تحکیم ملت


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


tahkimmelat@gmail.com

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


توئیت مهدی فضائلی :
کسانی که مخالف جمهوریت نظام هستند که نه تنها خودشان مشارکت نمیکنند بلکه دیگران را نیز به عدم مشارکت دعوت میکنند.

@tahkimmelat


♦️سلیمی نمین: رقابت بین رئیسی و مهرعلیزاده است/ اصلاح طلبان کاندیدا دارند، دروغ می‌گویند

🔹عباس سلیمی نمین از چهره‌های سیاسی اصولگرا به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: رقابت اصلی بین آقایان رئیسی و مهرعلیزاده در نهایت شکل گیرد.‌ اینکه اصلاح طلبان می گویند کاندیدا ندارند خلاف واقع است چون می‌خواهند آرام و پنهان، کارشان را پیش ببرند.

🔹فضا اصلا قطبی نخواهد شد، چون آقای رئیسی شخصی بسیار اخلاقی است بنابراین با یک شخص اخلاقی فضا قطبی نخواهد شد.

🔹کاندیداهای غیررأی آور اگر عقل و درایت داشته باشند کنار می‌روند!

🔹مشارکت حداکثری شرط عقل است و باید تلاش کنیم مشارکت را به حداکثر برسانیم که یک مانوری از اقتدار ملت ایران باشد .


🔹رو شدن بازی پنهانی اصلاح‌طلبان و شروع مناظرات انتخاباتی موجب افزایش مشارکت می‌شود؛ با وجود آقای رئیسی، سعید جلیلی، موج چندانی نمی تواند ایجاد کند که مثلا یک قطب یا یک پدیده باشد. طبعا آقای سعید جلیلی پدیده نخواهد شد.


🔹جلیلی اهل سهم خواهی نیست اما اگر رئیس جمهور نشود، دولت سایه را تشکیل می دهد

🔹یارانه‌های ۴۵۰ هزار تومانی و وام ۵۰۰ میلیونی آرزوهای کاندیداها است نه واقعیت! همتی اگر رأی بیاورد شگفتی انتخابات رخ خواهد داد.

@tahkimmelat


📢 دیدار مهرعلیزاده با سید محمد خاتمی؟

◀️ برخی منابع آگاه از دیدار محسن مهرعلیزاده با سیدمحمد خاتمی خبر می‌دهند

◀️ مهرعلیزاده در این دیدار به تبیین برنامه‌های خودش و گفت‌وگو پیرامون انتخابات پرداخته اما نتیجه‌ای در این جلسه اتخاذ نشده است
@tahkimmelat


🔶 ماه عسل اصولگرایان؛ تلاش مهرعلیزاده، صعود خاموش همتی

🔹 رقابت انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ آغاز شده است. رقابتی که آغاز آن با شگفتی‌های بزرگ همراه بود و باید منتظر بود و دید که آیا در ادامه هم شگفتی‌های تازه در راه است یا آن که مسیری هموار در مقابل کاندیدای پیروز انتخابات قرار دارد.

🔹 در دو روز گذشته اردوگاه‌های اصولگرایان و اصلاح‌طلبان شاهد تحولاتی تازه بوده است. تحولاتی که می‌توان رد حرکت بعدی هر گروه سیاسی را در تحلیل آن‌ها جستجو کرد.

🔸 ماه عسل اصولگرایان
🔹 اردوگاه اصولگرایی به نظر بسیار آسوده خاطر است. با به میدان آمدن ابراهیم رئیسی مشکل اجماع در این جناح حل شده است و با عدم تایید صلاحیت علی لاریجانی، اسحاق جهانگیری و مسعود پزشکیان خیال اصولگرایان از رای آوردن رقیب هم تا حدود بسیار زیادی راحت شده است.

🔹 رصد فعالیت‌های انتخاباتی در جناح اصولگرا حکایت از همین آرامش دارد. هیچ فعالیتی علیه ابراهیم رئیسی در جریان نیست و حتی سایت‌های خبری نزدیک به سایر نامزد‌های این جریان یعنی امیرحسین قاضی زاده هاشمی، سعید جلیلی و علیرضا زاکانی هم یک در میان به پوشش ستایش‌آمیز تحرکات ابراهیم رئیسی مشغول است.

🔹ادامه مطلب در INSTANT VIEW ...👇

🖋 علی صافی*


📎 متن کامل این مطلب را در سایت بخوانید.

@tahkimmelat


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
✅ علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی: «مساله اصلی مردم فضای مجازی و سیاست خارجی نیست، بیکاری و معیشت است.»

🔹 هیچ نظرسنجی معتبری در تایید این ادعا وجود ندارد. اما اگر دغدغه عمومی اقتصاد و معیشت باشد باز هم این حرف گمراه‌کننده است.

🔹 بله، شاخص‌های کلان نشان می‌دهند وضعیت اقتصاد و معیشت مردم ایران به‌شدت بحرانی است، اما بحران اقتصاد و معیشت در ایران بی‌ارتباط با «سیاست خارجی» و «فضای مجازی» نیست. فکت‌ها نشان می‌دهند تحریم‌های خارجی عامل تعیین‌کننده در شکل‌گیری و تشدید بحران اقتصادی در ایران بوده‌اند.

🔹 بر اساس برآوردها سهم اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص داخلی، در حال حاضر به نزدیک ۷ درصد رسیده است. این نسبت بزرگ و قابل توجهی است. در این شرایط توسعه زیرساخت اینترنت و آزادی فضای مجازی، می‌تواند نقش موثری در بهبود شاخص‌های اقتصادی داشته باشد.

@tahkimmelat


♦️اولین واکنش اصلاح طلبان به نامه مهرعلیزاده خطاب به بهزاد نبوی

آذر منصوری سخنگوی جبهه اصلاحات:

🔹در هیچ یک از جلسات جبهه اصلاحات چنین بحثی مطرح نشده است و باید ببینیم این درخواست چه می‌شود چه موضعی را مجمع عمومی می‌گیرد.

🔹به عنوان سخنگو نمی‌توانم چیزی بگویم و آخرین موضع همانی است که در کانال جبهه اعلام شده است.

🔹امروز محسن مهرعلیزاده کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری طی نامه‌ای از رئیس جبهه اصلاحات درخواست کرد تا با حضور در این جبهه سیاسی، برنامه‌های خود را به سمع اعضای آن برساند.
@tahkimmelat


📢 اراکی: انتخابات در آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان مهندسی می شود. در ایران اسلامی، کاملا برعکس است.در نظام سیاسی اسلام، خدا تعیین می کند که چه کسی اصلح است

آیت الله اراکی عضو خبرگان رهبری:

◀️ مردم در انتخابات ایران اسلامی، تعیین کننده می باشند. دلیل ما روشن است. از سویی افرادی انتخاب می شوند که هیچ جریان سیاسی خاصی با آنها نبوده، دفعتا جلو می آیند و خودشان را مطرح کنند. می توانند برنامه و شعارهایی را ارائه دهند و کاری کنند که نظر اکثریت مردم را جلب کنند. مثلا در دوره آقای احمدی نژاد، کسی ایشان را نمی شناخت. توانست وارد انتخابات شود و نظر مردم را به خود جلب کند و دو دوره رئیس جمهور ایران شود. با این که آدم ناشناخته ای بود.

◀️ خدا تعیین می کند که چه کسی اصلح است و چه کسی حق حاکمیت دارد. این مشروعیت از سوی خدا و طبق معیارهای الهی تعیین می‌ شود، حضرت حق تعالی معین می کند که چه کسی حق حاکمیت را دارد. اگر کسی از سوی خدا، مأذون برای حاکمیت نباشد، حاکمیت او مشروعیت پیدا نمی کند، چون فرمانروایی منحصرا در اختیار خدا است.

@tahkimmelat


✍🏻سید مصطفی تاجزاده:

📌حسین طیبی‌فر جانشین نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران: «امروز کشور وارد یک تغییر و خانه‌تکانی می‌شود و انتخابات ۲۸ خرداد یک انتخابات سرنوشت‌ساز در کشور است... همانطور که یک تغییر در دفاع مقدس و عزل یک عنصر نامطلوب و قرارگیری فرماندهان جوان ارتش و سپاه در راس مدیریت جنگ عامل مهم پیروزی‌های بعد از بنی‌صدر بود، این انتخابات هم می‌تواند عامل تداوم پیروزی‌های انقلاب و کشور باشد... بعد از عزل بنی‌صدر پیروزی‌های ما شروع شد.»

📝 منظور رهبر از #گام_دوم انقلاب یا استراتژی چهل ساله دوم نظام، دقیقا روشن نیست. آنچه روشن است و در انتخابات حداقلی مجلس یازدهم و نیز در ۴خرداد امسال دیدیم، لگدکوب‌شدن رای و حقوق اکثریت مردم و عبور از جمهوری اسلامی و ورود به عصر #حکومت_اقلیت است. #خانه‌تکانی
#توییت

@tahkimmelat


👁‍🗨 نگاه تحلیلگران: "از پیشروی استثناگرایان جلوگیری کنیم..."

👈 عباس موسایی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در یادداشتی برای "راهبرد" نوشت:

✍ هرچند در سال۹۲، هاشمی ردصلاحیت شد؛ اما جایگاه ویژه ایشان در عرصه سیاست ایران، میدان بازی را به نفع جریان میانه‌رو تغییر داد. می‌توان فقدان هاشمی را به‌خودی‌خود، تضعیف کفه انتخابی در نظم سیاسی کشور دانست.

✍ اگر بر اوضاع سیاسی کشور نظری بیفکنیم، می‌توان کشور را در یک وضعیت آستانه دید. آستانه‌ای که فراسوی آن، امکانات و ظرفیت‌های زیادی برای تضعیف وجه انتخابی نظام سیاسی، توسعه‌ستیزی، تنش‌زایی، انسداد، انزوا و... قابل رویت است.

✍ علائم هشداردهنده‌ای که در بطن اندیشه یکدست‌ساز قابل درک و رویت است، باید طرفداران منافع ملی را به سیاست‌ورزی هوشمندانه متضمن منافع و مصالح ملی رهنمون سازد.

✍ به‌رغم انگیزه‌های خطرناک وضعیت جدید، به قول آلکسی دوتوکویل، فیلسوف و جامعه‌شناس بزرگ فرانسوی، نباید از نیکی‌های حداقلی وضعیت موجود، به نفع آرمان‌های جامعه فاضله خیالین، دست کشید.

✍ دشواری‌های زمانه به جای یأس‌آفرینی، تردیدافکنی و راه بردن به انفعال، بی‌تفاوتی و حرکت در مسیر مخالف مصالح عمومی، می‌بایست محرک تصمیم و تدبیر کنشگرانه، مسئولانه و متوقف‌کننده مخاطرات عدیده‌ای باشد که کشور با آن روبه‌روست.  

✍ جلوگیری از پیشروی استثناگرایی، امروز وظیفه و رسالت ملی و تاریخی تمام کسانی است که دل در گرو امروز و آینده این مرز و بوم دارند؛ شهروندانی با حقوق ناکامل، زخم‌خورده، نابرخوردار و... که در مسیر عبور از مخاطرات، هر روز با مانعی مواجه می‌شوند و در این مسیر ناهموار، به قول ابتهاج، چون می‌دانند که امید هیچ معجزی زِ مرده نیست، بسان رود که در نشیب دره، سر به سنگ می‌زند و می‌رود، رونده و جاری‌اند.

✍ شهروند خوب، به خاطر وطن، زخم‌های شخصی را از یاد می‌برد. انسدادآفرینی را می‌بیند، درک می‌کند و در آن متوقف نمی‌شود؛ چه زیبا می‌گوید امیرمومنان علی(ع): عرَفْتُ آللّهَ سُبْحَانَهُ بِفَسْخِ العَزَائِمِ (خدا را به بَرهم خوردن تصمیم‌های محکم و برنامه‌ریزی‌شده، شناختم!)

✍ بزرگی، سیاست را رقابت مهندسی‌ها می‌داند. امروز اگر مهندسی ملت (عادی‌سازان، اصلاح‌گرایان، تنش‌زدایان، نابرخورداران و...) بر مهندسی استثناگرایان اندک‌سالار، امکان غلبه داشته باشد؛ آیا نباید از آن استقبال کرد و بر ظرفیت‌اش افزود؟

✍ لازم است که عادی‌سازان و خردگرایان منافع‌ملی‌محور، شامل شهروندان، فعالان سیاسی، کاندیداهای ردصلاحیت‌شده، با درک منطق موقعیت و مختصات شرایط کنونی، با عبور از زخم‌ها، زخم‌زبان‌ها، مانع‌آفرینی‌ها و... به راهبردی مشترک و بر اساس منافع و مصالح ملی، به وقت اکنون برسند. شکل‌دهی و سازمان‌دهی اجماعی ملی برای محافظت از منافع‌ملی، الزام سیاست‌ورزی مبتنی بر مصالح‌ملی است.

✍ اگر به اقتفای توماس اسپریگنز در «فهم نظریه‌های سیاسی»، شناخت درد را مقدمه درمان بدانیم؛ امروز مقدمه دردهای مزمن کشور، ترجیح منافع و مصالح کشور، ملت ایران، بر منافع شخصی، باندی و جناحی است.

✍ راه عبور از مخاطرات، مشارکت ملی برای تدوین راهبرد عبور از بحران است. این راهبرد، نمی‌تواند بی‌التفات به امکانات و موانع عرصه سیاست در کشور باشد. 

✍  بر عادی‌سازان فرض است که برای عبور کشور از مخاطرات استثناگرایی و یکدست‌سازی؛

- عوارض و عواقب یکدست‌سازی را تبیین کنند.

- تندروی برای خروج، مکمل انسداد و محدودیت‌آفرینی کسانی است که اخراج را در دستور کار قرار داده‌اند.

- مدیریت درست اوضاع، نافی پیگیری مطالبات دموکراتیک نیست.

- با محاسبات متعدد می‌توان از پیشروی استثناگرایی ممانعت به‌عمل آورد.

- اصلاح‌گرایان باید در موقعیتی قرار بگیرند که درک درستی از اوضاع کسب کنند و قابلیت پیش‌بینی داشته باشند.

- فهم معانی کنش رقیب و عیان‌سازی پیامدهای آن.

- راهبران اصلاحات، تصمیماتی واضح، قاطع و چارچوب‌دار اتخاذ کنند و سازماندهی اصلاحات در منطق جدید را در دستور کار قرار دهند.



@tahkimmelat


‏✅ چرا تاجزاده

‏✍️ عبدالله مومنی:

‏⁧ #مصطفی_تاجزاده⁩ از اصلاح طلبانی است که از روزهای نخست تجربه اصلاح طلبی با وجود برخورداری از سمت اداری اش -معاونت سیاسی وزارت کشور- اما شجاعت مدنی، ایستادگی بر سر اصول اصلاح طلبی را همواره در حرکت خود متوقف ننموده و پرداخت هزینه زندان سخت با شرایطی شکننده‌تر اما هیچ گاه حاضر به پذیرش خواست و اراده محافل امنیتی نگردید؛ ایستادگی مصطفی بر آرمان ملت و دفاع از صندوق رای و انتخابات آزاد در طی بیست سال گذشته؛ تاجزاده را در کنار برخی دیگر از راهبران اصلاحی عنوان نماد برجسته مخالفت با نظارت استصوابی و دفاع از آزادی انتخابات در جامعه بدل ساخته است.
‏اما اینک تاجزاده با ورود به مرحله‌ای دیگری از حیات سیاسی موثر خود، نمی‌تواند از فرصت و فضای انتخاباتی پیش رو برای طرح گفتمان اصلاحات دموکراتیک استفاده نبرد؛ بیان موانع ساختاری و رفتن به سمت معیار محوری با ارائه برنامه سیاسی و تقویت امر سازماندهی؛ نقیصه های حرکت اصلاحی در شرایط امروز برای گام نهادن تقویت اصلاحات دموکراتیک است؛ فضای پیش از انتخابات مهمترین ظرفیت و امکان برای گفتگو و گفتمان سازی و ارتباط گیری با جامعه و نیز تعامل با ارکانی از حاکمیت است.
‏غفلت ورزیدن از این امکانات بدل شدن به گونه ایی از اصلاح طلبی بی‌خاصیت است که مصطفی با آن میانه‌ای ندارد.

‏تایید صلاحیت یا عدم تایید صلاحیت تاجزاده می‌تواند یک پیام روشنی باشد که می‌­توان از نظام دریافت کرد. که آیا راه را برای اصلاحات و تغییرات باز خواهد کرد و یا همه درهای تغییر را به روی خودش می­بندد. و برای این تحلیل نمونه‌­ای از سال ۸۴ مثال زد. با وجود این شرایط کنونی را با آن سال‌ها به نوعی می توان متفاوت دید : « اما تفاوت و اختلاف اکنون با شرایط سالهای پیش از ۸۴ را اگر بخواهیم مقایسه کنیم نوعی عقب گرد از مواضع جریان اصلاح طلبی را شاهد هستیم.
‏آقای علوی تبار می گوید “ما در انتخابات پیش رو هم به دنبال توافق با نظام هستیم و هم توافق با مردم! و اگر نظام به ما اجازه بدهد که به این عرصه ورود کنیم نباید از دایره اختیارات­مان فراتر برویم.” من فکر می کنم اساسا با وجود پایگاه ضعیف اصلاح طلبان و قهر مردم با صندوق رای و با وجود اینکه تاجزاده می‌تواند بخش های سرخورده جامعه را احیا و با خواست های دموکراتیک اصلاحی ترمیم نماید یگانه کاندایدای موجود است که واجد مزیت حمایت مردمی در بین اصلاح طلبان است . در نتیجه آن بخش هایی از جریان اصلاح طلب که می‌خواهند تحت هر شرایطی و بدون قید و شرط و با تن دادن به انتخاب بین بد و بدتر در انتخابات شرکت کنند طبیعی است که نمی‌خواهند از تاجزاده بعنوان کاندیدای اصلاحات دموکراتیک حمایت کنند ؛چرا که تمامی مسیرهای دموکراتیک که برای بهبود رابطه با حکومت طی کرده‌اند را با ورود تاجزاده به انتخابات و از آن مهمتر و رود تاجزاده به فرایند کاندیداهای احتمالی مورد حمایت ناسا و ساز مان تشکیلاتی اصلاح طلبان به معنی از دست دادن امکانهای طی شده در خصوص ایجاد اعتماد و تعامل با هسته مرکزی قدرت خواهد بود و فضای مثبت بوجود آمده بنا بر زعم اصلاح طلبان تعامل گرا از بین می‌رود و با این وجود ورود مصطفی تاجزاده به عرصه انتخابات معنایش این است که مزیت مردمی اصلاحات به پایگاه اجتماعی اصلاحات برگشته است و دیگر ما نیازی به تعامل با حاکمیت نداریم. در مجموع اما بنا بر تحلیل اصلاح طلبان صندوق محوری که به انتخاب بین بدوبدتر می اندیشند این حضور مصطفی را خلاف رویه ای. می دانند که اصلاحات تا کنون طی کرده است «
‏اما غافل از این هستند که با حضور کاندیدایی اصیل و مردم بنیاد و معیار محور دیگر مساله گفتگو میان مردم و اصلاح طلبان از اهمیت استراتژیک برخوردار می گردد و عملا پایان اصلاح گری تعامل گرای محافظه کا نرمال گرایی است که بدنبال سهمی از قدرت برای جریان خود است.

https://t.me/tahkimmelat


✅وکیل مدافع نجفی:

محمد علی نجفی در زندان است/ تقاضای آزادی مشروط داریم

🔹حمیدرضا گودرزی با بیان اینکه موکلم یک سوم از دوران حبس خود را گذرانده است و مشمول آزادی مشروط می شود گفت: ما تقاضای آزادی مشروط را دادیم ولی هنوز با آن موافقت نشده است.
@Sahamnewsorg




Forward from: تحلیل شبکه‌های اجتماعی مجازی
💢محبوبیت محمدرضا شجریان به روایت داده‌های آنلاین
📈همه آمار و ارقام آنلاین در مورد درگذشت استاد آواز ایران
✍🏻محمد رهبری پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی مجازی- منتشر شده در روزنامه اعتماد

🔹داده‌های آنلاین به خوبی به محبوبیت محمدرضا شجریان گواهی می‌دهند و اغراق نیست اگر بگوییم مردمی که امکان حضور در تشییع پیکر استاد آواز ایران را نداشتند، او را به صورت مجازی بدرقه کردند.

🔸از ساعات ابتدایی انتشار خبر درگذشت محمدرضا شجریان در روز ۵شنبه ۱۷مهر ماه، هزاران مطلب در شبکه‌های اجتماعی شروع به انتشار کرد که تا پایان روز جمعه نیز ادامه داشت. در طی این دو روز، نزدیک به ۱۰۰هزار توئیت راجع به محمدرضا شجریان منتشر شد که این توئیت‌ها بیش از ۲میلیون و ۲۷۰هزار بار لایک شده‌اند که بخش اعظم آن مربوط به تنها ۳۰۰ توئیت است.

🔹در این میان، رکورد لایک در تاریخ توئیتر فارسی نیز شکسته شد و توئیت همایون شجریان که خبر درگذشت پدرش را تأیید کرده بود، با حدود ۸۵هزار لایک، پرلایک‌ترین توئیت در توئیتر فارسی شد؛ موضوعی که به خوبی نشان می‌دهد این امر برای عموم کاربران توئیتر که بسیار متکثر هستند، اهمیت داشته است.

🔹از سوی دیگر، در اینستاگرام که امروزه پرطرفدارترین اپلیکیشن در میان ایرانیان است، اوضاع به طرز معناداری متفاوت بود. بخشی از ویدئوهای منتشر شده در این شبکه اجتماعی در طول ۲ روز گذشته بیش از ۱۴۸میلیون بار دیده شده و تعدادی از مطالب راجع به خسرو آواز ایران به تنهایی بیش از ۵۹میلیون لایک گرفته و بیش از ۱میلیون ۲۳۰هزار کامنت داشته است. این آمار شگفت‌آور کافی است که نشان دهد شجریان در میان ایرانیان چه جایگاهی داشته است.

🔹آمار مربوط به مطالب محمدرضا شجریان در تلگرام حیرت‌آور است. در این پیام‌رسان اجتماعی در طول ۲ روز گذشته، ۱۰۳هزار مطلب توسط ۱۰هزار کانال منتشر شده است؛ اما آنچه حیرت برانگیز و باورنکردنی است آن است که این مطالب حدود ۳۰۰میلیون بازدید در تلگرام داشته است.

🔸اعداد و ارقام ارائه شده شاید غیر قابل باور به‌نظر برسند، اما حقیقتی است که نباید از آن چشم‌پوشی کرد. ۵۹ میلیون لایک و ۱میلیون ۲۳۰ هزار کامنت در اینستاگرام و ۳۰۰میلیون بازدید در تلگرام نشان می‌دهد که ایرانیان در فضای آنلاین، عزای عمومی گرفته‌اند، بدرقه‌ی آنلاین باشکوهی از محمدرضا شجریان بجا آورده‌اند و در دو روز گذشته تمام توجه خود را به استاد آواز ایران اختصاص داده‌اند.

🔹معنای داده‌های فوق‌الذکر آن است که شجریان پیوند دهنده همه ایرانیان اعم از سن و جنسیت و باورهاى مذهبی و گرایشات سیاسی بود؛ او سرمایه عظیم كشور ايران بود که ملت در فقدانش سوگواری کرد؛ هرچند آن‌طور که باید، توسط حاکمان قدرش دانسته نشد و به دلیل تنگ‌نظری‌ها، حسرت بهره‌گیری از صدا و آواز و موسیقی او بر دل مردم ماند. حال آن که بزرگ مردانى مثل شجریان در ایران معاصر ما همچون گنجی گران‌بها، نایاب و تكرار نشدنى هستند که به دلیل ماندگاری در خاطرات جمعی یک ملت و به عنوان سرمایه‌ای نمادین، می‌توانند نقش مهمی در ایجاد هویت ملی ایفا کنند.

کانال تحلیل شبکه‌های اجتماعی مجازی
📲 @socialMediaAnalysis


Forward from: امتداد
☑️وداع حسین علیزاده با محمدرضا شجریان در بهشت زهرای تهران دور از دوربین‌های صدا و سیما

‏✔️یه گوشه ایستاد گفت اونجا دوربین صداو سیماست نمیخوام اونجا باشم و با رفیقش خداحافظی کرد

ابوالفظل نسائی | عکاس

#امتداد
@emtedadnet


Forward from: Vahid Online وحید آنلاین
عباس میلانی، پژوهشگر تاریخ برای نخستین بار فاش کرد که محمدرضا شجریان، "متن قانون اساسی برای گذار به ایران دموکراتیک" را تهیه کرده و در اختیار او گذاشته تا بعد از مرگش منتشر کند.

به گفته آقای میلانی، محمدرضا شجریان برای سال‌ها "در مشورت با حقوقدانان و سیاستمداران، در حال تدارک این متن بود، چرا که می‌دانست ایران برای رسیدن به حکومت دموکراتیک به چنین متنی نیاز خواهد داشت."

این استاد دانشگاه استنفورد تاکید کرد که با توجه به درگذشت آقای شجریان، او به زودی این متن را منتشر خواهد کرد.

او درباره متنی که محمدرضا شجریان تهیه کرده گفت: "کاملا تلاشی است برای تدوین یک قانون برای دوران گذاراز جباریت فعلی به یک جامعه دموکراتیک عرفی در آینده."
bbcpersian

📡 @VahidOnline


Forward from: روزآروز
⚫️ نماز بر پیکر شجریان: ۶:۳۰صبح جمعه- تشییع در مشهد

▪️همایون، پسر محمدرضا شجریان، نوشته: «برنامه چنین‌است‌که سحرگاهان فردا پس از نماز بر پیکر [پدر]، از بهشت‌زهرا به زادگاه‌شان در مشهد عزیمت داده می‌شوند تا آن‌جا مراسم #تشییع انجام پذیرد و ایشان در آرام‌گاه فردوسی به خاک سپرده شوند.»

▪️کانال شجریان، نزدیک به خانواده شجریان نوشته: «نماز بر پیکر ساعت ۶:۳۰ صبح جمعه در بهشت زهرا برگزار می‌شود.»

@roozArooz_media


Forward from: سهام نیوز
✍️ عبدالكريم سروش

إنّا لله وإنّا إليهِ رَاجعُون
خرم آن روز کزین منزل ویران بروم
راحت جان طلبم وز پی جانان بروم

سیمرغی از شاخسار هنر پرید
شجریانِ بزرگ دیگر بر شجره ادب آواز نمی‌خواند. آنکه بانگ حافظ و مولانا و عطّار و سعدی و خیّام را دراین منزل ویران طنین‌انداز کرد دیگر بانگ نمی‌زند. تنش را به خاک و جانش را به جانان و نغمه‌های جاودانه و گلبانگ‌های عاشقانه‌اش را به بادها سپرد تا به گوشه‌های جهان روند و گوشها را بنوازند

مردی منعِم و متنعّم بود که نعمت حق را شاکرانه بذل کرد و "درّ دری" را در پای خوکان نریخت. برای مردم خواند و از اقبال مردم برخوردار شد. خلعت شیب را به تشریف شباب آلوده نکرد. پاک و صافی از چاه طبیعت به در آمد و به ماوراء طبیعت شتافت.

عارفانِ عظام به ما آموخته‌اند که راهیان دیار عدم و مسافرانِ جهان غیب، در آنجا همان می‌کنند که در مسافرخانه دنیا می‌کردند. پس گمان می‌برم که شجریان اینک چون مرغی بهشتی در "جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَار"، رها از تعلقات تن، سبکروح و سپیدجامه، با فرشتگان و بهشتیان می‌خندد و می‌خواند. این چنین شیرینی آن خسرو کند.
روانش شاد و منزل نو بر او مبارک.

@Sahamnewsorg


Forward from: اصلاحات نیوز - رسانه
📸تصاویری از بازتاب خبر درگذشت استاد شجریان در رویترز، گاردین و فرانس ٢۴
_
اصلاحات نیوز
@Eslahatnews


Forward from: امتداد
✅ صحبت‌های همایون شجریان در میان دوستداران پدرش جلوی بیمارستان

📌همایون شجریان در میان دوستداران محمدرضا شجریان که خود را به بیمارستان جم رسانده بودند حاضر شد و با آنها صحبت کرد.

📌 پس از اعلام خبر درگذشت استاد شجریان جمعیت زیادی از دوستان خسروی آواز ایران مقابل بیمارستان محل درگذشت او جمع شدند و با هم‌خوانی بخشی از آوازهای او با خانواده این هنرمند فقید ابراز همدردی کردند.

📌همایون شجریان فرزند استاد شجریان با حضور در میان این افراد که از او درخواست می‌کردند مراسم تشییع در تهران برگزار شود، در سخنانی گفت: من به خاطر شرایط کرونا نه می‌توانم از کسی بخواهم که به برای مراسم تشییع بیاید و نه می‌توانم بگویم نیایید. فردا بر پیکر استاد نماز می‌خوانیم و به مشهد منتقل می‌کنیم. /ایران

#امتداد
@emtedadnet


Forward from: امتداد
✅به این "خودزنی" خاتمه دهید!

✍🏻احمد زیدآبادی: آزادی نرگس محمدی در شب اربعین، امیدوارم نشانۀ تغییر در جهت‌گیری سیاست قوۀ قضائیه در مورد پدیده‌ای به نام "زندانیان سیاسی" باشد.

📌پدیدۀ زندانیان سیاسی در ایران، تقریباً به تمامی "خودساختۀ" برخی از نیروهای تندرو داخل نظام است، یعنی حتی از منظرِ "حفظ انحصار قدرت سیاسی در دست عده‌ای بخصوص" هم قابل توجیه نیست و به همین دلیل با اندک انعطاف و تعقلی قابل حل است!
به عبارت دیگر، قریب به تمام کسانی که به دلیل فعالیت سیاسی و مدنی خود ولی تحت پوشش اتهام امنیتی، راهی زندان می‌شوند و حکم های سنگین می‌گیرند، همگی مخالف به کارگیری ابزارهای خشونت‌آمیز برای دستیابی به اهداف خود هستند و بر نقد و مخالفت مسالمت‌آمیز و مدنی اصرار دارند.

📌به زندان انداختن چنین افرادی گرچه آنها و خانواده‌هایشان را از هر جهت به رنج و زحمت می‌اندازد، اما برای رژیم سیاسی جز برانگیختن افکار عمومی داخلی و خارجی علیه خود هیچ حاصل دیگری ندارد و به واقع خسارت محض است!

📌در دنیای امروز نه می‌توان جلو فکری را گرفت و نه دهان کسی را بست! روزانه هزاران نظر متفاوت و میلیون‌ها خبر راست یا ناراست از رسانه‌های مختلف در مورد هر کشوری منتشر می‌شود. این واقعیتی است که هر رژیمی با هر ماهیتی، مجبور است با آن کنار آید! هرگونه کوشش سخت‌افزارانه برای پیشگیری از این واقعیت نیز دقیقاً محصول عکس به بار می‌آورد. برای نمونه همین نرگس مگر در بیرون از زندان چه می‌گفت که از داخل زندان نتوانست بگوید؟ فقط فرقش این بود که حرف‌هایش در بیرون از زندان پژواک محدودی داشت اما از داخل زندان انعکاسی جهانی پیدا می‌کرد. در مورد دیگر زندانیان سیاسی نیز وضع به همین منوال است!

📌من امیدوارم تمام سران جمهوری اسلامی فارغ از تحریکات برخی نیروهایی که شغل و نان‌شان در بگیر و ببند است، نه لزوماً برای رضای خدا یا جلب رضایت مردم بلکه فقط برای حفظ منافع خودشان، یک‌بار به این موضوع عمیق‌تر بیاندیشند تا برای‌شان روشن شود که وجود زندانی سیاسی در شرایط امروز جهان و بخصوص ایران، مهمترین تأثیرش "خودزنی" است و آن را یک‌بار و برای همیشه فیصله دهند.

📌به امید خدا که بعد از نرگس، نوبت آزادی تک تک زندانیان سیاسی و عقیدتی از هر نحله و گروه و گرایشی به زودی زود فرا رسد و جامعۀ ایرانی از این وزر روانی رهایی یابد.

#امتداد
@emtedadnet

20 last posts shown.

8

subscribers
Channel statistics