فضل‌اللهی


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана



Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: کانال رسمی استاد عبدالحکيم سيدزاده
⭐ حج نوعی جهاد!

⚡در حج و جهاد انسان از همه چیز می برد و برای محبوب خویش وقت و مال و نیرو صرف می کند.

⚡در حج عمل "رمل" (رژه در سه دور طواف) فلسفه نظامی دارد و از عملیات جهادی است.
⚡ پیامبر صلی الله علیه وسلم خطاب به شیرزنان صحابه که شوق جهاد داشتند فرمود: "جهادکن الحج" جهاد شما حج است.
⚡ شاید تاخیر فرضیت حج در آخر عصر هجرت به دلیل آن بوده که پیش از آن میدان جهاد به صورت گسترده در جزیره العرب بسیار داغ بوده و در آن معنای جهاد به صورت اتم موجود است.
⚡️کثرت دعا عمل مشترک در جهاد و حج است.
⚡️ مشقت فراوان نیز در هر دو وجود دارد.

✍🏻 عبدالحکيم سيدزاده

◀️ کانال رسمي استاد عبدالحکيم سيدزاده
https://t.me/joinchat/AAAAAD5hNc2FmcnRCM0ORw
✅ تماس با ما:

@sayedzadeh2016


*جوانان بدانند*

🔸نبود فرهنگ مطالعه و گریز از کتاب در بین قشر جوان جامعه به مراتب زیان‌بارتر از معضل بی‌کاری، افزایش آمار طلاق و اعتیاد است، زیرا جهل و نادانی اساس و مسیر کوتاه ابتلا به این معضلات است.

دکتر عبدالکریم بکار


به بهانه افتتاحیه انجمن طلاب

انجمن طلاب نامی آشنا برای طلاب و فیض یافتگان جامعة الحرمین الشریفین. کمتر طلبه‌ای را می‌توان یافت که انجمن‌طلاب گوشه‌ای از خاطرات دوران طلبگی او را به خود اختصاص نداده باشد و البته چه بسیار طلابی که در خلال خاطرات دوران طلبگی خود با همکاری و مشارکت در فعالیت‌های انجمن در جهت پرورش استعدادهای خود سهمی برده‌اند.
انجمن طلاب به خود می‌بالد که در آغوش گرم خود شخصیت‌هایی را پرورش داده که امروز در نقش نویسندگانی چیره دست و سخنورانی توانا و فعالانی خدمتگزار در جامعه مشغول فعالیت هستند و بارها پیشرفت خود را حاصل لحظه لحظه‌های فعالیت در فعالیت‌های انجمن طلاب در کنار تلاش‌های بی وقفه خود عنوان داشته‌اند.
اگر بخواهیم به عنوان نمونه، افتخاری از افتخارات انجمن طلاب را به عنوان الگو معرفی کنیم یقینا مفتی رعایت الله روانبد رحمة‌الله‌علیه شخصیتی است که می‌تواند برای هر طلبه الگوی تمام نمایی باشد که نیاز جامعه روز است. به گواه اساتید پایبندی به قوانین مدرسه، اهتمام به درس‌ها و سعی و تلاش در فعالیت‌های انجمن در جهت بارور کردن استعدادهای خود از شاخص‌های این شخصیت بی نظیر در دوران طلبگی بود است.
اما انجمن‌ طلاب، انجمن طلاب حرکتی طلبگی است زیر نظر اساتید که با مشارکت داوطلبانه طلاب، اهداف علمی و فرهنگی را دنبال می‌کند. انجمن‌ طلاب بخشی از فعالیت‌های حوزه در جهت پرورش استعدادهای علمی، مدیریتی، تقویت نشاط علمی و اجرای برنامه‌های تکمیلی همسو با آموزش‌های حوزه می‌باشد. از جمله مزایای فعالیت در انجمن طلاب ایجاد اعتماد به نفس، حمایت از حداقل توانمندی‌ها، زمینه سازی برای انجام کارهای علمی هر چند کوچک، فرهنگ سازی و بویژه ایجاد فرهنگ علمی، کشف استعدادهای طلاب، ایجاد فضای نشاط، قراردادن طلبه در سیر هدف اصلی آموزش و ایجاد روحیه کار گروهی و جمعی می‌باشد.
طلاب با فعالیت در انجمن طلاب ضمن ترویج و تعمیق فضای علمی در حوزه، زمینه رشد خود را نیز فراهم می‌آورند. انجمن طلاب فرصتی برای پیاده‌سازی آموخته‌ها و مشاهده نتایج آن در عمل نیز هست؛ بنابراین دور از انتظار نخواهد بود که طلبه فعال در انجمن‌ طلاب را فردی بدانیم که بمراتب نسبت به هم‌کلاسی‌های خود در زمینه‌های کارِ گروهی، مدیریت و اجرا، هم‌اندیشی، آزاداندیشی و تفکر انتقادی توانمندتر و باتجربه‌تر است؛ چنین توانمندی‌ها و مهارت‌هایی است که خروجی حوزه را در عمل شایسته‌تر و توانمندتر می‌سازد.

✍سعید فضل‌اللهی چهارشنبه 26 تیر 98

@SaeedFazlollahi


تا موسم حج فرا می‌رسد تازه انسان‌های منحرف که صرفاً حج این رکن مهم اسلام را هدف قرار داده‌اند به فکر فقرا می‌افتند.
غافل از اینکه اسلام زکاتی نیز برای کمک به فقرا فرض قرار داده که از ارکان مهم دین مبین اسلام است.
#بد نیست از این این دلواپسان بپرسیم شما برای کمک به نیازمندان چکار کردید؟
آیا از اسراف‌های خود زدی تا دست فقیری را بگیری یا فقط مشکل شما با حج است؟


#تلنگر
پیامبربه ما خیانت نکرده. هر آنچه از خیر و شر بوده به ما سفارش کرده.
این ما هستیم که در صورت عدم توجه به سفارش‌های آن‌حضرت به خود خیانت کردیم.
صلی‌الله‌علیه‌وسلم

✍ فضل‌اللهی


دشمنان قوم من

آنانی هستند که از هزینه آموزش و توسعه بلوچستان می‌کاهند
و
بر هزینه تخریب چهره بلوچ و بلوچستان می‌افزایند.

✍ فضل‌اللهی














Репост из: قلم، ادب، فرهنگ و رسانه
❇️به بهانۀ آغاز سال تحصیلی مدارس علوم دینی در سیستان‌وبلوچستان

✍🏻 یعقوب شه‌بخش

🔹دوستی که در یکی از مدارس علوم دینی زاهدان مدرس است، می‌گفت چند شب پیش، یکی از طلاب مدرسه‌مان را مغموم یافتم. پرسیدم چه اتفاقی افتاده؟ با صدایی گرفته گفت: «استاد، من تازه امروز فهمیدم این مدرسه‌ای که در آن ثبت نام کرده‌ام، مدرسۀ موردنظر من نبوده و من به اشتباه اینجا آمده‌ام. حالا هم که کار از کار گذشته و نمی‌توانم به [...] بروم و آنجا درس بخوانم.»
چنین نمونه‌هایی ما در مدارس دینی خودمان کم نداریم. باز جای شکرش باقی‌ست که این بنده خدا از قبل مدرسه‌ای برای تحصیلش انتخاب کرده و فقط هنگام ثبت نام بی‌دقتی کرده است. هستند طلابی که برای آنها فقط مهم آن است که در مدرسه‌ای دینی ثبت‌نام‌ کنند و تا پایان سال کسی کاری به کارشان نداشته باشد.

🔹مهم و حیاتی آن است که ما برای تحصیلِ علم، هدف و برنامه داشته باشیم. حساب‌شده عمل کنیم و بی‌گدار به آن نزنیم. پای گوهر عمرمان در میان است، سرمایه‌ای که اگر مفت آن را از کف بدهیم، تا زنده‌ایم باید حسرت بخوریم. تباه می‌شویم و عذاب می‌کشیم. این را سرنوشت کسانی که به این ظرافت‌ها دقت نکرده‌اند، می‌گوید. از سرنوشت دیگران درس بگیریم.
در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که خانواده‌ها بیش از آنکه به فکر حل مشکلات آموزشی فرزندان خود باشند، به حل مشکلات معیشتی‌شان می‌اندیشند. انصافاً حق هم دارند، زندگی چنان سخت شده که چاره‌ای جز این ندارند. برهمین‌اساس اگر اجازۀ تحصیل به فرزندان خود بدهند، نقش چندان پررنگی نمی‌توانند در جهت‌دهی و راهنمایی تحصیلی‌ آنها داشته باشند.
در چنین شرایطی حداقل آنانی که برای تحصیل علم به مدارس دینی روی می‌آورند باید حساب همه‌چیز را بکنند؛ چرا و با چه هدفی می‌خواهند در مدارس دینی تحصیل کنند. چه چشم‌اندازی برای فردای خود دارند. کدام مدرسۀ دینی با چه ویژگی‌هایی می‌تواند آنها را به اهدافی که از پیش تعیین کرده‌اند، برساند و چه الزاماتی را پس از ورود به مدرسۀ موردنظرشان باید مدنظر قراردهند.

🔹مسئولیت اصحاب مدارس دینی نیز در چنین شرایطی بسیار خطیر است. این بنده معتقدم طلاب مدارس دینی در همین شرایط سخت کنونی به‌خوبی قابلیت موفق شدن را دارند. اگر تک‌تک استادان و مسئولان آموزش مدارس با جان‌ودل کار کنند، تک تک طلاب را مثل فرزندان خود دوست بدارند و مهم‌ترین دغدغۀ زندگی‌شان مسئولیتی باشد که در این مدارس برعهده گرفته‌اند، طلاب مدارس دینی ما در جامعه تحول‌آفرین خواهند شد، شک نکنیم.

https://t.me/Qalam_A_F_R


#تلنگر

لحظه‌ای را تصور کنیم که به ایستگاه آخر عمر رسیدیم از ما پرسیده شود:
چه همراه داری؟
چه جوابی داریم؟

https://t.me/SaeedFazlollahi


امنیت و آرامش جامعه در گرو قرآن است.


Репост из: مفتی محمدقاسم قاسمی
*پیام ویژه مفتی محمد قاسم قاسمی خطاب به اهل علم و علما*

👇👇👇👇

◼ خدمت همه اهل علم و اهل فکر و مبلغان و مفسران و مفتیان عرض می‌شود که عصر حاضر را دریابند و در اظهار نظر و صدور فتوی از شتابزدگی و افراط گری بپرهیزند.

◼ زمان حاضر با گذشته متفاوت است؛ طوری نباشد که در جوش و خروش فتوایی بدهد و بلافاصله علیه او و نظریه‌اش دلایل انبار شود. امروزه با توجه به دسترسی به کتب و مکتبه شامله و علامه گوگل، بررسی دلایل زیاد مشکل نیست.

◼ جمع ارادتمندان، شاگردان و طرفداران، احساساتی گاهی مشکل آفرین می‌شوند. همه باید دقت کنند و به هوش باشند، در برخی امور که متداول شده‌، رایزنی دسته جمعی لازم است.

◼ براستی که اظهار تفردات و اصرار بر تفردات و دعوت به تفردات و تجهیل دگراندیشان، نوعی سطحی نگری و نشانه کم بینشی و دلیل احساساتی بودن است.

*اللهم أرنا الحق حقا وارزقنا اتباعه، وأرنا الباطل باطلا وارزقنا اجتنابه.*

☘☘☘
https://t.me/joinchat/AAAAADwzTaeInlyq4z0EzQ




#سنت_اندیشی

تمام غارها تاریک هستند بجز غار (کهف) موجود در قرآن ما
زیرا نوری می‌تاباند که مابین دو جمعه را روشن می‌کند!

ابوسعید خدری رضی الله عنه گوید: رسول‌الله ﷺ فرموده است: "مَنْ قَرَأَ سُورَةَ الْکَهْفِ یَوْمَ الْجُمُعَةِ، أَضَاءَ لَهُ مِنْ النُّورِ مَا بَیْنَ الْجُمُعَتَیْنِ" «هر کس، روز جمعه، سوره کهف را بخواند میان دو جمعه برایش نورانی می‌گردد».

منبع: واقع عصر حاضر


💫سنگران دین را پاس داریم

ماه شوال ماه بازگشایی مدارس علوم دینی‌ست. مدارس دینی سنگرهای مقاوم دین‌اند، آبادی این سنگرها به وجود سربازان اسلام است. سربازان اسلام همان طلاب و علمای ربانی‌اند.
برای استحکام و تداوم این سنگرها همواره نیاز به سربازانی است که با جان و مال خود برای پاسبانی از حریم دین و شریعت تلاش کنند.
می‌طلبد مردم مومن و مسلمان جامعه اسلامی با حمایت‌های جانی و مالی خود همواره حامی این سربازان دین باشند. شایسته است همزمان با بازگشایی مدارس علوم دینی نقشی در تشویق فرزندان جامعه اسلامی برای تحصیل علوم دینی داشته باشیم. تا بدین طریق سهمی در پیشبرد اهداف اسلامی داشته باشیم.
نکته اینکه، تحصیل علوم دینی به معنای نفی بقیه علوم نیست، بلکه ضرورت و نیاز جامعه ما تحصیلات دینی و به اصطلاح دولتی است. از این رو سعی و تلاش همگان تربیت فرزندانی «متدین» ، «متخصص» و «متعهد» باشد.

✍ فضل‌اللهی ( ۷ تیر ۹۷)

https://t.me/SaeedFazlollahi


#تلنگر

زمانی که الله تعالی خواستند پیامبرش را توصیف کنند نسب، مال و یا صورت او را توصیف نکرد. بلکه الله تعالی فرمودند: « وَإِنَّكَ لَعَلى خُلُقٍ عَظِيمٍ؛ و بی گمان تو، بر اخلاق بزرگی قرار داری»

#ارزش تو به اخلاق تو بستگی دارد.
@SaeedFazlollahi

Показано 20 последних публикаций.

76

подписчиков
Статистика канала