محسن پاسبان


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


?مدیریت ورزشی و تاثیرات فرهنگ، اقتصاد، جامعه شناسی و سیاست در ورزش
ارائه پیشنهاد و ارسال مطلب از طریق آیدی زیر:
@Mohsen_paseban
اینستاگرام:
https://www.instagram.com/mohsen.paseban/
مقطع:
دکترای مدیریت ورزشی
پژوهشگر و مدرس دانشگاه

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


مجمع عمومی سازمان ملل در 20 دسامبر 2006 با تصویب قطعنامه برجسته و منحصر به فرد، دیابت را "یک بیماری مزمن و ناتوان کننده با هزینه های هنگفت“ معرفی کرد که خانواده‌ها، دولت ها و کل جهان با آن مواجه است. بر اساس قطعنامه سازمان ملل، چهاردهم نوامبر (24 آبان ماه) روز جهانی دیابت اعلام شد. این سازمان با پذیرش روز جهانی دیابت و برجسته کردن خطرات جهانی این بیماری، تعهد خود را برای مبارزه با دیابت نشان داده است.
با امید به اینکه تقارن اینروز با روز کتاب و کتابخوانی باعث نشر کتب و بکارگیری علم در پیشگیری و درمان این بیماری مزمن در جهان گردد

@mohsenpaseban


📚💐24 آبان ماه، روز کتاب، کتاب‌خوانی و کتابدار را به تمام دوست‌داران اندیشه و معرفت و آنان که در وادی آگاهی و دانش گام بر می دارند، تبریک عرض میکنم

#محسن_پاسبان
@Mohsenpaseban


Forward from: @AxNegarBot
دبیرخانه سومین همایش ملی دستاوردهای علوم ورزشی و سلامت به اطلاع می رساند؛ اولین جلسه شورای سیاستگذاری همایش در محل وزارت ورزش و جوانان با حضور دکتر حبیب هنری، دکتر رضا شجیع، دکتر محسن پاسبان و دکتر ایمان زکوی تشکیل شد و در خصوص انتخاب دبیر علمی و رئیس شورای سیاستگذاری همایش تبادل نظر صورت گرفت که در خبر بعدی اعلام خواهد شد.

آدرس سایت همایش:
www.confsh.ir
لینک کانال تلگرام همایش:
@hamayeshsport


ارسالی از مخاطب کانال خانم سلمانزاده؛
مصاحبه رئیس هیات فوتبال خوزستان در خصوص منع بکارگیری بازنشستگان👇👇

طالقانی: دلیلی برای برگزاری مجمع فدراسیون فوتبال وجود ندارد/ مدیران بازنشسته فوتبالی استعفا نمی‌دهند❗️

عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال گفت: مجمع فدراسیون طبق اساسنامه مصوب دولت به رئیس و اعضای رئیسه رای داده است و دلیلی برای برگزاری مجدد آن وجود ندارد.

عبدالکاظم طالقانی در گفت و گو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان درباره اظهارات محمدرضا داورزنی، معاون وزیر ورزش و جوانان مبنی بر اینکه «درباره موضوع بازنشستگی مجمع فدراسیون فوتبال باید تکلیف آینده این رشته را مشخص کند» اظهار داشت: طبق اساسنامه فدراسیون فوتبال انتخابات مربوط به ریاست و هیئت رئیسه این فدراسیون در چارچوب قانون انجام شده و در بند یک این اساسنامه قید شده که فدراسیون فوتبال ایران نهادی خصوصی و مردمی است و فدراسیون هیچ جایگاه دولتی ندارد که تابع قانون بازنشستگی باشد.

اگر وزارت ورزش می گوید فدراسیون فوتبال دولتی است پاسخ نامه دبیر کل فیفا را بدهد

او افزود: اگر وزارت ورزش به این موضوع اعتقاد دارد که فدراسیون فوتبال دولتی است باید پاسخ  نامه  فاطیما سامورا (دبیر کل فیفا) که برای فدراسیون و وزارت خانه ارسال کرده بدهد و بگوید برخلاف اساسنامه مصوب دولت در سال 86 فدراسیون فوتبال دولتی است. اگر چنین شرایطی اعمال شود و بخواهند مهدی تاج را کنار  بگذارند فوتبال ایران تعلیق می شود. چه دلیلی دارد مجمعی که رئیس و اعضای هیئت رئیسه فدراسیون را طبق قانون برای چهار سال انتخاب کرده است بار دیگر تشکیل شود؟ معاون وزیر ورزش طبق چه استدلالی این حرف را می زند؟

در فدراسیون خصوصی فعالیت می کنیم و از سمت خود استعفا نمی دهیم

عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال درباره بحثی که نسبت به استعفای تمام بازنشستگان فدراسیون فوتبال در صورت استعفای مهدی تاج مطرح شده است، گفت: برخی از مدیران فدراسیون و حتی خودم بازنشسته هستیم اما کار خصوصی انجام می دهیم. به هیچ وجه نه تنها مهدی تاج بلکه هیچ یک از اعضای فدراسیون از سمت خود به دلیل بازنشستگی استعفا نمی دهند چراکه به این موضوع اعتقاد داریم. در اساسنامه فدراسیون فوتبال به صراحت قید شده که این فدراسیون خصوصی است و فیفا هم همین را می گوید. طبق نظر فیفا این بخش خصوصی باید مستقل باشد و دلیلی هم ندارد از کاری که طبق قانون انجام می دهیم استعفا دهیم. اگر دوستان اعتقاد دارند مسئولان فدراسیون فوتبال کار غیرقانونی انجام داده و تخلف می کنند با ما برخورد کنند.

مدیران بازنشسته فدراسیون فوتبال با فعالیت در این فدراسیون کار غیرقانونی انجام نمی دهند

او افزود: طبق اساسنامه ای که سال 86 از سوی دولت تصویب شده است اعضای فدراسیون فوتبال و روسای بازنشسته هیئت های استانی با فعالیت در این فدراسیون هیچگونه تخلفی انجام نمی دهند چراکه بخش خصوصی هستیم.

وظیفه دولت است که برای انجام امور مربوط به تیم های ملی به فدراسیون کمک مالی کند

طالقانی درباره اینکه طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی مدیران بازنشسته هر نهادی که به اشکال مختلف از کمک های دولتی استفاده می کند باید از سمت خود کنار بروند، گفت: آیا غیر از اینست که دولت برای هدایت و انجام امور مربوط به تیم های ملی باید به فدراسیون کمک مالی کند؟ با جیب خالی می توان تیم های ملی را اداره کرد؟ هر دولتی درباره امور اجتماعی، فرهنگسازی و گذراندن اوقات فراغت به سازمان های خصوصی کمک می کند تا این سازمان ها بتوانند فعالیت هایشان را پیگیری کنند. فدراسیون فوتبال هم یک سازمان خصوصی است و مدیران بازنشسته فدراسیون کمک های مالی دولت را برای تیم های ملی جمهوری اسلامی ایران هزینه می کنند. دولت موظف است به بخش خصوصی کمک کند و اگر هم اکنون بودجه ای از سوی دولت در اختیار فدراسیون قرار می گیرد در راستای ایفای وظایف دولت است تا با این اقدام امور مربوط به تیم ملی بچرخد. 

اگر یک ریال از کمک های مالی دولت به جیب مدیران فدراسیون رفته است دوستان آن را اعلام کنند

عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در پایان تصریح کرد: اگر به فدراسیون کمک مالی نشودبا این هزینه های سرسام آور و در شرایطی که از اصلی ترین محل درآمدزایی خود محروم هستیم می توانیم کارهای تیم های ملی را انجام بدهیم؟ از جیب مردم به تیم ملی که متعلق به همین مردم است کمک می شود اما اگر یک ریال از این کمک های دولتی به جیب مدیران آن رفته است دوستان اعلام کنند.

t.me/Khouzestanfootball

#محسن_پاسبان
@mohsenpaseban


ارسالی از مخاطب کانال آقای محمد مهدی در خصوص مطلب فوق:

✅ بعضی از مدیران رده بالای ورزش تحت حمایت و زیر پرو بال قوانین تفسیر به رای مجریان این طرح در ورزش هستند.
💢مدیری با دهها تخلف و پرونده سنگین و با سابقه بیش از ۳۵ سال همچنان مورد حمایت قرار می گیرد.
💢 مدیری دیگر که جز مافیای قدرت در ورزش «پدرخوانده» با داشتن چندین شرکت و اسب های میلیاردی و با سابقه بالای ۳۷ سال در ورزش کشور حضور دارد.
⭕اما متاسفانه دل کندن از این میز پر فایده و دوست داشتنی خیلی سخت است.⁉️
🛐 هر کشوری بر اساس قوانین حقوقی و اجتماعی خود برای ورود افراد به سطوح مدیریتی و نظایر آن قوانینی دارد که لازم الاجرا است.
🇮🇷 ایران هم مثل همه کشورهای دموکراتیک ، دارای مجلس قانون گذاری است و مصوبات مجلس به معنای « قانون » است
قانون صراحت دارد که افراد بازنشسته اجازه ورود به عرصه های مدیریتی را ندارند
خود فریبی است اگر فدراسیون های ورزشی را نهاد کاملا خصوصی بدانیم و خارج از شمول قوانین مربوط به بکار گیری بازنشستگان بدانیم.
همانطور که شهرداری هم اگرچه سازمان دولتی محسوب نمی شود ولی شامل قانون منع بکارگیری بازنشستگان می باشد چون در تعاریف اداری از آنها به عنوان نهادهای عمومی غیر دولتی یاد میگردد و از بودجه دولتی استفاده می کنند
✳ پس اگر مدیران ستادی و روسای فدراسیون ها نگران آینده ورزش کشور هستند ، با اعلام استعفا شرایط را برای عبور از مشکلات فراهم سازند.

🆔 @Mohsenpaseban


Forward from: @AxNegarBot
✍ این هم یک مدل تمکین به قانون است که بعید میدانم مشابه آن در ورزش دیگر کشورهای بتوان مشاهد کرد. ​​​​​​​​​​​​​​​
سردار درخشان بخاطر قانون بازنشستگی از ریاست جودو کناره‌گیری کرد و نایب رییس شد!!!
کسی که درخشان را نایب رییس کرده، خودش نایب رییس درخشان بود!
سوالی که مطرح می شود این است؛ که آیا مدیران عالی ورزش به اینگونه زد و بندها واقف نیستند؟
آیا اگر قرار است قانون منع بکارگیری بازنشستگان در دیگر فدراسیون ها و به تبع آن هیات های استانی با این شیوه اجرا شود، شاهد تغییری در نحوه مدیریت ورزش کشور خواهیم بود؟ آیا به واقع مجالی برای جوانان متخصص و تحصیل کرده حوزه مدیریت ورزشی بوجود خواهد آمد؟
چگونه میشود که پس از سیاستگذاری و وضع قانون بر نحوه اجرای صحیح آن نیز نظارتی دقیق صورت پذیرد؟
اینجاست که بقول معروف میگوند:
این ره که می رویم به ترکستان است...

#محسن_پاسبان
👇👇👇
🆔 @Mohsenpaseban


👆👆👆


✍تحلیل و تجویز راهبردی دکتر لشکربلوکی از متن فوق:

سه گروه کلیدی می توانستند و می توانند گرهی از جامعه بگشایند و موتور پیشرفت کشور باشند: دانشگاهیان، حوزیان و مدیران. اولی با افق گشایی (پیشنهاد راهکارها، رویکردها و نگاه های تازه)، دومی با طبابت روح و سومی با گره گشایی عملی. اما هر سه این روزها دچار کژکارکردی شده اند.
مجموعه سازوکارهایی که انگیزه این سه گروه را شکل می دهند باعث شده اند که این سه گروه نسبت به گذشته، بی انگیزه، بی رمق، حسابگر و ظاهرگراتر شوند. به عنوان مثال ما همیشه مدیران اجرایی این کشور را به بی مسوولیتی، بی انگیزگی و بی تفاوتی متهم می کنیم. این می رود و آن می آید اما چیزی عوض نمی شود. وقتی تغییر افراد تفاوتی ایجاد نمی کند این یعنی مشکل ساختاری (و نه رفتاری) وجود دارد.
مدیران اجرایی با انبوهی از قوانین و مقررات کهنه، منسوخ و متعارض، انبوهی از نهادهای نظارتی، انبوهی از دست اندازهای بروکراتیک و ضدانگیزه ها روبرو هستند. این می شود که مدیران هر چند با انگیزه، پاک دست و خلاق به انفعال کشیده می شوند [اگر به فساد کشیده نشوند] و بعد از مدتی تبدیل می شوند به یک موجود عقیم و بی خاصیت [اگر به موجودی رانت خوار و نان به نرخ روزخور تبدیل نشوند]. یک ماشین امضای خوب که به دقت عطف و پیرو می زنند. جلسات پربار برگزار می کنند! نامه دو صفحه ای را با جوابی سه صفحه ای پاسخ می دهند. گزارش کارهای کرده و نکرده تولید می کنند. به بالادستی ها اعتراض نمی کنند. به پایین دستی ها انتقاد نمی کنند. احترام نهادهای نظارتی را نگاه می‌دارند. آهسته می آیند، آهسته می روند تا بازنشسته شوند.

زمان آن رسیده است که فرهنگستان علوم و وزارت آموزش عالی به عنوان داعیه داران نظام آموزش عالی در کشور، مراجع و مرکز مدیریت حوزه های علمیه به مثابه راهبران نظام حوزوی، شورای عالی اداری و سازمان امور اداری و استخدامی، فقط یک روز کار عادی شان را تعطیل کنند و به چهار سوال فکر کنند.

در طول ده سال گذشته، حوزه و دانشگاه، چه مساله ای را از کشور حل کرده اند؟
اگر همین امروز حوزه و دانشگاه را به مدت یک سال تعطیل کنیم، غیر از اینکه یک عده بیکار می شوند، چه مشکلی برای چه کسی پیش می آید؟
چرا همه مدیران اجرایی، راه حل ها را می دانند اما آن ها را اجرا نمی کنند؟
آیا واقعا باور داریم این خروجی ها، مولد و موثر هستند یا عقیم و بی خاصیت؟

وقتی برای هر تقی که به توقی می خورد تدریس و کار را تعطیل می کنیم، چه ایرادی دارد برای این چهار سوال مهم، یک روز را روز توقف و تامل اعلام کنیم و واقعا از خود بپرسیم داریم به کجا می رویم؟

#مجتبی_لشکربلوکی
🆔 @Mohsenpaseban


🎯عقیم پروری سیستماتیک

در هر دو مقطع تحصیلی ارشد و دکتری دانشگاه، شاگرد اول بود‌. اما توان نوشتن یک متن هزار کلمه‌ای را نداشت. یادم هست که برای نوشتن یک مقاله مفهومی، ایده نداشت و در اواخر ترم، از عدم توانایی نوشتن، به گریه افتاد. در تمام طول دوران تحصیل‌اش، نه در هیچ فعالیت دانشجویی شرکت کرد، نه مطلبی در نشریه‌ ای نوشت، نه موضوع پایان‌نامه‌اش ربطی به درد مردم‌اش داشت. آرام می‌آمد و آرام می‌رفت. از همان کنار. اما نام تمامی مجلات دارای امتیاز علمی و پژوهشی را می‌دانست. با جزئیات می‌دانست که هر مقاله ای که منتشر شود، چند امتیاز دارد و ... ماه قبل شنیدم که عضو هیأت علمی یکی از مهمترین دانشگاه‌های تهران شد.

این یک استثناء نیست. یک قاعده است. داستان یک نسل!

مهم‌ترین خروجی‌ ما در ده های گذشته چه بوده است؟ سیستم آموزشی ما، دانشگاه ما، نظام مدیریتی ما، حتی حوزه علمیه ما چه تیپ‌هایی را پرورش داده‌است؟ چه بچه‌هایی تربیت کرده‌ایم؟ چه مدرسان دانشگاهی را جذب کرده‌ایم؟ چه مدیرانی را در سیستم بالاتر برده‌ایم؟ سیستم کنکور و تست و قلمچی چه بچه‌هایی ساخته‌است؟

احساس می‌کنم خروجی‌های سیستم، تیپ‌های منفعت‌طلب، اهل حساب و کتاب، دو رو، محاسبه‌گر، غیرسیاسی و ترسو و فردگرا بوده‌است.
در دانشگاه، چه کسانی به عنوان هیأت علمی جذب می‌شوند؟ کسانی که در طول دوران تحصیل‌شان در دانشگاه، فعالیت دانشجوی صنفی، مطبوعاتی یا جمعی نداشته‌اند، آسته رفته و آسته آمده‌اند که هیچ گربه‌ای شاخشان نزند. بچه‌ مثبت‌هایی که فقط نمره روی نمره گذاشته‌اند و بی‌سر و صدا بالا آمده‌اند.

چه دانشگاهیانی ارتقاء پیدا می‌کنند؟ کسانی که نه با درد جامعه کار دارند، نه جز پروژه گرفتن از این نهاد و آن سازمان و مقالات علمی پژوهشی تلنبار کردن و پرونده ارتقاء را تکمیل‌تر کردن دغدغه‌ای.
همین جنس کارمندان، همین جنس مدیران، همین جنس حوزویان. ما دیگر فقط تیپ‌هایی را تربیت می‌کنیم که «گرد» باشند. به هیچ‌جا «گیر» نکنند. هیچ‌چیز و هیچ‌کس را «نخ‌کش» نکنند. سر می‌خورند و بالا می‌روند.

#مهدی_سلیمانیه

🆔 @Mohsenpaseban


آرامش نتیجه سه عبارت است:
تجربه دیروز، استفاده امروز، امید به فردا، ولی اغلب ما با سه عبارت دیگر زندگی می کنیم: حسرت دیروز، اتلاف امروز، ترس از فردا.
در حالی که آفریدگار مهربان، گذشته را عفو، امروز را مدد و فردا را کفایت می کند.

🆔 @Mohsenpaseban


🎧 بشنوید:

توضیحات دکتر مرتضی طاهری عضو هیئت علمی گروه علوم ورزشی و معاون پژوهشی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه در خصوص قرار گرفتن در بین یک درصد داوران برتر جهان
#پیشخوان_خبری_دانشجو

@Mohsenpaseban


Forward from: @AxNegarBot
🇮🇷عضو هیات علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین در فهرست یک درصد داوران برتر جهان:

#دکتر_مرتضی_طاهری، معاون پژوهشی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) مفتخر به قرارگیری در فهرست یک درصد داوران برتر دنیا در
مجلات(ISI،Web of science) نایل شدند.

لینک خبر👇
http://news.ikiu.ac.ir/?p=23796

اخبار علوم ورزشی و همایشهای علمی و پژوهشی
👇👇👇
🆔 @Mohsenpaseban




Video is unavailable for watching
Show in Telegram
💯ویدیو/
کشمکش وزارت ورزش و #روسای_بازنشسته_فدراسیون‌ها به «تهدید» رسیده است!

#صرفاجهت_اطلاع
www.sje.ir

🆔 @Mohsenpaseban


#یک_دقیقه_مطالعه 📚

_در یک سیستم معیوب:
سعی کنید «لال بودن» را تمرین کنید! این تمرین در میزان عزیز بودن شما بسیار موثر است.

_در یک سیستم معیوب:
هیچگاه کارمندان را با یکدیگر مقایسه نکنید؛
چون قطعا شاهد تبعیض خواهید بود.

_در یک سیستم معیوب:
اگر مدیرتان ۳ یا ۴ ایراد دارد انتظار رفتنش را نکشید، چون قطعا نفر بعدی او ۴۳ ایراد دارد!

_ در یک سیستم معیوب:
می توانید با کارهای کم و کوچک، محبوبیت فراوانی به دست آورید؛ فقط کافیست «زبان» خود را تقویت کنید

_در یک سیستم معیوب:
ممکن است که هر چه بیشتر کار کنید، بیشتر خوار و خفیف باشید.

_در یک سیستم معیوب:
با اشکالات سازمانتان بسازید و هرگز آنها را با مدیرتان در میان نگذارید؛ درغیر این صورت یک مشکل دیگر به سازمان اضافه می شود. آن مشکل، شما هستید و در اخر اخراج!

_در یک سیستم معیوب:
اشتباهات یک مدیر را هیچگاه به مدیر دیگر نگویید؛
در غیر اینصورت بجای یک مدیر، دو مدیر در مقابل شما موضع گیری خواهند کرد.

_در یک سیستم معیوب:
با انجام کارهای مختلف و فعالیتهای به موقع، نظم شما تشخیص داده نمی شود؛
بلکه برای این کار راههای ساده تری هم هست.

مثلا فقط کافیست همیشه میز کارتان را منظم نگه دارید!

_در یک سیستم معیوب:
اضافه بر کارهای معمول کار اضافه ای انجام ندهید؛
در غیر اینصورت انتظار پاداش بیشتری نیز نداشته باشید.

_در یک سیستم معیوب:
همیشه حرفها (فرمایشات) مدیرتان را تایید کنید، حتی اگر از نظر او «ماست، سیاه باشد!»

_در یک سیستم معیوب:
تنها کاری که واجب است سریع انجام دهید، کاری است که مدیر شما شخصا از شما خواسته است.

_ در یک سیستم معیوب؛
آسه برو، آسه بیا، که گربه شاخت نزنه؛
مگر اینکه با گربه نسبتی داشته باشید!

#کتابخانه_دانشگاهی

📙 چگونه جهان را اداره کنیم
✍🏻 #وینستون_چرچیل

🆔 @Mohsenpaseban


مدل نقش ورزش در آینده توسعه ایران

اثر : دکتر رسول نظری
دانشیار مدیریت ورزشی

🆔 @Mohsenpaseban


📝 مقالات توسعه

#مقاله «نقش ورزش در آینده توسعه ایران»

نویسنده: دکتر رسول نظری

توسعه ورزش به سیاست‌ها، فرآیند‌ها و اقداماتی گفته می‌شود که از ترکیب آنها تلاش می‌شود فرصت‌ها و تجارب ورزشی برای همه افراد به‌وجود آید. در حوزه مدیریت ورزش اگر مبنا را بر حریم‌داری نه حریم‌دری بگذاریم، بدون مچ‌گیری باید در یک اتاق شیشه‌ای مدیریت کرد و با حل مسائل کوچک در ورزش تبدیل به دولت ورزش‌دوست همراه با موفقیت‌های کوچک شویم و با حل‌کردن مسائل راهبردی ورزش از پایه مشکلات را برطرف کنیم.

در سیستمی که اساس آن بر نظام شایسته‌سالاری، شایسته‌خواهی، شایسته‌یابی، شایسته‌پروری، شایسته‌گزینی، شایسته‌داری نباشد، افراد بی‌سواد رشد کرده و ماحصل حضور افراد بی‌سواد در مدیریت در ورزش، وضعیت موجود ورزش خواهد بود.

نظام سیاسی ورزش باید به‌دنبال آزاد‌سازی فضای گفتمان در یک اتاق شیشه‌ای مبتنی بر رصد هوشمندانه وضع موجود، نقد منصفانه از عملکرد نظام حاکم بر ورزش بوده و در‌نهایت پیشنهاد حکیمانه‌ای که توسط اندیشمندان این عرصه ارائه می‌شود را به‌کار گیرند تا به سمت توسعه و پیشرفت همه‌جانبه در ورزش ایران حرکت کنیم.

#پویش_فکری_توسعه
👇👇
🆔 @Mohsenpaseban


مدیران استراتژیست چه ویژگی هایی دارند؟

امروزه مدیرانی که از تفکر استراتژیک برخوردار باشند قادرند سازمان هایی ایجاد کنند که بلندمدت گرا و همه جانبه نگر باشند. استراتژیست ها از هفت استراتژی در حل مسائل بهره می گیرند:

۱- چشم انداز دارند: آن ها تصوری از آینده در ذهن خود دارند و برای دست یافتن به آن تلاش می کنند.

۲- تجزیه و تحلیل گرند: آن ها موضوعات را به اجزای سازنده شان می شکنند و هر مسئله ای را با دقت مورد بررسی و ارزیابی قرار می دهند.


۳- روابط را می بینند: آن ها به طور بخشی تصمیم نمی گیرند. می دانند که هر مسئله ای ابعاد گوناگونی دارد و تأثیرات آن وسیع است. به علاوه موضوعات بسیاری هستند که می توانند آن را تحت تأثیر خود قرار دهند.

۴- پرسشگرند: فرضیات بدیهی را به چالش می کشند. از نظر آنان اگر کاری تا به امروز به شیوه یکسانی انجام می گرفته از این پس می تواند به شکل متفاوتی انجام شود. آن ها به موضوعات و علل آن ها جور دیگری می نگرند.

۵- خلاقند: آن ها موضوعات ظاهراً نامرتبط را به هم متصل می کنند و راه حل های جدیدی برای مسائل پیدا می کنند.

۶- هم افزایی ایجاد می کنند: آن ها منابع و قابلیت های موجود را به گونه ای با هم ترکیب می کنند که نتیجه از مجموع اجزا بزرگتر و مؤثرتر باشد.

۷- مزیت خلق می کنند: آن ها قادرند به منابع و قابلیت های برتر و عملکرد و نتایجی بهتر از رقبا دست پیدا کرد.


#هنرمدیریت
👇👇
🆔 @Mohsenpaseban


504 & 1100.pdf
2.8Mb
#زبان_انگلیسی

کدینگ ۵۰۴ / ۱۱۰۰

آموزشهای تکمیلی
@Mohsenpaseban


EndNote.pdf
5.1Mb
✅ آموزش جامع و کاربردی نرم افزار EndNote☝️

#Endnote
#ارشدودکتری
@Mohsenpaseban

20 last posts shown.

400

subscribers
Channel statistics