودن فاقد اعتبار است. همچنین ماده 487 قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب 1379 در خصوص تصحیح رای داور، تعیین تکلیف کرده است که اجرای مفاد این ماده در موارد تصحیح رای داوری لازم‌الرعایه است.

#داوری #رای_داوری #رای_اصلاحی_داوری #اداره_کل_حقوقی_قوه_قضاییه #وکیل #وکیل_دادگستری #موسسه_حقوقی_اترس

🟣 کانال تلگرام مؤسسه حقوقی اترس


🔴 اختیار بخشودگی جرایم مالیاتی قابل بخشش به ادارات کل امور مالیاتی سراسر کشور تفویض شد.

📌 سیدمحمدهادی سبحانیان رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، بخشنامه تفویض اختیار بخشودگی جرایم مالیاتی قابل بخشش را به ادارات کل سراسر کشور ابلاغ کرد.

📌 طبق این بخشنامه، مودیانی که نسبت به پرداخت یا ترتیب پرداخت بدهی مالیات بر ارزش افزوده ابرازی دوره های بهار و تابستان ۱۴۰۳ تا تاریخ ۲۶ آذرماه ۱۴۰۳ اقدام ننموده باشند از ابتدای دیماه سال جاری تفویض اختیار بخشودگی جرایم مالیاتی قابل بخشش این مودیان در هر دوره، سال و منابع مالیاتی (عملکرد، حقوق تکلیفی و ارزش افزوده) حداکثر تا بیست و پنج درصد(۲۵%)، و یا برای اشخاص حقیقی تا سقف پانصد میلیون (۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال و در مورد اشخاص حقوقی تا سقف دو میلیارد (۲.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال به مدیران کل امور مالیاتی تفویض می گردد.

#مالیات #جرایم_مالیاتی #ادارات_کل_امور_مالیاتی #سازمان_امور_مالیات #وکیل #وکیل_مالیاتی #وکیل_دادگستری #موسسه_حقوقی_اترس

🟣 کانال تلگرام مؤسسه حقوقی اترس


🔴 نظریه مشورتی درباره فرجام‌‌خواهی از آرای دادگاه صلح

📌 با توجه به قطعیت احکام مالی دادگاه صلح تا نصاب پانصد میلیون ریال، آیا این احکام قابل فرجام‌خواهی است و یا آنکه صرفاً احکام بیش از پانصد میلیون ریال قابل فرجام‌خواهی است؟


پاسخ اداره کل حقوقی قوه قضائیه:

آراء دادگاه‌های صلح فقط نسبت به خواسته بیش از پانصد میلیون ریال که به جهت عدم تجدید نظرخواهی قطعیت یافته‌اند، قابل فرجام‌خواهی است.

#دادگاه_صلح #اداره_کل_حقوقی_قوه_قضاییه #تجدید_نظر_خواهی #فرجام_خواهی #وکیل #وکیل_دادگستری #موسسه_حقوقی_اترس

🟣 کانال تلگرام مؤسسه حقوقی اترس




آیا اطلاعیه تعطیلی پنجشنبه و جمعه شامل بخش خصوصی هم می گردد؟
هر چند که در اطلاعیه از عنوان 《نهادهای عمومی و غیردولتی》 استفاده شده است ، اما این اطلاعیه مشمول بخش خصوصی نمی گردد. منظور از نهادهای عمومی و غیردولتی سازمان‌هایی مانند شهرداری هستند که با اجازه قانون تاسیس می شوند و این اطلاعیه شامل بخش خصوصی نمی باشد.

https://t.me/atraslegal

#تعطیلی #وکیل_اداره_کار


🔷 چک ضمانت صیادی

یکی از موارد صدور چک، صدور و یا ظهرنویسی چک بابت ضمانت می باشد و باید دید باتوجه به اینکه امکان ظهرنویسی چک های صیادی وجود ندارد چک ضمانت صیادی به چه نحوی صادر می شود؟

در پاسخ به این سوال باید گفت هنگام ثبت چک صیادی در قسمت «بابت» باید ضمانتی بودن چک صیادی قید شود.

به عنوان مثال صادرکننده در زمان درج مشخصات چک در سامانه صیاد بانک مربوطه، عبارت «بابت تضمین حسن انجام کار قرارداد کار شماره ۱۲۳۴۵-۱۵/۰۱/۱۴۰۲» را قید می نماید و یا «بابت ضمانت انجام معامله پلاک ثبتی شماره ۱۲۳/۴۵۶ مورخ ۲۹/۰۶/۱۴۰۲» بنابراین با انجام این کار، این مساله در سامانه صیاد قید می شود که چک با مشخصات ثبت شده بابت تضمین است و صرفا و در صورت دارا بودن شرایطی امکان مطالبه وجه چک وجود دارد و انجام این کار امکان هر گونه سوءاستفاده از چک را از بین می برد.

🔷 استرداد چک ضمانت صیادی

باتوجه به اینکه چک صیادی صادره بابت ضمانت بوده و این امر در سامانه صیاد نیز درج گردیده در صورتی که بنا به هر دلیلی موضوع ضمانت منتفی گردد چک ضمانت صیادی باید به صادرکننده مسترد شود و اگر دارنده از انجام این کار ممانعت کند صادرکننده می تواند نسبت به طرح دعوای استرداد لاشه چک اقدام نماید.

🔷 وصول چک ضمانت صیادی

درست است که چک ضمانت صیادی بابت تضمین انجام کار یا تعهد یا پرداخت وجهی صادر می شود اما در صورتی که آن کار یا تعهد انجام نشود یا وجهی که بابت تضمین پرداخت آن چک صادر شده است، پرداخت نشود، دارنده چک می تواند نسبت به وصول چک ضمانت صیادی اقدام کند.

در این صورت صادرکننده است که باید اثبات کند موضوعی که بابت تضمین آن چک صیادی صادر گردیده، انجام شده است.

«برای خواندن نکات بیشتر درباره چک ضمانت صیادی وارد لینک زیر شوید»

🟠 چک ضمانت صیادی

🟣 کانال تلگرام مؤسسه حقوقی اترس

#چک #چک_ضمانت #چک_ضمانت_صیادی #استرداد_چک_ضمانت_صیادی #وصول_چک_ضمانت_صیادی #وکیل #وکیل_بانکی #وکیل_دادگستری #موسسه_حقوقی_اترس




🔴 با تصمیم شورای امنیت ملی اجرای قانون حجاب چند ماه به تأخیر افتاد.

📌 اسماعیل سیاوشی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از تأخیر در زمان اجرای قانون حجاب و عفاف خبر داد و گفت: مجلس حدود ۷ هزار ساعت نفر روی قانون حجاب کار کرده و از شخصیت‌های علمی و فرهنگی و کارشناسان دعوت شده است. ما قانون را تصویب می‌کنیم و دولت باید آن را اجرا کند و حتی اگر قانونی بد باشد، باز هم باید اجرایی شود.

📌 زمان اجرای قانون حجاب به تاخیر افتاده ولی نمی‌توان آن را به‌صورت ترک فعل درنظر گرفت؛ در شورای امنیت ملی نیز به این نتیجه رسیدند که اجرای این قانون چند ماه به تاخیر بیفتد. اگر سران سه قوه با شورای امنیت ملی به نتیجه ای دیگر برسند، باز هم ترک فعل در نظر گرفته نمی‌شود.

📌 قانون حجاب و عفاف قابل اجراست و ممکن است فقط چند ماهی به تاخیر بیفتد؛ مجلس نظارت خواهد داشت و دولت و قوه قضائیه نیز هماهنگ می‌شوند. این قانون در حال حاضر هیچ مشکلی ندارد و ابهامات دولت هم مرتفع شده است ولی اگر دولت باز هم بحث دارد، باید مطرح کند و مسئله بین سران قوا حل شود. ولی قانون مورد تایید شورای نگهبان است و اگر مجدد به مجلس بیاید، سال‌ها طول می‌کشد.

گفتنی است که این قانون قرار بود ۲۳ آذر برای اجرا، ابلاغ شود.

#قانون_حجاب #شورای_امنیت_ملی #مجلس_شورای_اسلامی #وکیل #وکیل_دادگستری #موسسه_حقوقی_اترس

🟣 کانال تلگرام مؤسسه حقوقی اترس


🔷 وصیت تملیکی

وصیت تملیکی عبارت است از اینکه کسی عین یا منفعتی را از مال خود برای زمان بعد از فوتش به دیگری مجاناً تملیک کند.

🔷 شرایط صحت وصیت تملیکی

▫️عین یا منفعت بودن موضوع وصیت:  تنها مال معین یا منفعت باید موضوع وصیت تملیکی قرار گیرد. برای مثال ملک یا اتومبیل مشخصی به دیگری واگذار گردد.

▫️زمان بعد از فوت: این شرط تنها مختص به این نوع وصیت نیست بلکه بیان کننده ذات وصیت است که معطوف به پس از فوت وصیت کننده میشود و به وجود آمدن آن معطوف به فوت شخص است و وصیت کننده میتواند تا لحظه آخر از وصیت خود رجوع کند.

▫️مجانی بودن: مجانی بودن وصیت تملیکی نیز یکی از شرایط مهم است و در صورت درخواست عوض از سوی فرد دیگر ماهیت خود را از دست میدهد.

🔷 بهترین راه برای تنظیم وصیت تملیکی

تنظیم وصیت نامه به سه صورت وصیتنامه دستی، رسمی و سری امکان پذیر است.

این موارد با توجه به نوع نگارش آنها تقسیم بندی میشوند اما بار اثباتی هر یک از آنها متفاوت است. در این سه مورد بیان شده تنها وصیتنامه دستی میتواند مورد تردید قرار گیرد و وصیتنامه سری و رسمی به دلیل اینکه نزد مرجع صلاحیت دار یعنی دفتر ثبت اسناد رسمی تنظیم میگردد از قدرت اثباتی بیشتری برخوردار است و به سادگی امکان شک و تردید نسبت به آن وجود ندارد.

برای این کار لازم است به دفتر اسناد رسمی مورد نظر خود مراجعه کرده و وصیت را با شرایط پیش بینی شده تنظیم نمایید. اگر وصیتنامه سری یا رسمی باشد تنها میتوان بر علیه صحت آن ادعای جعل صورت بگیرد در غیر این صورت قابلیت اجرا خواهد داشت.

🔷 تا چه اندازه میشود برای اموال وصیت کرد؟

به طور دقیق این است که هر شخص میتواند برای پس از فوت خود تا ثلث اموال خود را مورد وصیت تملیکی قرار دهد و برای بیش از این مقدار نیاز به تایید وراث است.

نکته قابل توجه برای افرادی که خواهان انجام وصیت برای بیش از ثلث اموال بدون نیاز به شرط تایید وراث هستند این است که میتوانند با رعایت شرایط اموال خود را به شخص مورد نظر صلح عمری نمایند که یکی از عقود مهم میباشد.

«برای خواندن نکات بیشتر درباره وصیت تملیکی وارد لینک زیر شوید»

🟠 وصیت تملیکی

🟣 کانال تلگرام مؤسسه حقوقی اترس

#وصیت #وصیت_تملیکی #شرایط_صحت_وصیت_تملیکی #بهترین_راه_تنظیم_وصیت_تملیکی #وکیل #وکیل_دادگستری #موسسه_حقوقی_اترس


🔷 آنچه که باید درباره قرار وثیقه بدانید

در ابتدا بازپرسِ پرونده باید به متهم تفهیم اتهام نماید و تحقیقات لازم را در خصوص مدارک و مستندات پرونده انجام داده باشد.

هنگامی که با انجام تحقیقات احتمال بالای مجرمت با دلایل کافی وجود داشت، باید برای تضمین حضور متهم در جلسه رسیدگی و همچنین تضمین جبران خسارت زیان دیده از متهم تامین گرفته شود که در این صورت به جای بازداشت و سلب آزادی متهم میتوان در صورت پرداخت وثیقه وی را آزاد کرد تا در جلسات رسیدگی حضور پیدا کرده و همچنین حقوق بزه دیده نیز حفظ گردد.

🔹 پرداخت قرار وثیقه به چه صورت است؟

قرار وثیقه میتواند از سوی بازپرس صادر گردد و زمانی حالت اجرائی به خود میگیرد و متهم آزاد میشود که پرداخت وثیقه تعیین شده صورت گرفته و رسید آن به دفتر دادسرا تسلیم گردد.

میزان وثیقه اعلامی از سوی بازپرس با توجه به نوع جرم ارتکابی، شخصیت متهم و همچنین خسارت به بار آمده میتواند متفاوت باشد. پس از پرداخت وثیقه به میزان مشخص شده در قرار صادره از سوی مقام قضائی، متهم به صورت موقت آزاد بوده و موظف است در جلسات تعیین شده از سوی دادگاه حضور پیدا کند و در غیر این صورت ضمانت اجراهای عدم حضور گریبان گیر وی خواهد شد.

🔹 انواع پرداخت وثیقه

متهم و اطرافیان وی میتوانند برای پرداخت آن اقدام نمایند تا آزادی موقت متهم اجرایی شود.

پرداخت آن ممکن از سوی خود متهم و آشنایان وی که شخص ثالث محسوب میشود.

▫️پرداخت از سوی شخص متهم

متهمی که دارای اموال منقول و غیر منقول است میتواند از طریق همین اموال به تودیع این وثیقه اقدام نماید. برای مثال سند ملک خود را در ازای وثیقه تعیین شده قرار دهد البته این مسئله نیاز به تایید مقام قضائی خواهد داشت.

با این کار به صورت موقت آزاد خواهد شد و در صورتی که در جلسات دادگاه بدون داشتن دلایل موجه حضور پیدا نکند ضمانت اجراهای تعیین شده در قانون دامن گیر وی خواهد شد و در صورت داشتن دلایل موجه باید در اولین فرصت این دلایل را به دادگاه ارائه نماید.

▫️پرداخت از سوی ثالث

تودیع وثیقه از سوی ثالث نیز امکان پذیر است و تنها هدف بازپرس تضمین حضور وی در جلسات رسیدگی و همچنین حفظ حقوق زیان دیده میباشد.

شخص وثیقه گذار باید بداند که وی مسئول حاضر کردن متهم در دادگاه میباشد و اگر این اقدام را انجام ندهد مسئول جبران خسارت های احتمالی خواهد بود.

«برای خواندن نکات بیشتر درباره قرار وثیقه وارد لینک زیر شوید»

🟠 آنچه که باید درباره قرار وثیقه بدانید

🟣 کانال تلگرام مؤسسه حقوقی اترس

#وثیقه #قرار_وثیقه #پرداخت_قرار_وثیقه #انواع_پرداخت_وثیقه #وکیل #وکیل_دادگستری #موسسه_حقوقی_اترس


🔴 پلیس فتا: مراقب کلاهبرداری‌های اینترنتی با وعده هدیه یک میلیونی شب یلدا باشید.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا:

📌 افراد سودجو در این ایام با وعده‌های دروغین مانند هدیه یک میلیونی یا تخفیف‌های ویژه، تلاش می‌کنند اطلاعات شخصی و بانکی افراد را سرقت کنند.

📌 هیچ‌گاه بر روی لینک‌های ناشناس کلیک نکنید و برای اطمینان از صحت پیشنهادات، مستقیماً از طریق وب‌سایت‌ها یا اپلیکیشن‌های رسمی اقدام نمایید.

📌 کاربران می بایست پیش از هرگونه پرداخت یا ثبت اطلاعات، از اصالت فروشگاه یا ارائه‌‌دهنده خدمات اطمینان حاصل نمایند و در صورت مواجهه با چنین مواردی، موضوع را سریعاً از طریق وب‌سایت پلیس فتا به نشانی fata.gov.ir یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ گزارش دهند.

#کلاهبرداری #کلاهبرداری_اینترنتی #پلیس_فتا #وکیل #وکیل_دادگستری #موسسه_حقوقی_اترس

🟣 کانال تلگرام مؤسسه حقوقی اترس

20 last posts shown.