آی قصه


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


آی‌قصه؛ قصه بگوییم و قصه بشنویم

اينستاگرام ما:
instagram.com/iGhe3

ايميل ما:
iGhe3.box@gmail.com

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


اگه بچه‌ای ازتون سراغ قصه رو گرفت آدرس ما رو بهش بدین

https://t.me/ighe3eh

instagram.com/iGhe3


موریس سنداک ـ نویسنده و تصویرگر ادبیات کودک
#موریس_سنداک
Instagram.com/ighe3

@ighe3eh


احمدرضا احمدی در ساعت ۱۲ ظهر روز دوشنبه ۳۰ اردیبشهت ماه ۱۳۱۹ در کرمان متولد شد. پدر وی کارمند وزارت دارایی بود و ۵ فرزند داشت که احمدرضا کوچکترین آن‌ها بود. جد پدری وی ثقةالاسلام کرمانی، و جد مادری‌اش آقا شیخ محمود کرمانی است. سال اول دبستان را در مدرسه کاویانی کرمان گذراند و در سال ۱۳۲۶ با خانواده به تهران کوچ کرد. در دبستان ادب و صفوی تهران دوران ابتدایی را به پایان برد و دورهٔ دبیرستان را در دارالفنون تهران به پایان رساند. در سال ۱۳۴۵ دورهٔ خدمت سربازی را به عنوان سپاهی دانش در روستای ماهونک کرمان آموزگاری کرد.
احمدی در سال ۱۳۴۳ به همراه نادر ابراهیمی، اسماعیل نوری علاء، مهرداد صمدی، محمدعلی سپانلو، بهرام بیضایی، اکبر رادی، جعفر کوش‌آبادی، مریم جزایری و جمیله دبیری گروه طرفه را با هدف دفاع از هنر موج نو تأسیس کرد. انتشار دو شماره از مجلهٔ طرفه و تعدادی کتاب در زمینهٔ شعر و داستان از فعالیت‌های این گروه است.

فعالیت در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
احمدی در مهر ماه سال ۱۳۴۹ در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مشغول به کار شد. تا سال ۱۳۵۸ در سمت مدیر تولید موسیقی برای صفحه و نوار ماند و از سال ۱۳۵۸ تا زمان بازنشستگی یعنی سال ۱۳۷۳ در بخش انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به ویراستاری مشغول بود.تدوین ردیف موسیقی ایرانی، آوازهای محمدرضا شجریان، شعرخوانی و ضبط صدای شاعران مهم (با آثاری از نیما یوشیج، احمد شاملو، نادر نادرپور، فروغ فرخزاد، یدالله رؤیایی، نصرت رحمانی و...)از جمله فعالیت‌های وی در کانون بوده‌است. برخی از آثار تولیدی تحت سرپرستی وی به شرح زیر می‌باشد:

۱.مجموعه صدای شاعر که معرفی شعر معاصر و شعر کلاسیک فارسی بود
۲.مجموعه زندگی و آثار موسیقیدانان ایران و جهان
۳.مجموعه آوازهای فولکلور ایران
۴.مجموعهٔ کل ردیف موسیقی ایران
۵.مجموعهٔ بازسازی تصنیف‌های کلاسیک موسیقی ایران
۶.مجموعهٔ قصه برای کودکان

Instagram.com/ighe3

@ighe3eh


احمدرضا احمدی- نویسنده و شاعر
#احمدرضا_احمدی
Instagram.com/ighe3

@ighe3eh


لئو لیونی-نویسنده و تصویرگر
#لئو_لیونی
Instagram.com/ighe3

@ighe3eh


مهدی آذر یزدی (زادهٔ ۲۷ اسفند ۱۳۰۰ در یزد- ۱۸ تیر ۱۳۸۸) نویسندهٔ کودک و نوجوان اهل ایران بود. او هرگز ازدواج نکرد و هیچ‌گاه به کار دولتی مشغول نشد. در واقع، تنها لذت زندگی‌اش، کتاب خواندن بود معروف‌ترین اثر او مجموعهٔ «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» نام دارد. او جایزهٔ یونسکو و نیز جایزهٔ سلطنتی کتاب سال را پیش از انقلاب ۱۳۵۷ دریافت کرده بود و سه کتاب او توسط شورای کتاب کودک به عنوان کتاب برگزیدهٔ سال انتخاب شده بود.
آذر یزدی در سال ۱۳۰۰ در روستای خرمشاه در حومه یزد در خانواده‌ای تازه مسلمان با اجداد زرتشتی زاده شد. او از هشت سالگی همراه پدرش در زمین رعیتی کار کرد. در بیست سالگی از کار بنایی به کار در کارگاه جوراب بافی یزد کشیده شد. پس از آنکه صاحب کارگاه جوراب بافی تصمیم به تأسیس دومین کتابفروشی شهر یزد گرفت، او را از میان شاگردان کارگاه به کتاب‌فروشی منتقل کرد. کار در کتابفروشی زمینه آشنایی او با اهالی شعر و ادب را فراهم کرد، و پس از مدتی به تهران نقل مکان کرد و با معرفی همشهری خود حسین مکی در چاپخانه حاج محمد علی علمی واقع در خیابان ناصرخسرو مشغول به‌کار شد.

در سال ۱۳۳۵ و در سن ۳۵ سالگی، پس از آنکه قصه‌ای از انوار سهیلی در چاپخانه توجه‌اش را به خود جلب کرد به فکر ساده‌نویسی قصه آنطور که مناسب کودکان باشد افتاد. این ایده، زمینه‌ساز خلق جلد اول کتاب قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب شد.
او ازدواج نکرد و هیچ‌گاه به کار دولتی هم مشغول نشد. او افزون بر نویسندگی به امور غلطگیری و فهرست اَعلام‌نویسی تا سال‌های آخر زندگی‌اش ادامه داد. او مدتی پیش از مرگ‌اش گفته بود که نوشته‌های دیگری هم دارد که به دلیل عدم صدور مجوز انتشار هنوز منتشرشان نکرده‌است.

او در ۱۸ تیر ماه ۱۳۸۸ در سن ۸۷ سالگی در گذشت. وی در سال ۱۳۳۶ باتوجه به زمینه مطالعات وسیع قبلی اش شروع به نوشتن داستان‌های گوناگون برای کودکان کرد. او در این راه پنج کتاب در مجموعه قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب و پنج کتاب کوچک‌تر در مجموعه «قصه‌های تازه از کتابهای کهن» انتشار داد. تاکنون بیست و سه عنوان کتاب از او منتشر شده‌است.
از جمله آثار انتشاریافته از آذر یزدی می‌توان به «قصه‌های تازه از کتابهای کهن»، گربه ناقلا، گربه تنبل، مثنوی برای بچه‌ها، مجموعه قصه‌های ساده و تصحیح مثنوی برای بزرگسالان، حکایت منظومی به نام «شعر قند و عسل» و همچنین دو کتاب آموزشی به نام خودآموز عکاسی و خودآموز شطرنج» اشاره کرد. مهدی آذر یزدی در سال ۱۳۴۳ به سبب نگارش کتاب «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» از سوی «سازمان جهانی یونسکو» به دریافت جایزه نایل آمد. کتاب‌های وی از طرف «شورای کتاب کودک» نیز کتاب برگزیده سال شده‌اند.

instagram.com/ighe3

@ighe3eh


مهدی آذری‌یزدی- نویسنده کودک و نوجوان
#مهدی_آذری‌یزدی
Instagram.com/ighe3

@ighe3eh


بی اف اسکینر- روانشناس نویسنده و مخترع
#بی‌اف_اسکینر
Instagram.com/ighe3

@ighe3eh


کد:۱۰۲۰
((قصه شب))
قصه: عروسک فندوقی
قصه‌گو: بینا حسینی
قصه‌نویس: الهه ایزدی‌خواه

#بینا_حسینی
#الهه_ایزدی‌خواه

@iGhe3eh


کد:۱۰۱۹
((قصه شب))
قصه: بابا قورباغه وشیر سلطان جنگل
قصه‌گو: زهره شهبازی
قصه‌نویس: معصومه پیریایی

#زهره_شهبازی
#معصومه_پیریایی

@iGhe3eh


آنتوان دو سنت-اگزوپری (به فرانسوی: Antoine de Saint-Exupéry) ‏ (۲۹ ژوئن ۱۹۰۰–۲۱ ژوئیهٔ ۱۹۴۴) نویسنده و خلبان اهل فرانسه بود. اگزوپری برای دفعات متوالی برندهٔ جوایز ادبی معتبر فرانسه و همچنین برندهٔ جایزهٔ کتاب ملی آمریکا گردید. عمده شهرت وی به واسطه کتاب مشهور شازده کوچولو و همین‌طور نوشته‌های تغزلی او با عنوان زمین انسان‌ها و پرواز شبانه است. اگزوپری تا قبل از جنگ جهانی دوم، خلبان تجاری موفقی بود که در خطوط پست هوایی میان اروپا، آفریقا و آمریکای جنوبی به فعالیت می‌پرداخت اما با آغاز جنگ، هر چند از دیدگاه سن و وضعیت سلامتی در شرایط مطلوبی نبود اما به نیروی هوایی فرانسه آزاد در شمال آفریقا پیوست. در ماه ژوئیه ۱۹۴۴ هواپیمای او در یک پرواز شناسایی بر فراز دریای مدیترانه ناپدید شد و اعتقاد بر این بود که در همان زمان کشته شده‌است.
قبل از آغاز جنگ، اگزوپری در کشور فرانسه به عنوان یک هوانورد حرفه‌ای کاملاً شناخته شده بود. آثار ادبی او، از جمله کتاب شازده کوچولو تاکنون به ۳۰۰ زبان و گویش ترجمه شده‌است. اگزوپری پس از مرگ، تبدیل به قهرمان ملی فرانسه گردید.

اگزوپری در شهر لیون و در یک خانوادهٔ کاتولیک مرفه و اشرافی متولد گردید که شجره‌نامهٔ این خانواده تا چندین قرن قدمت داشت. او سومین فرزند از ۵ فرزند ویکنت جین دو سنت اگزوپری و ویکنتس ماری دو فونس‌کلمب بود.پدر وی مدیر اجرایی کارگزاری بیمه بود که در ایستگاه قطار بر اثر حادثه‌ای، قبل از چهارمین سال تولد آنتوان درگذشت. مرگ پدر، بر تمام خانواده تاثیر منفی گذاشت و به دنبال آن شرایط نامطلوبی فراهم گردید. instagram.com/ighe3
@ighe3eh


iGhe3eh_AntoanDocentExupery
282.5Kb
آنتوان دوسنت اگزوپری - نویسنده و خلبانِ فرانسوی
#آنتوان_دوسنت_اگزوپری
Instagram.com/ighe3

@ighe3eh


کد:۱۰۱۹
((قصه روز))
قصه: بازی جدید عرفان
قصه‌گو: منصوره صالحی
قصه‌نویس: نسیم مرعشی

#منصوره_صالحی
#نسیم_مرعشی

@iGhe3eh


کد:۱۰۱۲
((قصه شب))
قصه: عروس پاییز
قصه‌گو: مونا مهارتی
قصه‌نویس: الهه ایزدی‌خواه

#مونا_مهارتی
#الهه_ایزدی خواه

@iGhe3eh


کد:۱۰۱۱
((قصه روز))
قصه: چکمه‌های زرد نازنین
قصه‌گو: منصوره صالحی
قصه‌نویس: معصومه پیریای

#منصوره_صالحی
#معصومه_پیریای

@iGhe3eh


❖ شرایط:

1. قصه‌ها باید تالیفی باشد و شخص نویسنده تعهد کند که قصه‌ی ارسالی او فاقد هرگونه کپی و برداشت مستقیم یا آزاد از دیگر داستان‌های ایرانی و خارجی است.

2. قصه‌ها می‌تواند به دو شکل صوتی و نوشتاری ارسال شود.

3. حجم آثار ارسالی در شیوه‌ی صوتی به صورت فایل‌ ۵ الی ۷ دقیقه‌ای و در شیوه‌ی نوشتاری ۳۰۰ تا ۵۰۰ کلمه است.

4. قصه‌ها برای رده‌ی سنی ۲ تا ۱۰ سال و با توجه به علایق و رشد شناختی این سنین نوشته شود.

5. قصه‌ها می‌توانند شامل محتوای آموزشی، علمی، شهری، روان‌شناسی و... و یا موزیکال باشند. محتوای ضدارزش‌های کودکی (غم،ناامیدی،خشونت،حیوان‌آزاری و...) توصیه نمی‌شود.

6. از بازنویسی قصه‌های قدیمی، حکایات، اسطوره‌ها و متل‌های کهن خودداری شود یا در نگارش آنها خلاقیت و زاویه‌ی دید نو لحاظ شود.

7. نویسنده نمی‌تواند اثر خود را پس از تایید و انتشار در «آی‌قصه» در هر قالب دیگری در اختیار ناشر یا موسسات دیگر بگذارد.

8. «آی‌قصه» در بازنویسی آثار و مناسب‌سازی آن برای تبدیل به داستان صوتی، با حفظ اصالت اثر، آزاد است.

9. مخاطبان به پدیدآوران قصه‌‌ها امتیاز می‌دهند و این امتیاز در شکل و مدل همکاری آی‌قصه با مولفان موثر است. از این رو خلاقیت و ایده‌‌ی جدید زمینه‌های همکاری دایمی «آی‌قصه» با نویسنده را ایجاد می‌‌کند.

10. مبلغ پرداختی برای هر قصه پنجاه هزار تومان است که با تایید محتوا توسط دبیر تحریریه پرداخت می‌شود و در صورت عدم تایید قصه، دلیل آن به نویسنده اطلاع داده می‌شود.

11. در انتهای داستان ارسالی، نام و نام خانوادگی، شماره موبایل، ای‌میل و شماره کارت بانکی و شبای خود را بنویسید.
Instagram.com/ighe3

@ighe3eh


Instagram.com/ighe3

@ighe3eh


Instagram.com/ighe3

@ighe3eh


کد:۱۰۰۹
((قصه شب))
قصه: دختر زیبا و غول کفی
قصه‌گو: بیتا حسینی
قصه‌نویس: نفیسه نصیران

#بیتا_حسینی
#نفیسه_نصیران

@iGhe3eh


میرزا جبار عسگرزاده معروف به جبار باغچه‌بان (۱۹ اردیبهشت ۱۲۶۴، ایروان - ۴ آذر ۱۳۴۵، تهران) بنیان‌گذار نخستین کودکستان و نخستین مدرسه ناشنوایان ایران در تبریز است. او همچنین اولین مؤلف و ناشر کتاب کودک در ایران است. میرزا جبار عسگرزاده به سال ۱۹ اردیبهشت ۱۲۶۴ در شهر ایروان پایتخت کنونی جمهوری ارمنستان به دنیا آمد و جدّش از مردم تبریز یا ارومیه بود. او ابتدا در تبریز کودکستانی را تحت عنوان «باغچه اطفال» دایر کرد و به همان خاطر خود را باغچه‌بان نامید.

او مدرسه ناشنوایان را در سال ۱۳۰۳ با وجود مخالفت‌های زیاد از جمله رئیس فرهنگ وقت دکتر محسنی در تبریز دایر کرد. این کلاس جنب باغچه اطفال باغچه‌بان در کوچه انجمن در ساختمان معروف به عمارت انجمن تأسیس شد.

او از سال ۱۳۰۷ خورشیدی علی‌رغم دشواری‌های وسیع چاپ و کلیشه، چاپ کتاب‌های ویژه کودکان را با نقاشی‌هایی که خود می‌کشید آغاز کرد. یکی از کتاب‌های وی با عنوان «بابا برفی» توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به چاپ رسیده و شورای جهانی کتاب کودک آن را به عنوان بهترین کتاب کودک انتخاب کرد. ثمین باغچه‌بان، آهنگساز و نویسنده، یکی از فرزندان جبار باغچه‌بان است.

در کتاب فارسی خوانداری چهارم دبستان،درس دهم:باغچه اطفال،تکه‌ای نوشته شده‌است که:شبی اندیشه‌های خود را به صورت شعری درآوردم.برای اینکه در جست و جوی مداد و کاغذ،چراغی روشن نسازم و کسی را بیدار نکنم،قطعه زغالی از منقل کرسی برداشتم و با آن شعرم را بر دیوار نوشتم.... ابتکارات ویژه باغچه‌بان در آموزش عبارت بودند از:

۱)روش شفاهی در تعلیم ناشنوایان
۲)آموزش روش حساب ذهنی به ناشنوایان
۳)گاهنجار (گاه‌نما) وسیله‌ای برای نشان دادن پستی و بلندی‌های اقیانوس‌ها روی نقشه به کودکان
۴)الفبای گویا
۵)گوشی استخوانی یا تلفن گنگhttps://t.me/ighe3eh

20 last posts shown.

595

subscribers
Channel statistics