کتاب خوانی شبانه


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


آن که یک شب را بی مطالعه سپری می سازد، یک فرصت دیگری شدن را از دست می دهد!
با ما همراه باشید در کانال «کتاب خوانی شبانه» مؤسسه فرهنگی هنری موعود عصر(عج)
ارتباط با مؤسسه: 09022666863
نشانی اینترنتی: www.mouood.org
فروشگاه اینترنتی: www.yaranshop.ir

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Statistics
Posts filter






Forward from: موعود mouood.org
#صلوات_ابوالحسن_ضرّاب_اصفهانی


9️⃣8️⃣


🔘ادامه از صفحه قبل


▫️در مورد دلیل استفاده از کلمه و روش سایبرنتیک به جای استفاده از اهرم ‌ها یا همان فاکتورها، او این چنین می ‌گوید که در دریا، کشتی ‌ها با موارد غیرقابل پیش ‌بینی همچون طوفان، باد و باران مواجهند؛ امّا اگر سکّان ‌دار به طور مدام و با ایجاد شرایط جدید آب و هوا با تغییر سکّان، کشتی را به سمت فانوس دریایی هدایت کند، کشتی به سلامت به مقصد می ‌رسد. از این ‌رو وظیفه علم سایبرنتیک نیز همانند سکّان‌ دار می ‌باشد؛ یعنی با در نظر گرفتن همیشگی هدف، اطّلاعات وارد شده را طبقه ‌بندی و سازمان ‌دهی کند تا به مقصد مورد نظر برسد.

▫️این کلمه یونانی (KUBERNETES) زمانی که وارد زبان لاتین شد، به کلمة (GUBERNATOR) و در زبان انگلیسی، به کلمه (GOVERNOR) به معنای حاکم تغییر کرد. در واقع، کار حاکم در کشور نیز همانند کار سکّان ‌دار در کشتی است. واینر در کتاب خود با عنوان «سايبرنتيك و كنترل در ارتباط بين حيوان و ماشين» در سال 1948م. به طور جامع در مورد سایبرنتیک، بحث کرده است.

🔻فضای سایبر

▫️کلمه «فضای سایبر» (Cyberspace) زاده ذهن نویسندگان رمان ‌های تخیّلی در دهه هشتاد می ‌باشد. رمان ‌نویسانی همچون ورنر وینجی در رمان خود با عنوان «نام‌ های واقعی» (True Names) در سال 1981م. و جان مایک فورد از جمله افرادی بودند که حرف از فضای مجازی به میان آوردند.

▫️طبق تعریف، فضای سایبر یک دامنه پویا و سراسری است که شامل ترکیبی از الکترون ‌ها و طیف الکترومغناطیس می ‌باشد که هدف آن ساخت، ذخیره، تصحیح، تغییر، اشتراک، استخراج، استفاده و حذف کردن اطّلاعات می ‌باشد.

▫️در دهه شصت و در خلال جنگ سرد، آمریکایی ‌ها «مؤسّسه پروژه ‌های تحقیقی پیشرفته آرپا» (ARPA) را به وجود آوردند. این مؤسّسه با یک هدف مشخّص شروع به کار کرد: اتّصال کامپیوترها به یکدیگر از طریق خطوط تلفن. آنها به دنبال سیستمی بودند که داده ‌ها به طور اتوماتیک از مبدأ به مقصد، بدون داشتن مسیری از قبل تعیین شده برسند. در واقع، همچون تار عنکبوت اگر بخشی از این سیستم از بین رفت یا خراب شد، باز داده ‌ها توانایی این را داشته باشند تا از راه ‌های دیگر به مقصد برسند.

▫️نیاز به چنین سیستمی از آنجا به وجود آمد که در صورت حمله اتمی «روسیه» به «آمریکا»، آمریکایی ‌ها در جواب برای دادن دستور حمله اتمی، نیازمند خطوط تلفن هستند تا رئیس جمهور دستور حمله را بدهد؛ امّا خطوط تلفن قبل از این دستور، توسط موشک ‌های روسی منهدم شده است و عملاً راهی برای رساندن دستور رئیس جمهور وجود ندارد. پس نیاز به سیستمی احساس می ‌شد که در صورت خراب شدن یا از بین رفتن بخشی از شبکه، داده ‌ها بتوانند از مسیرهایی که همچنان سالم هستند، استفاده کنند.

▫️در دهه نود، پس از حملة هکرها به «سازمان آرپا» و لو رفتن سیستم مورد استفاده توسط دولت، «وزارت دفاع» این پروژه را عمومی کرد. از دهه نود به بعد، به صورت آهسته، استفاده از این سیستم از حالت نظامی به حالت عمومی درآمد. به وجود آمدن موتورهای جست ‌وجوی اوّلیه و سپس موتور جست ‌وجوی «موزائیک» در سال 1993م. باعث جهشی شگرف در دنیای مجازی شدند؛ به طوری ‌که در سال 1994م. سه میلیون کامپیوتر به اینترنت متّصل گردیدند. موتورهای جست ‌وجو باعث شد که هر چه بیشتر، استفاده از اینترنت عمومی شود و از اداره ‌ها و مراکز علمی به میان مردم رواج پیدا کند.



#مطالعات_فرهنگی_اجتماعی ||#سواد_رسانه_ای ||#دنیای_قشنگ_نو ص98کتاب‌خوان


#واحد_پژوهش_و_تحقیق_موعود

@mouood_ketabkhani-


9️⃣7️⃣


🔘سایبرنتیک


▫️در تقسیم ‌بندی علوم، «سایبرنتیک» را می ‌توان جزو علوم نوپا دانست که قدمتی کمتر از صد سال دارد. موضوع اصلی این علم که به رقم نوپا بودن، بسیار سریع رشد و بسط پیدا کرده، بررسی ماهیّت کنترل در انسان، حیوان و ماشین ‌ها می ‌باشد.

▫️زمانی که بحث از کنترل به میان می ‌آید، مهم ‌ترین فاکتور، داده ‌های ورودی و خروجی است که به واسطة آگاهی ‌ای که به دست می‌دهد، سبب اخذ تصمیمات می‌ شود.

▫️از این رو، در این علم، یکی از موارد بسیار حیاتی، طبقه ‌بندی داده ‌ها و اطّلاعات است؛ به طور مثال اگر سوژه مورد تحقیق انسان باشد، به طبع آن از علومی همانند روان ‌شناسی، زیست ‌شناسی، مدیریت و... استفاده می ‌شود یا اگر سوژه مورد تحقیق، روبات باشد، از علومی، همچون مکانیک کمک گرفته می ‌شود.

▫️همان ‌طور که واضح است، علم سایبرنتیک در واقع، علمی میان رشته‌ ای است با محوریّت سازمان ‌دهی اطّلاعات که بنا به نیاز از علوم دیگر برای تکمیل وظیفه خود سود می ‌برد. البتّه لازم به ذکر است که سایبرنتیک به عنوان یک رشته مستقل، امروزه مورد تحصیل و تدریس قرار گرفته است.

▫️دلیل به وجود آمدن علوم، نیازی بوده که بشر به آنها داشته است. برای فهم اینکه به چه دلیل نیاز به چنین رشته‌ ای به وجود آمده، از مثال زیر کمک گرفته شده است.

▫️فرض کنید تیمی از متخصّصان در رشته ‌های گوناگون به دور هم جمع شدند تا در مورد موضوعی مشخّص با یکدیگر تبادل نظر کنند. اوّلین اشکالی که در این گردهمایی به وجود می ‌آید، نداشتن کلماتی با مفاهیم مشترک در بین همه شرکت ‌کنندگان است؛ به طور مثال وقتی صحبت از کنترل می ‌شود، یک متخصّص مدیریت رسانه از این کلمه برداشت مدیریت افکار عمومی را برداشت می ‌کند.

▫️یک متخصّص فیزیک، از کلمه کنترل اینچنین برداشت می ‌کند که منظور، قوانین نیروی موجود در اجسام با خود و در تقابل با اشیای مدّنظر است و یک پزشک اعصاب، کنترل را در هماهنگی بین مغز و رشته ‌های عصبی می ‌داند. واضح است که به دلیل نبود تعریفی مشترک، افراد حاضر در جلسه، توانایی ایجاد ارتباط با یکدیگر را ندارند.

▫️به همین دلیل، زمانی که در مورد سوژه‌ای این چنین گسترده، در حال تحقیق هستیم، به سیستمی هدفمند که با جمع ‌آوری اطّلاعات و طبقه ‌بندی آنها برای رسیدن به هدفی مشخّص کار کند، نیاز جدّی وجود دارد.

▫️در بیان ریشه کلمه سایبرنتیک، باید از دانشمندی نام برد که جزو پیشگامان این علم می ‌باشد. نوربرت واینر یهودی که از نوابغ علم ریاضیات محض و همچنین منطق ریاضی است، برای اوّلین بار از نیاز به چنین علمی سخن گفت و کلمه سایبرنتیک را برای آن انتخاب کرد.

▫️واینر در سنّ هیجده سالگی، دکترای خود را در ریاضیات محض از «مؤسّسه تکنولوژی ماساچوست» دریافت کرد. او با این توجیه که برای کنترل یک موضوع، نمی ‌توان با تنظیم اهرم ‌های مختلف به نتیجه مطلوب رسید، از کلمه سایبرنتیک که در «یونان باستان» به معنای سکّان ‌دار است، استفاده کرد.

▫️نظر او این چنین بود که اگر به دنبال تنظیم اهرم ‌هایی برویم، دچار سردرگمی می ‌شویم، چون این اهرم‌ها گستره ‌ای از آب و هوا تا بازار اقتصاد جهانی با تمام مشتقّاتش، قابل پیش‌ بینی و غیر قابل پیش ‌بینی را در بر می ‌گیرد و از این ‌رو رسیدن به هدف مورد نظر، با روش اهرم ‌ها غیرممکن است.



#مطالعات_فرهنگی_اجتماعی ||#سواد_رسانه_ای ||#دنیای_قشنگ_نو ص97کتاب‌خوان


#واحد_پژوهش_و_تحقیق_موعود

@mouood_ketabkhani-


9️⃣6️⃣


🔘ادامه از صفحه قبل


🔹معرفی نویسندگان ضدّصهیونیستی

▫️بخش دیگر سایت، معرفی نویسندگان و ژورنالیست ‌های ضدّاسرائیلی است که افراد با کلیک روی هر اسم، می ‌توانند با اطّلاعات و فعّالیت ‌های آن فرد آشنا شوند تا اعضای کمرا به روش ‌های مختلف بتوانند آن فرد را تحت فشار قرار دهند و او تحت این فشارها، از نوشتن مطالب ضدّصهیونیستی خودداری کند.


🔹لیست موضوعات مرتبط با اسرائیل، به همراه مطالب در مورد آنها

▫️در قسمت دیگر این سایت، یک بانک اطّلاعاتی از کلّیه موضوعات و مدخل ‌هایی که به اسرائیل مربوط می ‌شود و مقالات و پاسخ ‌هایی به صورت آموزشی در مورد آنها، جهت استفاده اعضای کمرا ارائه شده است.

▫️به طوری که مانند یک دانشنامه با کلیک روی هر موضوع، مطالب مختلف در مورد آن از دیدگاه صهیونیستی توضیح و آموزش داده می‌شود و مطالب و مقالات و اخبار در مورد کلّیه موضوع ‌ها و انتقادهای وارد به اسرائیل، در این قسمت ارائه می ‌شود.


🔹مطالب مربوط به ایران در بخش موضوعات

▫️مثلاً با مراجعه به قسمت «ایران» در این لیست، موضوعات کلّیه مطالب و اخبار و مقالات مرتبط با ایران، البتّه از دیدگاه صهیونیستی ارائه می ‌شود.


🔹اسامی اشخاص سیاسی ضدّاسرائیلی به همراه سوابق آنها

▫️در قسمت دیگر، اسامی و اطّلاعات اشخاص سیاسی مورد نظر «کمرا» ارائه شده است که با کلیک روی اسم هر شخص، اطّلاعات و اخبار در مورد آن فرد، ارائه می ‌شود.


🔹معرفی نویسنده ‌های فعّال در کمرا

▫️در قسمت دیگر سایت، نویسنده ‌های کمرا به همراه مطالبی که نوشته ‌اند و در سایت ‌ها و رسانه ‌های مختلف منتشر شده ‌اند، معرفی شده‌ است.


🔹معرفی موارد اصلاح شده در سایت ‌ها و رسانه ‌ها پس از پیگیری ‌های کمرا

▫️در قسمت دیگر سایت، لیست چند نمونه از موارد بسیاری که اعضا و کارکنان کمرا موفّق شده ‌اند که پس از ارتباط و پیگری از سایت ‌ها و رسانه ‌های مربوطه، اخبار آنها را اصلاح کنند، آورده شده است.


🔹معرفی موارد اصلاح نشده در سایت ‌ها و رسانه ‌ها، پس از پیگیری ‌های کمرا

▫️همچنین در قسمتی دیگر، نمونه ‌هایی از مواردی که سایت یا رسانه مربوطه، پس از ارتباط ‌گیری و پیگیری ‌های «کمرا» حاضر به اصلاح خبر خود نشده ‌اند، نیز آورده شده است.


🔹بروشورها و تبلیغات طرّاحی شده

▫️در قسمت دیگر سایت، انواع بروشورها و تبلیغات تهیّه شده توسط کمرا معرفی شده است.

🔹تیترها و عکس ‌ها

▫️همچنین این سایت بخشی ویژه، جهت بررسی تیترها و عکس ‌های مرتبط با اسرائیل در سایت ‌ها و رسانه ‌ها دارد و در مورد آن عکس ‌ها، واکنش لازم انجام می ‌شود. مثلاً در بخش عکس ‌ها، اگر یک سایت، عکسی مرتبط با اسرائیل چاپ کرده و از دید کمرا اشکالی داشته باشد، برای حذف یا تغییر و اضافه کردن توضیحات و اصلاحات در مورد آن عکس در سایت مربوطه، پیگیری می ‌شود.


🔹آموزش های کاربردی برای افراد فعّال فرهنگی مدافع اسرائیل

▫️در قسمت دیگر سایت، آموزش‌های لازم برای افراد علاقه مند به فعّالیت فرهنگی به نفع اسرائیل ارائه شده است. مثلاً این موضوعات در این بخش آموزش داده شده است:
• کارهایی که شما می ‌توانید انجام دهید؛
• راهکارهای گروه ‌های مختلف برای رصد کردن و نحوه ارتباط با رسانه ‌ها؛
• نحوه تشخیص گزارش ‌ها و اخبار ناعادلانه؛
• نکات مربوط به نحوه نامه ‌نگاری؛
• لینک به سایت ‌ها و منابع مطالعاتی و تحقیقاتی بیشتر؛
• اطّلاعات و شماره تماس مستقیم افراد مربوط به سایت ‌ها و رسانه های مختلف.


🔹معرفی و تحلیل فیلم

بخش دیگری از سایت به معرفی و تحلیل فیلم ‌ها اختصاص دارد که در آن، فیلم ‌هایی که از دید «کمرا» مفید و کاربردی هستند، جهت مشاهده و استفاده معرفی شده‌ اند.


🔹حمایت از تأسیس کتابخانه و اهدای کتاب

بخش دیگر سایت مربوط به حمایت از تأسیس کتابخانه در دانشگاه ‌ها و نقاط مختلف و همچنین اهدای کتاب به کتابخانه ‌های دولتی و ... است.


🔹معرفی تاریخچه کمرا

بخش دیگر سایت مربوط به معرفی تاریخچه شکل ‌گیری کمرا می ‌باشد.



#مطالعات_فرهنگی_اجتماعی ||#سواد_رسانه_ای ||#دنیای_قشنگ_نو ص96کتاب‌خوان


#واحد_پژوهش_و_تحقیق_موعود

@mouood_ketabkhani-


9️⃣5️⃣



🔘معرفی و بررسی وب‌سایت کمرا


🔹هدف سایت

▫️هدف اصلی این سایت، اطّلاع ‌رسانی و خط‌ دهی و ارائه آموزش و پشتیبانی به فعّالان فرهنگی صهیونیست یا طرفدار اسرائیل می ‌باشد که بدانند در حال حاضر در چه حوزه ‌ای نیاز به فعّالیت است و در آنجا فعّالیت کنند.

🔹جذب حمایت مالی

▫️اطّلاع ‌رسانی درباره برخی فعّالیت ‌های انجام شده و حمایت مالی افراد طرفدار اسرائیل از سراسر دنیا برای گسترش فعّالیت ‌ها بر عهده بخش حمایت ‌های مالی است. در این قسمت افراد با پرداخت مبالغ مختلف می ‌توانند از فعّالیت ‌های «کمرا» حمایت کنند.

🔹سفارش آگهی و تبلیغات در رسانه ها

▫️طرّاحی این سایت، آگهی ‌های تبلیغاتی آماده و طرّاحی شده را برای استفاده انواع سایت ‌ها و رسانه ‌ها و گروه ‌های صهیونیستی ارائه می ‌کند. یک نمونه از این آگهی ها به این صورت است که «کمرا»، این آگهی را در پنج روزنامه معروف «آمریکا» یعنی «وال استریت ژورنال»، «نیویورک تایمز»، «واشنگتن پُست»، «لس آنجلس تایمز» و «یو اس‌آ تودی» چاپ کرده است. در این آگهی، تعداد زیادی شبهات به ضرر «فلسطین» و «حماس» و به نفع اسرائیل چاپ شده است.

🔹بخش اخبار سایت

▫️در بخش اخبار این سایت، اخبار مربوط به سایت ‌ها و رسانه ‌ها که یک مطلب ضدّاسرائیلی چاپ کرده‌ اند، دیده می ‌شود. یکی از خبرهای این سایت، مربوط به «کمیته بررسی جنایات جنگی غزّه» است که اخیراً در «سازمان ملل» تشکیل شده است.

▫️رئیس این کمیته، یک شخص به اسم ویلیام شاباس است که صهیونیست ‌ها به شدّت در تلاش هستند تا به هر قیمتی او عوض و یکی دیگر جایگزین او بشود و ریاست این کمیته را به عهده بگیرد؛ زیرا به ادّعای صهیونیست ‌ها، این شخص ضدّاسرائیلی است و گزارش با تعصّب تنظیم می ‌کند.

▫️سایت UN Watch هم از سایت ‌های همکار کمرا است. کار این سایت این است که کلّیة فعّالیت ‌های ضدّصهیونیستی سازمان ملل را زیر نظر می ‌گیرد و به صهیونیست ‌ها خبر می ‌دهد تا اقدامات لازم را انجام دهند؛ به عنوان مثال به این دو آدرس مراجعه نمایید:
1. http://www.unwatch.org/c.bdKKISNqEmG/b.1289215/k.8EE6/Take _Action/ siteapps/advocacy/ActionItem.aspx?c=bdKKISNqEmG&b=1289215&aid=520966
2. http://blog. camera. org/archives/2014/08/ meet_ the_ latest _un_arbiters _ of.html


🔹معرفی سوابق مطالب و اخبار ضدّضهیونیستی در هر سایت و رسانه

▫️یک بخش دیگر «کمرا» معرفی رسانه ‌های مخالف اسرائیل است که به ازای هر رسانه، یک صفحه مجزّا با ذکر سوابق ضدّاسرائیلی آن رسانه وجود دارد و افراد با کلیک روی اسم هر سایت یا رسانه می ‌توانند در مورد سوابق آن رسانه اطّلاعات کسب کنند.




#مطالعات_فرهنگی_اجتماعی ||#سواد_رسانه_ای ||#دنیای_قشنگ_نو ص95کتاب‌خوان


#واحد_پژوهش_و_تحقیق_موعود

@mouood_ketabkhani


9️⃣4️⃣


🔘فعّالیت ‌های گروهی کمرا در ویکی ‌پدیا


▫️یکی از شاخه ‌های عمدة فعّالیت ‌های کمرا در مورد «ویکی ‌پدیا» است. برای مثال، در سال 2008م. یک گروه مجازی به اسم «انتقاضه مجازی» اطّلاعاتی را در وجود یک گروه گوگلی که توسط کمرا راه ‌اندازی شده است، افشا کرد.

▫️هدف این گروه گوگلی این است که تمام مقالات ویکی ‌پدیا که به اسرائیل مربوط می ‌شوند، از منحرف شدن توسط نویسندگان ضدّاسرائیلی «ویکی ‌پدیا» محافظت کنند. گروه «انتفاضه مجازی» گفته است که کمرا یک لشکر محرمانه و طولانی مدّت را سازماندهی می ‌کند تا دانشنامه پربیننده ویکی ‌پدیا را تحت نفوذ خود قرار دهند و با این کار تاریخ «فلسطین» را بازنویسی کنند.

▫️آنها دروغ ‌های خود را به عنوان حقایق معرفی و به ساختارهای مدیریتی ویکی ‌پدیا نفوذ می ‌کنند تا مطمئن شوند که تغییرات داده شده توسط آنها در متن مقالات ویکی ‌پدیا واگردانی و حذف نخواهد شد.

▫️آندره آبولر، یکی از کارمندان سازمان مردم نهاد اسرائیلی «NGO Monitor» در پاسخ این افشاگری گروه انتفاضه مجازی گفت: انتفاضه مجازی دارد یک داستان از خودش می ‌سازد.

▫️بخشی از ایمیل ‌های ردّ و بدل شده این گروه اسرائیلی فعّال در ویکی ‌پدیا در سال 2008م. منتشر شد. امّا گیلاد اینی، یکی از تحلیلگران ارشد کمرا، گفت: ما واقعی بودن این ایمیل ‌ها را تأیید نمی‌ کنیم؛ولی تأیید می ‌کنیم که کمرا ایمیل‌ هایی را در مورد فعّالیت در ویکی‌ پدیا به افرادی ارسال کرده است؛ ولی فعّالیت ‌های کمرا در مورد ویکی ‌پدیا، طبق قوانین ویکی ‌پدیا بوده است.

▫️کمرا همچنین در پاسخ ایمیل ‌های ارسال شده خود در مورد فعّالیت در ویکی ‌پدیا که توسط مجلّه «هارپر» افشاگری شدند، گفت: کمرا به دنبال تشویق مردم برای یادگیری و نویسندگی در دانشنامه مجازی ویکی ‌پدیا، با هدف افزایش دقّت اطّلاعات بوده است.

▫️در سال 2008م. سایت اسرائیلی «thejewishweek» نوشت: گروهی از مدیران ویکی ‌پدیا قویّاً مطمئن بودند که یکی از کاربران ویکی ‌پدیا خود گیلاد لنی بوده است و اکانت کاربری او را برای همیشه مسدود کرده‌ اند.

▫️این سایت نوشته است که اسم این کار جنگ ویکی می ‌باشد. گیلاد از پاسخ دادن به اینکه او صاحب اکانت Gni در «ویکی ‌پدیا» بوده است یا خیر؟ امتناع کرد و بعداً صاحب این اکانت بودن را انکار کرد.

▫️آندره آبولر گفت: گروه ‌های دیگری مثل گروه ویکی‌ پدیا برای «فلسطین» هم کارهای مشابه انجام می ‌دهند. یکی از مؤسّسان گروه انتفاضه مجازی به اسم علی ابونعمه در این باره گفت: این گروه هرگز چنین برنامه ‌هایی برای تغییرات گروهی مخفی در ویکی ‌پدیا را اجرا نمی ‌کند.

▫️پس از تحقیقات ویکی ‌پدیا، اکانت یکی از مدیران و 5 نفر از نویسندگان ویکی ‌پدیا مسدود شدند.



#مطالعات_فرهنگی_اجتماعی ||#سواد_رسانه_ای ||#دنیای_قشنگ_نو ص94کتاب‌خوان


#واحد_پژوهش_و_تحقیق_موعود

@mouood_ketabkhani


9️⃣3️⃣


🔘نظرات کارشناسان و مراکز مختلف در مورد کمرا


▫️کمرا هم منتقدانی دارد و هم طرفدارانی که در ادامه، به برخی از آنها اشاره می‌ شود:

🔻مجلّه چشم انداز آمریکایی

▫️گرشوم گرنبرگ یک ژورنالیست در «مجلّة چشم ‌انداز آمریکایی» نوشت: «کمرا» اورولی است و دوست دارد با دیگران وارد جنگ رسانه ‌ای شود و فرق بین دقّت و دفاع را نمی ‌فهمد.

▫️منتقدان دیگری کمرا را به عنوان یک گروه که منافع خاصّی را دنبال می ‌کند و برای تعصّب اسرائیلی می ‌جنگد، معرفی کردند. برخی شخصیّت ‌های معروف آمریکایی نیز طرفدار کمرا هستند و برای آن کمک مالی جمع می ‌کنند و آن را به عنوان یک مؤسّسه معتبر معرفی کرده و به آن مشاوره می ‌دهند.


🔻نظر بوستون گلوب

▫️در سال 2003م.، مارک جورکوویتز نویسنده روزنامه «بوستون گلوب»، در مورد کمرا نوشت:
از دید طرفداران، کمرا دارد کار خدا را انجام می ‌دهد و علیه دشمنان متعصّب اسرائیل در محیط رسانه ‌ای می ‌جنگد. امّا مخالفان کمرا آن را به عنوان یک گروه کوته ‌بین و انتقام جو که منافع یک گروه خاص را دنبال و تلاش می ‌کند که نظرات خودش را به زور در اخبار رسانه ‌ها جای دهد، می ‌شناسند. از دید بسیاری از فعّالان رسانه‌ای، کمرا یک گروه جانب ‌دار است که تلاش می ‌کند نظرات مدافع اسرائیل را به رسانه ‌ها اعمال کند.


🔻نظر مجلّه گزارش واشنگتن در مورد امور خاورمیانه در مورد کمرا

▫️میشل کایدی، نویسنده مجلّه «گزارش واشنگتن در امور خاورمیانه» «کمرا» را مورد انتقاد قرار داده و نوشته است: کمرا کتابخانه ‌های دانشگاه ‌ها را تحت فشار قرار می ‌دهد که کتاب ‌هایی که از دید کمرا اهانت ‌کننده هستند، از کتابخانه حذف کنند. کمرا هم این مجلّه را مورد انتقاد قرار داده و گفته: این سازمان دارای تنفّر ضدّاسرائیلی است.

▫️نویسنده ‌ها و ژورنالیست ‌های متعدّدی، از جمله رابرت فریدمن، دانیل اوکرنت و بسیاری دیگر در سال ‌های گذشته، کمرا را مورد انتقاد قرار داده و گفته‌ اند: در اشغالگری ‌های اسرائیل در «لبنان»، کمرا رسانه‌های «آمریکا» را از اطّلاع ‌رسانی صحیح منحرف کرده و تحت فشار قرار داده است و با خریدن تبلیغات مجلّات و روزنامه ‌ها، آگهی ‌های تبلیغاتی در مورد اسرائیل را چاپ نموده و از پول و قدرت اسرائیل برای رسیدن به خواسته‌های اسرائیل استفاده کرده است. نمونه ‌های بسیار دیگری در مورد انتقادات از کمرا موجود است.


#مطالعات_فرهنگی_اجتماعی ||#سواد_رسانه_ای ||#دنیای_قشنگ_نو ص93کتاب‌خوان


#واحد_پژوهش_و_تحقیق_موعود

@mouood_ketabkhani


9️⃣2️⃣


🔘ادامه از صفحه قبل


🔻جنگجویان خدا

▫️چندی پیش، یک سریال مستند توسط «سی ‌ان‌ ان» ساخته شد که در آن، به تندروهای سه دین یهود و مسیحیّت و اسلام پرداخته شده بود. در این فیلم مستند در مورد صهیونیست ‌ها که به اسم خدا، جنگ برپا می ‌کنند نیز پرداخته شده بود. به همین دلیل کمرا انتقادهایی را در مورد این فیلم منتشر کرد و آن را به عنوان یکی از برنامه ‌هایی که در آن تحریف شدید وجود دارد و در تلویزیون ‌های «آمریکا» پخش شده و دارای پیش فرض ‌های اشتباه است و یک نمایش حرفه ‌ای از روش‌های تبلیغ دروغ معرفی کرد.

▫️امانپور، سازنده این فیلم، در جواب کمرا اظهار داشت که این مستند به دنبال مقایسه دین ‌ها نیست؛ بلکه می ‌خواهد نشان دهد که هر دین دارای پیروان معتقدی هست که به دنبال تغییر جوّ سیاسی دنیا هستند.


🔻یهودی ‌هایی که آبروی اسرائیل را می ‌برند

▫️در سال 2007م. «کمرا» یک کنفرانس به عنوان «یهودی ‌هایی که آبروی اسرائیل را می ‌برند»، برگزار کرد و در آن، طیّ میزگردهایی، چند یهودی منتقد اسرائیل را مورد اتّهام ‌هایی قرار دادند. همچنین روزنامه معروف اسرائیلی «هاآرتص» را مورد انتقاد و اتّهام قرار دادند که تحریف ‌ها و اطّلاعات غلطی را در مورد اسرائیل منتشر کرده است.

▫️آندره لوین، مدیر کمرا، منتقدان یهودی از جمله، ریچارد فالک از «دانشگاه پرینستون»، نورمن فینلکشناین نویسنده، هنری سیگمان نویسنده، آنتونی لویس، نویسنده سابق «نیویورک تایمز»، میخائیل نیومن پروفسور «دانشگاه ترنت» و میخائیل لرنر ناشر «مجلّه تیکون» را به عنوان افراد مجرم و گناهکاری معرفی کرد که به طرز واضحی با اشتباه و به طور بی‌ اساس، آبروی اسرائیل را می ‌برند و به طور گسترده، اتّهام ‌های نامرتبطی به اسرائیل نسبت می ‌دهند. تعدادی از شرکت کنندگان در این میزگردها، یهودی ‌های مخالف اسرائیل به کودک ‌آزاری نیز متّهم شدند.


🔻جنگ 2008ـ2009 اسرائیل، غزه

▫️در جریان گزارش وقایع جنگ 2008ـ2009م. اسرائیل، «غزّه»، کمرا اعتراض ‌های زیادی را نسبت به نحوة پوشش اخبار جنگ، توسط «لوس آنجلس تایمز»، «سی ان ان»، «هاآرتس»، «رادیو ملّی مردمی» و «آژانس» انجام داد.

▫️همچنین تعدادی پزشک نروژی که در «بی بی سی» و «سی بی اس» ظاهر شده و صحبت کرده بودند، مورد انتقاد شدید کمرا قرار گرفتند. «کمرا» در این انتقادها گفت: رسانه ‌ها طوری اطّلاع ‌رسانی کرده اند که این برداشت به وجود می ‌آید که اسرائیل تلاشی برای حفظ جان غیرنظامیان انجام نمی ‌دهد. همچنین کمرا گفت: رسانه ‌ها به داروهای ارسالی به «غزّه» اشاره نکردند و طوری اطّلاع‌ رسانی کردند که دارو در غزّه کم است.


🔻گزارش نیویورک تایمز در مورد اختلاف ‌های فلسطین،اسرائیل

▫️در سایت 2012م. «نیویورک تایمز»، گزارش یک تحقیق در مورد اختلاف ‌های اسرائیل و «فلسطین» منتشر شد و کمرا اعتراض کرد که این روزنامه کاملاً از فلسطینی ‌ها طرفداری و در مورد اسرائیلی ‌ها با یک استاندارد سخت برخورد می ‌کند و پیشینه ‌ها را در مورد اسرائیل نادیده می ‌گیرد.

▫️کمرا گفت: این گزارش انسجام ندارد و اسرائیل را به عنوان یک مجرم معرفی می‌کند. همچنین کمرا گفت: این گزارش، نظرهای اسرائیلی ‌ها را پوشش نداده و بیشتر نظرهای فلسطینی ‌ها را بزرگ ‌نمایی و تبلیغ کرده است.

▫️ریک ریچمن یک کارشناس رسانه می ‌گوید: کمرا هر نوشته‌ ای در روزنامه‌ ها و رسانه ‌ها و اخبار را که به اختلاف‌های فلسطین و اسرائیل مربوط بشود، مورد بررسی و آزمون قرار می ‌دهد.



#مطالعات_فرهنگی_اجتماعی ||#سواد_رسانه_ای ||#دنیای_قشنگ_نو ص92کتاب‌خوان


#واحد_پژوهش_و_تحقیق_موعود

@mouood_ketabkhani


9️⃣1️⃣



🔘چند نمونه فعّالیت ‌های کمرا علیه سایت ‌ها و رسانه ‌های مختلف

▫️تا کنون مؤسّسات و فعّالیت ‌های اطّلاع ‌رسانی زیادی توسط کمرا مورد انتقاد و هجمه قرار گرفته ‌‌اند که تنها چند نمونه از آنها ذکر می ‌شود:


🔻پیتر جنینجگ، گویندة اخبار در شبکه ABC News

▫️وقتی این گوینده اخبار، یک جمله را در مورد نتانیاهو گفت، کمرا یک نامه برای او نوشت و درخواست کرد که جمله خود را اصلاح کند؛ امّا این گوینده از اصلاح جمله خود خودداری کرد و بنابراین، با هجمه و انتقاد از طرف مدیر کمرا یعنی آندره لوین طیّ یک مقاله با عنوان «ما مدّتهاست که او را یک ضدّاسرائیلی حساب می ‌کنیم» و همچنین نوشته ‌های انتقادی از طرف مجلّة «Columbia Journalism Review» (یک مجلّه حرفه ‌ای در مورد ژورنالیسم) مواجه شد.


🔻رادیو ملّی مردمی:

▫️در سال 2006م. کمرا یک گزارش در مورد این رادیو منتشر و اعلام کرد که این رادیو در مورد اطّلاع ‌ رسانی اختلاف ‌های اسرائیل با اعراب، به صورت مغرضانه و یک ‌جانبه و ضدّاسرائیلی عمل می ‌کند که همراه با غرض ورزی شدید، اطّلاعات غلط و کمبود تعادل می‌باشد. کمرا از حرکت بایکوت این رادیو، حمایت ‌های زیادی انجام داد و خواستار اخراج ویراستار مربوطه در این رادیو، یعنی لورن جنکینز شد.

▫️کمرا اعلام کرد که جنکینز مدّت ‌هاست به طور مغرضانه‌ ای از فلسطینی ‌ها طرفداری و با بیان عقاید شخصی خود، اخبار رادیو را منحرف می ‌کند. کمرا همچنین اعلام کرد که جنکینز در نوشته ‌های خود، اسرائیل را با نازی ‌های «آلمان» مقایسه و اسرائیل را به عنوان یک استعمارگر معرفی کرده است.

▫️بازرس «رادیو ملّی مردمی» اعلام کرد، کمرا بخش‌هایی از یک مصاحبه در سال 2002م. را به صورت گزینشی استفاده کرده و یک هجمه گروهی را علیه رادیو به راه انداخته است و گفت این کار کمرا یک نوع «مک ‌کارتسم» است که ما را بترساند و باعث شود که مردم در مورد عملکرد این رادیو به شک و شبهه و یهودی ‌ها در مورد بقای اسرائیل، به اضطراب بیفتند.


🔻انکارتا

▫️آندره لوین، طیّ یک مقاله که بعداً در «اورشلیم پُست» چاپ شد و بعد در سایت کمرا هم قرار گرفت، «انکارتا» را به عنوان «یک مخلوط وحشتناک از اطّلاعات خشک و بدتعصّب و پرغلط» معرفی کرد؛ به ویژه او به مقالات این دانشنامه که توسط شائول کوهن از دانشگاه «اورگان» نوشته شده ‌اند، اشاره کرد و گفت: مقالات این دانشنامه تجاوزهای عرب ‌ها علیه اسرائیل را کمرنگ جلوه داده و خشونت ‌های هر دوطرف را به طور یکسان معرفی کرده است.


🔻فیلم «مونیخ»، ساخته شده توسط استیون اسپیلبرگ

▫️خانم آندره لوین در یک مقاله انتقادی در مورد فیلم «مونیخ» که در سایت رسمی «کمرا» منتشر شد، نوشت: این فیلم تئوری مجرم بودن اسرائیل را تقویت می ‌کند. همچنین مبارزه ‌های اسرائیل با دشمنان خود را به عنوان گمراهی، خونریزی و به صورت برعکس معرفی می ‌کند.

▫️او همچنین نوشت: تماشای فیلم مونیخ حیرت‌آور است، وقتی بفهمیم که سازنده آن، سازنده فیلم «لیست شیندلر» هم هست، فیلمی که از روی حقیقت به صورت هنرمندانه نقّاشی شده است. ولی فیلم مونیخ یک دستکاری سینمایی است که در دروغ ریشه دارد.


🔻مرشایمر و والت

«کمرا» یک نوشته انتقادی بسیار مفصّل را در مورد کتاب «لابی اسرائیل و سیاست خارجی آمریکا» که توسط دو استاد دانشگاه آمریکایی به اسامی پروفسور استفان والت از «دانشگاه هاروارد» و پروفسور جان مرشایمر از «دانشگاه شیکاگو» نوشته شده است، منتشر کرد.

▫️در این مقاله انتقادی که توسط الکس سافیان نوشته شده، گفته شده است که: این کتاب دارای سوراخ ‌های زیادی، از جمله وقایع غلط، منطق غلط، از قلم انداختن بسیاری از حقایق و نقل قول ‌های غیردقیق است.این کتاب در مورد منابع، داوری بسیار ضعیفی انجام داده و برخلاف استانداردهای پایه آکادمین نوشته شده است.

▫️نویسنده بسیاری از کارهای قبلی در این موضوع را نادیده گرفته است و در نهایت، هر کلمه یا بحث این کتاب، به طور جدّی محلّ بحث است. به عبارت دیگر، یک دانشجو که چنین مطالبی را مطالعه می ‌کند، دچار شکست می ‌شود.




#مطالعات_فرهنگی_اجتماعی ||#سواد_رسانه_ای ||#دنیای_قشنگ_نو ص91کتاب‌خوان


#واحد_پژوهش_و_تحقیق_موعود

@mouood_ketabkhani


9️⃣0️⃣



🔘ادامه از صفحه قبل


▫️همچنین کمرا، یکی از 19 سازمان عضو سازمان ائتلافی میزگرد دانشگاهی اسرائیل است که در دانشگاه‌ های ایالت ‌های «نیوانگلند آمریکا» برنامه ‌های فرهنگی و تبلیغی به نفع اسرائیل برگزار و سپس به صورت منابع منتشر می ‌کنند. آنها مطالب آموزشی و حمایت ‌های مختلف را برای برگزاری برنامه ‌های تبلیغی و آموزشی به نفع اسرائیل در دانشگاه‌ ها انجام می ‌دهند.

▫️کمرا از طریق این برنامه ‌های فرهنگی در دانشگاه ‌ها، به مبارزه با آنچه توسط کمرا، حمله و پروپاگاندا علیه اسرائیل و ایجاد سوء تفاهم ‌های خطرناک در مورد اسرائیل خوانده می ‌شود، می ‌پردازد.

▫️«کمرا» همچین یک وب ‌سایت مخصوص اطّلاع ‌رسانی برای دانشجویان راه ‌اندازی کرده است به نشانی «CAMERAonCampus.org» که از طریق این سایت، اطّلاعات تخصّصی را در جهت مقابله با اطّلاعات غلط و ارائه اخبار و اطّلاعات دلخواه، معرفی شخصیّت ‌های اسرائیلی، فیلم ‌ها، کتاب ‌ها و سایر منابع در مورد اختلاف ‌های اسرائیل با اعراب، برای استفاده دانشجویان و استفاده در برنامه ‌های فرهنگی در دانشگاه ‌ها ارائه می ‌کند.

▫️کمرا همچنین یک برنامه دستیاری نفر به نفر برای دانشجویان علاقه ‌مند به تحقیق در مورد مسائل «خاورمیانه» است و طیّ برنامه ‌های فرهنگی و تبلیغاتی، سؤالاتی را که برای آنها پیش آمده است، ارائه می ‌کند. سازمان کمرا یک بخش مخصوص فعّالیت ‌های دانشگاهی دارد که معاون مربوط به آن بخش، آویوا اسلومیچ، قائم مقام او سامانتا ماندلس و هماهنگ کننده منطقه ‌ای آن، گیلاد اسولنیک است که او علاوه بر این سمت، ویراستار مطالب سایت CAMERAOnCampus.org هم می ‌باشد.

▫️دانشجویانی که علاقه به نوشتن مطالب مختلف به نفع اسرائیل یا برگزاری برنامه ‌های طرفدار اسرائیل در دانشگاه خود دارند، توسط کمرا امتیازهایی، نظیر سمت ‌های اجرایی یا پرداخت حقّ ‌الزّحمه یا دوره‌ های آموزشی در اسرائیل دریافت می ‌کنند؛

▫️به عنوان مثال، آگهی زیر بیان می ‌کند، دانشجویانی که در برنامه ‌های فرهنگی به نفع اسرائیل در دانشگاه ‌ها مشارکت کنند، 100 دلار و یک سفر رایگان به اسرائیل دریافت می ‌کنند. این دانشجویان موظّفند در دانشگاه ‌های خود، کارهای زیر را انجام دهند:
• نماینده رسمی کمرا در دانشگاه خود باشند؛
• در هر سال، حدّاقل سه برنامه آموزشی در دانشگاه برگزار کنند که حدّاقل یکی از آنها، برنامه فرهنگی حماس کمتر، انسان ‌های بیشتر باشد؛
• حدّاقل سه مقاله به قلم خود به صورت نامه ‌هایی به ویراستاران روزنام ه‌ها یا مجلّات بنویسند و نوشته ‌های خود را با کارشناسان «کمرا» چک کنند؛
• به هر گونه اخبار و وقایع غیردقیق در مورد اسرائیل که در کلاس درس یا در مجلّات و نشریه ‌های دانشجویی یا در سطح دانشگاه اتّفاق می ‌افتد، واکنش لازم را نشان دهند؛
• با سایر دانشجویان عضو کمرا، از طریق ایمیل و «فیس ‌بوک» و ... در ارتباط و همکاری باشند؛
• مجلّات و نشریه ‌های کمرا را به طور مرتّب در دانشگاه توزیع کنند؛
• تماس تلفنی و ارتباط مرتّب خود را با کارمندان کمرا حفظ کنند؛
• در سفر 10 روزه رایگان به اسرائیل شرکت کنند و دوره آموزشی حین مسافرت را بگذرانند؛
• در کنفرانس ‌های آموزشی تابستانه که هر ساله در «بوستون آمریکا» تشکیل می ‌شود، شرکت کنند.



#مطالعات_فرهنگی_اجتماعی ||#سواد_رسانه_ای ||#دنیای_قشنگ_نو ص90کتاب‌خوان


#واحد_پژوهش_و_تحقیق_موعود

@mouood_ketabkhani


8️⃣9️⃣


🔘ادامه از صفحه قبل


🔹تاریخچه سازمان کمرا

▫️این سازمان دارای شعبه ‌هایی در شهرهای عمده «آمریکا»، از جمله «نیویورک»، «شیکاگو»، «واشنگتن»، «لس آنجلس»، «میامی» و ... می ‌باشد. در سال 1988م. شعبه «بوستون» به عنوان دفتر مرکزی آن، توسط آندره لوین تأمین سرمایه و تأسیس شد و چارلز جاکوبز نیز به عنوان قائم مقام شعبه بوستون تعیین گردید.

▫️در سال 1991م. لوین جای خود را به وینفرد میسلمن داد و او به عنوان مدیرعامل «سازمان کمرا» تعیین شد. با توجّه به اطّلاعات سایت رسمی سازمان کمرا، اعضای این سازمان از 1000 نفر در سال 1991م. به 55000 نفر در سال 2007م. افزایش پیدا کردند.

▫️در سال 2002م. مجلّه صهیونیستی «Forward»، آندره لوین را که مدیر کمرا و همچنین یکی از نویسنده ‌های «اورشلیم پُست» بود، به عنوان تأثیرگذارترین شهروند یهودی معرفی و اعلام کرد: پایش رسانه ‌ها یک جنگ نیابتی بزرگ در سال گذشته بوده که فرمانده این جنگ، آندره لوین بود.

▫️در سال 2008م. سازمان کمرا یک عملیات برنامه ‌ریزی شده گسترده انجام داد تا بتواند مقالات مختلف «ویکی ‌پدیا» را که به درگیری ‌های «فلسطین» و رژیم اشغالگر مربوط می ‌شد، تغییر دهد تا این صفحات ویکی ‌پدیا به نفع این رژیم تغییر کند.

▫️در این برنامه، که در واقع یک لشکرکشی بود، سازمان کمرا به اعضای خود اعلام کرد که در ابتدا، وارد صفحات مرتبط با این رژیم در ویکی ‌پدیا نشوند؛ بلکه باید مدّتی روی موضوعات غیرمرتبط کار کنند تا جایی که به سطح کاربری مدیریتی در ویکی ‌پدیا برسند و اختیارات ویژه ‌ای در سایت کسب کنند و سپس به ویرایش و تغییر صفحات مرتبط با این رژیم بپردازند و وقتی آنها به سمت کاربران مدیر در ویکی ‌پدیا انتخاب شدند، با سوء استفاده از قدرت مدیریتی خود در سایت «ویکی ‌پدیا» از کاربرانی که مطالب طرفدار رژیم اشغالگر می‌نویسند، حمایت و مطالب کاربران طرفدار «فلسطین» را حذف کنند.

▫️بر اساس اخبار «گاردین»، بعضی از این مدیران ویکی‌پدیا به عنوان مدیران مدیران توطئه ‌گر، توسط سایت ویکی ‌پدیا شناخته شدند و حساب کاربری آنها لغو گردید.

▫️یکی از شبکه ‌های رادیویی آمریکایی، مطالبی را علیه رژیم اشغالگر قدس پخش کرده بود و «سازمان کمرا» با ترتیب دادن تظاهرات در جلوی ساختمان این رادیو، خواستار تعقیب و انصراف پشتیبان ‌های مالی این رادیو شده بود.

🔹ساختار سازمانی و فعّالیت ‌ها

▫️هدف این سازمان، رصد کردن رسانه ‌ها و سایت ‌ها، تحقیقات عضوگیری به منظور انتشار اخبار و اطّلاعات دقیق و صحیح در مورد اسرائیل و برنامه این سازمان، ایجاد دقّت اطّلاع ‌رسانی در رسانه ها در مورد خاورمیانه اعلام شده است. این سازمان همچنین خود را یک سازمان غیرسیاسی و غیرجانب ‌دار معرفی کرده است که فقط روی دقّت اطّلاع ‌رسانی در رسانه ‌ها و سایت ‌ها تمرکز دارد و در مورد مسائل سیاسی «آمریکا» یا اسرائیل و اختلاف ‌های اسرائیل و فلسطین هیچ موضع ‌گیری ‌ای انجام نمی ‌دهد.

▫️طبق اعلام سایت «اخبار ملّی اسرائیل» (israelnationalnews.com) در سال 2008م. کمرا نسبت به لغو دعوت سارا پالین از یک راهپیمایی ضدّ احمدی ‌نژاد، توسط کنفرانس رؤسای سازمان ‌های مهمّ یهودی آمریکایی، بدون کسب اجازه و مشورت با «کمرا»، اعتراض کرد.

▫️کمرا حتّی به برخی گزارش ‌های سازمان مردم نهاد اسرائیلی «B’Tselem» که در اسرائیل فعّالیت می ‌کند، نیز انتقاد کرده است.

▫️وقتی کمرا یک مطلب غیردقیق را در رسانه ها یا سایت ‌ها شناسایی می ‌کند، ابتدا اطّلاعات در مورد آن را جمع ‌آوری می ‌کند و بعد نتایج یافته ‌های خود را برای آن رسانه ارسال می ‌کند و از آن رسانه می ‌خواهد که اصلاحیه کتبی یا رسانه ‌ای مربوطه را منتشر و اعلام کند.

▫️کمرا دارای 46 کانال و شبکه اطّلاع ‌رسانی خبری است که اصلاحیه ‌های خود را از طریق آنها منتشر می ‌کند. همچنین این سازمان، بروشورهایی را در مورد اختلاف ‌های اعراب و اسرائیل منتشر می ‌کند.

▫️«وب سایت مرکز روابط عمومی اورشلیم» (jcpa.org) در سال 2005م. اعلام کرد که سازمان کمرا 55000 عضو حقوق بگیر دارد و همچنین هزاران نامه ‌نویس فعّال در اختیار دارد.



#مطالعات_فرهنگی_اجتماعی ||#سواد_رسانه_ای ||#دنیای_قشنگ_نو ص89کتاب‌خوان


#واحد_پژوهش_و_تحقیق_موعود

@mouood_ketabkhani


8️⃣8️⃣


🔘معرّفی و بررسی سازمان فرهنگی صهیونیستی کمرا

🔹مقدّمه و خلاصه

▫️«سازمان کمرا» (CAMERA) یک سازمان طرفدار رژیم اشغالگر قدس است که در «آمریکا» مستقر و یک سازمان تحقیقاتی و رسانه ‌ای بوده که اعضای زیادی دارد.

▫️نام کامل این سازمان Committee for Accuracy in Middle East Reporting in America می ‌باشد که به اختصار CAMERA نامیده می ‌شود. معنی نام این سازمان، «کمیته دقّت در گزارشات خاورمیانه در آمریکا» است؛ به این معنی که کار این سازمان، نظارت بر دقّت اطّلاع ‌رسانی در مورد خاورمیانه در بین رسانه‌ های آمریکا می ‌باشد.

▫️البتّه هدف اصلی این سازمان، جهت ‌دهی اخبار رسانه ‌های مختلف در مورد رژیم اشغالگر قدس است. وب ‌سایت این سازمان اعلام می ‌کند که هدف این سازمان، ایجاد دقّت و تعادل در اخبار مربوط به رژیم اشغالگرقدس است. این سازمان در سال 1982م. تأسیس شد.

▫️این تاریخ مربوط به اشغال «لبنان» توسط این رژیم می ‌باشد و از آنجا که رسانه ‌های مختلف، اخبار تجاوزگری این رژیم به خاک لبنان را منتشر می ‌کردند، این سازمان با هدف جهت ‌دهی این اخبار در رسانه ‌ها، تأسیس شد تا به قول خودشان از تعصّب ضدّاسرائیلی رسانه ‌ها جلوگیری کنند.

▫️اگرچه این سازمان صراحتاً طرفداری از رژیم اشغالگر قدس را اعلام نکرده است؛ ولی تا کنون چندین نویسنده و مجلّه، این سازمان را به عنوان یک سازمان پایش رسانه ‌ای و طرفدار رژیم اشغالگر قدس معرفی کرده‌ اند.

▫️این سازمان با بررسی مداوم و روزانه رسانه ‌های مطرح، از جمله روزنامه‌ ها، شبکه ‌های تلویزیونی و سایت ‌های خبری معروف و ...گزارش ‌هایی را در مورد مطالب منتشر شده توسط رسانه ‌ها که این سازمان آن مطالب را «اطّلاع ‌رسانی غیردقیق در مورد اسرائیل و حوادث خاورمیانه» می ‌نامد، تهیّه می ‌کند. این سازمان می ‌گوید: این مطالب غیردقیق، سوخت آتش نظرات ضدّصهیونیستی و ضدّیهود هستند.

▫️طبق گزارش‌ های «مرکز روابط عمومی اورشلیم» (www.jcpa.org) و همچنین گزارش ‌هایی که در سایت رسمی «سازمان کمرا» (www.camera.org) منتشر شده است، این سازمان 65000 عضو حقوق بگیر دارد.

▫️این اعضا پس از دریافت گزارش ‌های این سازمان، اعتراض ‌های گسترده خود را علیه اطّلاع ‌رسانی ناعادلانه آن رسانه یاد شده در گزارش تهیّه شده سازمان کمرا شروع می ‌کنند.

▫️این اعضا اعتراض ‌های خود را از روش ‌های مختلف پیگیری می ‌کنند؛ از جمله چاپ آگهی ‌های تبلیغاتی تمام صفحه در روزنامه ‌ها، برپایی تظاهرات اعتراض ‌آمیز، تشویق سرمایه‌ داران برای تأمین هزینه ‌های اعتراض ‌ها و ...

▫️این سازمان اظهار داشته است که تا کنون منابع خبری زیادی اخبار و اطّلاعات خود را در اثر فعّالیت ‌های این سازمان اصلاح کرده‌ اند.



#مطالعات_فرهنگی_اجتماعی ||#سواد_رسانه_ای ||#دنیای_قشنگ_نو ص88کتاب‌خوان


#واحد_پژوهش_و_تحقیق_موعود

@mouood_ketabkhani


8️⃣7️⃣


🔘نسل سوم تلفن همراه از ديدگاه غربيان

▫️سند رسمي اتّحاديه اروپا: همکاری گسترده شرکت ‌های دارنده نسل سوم ارتباطات با شرکت ‌های فحشا

▫️پس از ورود نسل سوم ارتباطات تلفن همراه به اروپا، «پارلمان اتّحاديه اروپا» در گزارش رسمي خود، از همکاری شرکت ‌های نسل سوم ارتباطات همراه (3G) با شرکت ‌های توليد فحشا، پرده بر می ‌دارد.

▫️در بخشی ازگزارش پايگاه پارلمان اتّحاديه اروپا چنين آمده است: شرکت ‌های فعّال در صنعت فحشا، در حال حاضر نيز در تلاش برای گرفتن سهم بازار از راه فروش محصولات خود از طريق شبکه تلفن همراه هستند. 3G فناوری جديدی است که دارای قابليت ارسال و دريافت تصاوير [مکالمه تصويری] از طريق گوشی همراه می باشد.

▫️اين پايگاه رسمی مربوط به اتّحاديه اروپا، به اين سطح از بيان ماوقع بسنده نمی ‌کند و از هم پوشانی شرکت ‌های نسل سوم ارتباطات همراه و شرکت ‌های تهيّه محصولات فحشا و مستهجن نيز پرده برداشته و می نويسد:
البتّه براي بسياري از اپراتورهای فناوری تلفن همراه، شبکه ‌های 3G و مجوّز آن، يک تجارت خيلی پرهزينه است و اکثريت اپراتورهای اروپايی به دنبال آنند که نيازهای مالی خود را از راه قراداد با توليدکنندگان فحشا و با ارائه توليدات مستهجن، تأمين کنند.

▫️گزارش «کميسيون امور زنان اتّحاديه اروپا» در ادامه، اقدام به انتشار اسامی شرکت ‌های بزرگ مخابراتی و نيز شرکت ‌های هم پوشان آنان در حوزه فحشا کرده و می نويسد:
برای مثال، يکی از آن [شرکت ‌های مخابراتی]، «ودافون» است که دومين اپراتور بزرگ تلفن همراه در دنيا می باشد که از پايان سال 2003م.، ارائه محصولات مستهجن و فحشا را در پيش گرفته است.

▫️بنابر گزارش پايگاه رسمی «پارلمان اتّحاديه اروپا»، همکاری شرکت ‌های نسل سوم ارتباطات سيّار و شرکت ‌های بزرگ فحشا، سود کلانی را نصيب آنان کرده است:
بر اساس برآورد مؤسّسه آناليز «ويزيونگين»، سود تقريبی توزيع ‌کنندگان محصولات مستهجن در سال 2006م.، به چهار ميليارد دلار می رسد.



#مطالعات_فرهنگی_اجتماعی ||#سواد_رسانه_ای ||#دنیای_قشنگ_نو ص87کتاب‌خوان
#روح_‌الله_مؤمن‌_نسب



#واحد_پژوهش_و_تحقیق_موعود

@mouood_ketabkhani


8️⃣6️⃣


🔘جنگ به روش نظامی ‌ها


▫️شبيه همان چالشی که ما در جنگ فرهنگی درحوزه اينترنت و فناوری ‌های روز، با آن مواجه هستيم، نيروهای نظامی ما در جنگ و عرصه ‌های نظامی با آن مواجه بوده و هستند؛ همان گونه که امروز در عرصه نظامی، تکنولوژی نظامی حرف اوّل را می ‌زند، مثلاً با توليد فلان نوع موشک ضدّ هواپيما يا فلان نوع هواپيماي بدون سرنشين، موازنه جنگ به يک سمت خاص تغيير می ‌کند، در جنگ فرهنگی نيز سخت ‌افزارهای فرهنگی حرف اوّل را می ‌زنند.

▫️برای مقابله با دشمن در اين جنگ فرهنگی بايد همان راهی را برويم که نظامی ‌ها رفته ‌اند؛ يعني تلاش در جهت دستيابی به فناوری ‌های برتر و از بين بردن فاصله خودمان با دنيا در اين فناوری ‌ها.

▫️نظامی ‌ها به اين باور رسيده‌ اند که «آمريکا» همواره تهديدات نظامی عليه ما دارد و ما بايد آمادگی کامل براي هر نوع برخورد نظامی با آمريکا را داشته باشيم. آمريکا فلان نوع رادار را دارد، آمريکا پيشرفته ‌ترين هواپيمای بدون سرنشين را دارد، ناو هواپيمابر دارد، چه و چه دارد و ما نيز برای ايستادگی در مقابل حملات و تهديدات او بايد فناوری ‌های نظامی خود را تقويت کنيم.

▫️لذا در اين عرصه، نيروهای نظامی ما اقدام کردند و توفيقات زيادی هم به دست آوردند. اگر آن ‌گونه که فرهنگی ‌ها و تکنيسين ‌های ما با تهاجم فرهنگي دشمن برخورد می ‌کنند، نظامی ‌های ما هم همان ‌گونه برخورد می ‌کردند، امروز بايد با کلاشينکف، با هليکوپترها و هواپيماهای بدون سرنشين آمريکا برخورد می ‌کرديم.

▫️بايد برای پيروزی در جنگ فرهنگی که سال ‌هاست آغاز شده، ابزارهای فرهنگی ‌مان را خودمان بسازيم؛ زیرا امروز تهاجم فرهنگی غالباً از طريق اين سخت ‌افزارها و ابزارهايی مثل ماهواره، اينترنت، رايانه، تلفن همراه و... گسترش پيدا کرده است.

▫️امروز به دليل ضعف در فناوری ‌های ارتباطی و عدم وجود ابزارها و ساختارهای بومی، ابتکار عمل را در دست نداريم و وابستگی در اين فناوری ‌ها، وابستگی فرهنگی را برای ما به ارمغان آورده است! ما بايد با توسعه فناوری ‌های ارتباطی به گونه ‌ای عمل کنيم که تمام مؤلّفه ‌های فرهنگی و بومی خودمان در اين ابزارها و فناوری ‌ها لحاظ شود، همان گونه که غربی ‌ها اين کار را کردند.

▫️بايد کاری کنيم که اينترنت، تلفن همراه، رايانه، ماهواره و... در خدمت فرهنگ بومی ما باشد. در اين مسير اگر صد درصد هم موفّق نشويم، ولی با به دست آوردن موفّقيت نسبی می ‌توانيم دايره اختيار خودمان را گسترش داده و حقّ انتخاب بسيار وسيع ‌تری نسبت به سبک زندگی انحصاری که امروز دشمنان با ابزارهای خود به ما تحميل کرده ‌اند، خواهیم داشت.

▫️روزنامه «The Age» استراليا اعلام می ‌دارد که نسل سوم تلفن همراه، خانه جديد فحشا است.

▫️گری بارکر «Garry Barker» در روزنامه The Age از مطبوعات مهم و پرسابقه «ملبورن استراليا» که از سال 1854م. منتشر می شود، با وجود جوّ سانسور شديد به سبب منافع کمپانی ‌های سرمايه ‌داری، به افشای گوشه ‌ای از ابتذال نسل سوم موبايل پرداخته است.

▫️عنوان مقاله، تا حدّی از ابعاد پشت پرده، رونمايی می ‌کند: استهجان، منزلی جديد در موبايل نسل سوم می يابد. وی در ابتدای مقاله، به صورت گذرا، به ويژگی ‌های چندرسانه‌ ای موبايل نسل سوم می ‌پردازد و سپس می ‌گويد:
امّا 3G روي تاريک ‌تری نيز دارد.

▫️اينترنت، دستپخت بشر، با خوبی ‌ها و بدی ‌هايش می ‌باشد و اکنون استهجان از راه اينترنت به شبکه ‌های نسل سوم نفوذ کرده است. نيل اندرسون مدير استراليايی مرکز تحقيقاتی «Ovum»، گروه تحليل گران مستقلّ آی ‌تی «بريتانيا»، به نمونه تازه ‌ای اشاره کرده است.

▫️اين مسئله، وزير ارتباطات استراليا، هلن کونان، را واداشت تا طیُ بيانيه ‌ای اعلام کند که اين نوع گوشی برخط و بهره ‌گير از باند پهن اينترنتی، اگر در دست غير اهلش باشد، می ‌تواند مجرايی برای انحراف جنسي باشد.


#مطالعات_فرهنگی_اجتماعی ||#سواد_رسانه_ای ||#دنیای_قشنگ_نو ص86کتاب‌خوان
#روح_‌الله_مؤمن‌_نسب



#واحد_پژوهش_و_تحقیق_موعود

@mouood_ketabkhani


8️⃣5️⃣



🔘بی توجّهی به چالش حفظ امنیّت و حريم خصوصی


▫️علاوه بر چالش ‌های فرهنگی، چالش ‌های بزرگی در امنیّت و حريم خصوصی نيز وجود دارد که نباید نسبت به آن بی ‌تفاوت بود.

▫️ادوارد اسنودن پيمانکار سابق «سيا» و نيز «سازمان امنیّت ملّی آمريکا»، افشا کرد که: «ايالات متّحده» به طور گسترده و فراگير، از ارتباطات مردم جهان شنود به عمل می ‌آورد و اين ارتباطات را به طور کامل ذخيره کرده و مورد تحليل، بررسی و سوء استفاده قرار می ‌دهد. اين شنودها با کمک شرکت ‌های بزرگ اينترنتی و مخابراتی، از جمله گوگل، فیس ‌بوک و ... به انجام می ‌رسد.

▫️يکی از اوّلين مطالب افشا شده که مُهر فوق محرمانه بر خود داشت، حجم تجسّس انجام گرفته از کشورهای مختلف دنيا است که در آن، يک کشور در صدر قرار دارد: «ايران» و البتّه پس از آن «افغانستان» اشغال شده! شنود اينترنتی از ايران بيشترين تعداد در جهان بوده و «آمريکا» تنها در يک ماه 14 ميليارد قلم داده اينترنتی از ايران جمع ‌آوری و 1. 7 ميليارد تلفن ايران را شنود کرده است.

▫️روزنامه گاردين: بخش فحشا، در نسل سوم تلفن همراه، داراي سريع ترين رشد است.

▫️روزنامه مشهور «گاردين» (Guardian) چاپ «انگلستان»، مقاله ‌ای به قلم جان آرليج(John Arlidge)، درباره مديريت فحشا بر تکنولوژی جديد منتشر کرد. به گوشه هايی از اين مقاله که ناظر به فناوری نسل سوم ارتباطات سيّار است، اشاره می ‌شود. عنوان مقاله چنين است: «فحشا؛ راز کثيفی که تکنولوژی جديد را جهت دهی می ‌کند.»

▫️جان آرليج می نويسد: بخش فحشا، در تحقيقات و توسعه ارتباطات نسل سوم، داراي سريع ‌ترين رشد است.

▫️وی به عنوان يک فرد آگاه در حوزه صنعت می افزايد: اينکه فحشا و استهجان، يکي از کليدهای پيش برنده تکنولوژی مصرفی جديد بوده است، براي مدّت ‌ها، راز کثيفی بوده؛ امّا نياز به کارگيری هرچه سريع ‌تر نسل سوم ارتباطات همراه، از اين راز پرده بر می ‌دارد.

▫️وی با استناد به گفته ‌های متخصّصان درگير در اين مسئله می گويد: تحليل ‌گران بر اين باورند که در سال 2005م. درخواست دريافت خدمات مستهجن از طريق موبايل در بريتانيا، حدود يک ميليارد پوند است. برخي معتقدند، آينده نسل سوم ارتباطات همراه، وابسته به فحشا است.

▫️نويسنده، سپس به نفوذ استهجان از طريق نسل سوم ارتباطات تلفن همراه مي پردازد و در بخش ديگری از مقاله می ‌نويسد: هم شرکت ‌های فحشا و هم شرکت ‌های تلفن همراه، معتقدند که نسل سوم گوشی ‌های تلفن همراه، بزرگترين فرصت پايدار را براي فروش محصولات مستهجن فراهم می آورند.

▫️نويسنده روزنامه «گاردين»، چاپ «انگليس» می افزايد: نسل سوم تلفن همراه، موبايل را با اينترنت تلفيق کرده و شما همواره به اينترنت متّصل هستيد و اينترنت در جيب ‌های شماست و اگر بدانی که چه تعداد مردم از اينترنت برای فحشا استفاده می ‌کنند، ديگر لازم نيست خيلی ذکاوت به خرج بدهی که بدانی آنها چگونه از تلفن جديدشان استفاده خواهند کرد.

▫️در این باره مقام معظّم رهبری در اردیبهشت 1378 فرمودند:
البتّه دشمن فناوری را پيشرفته می کند. در مقابل، شما بايد فکر کنيد که با تطوّر و پيشرفت فناوری ماهواره، چه کارهايی را می توانيد انجام دهيد تا از نفوذ ماهواره جلوگيری کنيد؛ امّا اين استدلال، که چون دشمن پيشرفت می کند، پس ما بياييم هر مانعی را از جلوِ راهش برداريم، منطقی نيست. اين مانع، علی ‌العجاله مانع است؛ مثل اين است که دشمن تا مرزهای ما پيش آمده، آن وقت بگوييم، ما که نمی توانيم بيشتر از دو ساعت مقاومت کنيم، پس برويم! نه آقا! اين دو ساعت را مقاومت کنيد، شايد پيروز شديد.



#مطالعات_فرهنگی_اجتماعی ||#سواد_رسانه_ای ||#دنیای_قشنگ_نو ص85کتاب‌خوان
#روح_‌الله_مؤمن‌_نسب



#واحد_پژوهش_و_تحقیق_موعود

@mouood_ketabkhani


8️⃣4️⃣



🔘چالش‌ های فيلترينگ در شرايط کنونی و ارتباطات رمز شده غيرقابل تفکيک

▫️هرچند امروزه در کشور، سامانه فيلترينگ وجود دارد و از دسترسی به برخی سايت ‌های نامناسب جلوگيری می‌ کند؛

▫️امّا دشمن نيز بيکار ننشسته و راه ‌هایی را برای به حاشيه راندن و از بين بردن کارآیی آن ايجاد کرده است.

▫️در حقيقت، اکنون بخش زيادی از ارتباطات اينترنتی به صورت رمز شده انجام می ‌گيرد و بنابراين، تفکيک محتوای خوب از بد امکان ‌پذير نمی ‌باشد تا بتوان محتوای بد و نامناسب را فيلتر نمود.

▫️نکته ديگر در این مورد این است که ارتباطات غيررمز شده از حجم بالایی برخوردار است که بررسی آن از توان وزارت محترم «ارتباطات» خارج است.

▫️«گوگل» بيش از يک ميليون رايانه سرويس‌ دهنده در اختيار دارد و تعداد رايانه ‌های سرويس ‌دهنده «فیس ‌بوک» نيز رقمی در همين حدود است که حجم عظيمی از اطّلاعات را ذخيره، پردازش و به کاربران عرضه می ‌کنند.

▫️سرویس لازم برای پردازش و پالايش اين محتوا به ارزش چند هزار ميليارد تومان است.

▫️آیا بهتر نیست که این هزینه را برای ايجاد سامانه ‌های موتور جست ‌وجو، شبکه ‌های اجتماعی و... در اختيار پژوهشگران و صنعتگران ايرانی قرار دهیم؟



#مطالعات_فرهنگی_اجتماعی ||#سواد_رسانه_ای ||#دنیای_قشنگ_نو ص84کتاب‌خوان
#روح_‌الله_مؤمن‌_نسب



#واحد_پژوهش_و_تحقیق_موعود

@mouood_ketabkhani


8️⃣3️⃣


🔘مقايسه ‌ای بين اينترنت ايران و آمريکا


▫️اینترنت در آمریکا برای اقتصاد آن ارزآوری دارد، به محيط زيست آن کمک کرده، دولت الکترونيکی ‌اش را کامل کرده، دسترسی علمی را براي دانشمندانش تسهيل نموده، اطّلاعات کشورهای مختلف به ويژه کشورهای رقيب خود را به سرقت برده و با صدور فرهنگ آمريکايی به همه کشورها، قدرت خود را به آنها تحميل کرده است. بنابراین اينترنت در آمريکا سبب رونق اقتصادی و فرهنگی این کشور است؛ چون برای آن زحمت کشيده‌ اند.

▫️بر خلاف آمريکا، در ايران، اينترنت ارزبری دارد، سبک زندگی اسلامی ايرانی بسياری از مردم ما را با سبک زندگی آمريکايی جا به جا کرده و به آنها تحميل کرده است. باور و اخلاق جوانان ما را که مهم‌ ترين سرمايه اجتماعی و قدرت کشور است، مورد تهديد قرار داده است.

▫️بسياری از اطّلاعات سرّی و محرمانه کشور را در اختيار دشمنان درجه يک ما، يعنی آمريکا و اسرائيل قرار می دهد. ما در اينترنت هيچ استقلالی نداريم؛ به گونه‌ ای که هر وقت دشمن اراده کند، می ‌تواند تمام يا بخشی از اينترنت ما را قطع کند.

▫️ما به دليل اینکه در اين گونه فناوری ‌ها هيچ گونه برتری کسب نکرده ‌ايم و فقط مصرف کننده بوده ‌ايم، ابتکار عمل را در دست نداريم و ضربه ‌پذير هستيم. بايد با مديريت جهادی، جهاد در عرصه فناوری ‌های ارتباطی را شروع کنيم.

▫️بايد فاصله ‌امان را با دنيا، در اين زمينه از بين ببريم. وقتی اين فناوری در اختيار ما باشد، آنگاه می‌توانيم تمام مؤلّفه ‌های بومی و فرهنگی خود را در اين فناوری لحاظ کنيم؛ به گونه ‌ای که اينترنت در خدمت اقتصاد، سياست و فرهنگ اسلامی ايرانی کشور باشد.

▫️حدود بيست سال است که کشور ما در معرض تهديدات گسترده امنیّتی، فرهنگی، اعتقادی و سياسی اينترنت معيوب فعلی قراردارد. نخبگان به اين نتيجه رسيده ‌اند که بايد اينترنت ملّی داشته باشيم و متأسّفانه بعد از گذشت سال ‌ها هيچ قدمی دراين مسير برنداشته ‌ایم.

▫️آيا اگر نيمی از اين تهديد متوجّه جسم ما بود، مثلاً مورد تهديد آنفلوآنزای مرغی بوديم، باز هم اين‌گونه واکنش نشان می ‌داديم؟ اگر دشمن حمله نظامی می ‌کرد، اين ‌گونه عمل می ‌کرديم؟! امروز تهاجم فرهنگی دشمن تا درون خانه ‌های ما آمده است.

▫️دشمن موشک‌ هايش را شلّيک کرده و هزاران قربانی گرفته است؛ ولی هنوز ما داريم درباره مفهوم اينترنت ملّی بحث می ‌کنيم؛ در حالی‌ که سال‌ ها پيش، بايد به اينترنت ملّی فکر می ‌کرديم و امروز به فکر مقابله با ترفندهای جديد دشمن می ‌بوديم.

🔹نقص در معرفی اينترنت

▫️به اعتقاد برخی کارشناسان رسانه و ارتباطات، معرفی اينترنت در کشور ما به خوبی صورت نگرفته است. همان طور که می ‌دانيم، در اينترنت امکانات خوب و بد وجود دارد و اينترنت مزايايی چون تسهيل در ارتباطات و اطّلاعات و... و مفاسدی چون فيلم‌ ها، عکس‌ ها، داستان‌ ها و امکانات ارتباطات غير اخلاقی و... دارد؛ امّا برخی فکر می ‌کنند که خوبی ‌ها و بدی ‌های اينترنت لزوماً با هم است و قابل تفکيک نيست.

▫️لذا يا بايد اينترنت را با همين وضعيت بپذيريم و از خدمات آن بهره ‌مند شويم و بدی ‌هايش را در کنار آن تحمّل کنيم يا به طور کل بايد از استفاده از اينترنت منصرف شويم و آن را قطع کنيم. بر همين اساس هم با تبليغ بر فوايد و مزايای اينترنت، همه را با تمايل يا اکراه به اين سمت کشانده ‌اند که به رغم مفاسد اينترنت، به دليل محاسن و مزايای آن بايد اين اينترنت با همين وضعيت در اختيار همه اقشار جامعه قرار گيرد؛

▫️در حالی که حقيقت اينترنت اين‌ گونه که معرفي شده، نيست. اينترنت هيچ ملازمه‌ ای با عکس و فيلم غيراخلاقی يا ناامنی در اطّلاعات ندارد؛ بلکه ما می ‌توانيم با توسعه و رشد فناوری اينترنت و شبکه ملّی اطّلاعات و مديريت اطّلاعات، يک اينترنت امن و سالم و مفيد و پرسرعت و ارزان در اختيار مردم قرار دهيم و اين همه هزينه‌ های سنگين اقتصادی، فرهنگی و امنیّتی نپردازيم.



#مطالعات_فرهنگی_اجتماعی ||#سواد_رسانه_ای ||#دنیای_قشنگ_نو ص83کتاب‌خوان
#روح_‌الله_مؤمن‌_نسب



#واحد_پژوهش_و_تحقیق_موعود

@mouood_ketabkhani


8️⃣2️⃣


🔘نگاهی گذرا به اينترنت كشور


▫️•98% نيازهای واقعی مردم، جست‌ وجوهای داخلی، مانند: بيمارستان، دانشگاه و بانك... است. لذا ارائه اينترنت پرسرعت به سايت‌ های خارجی در موبايل ها، کاری بدون توجيه است و از جهت اقتصادی، امنیّتی و فرهنگی به هيچ وجه در راستای تأمين حقوق مردم ما نيست؛

▫️•درحال حاضر اكثر اطّلاعات كشور و مردم به دست دشمنان انقلاب می افتد. با راه اندازی نسل سوم و چهارم اين فاجعه به اوج خود می رسد؛

▫️•در «آمريكا» كه رئيس جمهور آن از همجنس‌ بازان حمايت می كند، اينترنت كودك و نوجوان وجود دارد؛ ولی ما چنين زيرساخت هايی را نداريم؛

▫️•«دويچه وله»(خبرگزاری ضدّ نظام): اينترنت ملّی كابوس است؛

▫️•با توسعه بی ‌توجيه امكانات جرم خيز، مردم به نظام بدبين می شوند و نظام جمهوری اسلامی درمعرض اتّهام قرار می گيرد. اين بی توجّهی ها علما و بزرگان را هم بدبين می کند؛

▫️•يكی از علل تأخير ازدواج، وجود زمينه‌ های آسان گناه است؛

▫️•يك سوم ازدواج ‌های «تهران» به طلاق منتهی می شود؛ نقش ماهواره و اينترنت و نرم افزارهای موبايلی در اين مسئله خيلی پررنگ است؛

▫️• مراجعان به تار نماهای جنسی، به دليل مقايسه آگاهانه يا ناآگاهانه، ازهمسران خود احساس نارضايتی می كنند؛

▫️•نفرت همسران و سوء ظن به يكديگر، از جمله دلايل عمده طلاق است كه يكی از علل مهمّ آن، توسعه بی ‌ضابطه امكانات بزه ‌خيز دركشور است؛

▫️•برخی با توسعه اينترنت معيوب فعلی می خواهند انحصار صدا و سيما را كه قانون اساسی تصريح به آن كرده است، بشكنند؛

▫️•به عقيدة برخي کارشناسان رسانه، ماهواره با تمام معايبش به اندازة يك صدم اينترنت معضل دارد و مضرّات اينترنت بسيار بالاست؛

▫️•دشمنان مي خواهند مديريت تحوّلات سياسي، اجتماعي، فرهنگي كشور را توسط شبكة جهاني اينترنت به دست گيرند؛

▫️•تحريك ها درفضاي مجازي، به فضاي واقعي و ارتباطات مجازي به قرارهاي واقعي كشيده مي شود؛

▫️• به دليل استاندارد نبودن ابزارها و امكانات ارتباطي، بسياري از مشاوران از وقوع اتّفاقات قابل توجّهي در هر ماه براي خانواده ها خبر مي دهند كه خانواده ها از آن اتّفاقات به بدتر از مرگ تعبير مي كنند و مي گويند اگر فرزندمان مي مرد، آسان تر و بهتر بود تا اینکه چنين اتّفاقي برايش بيفتد.

🔹نکته مهم


▫️نتانياهو: «آمريکا» بايد با تلويزيون به ايران حمله کند.

▫️نخست وزير سابق اسرائيل، که در آن زمان هنوز مجدّداً نخست وزير نشده بود، از آمريکا خواست تا تغيير رژيم را در دو کشور «عراق» و «ايران» پي بگيرد و اين کار را در «عراق» با حمله نظامی و در «ايران» با پخش برنامه های تلويزيونی ماهواره ‌ای با محتوای هرزه انجام دهد. وی گفت: جريان يافتن فرهنگ عاميانه غربی به داخل ايران، می ‌تواند منجر به براندازی جمهوری اسلامی شود.

▫️بنيامين نتانياهو با اشاره به وجود هزاران ديش ماهواره در ايران، به «کميتة اصلاح دولتي» که يک نهاد دولتي در «آمريکا» است، گفت: آمريکا مي تواند با پخش سريال هاي شبکة فاکس که افراد زيباروی جوان را در وضعيت های متنوّعی از برهنگی نشان می دهد که زندگی های فريبنده و مادّی گرايانه دارند و رابطه های بی ‌قيد جنسی برقرار می کنند، يک انقلاب را عليه حکومت اين کشور برانگيزد.

▫️وی به اين کميته گفت: اين سريال‌ ها واقعاً براندازانه هستند. جوانان ايرانی به سمت لباس ‌های دل ‌پسندی که در اين سريال‌ ها می بينند، کشيده خواهند شد. آنها استخر ها و زندگی های پرزرق و برق را خواهند خواست.



#مطالعات_فرهنگی_اجتماعی ||#سواد_رسانه_ای ||#دنیای_قشنگ_نو ص82کتاب‌خوان
#روح_‌الله_مؤمن‌_نسب



#واحد_پژوهش_و_تحقیق_موعود

@mouood_ketabkhani

20 last posts shown.

86

subscribers
Channel statistics