روانشناسی | HALEH


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


گاهی ۱ساعت مشاوره میتونه انسان رو
از ۵۰سال زندگی غلط و تباهی نجات بده.
ارتباط با مشاور
@HaleAslani

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


| نسبیت عشق در رابطه |

این واقعیت که مردمان از عشق، قصه‌های متفاوتی دارند نکته مهمی را پیرامون عشق آشکار می‌کند؛ تلاش برای درک و شناخت عشق تلاشی عبث و بیهوده است، چرا که هر انسانی برداشت خاص خود را از عشق دارد و برداشت هیچ دو انسانی کاملا یکسان نیست، قصه عشق قصه‌ای فراگیر است اما ممکن است محتوای قصه‌های هر فرد با فرد دیگر تفاوت کلی داشته باشد. اما در عین حال، هر دو انسانی که درگیر یک رابطه مشترکند، لازم است گذشته از قصه‌های فردی خویش به نحوی دست به آفرینش قصه‌های مشترک بزنند.

اغلب می‌گویند که همسران به مرور زمان شباهت بیش‌تری به هم پیدا می‌کنند. این تصور بیش‌تر از آنجا ناشی می‌شود که مردم نه تنها می‌کوشند همسری را انتخاب کنند که دارای قصه‌های همخوان (الگوی خاصی از افکار و رفتار) باشند، بلکه به گونه فعالانه‌ای سعی می‌کنند تا رفتار همسرشان را نیز شکل دهند، با این هدف که رفتار همسر همخوانی بیش‌تری با داستان خودشان پیدا بکند. به عبارت دیگر، چنانچه همسری خود را درست با نقش مطلوب همانند نکند، آن وقت است که فرد خودآگاهانه یا ناخودآگاهانه به صورتی عمل می‌کند که شریکش را به پذیرفتن رفتار مطلوب تشویق کند. روابط نیرومند و متحول‌کننده هستند و ممکن است که ما را بگونه‌ای دگرگون کنند که خوشایند ما نیست. علاوه بر قصه خود ما، قصه همسرمان نیز اثر مشابهی بر روی ما دارد و از طرفی واقعیت چندگانه بودن قصه‌های عشق این وضعیت را پیچیده‌تر می‌کند.

وجود قصه‌های چندگانه از عشق بیانگر این واقعیت است که عشق نه تنها از دیدگاه افراد مختلف مفاهیمی متفاوت دارد، بلکه از دیدگاه یک فرد نیز، یک پدیده ساده نیست و ممکن است فرد به طور همزمان مجذوب چند قصه باشد، بویژه این‌که برخی قصه‌ها وجوه تشابه زیادی با هم دارند.

©Join | @Psychology_Haleh


🌞🌞☀️دوشنبه۳مهر
امروز ، روز جدیدی است.
یک صفحه خالی آماده برای نوشتن ،
نوشتن متنی که تو‌ می خواهی

🌼صبح بخیر
@Psychology_Haleh


⭐️روانشناسی فست فودی....
چطوری فورا حالت رو خوب کنی؟
@Psychology_Haleh


🌟🌟🌟گفتگوی یالوم با بیماری ‌که می خواسته خودکشی کنه.
@Psychology_Haleh


| سندروم اردک |

اگر به شنا کردن اردک در آب توجه کنیم ما تنها قسمتی از بدن او را می‌بینیم که به آرامی بر روی آب در حال حرکت است، درحالی‌که متوجه تقلای این اردک که با تلاش پاهای خود را تکان می‌دهد تا حرکت کند، نمی‌شویم. این اصطلاح توسط پژوهشگران دانشگاه استنفورد پس از بررسی پست‌های چند دانشجو درشبکه‌های اجتماعی که خودکشی کرده بودند ابداع شد. آن‌ها متوجه شدند که این افراد در آخرین پست‌هایی که در فضای مجازی خود منتشر کرده بودند، تصویری شاد، خوشبخت و خوشحال از خود به اشتراک گذاشته‌اند.این سندروم به افرادی اطلاق می‌شود که از افسردگی‌های نهان رنج می‌برند. بسیاری از این افراد زندگی خود را در شرایطی به پایان می‌رسانند، که اطرافیان آن‌ها از درونشان بی‌خبر هستند. در واقع این افراد، برای پوشاندن غم خود سعی در نشان دادن افراطی حال خوب دارند.

@Psychology_Haleh


🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁
بدنت را بپذیر
و دست از جنگیدن با بدنت بردار.
@Psychology_Haleh


عزیزان صبحتون باشکوه و دل انگیز باشه.
@Psychology_Haleh


𝑫𝒂𝒓𝒆 𝒕𝒐 𝒃𝒆 𝒅𝒊𝒇𝒇𝒆𝒓𝒆𝒏𝒕.𝑻𝒉𝒆
  𝒘𝒐𝒓𝒍𝒅 𝒊𝒔 𝒇𝒖𝒍 𝒐𝒇 𝒐𝒓𝒅𝒊𝒏𝒂𝒓𝒚.

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش.
  اين دنيا پره از آدمهاى معمولى!


@Psychology_Haleh


⭐️چرا دروغ می گوییم؟
@Psychology_Haleh


ما در زندگی هر‌روزه، معمولا خود را موجودی در نظر می‌گیریم که آزادانه فکر می‌کند و تصمیم می‌گیرد، که برای بیشتر افراد این صادق نیست. درحالی‌که معمول‌ترین حالت ما شیوه‌ای است که در آن افکار و تفسیر‌هایمان از قبل برای‌مان بسته‌بندی شده‌اند و ما صرفا شیوه‌ای را تحویل می‌گیریم که بر‌پایه‌ی آن ذهنیتی عمومی پيشاپيش جهان را تفسیر کرده است. افراد خویشتن‌آگاهی خود را از دست می‌دهند؛ اجازه می‌دهند توانایی تصمیم‌گیری‌شان نهفته بماند و شیوه‌ی آگاهی عمومی را پیشه می‌سازند، درحالی‌که در تمام این مدت باور دارند پروپیمان‌ترین و راستین‌ترین زندگی‌ها را دارند.

#سبک_زندگی
@Psychology_Haleh


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
صبح بخیر زندگی ☕️🍳

🍃@Psychology_Haleh








Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
آسیب های فرد مهر طلب چیست؟


⚜ روانشناسانی که روی انگیزه‌های افراد مطالعه میکنند دریافته‌اند که بسیاری از زنان موفق پدرانی داشته‌اند که استعداد آن‌ها را پرورش داده و باعث شده‌اند تا از کودکی احساس جذابیت و دوست داشتنی بودن کنند. ماجوری لوزاف دانشمند علوم اجتماعی به مدت چهار سال روی زنان موفق مطالعه کرد و به این نتیجه رسید که وقتی پدران با دختران خود مانند افراد جالب و شایسته احترام و تشویق رفتار میکنند آنها به زنان موفق تری بدل میشوند."احساس" زنانی که چنین رفتاری از جانب پدر خود میدیدند این بوده که پرورش استعدادها در آنها باعث به خطر افتادن زنانگی نمیشود.

این پدران علاقه زیادی به زندگی دختران خود نشان میدادند و آنها را تشویق میکردند تا به طور فعال به زندگی حرفه‌ای یا علاقمندی‌های خود در زمینه سیاست، ورزش یا هنر توجه نشان دهند.زنانی که تایید و پذیرش پدر را احساس کرده‌اند، اطمینان دارند که از سوی دنیا پذیرفته خواهند شد.

📕کتاب: ژرفای زن بودن
مورین_مورداک


⭐️همانندسازی فرافکنانه

☘مراجع ۱ : دکتر من واقعا اولش حساس نبودم، تو این چند سال زندگی با این آدم حساس شدم، اتفاقا تو روابط قبلیم همه میگفتن تو چقدر راحت و پذیرایی!

🌿مراجع ۲ : دکتر شما از دوستای نزدیکم بپرسید من اصلا شکاک نبودم، این همش بهم میگه تو شکاکی!

🌱مراجع ۳ : دکتر از اول رابطه با اشتیاق به من میگفت چقدر خوبه که تو همه کارامو کنترل میکنی با تو خیالم راحته اما الان میگه تو یه کنترلر مریضی!

🌼 در روابط عاطفی و صمیمی ما با کوله باری از خاطرات و تصاویر ذهنی وارد رابطه می شویم.
تصاویری که گاهی روایت منسجمی ندارد و تکه تکه است.
ما این تصاویر تکه تکه را از آدم های مهم زندگی مان بلعیده ایم.
احساسی که نسبت به این تصاویر داریم، احساس امنیت و بقا است.
لذا میخواهیم مجدد این تصاویر تکه تکه شده را بازسازی کنیم.
لذا روی افرادی که بیشترین شباهت را به این تصاویر تکه تکه شده دارند قفل می شویم.
که به آن جذابیت طرحواره ای می گویند. یک عشق آتشین استارت می خورد! این تصاویر تکه تکه شده بیشتر حاوی هیجانات ناخوشایند است. زیرا ما امکان بروزشان را نداشته ایم. لذا یک کار نیمه تمام داریم که در رابطه حال حاضرمان سعی در تمام کردن آن داریم.
 
🌺 یا فردی که انتخاب میکنیم دقیقا با تصاویر تکه تکه ما منطبق می شود. و یا اگر نشود با مکانیسم دفاعی همانندسازی فرافکنانه او را منطبق می کنیم. یعنی این تصویر را روی او بالا میاوریم و سپس به او فشار میاوریم تا با آن منطبق شود. یک حسادت ساده را برچسب کنترلگری زده و به جای مدیریت آن، طرفمان را به سمت کنترلگری واقعی و افراطی هول میدهیم. یک به خود رسیدن و مراقبت از بدن ساده را برچسب جلب توجه کردن می زنیم و طرفمان را به سمت جلب توجه کردن هول می دهیم. دو نفری که وارد رابطه صمیمی می شوند در ابتدا خیلی نسخه بدشان نیستند، اما در رابطه نسخه بدشان شکل می گیرد. حواسمان به برچسب ها و فرافکنی های مان باشد، شاید آن برچسب ها به طرف مقابل مان تعلق نداشته باشد.
     


❇️داستانهایی از طرحواره ها:

◀️داستان شماره1
بیرون رفتن با نامزد برای اکثر مردم لذت بخش است
ولی برای" کیارش "یک مصیبته.
کیارش: دیروز در تاتر احساس کردم صندلیم مشکل داره ، برام ناراحت کننده بود که روی اون صندلی بشینم، عصبی شدم و به مامور سالن اعتراض کردم.به او گفتم که باید به من یک صندلی بی عیب و نقص بدهد. تازه در تمام زمان تاتر بقل دستی ام با همراهش پچ پچ می کرد و حواس منو پرت می کردند.
درمانگر: پس حسابی اذیت شدید، و از وقتی که برای دیدن تاتر گذاشته بودید لذت نبردید .
کیارش: بله خیلی اذیت شدم و عصبی.
درمانگر: انگار جزئیات تمام توجه و حواس شما رو مشغول کرده بود.


وقتی که به گذشته‌ام نگاه میکنم
میبینم بیشتر چیزهایی که نگران‌شان بودم،
هرگز اتفاق نیفتادند.
من زمان و انرژی خیلی زیادی را
هدر دادم تا ناراحت باشم!


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
چرا طرحواره درمانی برای هر فردی لازم است؟

Показано 20 последних публикаций.

234

подписчиков
Статистика канала