کمیته تحقیقات دانشکده پرستاری و مامایی


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


کانال اطلاع رسانی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی اردبیل
ارتباط با ما:
@src_researcher

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


✅ با توجه به تعداد زیاد ثبت نام کننده و استقبال شما عزیزان برای شرکت در کارگاه ها تصمیم بر این شد که کارگاه های در نظر گرفته شده مجددا (سری دوم) برای گروه جدید دانشجویان برگزار شود که زمان آن به زودی اعلام خواهد شد.

✅ در صورت تمایل برای شرکت در کارگاه ها به دفتر کمیته تحقیقات مراجعه نمائید.

✅ افرادی که قبلا برای سری جدید کارگاه ها ثبت نام کرده اند نیازی به ثبت نام مجدد نیست. (ظرفیت محدودی باقیمانده است.)
📚 @src_nrs_mid


📢📢📢
🌸🌸🌸🌸
با سلام و احترام خدمت پژوهشگران عزیز👋

✅ اولین کارگاه جستجو در منابع اطلاعاتی می باشد که در تاریخ 97/7/19 روز پنجشنبه در دانشکده پزشکی و پیراپزشکی(ستاد) برگزار می شود.

✅ محل برگزاری کارگاه های جستجو در منابع اطلاعاتی، End Note، و spss، در دانشکده پزشکی و پیراپزشکی( ستاد) می باشد. سایر کارگاه ها در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار خواهد شد.


✅ تمامی کارگاه ها راس ساعت 14:00 شروع می شود لذا از دانشجویان درخواست می شود "یک ربع" قبل از شروع کارگاه در محل برگزاری حضور داشته باشند.

✅ دانشجویانی حق شرکت در کارگاه را دارند که قبلا ثبت نام کرده باشند و در محل کارگاه ثبت نام صورت نمی پذیرد.

✅ حضور و غیاب بر اساس لیست ثبت نامی در ابتدا و انتهای کارگاه انجام می پذیرد و گواهی به عزیزانی تعلق می گیرد که در هر دو حاضر باشند.

✅ دانشجویانی که برای شرکت در کارگاه ها ثبت نام کرده اند در صورت عدم شرکت در یک کارگاه از دو کارگاه بعدی محروم خواهند شد.

📚 @src_nrs_mid




Forward from: انجمن علمی دانشجویی پرستاری
🔹اولین جشنواره‌ی ملی عکس #پرستار

🔸آیین اختتامیه و اهدای جوایز
🔸پنجشنبه ۱۹ مهر ۹۷؛ ساعت ۱۵
🔸سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد #اردبیل
🔸شما هم دعوتید!


هیأت داوری نوبل پزشکی سال ۲۰۱۸ اعلام کرد که این جایزه به جیمز الیسون و تاسوکو هونجو، دو ایمنی‌شناس از آمریکا و ژاپن، تعلق می‌گیرد که پژوهش‌هایشان به بررسی راه‌های مقابله دفاع طبیعی بدن با سرطان اختصاص داشته است.

بر خلاف راه‌های سنتی معالجه سرطان که مستقیماً یاخته‌های سرطانی را هدف می‌گیرد، دکتر الیسون و دکتر هونجو راه‌هایی یافتند که به دستگاه ایمنی بدن بیمار کمک می‌شود تا سریع‌تر به این یاخته‌ها حمله کند.

هیأت داوری نوبل پزشکی روز دوشنبه، نهم مهر، در استکهلم با اعلام این دو پژوهشگر به عنوان برندگان نوبل امسال گفت که مطالعات آنها اکنون به روشی درمانی منجر شده که «به مثابه انقلابی در معالجه سرطان است و نگرش به درمان سرطان را اساساً تغییر داد».

کشف این دو دانشمند عمدتاً شامل معالجه سرطان با استفاده از پروتئین‌هایی است که برخی یاخته‌ها در دستگاه ایمنی بدن مسئول ساخت آن هستند و نقشی مانند «ترمز» ایفا می‌کنند.

جیمز الیسون اکنون ۷۰ سال دارد و نام او در تحقیقات مربوط سرطان از حدود ۲۳ سال پیش و با کشف پروتئین شماره چهار (CTLA-4) بر روی یاخته‌ای در لنفوسیت تی بر سر زبان‌ها افتاد.

تحقیقات تیم زیر نظر دکتر الیسون سرانجام به تولید دارویی برای درمان سرطان منجر شد که نهاد نظارتی دارو و غذا در آمریکا (FDA) در سال ۲۰۱۱ آن را تایید کرد.

تاسوکو هونجو، استاد ۷۶ ساله دانشگاه کیوتوی ژاپن، نیز تقریبا همزمان با پزشک آمریکایی موفق به کشف پروتئین دیگری در یاخته‌های سیستم دفاعی شد که آن را PD-1 نام نهاد.
به نوشته بیانیه هیأت داوری نوبل پزشکی، «بیش از یکصد سال است که دانشمندان کوشیده‌اند دستگاه دفاعی بدن را در مبارزه با سرطان دخیل کنند. اما دستاوردهای بالینی آنها تا پیش از کشفیات حیاتی این دو برنده ناچیز بود».

پادشاه سوئد در مراسمی رسمی که حدود دو ماه دیگر برگزار می‌شود جایزه این دو دانشمند، به ارزش ۹ میلیون کرون سوئد معادل حدود یک میلیون و صدهزار دلار، را مشترکاً به آنها اهدا خواهد کرد.

مراسم امسال در دهم دسامبر همزمان با صد و بیست و دومین سالروز مرگ آلفرد نوبل، بنیانگذار این جایزه، برگزار خواهد شد.

جایزه نوبل پزشکی سال گذشته نیز به سه دانشمند آمریکایی رسیده بود.

📚 @src_nrs_mid


✅ برندگان نوبل پزشکی 2018 اعلام شد
آلیسون از آمریکا و هونجو از ژاپن به خاطر کشفیات بزرگشان در رابطه با سرطان
📚 @src_nrs_mid


📢📢📢
🌸🌸🌸🌸
با سلام و احترام خدمت پژوهشگران عزیز👋

با توجه به شروع کارگاه های کمیته تحقیقات دانشکده پرستاری و مامایی از پنجشنبه 19 مهر لازم می دانم برای استفاده بهتر دانشجویان محترم از کارگاه ها و برگزاری کارگاه ها طبق برنامه و هدف مورد نظر نکاتی را عرض کنم.

✅ هشت کارگاه با موضوعاتی که برای نوشتن یک مقاله نیاز هست مانند جستجو در منابع الکترونیک، روش تحقیق و ..... در روزهای پنجشنبه هر هفته برگزار می شود.

✅ تمامی کارگاه ها راس ساعت 14:00 شروع می شود لذا از دانشجویان درخواست می شود یک ربع قبل از شروع کارگاه در محل برگزاری حضور داشته باشند.( محل برگزاری کارگاه ها متعاقبا اعلام خواهد شد.)

✅ دانشجویانی حق شرکت در کارگاه را دارند که قبلا ثبت نام کرده باشند و در محل کارگاه ثبت نام صورت نمی پذیرد. ( ظرفیت کارگاه ها محدود است و اولویت با دانشجویانی است که بخواهند در تمامی کارگاه ها شرکت کنند. )

✅ حضور و غیاب بر اساس لیست ثبت نامی در ابتدا و انتهای کارگاه انجام می پذیرد و گواهی به عزیزانی تعلق می گیرد که در هر دو حاضر باشند.
📚 @src_nrs_mid

✅ با توجه به تصمیمات جدید دانشجویان عنوان و ایده پژوهشی مورد علاقه خود را از قبل و یا روز کارگاه انتخاب و بر اساس آن جستجو می کنند و بعد در ادامه کارگاه ها، پروپوزال برای این ایده های پژوهشی نگارش می شود.

✅ بر اساس تصمیمی جدید که در کمیته تحقیقات دانشکده گرفته شد، دانشجویان بعد کارگاه رها نمی شوند بلکه در زمان هایی می توانند به دانشجویان فعال کمیته مراجعه و سوالات خود را از کارگاه قبل پرسیده و فعالیت های خود را گزارش دهند و به عبارتی دیگر مشاوره پژوهشی توسط اعضای فعال کمیته صورت می پذیرد.

🔵 جهت ثبت نام در کارگاه ها می توانید به دفتر کمیته تحقیقات دانشکده مراجعه کنید. یا به آیدی زیر اطلاعات خود را ارسال کنید.

@src_researcher

🔴دانشجویان محترم اگر سوالی، انتقادی و یا پیشنهادی دارند می توانند همه روزه از ساعت 12:15 الی 13 به دفتر کمیته تحقیقات دانشکده مراجعه کنند.

⚡️با ما همراه باشید در ادامه مسیر و نکات دیگر......

🔶 ان شا الله که همه شرکت کنندگان کارگاه ها در انتهای دوره یک پروپوزال به مرکز تحقیقات دانشجویی ارسال نمایند.

پیروز و سلامت باشید
📚 @src_nrs_mid




📜 با سلام و احترام خدمت اعضای کانال کمیته ی تحقیقات دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی

🔸 این کانال پل ارتباطی بین کمیته ی تحقیقات و شما عزیزان می باشد.

🔹 تمامی اطلاعات و برنامه های کمیته تحقیقات را از این کانال دنبال کنید.

🔸 حضور شما محققان و پژوهشگران آینده در این کانال موجب شادی و دلگرمی ماست.

📔 @src_nrs_mid

9 last posts shown.

114

subscribers
Channel statistics