دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه اصفهان


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


رسانه ی دانشجویی دانشکده ادبیات و علوم انسانی
اخبار، اطلاعیه ها و برنامه های دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه اصفهان را از این کانال پیگیری کنید ..
.
ارتباط با ادمین:
@Ui_Lt
.

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


Forward from: خانه حکمت
📣📣📣
مجمع عالی حکمت اسلامی برگزار میکند...
@maktabfalsafiesfahan


Forward from: خانه حکمت
📣📣📣
مجمع عالی حکمت اسلامی برگزار میکند...
@maktabfalsafiesfahan


Forward from: خانه حکمت
📣 دوره آموزشی سیر تکامل و تطور حوزه های علمیه شیعه از بغداد تا اصفهان

با تدریس دکتر #علی_کرباسی_زاده

محل برگزاری : #دانشگاه_اصفهان

#خانه_حکمت
@maktabfalsafiesfahan


مقایسه تعرفه ثبت‌نام در آزمون‌های سازمان سنجش در 4 سال اخیر

(تعرفه‌های ثبت‌نام در آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور در جلسه هیات دولت تصویب و ابلاغ می‌شود.)


@Ui_Ltr


نگاهی دوباره به بودجه دانشگاه های برتر کشور (واحد: میلیون ریال)

@Ui_Ltr


سرانه بودجه دانشگاه ها در بودجه 97 به ازای هر دانشجو
دانشگاه های علوم پزشکی در صدر

@Ui_Ltr


کتاب "جامعه‌شناسی احساسات" تالیف دکتر مسعود کیان‌پور و دکتر احسان آقابابایی، اعضای هیئت علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه اصفهان از سوی انتشارات دانشگاه اصفهان چاپ و راهی بازار شد.

@Ui_Ltr


Forward from: خانه حکمت
📣 دوره آموزشی #معرفت_النفس با تدریس دکتر #نصرالله_شاملی

⛔️ ویژه دانشجویان دکتری و طلاب سطح عالی

❌ظرفیت محدود❌

#خانه_حکمت
@maktabfalsafiesfahan


#امتحان؛ دقیقا با چه هدف!؟

دیگر به یک رسم یا عادت قدیمی تبدیل شده، دی و خرداد که می شود سبزی فروش بی سواد محله هم می داند که فصل امتحانات است. دانش آموز و دانشجو هم ندارد، این شتر همزمان درب خانه همه میخوابد و زندگی روزانه و خوابِ شبانه را مختل می کند. از چند روز قبل، بازار جزوه قرض گرفتن و کپی کردن، دنبال نمونه سوال گشتن، حساب کردن نمره کلاسی و میانترم، و در نهایت عزا گرفتن و به «چه کنم، چه کنم» افتادن حسابی داغ میشود. شبهای نزدیک امتحان که میشود برخی با زور قهوه و چای بیدار می مانند و عده ای هم با «ریتالین» راهی برای تمرکز بیشتر بر درس می جویند. آخرش اما همه ی استرسهای امتحان و نمره و معدل تمام میشود و چیزی که برای خیلی ها باقی می ماند «تقریبا هیچ» است!

دیگر به یک رسم یا عادت قدیمی تبدیل شده، و هیچ کس (نه استاد و نه دانشجو؛ نه معلم و دانش آموز، نه مدیر و نه وزیر و نه کارشناس و نه هیچکس دیگر) از خودش نمی پرسد «این همه ادا و اطوار برای امتحان، آخرش که چه؟». این امتحان قرار است چه هدفی را تامین کند؟ قرار است چه چیزی را روشن کند؟

شاید اولین جوابی که به ذهن همه میرسد این است که نمره امتحان نشان خواهد داد چه کسی تلاش کرده و چه کسی درس نخوانده. اما واقعا همینطور است؟

دیگر به یک رسم یا عادت قدیمی تبدیل شده،که دانشجو یک ترم کلاس برود تا از لیست حضور و غیاب حذف نشود و حتی شاید روز آخر بتواند به بهانه حضور مستمر در کلاس(!) از استاد «نمره کلاسی» بگیرد. مسلما هدف از برگزاری کلاس درس در دانشگاه این نیست که حضور و غیاب کنیم و دانشجو صرفا خود را موظف بداند سر ساعت در کلاس درس حاضر شود تا مبادا غیبت بخورد. و البته هدف از تشکیل کلاس این نیست که استاد یکسره حرف بزند و تدریس کند تا از سرفصلهای تعیین شده عقب نماند و دانشجو هم یکسره بنویسد تا برای شب امتحان جزوه ای برای خواندن و پاس کردن درس داشته باشد. مسلما اینها هدف نیست (حداقل در مقام تئوری اینها هدف نیستند) چون اگر اینگونه باشد تنها اتفاقی که رخ نداده است «تعلیم و تعلم» بوده.
در مورد #امتحان و روشهای امتحان گرفتن و نمره دادن و ... هم همین حرفها مطرح است. آیا امتحان می خواهد نتیجه تلاش دانشجو در طول ترم را نشان دهد؟ یا قرار است درک و فهم آن ها از مواد آموزشی را تعیین کند؟ یا توان تحلیل دانشجویان را محک بزند؟ و یا نمایانگر آن باشد که کدام دانشجو می تواند آینده ای درخشان تر برای کشورش بسازد؟
چه کسی است نداند فرمول دانشجوی ایرانی برای موفقیت در یک امتحان، این است که دو سه روز قبل از امتحان یک جزوه کامل پیدا کند، یک بار (یا چندبار!!) جزوه را بخواند و مطالب مهم آن را حفظ کند، در جلسه امتحان مو به مو محفوظات خود را روی کاغذ بیاورد و در نهایت یک نمره عالی کسب کند! ولی کافی است دو هفته بعد از همان دانشجو و از همان جزوه، سوالی بپرسید تا متوجه شوید تقریبا تمام مطالب اصلی آن درس را از خاطر برده است! چنین امتحانی (که با دو سه شب جزوه خوانی و حفظ کردن چند صفحه کتاب با موفقیت به پایان میرسد) باید چه انتظاری داشت؟ و نتیجه آن،چه چیز را نشان خواهد داد؟ جالب آنکه این امتحان با همه معایبش، به شدت از جانب بسیاری از اساتید و دانشجویان جدی گرفته می شود؛ و چقدر ناامیدکننده!

به راستی این متد آموزشی، این سبک برگزاری کلاس درس، و اینگونه امتحان گرفتن و نمره آوردن با چه هدفی توجیه می شود؟ آیا وقت آن نرسیده یک بار فارغ از تمام اشتغالات ذهنی و بیرونی، لااقل تکلیف خودمان را با این مسائل روشن کنیم؟ حال که مسئولان بالادستی فرصت اندیشیدن به این مسائل سرنوشت ساز برای دانشجویان را ندارند و مدیران پایین دستی و اساتید گرانقدر هم بدون بخشنامه و قانون، برای سنجش و اصلاح روند جاری به خود مجالی نمی دهد، آیا سزاوار نیست خودمان به فکر خودمان باشیم؟ حداقل کاری که میتوانیم بکنیم این است که بدانیم در چه وضعی به سر میبریم و این راه، از کجا سر در می آورد..!

@Ui_Ltr


#ارزشیابی_و_مشکلات_آن

بر هیچ کس پوشیده نیست که نظام آموزشی ایران در حال حاضر بیمار است و علی رغم تمام زحمات، در اغلب حوزه ها، نتیجه ای در خور انتظار به همراه ندارد. اکنون مجالی برای بررسی این بیماری و عوامل دخیل در آن نیست، بلکه به اجمال تنها به یک مورد از اصلاحات مورد نیاز برای درمان این سیستم معیوب می پردازیم.
این روزها فرصتی در اختیار دانشجویان قرار گرفته تا با پر کردن فرم ارزیابی اساتید، بتوانند نقشی در اصلاح نظام آموزشی داشته باشند. صد البته باید پذیرفت بخش قابل توجهی از اشکالات متوجه هدف گذاری، برنامه ریزی و تعیین سرفصلها و منابع درسی برای رشته های مختلف است اما در گام بعد، نحوه تدریس اساتید مطرح می شود که آن هم در موارد متعدد دارای اشکال است و ارزیابی دانشگاه، تنها متوجه شناسایی و اصلاح همین مساله اخیر است.
حال باید به این نکته نیز اشاره کرده که متاسفانه این ارزشیابی هم خالی از نقص و عیب نیست. جایی که بخش عمده ای از سوالات مربوط به رفتار، نظم و منش اخلاقی استاد است و جای بسیاری از سوالات در حوزه آموزش و روش تدریس استاد خالی است. روشن است که در چنین حالتی برآیند نظرسنجی بیش از آن که تحت تاثیر قدرت تدریس آن استاد باشد متاثر از ویژگیهای اخلاقی خواهد بود.
از سوی دیگر همچنان بسیاری از دانشجویان بر این اعتقادند که حتی اگر به استادی در یک یا چند زمینه نمره ای ضعیف بدهند هیچ تاثیری در آینده نداشته و آن استاد همچون گذشته، آن درس را تدریس خواهد کرد لذا هیچ انگیزه ای برای شرکت در ارزشیابی و نمره دادن به آیتمهای مختلف ندارند. این نتیجه گیری آن هنگام تقویت میشود که یک دانشجو از دانشجویان سابق میشنود که فلان استاد در تدریس فلان درس عملکردی بسیار ضعیف دارد ولی سالها صاحب کرسی تدریس آن درس بوده و تغییری در چیدمان اساتید ایجاد نمی شود؛ لذا با بی میلی و تنها از روی اجبار، در نظرسنجی ها شرکت کرده و برای پیشگیری از هرگونه عواقب ناشی از ثبت نمره ضعیف برای استاد، نمره ای غیرواقعی ثبت میکند.
این در حالی است که برای اجرای یک ارزشیابی مفید، در گام اول باید هدف اصلی را تعیین کرده و متناسب با آن، سوالاتی استاندارد و جامع طراحی کرد. از سوی دیگر باید به ابهامات و شبهات پیرامون آن نیز پاسخ داد تا پاسخ دهندگان با انگیزه و بدون هراس بتوانند با صداقت کامل دیدگاه خود را منعکس کنند. زیرا تنها در این شرایط است که می توان به نتایج آن اعتماد کرد.
این ساده ترین تحلیل از این نوع ارزیابی و لوازم آن است. بدیهی است اندکی تامل در شرایط موجود و دیدگاه مسئولین و اساتید محترم به این موضوع، زاویه های دیگری از این مساله را روشن می سازد که ... [همه دوستان به خوبی از آن آگاه اند!!]

@Ui_Ltr


ارزيابي‌ از تدريس اعضاي محترم هيأت‌علمي دانشگاه از روز شنبه 25 آذر ماه آغاز شده و تا ساعت 24 روز سه شنبه 12 دي‌ماه 96 ادامه دارد.

لازم است دانشجویان محترم با مراجعه به سامانه گلستان، فرم‌هاي مربوط را با دقت و صداقت كامل تكميل فرمایند.

⚠️ توجه:
انتخاب واحد ترم آينده، مشاهده نمرات، اعتراضات و ساير خدمات از طريق سامانه دانشجويي منوط به تکمیل فرم‌هاي الكترونيكي ارزشيابي است.

⚠️ اين زمان به هيچ عنوان قابل تمديد نمي‌باشد⚠️

@Ui_Ltr


Forward from: خانه حکمت
📣نشست حکمت یمانی(میرداماد) و مکتب فلسفی اصفهان
با حضور دکتر اشوتس از انگلیس
زمان: یکشنبه10دیماه ۹۶
ساعت 16-18
مکان: خیابان باغ گلدسته،کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان، سالن جلسات
@maktabfalsafiesfahan


Forward from: انجمن علمی دانشجویی تاريخ دانشگاه اصفهان
هفته رشته تاریخ ،گامی نو در علوم تاریخی ، برگزیده شدن انجمن تاریخ در جشنواره حرکت 96 ، این موفقیت مبارک باد بر دانشجویان عزیز @historyui


Forward from: انجمن علمی دانشجویی تاريخ دانشگاه اصفهان
بسم الله الرحمن الرحیم
منّت خدای را عز و جل که طاعتش موجب قربتست و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو می رود ممدّ حیاتست و چون بر می آید مفرّح ذات پس در هر نفسی دو نعمت موجودست و بر هر نعمتی شکری واجب

از دست و زبان که برآید
کز عهده شکرش به در آید

اِعملوا آلَ داودَ شکراً وَ قلیلٌ مِن عبادیَ الشکور (سورهٔ سبأ - آیهٔ ۱۳)
دیپاچه گلستان سعدی
دوستان و یاران همیشگی انجمن علمی تاریخ ،سلام بر شما
یک سال پیش در چنین روز هایی (13الی 25 آذر ماه 1395 ) خبری تازه در دانشکده و دانشگاه اصفهان و کل کشور پیچید؛ #هفته_رشته_تاریخ ،فعالیتی خلاقانه و جدید که برای اولین بار انجمن علمی تاریخ دانشگاه اصفهان برای بزرگداشت رشته تاریخ برگزار کرد.
«هفته رشته تاریخ» در راستای اهداف عالیه نظام در حوزه اموزش عالی و با هدف نشان دادن توانمندی علوم تاریخی به عنوان علم پایه علوم انسانی و دیگر علوم و معرفی رشته و همچنین مطالعات بین رشته ای و تقریب رشته تاریخ با دیگر رشته های دانشکده ادبیات برگزار شد.
این برنامه با فعالیت های متنوع و تکیه بر توان داخلی دانشکده و حمایت و کمک دانشجویان عزیز و اساتید گرانقدر گروه تاریخ و ایرانشناسی و دانشکده ادبیات و علوم انسانی و همیاری موسسات علمی و دانشگاه های کشور در جهت اهداف یاد شده برگزار گردید .
و اینک در تاریخ 7 دی ماه 1396 ،انجمن علمی دانشجویی تاریخ در بخش #انجمن_علمی_خلاق در حوره علوم انسانی در #جشنواره_حرکت_کشوری برگزیده شده است.
این موفقیت را به سرمایه های حقیقی انجمن ،دانشجویان محترم و گرامی گروه تاریخ و ایرانشناسی که با حمایت های بی دریغ خود یاری رسانیده اند، استادان گرامی گروه تاریخ و ایران شناسی که در امر برگزاری و راهنمایی فعالیت های انجمن به خصوص هفته رشته تاریخ یاری گر ما بوده اند و دانشجویان و استادان دانشکده ادبیات و علوم انسانی تبریک و تهنیت عرض می نماییم.
شایسته است از شورای مدیریت انجمن علمی تاریخ در سال تحصیلی 1395-1396 ،استادان مشاور گروه تاریخ و ایران شناسی، دکتر عباسی (مدیر و راهنما کننده پروژه هفته تاریخ و استاد مشاور انجمن در سال 1395 )و دکتر کثیری (استاد مشاور فعلی انجمن )و مدیر گروه تاریخ و ایرانشناسی، دکتر جعفری و استادان گروه با نهایت خضوع تشکر نموده، و این موفقیت را به پاس راهنمایی و اقدام برای برگزاری هفته رشته های دانشکده ادبیات به دکتر احمدنژاد معاونت فرهنگی دانشکده تقدیم نماییم.
بدیهی است کسب این عنوان به معنای پایان راه نیست بلکه گامی دیگر در امتداد فعالیت ها و موفقیت های 20 ساله انجمن علمی دانشجویی تاریخ است.

موفق و پاینده باشید
وحید امامی جمعه
نماینده دانشجویان گروه تاریخ و ایرانشناسی و دبیر انجمن علمی دانشجویی تاریخ دانشگاه اصفهان سال تحصیلی 1395-1396
بهنام نصر اصفهانی
نماینده دانشجویان گروه تاریخ و ایران شناسی و دبیر انجمن علمی دانشجویی تاریخ دانشگاه اصفهان سال تحصیلی 1396-1397

#اعتلای_ایران_عزیز
#فعالیت_برای_اعتلای_رشته_تاریخ @historyui


اعلام نتایج برگزیدگان جشنواره ملی حرکت در کرمانشاه

@Ui_Ltr


Forward from: Quran-Hadith-Isfahan


Forward from: Quran-Hadith-Isfahan


Forward from: Quran-Hadith-Isfahan
#گزارش تصویری
#سمینار بهره وری به مثابه قاعده اخلاقی در تعالیم پیامبر


Forward from: دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه اصفهان
نشست پژوهشی
بهره وری به مثابه قاعده اخلاقی در تعالیم پیامبر

با حضور دکتر #حسین_عزیزی

سه شنبه، 96/10/5
ساعت 10 تا 12
تالار دکتر ربانی

@Ui_Ltr


خیلی ها که عاشق کشورشان هستند دوست دارند فرصتی خاص پیش بیاید و نشان دهند که تا چه اندازه حاضرند برای سرزمین مادری شان با تمام وجود قدم بردارند.

من به شما پیشنهاد می کنم منتظر رخ دادن هیچ اتفاق بزرگی نباشید. خاموش کردن یک لامپ اضافه، بستن شیر آبی که چکه می کند، بوق نزدن در جایی که نیاز نیست، خاموش کردن تلویزیون وقتی نگاهش نمی کنید ، نریختن زباله در طبیعت و کنار جاده ها و ...
هر کدام از این ها گامی کوچک اما موثر است. فقط تصور کنید هر روز هر ایرانی یک گام کوچک و هوشمندانه بردارد آن وقت روزی 80 میلیون کار خوب خواهیم داشت.

هشتاد میلیون قدم برای سرزمین مان ایران.
@Ui_Ltr

20 last posts shown.

466

subscribers
Channel statistics