هنر یار


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


مرکز بهداشت ,درمان و مشاوره دانشگاه هنر
ارائه دهنده خدمات روانشناختی , مشاوره و سلامت
شماره تماس تهران:۶ _ ۰۲۱۶۶۹۷۷۶۶۵
شماره تماس کرج :۰۲۶۳۲۵۱۸۸۳۹
ارتباط با ادمین : https://t.me/Mehdi_Psychology

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


امیدوارم سال جدید امکان دوست داشتن را در ما زنده کند و انتخاب ما مهر ورزیدن باشد . امیدوارم دمل چرکین قضاوت , نفرت , حسادت و منیت را از صورت زیبای روحمان خارج کنیم تا درخشندگی سیمای وجودمان عالم گیر شود . امیدوارم بتوانیم احساساتمان را به دیگران تقدیم کنیم و این یعنی من زنده , اشباع , لبریز و مالامال از حس (بودنم) و تو آنقدر برای من ارزشمندی که حال می خواهم آن را با تو تقسیم کنم . امیدوارم روی زشتی ها و نقصان هایمان را ببوسیم تا بدانیم آن ها چه موهبتی برای ما داشته اند . امیدوارم که برای کامل ماندنمان تلاش کنیم و ترس هایمان نگذارند که تنفس و گرمای جریان خون مان را لمس نکنیم و به خودمان مباهات کنیم در آخر امیدوارم به سندرم بدخیم عشق مبتلا شوید و دیگران را جزیی از سهم هستی و یکپارچگی تان بدانید .(مهدی کیان)
عیدتان مبارک
مرکز بهداشت , درمان و مشاوره دانشگاه هنر






✳️ شش نشانه سلامت روان

🌟خودپذیری.
🌟روابط مثبت با دیگران.
🌟خودمختاری.
🌟تسلط بر خود و محیط خود.
🌟مقصود (هدف) در زندگى.
🌟رشد شخصی.


✅کسانی که سطح بالایی از این شش ویژگی را دارند؛

✳️خودپذیری:
از نگرش مثبت به خود برخوردارند، جنبه های متعدد خود را میپذیرند، از جمله ویژگیهای مثبت و نقاط ضعف خود را.

✳️روابط مثبت با دیگران:
روابط گرم، رضایتبخش و مطمئنی با دیگران دارند، به رفاه دیگران اهمیت میدهند، از همدلی عمیق، محبت و صمیمیت برخوردار هستند، و مصالحه در روابط انسانی را درک میکنند.

✳️خودمختاری:
خودمختار و مستقل هستند، در برابر فشارهای اجتماعی برای فکر کردن و عمل کردن به شیوه خاص مقاومت میکنند و رفتارشان را از درون تنظیم میکنند و با معیارهای شخصی خودشان را ارزیابی میکنند.

✳️تسلط بر خود و محيط تحت كنترل خود:
در رابطه با اداره کردن خود و محیط، احساس تسلط و شایستگی میکنند؛ مجموعه پیچیده ای از فعالیتهاي خود را کنترل میکنند؛ از فرصتهای موجود در محیط استفاده موثر میکنند؛ میتوانند موقعیتهایی را انتخاب کنند یا به وجود آورند که با نیازها و خواسته ها یا ارزشهای شخصی مناسب باشد.

✳️هدف در زندگى:
در زندگی هدف دارند؛ احساس میکنند زندگی حال و گذشته معنی دارد، برای زندگی کردن برنامه و هدفهایی دارند.

✳️رشد شخصی:
احساس میکنند جریان رشد ادامه دارد، خود را رشد کننده و گسترش یابنده میبینند، به روی تجربیات جدید گشوده هستند، به صورتی تغییر میکنند که بیانگر خودآگاهی و اثربخشی بیشتر است.

@moshaver_honar


کارگاه بهداشت و سلامت زنان ( تشخیص سرطان پستان - ویژه دانشجویان دختر)
زمان ۱۴ اسفند ساعت ۱۶ الی ۱۸
مکان تالار فارابی دانشگاه هنر
ورود برای دانشجویان دختر دانشگاهای دیگر آزاد است
@moshaver_honar


اگر نمیخواهیم بازیچه ی دست هر فرومایه ای و مایه ی ریشخند هر تهی مغزی باشیم، اصل اول این است که محتاط و دست نیافتنی بمانیم

اروین یالوم روانپزشک و روانکاو

@moshaver_honar


در دنیا همیشه کسی است که با کمال میل بخواهد جایش را با شما عوض کند! بخواهد مثل شما نفس بکشد، مثل شما راه برود، در جایی که شما زندگی می‌کنید زندگی کند. آیا اخیرا خداوند را به خاطر خانواده، دوستان، سلامتی و فرصت‌هایی که به شما داده است، شکر کرده‌اید...؟

جول اوستین

@moshaver_honar




☑️مهارت های دهگانه ضروری برای زندگی کدامند؟

👈سازمان بهداشت جهانی مهارت های دهگانه ای را معرفی کرده است که هر کس باید این توانایی ها را برای داشتن زندگی فردی و اجتماعی موفق کسب کند:

🔶 1- مهارت خودآگاهی
🔶 2- مهارت همدلی
🔶 3- مهارت روابط بین فردی
🔶 4- مهارت ارتباط موثر
🔶5- مهارت مقابله با استرس
🔶 6- مهارت مدیریت هیجان
🔶7- مهارت حل مسئله
🔶 8- مهارتت تصمیم گیری
🔶9- مهارت تفکر خلاق
🔶10- مهارت تفکر نقادانه

🔘مهارت خودآگاهی

 توانایی شناخت نقاط ضعف و قوت و یافتن تصویری واقع بینانه از خود. شناخت نیازها و تمایلات فردی برای آشنایی با حقوق و مسئولیت های فردی - اجتماعی

🔘مهارت همدلی

درک کردن دیگران و مشکلاتشان در هر شرایطی. این مهارت به دوست داشتن و دوست داشته شدن و در نتیجه،روابط_اجتماعیِ بهترِ افراد با یکدیگر می انجامد.

🔘مهارت روابط_بین_فردی

 مشارکت و همکاری با دیگران، همراه با اعتماد واقع بینانه، که در کنار تقویت دوستی ها، دوستی های ناسالم را خاتمه می دهد تا کسی از چنین روابطی آسیب نبیند.

🔘مهارت ارتباط_موثر

 درک بهتر نیازها و احساسات دیگران، به شیوه ای که فرد بتواند نیازها و احساسات خودش را نیز در میان بگذارد. تا ارتباطی رضایت بخش شکل گیرد.

🔘مهارت مقابله_با_فشار_عصبی

 با آموختن این مهارت افراد هیجان های مثبت و منفی را در خود و دیگران می شناسند و سعی می کنند واکنشی نشان دهند که این عوامل مشکلی برای آنها ایجاد نکنند.

🔘مهارت مدیریت_هیجان

هر انسانی که در زندگی خود با هیجانات گوناگونی از جمله غم، خشم، ترس، خوشحالی، لذت و موارد دیگر مواجه است که همه این هیجانات بر زندگی او تاثیر می گذارد. شناخت و مهار این هیجانات، همان مدیریت هیجان است. برای کسب این مهارت فرد به طور کامل باید بتواند احساسات و هیجانات دیگران را نیز درک و به نوعی این هیجانات را مهار کند.

🔘مهارت حل_مسئله

زندگی سرشار از مسائل ساده و پیچیده است. با کسب این مهارت بهتر می توانیم مشکلات و مسائلی را که هر روز در زندگی برایمان رخ می دهند، از سر راه زندگی مان برداریم.

🔘مهارت تصمیم_گیری

برای برداشتن هر قدمی در زندگی باید تصمیم گیری کنیم، مسیر زندگی انسان را تصمیم گیری های او مشخص می کند. با آموختن این مهارت هداف خود را واقع بینانه تعیین و از میان راه حل های موجود بهترین را انتخاب می کنیم و مسئولیت عواقب آن را نیز به عهده می گیریم.

🔘مهارت تفکر_خلاق

تفکر یکی از مهمترین مهارت های زندگی است. مهارت تفکر خلاق، همان قدرت کشف، نوآوری و خلق ایده ای جدید است تا در موارد گوناگون بتوانیم راهی جدید و موثر بیابیم. با آموختن تفکر خلاق، هنگام مواجهه با مشکلات و دشواری ها احساسات منفی را به احساسات مثبت تبدیل می کنیم.
هنگامی که تفکر خلاق را می آموزیم دیگر مشکلات زندگی مزاحم ما نیستند، بلکه هر کدام فرصتی هستند تا راه حل های جدید بیابیم و مشکلات را به گونه ای حل کنیم که کسی تاکنون این کار را نکرده باشد.

🔘مهارت تفکر_نقادانه

این مهارت موجب می شود هر چیزی را به سادگی قبول یا رد نکنیم و پیش از آن، موضوع مورد نظر را به خوبی مورد بررسی قرار دهیم و پس از آن، در مورد رد یا پذیرش آن تصمیم گیری کنیم.
 با آموختن تفکر نقادانه فریب دیگران را نمی خوریم و به عاقبت امور به خوبی فکر می کنیم و دقیق و درست تصمیم می گیریم و ارتباطات درستی برقرار می کنیم.

@moshaver_honar


🔴چگونه «نه» بگوییم!

اگر نگران هستید که چگونه «نه» بگویید، برای شروع پیشنهاد می‌کنیم از جملات زیر استفاده کنید:

۱. ممکنه خواهش کنم چند لحظه به‌ من فرصت بدین؟

۲. هم‌اکنون مشغول کاری هست، چطوره بعدا باهم صحبت کنیم؟

۳. اجازه بدید در موردش فکر کنم، به شما خبر می‌دهم!

۴. خیلی دوست دارم به شما کمک کنم، متاسفانه فعلا نمی‌تونم!

@moshaver_honar


🌹افرادی که از نظر احساسی قوی هستند:

۱. هیچوقت برای توجه دیگران گدایی نمی‌کنند.
اگر خودتان ندانید که تا چه حد ارزشمندید، هیچکس دیگری هم آن را درک نخواهد کرد.

۲. به هیچکس اجازه نمی‌دهند ناراحتشان کند.
واقعیت تلخ این است که اغلب کسانیکه ما را عقب می‌کشند، نزدیک‌ترین افراد به ما هستند. خلاص شدن از این آدمها معمولاً بهترین راه‌حل است اما سخت‌ترین آنها هم هست. اگر بتوانید بی‌سر و صدا آها را از زندگی خود بیرون کنید، خیلی شانس آورده‌اید.

۳. کینه نمی‌ورزند.
اگر کسی از ته قلب عذرخواهی می‌کند، او را ببخشید. اگر عذرخواهی نکرد، دیگر با او ارتباط برقرار نکنید اما کینه نگیرید. آدم‌هایی که از آنها کینه می‌گیرید، مقدار بسیار زیادی از انرژی فکری شما را می‌گیرند

۴. هیچوقت دست از کاری که دوست دارند نمی‌کشند.
کسانیکه از نظر احساسی قوی هستند، هر کاری را فقط به این دلیل که دوستش دارند انجام می‌دهند. هیچوقت بخاطر حرف دیگران دست از کاری که می‌خواهند برنمی‌دارند.

۵. هیچوقت از اعتماد به خود دست نمیکشند.
آنهاییکه خودشان را دوست دارند هیچوقت به خودشان شک نمی‌کنند.

۶. مثل افراد پست رفتار نمی‌کنند.
برخی مردم پست هستند. اما ما تعجب می‌کنیم که چرا؟ پست بودن فقط بعنوان یک عامل ترساننده محسوب میگردد و اگر سعی دارید دیگران را بترسانید، بهتر است با یک مشاور تخصصی مشورت کنید، اگر فقط همینطوری بی‌دلیل می‌خواهید دیگران را بترسانید، احتمالاً دچار کمبود اعتمادبه‌نفس هستید.

۷. هر کسی را وارد زندگی‌شان نمی‌کنند.
بیشتر آدم‌های دنیا گم شده‌اند و بدشان نمی‌آید که شما را هم با این سردرگمی خود همراه کنند. نباید بگذارید یک آشنایی بد شادی‌تان را مختل کند.

۸. از عشق ورزیدن نمی‌ترسند.
اگر رابطه‌تان موفق نبوده، اشکال از شما نبوده . علت هر دو شما هستید. مگراینکه انسان واقعاً بدی باشید؛ در این حالت مشکل از شماست.

۹. از ترس روزی که پیش رویشان است در رختخواب نمی مانند.
بهترین بخش زندگی شما باید لحظه‌ای باشد که بیدار می‌شوید و می‌فهمید که هنوز زنده‌اید، اکثر اوقات ما از زندگی غافل می‌شویم.

۱۰. از کم کردن سرعتشان نمی ترسند.
افرادیکه از نظر احساسی قوی هستند نیاز به عمل و هیجان مداوم ندارند. نیازی ندارند که همه روز دور بگردند و برای کسل نشدن مدام در فعالیت باشند. آنها از لحظات کند و آرامشان هم لذت می‌برند

۱۱. کاری که نمی‌خواهند را انجام نمی‌دهند.
بااینکه ممکن است از هر ثانیه کارشان لذت نبرند اما کاری که انجام می‌دهند را دوست دارند زیرا آنها را یک قدم به کاری که عاشقش هستند نزدیک‌تر می‌کند.

۱۲. برای «نه» گفتن هیچ مشکلی ندارند.

۱۳. پس دادن را فراموش نمی‌کنند
هرچه از نظر احساسی قوی‌تر باشید، بیشتر قدردان زندگی و انسان‌های دیگر می‌شوید. به زندگی ارزش بیشتری داده و سعی می‌کنید با آنها که دچار مشکل هستند همدردی کنید.

۱4. فراموش نمی‌کنند که شادی و خوشبختی یک تصمیم است.
@moshaver_honar




🔔 تکنیکهای کم رنگ کردن خاطرات تلخ و آزاردهنده

🔵تکنیک اول
از بین بردن تمام آثار بیرونی خاطرات بد. به طور مثال در صورتی که فرد از یک تصادف خاطره بدی در ذهن خود دارد، باید خودرویی که با آن تصادف کرده را بفروشد، لباس‎ ها و لوازم را تعویض کند و عکس ها را از بین ببرد؛ اگر این خاطره بد در ارتباط با فردی دیگر به وجود آمده، تا حد ممکن باید از دیدار و گفت وگو با آن فرد خودداری شود.

🔵تکنیک دوم
عدم پرورش افکار منفی است، به گونه ای که نباید با یادآوری خاطرات بد، آن ها را گسترش داد. متاسفانه برخی افراد عادت دارند افکار مزاحم را پرورش دهند.

🔵تکنیک سوم
از راه های اهمیت ندادن به افکار منفی این است که فرد در مواقع هجوم آن ها به ذهن، سریع ذهن خود را متوقف کند و با اشتغال به فعالیت های خوشایند و مورد علاقه آمار ورود این افکار به ذهن را کاهش داد...

🔵تکنیک چهارم
با نوشتن آن خاطره بر روی کاغذ و پررنگ کردن هر خاطره ای هرچند بد، نکات مثبت آن را در نظر گرفت؛ از جمله نکات مثبت هر خاطره بد می توان به هوشیاری، آگاهی، تجربه و درس عبرت برای افراد اشاره کرد.
🔵 تکنیک پنجم
با استفاده از تجربیات افرادی که در موقعیت های مشابه با وضعیت آنها قرار داشتند بتوانند نگرش خود را نسبت به مشکل عوض کنند . این امر زوایای حیاتی و سازنده ای را به فرد نشان می دهد . به طوری که شخص به تنهایی قادر به درک حیطه های سودمند خاطرات تلخ نمی شود
@moshaver_honar


❇️ تله های موجود در روابط عاطفی

🔺تله اول فقط زیبایی و ظاهر
🔺تله دوم موقعیت اجتماعی
🔺تله سوم عجله
🔺تله چهارم فرار از احساس تنهایی
🔺تله پنجم شناخت ناقص
🔺تله ششم بحران ها و زخم های گذشته
🔺تله هفتم احساسات و هیجانات شدید
🔺تله هشتم چشم و هم چشمی
🔺تله نهم ترس از بالا رفتن سن

@moshaver_honar


Video is unavailable for watching
Show in Telegram


افرادی که برای درمان اختلالات روان شناختی و مشکلات روزمره به مراکز مشاوره مراجعه می کنند بمراتب افراد باکفایت و قدرتمندی هستند که بدون هیچ غفلت و تاملی برای دریافت کمک به متخصص مراجعه می نمایند.زیرا آنها به این باور مهم رسیده اند که کمک گرفتن از مشاوران و روان شناسان می تواند عملکرد بهتری را بدنبال داشته باشد تا اینکه به تنهایی و بدون برنامه تلاش کنند.این درحالی است که بخش قابل توجهی از مردم با توجه به مشکلات عدیده ای که دارند از مراجعه بهنگام پرهیز می کنند و با مشکلات شان مواجه نمی شوند.
پ.ن:
بنابراین نتیجه می گیریم هر وقت کمک‌گرفتن لازم و ضروری بود، بدون فوت وقت با مراجعه به مراکز مشاوره روان شناختی، درخواست همیاری کنیم زیرا این اقدام نشانه با کفایتی و با عرضگی ماست.
@moshaver_honar


Video is unavailable for watching
Show in Telegram


📝درمان افسردگی در ۱۰ مرحله بدون نیاز به دارو

💠1-سعی کنید زندگی‌تان دارای یک روند مشخص باشد. (سردرگم نباشید):افسردگی منجر می‌شود تا ساختار عادی زندگی بهم بریزد. یک روز در روز بعدی ذوب می‌شود و گذران بی‌حساب کتاب زندگی جزء‌ای از زندگی شما می‌شود. از این رو گذاشتن یک برنامه ساده روزانه می‌تواند به شما کمک کند تا زندگی شما به روال بازگردد و بیماری افسردگی به سراغتان نیاید.

💠2-برای خود هدف انتخاب کنید:افسردگی باعث می‌شود بدترین احساس‌ها را نسبت به خود داشته باشید. برای بهتر کردن اوضاع برای خود اهداف روزانه قرار دهید. برای این کار از اهداف بسیار کوچک شروع کنید.مثلا شستن روزانه ظرف ها. هنگامی که احساس کردید در حال بهتر شدن هستید می‌توانید اهداف روزانه خود را چالش برانگیزتر کنید.

💠3- برای درمان افسردگی تمرینات ورزشی منظم داشته باشید:ورزش سطح اندورفین در بدن را افزایش می‌دهد. اندورفین از مسکن‌های طبیعی در بدن است که باعث ایجاد احساسی خوب در فرد می‌شوند. همچنین اندورفین درازمدت می‌تواند در بهبود و درمان افسردگی موثر باشد.

💠4- تغذیه سالم و پرهیز از پرخوری مانع افسردگی است.

💠5- خواب کافی و منظم داشته باشید.

💠6-برای درمان افسردگی قبول مسئولیت کنید:درگیر کردن خود در جریانات زندگی و داشتن مسئولیت‌های روزانه همانند یک راه‌کار طبیعی برای درمان افسردگی عمل می‌کند. به عهده داشتن مسئولیت به شما یک احساس کمال می‌دهد و به زندگی پایبندتان می‌کند.

💠7- افکار منفی را به چالش بکشید:در مبارزه با افسردگی بسیاری از کارها ذهنی است یعنی باید الگوی فکر کردن خود را تغییر دهید.

💠8-پیش از استفاده از مکمل‌ها با دکتر خود مشورت کنید:شواهد قانع کننده‌ای درباره اثرات مثبت مکمل‌های معینی مانند روغن ماهی، اسید فولیک و اس آدنوزیل متیونین (SAMe) بر کاهش علایم افسردگی وجود دارد. با این وجود اثبات این موضوع نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.

💠9- یک کار تازه انجام دهید:وقتی افسرده‌اید شما اسیر یک روزمرگی عذاب آور می‌شوید. بنابراین خودتان را وادار کنید تا کاری متفاوت انجام دهید. در واقع تجربه‌های تازه سطح دوپامین مغز را تغییر می‌دهد که این آنزیم با احساساتی چون رضایت، لذت و یادگیری مرتبط است.

💠10- تلاش کنید تا از هرچیزی لذت ببرید:اگر افسرده‌اید برای انجام کارهایی که از آن لذت می‌برید وقت بگذارید. اما آیا دیگر از هیچ کاری لذت نمی برید؟! این فقط نشانه‌ای از افسردگی است. شما باید در هر حال تلاش خود را بکنید. اگرچه شاید به نظر سخت و عجیب برسد اما شما باید برای تفریح کردن و دچار لذت شدن، تلاش خود را بکنید.
@moshaver_honar


Video is unavailable for watching
Show in Telegram


اگر زندگی اونجوری نیست
که تو میخوای
"عوضش کن"
زندگی امروز تو
حاصل طرز تفکر دیروز توست.
امروز متفاوت تر فکر کن
تا فردا متفاوت تر نتیجه بگیری

@moshaver_honar

20 last posts shown.

285

subscribers
Channel statistics