یادداشت‌های یک همیشه دیزاینر


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


این کانال فرصتی است که مواجهات با دنیا را به تحریر دربیاورم.
ارتباط با ادمین:
negin.yashmi@gmail.com

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
این ویدئو رو دیدم یاد یکی از اساتید طراحی صنعتی افتادم که تز خودش دوچرخه بود و عقیده داشت هر کاری روی دوچرخه لازم بوده انجام شده و دیگه نباید بهش پرداخت!!!
🔖 join us 🔻🔻🔻
🦊 @designerdiaries


منظور از محصول در ادبیات استارت‌آپی چیست؟
مطلب هفته‌گذشته‌ام در صفحه دانش روزنامه جام‌جم

متن کامل:

http://jjo.ir/wtitgykh

🔖 join us 🔻🔻🔻
🦊 @designerdiaries


اگر می‌خواین داده‌محور باشین اما به اندازه کافی داده ندارید باید چیکار کنین؟
این مقاله به این موضوع پرداخته:

https://jonyablonski.com/articles/2017/balancing-data-with-intuition/

🔖 join us 🔻🔻🔻
🦊 @designerdiaries




امروز با کارآموزا بحث درباره موسیقی الکترونیک و دیزاین شکل گرفته براساس اون شد. این رو محمد فرستاد که بنظرم مقاله ارزشمندی اومد (نویسنده هم ایرانی هست). می‌فرستم شما هم یه نگاهی بهش بندازین:

https://medium.com/@manahabibian/rewind-app-ui-case-study-3e32bafc7058


🔖 join us 🔻🔻🔻
🦊 @designerdiaries


📱تجربه کاربری من با tele2
وقتی توی فرودگاه مسکو پیاده شدیم اولین چیزی که به ذهنم رسید خریدن سیم‌کارت بود. هتل‌مون وای‌فای داشت ولی اپ‌های مسیریاب و تاکسی‌های اینترنتی همه به نت احتیاج داشتد. در این گیر و دار متوجه کمپین شرکت tele2 شدم که دستگاه جدید سیم‌کارت اتوماتیک‌اش را رونمایی کرده بود. این دستگاه شامل یک اسکنر پاسپورت بود که پس از انتخاب نوع سیم‌کارت و اسکن پاسپورت و امضای قوانین یک سیم‌کارت به افراد می‌داد. شانس خوب من بود که درست در روز کمپین به مسکو رسیده بودم و یک سیم‌کارت مجانی هدیه گرفتم. خدماتشون انقدر خوب بود و دسترسی‌های عالی بهم میداد که باعث شد یه سرچی درباره tele2 بکنم. یک چیز جالب درباره این اپراتور (که حدود ۲۵ میلیون یوزر داره) اینه که تمرکز اصلی‌اش رو روی بحث اینترنت اشیا گذاشته و سیم‌کارت‌هاش بستر مناسبی رو برای توسعه اینترنت اشیا فراهم می‌کنه. خلاصه اینکه یادم آمد از کشته خویش هنگام درو و ۴۰ میلیون یوزری اپراتورهای داخلی

http://www.tele2.com/

🔖 join us 🔻🔻🔻
🦊 @designerdiaries


🔴چیزهایی که قبل از OKR باید بدانیم!
📝نویسنده: سهیل صمدزاده

🔸در مسیر کار با چند تیم توسعه خلاق و مستعد، دریافتم که بسیاری از سازمان‌ها از سیستم OKR صرفاً به شکل یک ابزار و «کلیشه» استفاده می‌کنند. به همان صورت که با اسکرام، داستان کاربر و یا حتی جیرا رفتار می‌شود! وقتی با «کلیشه‌ها» کار می‌کنید، همیشه افرادی هستند که آن را دوست دارند و عده‌ای نیز از آن متنفرند! به‌محض کنار گذاشتن کلیشه‌ها و پرداختن به اصول پنهان پشت آن‌ها، علاوه بر در اختیار داشتن نظرهای موافق، بخشی از (اگر خوش‌شانس باشید، همۀ) نظرات مخالف را نیز جلب خواهید کرد! امتحان کنید.
🔹راهنماهای زیادی در خصوص OKR به زبان‌های مختلف وجود دارد ولی اکثر آن‌ها دارای نقاط ضعفی در مفاهیم پایه هستند. تشریح این مفاهیم پایه، به‌ویژه به زبان فارسی، می‌تواند به درک بهتر و پذیرش آسان‌تر سیستم OKR در سازمان کمک کند. مفهوم OKR آن‌چنان پیچیده و حتی جدید نیست، ولی به دلیل اینکه اکثر مفاهیم بنیادی‌اش مانند Objective و Key Result در زمان نگاشت به زبان فارسی و در گفتگوها دچار کُنتراست و تشویش معنایی می‌شوند، اغلب باعث سردرگمی استفاده‌کننده می‌گردد.

🔸تعریف OKR – Objectives and Key Results
که می‌توان آن را به «اهداف عینی و دستاوردهای کلیدی» برگردان کرد، یک «سیستم هدف چینی» است که توسط شرکت‌های بزرگی مانند گوگل و توییتر مورداستفاده وسیعی قرارگرفته است.

🔹چرا «هدف چینی» و نه «هدف‌گذاری»!؟ تحقیق بیشتر در چگونگی عملکرد این سیستم، متقاعدتان خواهد کرد که اهداف به‌صورت جورچین در کنار هم چیده (و گاهی برچیده!) می‌شوند تا تصویر بزرگ‌تر و متعالی‌تری را بسازند.
اهداف افراد، کسب‌وکارها، سازمان‌ها، حتی دولت‌ها و به‌طور کل ابناء بشر در ۲ دسته‌بندی عمده قرار می‌گیرند:

اهداف موضوعی (Subjective Goals)
اهداف عینی (Objective Goals)

🔸تفاوت حساس این دو را به شکل زیر می‌توان توصیف کرد:

اهداف موضوعی، نیت عمومی‌تان برای ارتقاء چیزی است. مثال: عزم جدی برای شادتر زیستن!
اهداف عینی، مقصود قابل‌اندازه‌گیری‌تان برای دستیابی به چیزی است. مثال: کاهش ۱۵% از وزن در سه ماه آینده

🔹شاخص‌ترین تفاوت این دو در وجود یا عدم وجودِ «نقطه پایان مشخص» نهفته است. برای اهداف عینی همواره یک نقطه پایان، متصور است. سیستم هدف چینی OKR، بر روی اهداف عینی متمرکز است و تلاش می‌کند با تثبیت و شفاف‌سازی مؤلفه‌های هدف، محیطی پویا و متوازن برای دستیابی به آن‌ها بسازد.

🔸تفاوت عمده متد ORK با سیستم‌های هدف چینی سنتی، در قابلیت ذاتیِ «تنظیم‌پذیری تکراری» آن است. اهداف در این سیستم به‌صورت مستمر بازبینی و دوباره تنظیم می‌شوند تا جنبه‌های فکری گوناگونِ موجود در سازمان، امکان ظهور و بروز داشته باشند و درنتیجه خلاقیت و مشارکت سرتاسری در بیشینه‌ترین حالت ممکن قرار گیرد.
🔹در بازه‌هایی مشخص که عموماً فصلی است، مأموریت‌های کلان سازمان به اهداف عینیِ قابل‌اندازه‌گیری تقسیم‌شده و برای هر هدف، شاخص‌های اندازه‌گیری کلیدی معین می‌گردد.
برای مستند کردن اهداف از روشی «داستان‌گو» استفاده می‌شود تا اهداف هرچه «کوتاه‌تر» و «به خاطر سپردنی‌تر» باقی بمانند:

I will ___________as measured by ______________

بهترین اهداف در دو بخش توصیف می‌شوند: (۱) دست آورد نهایی چیست، و (۲) دستیابی به آن چگونه اندازه‌گیری می‌شود. در حقیقت بخش دوم (as measured by) است که یک «خواستنی» را به یک «هدف» واقعی تبدیل می‌کند!

🔸در ادبیات OKR، به بخش اول Objective – O و به بخش دوم Key Results – KR اطلاق می‌شود. برای هر هدف عینی، حداقل ۲ و حداکثر ۵ معیار اندازه‌گیری که دربرگیرنده اعداد و ارقام مشخصی است، تعیین می‌شود. تلاش برای تنظیم بیش از ۵ دستاورد کلیدی برای هر هدف نه‌تنها به خاطر سپاری آن‌ها را دشوارتر می‌کند بلکه تمرکز را که عنصر اصلی در OKR است مختل خواهد کرد.

مقاله کامل:
https://goo.gl/JV34EE

🔖 join us 🔻🔻🔻
🦊 @designerdiaries


این سایت یکی از دوستامه که نکات خیلی خوبی از برنامه‌نویسی توش می‌نویسه، اگه دوست داشتین برید استفاده کنین

http://www.adeveloper.org/

🔖 join us 🔻🔻🔻
🦊 @designerdiaries




سرمایه‌گذاری هوشمندانه فوتبالیست‌ها در استارتاپ‌ها


🔖 join us 🔻🔻🔻
🦊 @designerdiaries


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
کلیپ گذشتن و رفتن پیوسته (تو خیلی دوری) از گروه بمرانی

🔖 join us 🔻🔻🔻
🦊 @designerdiaries


🎵🎶 دو سه روزی هست که درگیر کلیپ گذشتن و رفتن پیوسته گروه بمرانی هستم. دیدنش انقدر حس لذت در من ایجاد کرد که فکر کردم چندخطی درباره‌اش بنویسم. این کلیپ اثر ارزشمندی است و سناریو و ساخت آن باعث شد کنجکاو شوم و به دیدن کارهای دیگر علیار راستی بروم. جایی خواندم که بهزاد عمرانی میخواسته حس فقدان و تنهایی را در این آلبوم نمایش دهد که الحق حداقل درباره این آهنگ موفق عمل کرده است. ویدئوی اثر هم تداعی‌گر این حس هست و بازی خوبی که راستی از بازیگران گرفته بیانگر همین موضوع است (به طور مثال دقیقه ۲:۵۵ تا ۳:۱۲ و ۳:۵۱ تا ۳:۵۷)
البته اثر خالی از الهام گرفتن(یا اسکی رفتن) نیست و من را خیلی به یاد کلیپ های‌هوپس گروه پینک فلوید انداخت بخصوص مرد دوچرخه‌سوار، اما امتیازات کار بالا بود و خوش‌ساختی اثر به چشمم آمد. دوست داشتم که شما هم در دیدن این اثر با من همراه شوید. این کلیپ را در ادامه (در پست بعدی) فرستاده‌ام.

لینک کلیپ های‌هوپس گروه پینک‌فلوید
https://www.youtube.com/watch?v=7jMlFXouPk8

🔖 join us 🔻🔻🔻
🦊 @designerdiaries
Pink Floyd - High Hopes (Official Music Video)
The official promo video for 'High Hopes' by Pink Floyd, taken from the album 'The Division Bell'. The 20th Anniversary Edition of Pink Floyd's 'The Division...




Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
فیلم کوتاه طبقه بعدی
🔖 join us 🔻🔻🔻
🦊 @designerdiaries


خواندن این مطلب را به همه توصیه می‌کنم. به شکل خوبی داستان موفقیت ایسلند را روایت کرده است.

http://tarjomaan.com/neveshtar/8635

🔖 join us 🔻🔻🔻
🦊 @designerdiaries




جشن روز طراحی صنعتی
نگارخانه برگ


🔖 join us 🔻🔻🔻
🦊 @designerdiaries


Репост из: جورنو
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
چگونه قنداق کردن حتی در بزرگسالی به آرمیدگی ما کمک می کند؟
#نوآوری
#کسب_و_کار
#حل_مسأله

🔖 join us 🔻🔻🔻
https://t.me/joorno





Показано 20 последних публикаций.

875

подписчиков
Статистика канала