سلیس


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


پنجره ای رو به دنیای سینما٫ تاتر و ادبیات
وب سایت : www.saliss.com
ارتباط با ما : @htaghipour
اینستاگرام : www.instagram.com/salissweb

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


💢 آخرین فیلم اسکورسیزی ترکیبی است از فیلم مافیایی و درام تاریخی راجع به دهه‌های پرحادثه ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰. پر سر و صداترین نکته آن استفاده از فن‌آوری کامپیوتری برای جوان‌تر کردن چهره سه بازیگر فیلم (دونیرو، پاچینو و پشی) است که هر یک نزدیک ۸۰ سال سن دارند اما در فیلم در سن‌های زیر پنجاه سال می‌بینیمشان. برای علاقه‌مندان سینما این چهره‌ها آن‌قدر افسانه‌ای هستند که خیلی محو کاری که جلوه‌های ویژه با صورت‌هایشان کرده و باورپذیری حرکاتشان نشویم. انگار نفس احساس حضور آن‌ها فراتر از فیزیکشان است. «مرد ایرلندی»‌ این سه را در قلب فیلمی قرار داده که خود هم در قلب تاریخ است و هم در قلب ژانر مافیایی.

🔸 همه ی آنچه باید در باره فیلم "مرد ایرلندی" اسکورسیزی بدانید.

✅ ادامه این نوشتار را در اینجا بخوانید.

🌐 www.saliss.com


💢 «اینجا کسی ست پنهان»
💢 «هژیر مهر افروز»

🌐 @salissweb


🎼 موسیقی
🔸 «اینجا کسی ست پنهان»
🔸 «هژیر مهر افروز»

🌐 @salissweb


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
💢 نمایش «اثر پرتوهای گاما بر گل‏ های همیشه بهار» به کارگردانی مهتاب نصیرپور از 27 شهریورماه در تماشاخانه مهرگان روی صحنه رفته است.
🔸 این نمایشنامه را پل زیندل نوشته و شهرام زرگر ترجمه کرده است و دراماتورژی اش هم برعهده محمد رحمانیان بوده است.
🔸 «اثر پرتوهای گاما..» نخستین و معروف ‏ترین نمایشنامۀ پل زیندل است که در سال ۱۹۷۱ جایزۀ معتبر پولیتزر را از آن خود کرد. زیندل در این اثر با طرح مضمونی علمی، به ترسیم لایه ‏های روانی و روابط عاطفی شخصیت‏ ها می‏ پردازد. تجربه‏ های کودکی نویسنده در خانه‏ ای بدون پدر، با مادری عصبی و خواهری مبتلا به صَرع و علاقه به گل‏ های همیشه بهار، مستقیماً به نمایشنامه راه پیدا کرده‏ است.
🔸 این نمایشنامه تاکنون توسط کارگردانان دیگری هم روی صحنه رفته است و نصیرپور در اولین تجربه کارگردانی خود آن را برای اجرا انتخاب کرده است.
🔸 داستان درباره زنی به‌ نام بتی است که همراه دو دخترش زندگی می ‏کند و قرار است به یک مراسم در مدرسه بروند. این نمایش هر شب بجز شنبه‌ها ساعت 21 روی صحنه می‌رود.(مریم سادات گوشه)▫️

❇️ مکان اجرا: تماشاخانه مهرگان

🌐 www.saliss.com


💢 کاریکاتور
🔸 «غریق‌ها»
🔹 اثر «هن کیم»

🌐 www.saliss.com


💢 بزرگ‌ترین موفقیت او در اوج فعالیت سینمایی‌اش بازی در درام جنگی «دو زن» (۱۹۶۰) بود. او به خاطر بازی در نقش مادر جوانی که با دختر سیزده‌ساله‌اش ناامیدانه برای ادامه بقا مبارزه می‌کند، جایزه اسکار بهترین بازیگر زن را دریافت کرد. او خود مصائب و رنج‌های حاصل از جنگ را در کودکی تجربه کرده است: «سرم پر از تصاویری بود که هیچ‌گاه نتوانسته‌ام پاکشان کنم.»

✅ سوفیا لورن در 85 سالگی▫️

🔸 ادامه این نوشتار را در اینجا بخوانید.

🌐 www.saliss.com


🌻 چگونه زمین زنده مانده است؟
💢 تصویر جلد ویژه‌نامه جدید نشریه تایم



🌐 @salissweb


به من گفتی که دل دریا کن ای دوست
همه دریا از آن ما کن ای دوست
دلم دریا شد و دادم به دستت
مکش دریا به خون پروا کن ای دوست
مکش دریا به خون پروا کن ای دوست


🎼 موسیقی
🔸 اشک مهتاب
🔸 تصنیف دشتی
🔸 شعر : سیاوش کسرایی
🔸 آهنگ: از حسن یوسف‌زمانی
🔸 آواز: محمدرضا شجریان
🔹 آلبوم: خزان


🌐 @salissweb


🌻 يادداشت اختصاصي حسين عليزاده به مناسبت سالروز تولد محمدرضا شجريان

💢 همراز...
تو مانده‌اي تا مهر شوي/ تو مانده‌اي تا فرياد شوي
تو مانده‌اي تا همدرد عاشقان شوي / تو مانده‌اي تا شادي شاد شود
تو مانده‌اي تا روزگار برود/ تو مانده‌اي تا دلي نشكند
تو مانده‌اي تا سرود زندگي شوي / تو مانده‌اي تا حق شوي
تو مانده‌اي تا تاريخ شوي / تو راز مانايي
تو صدايي / ...و مي‌ماني▫️


🌐 @salissweb


☀️ فصل‌ها رفتند،
گام‌های زندگی تیز است؛
جوجه بشمارید، پاییز است.

🌻محمدرضا ایران‌زاده

🌐 @salissweb


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎬 معرفی فیلم های روز سینمای جهان: «آن، قسمت دوم»

🔸 این فیلم ترسناک فراطبیعی و دنباله «آن» (٢٠١٧) که هر دو را اندی موسکِیتی بر اساس رمانی از استیون کینگ کارگردانی کرده، از پانزدهم شهریور روی پرده رفته است.
🔸 این قسمت با این‌که نیم‌ساعت طولانی‌تر است (و کارگردانش از ضرورت زمان ١۶۵ دقیقه‌ای این قسمت گفته) و با بودجه‌ای دوبرابری تولید شده (هفتاد میلیون دلار)، کم‌تر نظر منتقدان و تماشاگران را تأمین کرده است.
🔸 امتیاز میانگین فیلم در «متاکریتیک» ۵٨ از صد (بر اساس ۵٢ نقد) است که برای قسمت اول ۶٩ از صد (۴٩ نقد) بود. «آن» هفتصد میلیون فروخت ولی دنباله‌اش پس از دو آخرهفته به فروشی ٣٢٣ میلیون دلاری رسیده است.
🔸 خلاصه داستان: بچه‌های باشگاه بازنده‌ها، ٢٧ سال پس از اولین رویارویی‌شان با پنی‌وایز هراس‌انگیز، به‌واسطه یک تماس تلفنی دوباره دور هم جمع می‌شوند تا کار ناتمام‌شان را در بزرگسالی به پایان برسانند.(رضا حسینی)▫️

🌐 @salissweb


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎭 «پنجاه پنجاه»، نمایشی پیشرو و آوانگارد است که در عین‌حال از عناصر کلاسیک و شناخته شده تئاتر اپیک بهره می‌برد.
🔸 نمایشنامه، نوشته هاله مشتاقی‌نیا و مرتضی اسماعیل‌کاشی، برداشتی تازه و آزاد است از «کله گردها و کله تیزها» ی برتولت برشت که کمینه‌گرا و روان نوشته شده، به اندازه لازم حاوی نشانه‌ها و کنایه‌هاست و حد نگاه می‌دارد.
🔸 کار مبتنی بر فرم و حرکت و تصویر است و پر از ایده‌های خلاقانه نمایشی، بازی با نور و صحنه‌پردازی کاربردی.
🔸کارگردانی جسورانه و تجربه‌گرای اسماعیل‌کاشی، که حالا علاوه بر بازیگری دارد خود را در کارگردانی تئاتر هم تثبیت می‌کند و بازی جمعی از جوانان تازه‌کار و مستعد، از امتیازات دیگر این مجموعه است.
🔸 نمایش، به رغم فراز و فرودها در ریتم، در نهایت موفق می‌شود جوهره نمایشنامه -رنج- را روی صحنه بپاشد و اجرایی متقاعد کننده از آب درآید.
🔸 می‌شود در دوران چهره محوری تئاتر، از انرژی جوانان ناشناخته اما باانگیزه لذت برد و نمایشی پرزحمت و خلاقانه را تماشا کرد.
🔸 "پنجاه پنجاه" را در تماشاخانه تازه تاسیس هیلاج می‌شود دید. ▫️

🌐 @salissweb


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
💢 نگاه نقاش به درختان در این مجموعه خبر از تفاوت رویکردی می‌دهد که پیش‌ازاین نقاشان به درختان داشته‌اند. او کوشیده علاوه بر گریز از میل به تداعی بازنمایانه درختانش به خود طبیعت، از خاطره‌ی ما نیز نسبت به رویکرد نقاشان دیگر در پرداختن به موضوع درخت بیگانه سازی و آشنایی‌زدایی کند. جدای از ظهور درختان چون عضلاتی منجمد که گویی در فضایی بی‌زمان و مکان واقع‌شده‌اند، روح کوشش‌ گر درختان برای زیستن مستقل چون شخصیتی اساطیری در مبارز با قدرت‌هایی همگون ساز در طرح و رنگ این آثار جلوه می‌کند.▫️

✅ به بهانه برگزاری نمایشگاه نقاشی «زندگی» دکتر جواد علی محمدی


🔸 ادامه این نوشتار را در اینجا بخوانید.

🌐 www.saliss.com


🌻 من یک رؤیا دارم: این‌که دولت‌ها، احزاب سیاسی و شرکت‌های بزرگ، اضطرار و عمق بحران آب‌وهوا را درک کرده و آن‌چنان‌که شرایط اضطراری حکم می‌کند، به‌رغم اختلافاتشان، دست‌به‌دست هم دهند و اقدامات لازم را برای حفاظت از زندگی با عزت برای همه در روی کره زمین، انجام دهند.
☀️ به خاطر آن‌که میلیون‌ها جوانی که دست به اعتصاب زده‌اند، بتوانند به مدرسه بازگردند. این رؤیا را دارم که کسانی که در قدرت قرار دارند و نیز رسانه‌ها، به این بحران به‌عنوان ضرورتی که هست، توجه کنند تا من بتوانم به خانه‌ام، نزد خواهرم و سگ‌هایم که دلم برایشان تنگ‌شده، برگردم.▫️

💢 گرتا تونبرگ: من یک رؤیا دارم.

✅ ادامه این نوشتار را از
اینجا بخوانید.

🌐 www.saliss.com


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎼 خواننده نابینا و مبتلا به اوتیسم، برنده «آمریکا گات تَلِنت» 2019 شد

💢 «کودی لی» برنده فصل ۱۴ مسابقه استعدادیابی تلویزیونی در آمریکا شد.

🔸 برنامه مشهور «آمریکا گات تَلِنت» (AGT) چهارشنبه شب به پایان رسید و در آن «کودی لی» برنده نهایی شد و جایزه یک میلیون دلاری را دریافت کرد. این خواننده ۲۲ ساله که هم نابینا و هم مبتلا به اوتیسم است، از همان ابتدای رقابت ها، با اجرای آزمایشی نیرومندش تماشاگران را شگفت زده کرد.
🔸 تمام اعضای هیئت داوران از هوادارن پر و پا قرص این پسر جوان بودند. حتی چهره های معروف مثل «اپرا وینفری» نیز پس از دیدن اولین اجرای او در توئیتی نوشت: «عاشق آن لحظه شدم. در اتاق نشیمن خانه ام از جا بلند شدم و برایش هورا کشیدم.»
🔸 او به عنوان برنده مسابقه «امریکاز گات تلنت» علاوه بر دریافت یک جایزه نقد یک میلیون دلاری، کنسرت ویژه ای در لاس وگاس برای تبلیغ این مسابقه تلویزیونی خواهد داشت.
🔸 وقتی از کودی پرسیدند که پس از بردن مسابقه چه حسی دارد، گفت: «شگفت انگیز است. باورنکردنی است.»▫️

🌐 @salissweb


💢 کاریکاتور
"۱۴ سپتامبر ۲۰۱۹"
اثر پیتر کرینر

🌐 @salissweb


💢نمایشگاه نقاشی گروهی از کودکان، روز شنبه ۳۰شهریور به مناسبت روز جهانی صلح در تالار آبی کاخ نیاوران برگزار می‌شود.▫️

🌐@salissweb


💢 اگر احیانا از علاقه‌مندان مجموعه‌ی «جنگ‌های ستاره‌ای» به حساب می‌آیید و کم‌کم دارید گیج می‌شوید دنباله‌های جدیدی که دارد ساخته می‌شود کجای زمان‌‌بندی وقایع، و قبل از مرگ یا تولد کدام شخصیت قرار می‌گیرد، نگاهی به این راهنما بیندازید.▫️

🌐 @salissweb


‌ 🎭 هاملت با سالاد فصل در آمریکا

💢 نمایشنامه ی هاملت با سالاد فصل نوشته ی اکبر رادی به کارگردانی حسین فرخی بعد از ظهر روز یک شنبه ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۸ در سالن کتابخانه ی منطقه ای وست لس آنجلس آمریکا نمایشنامه خوانی می شود.
🔸 به گزارش روابط عمومی موسسه ی فرهنگی هنری استاد اکبر رادی، در این نمایشنامه خوانی آسیه ضیایی، فرامرز قره گزلو، ایلیا سعادتی، صادق خاموشی، شراره شهبازی، حسین فرخی و علی خامنه ای پور نقش خوانی این اثر را برعهده دارند.‌
🔸 استاد اکبر رادی نوشتن نمایشنامه هاملت باسالاد فصل را در سال ۱۳۵۶ در شهر لاهیجان به پایان برده بود و در همین سال در تهران این اثر را بازنویسی کرد و‌ سپس این نمایشنامه برای نخستین بار در سال ۱۳۵۷ توسط انتشارات زمان منتشر شد.‌
🔸 هادی مرزبان این نمایشنامه را یک بار در سال ۱۳۶۹ در تالار چهارسو تئاتر شهر به روی صحنه برد و بار دوم این اثر را در سال ۱۳۸۸ با بازی بهروز بقایی، فرزانه کابلی، فردوس کاویانی، رضا فیاضی، بهاره رهنما، ایوب آقاخانی و نادیا فرجی در تالار سنگلج به روی صحنه آورده بود و پس از این اجرا تا کنون چندین بار توسط کاردانان جوان نیز نمایشنامه خوانی شده است.
🔸براساس این گزارش، نمایشنامه خوانی هاملت باسالاد فصل که ساعت ۱۴ روز ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۸ مطابق با ۲۲ سپتامبر ۲۰۱۹ در بلوار سانتا مونیکا، وست لس آنجلس در کتابخانه منطقه ای این شهر به کارگردانی حسین فرخی اجرا می شود، به صورت آزاد و‌ رایگان است.‌▫️

🌀@salissweb


‌ 🎭 هاملت با سالاد فصل در آمریکا

💢 نمایشنامه ی هاملت با سالاد فصل نوشته ی اکبر رادی به کارگردانی حسین فرخی بعد از ظهر روز یک شنبه ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۸ در لس آنجلس روخوانی می شود.

🌀@salissweb

20 last posts shown.

187

subscribers
Channel statistics