Bavar.ngo


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


کانال رسمی انجمن باور

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


❗️پیرو اطلاعیه قبلی در خصوص پخش مستقیم گفتگوی آقای «سهیل معینی» از رادیو سلامت در خصوص «لایحه حمایت از حقوق معلولان»، در لحظه آخر اعلام کردند که به دلیل تغییر برنامه این گفتگو ضبط و در روزهای آینده پخش خواهد شد.
به این دلیل از همه مخاطبین عزیز عذرخواهی می‌کنیم و همچنین از همه عزیزانی که با تماس‌ها و پیگیری‌هاشون جویای علل عدم پخش این گفتگو بودند، صمیمانه سپاسگزاریم.🙏

@bavarngo


❗️پخش زنده گفتگو «سهیل معینی» مدیرعامل انجمن باور و شبکه تشکل‌های نابینایان و کم‌بینایان چاووش و رئیس هیات مدیره کانون سراسری تشکل‌های مردم‌نهاد معلولان کشور، از رادیو سلامت با موضوع «لایحه حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت».
سه‌شنبه ۱۹ دی‌ماه ۹۶ از ساعت ۱۱ تا ۱۲

@bavarngo


در ادامه پیگیری‌های انجمن باور
پیگیری مواد ۱۳، ۲ و ۲۲ تصویب‌نامه شماره ۷۷۳۰۳/ت ۴۹۱۳۰هـ مورخ ۱۳۹۴/۰۶/۱۵ هیأت دولت، از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات.
جلسات شورای مشورتی همچنان ادامه دارد...
@bavarngo


لایحه مجلس به شورای نگهبان.pdf
331.2Kb
متن نهایی لایحه «حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت» مصوب ۱۳۹۶/۱۰/۶ مجلس شورای اسلامی، ارسالی به شورای نگهبان به شماره ۳۱/۸۷۶۳۵ مورخ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
@bavarngo


تحلیل نامه‌های انجمن باور برای پیگیری تصویب‌نامه هیأت دولت توسط دفتر فرهنگ معلولین ...

یادداشت ما: مطالبه اجرای قانون
دفتر فرهنگ معلولین/ ۱۴ دی ۱۳۹۶
🌟🌟🌟
انجمن باور و آقای سهیل معینی به تاریخ ۲۰ آبان‌ماه ۱۳۹۶ نامه‌ای به وزیر کشور، آقای عبدالرضا رحمانی فضلی درباره عملکرد ستاد هماهنگی مناسب‌سازی کشور مستقر در وزارت کشور نوشت؛ نیز در همان تاریخ نامه‌ای به رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، آقای علی‌اصغر مونسان درباره تکالیف این سازمان در قبال معلولان نوشت. این نامه‌ها از جهاتی قابل توجه و تأمل است و لازم است به آن بپردازیم.
انجمن باور متن هر دو نامه و پاسخ‌های دریافتی را روی کانال تلگرام اش(bavarngo@) منتشر کرده است. به دلیل اینکه این سبک نامه‌نگاری، رویه جدید در تعامل بین تشکل‌های مردمی و دولت است و می‌تواند به عنوان یک رویه مؤثر فراگیر شود، نکاتی چند را درباره این نامه در سه فراز یادآور می‌شویم:
💢 الف: شیوه مطالبه‌گری
متن و ساختار و ادبیات این نامه‌ها گویای چند نکته در باب مطالبه‌گری است.
۱ـ وزیر محترم تعاون و رفاه آقای ربیعی و معاون ایشان آقای میدری در همایش آبان ماه خواستار افزایش و گسترش مطالبه‌گری تشکل‌های مردمی شدند. این نامه‌ها هم مطالبات جامعه هدف را در دو زمیه گردشگری و مناسب‌سازی مطرح کرده است. مطالبه‌گری لزوماً باید منطق و روش خاص خود را داشته باشد و به هر شیوه نمی‌توان به مطالبه پرداخت. به نظر می‌رود روش مطالبه که در این نامه‌ها به کار گرفته شده، سودمند است.
۲ـ اما ادبیات نامه‌ها محترمانه، به شیوه فاخر و فاقد مداحی‌های معمول است. افراد دارای معلولیت و نیز تشکل‌ها باید این شیوه را در مطالبه‌گری همواره مورد توجه قرار دهند که از مدح‌های شاهانه پرهیز نموده و در عین حال با احترام با مخاطب برخورد نمایند.
۳ـ علاوه بر دو ویژگی رعایت احترام و پرهیز از مداحی، منطق داشتن و برخورداری از استدلال‌های اقناعی هم مهم است. در برخورد با مخاطب لازم است مواد قانونی و مستندات کافی و کامل متناسب با موضوع مطرح گردد. آقای سهیل معینی به عنوان یک حقوقدان مجرب این رویه را در این نامه‌نگاری رعایت کرده است.
۴ـ در هر نامه علاوه بر تذکر موارد منفی، باید به نکته‌های مثبت هم توجه داده شود. این نامه‌ها دارای این ویژگی‌ها‌ است.
۵ـ در مطالبه خواسته‌ها، لازم است به مستندات قانونی به ویژه قوانین مادر مثل قانون اساسی، قانون الحاق به کنوانسیون بین‌المللی حقوق معلولان و قانون مصوب ۱۳۹۶ اشاره شود. این ویژگی‌ها در این نامه‌ها مراعات شده است.
💢 ب: الگوگیری تشکل‌ها
تشکل‌های مردمی ضروری است از این نامه‌ها الگو گرفته و به ترویج و گسترش مطالبه‌گری بپردازند. از این زاویه هم، نکاتی را مطرح می‌کنیم:
۱ـ تشکل‌ها به عنوان هسته‌های متشکل از نخبگان، نقش پیشرو و هدایت‌گری را بر عهده دارند. از این‌رو به معلولان باید شیوه صحیح درخواست حقوقشان را آموزش دهند و راه درست مطالبه‌گری را یادآور شوند.
از دیگر سو، خود تشکل‌ها می‌توانند از این‌گونه نامه‌ها الگو بگیرند؛ سپس این الگوها را در جامعه هدف گسترش دهند.
🌟🌟🌟
متن کامل مقاله در سایت دفتر فرهنگ معلولین
👇
http://www.handicapcenter.com/2018/01/04/%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%

@bavarngo


صفحه ۲
پاسخ سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به نامه پیگیری تصویب‌نامه هیات دولت توسط انجمن باور.

با توجه به در دست بررسی‌بودن آیین‌نامه و پیوستهای آن، این پیگیری ادامه خواهد داشت.
@bavarngo


صفحه ۱
پاسخ سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به نامه پیگیری تصویب‌نامه هیات دولت در خصوص حقوق افراد دارای معلولیتِ انجمن باور ...

@bavarngo


در ادامه پیگیری‌های انجمن باور

پیگیری مواد ۱۰، ۲ و ۲۲ تصویب‌نامه شماره ۷۷۳۰۳/ت ۴۹۱۳۰هـ مورخ ۱۳۹۴/۰۶/۱۵ هیأت دولت، از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
@bavarngo


صفحه چهارم
پاسخ وزارت کشور به نامه انجمن باور در خصوص پیگیری اجرای مواد تصویب‌نامه هیأت دولت..
@bavarngo


صفحه سوم
پاسخ وزارت کشور به نامه انجمن باور در خصوص پیگیری اجرای مواد تصویب‌نامه هیأت دولت..
@bavarngo


صفحه دوم
پاسخ وزارت کشور به نامه انجمن باور در خصوص پیگیری اجرای مواد تصویب‌نامه هیأت دولت..
@bavarngo


صفحه اول
پاسخ وزارت کشور به نامه انجمن باور در خصوص پیگیری اجرای مواد تصویب‌نامه هیأت دولت..
@bavarngo


پیگیری مواد ۲ و ۲۲ تصویب‌نامه شماره ۷۷۳۰۳/ت ۴۹۱۳۰هـ مورخ ۱۳۹۴/۰۶/۱۵ هیأت دولت، از وزارت کشور
@bavarngo


❗️پیگیری تصویب‌نامه هیأت دولت در خصوص حقوق افراد دارای معلولیت

در راستای پیگیری حقوق افراد دارای معلولیت، «انجمن باور» در آبان‌ماه ۱۳۹۶ اقدام به پیگیری تصویب‌نامه شماره ۷۷۳۰۳/ت ۴۹۱۳۰هـ مورخ ۱۳۹۴/۰۶/۱۵ هیأت دولت، از یازده وزارتخانه‌ و سازمان‌ مکلف در تصویب‌نامه کرد.
با پیگیری‌های به عمل آمده، برخی وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها پاسخگو بودند و از برخی وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها هنوز پاسخ روشنی دریافت نشده است‌.
این پیگیری‌ها و پاسخ‌های مربوطه به طور متناوب در کانال انجمن باور منتشر خواهد شد.

@bavango


یکی از مطالبات انجمن باور از اعضای شورای شهر تهران به ثمر نشست...
@bavarngo


یکی از مطالبات انجمن باور از اعضای شورای شهر تهران به ثمر نشست

در پی تجمع اعتراضی جمعی از افراد دارای معلولیت به عدم مناسب‌سازی شهر تهران به خصوص عدم دسترس‌پذیری افراد دارای معلولیت به زیرگذر و چهارراه ولیعصر که در روز 12 آذرماه در پارک دانشجو با همت انجمن باور و باهمستان برگزار شد، سهیل معینی مدیرعامل انجمن باور یکی از درخواستهای مشخصی را که از اعضای شورای شهر تهران حاضر در تجمع (آقایان حق‌شناس، خلیل‌آبادی، حجت نظری، محمد سالاری و خانم‌ها نژادبهرام و فخاری) مطرح کردند، برگزاری منظم جلسات ستاد مناسب‌سازی شهرداری تهران بود که عملاً مدت‌هاست برگزار نمی‌شود.
کمتر از سه هفته از گذشت این درخواست، خانم زهرا نژادبهرام نائب رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران، نامه‌ای را در تاریخ ۲۸آذرماه خطاب به شهردار تهران جهت برگزار نمودن جلسات ستاد مناسب‌سازی شهرداری تهران ارسال نمودند.

(گزارش مربوط به تجمع اعتراضی افراد دارای معلولیت در روز ۱۲ آذرماه را می‌توانید در کانال انجمن باور بخوانید.)

@bavarngo


دریافت دیپلم افتخار سومین سازمان غیردولتی افراد دارای معلولیت کشور از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسط انجمن باور
شنبه ۲ دی‌ماه ۱۳۹۶
@bavarngo


سهیل معینی؛ در همایش سازمان‌های مردم‌نهاد و تجارب آموخته: «تضمین اجرای لایحه حمایت از حقوق افراد معلول و سایر قوانین حمایتی از این شهروندان، فعالیت سازمان‌های مدنی مطالبه‌گر افراد معلول است»
@bavarngo


بخش دوم گزارش همایش «سازمان‌های مردم‌نهاد و تجارب اموخته در حوزه معلولین» روز شنبه دوم دی‌ماه ۱۳۹۶

دکتر ربیعی وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع‌بندی پنل‌های همایش بر ضرورت ایجاد مدیریت مشارکتی در حوزه افراد دارای معلولیت با حضور سازمان‌های مدنی آنان و نیز تقویت نقش سازمان‌های غیردولتی از طریق شبکه‌سازی تأکید کرد. وزیر تعاون چهار عنصر دخیل در بهبود زندگی شهروندان معلول، فعالیت فعالین حقوق مدنی معلولان، توسعه مطالبه‌گری سازمان‌های غیردولتی افراد معلول، توسعه باور جامعه به توانمندی و حقوق شهروندان معلول و برنامه‌ریزی دولت توصیف کرد. دکتر ربیعی در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت جذب تجارب جامعه جهانی در تحقق حقوق افراد معلول، افزایش سطح دانش مسئولان از طریق توسعه تحقیقات و مطالعات تخصصی حوزه افراد معلول و افزایش نقش برنامه‌ریزی مشارکتی تأکید کرد.
محور مشترک تمام سخنرانی‌های همایش سازمان‌های مردم‌نهاد و تجارب آموخته چه در بخش مسئولان و چه در بخش مدیران سازمان‌های غیردولتی افراد معلول تأکید بر نقش سرنوشت‌ساز مطالبه‌گری و پیگیری حقوق شهروندان معلول از سوی سازمان‌های فعال مدنی این شهروندان، الزام مدیران به پذیرش مشارکت تشکل‌های افراد معلول در تصمیم‌گیری‌های مربوط به این گروه و نیز ضرورت تقویت اثرگذاری عملکرد سازمان‌های غیردولتی افراد معلول از طریق شبکه‌سازی، تقویت ارتباطات افقی و کسب دانش تخصصی در این حوزه بود.

@bavarngo


بخش اول گزارش همایش «سازمان‌های مردم نهاد و تجارب آموخته در حوزه معلولین» شنبه دوم دی‌ماه ۱۳۹۶

مدیرعامل انجمن باور در همایش سازمان‌های مردم‌نهاد و تجارب آموخته: «تضمین اجرای لایحه حمایت از حقوق افراد معلول و سایر قوانین حمایتی از شهروندان معلول، فعالیت سازمان‌های مدنی مطالبه‌گر افراد معلول است.»
سهیل معینی مدیرعامل انجمن باور و شبکه تشکل‌های نابینایان و کم‌بینایان چاووش در همایش سازمان‌های مردم‌نهاد و تجارب آموخته، که روز شنبه دوم دی‌ماه در مجتمع فرهنگی تلاش تهران برگزار شد، به عنوان یکی از سخنرانان منتخب همایش طی سخنانی ضمن برشمردن امتیازات لایحه حمایت از حقوق افراد معلول در مقایسه با قانون جامع حقوق معلولان، با بررسی نقش عوامل مختلف در تصویب و اجری قوانین حمایتی از جمله لایحه حمایت از حقوق افراد معلول عامل کلیدی در این امر را حضور و فعالیت مطالبه‌گرانه سازمان‌های غیردولتی افراد معلول دانست. وی با اشاره به نقش سه ضلعی سازمان‌های غیردولتی مطالبه‌گر افراد معلول، دولت، نهادهای نظارتی مانند مجلس شورای اسلامی و شورای هماهنگی امور معلولان در اجرایی‌شدن قوانین حمایتی از جمله لایحه حمایت از حقوق معلولین از نمایندگان مجلس خواهان اصلاح ضعف عملکرد مجلس در نظارت بر اجرای قوانین حمایتی از افراد معلول شد و از فراکسیون حمایت از حقوق معلولین مجلس خواست کمیسیونی تخصصی جهت رصد اجرای قوانین حمایتی و عملکرد دستگاه‌های اجرائی نسبت به تکالیف محوله به آنها در قانون و انتشار گزارش عملکرد دستگاه‌ها به طور سالانه شد.
مدیرعامل شبکه چاووش در بخش دیگری از سخنان خود با استفاده از حضور دکتر مولاوردی دستیار ویژه حقوق شهروندی رئیس جمهور در این همایش خواهان پیگیری اجرای تکالیف مختلف دستگاه‌های اجرایی در چارچوب لایحه حقوق معلولان، کنوانسیون جهانی حقوق افراد معلول و تصویب‌نامه هیأت دولت در زمینه حقوق افراد معلول ابلاغی شهریور 1394 شد.
سهیل معینی، رئیس کانون سراسری تشکل¬های مردم‌نهاد معلولین کشور با اشاره به ضرورت ایجاد ظرفیت‌های اجرایی برای کنوانسیون جهانی حقوق افراد معلول مبتنی بر رفع هرگونه تبعیض علیه حقوق شهروندان معلول شرط الزامی تحقق مفاد این پیمان‌نامه را حضور مستقیم سازمان‌های غیردولتی شهروندان معلول در نظارت بر عملکرد همه دستگاه‌های اجرایی و نهادها و مشارکت کامل این سازمان‌ها در تصمیم‌گیری‌های مربوط به شهروندان معلول دانست و از دولت، مجلس شورای اسلامی خواهان رعایت این الزام و حمایت از دبیرخانه پیگیری کنوانسیون شد.
معینی خطاب به دکتر تاجگردون رئیس کمیسیون بودجه مجلس شورای اسلامی، تأکید کرد با توجه به این که اجرایی‌شدن لایحه حقوق افراد معلول منوط به باز کردن جای پای آن در بودجه سالانه کشور است، با قدردانی از رأی بسیار بالای مجلسی‌ها به کلیات لایحه حمایت از حقوق افراد معلول خواهان تسریع در بررسی جزئیات لایحه در روزهای پیش‌رو و تصویب مفاد لایحه قبل از ورود مجلس به بررسی بودجه سال 97 شد که امکان می‌دهد اگر نه همه مفاد لایجه برخی از احکام آن در بودجه سال آینده کشور دیده شود.
لازم به یادآوری‌ست در این همایش هم نمایندگان سازمان‌های غیردولتی افراد معلول و هم نمایندگان مجلس حاضر در همایش به ویژه خانم ساعی رئیس فراکسیون حمایت از حقوق معلولان از زحمات مدیرعامل انجمن باور در تدوین مفاد لایحه حمایت از حقوق معلولان و ارائه مشاوره‌های تخصصی به دولت و مجلس تشکر ویژه کردند.
از جمله دستاوردهای این همایش را می‌توان تشکیل کارگروه ویژه حقوق شهروندان معلول از سوی خانم دکتر شهین‌دخت مولاوردی دستیار ویژه رئیس جمهور در حقوق شهروندی دانست که امکان پیگیری عملی تحقق حقوق شهروندان معلول را فراهم می‌آورد. در این همایش نمایندگان مجلس خانم‌ها الماسی و ساعی و آقای تاجگردون بر تلاش همه جانبه خود برای تصویب کامل لایحه حمایت از حقوق افراد معلول و تقویت نظارت بر اجرای این لایحه و تلاش حداکثری برای تخصیص منابع مالی لازم برای اجرای آن تأکید کردند.

@bavarngo

20 last posts shown.

344

subscribers
Channel statistics