انجمن علمی روانشناسی دانشگاه ملایر


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


ارتباط با ادمین ها👇🏻
@Belal_zarei2
@Fatimattaheri
آدرس پیج اینستاگرام👇
Psychology_malayer

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


16 آذر
روز دانشجو را به تمامی دانشجویان این
مرز و بوم تبریک عرض نموده و از صمیم قلب
برای شما در هر کجای ایران عزیز آرزوی روزهای بهتری را می نمایم ...

باشد تا در کنار هم روزهای دشوار درس خواندن را پشت سر گذاشته و به بالاترین مراتب علمی
دست یابیم ...

بدانید که پس از هر سختی آسانی است ...

🔻 روز دانشجو مبارک 🍂
🔻انجمن علمی روانشناسی

@ravan_psy


انجمن علمی روانشناسی دانشگاه ملایر
برگزار می کند :

🔸مراسم معارفه مجازی دانشجویان ورودی" 99 "
🔸با حضور اساتید محترم
🔸زمان : چهارشنبه 19آذر ساعت 10:30

ورود از طریق لینک زیر :

http://vc982.malayeru.ac.ir/anjomanelmi/

برای ورود حالت مهمان را انتخاب نمایید .

🔸هدف ما ایجاد یک خاطره خوب
در این روزهای کرونایی است .

@ravan_psy


#اطلاعیه
#پرسش
#پاسخ

دوستان عزیز ورودی کارشناسی و کارشناسی ارشد اگر سوالی درمورد واحد ها ؛ درس ها و ....
لطفا به ایدی زیر بفرستید تا در روز معارفه ورودی ها به سوال هاتون توسط اساتید جواب داده بشه.

@belal_zarei2


▫️ اختلال تعامل اجتماعی بی‌قید و بند یا DSED چیست؟

اختلال تعامل اجتماعی بی‌قید و بند یکی از اختلالات روانی مرتبط با تروما و استرس است که در کودکان بروز پیدا می‌کند. برجسته‌ترین نشانه‌ی اختلال تعامل اجتماعی بی‌قید و بند این است که کودک رفتاری نامتناسب با فرهنگ و بیش از حد صمیمی و نزدیک با افراد ناآشنا و نسبتا غریبه دارد. این رفتار دوستانه‌ی افراطی مرزهای اجتماعی و فرهنگی را که کودک در آن زندگی می کند زیر پا می‌گذارد. شوربختانه برخی از خانواده‌ها بر این باورند که این رفتار کودک نشان‌دهنده‌ی روابط عمومی بالای کودک و اجتماعی بودن اوست. اما این رفتار بسیار آسیب‌زاست و می‌تواند سو استفاده از کودک را به دنبال داشته باشد. این اختلال روانی به دلیل شیوه‌های فرزندپروری نادرست، ارتباط اجتماعی ضعیف والدین با کودک و غفلت والدین نسبت به نیازهای روانی – احساسی کودک بروز پیدا می‌کند. هنگامی که کودک دلبستگی عاطفی خود را نسبت به والدینش از دست می‌دهد به دنبال جبران کاستی‌ها و کمبودهای خود خواهد بود و به تعامل اجتماعی بی‌قید و بند روی می‌آورد. پس در اختلال تعامل اجتماعی بی‌قید و بند هم مانند اختلال دلبستگی واکنشی، رفتار نادرست والدین و مراقبان با کودک زمینه‌ساز بروز اختلال روانی می‌شود.


🆔@ravan_psy


#تیکه_کتاب

عجیب است که گناهانِ خودِ ما خیلی کمتر شرورانه به‌نظر می‌آیند تا گناهان دیگران !
تصوّر می‌کنم دلیلش این است که ما تمام شرایطی را که سبب وقوع گناهان ما شده است می‌دانیم و بنابراین موفق می‌شویم که همان گناهی را که نمی‌توانیم بر سایرین ببخشاییم ، بر خود ببخشیم...


📕 #حاصل_عمر
✍ #سامرست_موآم

📚@ravan_psy


📙سرکوب دردهای کودکی نه تنها بر زندگی شخصی بلکه بر تابوهای کل جامعه نیز اثر می گذارد. جریان معمول زندگینامه ها نیز این را به وضوح نشان میدهد. مثلا با خواندن شرح حال هنرمندان مشهور چنین برداشت می کنیم که زندگی آنان در دوران بلوغ شروع شده است. به ما گفته می شود دوران کودکی آنها «شاد»، «راضی»، «خالی از دردسر» یا «مملو از محرومیت» و یا «الهام بخش» بوده است.

📘اما به نظر نمی رسد واقعیت کودکی این افراد برای شرح حال نویسان جالب باشد؛ به نظر آنها ریشه های کل زندگی در کودکی نهفته نیست و در هم تنیده نشده است. این موضوع را با یک مثال ساده شرح میدهم. هنری مور در خاطرات خود می نویسد وقتی پسربچه ای بوده برای تسکین دردهای روماتیسمی مادرش پشت او را مشت ومال می داده است. خواندن این مطلب موضوع مجسمه های مور را برای من روشن کرد: زنان بزرگ و خمیده با سر کوچک.

📒حالا می توانستم مادر را از نگاه پسر کوچک ببینم؛ با سری افراشته در بالا، در چشم اندازی رو به نقصان و پشتی فوق العاده بزرگ در برابر او. برای بسیاری از منتقدان این تعبیر ممکن است بی ربط باشد، اما از نظر من نشان دهنده این است که تجربیات یک کودک تا چه اندازه در ضمیر ناخودآگاه وی باقی می ماند و امکاناتی برای بیان و ابراز را در بزرگسالی پدید می آورد که او می تواند به آنها آزادی عمل ببخشد.

📚منبع: در جستجوی کودک فراموش شده
📝ترجمه: کتایون زاهدی

🆔️@ravan_psy


ورودی های عزیز برای برگزاری مراسم معارفه چه زمانی راحت هستید؟
Poll
  •   اول هفته آینده
  •   اخر هفته آینده
59 votes


#یاداوری



#تقویم آموزشی


زمان خذف تک درس ۲۲الی ۲۶ اذر ماه


♧در مورد اختلال هراس یا فوبی اجتماعی چه چیزی میدانید؟ ♧

✔️ ویژگی اصلی فوبی اجتماعی ترس غیرمنطقی و شدید از این است که رفتار فرد در موقعیت اجتماعی مورد تمسخر یا انتقاد دیگران قرار گیرد. افراد مبتلا به این اختلال می دانند که ترسشان غیرمنطقی است، با این حال نمی توانند جلوی نگرانی خود را از اینکه دیگران مشغول بررسی دقیق آنها هستند، بگیرند.

🔹خیلی از افراد قبل از سخنرانی برای یک گروه، ظاهر شدن برای اجرای موسیقی، یا شرکت کردن در مسابقه ی ورزشی یا بازی، عصبی می شوند یا می ترسند. اما افراد مبتلا به فوبی اجتماعی، نه تنها در این موقعیتها، بلکه تقریبا در تمام موقعیتهایی که دیگران انها را مشاهده می کنند، دچار اضطراب زیادی می شوند.

🔆 با اینکه افراد مبتلا به فوبی اجتماعی به صورت افراطی از اینگونه موقعیتهای اجتماعی اجتناب می کنند، اما موقعیتهایی وجود دارند که در آنها چاره ای ندارند، وقتی این حالت روی می دهد در اثر اضطراب فلج می شوند. افراد مبتلا به فوبی اجتماعی از موقعیتهایی چون سخنرانی در حضور دیگران، ترسهای متعددی دارند. آنها می ترسند کاری انجام دهند یا چیزی بگویند که شرمنده شوند، می ترسند ذهنشان تهی شود. نگرانند که نتوانند به سخنرانی ادامه دهند، مطلب بی معنی یا احمقانه ای بگویند، یا علائم اضطراب مانند لرزیدن نشان دهند.

🔴 حتی اگر ترسهای این افراد تایید نشوند و عملکرد آنها به آرامی صورت گیرد، نسبت به توانایی خود در عملکرد مناسب در این گونه موقعیتها تردید دارند، در نتیجه می ترسند که دیگران در آینده توقع بیشتری از آنها داشته باشند.

#فوبی
#هراس_اجتماعی

🆔@ravan_psy


Forward from: انجمن علمی روانشناسی دانشگاه ملایر
🙂سلام و درود🙃
✅دوره آموزشی اختلالات اضطرابی با تدریس آقای محمدرضا نوروزی،طی ۲ هفته متوالی در تاریخ ۱۵ ، ۱۶، ۲۲ ،۲۳ آذرماه (شنبه و یکشنبه) برگزار خواهد شد.

✅براساس کا پلان و سایر کتاب های اسیب شناسی

✅مناسب برای کنکور ارشدو کنکور وزارت بهداشت

✅هر جلسه ۲ ساعت و نیم می باشد.ساعت برگزاری متعاقبا”اعلام خواهد شد.

✅برای شرکت در دوره آموزشی نیاز است که برنامه adobe connect را نصب کنید.

✅هزینه این دوره ۱۸۰ هزار تومان

✴️۶۰ هزار تومان تخفیف برای شرکت کنندگان دوره قبلی

✴️۳۰ هزار تومان تخفیف برای همه اعضای کانال

✅پرداخت در ۲ قسط امکان پذیر است.

💫برقرار باشید💫


https://chat.whatsapp.com/DNSOnwzDEYmKcie6e5XTna


#تیکه_کتاب

ما در تلاشمان برای چاره اندیشی برای خطرهایی که احاطه‌مان کرده‌اند، غالبا راه‌ها و چیزهایی را انتخاب می‌کنیم که خودشان بدتر از آن مشکلی هستند که با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم.

ارنست بلوخ در همان ابتدای اثر عظیمش درباره امید می‌نویسد: نکته بسیار مهم این است که یاد بگیریم امیدوار باشیم. اثر امید هرگز از میان نمی‌رود، امید به عشق به موفقیت می‌انجامد و نه شکست. امید بر ترس برتری دارد چون نه منفعلانه است و نه به هیچی ختم می‌شود. این افق پیش روی آدمیان را گسترده‌تر می‌کند نه آنکه تنگ ترش کند.


📕 #فلسفه_ترس
✍🏽 #لارس_اسوندسن


📚@ravan_psy


*چه تفکرات اشتباهی باعث می شود حال ما خراب شود?*

1️⃣ ذهن‌خوانی mind reading
فکر می کنید، بدون شواهد کافی می دانید که دیگران به چه چیزی فکر می کنند. مثل : ”جواب سلامم را نداد، پس حتما از دست من ناراحت است.

2️⃣ پیش‌گویی furtune telling
پیش بینی می کنید که حوادث آینده، بد از آب در می آیند یا این که خطرات زیادی شما را تهدید می کند. مثل : ”در امتحان شکست می خورم” یا ”کاری گیر من نخواهد آمد”.

3️⃣ فاجعه‌سازی catastrophizing
معتقدید هر چه اتفاق افتاده یا خواهد افتاد به شدت افتضاح، ناخوشایند و غیر قابل تحمل است. مثل : ”افتضاح می شود اگر ...”.

4️⃣ برچسب زدن labling
به خودتان یا دیگران، صفات کلی و منفی نسبت می دهید. مثل : ”من آدم بدبختی هستم” یا من آدم بی ارزشی هستم”.

5️⃣ نادیده گرفتن جنبه‌های مثبت discounting positives
مدعی هستید که کار های مثبت خودتان یا دیگران پیش پا افتاده و ناچیز هستند. مثل: ”این کار از عهده همه بر می آید” یا ”این که کار مهمی نیست”.

6️⃣ فیلتر منفی negative filter
تقریبا همیشه جنبه های منفی را می بینید و به جنبه های مثبت توجه نمی کنید. مثل: ”هیچ کس مرا دوست ندارد”.

7️⃣ تعمیم افراطی overgeneralizing
بر پایه یک حادثه، الگو های کلی منفی را استنباط می کنید. مثل: ”این اتفاق همیشه برای من اتفاق می افتد” یا ”در همه کار ها شکست می خورم”.

8️⃣ تفکر دوقطبی dichotomus thinking
به وقایع پیرامون و انسان های اطراف با دید همه یا هیچ نگاه می کنید. مثل : ”همه مرا طرد می کنند” یا همه وقتم تلف شد“.

9️⃣ باید اندیشی should
به جای این که حوادث را بر پایه چیزی که هستند ارزیابی کنید. بیشتر آن ها بر اساس چیزی که باید باشند، تفسیر می کنید. مثل : ”باید کارم را خوب انجام بدهم” یا ”باید او را قانع کنم”.

🔟 شخصی‌سازی personalizing
علت بروز حوادث منفی را به خودتان نسبت می دهید و سهم دیگران را در بروز مشکل نادیده می گیرید. مثل : ”ازدواجم بهم خورد، چون من مقصر بودم”.

1️⃣1️⃣سرزنش‌گری blaming
دیگران را علت مشکلات و احساسات منفی خود می دانید و از طرفی مسئولیت تغییر رفتارتان را نیز فراموش می کنید. مثل : ”دیگران باعث عصبانیت من می شوند” یا ”دیگران باعث و بانی همه مشکلات من هستند”.

2️⃣1️⃣ مقایسه‌های نا عادلانه unfair comparisons
حوادث را طبق معیار های ناعادلانه تفسیر می کنید. خودتان را با کسانی مقایسه می کنید که از شما برترند و به این نتیجه می رسید که آدم حقیری هستید. مثل : ”او خیلی موفق تر از من است” یا ”شاگرد اول کلاس در امتحان خیلی بهتر از من عمل کرد”.

3️⃣1️⃣ تاسف‌گرایی regret orientation (کشکول ای کاش)
به جای این که در حال حاضر به کاری فکر کنید که از دستتان بر می آید، بیشتر به این مسئله می اندیشید که ای کاش در گذشته بهتر عمل می کردید. مثل : ”اگر تلاش کرده بودم ، شغل بهتری پیدا می کردم” یا ”ای کاش این حرف را نمی زدم”.

4️⃣1️⃣ چی می‌شد اگر what if
دائم از خودتان سوال می کنید چی می شود اگر چنین اتفاقی بیفتد و با هیچ جوابی راضی نمی شوید . مثل : ”حرف شما درست است، اما چی می شود اگر مضطرب شوم؟” یا ”چی می شود اگر نفسم در سینه حبس شود؟”

5️⃣1️⃣ استدلال هیجانی emotional reasoning
از احساسات خود برای تفسیر واقعیت استفاده می کنید. مثل : ”چون دلم شور میزند، پس اتفاق ناگواری می افتد."


بر گرفته از کتاب
🖊تکنیک های شناخت درمانى رابرت لی هی
🆔️@ravan_psy


⚫️ وَ لا تَقولوا لِمَن یُقتَلُ فی سَبیلِ اللهِ اَمواتُ بَل اَحیاءُ وَلکِن لا تَشعُرونَ
(سوره بقره :ایه 154 )

⚫️شهادت دکتر محسن فخری زاده عضو ارشد سابق سپاه پاسداران و دانشمند هسته ای ایران که طی یک عملیات تروریستی امروز انجام گرفت ، خدمت خانواده محترم ایشان و هموطنان گرامی تبریک و تسلیت عرض میکنیم .

نام محسن فخری‌زاده به عنوان یکی از پنج شخصیت ایرانی که در فهرست ۵۰۰ نفره قدرتمندترین افراد جهان که از سوی نشریه آمریکایی فارین پالیسی منتشر شده است ،قید شده بود .

برای روح بلند و آسمانی این شهید گرانقدر رحمت ،  مغفرت و آرامش در جوار امن الهی را مسئلت می‌نماییم.

🔹انجمن علمی روانشناسی

@ravan_psy


بر اساس دیدگاه آدلر، پنج باور اشتباه در زندگی منشا بسیاری از مشکلات روانشناختی انسان هستند:

🔹️۱. بیش تعمیمی: همه زن ها/مردها بی وفا هستند!

🔹️۲. اهداف غلط یا غیرممکن: برای اینکه مرا دوست داشته باشند باید همه را‌ خوشحال کنم!

🔹️۳. تصور نادرست از زندگی و الزامات آن: زندگی پر از رنج و محنت است!

🔹️۴. تردید در ارزش خود: من چه اهمیتی برای دیگران دارم! یا، من که از عهده اش بر نمیام!

🔹️۵‌. ارزش های اشتباه: حتما باید اول باشم، حتی اگر به دیگران آسیب برسد!


این باورهای اشتباه اغلب موجب مشکلاتی همچون رفتارهای خود-شکستی، رفتارهای اجتنابی، جستجوی امنیت بیرونی، و قدرت طلبی می شوند...

🆔️@ravan_psy


🙂سلام و درود🙃
✅دوره آموزشی اختلالات اضطرابی با تدریس آقای محمدرضا نوروزی،طی ۲ هفته متوالی در تاریخ ۱۵ ، ۱۶، ۲۲ ،۲۳ آذرماه (شنبه و یکشنبه) برگزار خواهد شد.

✅براساس کا پلان و سایر کتاب های اسیب شناسی

✅مناسب برای کنکور ارشدو کنکور وزارت بهداشت

✅هر جلسه ۲ ساعت و نیم می باشد.ساعت برگزاری متعاقبا”اعلام خواهد شد.

✅برای شرکت در دوره آموزشی نیاز است که برنامه adobe connect را نصب کنید.

✅هزینه این دوره ۱۸۰ هزار تومان

✴️۶۰ هزار تومان تخفیف برای شرکت کنندگان دوره قبلی

✴️۳۰ هزار تومان تخفیف برای همه اعضای کانال

✅پرداخت در ۲ قسط امکان پذیر است.

💫برقرار باشید💫


https://chat.whatsapp.com/DNSOnwzDEYmKcie6e5XTna


باسمه تعالی

⚫️اناالله و انا الیه راجعون ⚫️

◻️برسان باده که غم روی نمود ای ساقی
◽️این شبیخون بلا باز چه بود ای ساقی

⚫️جناب اقای دکتر جواد کریمی با نهایت تاسف ضایعه در گذشت دایی مهربان و مومنتان ، موجب تاثر و تالم انجمن علمی روانشناسی مرکز ملایر گردید .

انجمن علمی روانشناسی مرکز ملایر ضمن عرض تسلیت به خانواده داغدار این عزیز از دست رفته ،برای آن مرحوم طلب مغفرت و برای بازماندگان وی از خداوند منان ، صبر و اجر مسئلت دارد .


🔹از طرف انجمن علمی روانشناسی و
اساتید محترم مرکز ملایر .

@ravan_psy


انجمن علمی روانشناسی دانشگاه ملایر برگزار می‌کند :

برنامه ای بسیار مهیج برای روزهای سخت قرنطینه
زمان: چهارشنبه ساعت ۱۰

با حضور جناب آقای دکتر جواد کریمی

ورود از طریق لینک زیر :
http://vc982.malayeru.ac.ir/anjomanelmi/

برای ورود حالت مهمان را انتخاب کنید .

❕ورود برای عموم آزاد است .

# افسردگی در عصر کرونا

@ravan_psy


#تیکه_کتاب

دچار شدن به عشقی آتشین بسیار شیرین است. با وجود این، مهم‌ترین عشقی که می‌توانیم به دست آوریم، عشق به خود است. دوست داشتن خود، به معنی قدردانی عمیق و تمجید از کسی است که به واقع هستیم، از جمله از آنچه به‌عنوان «گناهان»مان تلقی می کنیم.

بسیار غم‌انگیز است، اما بسیاری از ما خودمان را از دوست داشتنِ خود محروم می‌کنیم تا آن هنگام که به هدفی حماقت بار و تصنعی مانند کاهش وزن، یا پول زیاد برسیم. این اهداف فقط مایه‌ی دل‌ مشغولی است و بر کاستی حقیقی زندگی‌هایمان حجابی می‌افکند. اگر با خودمان رابطه‌ای خوب نداشته باشیم، در نهایت نمی‌توانیم رابطه‌هایی سالم را با دیگر مردم حفظ کنیم.


✍🏽 #لوئیز_هی
📕 #اعجاز_زندگی


📚@ravan_psy


#اسکیزوفرنی به زبان ساده

🔹اسکیزوفرنی ،یک بیماری هست که باعث ایجاد رفتار و گفتار عجیب و غریب می‌شود (مثلا حرفهای بیربط و یا خشک زدن به مدت چندین ساعت) و به غیر آن مهمترین نشانه اسکیزوفرنی مختل شدن واقعیت سنجی است ،یعنی ممکنه دچار توهم و هذیان شوند ،چیزهایی را بشنوند و ببینند که در واقعیت وجود ندارد ،فکر کند قدرت خارق العاده دارد یا نسبت به دیگران بدبینی های عجیب پیدا می‌کند

🔹در گذشته و بعضا الان برای این بیماران عنوان «دیوانه» به کار میبردند ،آنها را اذیت میکردند و یا میکشتند یا بعضا فکر می‌کردند اینها آدمهای خاصی هستند که میتوانند با اجنه و ارواح در ارتباط باشند (به خاطر توهمات)

به هر حال اسکیزوفرنی یک بیماری پیچیده جسمی_روانی است که درمان آن خیلی سخت ولی کنترل آن راحت تر است

🆔️@ravan_psy


#افسردگی در عصر کرونا

کارگاه انلاین دکتر کریمی با موضوع#افسردگی

زمان: چهار شنبه ۵ آذر ماه
ساعت ۱۰ صبح

ورود از طریق لینک زیر

http://vc982.malayeru.ac.ir/anjomanelmi/

برای ورود حالت مهمان را انتخاب کنید.

20 last posts shown.

284

subscribers
Channel statistics