انتشارات تیمورزاده


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


کانال رسمی انتشارات تیمورزاده
Teimourzadeh Pub Official Channel

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


Forward from: @attachbot
باشگاه‌های کتاب‌خوانی و سبیل‌های بابابزرگ


من دوره راهنمایی یعنی ششم و هفتم الان را در یک مدرسه شبانه روزی درس خواندم. وقتی در شبانه روزی درس می خوانید، انگار عضو یک باشگاه هستید. شاید اولین باشگاه کتاب‌خوانی را در آن مدرسه تجربه کرده بودم، اما خوب که فکر می کنم، یادم می آید که چیزی شبیه باشگاه کتاب‌خوانی را در خانواده تجربه کرده‌ام، البته باشگاهی کوچک را.

پدربزرگی داشتم که سبیل‌های پرپشتی داشت و مردم روستای ما به آخر اسمش سبیلی چسبانده بودند. او اولین باشگاه کتابخوانی را برای ما تشکیل داده بود و برای ما نوه‌هایش کتاب می‌خواند. کتاب‌هایی که او می‌خواند البته که کتاب کودک و نوجوان نبود، اما جذاب و هیجان انگیز بود. بعدها که دوباره سراغ آن کتاب‌ها رفتم دیدم که جذابیت در دور هم خواندن آن کتاب‌ها بود نه در خود کتاب‌ها.

یکبار برای پسرم قصه‌ای درباره او گفتم. طبیعی است که مثل هر نویسنده‌ای حق داشتم در اندازه سبیل‌های پدربزرگم کمی اغراق کنم و کردم، اما پسرم هی حواسش از قصه‌ام پرت می‌شد و من مجبور می شدم برای جلب توجه او اندازه سبیل‌ها را گسترش بدهم و آن قدر اندازه سبیل‌های پدربزرگم گسترش یافت که مثل موکت جمع می شد تا مزاحم رفت و آمدش نشود. آن قصه به رمانی کودکانه تبدیل شد و ناخودآگاه کاری درباره کار جمعی است.

باشگاه های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان قبل از هرچیز تمرینی است برای کارجمعی، کار جمعی که محورش کتاب است. هر باشگاه کتاب‌خوانی از دست کم ۱۲ کودک یا نوجوان تشکیل شده است که با حمایت یک هماهنگ کننده بزرگسال فعالیت می کند. اعضا در باشگاه های کتاب‌خوانی تمرین می کنند تا کتاب هایشان را مبادله کنند و آن‌ها با خریدن یک کتاب از کتابفروشی، دست‌کم ۱۲ کتاب می‌توانند بخوانند. تأکید شده است که حتما از کتاب‌فروشی کتاب بخرند و بعضی از بچه‌ها گفته‌اند که برای اولین بار رفته اند کتاب‌فروشی و کتاب غیردرسی خریده اند. آن ها درباره کتاب ها با هم گفت‌وگو کرده‌اند. پس از گفت و گو کتاب‌ها را داوری کرده‌اند. در طول گفت و گو و داوری هم شنیدن را تمرین کرده اند و هم استدلال کردن را. بعد برای نویسندگان کتاب‌ها نامه نوشته‌اند و درباره کتاب‌هایی که دوست داشته‌اند، فیلم‌های یک دقیقه‌ای ساخته‌اند.

اولین سالی که خواستیم جام باشگاه‌های کتابخوانی راه بیاندازیم، تقریبا هیچ کس باورش نمی‌شد آن ایده عملی شود. می‌دانستیم اگر از همان اول بگوییم قصدمان این است که رفته رفته در همه شهرها و حتی روستاهای ایران باشگاه‌های کتاب‌خوانی پابگیرد، باور نخواهند کرد.

قبل از این‌که باشگاه‌ها تشکیل شود، گروهی از ترویج‌گران کتاب خوانی و نویسندگان کودک و نوجوان را دعوت به همکاری کردیم. با این‌که رویمان نمی‌شد برایشان کارگاه آموزشی برگزار کردیم و آن‌ها به شهرها رفتند و کارگاه‌های آموزشی تشکیل دادند با حضور دست‌کم ۲۰ معلم و کتابدار و مروج کتا‌بخوانی در هر شهر و همین‌ها هسته‌های اولیه باشگاه‌ها را تشکیل دادند.

عددها و آمارها خیلی قابل اعتماد نیستند، اما فکر می‌کردیم در خوشبینانه‌ترین حالت۵۰۰ باشگاه کتاب‌خوانی تشکیل خواهد شد. من و دوستانم نگران بودیم، تعداد باشگاه‌ها آن‌قدر کم باشد که به زحمتش نیارزد. خودمان را دلداری می‌دادیم که این دست‌کم ۲۰نفرهایی که در هر شهر در کارگاه‌ها شرکت می کنند، حتی اگر باشگاه تشکیل ندهند، معلمان و کتابداران و مربیان بهتری خواهند بود و به کتا‌ب‌خوانی کمک خواهند کرد و زحمتمان جای دوری نخواهد رفت.اما خیلی زود از مرز ۵۰۰ باشگاه گذشتیم و امروز تعداد باشگاه‌ها به بیش از ۵۰۰۰ باشگاه رسیده است.

سال دوم۱۰۰ شهر می‌توانستند در صورت فراهم کردن امکانات در جام باشگاه‌ها شرکت کنند. ۱۵ شهر نتوانستند امکانات اولیه را که نیازمند همکاری دستگاه‌های مختلف شهر بود، فراهم کنند. دل به دریا زدیم و به ۳۰ روستای دوستدار کتاب اعلام کردیم در صورت فراهم کردن امکانات می‌توانند در جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی شرکت کنند و روستاهایی اعلام آمادگی کردند و کارگاه‌ها برگزار شد.

همین ۵شنبه ساعت ۱۴ در باغ کتاب تهران باشگاه‌های برگزیده و تقدیری معرفی می‌شوند. از نویسندگان بهترین نامه‌ها به نویسندگان و سازندگان بهترین فیلم‌های معرفی کتاب تقدیر می‌شود و نویسندگانی که با استقبال بچه‌های عضو باشگاه‌های سراسر کشور قرار گرفته‌اند، از دست نماینده این بچه‌ها جایزه خود را می‌گیرند.

خوشحال می‌شویم اگر دوست داشتید، برای تشویق این بچه‌ها و باشگاه در مراسم اختتامیه شرکت کنید!

امیدواریم که سال آینده بتوانیم جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی را در همه شهرهای ایران و بسیاری از روستاهای کشورمان برگزار کنیم و باشگاه‌های کتاب‌خوانی در همه جای ایران تشکیل شوند و همه بچه‌ها به کتاب‌های خوب دسترسی پیدا کنند.


Forward from: علی‌اصغر سیدآبادی
باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک‌و‌نوجوان را بیش‌تر بشناسیم!

*باشگاه‌ها مکان خاصی ندارند و بر اساس ویژگی‌های باشگاه می‌توانند در جاهای مختلف تشکیل شوند.
با این حال کانون پرورش فکری کودکان و‌نوجوانان، نهاد کتابخانه‌های عمومی و آموزش و پرورش و شهرداری‌ها و ...در شهرهای مختلف در برگزاری جام باشگاه‌ها مشارکت داشته و برخی مربیان کانون در مراکز کانون‌ باشگاه‌های موفقی تشکیل داده‌اند.
با این حال ساختار نهادهای دولتی اجازه کاری شبیه باشگاه‌های کتاب‌خوانی را نمی‌دهد. باشگاه‌ها ساختاری مشارکتی و مدنی دارند و بچه‌ها در آن تصمیم‌گیرند.کاملا غیردولتی اداره می‌شوند.نقش بزرگسال تربیت و مربی‌گری نیست، بلکه تسهیل‌گری داوطلبانه است و بدون دریافت دستمزد است.


*باشگاه‌های کتاب‌خوانی کلاس نیستند.معلم و مربی ندارند.بچه‌ها با پشتیبانی یک بزرگسال، کتاب‌ می‌خرند، مبادله می‌کنند، می‌خوانند، درباره کتاب‌ها گفت‌وگو می‌کنند و کتاب برگزیده انتخاب می کنند و فعالیت‌ ابتکاری بر اساس ویژگی‌های محلی طراحی و اجرا می‌کنند.
‎‏⁧

* #جام_باشگاه‌های_کتاب‌خوانی ⁩ یکی از موفق‌ترین و مردمی‌ترین و کم‌هزینه‌ترین برنامه‌های ترویج خواندن است.به گواه تعاونی توزیع کنندگان در شهرهایی که باشگاه‌ها دارند، سفارش کتاب کودک افزایش یافته. در برخی باشگاه‌ها بچه‌ها در طول چندماه ۹۰ کتاب خوانده‌اند و درباره‌اش بحث کرده‌اند.


‎‏* کار اصلی را بچه‌ها و تسهیل‌گران انجام می‌دهند. ما مدل ساخته‌ایم، ۲۰-۳۰ نویسنده کودک به شهرها رفته‌اند و کارگاه برگزار کرده‌اند. آزمایشی اجرا کرده‌ایم، ایرادهایش را برطرف و آن را به شکل ⁧ #جام_باشگاه‌های_کتاب‌خوانی ⁩ ارایه کرده‌ایم تا بچه‌ها تشویق شوند و بیایند و آمده‌اند.


‎‏*خوشحالم که در ⁧ #جام_باشگاه‌های_کتاب‌خوانی ⁩ بچه‌های روستاها و شهرهای کوچکی که نامشان را نشنیده‌ایم، با هم گفت‌وگو می‌کنند. تمرین کار جمعی و مشارکت مدنی می‌کنند و این‌همه با محوریت کتاب‌هایی است که خودشان انتخاب می کنند. در باشگاه‌ها، خواندن گروهی و فعالانه ترویج و اجرا می‌شود.


‎‏*اسمش را گذاشتیم ⁧ #جام_باشگاه‌های_کتاب‌خوانی ⁩ که برای بچه‌ها جذاب بود و الگوی کار را به آسانی به تسهیل‌گران و بچه‌ها منتقل می‌کرد.الگوی رقابت متمرکزو باشگاه‌های مستقل.نقش دولت چیزی شبیه سازمان لیگ است وباشگاه‌ها مستقل و مردمی‌اند.هیچ اسمی همزمان این انرژی و این بیانگری را ندارد.

https://t.me/Seidabadii/433


Forward from: اميد به فردا( ياد داشتهاي دكتر اميد رضائي)
نظر شما درباره اين قوانين چيست ؟
دكتر اميد رضائى

١/ راننده اتوبوس خط واحد حق ندارد عصرها و روزهاى تعطيل در آژانس محله شان براى گذران زندگى كار كند .
٢/ خبرنگار استخدام صدا و سيما حق ندارد در اوقات بيكارى براى روزنامه محلى خبر بنويسد.
٣/ معلم رياضى مدرسه دولتى فرزندتان ، حق ندارد عصر ها تدريس خصوصى كند .
٤/ كارشناس شبكه سازمان مديريت حق ندارد عصر ها در مغازه كامپيوترى ، براى كمك خرج ، ويندوز كامپيوتر ديگران را روبراه كند.
٥/ آبدارچى محل كار خودتان ، همان كه صبح جلوى شما چايى گذاشت حق ندارد عصر ها جايى كار كند !
نظرتان چيست ؟
غير قابل باور است ؟
تبعيض آميز است ؟
قرون وسطايى است ؟
قبلا فكر اينجاى كار را كرده ايم و چند سال قبل قوانين را جورى تغيير داده ايم كه اين كار كاملا قانونى است .
حالا نظرتان چيست ؟
تبعيض آميز و غير انسانى است حتى اگر نامش قانون باشد؟
راستى قرار داد كارى اين افراد را هم طورى بسته ايم كه حقوق ايشان را هم ميتوانيم يك سال بعد بدهيم ، آنهم كاملا قانونى است و هيچگونه خسارتى به ايشان تعلق نميگيرد و دستشان به هيچ كجا بند نيست .
تكرار ميكنيم : قانون ، قانون ، كاملا قانونى ...
حالا نظرتان چيست ؟
تعجب ميكنيد و آن را غير قابل باور ميدانيد ؟
تعجب هم دارد . اين قوانينِ عجيب و غريب در ايران فقط براى پزشكان متخصص طرحى وجود دارد و بس!
حق كار خصوصى در ساعت فراغت حق هر انسانى است . قانون براى راحتى زندگى انسان طراحى شده است نه براى زجر او!
كلمه قانون در گوش رتبه برتر كنكور تجربى دوازده سال قبل كه امروز متخصص شده است ، پژواك تلخى دارد.. و تلخ تر از همه آنكه هيچكس درد او را نميفهمد ..
تنهاىِ تنهاىِ تنها..

دكتر اميد رضائى
فوق تخصص خون و انكولوژى

https://t.me/omidrezaie55


Forward from: کتابخانه دانشگاهی
🔴 #تلنگر

در آلمان
دور انداختن هرگونه بطری شیشه ای و پلاستیكی
كار كاملا عجیبی محسوب می شود!

در این كشور به علت اهمیت مسئله ی بازیافت شما می توانید با برگرداندن بطری ها به هر سوپر ماركتی بخشی از پولی كه در
ازای خرید محصول داده بودید را پس بگیرید.

اما در كنار این قانون
فرهنگ زیباتری شكل گرفته كه معمولا مردم بطری هاشون را
در كنار سطل آشغال ها می گذارند تا بى بضاعت ها با برگرداندن
آنها به سوپر ماركت پول خورد و خوراكشان را در بیاورند.

🎖انسان دوستى در هر شكل و آیینى زیباست ...!

🆑 @Academic_Library


Forward from: Deja vu
فشار و استرس کار در اورژانس، دوری از خانواده و محل زندگی، طرح و خدمت اجباری در محروم ترین نقاط، کشیکهای فرساینده، معوقات طولانی در پرداخت ....
ظاهرا اینها کم بوده و خیلی به پزشکها خوش می گذشته. حالا داستان حمله به پزشکها هم که اونقدر داره تکرار می شه که گویا برای مسئولین تبدیل به یک اتفاق عادی و بدیهی شده که نه واکنشی نشون می دن و نه اقدامی برای جلوگیری از تکرار این اتفاقات ازشون سر می زنه.
@drdejavu


Forward from: Systems Thinking
#تفكرسيستمی_درمدرسه
#الگوی_انتقال_فشار


در ایام امتحانات، والدین بسیاری برای آنکه بتوانند مشکلات درسی دانش‌آموزان خود را رفع کنند متوسل به گرفتن معلم خصوصی می‌شوند. اما به تجربه بسیار دیده‌ایم که مشکل تعدادی از این دانش‌آموزان لزوماً این مسئله نیست و خانواده‌ها به ریشۀ مشکل فرزندان خود توجهی ندارند و سرانجام در بلند مدت مسئله حل‌نشده باقی می‌ماند. برای تشریح پویایی‌های این مسئله از یکی از الگوهای اساسی تفکر سیستمی استفاده خواهم کرد.

نام این الگو «انتقال فشار» است. در این الگو با بروز نشانه‌های مسئله یا مشکل، افراد یا سازمان‌ها درصدد اقدامی برای رفع مشکل بر می‌آیند. در مسئله ما نمرات پایین دانش‌آموزان از نشانه‌های بروز مشکل هستند. ریشه‌های آن ممکن است بخاطر انگیزه پایین، تمرکز کم، محیط نامناسب مدرسه و... باشد.

برای رفع مشکل می‌توان از راه‌حل‌های اساسی بهره برد که معمولاً با تاخیر و در بلندمدت بر ریشه مشکلات اثر می‌گذارند. با توجه به فشاری که در این راه برای حل ریشه مشکلات وجود دارد، عده‌ای رو به راه‌حل‌های مقطعی یا اصطلاحاً موقت می‌آورند. به طور معمول این راه‌حل‌های موقت ادامه پیدا می‌کنند و عوارضی را بر جای می‌گذارند که اجرای راه‌حل اساسی را مشکل‌تر می‌کنند.

در مثال ما شاید در کوتاه‌مدت دانش‌آموز با توسل به معلم خصوصی بتواند مشکل خود را حل کند، اما این راه‌حل مقطعی نه‌تنها کمکی در راستای توانمندسازی حقیقی او و ایجاد تغییر در انگیزه‌های او نمی‌کند، بلکه شاید فشار و اضطراب بیشتری را هم به دانش‌آموز وارد کند. در نتیجه او هر روز وابسته‌تر به شخص سومی برای حل مشکلات خود خواهد بود و ریشه مشکل نیز پابرجا خواهد ماند.

این الگو در سازمان‌ها و شیوه‌های حکمرانی کشورهای مختلف نیز بسیار تکرار می‌شود که به امید خدا در مورد آن‌ها خواهم نوشت.

http://t.me/systemsthinking


Forward from: كتاب نيستان
با مردم هر کاری کنید، به آن کار عادت می‌کنند و دستتان را هم می‌بوسند.

باید مردم را به مرگ گرفت تا تب را بهترین سلامتی بدانند.

شما فکر می‌کنید؛ من نمی‌دانم که عموم مردم، علوفه اسب و گاوشان را خودشان می‌کارند و از جایی نمی‌خرند؟! این وظیفه شماست که راه انجام دستوراتم را پیدا کنید.

اجبار کنید که هر کس، هرچه می‌کارد، به ما تحویل دهد و از خودمان، طبق تشخیص خودمان تحویل بگیرد. اگر چهار صباح دیگر، مردم صف نکشیدند و با تضرع و التماس از ما علوفه نخواستند، من اسمم را عوض می‌کنم



#دموکراسی_یا_دموقراضه
نوشته سیدمهدی شجاعی

خرید ایبوک: http://neyestanbook.com/fa/readerapps

@Neyestanbook


Forward from: صادق زیبا کلام
تدریس زبان پاچه‌خواری/ پوریا عالمی

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش اعلام کرده «تدریس زبان انگلیسی در مدارس ابتدایی ممنوع است و در صورت مشاهده برخورد خواهد شد.»
این خبر چندتا چیز را روشن کرد.

اول اینکه این دلاوران فکر می‌کنند واقعا چیزی که توی مدرسه یاد می‌دهند مهم است! والا. با این روش تدریس که مدارس ما دارند، طرف بعد از فارغ‌التحصیلی نمی‌تواند یک معادله یک‌مجهولی حل کند و وقتی می‌رود دانشگاه استاد دوباره از چهار عمل اصلی شروع می‌کند.

یا فارغ‌التحصیل ما وقتی می‌خواهد به زبان انگلیسی بگوید یک لیوان آب به من بدهید، انگار ای‌تی دارد سعی می‌کند با اهالی زمین ارتباط برقرار کند. شما فقط یک لحظه تصور کنید انگلیسی حرف زدن آقای احمدی‌نژاد را که نه تنها مدرسه ابتدایی را تمام کرده بود بلکه در دانشگاه هم درس می‌داد! یعنی وقتی دلاوران مسوول به این چیزها فکر کنند اصلا نگران آموزش زبان انگلیسی در مدارس نخواهند بود.

بعد هم دلاوران یک‌طوری می‌گویند تدریس زبان انگلیسی در مدارس ممنوع است که آدم خیال می‌کند زبان کردی و زبان ترکی شاکی خصوصی تدریس زبان انگلیسی بودند و زبان انگلیسی جا را برای آنها تنگ کرده است.

خود زبان فارسی هم والا دل خوشی از تدریس‌شدن در مدارس ندارد. یعنی زبان فارسی برای خودش کلی شاعر و نویسنده دارد، بعد شما کتاب فارسی دبستان و دبیرستان را ورق می‌زنی، عین برنامه‌های تلویزیون است. یعنی یک سری آدم که نمی‌دانی کی هستند و نمی‌فهمی چه می‌گویند نصف صفحات کتاب را پر کرده‌اند. در واقع خود ما وقتی کتاب فارسی مدرسه را ورق می‌زنیم یک لغتنامه عربی به فارسی می‌گذاریم کنار دست‌مان ببینیم چی شد.

خلاصه که حرف درشت ما این است که اصل زبان هم نه زبان فارسی است نه زبان انگلیسی نه زبان ترکی نه زبان عربی نه زبان ژاپنی. اصل زبان زبان سرخ است که سر سبز را بر باد می‌دهد که خوشبختانه این زبان مدت‌هاست جایی تدریس نمی‌شود و نهایتا زبان چرب‌زبانی و پاچه‌خواری آموزش داده می‌شود.

حسین دهباشی


@SadeghZibaKaLa M


✅ پیامکی که امروز (۲۰ دی ۹۶)برایم ارسال شد!
✅ آفرین به این سیستم مدرک آفرین!
✅ آفرین به این مردم مدرک دوست!
⬅️ صاحبان مملکت کجا هستند؟

🌺 @teimourzadehpub


Forward from: ایسنا
خسارت این چندروز آمریکا به کشور، بی‌تقاص نخواهد بود

رهبر انقلاب در دیدار مردم قم:
🔹️حضرات حاکم در آمریکا اولاً بدانند که تیرشان به سنگ خورده، ممکن است این کار را تکرار کنید اما بدانید که باز هم سرتان به سنگ خواهد خورد.
🔹ثانیاً، به ما در این چندروز خسارت زدند، بدانند این بی‌تقاص نخواهد بود.
🔹ثالثاً آن آقایی که در رأس آنجاست اگرچه ظاهرا آدم متعادلی نیست، اما این را بداند که این دیوانه‌بازی‌های نمایشی هم بی‌جواب نخواهد ماند.
🔹️آنهایی هم که دوست دارند با آمریکایی‌ها نشست و برخاست کنند، چه در خارج، چه متأسفانه بعضی‌ها در داخل، آنها هم بدانند که این نظام محکم ایستاده و به توفیق الهی همه ضعف‌ها و مشکلات را برطرف خواهد کرد.

🔸️از یک طرف گفتند جانم فدای ایران، از یک طرف پرچم ایران را آتش زدند!/ اگر از آمریکا میترسیدیم از منطقه اخراجش نمیکردیم

🔹️از یک طرف گفتند جانم فدای ایران، از یک طرف پرچم ایران را آتش زدند! بی‌عقل‌ها نفهمیدند که این دو با هم نمی‌سازد. خب ان‌شاءالله شما قربان ایران بروید! اما کِی تا حالا شماها مقابل دشمنان ایران سینه سپر کرده‌اید؟ در مقابل دشمن ایران هم همین جوان حزب‌اللهی باز سینه سپر کرده، جوان انقلابی باز سینه سپر کرده، سیصد هزار شهید دوران دفاع مقدس چه کسانی بودند؟ همین بچه‌های مؤمن و انقلابی بودند که از کشورشان دفاع کردند، شما کِی قربان ایران رفتید که می‌گویید جانم فدای ایران؟
🔹خب، آمریکا هم عصبانی است، به‌شدت هم عصبانی است؛ فقط از این حقیر عصبانی نیست، از شما هم عصبانی است، از ملت و حکومت ایران عصبانی است، از انقلاب ایران عصبانی است. برای خاطر اینکه از این حرکت عظیم شکست خورده است.
🔹حالا مسئولین آمریکایی افتادند به مهمل‌گویی؛ رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید حکومت ایران از مردمش می‌ترسد؛ نه، حکومت ایران متولد این مردم است، برای این مردم است، به‌وسیله‌ی این مردم به وجود آمده، تکیه به این مردم می‌دهد. چرا بترسد؟ اگر این مردم نبودند که حکومتی نبود.
🔹️می‌گوید که حکومت ایران از قدرت آمریکا هراس دارد؛ خب اگر ما از شما هراس داریم چطور در دهه‌ی پنجاه شما را از ایران بیرون ریختیم و در دهه‌ی نود شما را از کل منطقه خارج کردیم؟

🔸️دفاع از حقوق مظلومین وظیفه همه ماست/در جلسات خصوصی به مسئولین تذکر داده‌ام

🔹️رهبرانقلاب، امروز در دیدار مردم قم: مسئولین حکومتی که شامل این حقیر نیز میشود و عناصر سیاسی توجه کنند، ما از دشمن خارجی گفتیم، اما این موجب نشود از ضعفهای خودمان غافل شویم، ما هم ضعف و اشکالات داریم. این‌جور نیست که مشکل نباشد، نه آقاجان مگس روی زخم مینشیند، زخم را خوب کنید.

🔹دفاع از حقوق مظلومین وظیفه همه ماست، به‌خصوص طبقات ضعیف ملت. همه ما باید همتمان این باشد که اینها را از زیر فشار خارج کنیم. هر سه قوه مشکلات را بشناسد و روی یکایک مشکلات متمرکز شوند.

🔹️بعضی میگویند چرا فلانی تذکر نمیدهد. این تذکراتی که گاهی در جلسات علنی میدهم یک‌دهم تذکرات و اوقات‌تلخی‌های جلسات خصوصی هم نیست.

🔹️همه بدانند مسئولین ارشد کشور دارند به قدر وسعشان کار میکنند. البته یک جاهایی قصور و تقصیر هست. نه اینکه اینها را منکر باشیم. بنده حقیر هم قصور و تقصیر دارم. خدا ببخشد.

🔹امام در جواب شکایت افراد از مسئولان میگفتند: اداره کشور سخت است.
🔹واقعا هم سخت است. مسئولین هم که تقریبا همه مستقیم یا غیرمستقیم انتخاب خود مردم هستند. همه باید به مسئولین کمک کنند تا بتوانند کار خوب کنند.

🔹من مردم‌سالاری دینی را صادقانه قبول کرده‌ام. هرکسی را که این مردم انتخاب کرده‌اند ما او را رئیس میدانیم، کمک به او را وظیفه خودمان میدانیم، با همه دولتها این جور بوده و با این دولت هم همینجور است.
🔹️البته من در کارهای جزئی اینها دخالت نمیکنم اما کمکشان میکنم. همه دولتها را بنده کمک کرده‌ام و به این دولت هم کمک خواهم کرد.

🔹️رهبرانقلاب، در دیدار امروز مردم قم: مسئولان انتظامی، امنیتی و سپاه و بسیج به وظایفشان خوب عمل کردند. مسئولان بالای کشور هم از آنها تشکر کردند و بنده هم تشکر میکنم.
🔹منتها توجه بشود که آن جوان و نوجوانی که تحت تاثیر هیجانی یک شبکه در فضای مجازی قرار میگیرد و یک حرکتی میکند، این با آن کسی که با آن دستگاههای سازمان یافته مرتبط است فرق دارد، اینها را یک جور به حساب نیاورید.

🔹مسئولان ذی‌ربط تفاوت بگذارند بین کسی که با یک هیجانی یک حرفی میزند با آن کسی که مرتبط با شبکه پادوهای آمریکایی است، اینها یکسان نیستند.

🔹️اولی را باید با او روشنگری کرد و حرف زد اما آن کسی که آدم میکشد و در دورود و تویسرکان و خمینی‌شهر قتل میکند اینها با هم یکی نیست.۹۶/۱۰/۱۹

@isna94


Forward from: ایسنا
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان: ردپای سرویس‌های جاسوسی در حوادث اخیر/8 مدیر کانال تلگرامی در کرمان دستگیر شدند

سالاری:
🔹متاسفانه در حوادث اخیر فضای مجازی مهمترین بستر آشوب های بوجود آمده محسوب می شود.
🔹طی اقدامات فنی و رصد انجام گرفته توسط نیروهای اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی 8 نفر از مدیران کانال های شبکه های اجتماعی که دعوت به شورش می نمودند در همان ساعات اولیه در چندین شهرستان استان دستگیر شده اند.
🔹 دستگیرشدگان عمدتا با نام مستعار اقدام به ایجاد کانال با قصد و نیت ایجاد آشوب می نمودند و تمامی فعالیت های غیرقانونی آنها در جهت ناامن سازی جامعه در بستر کانال تلگرام صورت پذیرفته است.
🔹با توجه به هجمه گسترده استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و وابستگانش به خصوص برخی سران فریب خورده و مرتجع عرب در حوادث اخیر به کلیات نظام جمهوری اسلامی و ارزش های مقدس اسلامی و حتی تمامیت ارضی کشور رد پای سرویس های جاسوسی استکبار در حوادث اخیر آشکار و روشن می‌باشد.
🔹دادستانی به صورت ویژه رسیدگی به پرونده های حوادث اخیر را در دستور کار قرار داده است و تحقیقات فنی از متهمین همچنان ادامه دارد.
www.isna.ir/news/96101910142

@isna94








Forward from: انتشارات تیمورزاده
✅ #غلبه_سیاست_بر_ادب

🔺دکتر محمد سلگی، جهادگر خوشرو و خوش اخلاق دوستدار کتاب با کوله باری تجربه از اداره کتاب رفت.

🔺معمایی است این آمدن ها و رفتن ها در جمهوری اسلامی.

🔺 کارنامه درخشان و بی حاشیه دکتر سلگی در اداره کتاب حتی این انتظار را در میان جامعه نشر کشور پدید آورده بود که پس از وزارت دکتر سید عباس صالحی -مرد اخلاق کابینه دوازدهم- مسئولیت معاونت فرهنگی بر دوش وی قرار بگیرد، اما ناشناخته دیگری برای حوزه کتاب به این عرصه دعوت شد.

🔺چاره ای نداریم که این تغییر را نیز ببینیم و بپذیریم و سوالات بی پاسخ در مورد دلیل یا دلایل اینگونه تغییرات را برای خودمان نگهداریم و به ادامه روزهای خوب #سلگی_گونه امیدوار باشیم.

🔺با جناب آقای دکتر مرادی نیا آشنایی ندارم و حضور ایشان در اداره کتاب آن سالها را به خاطر نمی آورم. شاید به این دلیل که همانند این روزها #ذره_بین_رسانه_ای در دست نگرفته بودم. اما از دوستان خوبم در مورد عملکرد پیشین ایشان، جز خوبی نشنیده ام.
به هر روی در اجرای بهینه این مسئولیت، برایشان آرزوی موفقیت می کنم.

#مدیرمسئول_انتشارات_تیمورزاده
#فرهاد_تیمورزاده_طبیب_عمومی

🌺 @teimourzadehpub


Forward from: نگاه متفاوت (احمد زیدآبادی)
اندوه مرگ یک هموطن
سینا قنبری به هر دلیلی که دستگیر شده باشد و به هر علتی که جان باخته باشد؛ سرنوشت اش اندوهی ژرف بر دل آدمی می نشاند.
اصولاً مرگ در زندان تراژیک ترین رُویۀ حیات انسانی است. روحیۀ هم بندیان را برای مدتی طولانی به هم می ریزد؛ داغ خانواده را مضاعف می کند و اگر از آن سوی ماجرا نیز به آن نظر شود؛ در صورت رسانه ای شدن فراگیر قضیه، طیفی از نیروهای دخیل در امور زندانبانی را از سربازان وظیفه گرفته تا مأموران عادی و کارمندان دون پایه و مدیران میانی را مدت ها به دردسر می اندازد و افزون بر مختل کردن زندگی خانوادگی آنان، بعضاً بد نامی اجتماعی نیز در پی دارد.
اینکه علت مرگ سینا "خودکشی" اعلام شده است؛ نه فقط مسئولیتی را از کسی رفع نمی کند بلکه موضوع را بغرنج تر می کند. می دانیم که آدم ها معمولاً در دو حالت دست به خودکشی می زنند. حالت نخست اینکه از افسردگی عمیقی رنج ببرند و حالت دوم هم اینکه شرایط ذهنی یا عینی آنها چنان دشوار و سخت شود که مرگ را بر تحمل آن شرایط ترجیح دهند.
در مورد نخست؛ این پرسش پیش می آید که انسانی عمیقاً افسرده اصولاً چرا باید دستگیر و روانۀ بازداشت شود؟ مورد دوم هم که خود به روشنی گویاست.
گفته می شود مرگ در قرنطینۀ زندان اتفاق افتاده است. قرنطینه معمولاً جای راحتی نیست. امور جاری قرنطینه عموماً توسط آن دسته از زندانیانی اداره می شود که برای کسب امتیازات کوچکی مانند استفادۀ بیشتر از تلفن و یا به دست آوردن جای خواب راحت تر با زندان همکاری می کنند. این دسته از زندانیان معمولاً توانایی های فکری و عملی بیشتری نسبت به هم بندیان خود دارند و بعضاً در برخورد با متهمان سیاسی آدم های بی معرفتی هم نیستند. با این حال، برخی از آنان نیز به منظور خودشیرینی و یا علاقه به اعمال قدرت، رفتار خشن و توهین آمیزی دارند و بخصوص از موقعیت حقیر خود کمال سوء استفاده را می کنند.
این شرایط البته در حالی است که آمار زندانیان پایین و تراکم قرنطینه عادی باشد. اما به محض اینکه ورودی های زندان افزایشی پر حجم و ناگهانی یابد و تراکم محیط طاقت فرسا شود؛ اوضاع به کلی به هم می ریزد. دیگر کسی به کسی نیست. اعصاب ها خرد و برخوردها ویرانگر می شود.
در حقیقت، میزان تراکم جمعیت هر محیطی، تعیین کنندۀ اصلی کیفیت زندگی در آن است. هر گاه تراکم قرنطینه یا بندی به حدی بالا رود که زندانیان از شدت تنگی جا، شبانه روز در هم بلول اند و امکان لحظه ای استراحت یا خواب یا حتی استقرار در نقطه ای را هر چند که در راهرو یا ورودی دستشویی باشد؛ پیدا نکنند؛ زندگی به واقع به جهنم تبدیل می شود. تصور آنکه آدمی بخواهد چنینن شرایطی را تا مدتی نامعلوم تحمل کند؛ به قدری نومید کننده و خفقان آور است که مرگ امر مطبوعی در برابر آن جلوه می کند.


@ahmadziedabad


Forward from: راهبرد
رانت از کجا می اید؟

برخلاف تصور غالب رانت به دلیل نبود "قانون و مقررات" به وجود نمی اید؛ برعکس علت پدید امدن ان چیزی جز "قانون و مقررات" نیست!

اجازه دهید یک نشانی بدهیم; اگر دولت ها با وضع "قانون و مقررات" در پی محدود کردن رقابت و کنترل قیمت ها اند؛ تردید نکنید منافع عمومی فدای منافع گروه های خاص نورچشمی می شود. قانون های بد از بی قانونی ویرانگرترند؛ والله اعلم.

https://goo.gl/kzNEij

کانال راهبرد
@Rahbordchannel


Forward from: كتاب نيستان
طوری برنامه‌ریزی کنید که مردم از صبح تا شب بدوند و آخر شب هم نرسند. مردم اگر مایحتاج خود را آسان به دست بیاورند، اگر وقت اضافه داشته باشند، عصیان می‌کنند، بداخلاقی می‌کنند
و به فکر اعتراض و انقلاب و این حرف‌ها می‌افتند.

یک تشکیلاتی را تأسیس کنید که کارش چرخاندن مردم باشد، یا چرخاندن لقمه دور سر مردم. کارش چیدن موانع مختلف، پیش پای مردم باشد.

فرض کنید که آب دریا فاصله‌اش با مردم به اندازه دراز کردن یک دست است. جای دریا را نمی‌توان عوض کرد، اما راه مردم را که می‌شود دور کرد!
هزار جور قانون می‌شود وضع کرد که مردم دور کرهٔ زمین بچرخند و دست آخر به همان نقطه‌ای برسند که قبلاً بوده‌اند.
و از شما به خاطر رسیدن به همان نقطه، تشکر هم بکنند.


#دموکراسی_یا_دموقراضه
نوشته سیدمهدی شجاعی

خرید ایبوک: http://neyestanbook.com/fa/readerapps

@Neyestanbook


Forward from: كتاب نيستان
مردم همه گوسفندند و ما چوپان:

حواستان باشد! بزرگترین اشتباه در حکومت، بها دادن به مردم یا ارزش قائل شدن برای مردم است. شما مطمئن باشید که اگر برای مردم ارزشی بیش از گوسفند قائل شوید نمی‌توانید بر آنها حکومت کنید.
بهای مردم را شما معین می‌کنید نه خودشان. اگر شما بر مردم قیمت نگذارید، آنها قیمتی بر خودشان می‌گذارند که هیچ جور نمی‌توانید بخرید. و تازه اینکه من گفتم بالاترین قیمت است، قیمت آدم‌های اندیشمند و چاق و چله. قیمت بقیه مردم حداکثر در حد پشگل گوسفند است نه بیشتر


#دموکراسی_یا_دموقراضه
نوشته سیدمهدی شجاعی

خرید ایبوک: http://neyestanbook.com/fa/readerapps

@Neyestanbook


Forward from: حمیدرضا جلائی‌پور (جامعه‌شناس)
ایجاد « نهاد‌های مفید» محصول و برآیندی از تلاشهای مستمر شهروندان است.

۱-همین که یک شورای شهری در تهران داریم که در واکنش به اعتراض مردم « اغتشاش»، « اغتشاش» سر نمی دهد، و واکنش ایجابی نشان می دهد، نشان دهنده مفید بودن مشارکت موثر مردم در انتخابات ۹۶ است. تصور کنید جناب مهدی چمران رئیس شورا بود، پاسخش را می توان تصور کرد.

۲- هاید پارک لندن بعنوان « پارک اعتراض» برآیند یک صد سال تجربه اعتراضات کارگری در انگلستان از نیمه دوم قرن ۱۹ تا نیمه دوم قرن بیستم است. هر «کار خوب نهادی» نتیجه انبوهی از تقلاهای به ثمر رسیده و نرسیده قبلی است.
@hamidrezajalaeipour

20 last posts shown.

1 589

subscribers
Channel statistics