Фильтр публикаций


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

برای عضویت در کانال های کاملا اسلامی و اخلاقی با نظم و قوانین خاص خود لطفا روی اسم شان کلیک نمائید.
برای شرکت در این لیست ها👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

@Nikravesh2024


سفارت افغانستان در اسلام‌ آباد نسبت به بازداشت حدود ۸۰۰ شهروند افغان در این شهر ابراز نگرانی کرده است.

‏این سفارت در اعلامیه‌ای نوشته است که افراد بازداشت شده شامل دارندگان ویزه معتبر و کارت‌های PoR و ACC نیز می‌باشند.

‏در اعلامیه آمده است: «نبود وضاحت در مورد شرایط اخذ NOC سبب موارد نگران‌کننده‌ای از بازداشت و اخراج خودسرانه شده است. در میان افراد اخراج‌شده، ۱۳۷ تن شامل کسانی می‌شوند که ویزه‌شان ختم گردیده است اما قبلاً برای تمدید آن درخواست داده اند.»

‏سفارت افغانستان در اسلام آباد همچنان گفته است که دارندگان ثبت نام موقت SHARP/UNHCR نیز شامل افراد اخراج شده هستند.

‏در اعلامیه آمده است: «سفارت امارت اسلامی افغانستان به‌ویژه از گزارش‌های مربوط به بازداشت‌های غیرضروری، تلاشی خانه‌ها و اخاذی از اتباع افغان شدیداً نگران است. ما از حکومت پاکستان تقاضا می‌کنیم تا به این نگرانی‌های جدی به‌صورت عاجل رسیدگی نماید.»

‏این سفارت همچنان از نهادهای حقوق بشری خواسته است تا فوراً در این زمینه مداخله کنند.

@BreakingNews_af


وضعیت مهاجران کشور در پاکستان رو به «وخیم» شدن است

کمیته مدافعان حقوق بشر افغانستان وضعیت مهاجران کشور در پاکستان را رو به «وخامت» توصیف کرده و گفته است که در پی دستورهای صادر شده اخیر توسط اداره‌ مبارزه با تروریزم پاکستان، مشکلات آنان افزایش یافته است.

در اعلامیه این نهاد حقوق بشری آمده است که تدابیر اخیر پولیس و اداره‌های پاکستان در قبال مهاجران افغانستان، باعث آزار و اذیت، اخاذی و موانع اداری دیگری در این کشور شده است.

در این اعلامیه آمده است: «افرادی که بدون مدارک قانونی اقامت هستند، در معرض آسیب قرار دارند و مجبور هستند که به طور غیررسمی از دست پولیس فرار کنند که این امر فشار روانی و مالی سنگینی به آنان وارد می‌کند که با این حال آنان نمی‌توانند برای خانواده‌های شان تامین معیشت کنند.»

کمیته مدافعان حقوق بشر افغانستان از جامعه بین‌المللی، سازمان‌های حقوق بشری و ملل متحد خواسته است که از مهاجران افغانستان در برابر آزار و اذیت، اخراج اجباری و خطرات ناشی از آن‌ها محافظت کنند.

@BreakingNews_af


افزایش همکاری های وزارت خانه ای ایران و افغانستان

علیرضا بیگدلی سرپرست سفارت ج.ا.ایران در کابل با سراج الدین حقانی سرپرست وزارت داخله افغانستان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار دو طرف در خصوص روابط دوجانبه گفتگو کردند.

در این دیدار طرفین تقویت پیوندها و افزایش همکاری وزارت خانه های دو کشور را مورد تاکید قرار دادند.


@BreakingNews_af


Репост из: ترجمان افغانستان
🔴 حماقت مرزی

🟡نویسنده: کوری ان. شکی Kori N. Schake، پژوهشگر روابط بین‌الملل و از مقامات ارشد سابق در وزارت أمور خارجه، دفاع و شورای امنیت ملی امریکا
🟡منبع: فارین افیرز

به گفته تحلیلگران مرکز برنان، یک قانون غیرانتفاعی و ⬅️اندیشکده سیاست عمومی، بسیاری از آمریکایی ها نمی دانند که چرا ارتش ایالات متحده از مرزهای ایالات متحده محافظت نمی کند. اینجاست که جا برای سیاست بازی های جمهوری خواهان وجود دارد و می توانند آنچه می خواهند را به خوبی پیش ببرند. در واقع، سیاست مهاجرت ارتباط مهمی با سیاست خارجی و سلامت اقتصادی ایالات متحده دارد.

⬅️نظرسنجی موسسه تحقیقاتی پیو در جنوری 2021 نشان داد که 68 درصد از آمریکایی ها فکر می کنند که ایالات متحده در مدیریت مرزهای خود کار بدی انجام می دهد. و این درست است: از جنوری 2020، تخمین زده می شود که 200هزار مهاجر هر ماه تلاش کرده اند به طور غیرقانونی از طریق مرز مکزیک وارد ایالات متحده شوند، این بیش از هر نقطه دیگری در 20 سال گذشته است. برخلاف پوشش رسانه‌ای پرشور، اکثریت قریب به اتفاق این مهاجران بزرگسال هستند، نه خردسالان بدون همراه، آن طور که برخی رسانه‌ها ادعا می کنند.

⬅️قانون 1878 Posse Comitatus ارتش ایالات متحده را از فعالیت به عنوان نیروی پلیس داخلی منع می کند. ژنرال‌هایی که قبلاً بیش از حد تحت فشار قرار گرفته‌اند، نمی‌خواهند وظیفه حفاظت از مرزهای ایالات متحده را بر عهده بگیرند و در انجام مأموریت‌هایی که ممکن است احترام آمریکایی‌ها را برای ارتش مخدوش کند، مردد هستند. اما برای ایجاد حمایت بیشتر از تعاملات ایالات متحده در خارج از کشور، رهبران سیاسی باید نشان دهند که می توانند تلاش و منابع بیشتری را برای امنیت مرزها به کار گیرند. نظرسنجی پیو در جنوری 2023 نشان داد که اکثریت آمریکایی ها از دادن پول بیشتر به آژانس گمرکات و حفاظت از مرزهای ایالات متحده برای ایمن‌سازی مرز ایالات متحده و مکزیک حمایت می کنند.

⬅️بیش از اینها پول و پرسنل اضافی مورد نیاز است. آژانس گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده تخمین زده است که بیش از 60 درصد از مهاجران اخیر از مکزیک یا آمریکای مرکزی نیستند، بلکه سفر خود را از مکان های دورتر مانند کلمبیا، کوبا، پرو و ونزوئلا آغاز می کنند و سپس از طریق مکزیک سفر می کنند و وارد ایالات متحده می شوند.

⬅️ایالات متحده باید در نظارت و فناوری های دیگر که توانایی آن را برای ردیابی جابه‌جایی مهاجران از طریق آمریکای مرکزی و ایجاد ممانعت در خارج از مرز ایالات متحده و مکزیک افزایش می دهد، بیشتر سرمایه گذاری کند. در دادگاه‌های جدید مهاجرت برای رسیدگی سریع‌تر به درخواست‌های پناهندگی، در همکاری بیشتر با مکزیک برای جلوگیری از عبور مهاجران از قلمرو آن، در تعامل بیشتر با کشورهای مبدأ مهاجران، همچنین برای کمک به حل مشکلاتی که مهاجرت انبوه را تسریع می کند و علاوه بر آن برای تسهیل بازگشت مهاجرانی که معیارهای مهاجرت ایالات متحده را ندارند، ایالات متحده باید هم سرمایه‌گذاری بیشتری کند و هم باید تمرکز و توجه خود را بیشتر کند.

⬅️شکست در تنظیم صحیح مهاجرت، ایالات متحده را به نادیده گرفتن بزرگترین فرصت ژئوپلیتیک فعلی خود یعنی تحکیم همکاری آمریکای شمالی سوق می دهد. سیاستمداران ایالات متحده به اندازه کافی در مورد جنبه های منفی مکزیک که در جنایت فرو می رود نگران نیستند و به اندازه کافی خلاقانه عمل نمی کنند تا کانادا، مکزیک و ایالات متحده را به یک پلت فرم مشترک برای انرژی، نیروی کار و تولید تبدیل کنند.

⬅️با سیاست‌های مهاجرتی واضح‌تر، زنجیره‌های تامینی که در معرض خطر سلاح‌سازی توسط چین قرار دارند، می‌توانند راحت‌تر به مکزیک منتقل شوند. شبکه‌های انرژی کالیفرنیا و تگزاس را می‌توان با افزایش واردات و صادرات انرژی از کانادا و مکزیک تقویت کرد.

⬅️اگر ایالات متحده فرصت هایی را برای همسایگان مجاور ایجاد می کرد تا به طور مستقیم اقتصاد ایالات متحده را تقویت کنند، آمریکایی ها مزایای شکل دادن به جهان را به روش هایی که امنیت و رفاه را گسترش می دهد، مشاهده می کردند.

⬅️با این حال، تا زمانی که آمریکایی‌ها مطمئن‌تر نباشند که ایالات متحده بر مرزهایش کنترل دارد، ممکن است مایل نباشند از فرصت‌های همکاری که موقعیت جغرافیایی آن ارائه می‌دهد، حمایت کنند.
🔜 @tarjomanaf


برای جلوگیری از سرقت ادبی، سافت‌ویرهای پیشرفته برای دانشگاه‌های کشور خریداری شد

وزارت تحصیلات عالی حکومت سرپرست می‌گوید، به منظور تحقیقات معیاری و جلوگیری از سرقت ادبی، برای نخستین بار سافت‌ویرهای پیشرفته (Turnitinو Grammarly) برای دانشگاه‌های کشور خریداری شده است.

به گفته این وزارت، پس از این با تکثیر سافت‌ویر‌های یادشده در دانشگاه‌ها از سرقت ادبی در مونوگراف‌ها، تیزس‌ها و آثار ترفیعی استادان جلوگیری خواهد شد.


@BreakingNews_af


آزادی ۵۴ پناهجوی قانونی افغان از زندان‌های پاکستان

۵۴ شهروند افغان که با مدارک قانونی اقامت در پاکستان بازداشت شده بودند، آزاد و به افغانستان بازگشتند.

این اقدام در شرایطی صورت می‌گیرد که تنش‌ها بین کابل و اسلام‌آباد افزایش یافته و پلیس پاکستان روند اخراج پناهجویان افغان را تشدید کرده است.


@BreakingNews_af


افغانستان، لقمه خاردار

به تازگی آنتونی بلینکن وزیر خارجه امریکا گفته که دولت دونالد ترامپ هیچ تغییری در سیاست خارجی امریکا در قبال افغانستان ایجاد نخواهد کرد و دیگر نسلی از امریکایی‌ ها وجود ندارد که در افغانستان بجنگد و بمیرد. وی در گفت‌وگویی با نیویورک تایمز گفت که واشنگتن دیگر نمی‌خواهد درگیر جنگ شود و پایان دادن به جنگ افغانستان را یکی از دستاوردهای دولت بایدن می‌داند.
پس از شوروی و انگلیس، امریکا خیال میکرد که قدرتمندتر از این دو کشور است و به همین خاطر به افغانستان حمله کرد و بزرگترین جنگ تاریخ خود را رقم زد. این اشغال 20 سال به درازا کشید، ولی در نهایت این امریکا و نیروهای ناتو بود که با وجود بهترین تجهیزات جنگی با فناوری های پیشرفته، در برابر طالبانی که کمترین تجهیزات داشتند، شکست خوردند و مجبور گشتند از افغانستان خارج شود.
افغانستان برای هر اشغالگری لقمه خاردار بوده و آنچه را نصیب شان کرده، بی عزتی، ذلت و مرگ بوده است و اشاره وزیر خارجه امریکا هم به همین موضوع است که نمیخواهد یکبار دیگر خود را در افغانستان درگیر کند که نتیجه ای جز ذلت و تلفات برای امریکا ندارد. پاکستان که این روزها به ادامه سیاست های قبلی خود، مداخله گری و زورگویی را پیشه کرده و خیال میکند که با زورگویی میتواند طالبان را مطیع کند، ولی اشتباه گذشته را تکرار میکند. نه طالبان مثل غنی هستند که در برابر شیطنت های پاکستان سکوت اختیار کند و نه هم پاکستان قدرتمندتر از امریکا و انگلیس و شوری است که بخواهد نفوذی بر افغانستان داشته باشند.
بهترین راه و مسیر برای پاکستان اینست که با تروریسم مبارزه کند و اگر فکر میکند که طالبان هم باید اقدامی بر علیه تروریسم انجام دهند، با گفتگو و دپلماسی همراه طالبان شوند، نه با دخالت و کشتار غیرنظامیان.



@BreakingNews_af


ورود ۳۰۰ تبعه افغانستان به فیلیپین برای دریافت ویزای مهاجرتی آمریکا

گروهی متشکل از ۳۰۰ تبعه افغانستان روز دوشنبه برای دریافت ویزای ویژه مهاجرتی آمریکا (SIV) وارد مانیل، پایتخت فیلیپین، شدند.

دولت فیلیپین در جولای سال گذشته توافق کرد که به طور موقت میزبان یک مرکز پردازش ویزای مهاجرت آمریکا برای تعداد محدودی از اتباع افغانستان باشد که قصد دارند در آمریکا اسکان یابند.

مقام‌های آمریکایی هنوز مدت زمان رسیدگی به ویزای این پناهندگان را مشخص نکرده‌اند. با این حال، طبق قوانین فیلیپین، متقاضیان ویزا نمی‌توانند بیش از ۵۹ روز در این کشور اقامت داشته باشند.


@BreakingNews_af


ناکارآمدی سازمان ملل در قضیه فلسطین

سازمان ملل متحد به عنوان یگانه نهادی که میتواند موثریت زیادی روی ختم تنش ها و آشتی و صلح جهانی داشته باشد، در مسئله فلسطین از همان ابتدای اشغال تاکنون کار موثری انجام نداده است. یعنی هر باری که این سازمان قطعنامه ای را برای ختم اشغال و تنش در سرزمین های اشغالی تصویب کرده، فردای آن رژیم صهیونیستی اسرائیل با نقض این قطعنامه به تصمیم گیری های سازمان پشت پا زده است. متعاقب آن سازمان ملل هیچ کاری انجام نداده، گویا تمام این قطعنامه ها و تصمیمات نمایشی بوده و فقط برای فریب افکار عمومی انجام شده است.
به تازگی انتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل‌متحد، در ایکس اعلام کرده که ده سال اخیر شامل سال ۲۰۲۴، گرم‌ترین سال‌های ثبت‌شده در تاریخ بوده‌اند. او می افزاید که کشورها باید تا سال ۲۰۲۵ با کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای و حمایت از انرژی‌های تجدیدپذیر، جهان را به مسیر امن‌تری هدایت کنند.
گرم و سردی جهان که دقیقا روی زندگی انسان ها تاثیری زیادی دارد، ولی باید از آقای دبیرکل پرسید که برای نجات زندگی صدها هزار انسان فلسطینی چکاری کردید تا توسط رژیم اسرائیل قتل عام نشوند. کشتار نزدیک به 46 هزار فلسطینی در یکسال قلب سنگ را آب میکند، ولی گویا حقوق بشر برای این مردم مظلوم وجود ندارد برای برای احقاق آن اقدام شود.
رژیم صهیونیستی تمام قوانین جهانی را زیرپا گذاشته و بدترین جنایات جنگی و ضد حقوق بشری را مرتکب شده، اما چرا هنوز این جنایت ادامه دارد و متوقف نمیشود. بنابر این سازمان ملل باید نجات فلسطین را در اولویت قراردهد و به جای فرافکنی و اعمال و بیانیه های نمایشی، گام های عملی بردارد تا جهانی از شر رژیم اسرائیل نجات پیدا کند.



@BreakingNews_af


یک کلام تحریم برندهای اسرائیلی


#تحریم


@BreakingNews_af


حنفی خواستار همکاری چین در تولید برق و تجهیز شفاخانه‌ها شد

عبدالسلام حنفی، معاون اداری رئیس الوزرا، در دیدار با سفیر چین در کابل خواستار همکاری این کشور در بخش تولید برق و تجهیز شفاخانه‌ها شده است.

در این دیدار سفیر چین در کابل گفت که هفتاد سال است که چین و افغانستان باهم روابط دارند و این نشاندهنده عمق روابط میان دو کشور است.

جاو شینگ همچنین با اشاره به رونق تجارت و سرمایه گذاری بین دو کشور افزود که سفارت چین در کابل در یک سال گذشته تعداد زیادی ویزه برای تاجران و شهروندان افغانستان صادر کرده است که این خود نشان دهنده گسترش و تقویت روابط دوجانبه است.


@BreakingNews_af


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
چرا به مردم نمی‌گوییم مهاجرین افغانستانی در ایران سرمایه‌گذاری و اشتغال‌زایی کرده‌اند؟!

حسین کمیلی، فعال رسانه‌ای در گفتگو با شبکه خبر با انتقاد از فضای موجود درباره مهاجرین افغانستانی، این پرسش را مطرح کرد که چرا به مردم گفته نمی‌شود که مهاجرین افغانستانی هم در ایران سرمایه‌گذاری کرده‌اند و هم موجب اشتغال‌زایی شده‌اند؟!


@BreakingNews_af


افزایش بیماری نفس‌تنگی در تخار

محمدآصف محمدی، آمر شفاخانه ولایتی تخار از شیوع بیماری تنگی نفس در این ولایت خبر داد و گفت این بیماری از یک هفته به این‌سو افزایش یافته است.

به گفته محمدی، تا کنون ۴۵۰ کودک در پی ابتلا به این بیماری به شفاخانه ولایتی بستری شده‌اند.

این مقام صحی طالبان افزوده است سرفه شدید و درد سینه از نشانه‌های ابتلا به این بیماری در کودکان است.

این در حالی است که شماری از بیماران در شهر تالقان، مرکز تخار، از نبود دارو و عدم دسترسی به خدمات به موقع در شفاخانه ولایتی تخار شکایت دارند.

@BreakingNews_af


جمعیت هلال احمر افغانی می‌گوید که ۱۸ کودک مبتلا به بیماری سوراخ قلب را به ۴ شفاخانه داخلی در پایتخت برای تداوی و عملیات معرفی کرده است.

این نهاد در خبرنامه‌ای اعلام کرده که تداوی و عملیات این کودکان با کمک مالی جمعیت هلال احمر افغانی انجام می‌شود.



@BreakingNews_af


Репост из: ترجمان افغانستان
🔴 تحقیق تازه: منع آموزش و کار زنان، سالانه ۱.۴ میلیارد دالر به اقتصاد افغانستان زیان می‌رساند

⬅️براساس یک تحقیق جدید انجام‌شده، ممنوعیت دختران و زنان از آموزش و کار در افغانستان سالانه ۱.۴ میلیارد دالر به اقتصاد این کشور زیان می‌رساند.

⬅️این تحقیق که توسط پروفسور هری آنتونی پترینوس از پوهنتون آرکانزاس امریکا با همکاری راجا بن تاویت کتان، آگاه بخش آموزش در بانک جهانی، و رفیع‌الدین نجم، اقتصاددان پوهنتون امریکایی انجام شده است، به تاریخ ۳ جنوری سال روان منتشر شده و روی تأثیرات اقتصادی و اجتماعی آموزش زنان در افغانستان تمرکز دارد.

⬅️در این تحقیق آمده است که زیان وارده از این بابت، نشان‌دهنده کاهش ۲ درصدی عواید ملی افغانستان است.

⬅️نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که با گذشت هر روز ممنوعیت آموزش دختران، نسل‌ها عقب‌تر رفته، خسارات اقتصادی بیشتر شده و امید میلیون‌ها کودک و زن متشبث از بین می‌رود.

⬅️این تحقیق که مزایای اجتماعی آموزش دختران را بین سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۲۱ در افغانستان با سال‌های پس از آن مقایسه کرده است، دریافته که سرمایه‌گذاری در آموزش آن‌ها نه تنها برای زنان، بلکه برای تمام جامعه سود اقتصادی و اجتماعی دوامدار را به‌وجود می‌آورد.

⬅️در این تحقیق بر لغو فوری منع آموزش و کار دختران و زنان در افغانستان تأکید شده و آمده است که سرمایه‌گذاری در آموزش زنان یکی از ابزارهای کلیدی برای رشد اقتصادی و توسعه اجتماعی این کشور است.

⬅️این در حالیست که حکومت سرپرست افغانستان پس از حاکمیت دوباره در آگست ۲۰۲۱ در افغانستان، زنان و دختران را از آموزش بالاتر از صنف ششم، پوهنتون‌ها، و کار در بسیاری اداره‌های دولتی و تمامی اداره‌های غیردولتی محروم کرده است.
🔜 @tarjomanaf


شمس‌الدین محمدی رییس اطلاعات و فرهنگ فاریاب، به طلوع‌نیوز می‌گوید که شب گذشته، در پی سرمای شدید و طوفان، دو فرد ملکی که به‌سوی ولسوالی کوهستان در حرکت بودند، همراه با چهار رأس گوسفند، در منطقه تیر‌بند ترکستان این ولسوالی جان باختند.

‏به گفته آقای محمدی، جسد یکی از قربانیان که خداداد نام داشت، پیدا شده؛ اما جسد فرد دوم تا اکنون دریافت نشده است.

‏رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت فاریاب می‌افزاید که تلاش‌های مسوولان محلی برای پیدا کردن جسد فرد ناپدیدشده در برف همچنان ادامه دارد.

@BreakingNews_af


خانه سازی برای مهاجرین بازگشته به افغانستان

ژائو شنگ سفیر چین در کابل در دیدار با مولوی عبدالسلام حنفی معاون اداری رییس‌ الوزرای طالبان از آمادگی کشورش برای اعمار خانه‌ برای برگشت‌کنندگان، ایجاد سردخانه‌ها و همکاری در بخش‌های زراعت، صحت و معادن افغانستان خبر داد.

سفیر چین در کابل با اشاره به پیشینه روابط دو کشور اطمینان داد که همکاری‌های چین با افغانستان ادامه می‌یابد.

مولوی عبدالسلام حنفی نیز از موضع چین در قبال افغانستان استقبال کرد و همکاری بیشتر این کشور را در بخش‌های تولید برق و تجهیز مراکز صحی افغانستان خواستار شد.

چین روابط دوستانه و خوبی با طالبان دارد و از زمان قدرت گرفتن مجدد طالبان سرمایه گذاری زیادی در افغانستان داشته است.


@BreakingNews_af


🕋 بسْمِ الله الرَّحمٰن الرَّحیم 🕋

🗓 امروز دوشنبه ۱۷ جدی  ۱۴۰۳ هـ. ش

🔸 مطابق با ۶ ژانویه ۲۰۲۵ میلادی

🔹 برابر است با ۵ رجب ۱۴۴۶ هـ. ق



@BreakingNews_af


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
تولید چند میلیارد ربات انسانی


@BreakingNews_af

Показано 20 последних публикаций.