ناگفته هاي سايبري


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


دنياي سايبري با وجود قابليتهاي زياد، ناگفته هاي فراواني دارد كه دانستن انها ضرورت بسيار جدي براي هر كاربر بويژه والدين است.
ارتباط با ادمین: @cyber_sos

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


روشهاي غالب خريد انلاين ايرانيان
@cyber1396


آيا تلوزيونهاي هوشمند از خانه ها جاسوسي ميكنند؟
@cyber1396


آيا تلوزيونهاي هوشمند از خانه ها جاسوسي ميكنند؟
طبق اطلاعات ويكيليكس سازمان CIA از بدافزاری با نام Weeping Angel برای شنود به وسیله تلویزیون های هوشمند سامسونگ استفاده کرده که در سال 2014 با همکاری همتای انگلیسی خود یعنی MI5 کدنویسی شده است.

«متیو هیکی»، محقق امنیت و یکی از مؤسسان «هکر هاوس» توضیح می دهد که Weeping Angel همانند یک اپلیکیشن معمول و نه مانند نرم افزاری شبیه به یوتوب، به صورت غیر محسوس فعالیت کرده و اقدام به ضبط صدای محیط می کند. همچنین می تواند به رمز عبور شبکه وای فایی دسترسی پیدا کند که تلویزیون از طریق آن به اینترنت متصل شده است.

گفتنی است بدافزار مورد اشاره از این طریق می تواند شبکه وای فای قربانی را هک کرده و به تمام نام کاربری ها و رمز عبورهای ذخیره شده در مرورگر تلویزیون دست یابد. علاوه بر آن قابلیت دیگری نیز با عنوان «Fake Off» وجود دارد که حتی در زمان خاموش بودن تلویزیون نیز به شنود خود ادامه می دهد.

«هیکی» با بررسی یادداشت های CIA در مورد پروژه مذکور مشاهده کرد که در بخشی از آن به عدم کارایی روش های نصب از طریق USB در برخی از فیرمورهای خاص اشاره شده، بنابراین گمان می برد که Weeping Angel از طریق USB به تلویزیون رخنه کند. با این وجود او عنوان کرد که کماکان ممکن است راه هایی برای آلوده شدن تلویزیون از راه دور نیز وجود داشته باشد.

او در بخشی دیگر از سخنانش گفت:

به نظر می رسد ابزار مورد اشاره در حال توسعه است و هم اکنون با توجه به اسناد فاش شده قادر به ضبط ویدیو نیست اما باید گفت که این یک هدف برای پروژه مذکور است. بدافزار می تواند صداها را ثبت کند ولی قادر نیست آنها را بدون وقفه برای CIA استریم کند. در عوض آنها را روی تلویزیون ذخیره کرده و زمانی که CIA با وای فای هات اسپات به مکان باز گردد، تلویزیون آن را شناسایی کرده و فایل های ضبط شده را آپلود می کند.

لازم به ذکر است تاکنون سامسونگ از اظهار نظر در مورد اطلاعات فاش شده خودداری کرده اما در حال حاضر کاربران می توانند با بروزرسانی تلویزیون خود به آخرین نسخه ارائه شده توسط کمپانی کره ای، در امان باشند.
@cyber1396


🚨هشدار‼️؛ ایمیل های آلوده با نام قوه قضائيه


📍محققان جاسوس‌افزاری به نام Sirana را کشف کرده است که با پنهان کردن خود در قالب فرم پیوست یک احضاریه از طرف قوه‌ی قضاییه از طریق ایمیل منتشر می‌شود.
👮‍♀️در این پیوست، بدافزار با استفاده از شکلک استاندارد پوشه‌های ویندوز روی فایل اجرایی خود، کاربر را فریب می‌دهد تا این فایل را اجرا کند. این جاسوس‌افزار پس از اجرا و نصب خودکار، از تمامی اطلاعات وارد شده توسط کاربر از طریق صفحه‌ی کلید لاگ‌برداری کرده و همچنین به سایت‌ها و صفحات پرداخت و بانک‌های ایران حساس می‌باشد و از کلیک‌های کاربر در این صفحات نیز عکس‌برداری می‌کند.
🕵🏿از این طریق (حتی در صورتی که کاربر از صفحه‌ی کلید ایمن سایت‌ها استفاده کند) اطلاعات کارت بانکی و همچنین نام کاربری و کلمات عبور وی در سایت‌های مختلف توسط این جاسوس‌افزار ذخیره‌شده و در نهایت به نویسنده‌ی جاسوس‌افزار ارسال می‌شود.


⚠️⚠️اکیدا به تمامی کاربران توصیه می‌شود که قبل از باز کردن پیوست هر ایمیل از معتبر بودن فرستنده‌ی آن مطمئن شوند و همچنین از ضدویروس‌های به روز استفاده کنند.⚠️⚠️

@cyber1396


چگونه در دام باجگيرها مي افتيم؟
@cyber1396


اعتياد به بازيهاي رايانه اي چيست و معتاد بازيهاي رايانه اي كيست؟
@cyber1396


خطرناك-آني
در صورتيكه اين پيام از سمت آشنايان برايتان ارسال شد يعني دستگاه وي آلوده يا زامبي شده و بدون اختيار صاحب دستگاه اقدام به ارسال پيام به همه ليست مخاطبان ميكند.
كليك نكنيد.
@cyber1396


✅چند اقدام مهم که پس از هک شدن باید انجام دهید

1️⃣تمامی گذرواژه‌های خود را تغییر دهید.

2️⃣قابلیت دسترسی به حساب‌های کاربری خود را از تمامی دستگاه‌های دیگر پایان دهید.

3️⃣سیستم‌عامل کامپیوتر و گوشی هوشمند خود را به‌روزرسانی کنید.

4️⃣آنتی‌ویروس سیستم خود را به‌روزرسانی کنید.

5️⃣ در صفحات مجازی خود اعلام کنید که هک شده‌اید.
@cyber1396


متاسفانه بدافزار موسوم به فيلترشكن امدنيوز در حال گسترش است.

این لینک آلوده به بدافزار غالبا با پيامك توسط گوشي هاي الوده ارسال ميشود. از دانلود آن اجتناب کنید.
@cyber1396


🔴هشدار؛ باج افزار هايي با زبان فارسي در حال گسترش است. پیغام باج خواهی به زبان فارسی کشف شده که برای بازکردن فایل ها مبلغ 2 بیت کوین (حدود 160 میلیون تومان) از قربانی درخواست می کند.
@cyber1396


بعد از سه سال تحقیق و بررسی، ثبت بیش از حد عکس سلفی به عنوان یک اختلال روانی با نام سلفیتیس (Selfitis) به رسمیت شناخته شد

جالب اینه نرخ ابتلای آقایون بیشتر از خانوما هست

https://www.google.com/amp/s/nypost.com/2017/12/15/selfitis-is-a-genuine-mental-disorder/amp/

@cyber1396


انتشار ويروس در پوشش یک فیلترشکن

تحلیل‌های فنی بر روی کد مهاجم نشان می‌دهند که حمله این بدافزار، با دریافت یک پیامک فریبنده که مدعی ارایه فیلترشکن از طریق یک آدرس وب (امد نيوز) است، آغاز می‌شود. با کلیک کردن کاربر بر روی لینک مذکور، بدافزار بر روی تلفن قربانی دانلود می‌شود. از کاربر در زمان نصب، مجوز دسترسی به مواردی از جمله فهرست مخاطبین و خدمات پیامک اخذ می‌شود. در ادامه بدافزار لینک انتشار خود را برای تمام افراد موجود در فهرست مخاطبین ازطریق پیامک ارسال می‌نماید. پس از آن فهرست مخاطبین حذف می‌شود.
💊برای پیشگیری از این حمله و حملات مشابه، به کاربران اکیدا توصیه می‌شود که از دانلود و نصب برنامه‌ها ناشناس و خطرناك پرهیز نمایند و در زمان نصب برنامه‌ها به دسترسی‌های تقاضا شده از سوی آن‌ها دقت بیشتری داشته باشند.
بکارگیری برنامه‌های ضد ویروس بر روی تلفن‌های همراه و تهیه پشتیبان از اطلاعات ارزشمند نیز به عنوان یک سیاست کلی در مقابله با بدافزارها توصیه می‌گردد.
@cyber1396


واقعيتهاي هك در يك نگاه
@cyber1396


جلوگیری از هک شدن گوشی های هوشمند

1️⃣بازنکردن لینک ها و پیوست های موجود در ایمیل های ناشناس

2️⃣عدم استفاده از بازی ها و اپلیکیشن های موجود در منابع غیرمعتبر

3️⃣انجام ندادن امور بانکی توسط مرورگرها با گوشی هوشمند

4️⃣خاموش نگه داشتن وای فای و بلوتوث

5️⃣به روز نگه داشتن دستگاه

6️⃣استفاده از نرم افزارهای امنیتی اصل
@cyber1396


مشخصات يك شهر هوشمند
@cyber1396


روشهاي خريد آنلاين ايرانيان
@cyber1396


تصویر دوربین های هک شده
@cyber1396


تصویر دوربین های هک شده
وبسایت IPVM اقدام به تهیه گزارش نقشه پراکندگی دوربین های آسیب پذیر برند Hikvision در آمریکا را به صورت انلاین کرده است.در این سایت شما می توانید با کلیک بر روی نشانگرهای مشخص شده تصاویر دوربین های هک شده را به صورت زنده مشاهده نمایید.
در این نقشه نشانگرهای قرمز در حدود 600 مورد و نشانگر های زرد حدود 1200 مورد می باشد.
نشانگرهای قرمز حاکی از این است که دوربین مورد نظر کامل هک شده و عبارت HACKED جایگزین Camera Name شده است.
نشانگرهای زرد رنگ نیز تعداد دوربین هایی که از طریق آسیب پذیری قابل هک شدن هستند را نمایش میدهد که بعد از بررسی چندین مورد توسط ما مشاهده گردید که تصاویر این دسته از دوربین ها نیز به راحتی قابل مشاهده می باشد.
برای مشاهده نقشه دوربین های هک شده و دیدن تصاویر آن ها و همچنین توضیحات تکمیلی بیشتر می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:
https://ipvm.com/reports/hik-hack-map

نمونه این نقشه برای دوربین های کشور ما نیز وجود دارد که بدلایل اخلاقی از معرفی آن معذوریم اما شدیدا توصیه میشود هنگام نصب و راه اندازی دوربین های مدار بسته اصول امنیتی آنرا دقیقا رعایت کنید.
@cyber1396


سلام
ضمن عذرخواهی بابت تاخیر در بروزاوری مطالب، متاسفانه اشکال از اختلال در عملکرد نرم افزار تلگرام بود.
با تشکر
تیم تا مین محتوا


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
نحوه اضافه کردن کاربر جدید در تلگرام
@cyber1396

Показано 20 последних публикаций.

1 121

подписчиков
Статистика канала