انجمن شیلات ایران [شیلاتی ها?]


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


کانال رسمی انجمن شیلات ایران(شیلاتی ها)
Iranian Aquaculture Society ??????
? http://www.shilatiha.ir
Contact:
@alo_shilatiha
✔ info@shilatiha.ir
Socials:
? Instagram.com/shilatiha.ir
◾ fb.com/shilatiha
? plus.google.com/+shilatiha

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


در حالی‌که ساعت‌ها از حادثه‌ی اتوبوس-کامیون سنندج می‌گذرد هنوز هیچ کسی مسئولیت آن را به عهده نگرفته است.

خبرها حکایت از آن دارد که مسئولین مربوطه تمام وقت در حال بررسی گزینه‌های احتمالی مقصرین این حادثه هستند. گفته می‌شود که گزینه‌هایی که بیشترین احتمال را دارند به شرح زیر هستند:
۱- داعش
۲- امریکا
۳- تلگرام
۴- اینترنت
۵- رانندگان کامیونی که چند وقت پیش اعتصاب کرده بودند
6- مائده هژبری

به محض دریافت خبرهای بیشتر در این مورد شما را مطلع خواهیم نمود.

شما نیز می‌توانید نظرهای خود را در مورد اینکه ترجیح می‌دهید که دفعه‌ی بعدی بابت چه اتفاقی باید این‌گونه کشور را در غم ببینیم، برای ما ارسال نمایید. بی‌صبرانه منتظر نظرهای سازنده‌ی شما هستیم.

همچنین بدین وسیله به خانواده‌های حادثه دیدگان اعلام می‌داریم که اصلا حتی یک ذره ناراحت نباشند. بالاخره مرگ است دیگر. دیر یا زود در خانه‌ی همه‌ی مان می‌خوابد.

✔️ @shilatiha


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔵 مرگ خاموش؛ روند خشک شدن تالاب انزلی در ٢٢سال

✔️ @shilatiha


⭕ مضرات استفاده از امعا و احشا حیوانات در تغذیه آبزیان:

۱-بالا رفتن غیراستاندارد ضریب تبدیل

۲-بالا رفتن آمونیاک کل تا 2mg/lit

۳-بالا رفتن نیترات استخر تا 9mg/lit

۴-از بین بردن چرخه مهم نیتریفیکاسیون

۵-بالا رفتن فسفر تا 5mg/lit

۶-پایین آمدن قلیاییت زیر 100mg/lit

۷-از بین رفتن فیتوپلانکتونهای قابل مصرف تا 70%

۸-جلوگیری از فتوسنتز و تولید اکسیژن

۹-عدم حذف گازهای تولید شده در آب استخر

۱۱-تولید جلبکهای سمی

۱۲-نتیجه ندادن هوادهی با وجود لایه های چرب در سطح استخر

۱۳-تلفات زودرس در فیتوفاگ به علت ایجاد اختلال در فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی آب

۱۴-رشد کاذب در کپور و آمور بطوریکه بعد از اتمام گرما و شروع سرما وزن ماهی تنزل خواهد داشت، در برخی استخرها تا 500g کاهش وزن

۱۵-شل شدن گوشت ماهی و مهمتر از همه طعم ناخوشایند آن و همچنین عدم استقبال مصرف کنندگان

۱۶-بعد از همه تغییرات در فاکتورهای آب استخر، باید از آهک زنده و داروهای شیمیایی استفاده کنیم تا 3 گونه دیگه ماهی تلفات ندهند

۱۷-مهمترین عامل کوتاه شدن عمر استخر...
بعنوان مثال:
-- جمعیت باکتریها، میزان مصرف کود حیوانی و شیمیایی و مصرف داروها به مراتب بدتر خواهد شد.
-- این آب در زمستون خودپالایی واقعی نداره. یعنی نیترات رو در خودش ذخیره میکنه و در بهار مشکلات فاکتورهارو بوجود میاره.

۱۸-بین فیتوپلانکتون و زئوپلانکتون موازنه وجود ندارد و دافنی رو حتما از دست میده.

این نتایج حاصل ۳ سال مطالعه بر روی روده مرغ در شرایط کاملا علمی و عملی
انجام شده است.

🔹پیشنهاد می شود برای حفظ حقوق مشتری، شرافت در کار و رعایت اصول ایمنی و بهداشتی ، برای تغذیه ی ابزیان به هیچ وجه از روده و امعا و احشا استفاده نکنید

➖ محقق و گرداورنده:محمد جعفری کارشناس ارشد تکثیر و پرورش ماهیان گرمابی

➖ به سفارش گروه تلگرامی کانون پرورش دهندگان ماهیان گرمابی ایران

@shilatiha


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🛑 گزارش یک فاجعه
یه گزارش باور نکردنی از پرویز پرستویی و شاهین صمدپور
➖ برای کمک به نجات کشورمون ببینید و منتشر کنید تا به دست مسئولین برسه

@shilatiha


🔷 شش جایگزین جالب جهت تغذیه ماهیان زینتی

اگر شمادسترسی به مواد غذایی ماهی خود ندارید ویا حتی میخواهید تنوعی در غذای ماهیان خود ایجاد می کنید می توانیی شش غذای توصیه شده در این پست را امتحان کنید

➖ کرم خاکی :

ماهیان آکواریومی علاقه زیادی به این موجود زنده داشته و حتی در مواردی در خوردن آنها زریاده روی می کنند . تهیه این کرم ها از داخل باغچه و یا گلدان کار ساده ای است . این کرم ها را می توانیید به صورت تازه و قطعه قطعه شده و یا به صورت فریز شده به ماهی خود بدهید

➖ کاهو:

کاهو یکی از سبزی های مورد علاقه ماهیان زینتی می باشد شما می توانید کاهو را تکه تکه کرده و به آکواریوم خود اضافه کنید و شاهد خورده شدن آن تنها در چند دقیقه کوتاه باشید. البته باید به این نکته توجه نمایید که برخی از ماهی ها به این ماده غذایی حساسیت دارند. برای تغذیه با کاهو شما می توانید آن را به صورت پخته و منجمد نیز به مصرف برسانید . فقط به یاد داشته باشید که حتما کاهو را قبل از مصرف ماهی ها خوب شسته و ضد عفونی نمایید .

➖ برنج آب پز (اب کش) :

برخی ماهی ها مثل ماهی قرمزبه خوردن برنج آب پز (بدون روغن )علاقه زیادی نشان می دهند.البته برنج منجمد و ماکارونی هم در برخی منابع توصیه شده است البته باید در استفاده از این مواد دقت نموده و پیه آلوده شدن آب را به خود بمالید.

➖ جوانه غلات:

برای استفاده از جوانه غلات به خصوص گندم باید غلات را در آب خیسانده و مانند سبزه عید جوانه آنها را پرورش داده و پس از خورد کردن به تغزیه ماهی ها برسانید . بهتر است در هنگام شب از تغذیه با جوانه ها اجتناب کنید .

➖ فیله ماهی:

ماهی گوشت خوار شما از خورد فیله ماهی سیر نخواهد شد . در استفاده از فیله ماهی باید به این نکته توجه نمایید که فیله پخته یا چرب نباشد.

➖ نخود فرنگی:

نخود فرنگی آب پز و یا تازه و یخ زده می تواند جایگزین مناسبی برای ماهی های شما به خصوص در گلدفیش ها باشد . نخود را باید بخوبی خورد کرد تا ماهی بتواند آن را ببلعد.

منبع : کیهان ابزی

@shilatiha


🔵 رسانه ما در اینستاگرام

https://www.instagram.com/shilatiha.ir/

✔️ @shilatiha


➖ صیادان چینی در خلبج فارس (عکس)






















🔵 دریای خزر در حال تبدیل شدن به باتلاق است/ صید ماهی خاویار به صفر رسیده

➖ بخش عمده‌ای از دریای خزر در حال تبدیل شدن به باتلاق است که این معضل و مسئله اثرات بدی به دنبال دارد؛ در صورت تداوم این وضعیت و افزایش آلودگی رودخانه‌ها و به دنبال آن آلودگی دریاها بعید است در سال‌های آینده دریایی برجا ماند.

➖ عضو مجمع نمایندگان مازندران مجلس با بیان اینکه به علت آلودگی رودخانه‌ها و دریاها ماهیان خاویاری نمی‌توانند تخم‌ریزی کنند، گفت: امروزه صید و تولید خاویار از دریای خزر به صفر رسیده است.

عزت الله یوسفیان ملا در گفت‌وگو با خانه ملت با بیان اینکه به علت آلودگی رودخانه‌ها و دریاها ماهیان خاویاری نمی‌توانند تخم‌ریزی کنند، گفت: از یک سو کشورهای آسیای میانه و کشورهایی که همسایه دریای خزر هستند فاضلاب خود را در این دریا تخلیه می‌کنند و از سوی دیگر مسافران شهرهای شمالی زباله‌ها به ویژه وسایل پلاستیکی خود را به دریای خرز می‌اندازند در نتیجه آلودگی این دریا روز به روز افزایش می‌یابد.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی افزود: در گذشته میزان صید خاویار، ماهیان خاویاری و آبزیان دریایی بسیار بالا بود؛ اما امروزه صید و تولید خاویار و آبزیان از دریای خزر به صفر رسیده و شرایط بسیار بد است و این موضوع از نظر اقتصادی آسیب های زیادی برای کشور دارد.

وی بیان کرد: بخش عمده‌ای از دریای خزر در حال تبدیل شدن به باتلاق است که این معضل و مسئله اثرات بدی به دنبال دارد؛ در صورت تداوم این وضعیت و افزایش آلودگی رودخانه‌ها و به دنبال آن آلودگی دریاها بعید است در سال‌های آینده دریایی برجا ماند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خاویار کالایی صادراتی است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر صید خاویار به حالت تعطیل در آمده است و خاویارهای موجود نیز پرورشی هستند؛ متاسفانه مسئولان نیز برنامه‌ای برای رفع مشکلات موجود ندارند.

عضو مجمع نمایندگان مازندران مجلس با بیان اینکه اولویت کنونی دولت احیا دریاچه ارومیه است، ادامه داد: متاسفانه دولت سایر دریاها را رها کرده است.

✔️ @shilatiha


🔵 دریای خزر در حال تبدیل شدن به باتلاق است/ صید ماهی خاویار به صفر رسیده

➖ بخش عمده‌ای از دریای خزر در حال تبدیل شدن به باتلاق است که این معضل و مسئله اثرات بدی به دنبال دارد.
✔️ @shilatiha


در زمینه شیلات است؛ با اطلاع رسانی در این حوزه و استقرار دستگاه های پیشرفته مانند سیستم مداربسته که در آن تنها به روزانه ۵ تا ۱۰ درصد آب ورودی به استخرها نیاز است می توان تا میزان قابل توجهی از هدر رفت منابع آبی جلوگیری کرد.
چترهای حمایتی دولت در حوزه شیلات
بهمنی با اعلام این که در حال حاضر بستر برای تولید مناسب نیست خاطرنشان کرد: منابع آبی در حال کاهش بوده و از طرف دیگر تحریم های به وجود آمده، واردات تخم چشم زده ماهی را دچار مشکل کرده است، به همین جهت دولت باید با اعمال سیاست های درست و نظارتی این چالش ها را برطرف کند.
این محقق و پژوهشگر با یادآوری نواقص چرخه تولید از ابتدا تا انتها به بیان سایر تمهیدات دولت در حوزه پیشرفت شیلات اشاره کرد و افزود: کمک به تولید غذای با کیفیت در مقایسه با غذاهای ماهی وارداتی، تولید تخم ماهی شناسنامه دار در کشور برای جبران تهدیدها و مشکل ورود تخم ماهی از خارج، فرآوری و عرضه مناسب می تواند کمک موثری در توسعه صنعت شیلات کشور باشد.
وی افزود:همچنین توزیع به موقع ماهی به بازار کشور به دلیل فساد پذیری بیشتر آن نسبت به سایر پروتئین های خوراکی، صادرات انواع و اشکال متنوع فرآورده های تولید شده از ماهی و حمایت از تولید و پرورش ماهی در قفس گامی موثر در راستای بهره وری بیشتر از صنعت شیلات است.
گزارش از نوید ساداتی خبرنگار ایسنا مازندران

✔️ @shilatiha

20 last posts shown.

1 035

subscribers
Channel statistics