Ebtekar_electronics


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


مشاوره و فروش:
آقای علیدوست (09388630353)
آقای اکبری (09365589182)

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
@Ebtekar_Electronics


✅ شش کشور برتر در تولید برق خورشیدی
۱. آلمان: 38.2 گیگاوات
۲. چین: 28.3 گیگاوات
۳. ژاپن: 23.4 گیگاوات
۴. ایتالیا: 18.6 گیگاوات
۵. آمریکا: 18.3 گیگاوات
۶. فرانسه: 5.6 گیگاوات
#سلول خورشیدی


ما در دو جَهان فاطمه جان...
دل به تو بستیم، محبان تو هستیم
نظر کن ز عنایت، به فردای قیامت

🍃ولادت باسعادت ام ابیها صدیقه کبری حضرت زهرای اطهر -سلام الله علیها - مبارک باد🍃
@Ebtekar_Electronics


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔰 مفهوم مخروط پذیرش
👈 مخروط پذیرش : برای اینکه نور در فیبرنوری بازتاب های متوالی داشته باشد باید زاویه تابش صحیحی داشته باشیم . تمام زوایای تابش مورد قبول تشکیل مخروطی میدهند به اسم مخروط پذیرش .
@Ebtekar_Electronics


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
قدرت الکتریسیته 5000امپر!
@Ebtekar_Electronics


تعریف استداندارد RoHS :

عبارت RoHS سرنام عبارت
Restriction of Certain Hazardous Substances
مي باشد. در واقع اين عبارت معرف قانوني است که در اروپا وضع شده و بر اساس توافقات، وجود 6 ماده خطرناک براي سلامتي انسان و طبيعت را در محصولات الکترونيکي و خصوصاً قطعات کامپيوتري منع کرده است. اين 6 عنصر عبارتند از: کادميوم، جيوه، کروميوم، PBB ، BDE و سرب.

البته RoHS Compliant را با نام Lead-Free نيز مي شناسند. البته عبارت اول مفهوم کاملتري را مورد توجه قرار مي دهد. اين قانون از تاريخ اول جولاي 2006 به مرحله اجرا در آمد و از آن تاريخ تمامي محصولاتي که فاقد گواهينامه RoHS Compliant بودند بازار فروش خود را در اروپا مسدود شده يافتند. به همين دليل سازندگان تجهيزات الکترونيکي موظف شدند عناصر فوق الذکر را از محصولات خود حذف کنند تا بدين ترتيب بتوانند اجازه فروش در اروپا را کسب کنند.

اما مشکل اصلي اينجا بود که لحيم (که قطعات الکترونيکي را به PCB متصل مي کند) از ترکيب 60 درصدي قلع و 40 درصدي سرب ايجاد مي شد. لذا سازندگان تجهيزات الکترونيکي به سرعت بدنبال جايگزيني براي اين ماده مهم اقدام کردند. عناصري چون نقره، مس و يا بيسموت جزو اولين گزينه هاي مورد استفاده معرفي شدند.

عناصر مشخصي که به جاي لحيم مورد استفاده قرار گرفتند، خود مشکلاتي را بوجود مي آوردند:
* دماي ذوب بالاتر از لحيم.
* مشکلات تعمير: دقت تعميرکار به اين که کدام عنصر در هنگام ساخت بورد مورد استفاده قرار گرفته است و همانطور استفاده مجدد از ماده اي که حاوي سرب نباشد.
* تفاوت هاي ظاهري لحيم با عناصر جديد که ممکن بود کاربران را دچار اشتباه کند و تصور خراب بودن برد را به آنها القاء کند.
* در کنار اين مشکلات علاوه بر پاک بودن عنصر براي اتصال قطعات روي بورد بايستي ساير قطعات نيز بطور کلي از وجود 6 عنصر مورد تذکر پاک باشند که اين نيز کاري دشوار به نظر مي رسيد.

🏵 اما چرا سرب؟

آنچه که همه ما مي دانيم دشواري بازيافت محصولات الکترونيکي است. اکثر اين تجهيزات الکترونيکي پس از مدتي به پايان عمر مفيد خود مي رسند و موارد زايد آنها سراسر زمين را فراخواهد گرفت. آنگاه آب موجود در باران اسيدي، سرب بکاررفته در قطعات را در خود حل کرده و سپس اين آب جاري شده و مستقيماً به منابع زير زميني راه مي يابد. به عبارتي بهتر مي توان گفت به منابع آب آشاميدني مردم روي زمين راه يافته است!

عنصر سرب تأثيرات بسيار خطرناکي بر سيستم ارگانيک بدن بخصوص سيستم عصبي مرکزي خواهد داشت و به راحتي مي تواند هر ارگاني از بدن را تحت تأثير مخرب خود قرار دهد. همچنين سيستم توليد مثل و "کليه" نيز از جمله اعضايي هستند که از آسيب جدي سرب به دور نخواهند بود.

نکته مهم اينجاست که تفاوتي بين خوردن سرب و يا بوييدن آن وجود ندارد و در هر دو حالت تأثير مشابهي خواهد داشت. گاهي نيز در درجات بالاتر سرب ممکن است زمان عکس العمل در بدن را افزايش دهد، ضعف در انگشتان را ايجاد کند و يا ضعف در مچ دست و قوزک پا را سبب گردد. تأثير مخرب آن بر روي حافظه نيز محتمل خواهد بود. کم خوني نيز از نتايج خطرناک سرب بر روي بدن انسان است.

اما جالب اينجاست که با وجود اين همه خطر و نيز وجود قانون Lead Free و RoHS Compliant در صنعت الکترونيک، مقدار کمي سرب در ساخت محصولات و توليدات الکتريکي و الکترونيکي بکار مي رود. تنها چهل و نه صدم درصد از تمام سرب توليدي در قلع و تنها 2% از تمام سرب توليدي در صنعت الکترونيک بکار گرفته مي شود. اما جالب تر اينکه توليدکنندگان باتري 80% درصد سرب توليدي را مورد استفاده قرار مي دهند.
@Ebtekar_Electronics


شهر مدینه غصه و غم دارد امشب
حال و هوایی پر ز ماتم دارد امشب
یک یاس پرپر دارد امّا خانه وحی
چشم علی اشک دمادم دارد امشب

شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت عرض می نماييم.
 
@Ebtekar_Electronics


#اجرای نورپردازی صحنه تئاتر#
مشاوره و فروش:
آقای علیدوست (09388630353)
آقای اکبری (09365589182)
@Ebtekar_Electronics
















🖤نمایش بانوی بی نشان 🖤
👈مکان :شهرک مهرگان .روبه روی مهرگان ۱۲ مصلی آسمان
👈زمان :ساعت ۱۸:۳۰
⚡️به مدت ۸ شب از جمعه مورخه ۹۷/۱۱/۱۲


https://telegram.me/Ebtekar_Electronics
چرا هارد های مخصوص؟
ذخیره سازی موضوع مهمی است که بسیاری از همکاران خیلی به آن اهمیت نمیدهند.
هارد های معمولی که معمولا برای استفاده در کامپیوتر های رایج استفاده میشوند، هیچگاه به طور دایم استفاده نمیشوند و اغلب برنامه های در حال کار، در حافظه کامپیوتر بوده و استفاده از هارد را به حداقل می رسانند.
بیشترین استفاده از هارد در زمان بوت شدن، راه اندازی نرم افزار جدید، دیدن فیلم، ذخیره کردن فایل ها یا کپی کردن می باشد که به طور متوسط در کامپیوتری که 24 ساعت نیز روشن باشد به 3 ساعت نمیرسد.
حال فرض کنید که هاردی را که برای متوسط 3 ساعت کار در روز ساخته شده، بر روی DVR یا NVR بسته شود که روزی 24 ساعت، هفته ای 7 روز و 365 روز در سال به طور مداوم قرار است با حداکثر توان کار کند!!!........اکنون دلیل خرابی زیاد هارد ها در کاربرد دوربین مداربسته مشخص گردید!
تازه وارد بحث RPM هارد نمیشویم که هارد های معمولی معمولا RPM پایین دارند و مناسب DVR هایی با تعداد کانال های بالا 8 کانال هم نیستند!
به همین دلیل هم کمپانی سیگیت، و هم وسترن دیجیتال هارد هایی را مخصوص کار در زمینه سیستم های حفاظتی تولید کرده اند که دقیقا برای شرایط فوق ساخته شده و به هارد های Surveillance مشهور است.
در کمپانی سیگیت هارد های باراکودا تولید شده اند.
در کمپانی وسترن هارد های بنفش و قرمز و مشکی....
ممکن است کمی گران تر باشند، ولی عمرشان بسیار بیشتر
@Ebtekar_Electronics


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
آغازصبح یادخدا بایدکرد
خودرا به امید او رها بایدکرد
ای با توشروع کارها زیباتر
آغازسخن ترا صدا بایدکرد
امروزمان راآغازمیکنیم
بنام خدایی که تسکین دهنده
دردها و آرامش دهنده قلبهاست
@Ebtekar_Electronics


🌸یک باغ سلام
💜یک جهان زیبایی
🌸یک تن سالم
💜یک صبح دلنشین
🌸همه تقدیم شما
💜دوستان و همراهان

🌷پنج شنبه‌تون گـلبــارون🌷


@Ebtekar_Electronics


منظور از دوربین و دی وی آر HDCVI چیست؟
HDCVI چیست؟ چه کاربردی دارد؟ HDCVI بهتر است یا AHD؟
امروز با بررسی فناوری HDCVI در خدمت شما دوستان و همراهان هستیم.
«اچ‌دی‌سی‌وی‌آی» یا High Defination Composite Digital Interface یکی از نسخه‌های رایج برای برداشت، ضبط و ارسال تصاویر HD در بستر آنالوگ توسط کابل کواکسال (کواکسیال) می‌باشد.
منظور از «بستر آنالوگ»، کابل کواکسیال، کانکتور BNC و سیستم ذخیره‌سازی مورد استفاده در سیستم‌های آنالوگ (DVR)، می‌باشد.
ابداع کننده این فناوری کمپانی چینی داهوا (دارنده رتبه پنجم رده‌بندی جهانی دوربین‌های مداربسته) بوده و برخلاف HD-SDI، یک پلتفرم بسته است.
به این معنی که امتیاز بهره‌برداری مادی و معنوی از نام، فناوری، ارتقاء، نوآوری و… در مورد HDCVI در انحصار داهوا بوده و کمپانی‌های دیگر برای استفاده از آن باید از این کمپانی لایسنس دریافت نمایند.
هم اکنون بسیاری از کمپانی‌های آمریکایی، اروپایی و کمپانی‌های معروف تایوانی مانند SHANY و حتی برندهای ارزان قیمت چینی، با دریافت لایسنس از داهوا، مشغول ارائه دوربین‌ها و DVRهای HDCVI هستند.
از بعد فنی، HDCVI را باید نسخه بروز شده HDSDI بنامیم، زیرا مهمترین ایراد وارد به فناوری قدیمی HDSDI یعنی عدم امکان ارسال تصاویر تا فواصل بیش از ۱۰۰ متر، در آن رفع گردیده و می‌توان تصاویر را از طریق کابل کواکسال تا ۵۰۰ متر ارسال نمود.

داهوا استاندارد جهانی HDcctv را نیز از ارائه دهنده آلمانی این استاندارد بانام Alliance HDcctv دریافت نموده و بهمراه کمپانی EXAR از اصلی ترین اعضای این اتحادیه بشمار می‌رود.

نمونه یک SOC (سیستم روی چیپ) HD 720P داهوا HDCVI
داهوا چندی پیش نسخه جدید این فناوری را بانام HDCVI GENII و قابلیت ارائه تصاویر ۲ مگاپیکسل FullHD ارائه نمود.
لازم بذکر است که امکان نصب دوربین‌های تحت‌شبکه «آنویف ساپورت» و همچنین دوربین‌های آنالوگ معمولی، به اغلب دی‌وی‌آر های HDCVI فراهم می‌باشد.
دوربین‌های ۱ مگاپیکسل HDCVI در سری‌های ۱۰۰۰ و ۱۱۰۰ عرضه شده که سری ۱۰۰۰ به سنسور کوچکتر ۱/۴ اینچ و سری ۱۱۰۰ به سنسور بزرگتر ۱/۲٫۹ اینچ مجهز می‌باشند.
دوربین‌های ۲ مگاپیکسل HDDCVI نیز در سری‌های ۱۲۰۰, ۲۲۲۰ و ۲۲۲۱ عرضه شده که سری ۱۲۰۰ به سنسور ۱/۲٫۷ اینچ امنی‌ویژن (OV), سری ۲۲۲۰ به سنسور ۱/۲٫۸ اینچ اکسمور سونی و سری ۲۲۲۱ به سنسور ۱/۲٫۷ اینچ اکسمور سونی با WDR واقعی ۱۲۰db مجهز شده‌اند.
کیفیت تصویر این دوربین‌ها در مقایسه با محصولات مشابه (دوربین‌های AHD) بسیار بالاست که البته از برند پنجم رده‌بندی جهانی ۲۰۱۵ توقعی جز این هم نمی‌رود.
بعنوان مثال در سری ۱۲۰۰ از سنسور امنی‌ویژن و پردازنده فولهان استفاده شده که هر دو از میان‌رده‌ها و ارزان‌قیمت‌های بازار بشمار می‌روند، اما مهندسین این کمپانی چنان خروجی تصویرِ باکیفیتی از این سخت‌افزار گرفته‌اند، که در نگاه اول چشم‌ها را خیره می‌کند، خصوصا اینکه دوربین‌های این سری با میانگین قیمت 400 هزار تومان عرضه شده‌اند.
مهندسین داهوا برای اولین بار در سری ۱۲۰۰ از لنز مقعر بجای لنزهای محدب رایج، بهره بردند که در ارتقاء کیفیت تصاویر نقش بسزایی داشته است.
اگر بخواهیم منصفانه قضاوت کنیم، کیفیت سری ارزان‌قیمت ۱۲۰۰ داهوا از اغلب قریب به اتفاق دوربین‌های AHD مجهز به سنسور سونی و پردازنده نکست‌چیپ، بالاتر است.
هم اکنون انواع دوربین‌های دام و بولت مجهز به لنز ثابت و موتورایز، اسپیددام باز زوم ۱۲, ۲۰ و ۳۰ برابر اپتیکال با نرخ ۳۰ و ۶۰ فریم و همچنین DVRهای ۴, ۸, ۱۶, ۲۴ و ۳۲ کانال از انواع 1 مگاپیکسل HD و ۲ تا 4 مگاپیکسل FullHD در بازار ایران عرضه شده است.

شاد باشید..

@Ebtekar_Electronics

20 last posts shown.

60

subscribers
Channel statistics