انجمن علمی فضای معماری نوایران


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified



Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


Forward from: محمدرضا اصلانی
صفحه ی رسمی "محمدرضا اصلانی" ، شاعر ، پژوهشگر و فیلمساز نوگرای ایرانی در تلگرام و اینستاگرام برقرار شد .
زین پس ، علاقه مندان می توانند از طریق این دو درگاه ارتباطی ، مطلع از برنامه ها و همایش ها و کلاس های استاد شوند .
فارغ از اطلاع رسانی ، درصدد تدارک برنامه های ویژه ای در کانال " #محمدرضااصلانی " هستیم .

تلگرام : https://t.me/Aslani_Poet
اینستاگرام : https://www.instagram.com/mohammadreza_aslani_poet
ارتباط با ما از طریق تلگرام : @VahidMilani92

لطفا به علاقه مندان اطلاع رسانی بفرمایید .
سپاس

#


از همگیِ همراهان گرامی فضا تقاضا می شود، پرسشنامۀ فوق را تکمیل و در صورت امکان تا 5 تیرماه سال جاری، به نشانی mansour.falamaki1313@gmail.com ایمیل فرمایید
























Forward from: کتابنوش








نشست هم اندیشی گذرها و گامها ...




اواخر دهه چهل خورشیدی، تغییرات عمده آموزشی و آکادمیک در دانشگاه های ایران، آینده ساختار سیاسی - اجتماعی جامعه را محک می زد. بودند کسانی که با بینش سنتی - محافظه کارانه، نظر مساعد به این جریان ها نداشتند، چرا که کشمکش میان ترقی خواهان و مصلحت اندیشان در فضای آموزش معماری و در آتلیه هایی که تنها، نام اساتید قدیمی را بر پیشانی داشت، گاه کمرنگ و گاه پررنگ می شد، اما نمود نمی یافت.

موج تغییرات به ویژه در اروپا، در آموزش معماری ایران نیز بی تلاطم نبود و متاثر از آن، اندیشه جوانانی که در پی یافتن حقیقت، ساعت ها، روزها و تمام ذهن شان پر بود، شکل می گرفت. در این میان متولیان جریان یکسویه آموزش و معلمانی که به روش هایی جز روش های سنتی اعتقادی نداشتند در مقابل شوق تحول خواهی، چندان تاب نیاوردند و همزمان با تغییرات در سطوح بالای دانشگاه، مدرسه را ترک کردند.

تحول در آغاز یک پیام داشت، احیای اندیشه و فضیلت که بر مبنا و معیارهای (انسان - اندیشه - هنر) شکل می گرفت و می توانست تمامی روش های سنت گرایانه در آموزش معماری و هنرها را بر هم زند و زمینه ساز تحولات بعدی در سطح گسترده باشد. اندیشه ای که از هستی مدرن نشات می گرفت و نظریه ذهنی نبود که نظریه پردازی، آن را اختراع کرده باشد. حتی کسانی که خودفریبانه یا آگاهانه به تحولات معترض بودند، در فضای جدید زندگی می کردند و نمی توانستند در تارهای تنیده آموزش واپس گرا، دوام بیاورند. دگرگونی ها در هستی فردی و اجتماعی رخ داده بود و مناسبات قدرت یکسویه و دگم (و نه فقط در آموزش) ویران یا متزلزل می شد. شهروند، قلمرو عمومی و خرد جمعی مراتبی بودند، که حتی قدرت حاکم هم نتوانست بدون مشارکت آن ها، دوام بیاورد.

دکتر محمدمنصور فلامکی امروز پرچمدار و نمود ماندگاری این تفکر است. در سال هایی که آموزش معماری بیش از پیش نیاز به یاری و هدایت اندیشمندان این حوزه را دارد، اندک کسانی هستند که با درک مسئولیت اجتماعی خود به این نیاز پاسخ مثبت داده باشند. کسی که قادر باشد در حوزه اندیشه و تفکر جریان سازنده و ماندگاری بیافریند. دیگر فقط یک معلم نیست.

در دویست و هفتاد و یکمین گفتمان هنر و معماری که به معرفی و آئین رونمائی کتاب گذارها و گام ها (زندگینامه دکتر محمدمنصور فلامکی) اختصاص دارد، آقای محمدرضا اصلانی و کورش متین سخن خواهند گفت که با نمایش فیلم همراه است.



زمان: چهارشنبه 9 اسفند ماه 1396 از ساعت 15:30 الی 17:30

مکان: موزه هنرهای دینی امام علی (ع) خیابان ولیعصر (عج) - بالاتر از ظفر - بلوار اسفندیار - شماره 35

انجمن مفاخر معماری ایران

www.ammi.ir



اطلاعات بیشتر: http://ammi.ir/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86/%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D9%85-%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B4%DB%8C-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%87%D8%A7-%D9%88-%DA%AF%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%A7-/#ixzz58Bk5BVAm





20 last posts shown.

310

subscribers
Channel statistics