زبان و فرهنگ


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


در کانال تلگرامی "زبان و فرهنگ" علاوه بر انتشار مقالات و دستاوردهای رشته های مختلف علوم انسانی، شرایط اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های خارجی نیز معرفی می گردد
ارتباط با ادمین
@samansameni68

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


#کتاب
عنوان کتاب: "سازمان داعش؛بحران سنی و نبرد بر سر جهادگرایی جهانی"
نویسندگان: حسن ابوهنیه و محمد ابورمان.
مترجمان: دکتر حسن بشیر و سیدمحمدحسین میرفخرایی.
انتشارات: دانشگاه امام صادق (ع)
https://t.me/Langture


#سخنرانی
فایل صوتی سخنان دکتر یوسف اباذری، دانشیار علوم اجتماعی دانشگاه تهران، با موضوع "ناپختگی ایرانیان در اعتراض"
https://t.me/Langture


#دانشگاه

دانشگاه کنکوردیا در کانادا به دانشجویان مقطع دکتری در رشته علوم ارتباطات بورسیه اعطا می‌کند. فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های ایران تا 1 فوریه 2020 فرصت دارند مدارک خود شامل: سوابق پژوهشی، IELTS با نمره 7.50، توصیه‌نامه و ریز نمرات مقطع فوق‌لیسانس خود را به این دانشگاه ارسال کنند. این دانشگاه به یک نفر از دانشجویان مقطع دکترای رشته علوم ارتباطات، علاوه بر معافیت از پرداخت شهریه، ترمی 5000 دلار کانادا حقوق پرداخت می‌کند.

اطلاعات بیشتر در مورد دانشگاه کنکوردیا در کانادا را از سایت این دانشگاه به نشانی زیر دریافت نمایید

http://www.concordia.ca/academics/graduate/communication-phd.html



https://t.me/Langture


article_2700_affb99e39365b9d5a8ed01f6c5a76ba4.pdf
237.2Кб
#مقاله
متن کامل مقاله "مطالعه زبان شناختی عنوان در برنامه های نمایشی" تألیف دکتر آرمان ذاکر و دکتر معصومه مهرابی
https://t.me/Langture


#سخنرانی
🔸معرفی پنل و سخنرانی دکتر سیدحسین سراج زاده، مدیرگروه جامعه شناسی دانشگاه خوارزمی  
https://t.me/Langture


#کتاب
کتاب ارزشمند "احیای علوم سیاسی: گفتاری در پیشه سیاستگری" آخرین تألیف استاد دکتر حسین بشیریه است. ایشان فوق‌لیسانس رفتارشناسی سیاسی را از دانشگاه اسکس انگلستان و دکترای تئوری سیاسی را از دانشگاه لیورپول اخذ نمودند. دکتر بشیریه هم اکنون استاد دانشکده علم سیاست در دانشگاه سیراکیوز نیویورک هستند.

این کتاب که توسط نشر نی در 150 صفحه به چاپ رسیده حاوی سه بخش اصلی است. در بخش نخست حکمت سیاسی پیش از پیدایش علم سیاست اثباتی در سده بیستم توضیح داده شده است. در بخش دوم درباره گرایش علم سیاست اثباتی که در غرب آغاز و سپس به سایر مناطق جهان تسری یافت صحبت شده است. در بخش سوم نخست عوامل گرایش به احیای دانش سیاست توضیح داده شده و سپس مبانی نظری دانش سیاستگری تجویزی بررسی خواهد شد.
https://t.me/Langture


کتاب "احیای علوم سیاسی: گفتاری در پیشه سیاستگری".
تألیف: استاد دکتر حسین بشیریه.
ناشر: نشر نی.
سال چاپ: 1396
حجم کتاب: 150 صفحه

https://t.me/Langture


#سخنرانی
فایل صوتی دکتر مقصود فراستخواه عضو هیات علمی موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی، پژوهشگر و مولف کتاب تاریخ دانشگاه خوارزمی
https://t.me/Langture


4_5884093693597582715.pdf
203.9Кб
#مقاله
متن کامل مقاله "عشق و سیاست" تألیف دکتر محمود سریع القلم، استادتمام گروه علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی
https://t.me/sariolghalam
https://t.me/Langtur


#دانشگاه

دانشگاه کنکوردیا در کانادا به دانشجویان مقطع دکتری در رشته اقتصاد بورسیه اعطا می‌کند. این دانشگاه به دانشجویان دکترای اقتصاد، به عنوان دستیار آموزشی، ترمی 3000 دلارکانادا و به دانشجویانی که در حال تکمیل رساله خود هستند ترمی 8000 دلارکانادا حقوق واریز خواهد کرد. به یک نفر از دانشجویان دکترای اقتصاد نیز که موفق به کسب بورسیه شود، علاوه بر معافیت از پرداخت شهریه، سالانه 10000 دلار کانادا حقوق اعطا خواهد شد. کمک هزینه تحصیلی برای دانشجویان دکترای این رشته فقط برای یکسال و به مبلغ 12000 دلار کانادا خواهد بود. فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های ایران تا 15 ژانویه 2020 فرصت دارند مدارک خود شامل: لیسانس با معدل حداقل 18 در رشته اقتصاد، فوق‌لیسانس در یکی از رشته‌های اقتصاد یا مدیریت بازرگانی و ریاضی با معدل حداقل 18، سوابق پژوهشی مرتبط با رشته اقتصاد، توصیه‌نامه آکادمیک و مدرک IELTS با نمره حداقل 6.50 را به این دانشگاه ارسال نمایند.

اطلاعات بیشتر در مورد دانشگاه کنکوردیا در کانادا را از سایت این دانشگاه به نشانی زیر دریافت نمایید

http://www.concordia.ca/academics/graduate/economics-phd.html


https://t.me/Langture


#سخنرانی
سخنران: دکتر مرتضی مردیها، پژوهشگر مؤسسه مطالعات پیشرفته ردکلیف در دانشگاه هاروارد و استاد گروه فلسفه دانشگاه علامه طباطبایی.
موضوع: نگاه مردم به قدرت سیاسی در ایران.
مکان: پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

@mardihamorteza
https://t.me/Langture


#کتاب
کتابِ صوتیِ «نقد و تحلیل جباریت» نوشته مانس اشپربر، ترجمه کریم قسیم
https://t.me/Langture


#سخنرانی
همایش زیست مؤمنانه در جهان امروز / با شرکت حجت‌الاسلام زایری و دکتر حسن محدثی گیلوایی / دانشکده حقوق دانشگاه تهران / 21 آذر 1397

@NewHasanMohaddesi
https://t.me/Langture


#دانشگاه

دانشگاه کویینز بلفاست در ایرلند شمالی دانشجوی فوق‌لیسانس در رشته «حقوق کودکان» جذب می‌کند. فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های ایران باید تا 31 جولای 2019 مدرک لیسانس حقوق با معدل حداقل 15 ( از دانشگاه‌های دولتی) یا معدل حداقل 16 ( از دانشگاه‌های آزاد) را همراه با IELTS با نمره حداقل 6.50 و سوابق پژوهشی مرتبط به این دانشگاه ارسال کنند. شهریه دانشجویان خارجی سالانه 16400 پوند اعلام شده است.

اطلاعات بیشتر در مورد دانشگاه کویینز بلفاست در ایرلند شمالی را از سایت این دانشگاه به نشانی زیر دریافت نمایید
https://www.qub.ac.uk/courses/postgraduate-taught/childrens-rights-msc/#entry


https://t.me/Langture


#سخنرانی
فایل صوتی درسگفتار پدیدارشناسی جلسه ششم. هایدگر.

مدرس: دکتر مصطفی مهرآیین استادیار گروه علم و جامعه در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور.

https://t.me/mostafamehraeen

https://t.me/Langture


#مقاله

اگر "پیرامون ها" مرکزیت خویش را بیابند، ۱۴۰۰ چگونه کارزاری خواهد بود؟

برخلاف نظر جناب خاتمی و برخلاف نگاه متوهمانه جناب طباطبایی، میدان بازی تغییر کرده است ولی این "میدان تغییر" نیاز به فهم دقیق دارد. چرا میگویم فهم دقیق باید از میدان تغییر داشت؟ زیرا از یک سو، برخی نیروهای منتسب به اصلاحات، هر گونه جدایی از گفتمان اصلاح طلبی را مترادف با پایان جمهوری اسلامی تحدید می کنند و از سوی دیگر، هر حرکتی برای تغییر معادله مرکز-پیرامون را مساوق با "جدایی طلبی" تعریف می کنند. اما از سوی دیگر، نیروهای ناسیونالیست اقتدارگرا ذاتا با نیروهای اسلامیستِ اصلاحات تناسبی ندارند ولی به دلیل استحاله های درونی اصلاحات و تغییر دال های جامعه از اسلامیسم به سوی ناسیونالیسم، منافع مشترکی بین این دو جریان ایجاد شده است و ناسیونالیستهای اقتدارگرا هم هر گونه تحول در رابطه با مرکز-پیرامون و توسعه مرکزیت پیرامون ها را با انگ "تجزیه طلبی" می خواهند در نطفه خفه کنند و دقیقا در همین نقطه است که رویکرد دکتر طباطبایی از منظر تئوریک به یاری اصلاح طلبان میآید و نقطه مشترکی برای سرکوب مفهومی گفتمانهای بدیل ذیل امر متنوع به خدمت گرفته می شود. حال وقتی می گوییم کارزار ۱۴۰۰ بر گفتمانهایی حمل خواهد شد که مرکزیت پیرامونها را بر مرکز تحمیل خواهد کرد، این سخن دقیقا به چه معناست؟ آیا ما سخن از فدرالیسم به زعم جناب خاتمی می زنیم یا سخن از تجزیه طلبی به زعم جناب طباطبایی می زنیم؟ هیچکدام! آیا ممکن است راه سومی هم برگزید؟ پاسخ به این پرسش ایجابی است. به سخن دیگر، به جای دوگانه آزادی و عدالت یا اسلام و ایران و دوگانه های بیشمار دیگر ما می توانیم با تغییر جایگاه مرکز-پیرامون و تثبیت مرکزیت پیرامون ها، دوگانه ها را در مفصلبندی عینی مورد خوانش قرار دهیم و بگوییم "آزادی برای" -مثلا- آموزش زبان مادری، "عدالت برای" -مثلا- توزیع آموزش و پرورش و عدالت دینی و عدالت مذهبی و توزیع عادلانه منزلتهای سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و زبانی و دینی ... . به سخن دیگر، مطالبات اجتماعی و سیاسی و فرهنگی و آموزشی و درمانی پیرامون های ایران باید مرکزیت پیدا کند و سیاستورزانی که این مطالبات مرکزیِ پیرامون ها را جدی می گیرند -و نه اینکه با آنها ابزاری برخورد کنند و قول تاسیس فرهنگستان زبان ترکی یا کردی بدهند و آنگاه دانشجویانی را که در دانشگاه ثبت نام می کنند مورد آزار قرار دهند- در کارزار آتی شانس بیشتری خواهند داشت. به عبارت دیگر، پیرامون ها محکوم به دوگانه فدرالیسم و تجزیه طلبی نیستند بل راه سوم را باید برگزینند و لازمه آن خودآگاهی به وضع تاریخی ایران و راههای شکوفایی مرکزهای پیرامونی است.


دکتر سید جواد میری، دانشیار و مدیرگروه مطالعات ادیان در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

@seyedjavadmiri
https://t.me/Langture


article_2852_803276bdc7c8896549821a01702dab0b.pdf
574.8Кб
#مقاله
متن کامل مقاله "بررسی نقش نمادهای آوایی زبان فارسی در طراحی اسم برند" تألیف دکتر هاشم آقازاده و همکاران
https://t.me/Langture


#دانشگاه
دانشگاه خرونیخن در هلند دانشجوی فوق‌لیسانس در رشته "چندزبانگونگی" جذب می‌کند. فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های ایران تا 15 اکتبر 2019 فرصت دارند مدرک IELTS با نمره حداقل 6.50 همراه با مدرک لیسانس در یکی از رشته‌های مرتبط با علوم اجتماعی یا حقوق با معدل حداقل 16 را به این دانشگاه ارسال کنند. شهریه دانشجویان خارجی در مقطع فوق‌لیسانس این رشته سالانه 12500 یورو اعلام شده است.

اطلاعات بیشتر در مورد دانشگاه خرونیخن در هلند را از سایت این دانشگاه به نشانی زیر دریافت نمایید
https://www.rug.nl/masters/multilingualism/


https://t.me/Langture


#سخنرانی
فایل صوتی سخنان دکتر محمود سریع القلم، استادتمام گروه علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی، با عنوان "آناتومیِ علوم سیاسی در ایران: علوم سیاسی به چه کار می آید؟"
https://t.me/Langture


#دانشگاه

دانشگاه دورهام در انگلستان به دانشجویان مقطع فوق‌لیسانس در رشته «مدیریت و امور مالی اسلامی» کمک هزینه تحصیلی اعطا می‌کند. فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های ایران تا 31 مِی 2019 فرصت دارند ریز نمرات لیسانس با معدل حداقل 14 در رشته‌های مرتبط با مدیریت یا امور مالی و مدرک IELTS با نمره حداقل 6.50 را همراه با سوابق پژوهشی و شغلی خود به این دانشگاه ارسال کنند. شهریه دانشجویان خارجی در مقطع فوق‌لیسانس این رشته سالانه 21500 پوند اعلام شده که یک نفر از دانشجویان واجد شرایط از تخفیف 12500 پوندی برخوردار خواهد شد.

اطلاعات بیشتر در مورد دانشگاه دورهام در انگلستان را از سایت این دانشگاه به نشانی زیر دریافت نماییدف

https://www.dur.ac.uk/business/programmes/masters/islamic-finance/islamic-finance-mgmt/


https://t.me/Langture

Показано 20 последних публикаций.

300

подписчиков
Статистика канала