Educational Neuroscience


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


علوم اعصاب تربیتی
این کانال به هدف اشاعه دانش و پژوهش در حیطه علوم اعصاب تربیتی(مطالعات ذهن، مغز و تربیت) و امکان ارتباط بیشتر با علاقمندان این حوزه در حال رشد، جذاب و پویا با مدیریت دکتر علی نوری ایجاد شده است.
تماس با ادمین:
@NarjesMo
@edu_neuro

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


روز دانشجو مبارک 🎓

💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸
@eduneuro


افسانه های عصبی: براندازی برداشت های نادرست درباره مغز

✍تریسی توکاهاما-اسپینوزا

🧠این کتاب که سال ۲۰۱۸ منتشر شده است اطلاعات جامعی درباره انواع افسانه های عصبی یعنی باورها و برداشت های تربیتی نادرست از دانش و پژوهش مغز عرضه نموده است.

🧠🧠 این کتاب راهنمای مفیدی برای کسانی است که علاقمند به کاربرد یافته های علوم اعصاب در آموزش هستند از این لحاظ که آنها را آگاه میکند بخش زیادی از آنچه با عنوان "آموزش مبتنی بر مغز" یا "یادگیری مبتنی بر مغز" عرضه می شود ریشه در مبانی علمی و شواهد پژوهشی مستحکم ندارند.

#کتاب_خواندنی
#عصب_افسانه_شناسی
#بدفهمی_مغز
#شبه_علم
#افسانه_های_عصبی
#یادگیری_مبتنی_بر_مغز


◻️🧠◻️🧠
@eduneuro


افسانه های عصبی (Neuromyths)

«برخی افراد مغز راست برتر دارند، برخی مغز چپ آنها برتر است»
«ما تنها از 10 درصد ظرفیت مغز خود استفاده می کنیم»
«دوره هایی حیاتی برای یادگیری برخی مهارتها مانند یادگیری زبان خارجی وجود دارد با بسته شدن آن دوره ها یادگیری آن مهارتها هم ممکن نیست»
«محیط های غنی در دوران کودکی باعث رشد مغز و افزایش بهره هوشی می شود».

👈ادعاهای بالا تنها چند مورد از افسانه های عصبی رایج هستند. افسانه های عصبی آن دسته از ادعاهایی هستند که شبه علمی هستند و ریشه در واقعیت ندارند. این ادعاها بخاطر برداشت نادرست از پژوهش مغز به طور گسترده ای متداول شده اند.

#یادداشت
#افسانه_های_عصبی
#شبه_علم
#بدفهمی_مغز
#عصب_افسانه_شناسی
#سوء_برداشت__ها_درباره_مغز

🧠🧠🧠🧠
@eduneuro


🗓 مضمون مورد بحث هفته
🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠

🔵 عصب-افسانه شناسی
〰〰〰〰〰〰
Neuromythology
〰〰〰〰〰〰


✍ مدیریت کانال علوم اعصاب تربیتی از اعضای محترم تقاضا می کند آثار خود از قبیل یادداشت، عکس نوشته، معرفی مقاله، معرفی کتاب، شخصیت تاثیرگذار، سخنرانی، ویدیو یا مطالب دیگر را در اختیار ادمین قرار دهند تا منتشر شود.

👈 لطفا این نکته مدنظر قرار گیرد که مطلب ارسالی تولید شخص فرستنده باشد و قبلا در گروه ها یا کانال های دیگر منتشر نشده باشد.

#عصب_افسانه_شناسی
#افسانه_های_عصبی
#شبه_علم
#سفسطه
#بدفهمی_مغز
#سوء_برداشت__ها_درباره_مغز


♤♤♤♤♤
@eduneuro

○●□■○●□■○●□■○●
------------------------------------------------


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔷 کدخدای ده ما

◼️با صدای پرواز همای

◻️گروه مستان


#موسقی_شنیدنی
@eduneuro
♯♩♪♫♬♬♫♪♩♯


🔷 آثار خواندنی حوزه برنامه ریزی درسی

📌 در کانال ریکز با مدیریت دکتر محمود مهرمحمدی هر هفته یک یا چند کتاب یا فصل کتاب خواندنی رشته برنامه ریزی درسی معرفی می شود.

👈 از هفته گذشته معرفی یک هندبوک با عنوان برنامه درسی، سنجش و پداگوژی آغاز شده است و این هفته ۵ فصل دیگر آن توسط تعدادی از متخصصین رشته به شکل صوتی معرفی شده است👇
🔹فصل پنجم: دانش و برنامه درسی: یک رویکرد عملگرا
🔹فصل ششم: دانش و برنامه درسی در جامعه شناسی دانش
🔹فصل هفتم: دیداکتیک
🔹فصل هشتم: علوم اعصاب تربیتی و یادگیری
🔹فصل نهم: بازاندیشی تربیت کودک محور

برای شنیدن معرفی این آثار و همین طور سایر منابع گذشته می توانید به کانال منبع شناسی مطالعات برنامه درسی به آدرس تلگرامی زیر
@RICS_mmm1959
یا سایت استاد مهرمحمدی از طریق لینک پایین
🌐 http://mehrmohammadi.ir
مراجعه کنید.


Designing_an_Artificial_Intelligence_Curriculum_for_Early_Childhood.pdf
1014.6Kb
◼️◻️ طراحی یک برنامه درسی هوش مصنوعی برای آموزش دوره کودکی
PopBots: Designing an Artificial Intelligence Curriculum for Early Childhood Education


✍ رندی ویلیامز‌، هی ون پارک، لارن اه و سینتیا بریزیل
Randi Williams, Hae Won Park, Lauren Oh, and Cynthia Breazeal

⚪️✅ گروه ربات های شخصی، آزمایشگاه رسانه های ام آی تی
Personal Robots Group, MIT Media Lab

🔻✅ پژوهشگران دانشگاه MIT در این مقاله به توصیف یک برنامه درسی هوش مصنوعی به نام PopBots می پردازند که طراحی شده است تا نیازهای خاص کودکان چهار تا هفت ساله درباره هوش مصنوعی را پاسخ دهد.

👈 در صورتی که علاقمند هستید بین هوش مصنوعی و برنامه درسی پژوهش کنید مطالعه این مقاله شما را کمک می کند به ایده مناسبی دست پیدا کنید.✌️

#مقاله_خواندنی
#هوش_مصنوعی
#مدلسازی_شناختی
#برنامه_درسی
#تدریس_هوشمند
#سازنده_گرایی
🧠🧠🧠🧠
@eduneuro


RD_Connections_26.pdf
2.6Mb
Simulations of Thought: The Role of Computational Cognitive Models in Assessment
شبیه سازی تفکر: نقش مدل های شناختی محاسباتی در سنجش


✍مون، فین، لامار و کاتز، ۲۰۱۸

🟢 نویسندگان این مقاله پتانسیل بالایی در کاربرد مدلسازی شناختی محاسباتی در سنجش عملکرد یادگیرندگان می بییند.

🔵 پژوهش در این حوزه می تواند به ما کمک کند چگونه از عملکرد یادگیرندگان سنجش بعمل بیاوریم، چگونه آزمونهایی انفرادی طراحی کنیم و تکالیف سنجش را بهبود بخشیم، و چگونه تکالیف را نمره گذاری کنیم.

🔵 در اینجا دو نمونه از مدلهای محاسباتی با عناوین آزمون شوندگان شبیه سازی شده “simulated test takers” و نمره گذاران شبیه سازی شده “simulated raters” معرفی می شوند.

🔴 پژوهشگران امیدوارند در آینده از طریق مدل سازی محاسباتی بتوانند در زمینه کنترل تاثیرات خستگی یا اضطراب امتحان دانش آموزان نیز ورود پیدا کند.

#مقاله_خواندنی
#مدل_سازی_شناختی
#مدل_سازی_محاسباتی
#سنجش
#اضطراب_امتحان
#روانسنجی
#ارزشیابی_آموزشی

@eduneuro


Forward from: Educational Neuroscience
🟪 هوش مصنوعی در جایگاه جایگزین معلم قرار می گیرد یا دستیار معلم؟

🔵 تردیدی نیست که امروز هوش مصنوعی به همه عرصه های زندگی بشر ورود پیدا کرده است و متعاقبا تغییراتی معنادار و جدی در نحوه یادگیری و آموزش به بار آورده است.

🟢 امروزه بر خلاف حتی چند سال گذشته، تدریس مجازی برای اغلب معلمان و یادگیرندگان مفهومی ناآشنا نیست و حتی بسیاری به صورت عملی درگیر آموزش الکترونیکی با استفاده از ابزارها و نرم افزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی شده اند. همچنین، نرم افزارها و اپلیکشن هایی عرضه شده است که همانند یک معلم به شناسایی نقاط قوت و ضعف هر دانش آموز پرداخته و بر اساس این تشخیص برنامه درسی انفرادی متناسب به او ارائه می دهند. علاوه بر اینها، تلاش ها برای کاستن محدودیت های ارزشیابی الکترونیکی پیوسته یک روند رو به رشد را طی کرده و ابزارهایی پیشرفته برای سنجش غیر حضوری عملکرد یادگیرندگان طراحی و عرضه شده است. بنابراین تصور جایگزینی معلمان با ابزارهای هوش مصنوعی در آینده نزدیک می تواند یک تصور واقعی و منطقی تلقی شود.

⚪️ من در این نوشتار میخواهم با نگریسن از طریق لنز علوم اعصاب تربیتی این مسئله را واکاوی کنم. در اینجا نمی خواهم به همه محدودیت های ابزارهای تدریس هوشمند بپردازم. تنها به یک نکته بسنده می کنم و نشان می دهم که هوش مصنوعی نمی تواند و نباید جایگزین کلاس های درس واقعی شود، بلکه همچنان باید نقش آموزش مکمل و تقویتی داشته باشد.

🔴 همه می دانیم که بخش گسترده ای از یادگیری ما انسان ها به ویژه در سالهای اول زندگی از طریق مشاهده و تقلید صورت می گیرد. اهمیت مشاهده و تقلید در یادگیری از دهه های پیش در آثار نظریه پردازان یادگیری همچون آلبرت بندورا منعکس شده است. اما، پژوهشگران علوم اعصاب در دهه های اخیر نقش یادگیری از طریق مشاهده و تقلید را بیش از پیش برجسته کرده اند. آنها در مغز انسان سیستم نورون های آیینه ای را کشف کرده اند. این نورون ها هنگامی فعال می شوند که ما در حال مشاهده اعمال و حرکات و مقاصد دیگران هستیم. نوعی توانمندی که به آن ذهن خوانی یا نظریه ذهن هم می گویند. این توانمندی برای زندگی آنقدر اهمیت دارد که ضعف آن منجر به ناتوانی در برقراری ارتباط سازنده با دیگران می شود. در واقع، یکی از مشکلات اشخاص دچار اوتیسم همین ناکارآمدی نظریه ذهن آنان است.

🟢 بنابراین معلم در کلاس درس واقعی می تواند فرصت های یادگیری از جنس تجربه هایی فراهم کند که از طریق مشاهده و تقلید یاد گرفته شوند. یعنی معلم در کلاس درس یک الگوی بی بدیل است که آهنگ صدا و بیانات چهره اش و حتی نوع و جهت نگاه کردن او برای دانش آموزان حاوی پیام های صریح و ضمنی مهم است. او در کلاس درس واقعی به طور ملموس می تواند بدون استفاده از زبان کلامی رضایت یا نارضایتی خود از عملکرد دانش آموزان را نشان دهد. همین طور، دانش آموزان دیگر در کلاس از طریق مشاهده رفتار و عملکرد همکلاسی های خود تغییراتی در نگرش ها و علایق خود مشاهده می کنند که از پیش به صورت آشکار برنامه ریزی نشده است. توانایی های همچون همدلی و همدردی را مگر می توان به روشی غیر از مشاهده و تقلید آموخت؟

⚪️ واقعیت این است که کامپیوترها از چنین قابلیتی که مغز انسان ها داراست، برخوردار نیستند. آنها نمیتوانند جایگزین معلمان شوند و نقش الگویی معلمان را بر عهده گیرند. در کلاس های مجازی نمی توان احساسات و هیجانات اجتماعی مانند تحسین، دلسوزی، همدلی، احترام و محبت را همانند کلاس های واقعی تدریس نمود. آیا این توانایی ها برای زندگی در قرن بیست و یکم ضروری نیستند؟

🔵 لحظه ای درنگ کنید و از خودتان بپرسید آیا در زندگی شخصی و حرفه ای خود به چه میزان معلم یا معلمان شما در دوران تحصیل بر زندگی شخصی یا اجتماعی یا حرفه ای شما تاثیر گذاشته اند؟ بسیاری از افراد موفق همواره دستاوردهای مهم و جدی خود را به معلمانی تقدیم می کنند که برایشان در نقش یک الگوی الهام بخش عمل کرده اند.

⚪️ بنابراین اشکال مختلف تدریس هوشمند و تدریس مجازی با وجود قابلیت های زیادی که برای یادگیری و آموزش دارند، نمی توانند نقش الگویی یک تسهیلگر انسانی را ایفا کنند که معلم است، اما به خوبی می توانند معلم را در بهبود کیفیت تدریس یاری دهند.

✍ علی نوری، مدیر سیگ علوم اعصاب تربیتی

#یادداشت
#هوش_مصنوعی
#یادگیری_ماشین
#ارزشیابی_مجازی
#یادگیری_الکترونیکی
#تدریس_هوشمند
🧠🧠🧠🧠
@eduneuro


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
✅ صحنه هایی از فیلم «فراماشین»(Ex Machina) به نویسندگی و کارگردانی الکس گارلند را می بینید که در سال ۲۰۱۵ ساخته شده است و در اسکار هشتاد و هشتم در دو بخش بهترین فیلمنامه اورجینال و بهترین جلوه‌های ویژه نامزد شده و برای دومی برنده جایزه اسکار شد.

✅ ✅ سناریوی فیلم در نتیجه گفت وگوهای طولانی است که گارلند با دوست عصب‌شناس خود درباره این موضوع داشته است که ماشین‌ها (ربات‌ها) هیچگاه نمی‌توانند عاطفه و احساس داشته باشند.

✅ ✅ ✅ سناریوی فیلم در مورد یک برنامه‌نویس به نام کیلب اسمیت است که برنده رقابتی برای یک هفته وقت گذراندن با مدیرعامل منزوی یک کمپانی سازنده موتور جستجوی وب در اقامتگاه شخصی کوهستانی او می‌شود. اسمیت بعد از رسیدن به این اقامتگاه در می‌یابد که به عنوان بخش انسانی در آزمایش تورینگ انتخاب شده است. او باید توانایی‌ها و میزان هوش یک ربات زیبا به نام آوا را بررسی کند. اما بعد از اینکه مشخص می‌شود آوا بسیار بیشتر از آنچه که تصور می‌شد باهوش و بااحساس است کیلب به او علاقمند می‌شود.

#فیلم_دیدنی
#هوش_مصنوعی
#کامپیوتر
#یادگیری_ماشین
#هیجان
♥️♥️♥️♥️
@eduneuro


computation-03-00427.pdf
961.0Kb
Computational Modeling of Teaching and Learning through Application of Evolutionary Algorithms
مدلسازی محاسباتی تدریس و یادگیری از طریق الگوریتم های تکاملی

✍ریچارد لامب ک جوشا پریمو(2015)، شماره ۳ نشریهComputation

◼️ الگوریتم تکاملی نوعی بهینه سازی پیوسته یادگیری ماشین مبتنی بر مدل های محاسباتی است.

◻️◼️ این مطالعه انجام شد به این پرسش ها پاسخ دهد: ۱. آیا یک الگوریتم تکاملی می تواند ابزاری فراهم کند تا مدل شناختی و تکلیف دانش آموز
Student Task and Cognition Model (STAC-M)
را بهینه کرد؟ ۲. آیا مدل بهینه شده به شکلی مناسب نتایج یادگیری و تدریس
در کلاس درس علوم را بازنمایی و پیش بینی می کند؟

◼️◻️ پژوهشگران تاثیر تدریس بر توانایی یک دانش آموز مجازی را شبیه سازی میکنند تا یک تکلیف از رشد شناختی پیاژه را حل کند.

◻️◼️مقایسه مدل STAC-M و مدل STAC-M با تلفیق الگوریتم تکاملی چندمنظوره نشان داد که به دنبال بازآموزی از طریق الگوریتم تکاملی چندمنظوره، موفقیت بیشتری در حل تکالیف علوم پیاژه مشاهده میشود.

#مقاله_خواندنی
#مدل_سازی_شناختی
#مدل_سازی_محاسباتی
#الگوریتم
#علوم
#تدریس
#یادگیری
🔻🔻🔻🔻
@eduneuro


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
مدل سازی عصبی

🔶 دکتر رضا خسروآبادی در این سخنرانی سمینار مغز و شناخت درباره مدل های عصبی صحبت می کند.

🔷ایشان عضو هیئت‌علمی پژوهشکده علوم شناختی و مغز دانشگاه شهید بهشتی و زمینه تحقیقاتی او مدل‌سازی رشد عصبی است.

🔻پرسش اصلی این است که آیا می‌توان از علوم همگرا ارزش افزوده‌ای ایجاد کرد؟

🔶بخشی از سخنرانی در مورد رابط‌های مغز و کامپیوتر و البته مهندسی مغز است. به این ترتیب که عموم داده‌ها از سیگنال‌های مغزی به دست می‌آید؛ EEG با سیگنال‌های الکتریکی سطح مغز، fNIRS به کمک سنجش مقدار اکسیژن خون عملکرد موضعی را درمی‌یابد و fMRI شدت جریان خون را می‌سنجد و عموما با این روش‌ها می‌توان با مغز ارتباط گرفت.

#مدل_سازی_شناختی
#سخنرانی
#کامپیوتر
#تصویربرداری_عصبی
#هوش_مصنوعی
#مدل_سازی_عصبی
🧠✔️🧠✔️
@eduneuro


🟪 شبکه‌های عصبی مصنوعی (Artificial Neural Network)

🔵 ابزارها و روش‌های محاسباتی نوینی هستند که طرز کار آنها تا اندازه ای از شیوهٔ کارکرد سیستم عصبی انسان هنگام پردازش اطلاعات در حین یادگیری و ساخت دانش الهام گرفته است.

🟢 این سیستم از مجموعه گسترده ای عناصر پردازشگر کاملا بهم‌پیوسته با نام نورون تشکیل شده است. این مجموعه برای حل یک مسئله با هم هماهنگ عمل می‌کنند و از طریق سیناپس‌ها با هم ارتباط برقرار می کنند.

🔴 شبکه‌های عصبی مصنوعی می توانند یاد بگیرند. یادگیری در این سیستم‌ها به صورت تطبیقی صورت می‌گیرد، یعنی با استفاده از نمونه ها، وزن سیناپس‌ها به گونه‌ای تغییر می‌کند که در صورت عرضه ورودی‌های جدید، سیستم پاسخ درستی تولید کند.

#یادداشت
#مدل_سازی_شناختی
#هوش_مصنوعی
#شبکه_های_عصبی
#یادگیری
🧠🧠🧠🧠
@eduneuro


#آهنگ الا یا ایها الساقی شهرام ناظری


دلا نزدِ کسی بنشین، که او از دل خَبر دارد…♯♫♪
به زیرِ آن درختی رو، که او گل ‌هایِ تَـر دارد…♯♫♪
نه هر کِلکی شــکر دارد… نه هر زیری، زبَر دارد…♯♫♪
نه هر چشـمی نظَر دارد… نه هر بحری، گهر دارد…♯♫♪

الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناول ها…♯♫♪
که عشق آسـان نمود اول، ولی افتاد مشکل​ ها…♯♫♪

بنال ای بلبلِ دســتان!! ازیرا ناله مستان…♯♫♪
میانِ صخره و خارا اثر دارد… اثر دارد!…♯♫♪
اثر دارد، اثر دارد، اثر دارد، اثـر دارد…♯♫♪

الا یا ایها الساقی، ادر کاسا و ناول ها…♯♫♪
که عشق آســان نمود!! اول ولی افتاد مُشکل ​ها…♯♫♪

به بویِ نافه​ی کاخر، صبا زان طره بگشاید…♯♫♪
زِ تابِ جعد مشـکینش، چه خون افتاد در دل​ ها!!…♯♫♪
شبِ تاریک و بیمِ موج و گردابی چـنین هایل…♯♫♪
کجا دانند حال ما ســبک باران ساحل ​ها…♯♫♪

الا یا ایها السـاقی ادر کاسا و ناول ها…♯♫♪
که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشـکل ​ها………♯♫♪

#موسقی_شنیدنی
@eduneuro
♯♩♪♫♬♬♫♪♩♯


مدل های شناختی از یادگیری
Cognitive models of learning

🔶🔶🔷🔷


◼️ یک مدل در حقیقت نوعی بازنمایی عینی از نحوه کار یک سیستم است. این سیستم می تواند فیزیکی، اجتماعی، اقتصادی، آموزشی یا ... باشد. همچنین این سیستم می تواند یکی از سیستم های بدن انسان مانند سیستم ایمنی یا سیستم عصبی باشد. حتی می توان یکی از زیرسیستم های یک سیستم مانند طرز کار حافظه یا نحوه تدریس تفکر را به شکل مدل بازنمایی کرد. به فرآیند طراحی و تدوین یک مدل‌ مدل‌سازی گویند.

◼️◼️ مدل سازی شناختی به بازنمایی محاسباتی از تفکر انسان درباره یک مفهوم، مهارت یا موضوع مشخص اشاره دارد.

◻️مدل های شناختی برای مطالعه بسیاری از فرایندهای ذهنی مانند ادراک، حافظه، توجه، یادگیری و تصمیم گیری استفاده می شوند.

◼️◼️ یک مدل شناختی از یادگیری توصیف یا بازنمایی چیستی و چگونگی یادگیری با استفاده از ابزارهایی همچون مدل های معادلات پویا، شبکه های عصبی مصنوعی، مدل های نمادین و شبکه های بیزی است.

#یادداشت
#مدل_سازی_شناختی
#هوش_مصنوعی
#سیستم_های_هوش_مند
#ابزارهای_تدریس
#شبکه_های_عصبی
#یادگیری_انفرادی
#آموزش_برنامه_ای
#شبکه_های_بیزی


🔹🔹🔹🔹
@eduneuro


◻️ مضمون مورد بحث هفته
✔️✔️✔️

🟪 مدل سازی شناختی و یادگیری

Cognitive Modeling and Learning
--------------------------------


🧠 علاقمندان می توانند مواد آموزشی در قالب یادداشت، عکس نوشته، معرفی مقاله، معرفی کتاب، شخصیت تاثیرگذار، سخنرانی، ویدیو یا سایر اشکال چندرسانه ای تولید کنند و با ذکر نام و عنوان در اختیار مدیران کانال قرار دهند تا منتشر گردد.

👈 فقط حتما این نکته را مدنظر قرار دهید که مطلب ارسالی قبلا از طریق کانال های دیگر منتشر نشده باشد.

#مدل_سازی_شناختی
#هوش_مصنوعی
#سیستم_های_هوش_مند
#ابزارهای_تدریس
#شبکه_های_عصبی
#یادگیری_انفرادی
#آموزش_برنامه_ای


🔻🔻🔻🔻
@eduneuro

🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠


🟢🟢🟢
صفحه اینستاگرام علوم اعصاب تربیتی:

https://www.instagram.com/p/CHV1ToUFQ5o/

👈 علاقمندان به مباحث علوم اعصاب تربیتی می توانند در صفحه ی اینستاگرام ، مطالب مرتبط را دنبال کنند.


علوم اعصاب تربیتی/ذهن، مغز و تربیت

این کانال به هدف اشاعه دانش و پژوهش در حیطه علوم اعصاب تربیتی(مطالعات ذهن، مغز و تربیت) و امکان ارتباط بیشتر با علاقمندان این حوزه در حال رشد، جذاب و پویا با مدیریت دکتر علی نوری ایجاد شده است.
👇👇👇
@eduneuro
🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠




◻️ مضمون مورد بحث هفته
--------------------

🟪 مدل سازی شناختی و یادگیری

Cognitive Modeling and Learning

------------------------------------------------

🧠 علاقمندان می توانند مواد آموزشی در قالب یادداشت، عکس نوشته، معرفی مقاله، معرفی کتاب، شخصیت تاثیرگذار، سخنرانی، ویدیو یا سایر اشکال چندرسانه ای تولید کنند و با ذکر نام و عنوان در اختیار مدیران کانال قرار دهند تا منتشر گردد.

👈 فقط حتما این نکته را مدنظر قرار دهید که مطلب ارسالی قبلا از طریق کانال های دیگر منتشر نشده باشد.

#مدل_سازی_شناختی
#هوش_مصنوعی
#سیستم_های_هوش_مند
#ابزارهای_تدریس
#شبکه_های_عصبی
#یادگیری_انفرادی
#آموزش_برنامه_ای


🔻🔻🔻🔻
@eduneuro

🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠

20 last posts shown.

819

subscribers
Channel statistics