✅ متاستاز استخوان
🔹سرطانی که از یک مکان شروع شده، میتواند به سایر قسمتهای بدن گسترش یابد. این گسترش متاستاز نامیده میشود. اگر تومور به استخوان گسترش یابد ، متاستاز استخوان نامیده میشود.
وقتی سلولها از تومور سرطانی جدا می شوند، میتوانند از طریق جریان خون یا عروق لنفاوی به سایر قسمتهای بدن منتقل شوند. سلولهای سرطانی میتوانند در یک اندام در مکانی دور قرار بگیرند و تومور جدیدی را شروع کنند. تومور اصلی که سلولها از آن جدا میشوند تومور اولیه نامیده میشود و تومور جدیدی که تشکیل میشود، تومور ثانویه نامیده میشود. به تومورهای ثانویه در استخوان متاستاز استخوان گفته میشود.
🔹انواع مختلف سرطان تمایل به انتشار در برخی از نقاط بدن دارد. به عنوان مثال، بسیاری از انواع سرطان معمولاً به استخوان منتقل میشوند. استخوان محل متاستاز متداول در این سرطان ها است: پستان، کلیه، ریه، پروستات، تیروئید و مثانه
🔹متاستاز استخوان میتواند علائمی چون درد، شکستگی، مشکلات عصبی، از دست دادن اشتها، خستگی مفرط و... را به همراه داشته باشد.
🔹با استفاده از اسکن اشعه ایکس، CT Scan، MRI، PET Scan و برخی نمونه گیریهای آزمایشگاهی متاستاز استخوان قابل تشخیص است.
🔹اما یکی از روشهای درمان متاستاز استخوانی استفاده از رادیوداروی 153Sm-EDTMPاست که برای تسکین دردهای متاستاز استخوان بسیار عملکرد مفید و رضایت بخشی دارد.
رادیوداروی 153Sm-EDTMPبه صورت هفتگی در شرکت پارس ایزوتوپ تحت الزامات GMP و توسط متخصصین ایرانی تولید و به مراکز پزشکی هستهای ارسال میشود.
#متاستاز #رادیودارو #ساماریم #استخوان #درمان
⚛
@parsisotope ⚛
#پارس_ایزوتوپ
#افقی_تازه_در_زندگی