کمیته دانشجویی سندیکا


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


کانال اطلاع رسانی کمیته دانشجویی سندیکا
برای ارتباط با ما با آیدی زیر در ارتباط باشین ???
@StudentCommittee_pr
آدرس اینستاگرام کمیته دانشجویی سندیکا ???
bit.ly/SC_SyndiPharma

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


تکمیلی [ بخش ۵ ] /

💢 دغدغه‌های دانشجویی، روشنگر راه پیش‌روی کمیته دانشجویی سندیکا ( ادامه )


❓نماینده زابل نارضایتی خود را از وضعیت پیش‌نیازهای لازم برای ورود به صنعت در دانشکده‌هایی نظیر دانشکده زابل ابراز کرد و در این خصوص حمایت سندیکا را در این جهت خواستار شد و افزایش مدرسه تابستانه که برخی شرکت‌ها برگزار می‌کنند را گام مؤثری در جهت بهبود این وضعیت عنوان کرد

✅ رئیس کمیته آموزش سندیکا با تأکید بر این نکته که سندیکا نمی‌تواند در شیوه آموزش دانشکده‌ها دخالت کند، عنوان کرد: اگر دانشکده تحت عنوان نامه‌ای از سندیکا این تقاضا را بکند، سندیکا پیگیری‌های موردنیاز را انجام می‌دهد ولی پشتیبان مالی این قضیه نخواهد شد.
دکتر کبریایی زاده در رابطه با مسئله مدرسه تابستانه افزود: با پیگیری از طریق همین کمیته و با حمایت سندیکا باید در جهت ترغیب شرکت‌ها و افزایش آن‌ها قدم برداشت.

⚜️ با ما همراه باشید ↶

🆔 @SC_SyndiPharma


تکمیلی [ بخش ۴ ] /

💢 دغدغه‌های دانشجویی، روشنگر راه پیش‌روی کمیته دانشجویی سندیکا ( ادامه )


❓نماینده گیلان از عدم استفاده از PhD های داروسازی در صنعت گلایه کرد و خواستار این شد که برای بهبود وضعیت شرکت‌های داروسازی از افراد توانمند استفاده بیشتری شود، زیرا عدم استفاده از افراد توانمند هم بازده صنعت را کاهش می‌دهد، هم دانشجویان را در رابطه موقعیت شغلی آینده خود دلسرد می‌کند.

✅ دکتر کبریایی زاده این‌گونه به این مسئله پاسخ داد: در حقیقت صنعت نیاز به متخصصینی دارد که بتواند خمیرمایه آن‌ها را متناسب با نیازهای خودش شکل دهد. دانشجویی که PhD گرفته است، به‌طور اختصاصی تلاش کرده است که مقاله داشته باشد و به‌طور اختصاصی فنی را یاد گرفته است. این شاید در سطح مرکز تحقیقاتی که در حال R&D هستند، خوب باشد. خیلی از دانشجوها این اشتباه را می‌کنند. فکر می‌کنند دانشجوی PhD باید برای صنعت تربیت شود. در PhD شما متدولوژی تحقیق را یاد می‌گیری و تحقیقات عموماً Basic است و practical نیست. ماهیت دوره PhD به شما اجازه نمی‌دهد که به سراغ practical research بروی‌. این در تعارض باهدف صنعت است؛ بنابراین اگر دانشجوها دنبال این هستند که به صنعت بروند، من به‌عنوان کسی که صنعت را می‌شناسم، به‌هیچ‌وجه، PhD را ارجح نمی‌دانم مگر این‌که در مرکز تحقیقات فایزر یا نووارتیس باشد. شما در کارخانه داروسازی فایزر و نوارتیس کسی با PhD پیدا نمی‌کنی؛ اما در مرکز تحقیقاتشان، ۸۰٪ افراد محقق و دارای PhD هستند. صنعت داروسازی ما به آن حد نرسیده است که مراکز تحقیقاتی داشته باشیم که ۸۰٪ آن محقق باشند‌. چون صنعت داروسازی ما در بهترین حالت، کپی است و برای کپی داروساز عمومی بهتر از PhD است؛ بنابراین شما باید هدف خود را مشخص کنید. کسی که به من می‌گوید که می‌خواهد PhD اقتصاد و مدیریت بخواند که به صنعت برود یا کسب‌وکار راه بیندازد، به او میگویم که دوره‌های MBA بگذراند بهتر از این است که سر کلاس‌های PhD بنشیند. دانشجوها باید توجه داشته باشند که اگر می‌خواهند در صنعت بروند یا کسب‌وکار راه بیندازند باید در practical course شرکت کنند و دوره‌های متعدد کوتاه‌مدت بهتر از دوره‌های بلندمدت است. ما سعی کردیم در سندیکا، practical course ها را زیاد کنیم. پس کسی که PhD بخواند، محقق می‌شود و محقق خوبی هم می‌شود اما مناسب صنعت نیست.»

⚜️ با ما همراه باشید ↶

🆔 @SC_SyndiPharma


تکمیلی [ بخش ۳ ] /

💢 دغدغه‌های دانشجویی، روشنگر راه پیش‌روی کمیته دانشجویی سندیکا  
 
این نشست با پرسش و پاسخ برای ارائه پیشنهادات از سوی دانشجویان و پاسخ و راهکار عملی از سوی دکتر کبریایی‌زاده و شادمهر راستین ادامه پیدا کرد که برخی از آن‌ها به شرح زیر می‌باشد:

❓نماینده شیراز به این نکته اشاره داشت که در دانشکده‌ها پس از کار برای پایان‌نامه‌ها و سنتز برخی مواد، کار متوقف‌شده و در صورت توانمند بودن ایده وارد مرحله‌ی صنعتی شدن نمی‌شود، از سوی دیگر اگر شرایطی ایجاد شود تا برخی دانشجویان توانمند از طرف سندیکا بورسیه شوند و از دانشجویان پایان‌نامه‌هایی طلب شود که به سمت تولید شدن پیش رود.

✅ دکتر کبریایی زاده در جواب به این مسئله عنوان کرد: «ما در سایت سندیکا، فضایی را ایجاد کردیم که دانشجوهای علاقه‌مند را به صنایع معرفی می‌کنیم. کارخانه‌ها با دانشجو مذاکره می‌کنند. پس از بورسیه شدن شما حقوق می‌گیرید و در قبال آن متعهد می‌شوید و درواقع شکل قراردادی دارد. این کارها در دنیا انجام می‌شود و خیلی رایج است. مثلاً در انگلیس و امریکا، کارخانه‌ها در دانشکده‌ها تبلیغات می‌کنند که بیایید و برای مثال بورسیه Merck شوید. آن‌هایی که این بورسیه را می‌خواهند، ثبت‌نام می‌کنند و مصاحبه می‌شوند و اگر خوب باشند، با دانشجو قرارداد می‌بندند و آینده شغلی دانشجو هم تضمین می‌شود. دوره‌های آموزشی اختصاصی هم برای آن‌ها گذاشته می‌شود.البته برخی طرح‌های صنعتی محرمانه است اگر طرح‌های پژوهشی صنعت محرمانه نباشد و کارخانه‌ها به سندیکا بدهند، ما در سایت قرار می‌دهیم و کمیته می‌تواند به اطلاع همه‌ی اعضا در سراسر کشور برساند.»

⚜️ با ما همراه باشید ↶

🆔 @SC_SyndiPharma


تکمیلی [ بخش ۲ ] /

💢 روایت شکل‌گیری یک رویداد؛ ایران فارما
 
🔸دکتر کبریائی زاده در بخش دیگری از سخنان خود اشاره کرد: «یکی از مهم‌ترین رویدادهای ما ایران فارما ست، نمایشگاه دارویی کشور که شاید حتی وقتی خودمان سال ۱۳۹۳ آن را رقم می‌زدیم و شروع می‌کردیم، گمان نداشتیم تا این حد حرفه‌ای پیش برود. برگزاری حرفه‌ای این نمایشگاه را مدیون نگاه و فکر آقای مهندس شادمهر راستین و خانم لیلا چگینی می‌دانم.»
ایران فارما باید یک رخداد آموزشی باشد، نه یک نمایشگاه؛ این ویژگی را در نمایشگاه‌های خارج از کشور دیده بودم که واقعاً به شکل ایونت و رویداد برگزار می‌شدند؛ مرتب آموزش می‌دهند، کارگاه برگزار می‌شود، دانشجویان حضور دارند و... ولی در ایران هیچ‌وقت فکر نکرده بودیم که یک نمایشگاه می‌تواند یک ایونت باشد و از خود آقای راستین و خانم چگینی خواهش کردیم با همین نگاه برای ما برنامه بنویسند.

🔹کبریایی‌زاده توضیح داد: یکی از چیزهایی که ما همان روز اول در نظر گرفتیم حضور دانشجویان بود، این بلوغ مرحله‌به‌مرحله ایجاد شد. نمایشگاه اول و دوم فقط تور بازدید برای دانشجویان داشتیم ولی از نمایشگاه سوم حضور آن‌ها جدی و پررنگ شد؛ به این نتیجه رسیدیم که دانشجو بیاید و کارگاه و پنل برگزار کند، با شرکت‌ها تعامل داشته باشند و... در نمایشگاه آخر حتی کارگاه ایده پردازی داشتیم.

راستین: تعریف امروز دانشجویان از شغلشان ، ده سال بعد نمود پیدا خواهد کرد

🔸شادمهر راستین به‌عنوان مشاور امور رسانه‌ای ایران فارما هم در این نشست عنوان کرد: «ما در ایران فارما فضای مناسب را برای معرفی یک تشکل فراگیر و هدفمند دانشجویی در اختیارتان قرار خواهیم داد؛ این کار فقط برنامه مدون لازم دارد و اولین سؤال برنامه مدون این است که می‌خواهید به چه نتیجه‌ای برسید؟ روش شما برای رسیدن به آن نتیجه چیست؟ منابع انسانی و منابع مالی شما برای رسیدن به هدفتان چطور تعریف‌شده‌اند؟ به مجموعه این تعاریف و توضیحات پروپوزال گفته می‌شود و ما آمادگی دریافت چنین پروپوزال‌هایی را داریم، آقای ثابتی‌پور رابط دانشجویی و آقای ده‌بزرگی رابط آموزشی ما هستند. تنها چیزی که الان می‌توانم بگویم این است که بتوانید تعریف از صنف خود ارائه کنید، برنامه استقرار داشته باشید و از الان برای امنیت شغلی‌تان برنامه‌ریزی کنید.»

🔹ایشان گفت: «تعریفی که شما امروز از شغلتان دارید، ده سال بعد اجرایی می‌شود. اگر گرایش و تعریفی که الان ارائه می‌دهید وابستگی به مسائل اقتصادی باشد، مطمئن باشید نهادهای تصمیم‌گیرنده برای شما در آینده اقتصادی خواهند بود؛ اگر تعریف شما وابسته به نهادهای مردمی باشد، استقرار و امنیت شغلی‌تان متفاوت خواهد بود و پایداری بیشتری خواهد داشت. تعریفی که شما از شغلتان می‌دهید، باعث می‌شود خودتان در آینده همان را بسازید. امروز گرایشتان به هر سمت باشد، ده سال بعد فعالیت شما در همان حوزه خواهد بود.»

⚜️ با ما همراه باشید ↶

🆔 @SC_SyndiPharma


💢 عناوین کارگروه ها و مسئولین آنها طی جلسه ای میان شورای مرکزی این کمیته مشخص شد.

💠 عناوین کارگروه ها و مسئولین آنها به شرح زیر می باشد :

🔸 کارگروه روابط عمومی: آقای محمدحسن یگانه، نماینده دانشکده داروسازی کرمان

🔹کارگروه آموزش: آقای علی اصلانی، نماینده دانشکده داروسازی زابل

🔸کارگروه اجرایی: آقای پوریا عابدی‌اصل، نماینده دانشکده داروسازی اردبیل

🔹کارگروه پژوهش: خانم زهرا اسماعیلی، نماینده دانشکده داروسازی شیراز

🔸کارگروه ایران‌فارما: آقای امین نظری، نماینده دانشکده داروسازی زنجان

❇ همچنین با نظر شورای مرکزی آقای مهدی فرقانی، نماینده دانشکده داروسازی تهران، به عنوان هماهنگ کننده اصلی و آقای سینا دریتیم، نماینده دانشکده داروسازی تبریز، به عنوان مسئول جلسات این کمیته منصوب شدند.

🔺 منتظر رویداد های پیش‌رو باشید!

#هر_دانشجو_یک_امید

⚜️ با ما همراه باشید ↶

🆔 @SC_SyndiPharma


تکمیلی [بخش ۱] /

💢 کمیته دانشجویی سندیکا پلی بین نسل فعلی و نسل آینده ساز

🔹در ابتدای جلسه دکتر عباس کبریایی‌زاده ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری این نشست، با اشاره به این‌که برگزاری چنین هم‌اندیشی‌هایی می‌تواند پل و رابطی بین دو نسل باشد، بیان کرد: «این ارتباط باید مستمر باشد؛در چشم به هم زدنی جای ما با نسل جدید عوض خواهد شد و آن‌ها در جایگاه فعلی ما خواهند نشست؛ بنابراین یکی از وظایف اصلی ما، آماده‌سازی شرایط و برقراری ارتباط لازم بین دو نسل است.

🔸کبریایی زاده ادامه داد: بدون اغراق بسیاری از ناکامی‌ها درزمینه داروسازی، مربوط به تشکل‌های داروسازی است که از آن جمله می‌توان انجمن داروسازان و سندیکا رانام برد؛ قضاوت مردم درباره داروساز و همچنین شکل‌گیری هویت یک داروساز و مسائلی ازاین‌دست، همه و همه به خود ما برمی‌گردد.
ایشان تصریح کرد: انگشت اتهام به سمت خود ما است، چراکه نتوانسته‌ایم هویت داروساز را در داروخانه درست معرفی کنیم و نقش او را به‌عنوان یک فرد مؤثر در گروه سلامت تبیین کنیم. نقش انجمن‌ها و سندیکاها و تشکل‌های حرفه‌ای دراین‌باره مؤثر است و می‌تواند کلیدی باشد.

اهداف و مشکلات

🔹به تعبیر ایشان، صنعت داروسازی در هر کشوری در وهله اول باید پاسخگوی ملت خودش باشد؛ مسئولیت اصلی ما به‌عنوان داروساز، قابل‌دسترس کردن در حیطه های تحقیق،تولید،توزیع،عرضه و... است و باید تضمین کنیم که داروی باکیفیت به دست مشتری و بیمار برسد و اطمینان داشته باشیم که بیمار دارویش را درست مصرف می‌کند.

🔸او گفت: «سیر داروسازی ما تا قبل انقلاب ،مسیری برگرفته از الگو یا مدل توسعه صنعتی در قبل از انقلاب بوده؛ بدون آن‌که بخواهیم نقد کنیم به‌هرحال الگوی مناسبی برای کشور ما نبود و بعد از انقلاب، می‌بینیم که هشتاد درصد نیاز کشور به واردات دارو وابستگی داشته و فقط کمتر از ۲۰ درصد تولید می‌شده است. صنعت داروسازی ما از بعد دارو و مهارت کم‌عمق‌ترین صنعت بوده است.»

🔹دکتر کبریایی زاده در ادامه اشاره کرد: «ضعف در آموزش داروسازی، عدم شجاعت و مهارت کافی و همچنین دیواری که بین دانشگاه و صنعت وجود دارد، ازجمله مسائل نگران‌کننده است.»

⚜️ با ما همراه باشید ↶

🆔 @SC_SyndiPharma


💠 اسامی نماینده های دانشکده های داروسازی در کمیته دانشجویی سندیکا به ترتیب حروف الفبا - بر اساس نام دانشکده - :

✅ دانشگاه های سراسری

🔹دانشکده داروسازی اردبیل
سعیده علیزاده @Dr_alz
پوریا عابدی اصل @pooria_abediasl

🔸 دانشکده داروسازی ارومیه
یاسمن نادربابایی @Yasi_nb

🔹دانشکده داروسازی اصفهان
سعید ناجی @saeed_naji
طاها صافی @Taha_safi

🔸دانشکده داروسازی البرز
آرتین ترشیزی @aventad
مهدی مقیمی @MahdiMoghimy

🔹 دانشکده داروسازی بقیه الله
حسین بیگانه @H_Biganeh
روح الله احمدیان @Novinpendar_2017

🔸دانشکده داروسازی تبریز
سینا دریتیم @seyed_s199
سودا علی‌بیگی @DrSevdaBeigi

🔹دانشکده داروسازی تهران
مهدی فرقانی @mahdiforghani
محمد‌میلاد اصلانی @Miladimir

🔸دانشکده داروسازی جندی شاپور اهواز
فرشاد قریشوندی @Farshad_ghr
سروش جعفریان @Soroushiation

🔹دانشکده داروسازی زابل
علی اصلانی @Ali_aslanie
مهدی ارگی @Mehdi_argi

🔸دانشکده داروسازی زنجان
مسعود پنبه ای @Pharmacist_MP
امین نظری @Aminnazari98

🔹دانشکده داروسازی شهید بهشتی
سارا رضایی @Microlepsis

🔸دانشکده داروسازی شیراز
صدرا ندیمی @Sadranadimi
زهرا اسماعیلی @Zahra_esmailiiiii

🔹دانشکده داروسازی کرمان
عاصف رحمتی @Asef_rahmati
محمد حسن یگانه @mrbr97

🔸دانشکده داروسازی کرمانشاه
سعید محمدی @SMOHMM
محمد پژوهی @Mopazh

🔹دانشکده داروسازی گیلان
صبا بوذری @Sababouzarii
پاشا ابراهیمی @Pasha_ebm

🔸دانشکده داروسازی مازندران
میلاد دهپناه @MiladDehpanah

🔹دانشکده داروسازی مشهد
نگین توابی @Negtvb
فائزه فخرایی @faeze_fakhraei

🔸دانشکده داروسازی همدان
محمد توکلی @MoTavkoli
بیتا تکبیری @Bitatkb

🔹دانشکده داروسازی یزد
قائم دشتی @Ghdashti
مصطفی زارع بیدکی @Mzb23477

✅ دانشگاه های آزاد

🔸 دانشگاه آزاد تهران
محمدحسن حسینی فرشباف @MohamadFarshbaf
ایمان صیاد @Dr_sayad

🔹دانشگاه آزاد آیت الله آملی
مریم باران @Maryam_baraan
محمد محمودپور @Microlepsis

🔸دانشگاه آزاد واحد دامغان
مصطفی هاشمی @Mostafa_Hashemi73
محمدرضا بهرامی @mrbr97


💠 اسامی شورای مرکزی کمیته دانشجویی سندیکا :

🔘زهرا اسماعیلی ( دانشکده داروسازی شیراز )
🔘پوریا عابدی اصل ( دانشکده داروسازی اردبیل )
🔘علی اصلانی ( دانشکده داروسازی زابل )
🔘سینا دریتیم ( دانشکده داروسازی تبریز)
🔘محمدحسن یگانه ( دانشکده داروسازی کرمان )
🔘امین نظری ( دانشکده داروسازی زنجان )
🔘مهدی فرقانی رامندی ( دانشکده داروسازی تهران )

🔹اعضای علی البدل :
🔘سعید محمدی ( دانشکده داروسازی کرمانشاه )
🔘سعید ناجی ( دانشکده داروسازی اصفهان )

⚜️ با ما همراه باشید ↶

🆔 @SC_SyndiPharma


💢 نخستین نشست کمیته دانشجویی سندیکا در روز سه شنبه 16 بهمن ماه در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور نمایندگان دانشکده های داروسازی سراسر کشور ، مسئولین سندیکای صاحبان صنایع دارو های انسانی و نمایندگان موسسه رسایش برگزار شد.
این جلسه از ساعت 11 به مدت 7 ساعت و در سه بخش برگزار گردید.

🔺در بخش اول این جلسه ، دکتر کبریایی زاده ، نائب رئیس سندیکا سخنانی در رابطه با لزوم وجود رابطه ای بین نسلی که در این زمان و این دوران کشور را اداره می‌کند و نسلی که قرار است در آینده مسئولیت‌ها را به عهده بگیرد ایراد و بر اهمیت چنین کمیته تاکید کرد .

🔹در ادامه به روایت شکلی گیری رویدادی به نام ایران‌فارما پرداخت و افزود : نمایشگاه ایران‌فارما ، تنها یک نمایشگاه برای عرضه محصولات دارویی کشور نیست . در حقیقت ایران‌فارما یک رخداد آموزشی است که کارگاه ها و پنل ها و سایر موقعیت های آموزشی در آن برگزار میشود .

🔸در بخش دوم این نشست ، مهدی فرقانی ، نماینده دانشکده داروسازی علوم پزشکی تهران ، ایجاد راه‌های ارتباطی دوطرفه بین دانشجویان و صنعتگران و آشنایی دو طرف از توانایی‌ها و پتانسیل‌های یکدیگر را رسالت مهم این کمیته نامید و کمک به گسترش دانشگاه نسل سوم را از اهداف دیگر تشکیل این کمیته برشمرد.

🔹فرقانی صحبت‌های این بخش خود را با اشاره به فعالیت‌های آتی این کمیته به پایان رساند و در آخر افزود: نکته حائز اهمیت در رابطه با کمیته دانشجویی سندیکا این است که فعالیت این کمیته به‌هیچ‌عنوان محدود به رویداد ایران فارما نبوده و بناست قبل و بعد ازاین رویداد بزرگ نیز فعالیت داشته باشد که جزئیات آن پس از تشکیل کارگروه‌های مربوطه اعلام خواهد شد.

🔻در بخش انتهایی این نشست اعضای شورای مرکزی این کمیته که شامل 7 نماینده می باشد ، با رای اعضای این کمیته انتخاب شدند .

💠 خبر های مشروح این جلسه متعاقبا در این کانال اطلاع رسانی خواهد شد

🌐 لینک متن کامل خبر :

🔗 syndipharma.org/index.php/newsletters1/domestic-news/1478-ارتباط-بین-دو-نسل.html 🔗

⚜️ با ما همراه باشید ↶

🆔 @SC_SyndiPharma


⭕️ امروز سه شنبه ۹۷/۱۱/۱۶ نشست کمیته‌ی دانشجویی سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی، با مشارکت ۳۵ نماینده از ٢٢ دانشکده‌ی داروسازی کشور و با حضور دکتر کبریایی زاده ، رییس کمیته آموزش سندیکا ، دکتر سلیمانجاهی ، دبیر سندیکا و مهندس راستین رئیس هیئت مدیره موسسه رسایش در دانشکده داروسازی دانشگاه تهران برگزار شد.

اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام میگردد.


⚜️ با ما همراه باشید ↶

🆔 @SC_SyndiPharma


💢 درباره سندیکای صاحبان صنایع دارو های انسانی

⭕ سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران با عضویت 97شرکت تولیدی ، 16 شرکت عضو وابسته، 14 شرکت صادراتی و 8شرکت پخش دارو از سال 84 با اهداف زیر برای اعضای زیرمجموعه خود آغاز به کار کرده است :

✅ ساماندهی تولید داروهای انسانی ،
✅ بهبود کیفیت و توسعه صادرات،
✅ بازاریابی مستمر به منظور کسب اطلاعات عرضه، تقاضا، قیمت، بازارهای مصرف و توسعه صادرات،
✅ حمایت از منافع تولیدکنندگان دارو،
✅ تلاش براي افزايش دسترسي به بازارهاي جهاني و ايجاد فرصت‌های مناسب سرمایه‌گذاری،
✅ مشاركت در تدوين استانداردهاي مورد نياز توليد داروهاي انساني و نظارت بر چگونگی اجراي آن از طريق تاسيس شرکت‌های بازرسي


🔰 در ششمین دوره هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران:

🔘 دکتر احمد شیبانی بعنوان رییس ،
🔘 دکتر عباس کبریایی‌زاده نایب رئیس اول ،
🔘 دکتر غلامرضا اخوان فرید نایب رئیس دوم ،
🔘 دکتر مرتضی خیرآبادی ، دکتر ابوالحسن احمدیانی، دکتر محمدرضا زرگرزاده، دکترمهرداد علیمیان از اعضای اصلی هیئت مدیره ،
🔘 حسن ریاحی به عنوان بازرس
🔘 دکتر مهدی سلیمانجاهی به عنوان دبیر سندیکا

مشغول به فعالیت هستند.

⚜️ با ما همراه باشید ↶

🆔 @SC_SyndiPharma


کمیته دانشجویی سندیکا ، متشکل از دانشجویان ۲۲ دانشکده داروسازی و با همکاری شورای صنفی دانشکده های داروسازی به منظور پر کردن شکاف موجود میان دانشگاه و صنعت ایجاد شده است.

🔹 ایران‌فارما ۲۰۱۸ با استقبال قابل توجهی از دانشجویان از سراسر کشور همراه بود. به همین علت سندیکای صاحبان صنایع دارو های انسانی ( برگزار کننده رویداد ایران‌فارما)، تصمیم به ایجاد کمیته دانشجویی سندیکا گرفته است.

🔸این کمیته در نظر دارد علاوه بر ایجاد محیطی برای استفاده دانشجویان داروسازی از " ایران‌فارما ۲۰۱۹ " ، در طول سال نیز با برگزاری رویداد های مختلف در تهران و شهرستان ها ، قدمی موثر در ایجاد ارتباط میان دانشگاه و صنعت بردارد و با فراهم نمودن بستری مناسب برای " افزایش آگاهی نسبت به موقعیت های شغلی و مهارت های لازم در صنعت داروسازی " ، پنجره ای باشد رو به آینده شغلی روشن تر دانشجویان

🔺منتظر رویداد های پیش‌رو باشید!

#هر_دانشجو_یک_امید

🌐 صفحه اینستاگرام کمیته دانشجویی سندیکا را به آدرس زیر دنبال کنید

🔗 http://bit.ly/SC_SyndiPharma 🔗

⚜ با ما همراه باشید ↶

🆔 @SC_SyndiPharma

Показано 11 последних публикаций.

332

подписчиков
Статистика канала