سیاست‌نامه پلاس


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


اندیشه و بیشتر از اندیشه
کانال اصلی مجله
https://t.me/goftemaann

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


«#ایران_همینجاست_که_ایستاده_ایم» عنوان عام سلسله نشست‌هایی برخط است که با همکاری مجله #سیاست_نامه و #موسسه_مطالعاتی_بشیریه برگزار می‌شود. نشست #یازدهم این مجموعه با سخنرانی دکتر #عارف_مسعودی و با عنوان «تحول مفهوم مقاومت در تاریخ ایران» ساعت ۱۹ روز شنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.


#سیاست_نامه
@politicalmag
@goftemaann
instagram.com/politicalmagazine


#موسسه_مطالعاتی_بشیریه
@bashiriyehins
www.bashiriyeh.ir
instagram.com/bashiriyeh.ins


📄متن

➕ علوم انسانی رهایی‌بخش
🔻 پی‌گفتاری بر سخنرانی وزیر علوم در جشنواره فارابی

📝 «حامد زارع»
🧰 نویسنده و روزنامه‌نگار
 
▫️وقتی برای نخستین بار یک دانش‌آموخته و متخصص علوم انسانی در مصدر وزارت علوم قرار می‌گیرد، نباید تعجب کرد که یکی از راهبردی‌ترین خطابه‌ها در طول تمام سال‌های برگزاری جشنواره فارابی از سوی وزیر ایراد شود. با این همه سخنان سیمایی صراف علاوه بر رویکرد راهبردی، از جسارت قابل توجه سیاسی نیز برخوردار بود.

▫️او در سخنان خود با اشاره به فقیرترشدن سطوح مختلف جامعه ایران، تهدیدی که متوجه شعار وفاق ملی رئیس‌جمهور شده را متذکر شد. از سوی دیگر با تاکید بر شان سیاست‌گذارانه علوم انسانی، هشدارهای تحقیقات مبتنی بر این علوم را مبنی بر لزوم پایان دادن به برخورد فیزیکی با مقوله حجاب و همچنین فیلترینگ یادآور شد.

▫️سیمایی در یکی از کانونی‌ترین فرازهای سخنان خود با هدف‌گیری قرائت‌های ایدئولوژیک از علوم انسانی، خواستار شنیدن صدای علم آزاد از سوی ارکان قدرت در ایران شد. او همچنین با اشاره معناداری به از دست رفتن توان حل مسئله از سوی حاکمیت، با ارجاع به سخنان رضا داوری اردکانی فیلسوف ایرانی،بازگشت به علوم انسانی را به عنوان دانش زمینه‌ساز توسعه خواستار شد.

▫️سیمایی صراف به عنوان یک حقوق‌دان با اذعان به این نکته که همان طور که قوانین پایانی دارند، سیاست‌ها هم پایان دارند، فهم به موقع پایان یک سیاست را یکی از مهمترین آموزه‌های علوم انسانی ارزیابی کرد. آموزه‌ای که اگر حکومت‌ها از آن غفلت کنند، با سیلی سخت واقعیت روبرو می‌شوند. وزیر علوم در پایان سخنان که خود که بر خلاف سنت ناپسند بداهه‌گویی از سوی مسئولان که نتیجه‌ای جز اتلاف وقت مستمعان ندارد، بسیار مختصر اما پراثر و همچنین از روی متن مکتوب چنین جمع‌بندی کرد: «بدانیم ناکامی سیاست‌، عار نیست اصرا بر سیاست ناکام، عاراست.»

▫️اگر چه این سخنان گاه تکراری و شاید شعاری شده باشد، اما طرح آن سوی یک حقوق‌دان، آن هم در سمت عالی وزارت علوم و در مراسم اختتامیه بزرگترین رویداد علوم انسانی ایران در حضور رئیس‌جمهور نشان‌گر توجه دوباره‌ای است.

▫️یکی از ویژگی‌هایی که دانش‌آموختگان و متخصصان علوم انسانی می‌توانند از آن برخوردار باشند، فهم مرزهای بین حیطه‌های معرفتی و همچنین عدم التقاط و اغتشاش مفاهیم است. درست به همین خاطر است که وزیر علوم حقوق‌دان نه تنها متوجه است، بلکه بدون لکنت اعلام می‌کند که مفاهیمی نظیر عدالت، آزادی،استقلال، حق تعیین سرنوشت و جمهوریت از محصولات علوم انسانی هستند.

▫️این در حالی است که برخی از دانش‌آموختگان علوم طبیعی یا فنی و مهندسی، به دلیل عدم آشنایی با بن‌مایه‌های شکل‌گیری مفاهیم، دچار اشتباهاتی می‌شوند که وقتی در وضعیتی نظیر مسئولیت دولتی یا مرجعیت علمی قرار داشته باشند، اثرات تخریبی بی‌شماری دارد. کثیری از بحث‌هایی که افرادی نظیر مهدی بازرگان و یدالله سحابی در گذشته برای توجیه برخی آیات قرآنی داشتند و یا بحث‌های ایدئولوژیک و گاه خطرناکی که برخی افراد رادیکال همین امروز ارائه می‌دهند، همه و همه نشان‌دهنده لزوم فهم و سپس کاربرد درست مفاهیم است.

▫️مباحث نوپدیدی که به عنوان طب اسلامی از سوی برخی اشخاص با اهداف و نیات مشخص مطرح می‌شود، از جمله ثمرات اغتشاش مفاهیمی است که با دامن زدن به آگاهی کاذب، وضع علمی کشور را دچار مخاطره می‌کند. به همین خاطر هم سیمایی صراف در روز معارفه خود به عنوان وزیر علوم روی همین نکته انگشت تاکید نهاد و یکی از کارهای مهم را معطوف به تفکیک علم از شبه علم دانست و از لزوم بازگشت علم به معنای دقیق کلمه به مرجعیت دانشگاهی کشور و همچنین ضرورت ایستادگی در برابر مخالفان علم سخن به میان آورد.

▫️اما سخنرانی وزیر علوم در جشنواره فارابی به عنوان تکمله‌ای بر سخنانش در روز معارفه که هر دو در حضور رئیس‌جمهور ایراد شد، نشان می‌دهد، حساسیت وزارت علوم در برابر ترویج شبه‌علم و یا عدم تن دادن به الزامات توسعه در حالت مطلوبی قرار دارد. سیمایی صراف با آموزش و پژوهشی که در علوم انسانی داشته، به خوبی به شان محوری این دانش در راهبری مسیر توسعه آگاه شده و مصمم است علوم انسانی را به عنوان چراغ راهنمای وضعیت توسعه‌نیافتگی لحاظ کند.

▫️باید امیدوار بود که ثمرات این کار مهم به جامعه بازگردد و بتوان با استناد و اتکا به علوم انسانی رهایی‌بخش از جهل، خرافه، شبه‌علم و بالاتر و سیاه‌تر از همه اینها،توسعه‌نیافتگی راه نجاتی جست.

📍برگرفته از روزنامه سازندگی. شماره ۱۸۶۸
🔖بازنشرِ مطالب به معنای تأیید کلِّ محتوای آن نیست!

🎲@politicalmag


📖 کارگاه آموزشی
«فن ترجمه تخصصی در علوم‌ سیاسی و روابط بین‌الملل»

🎙️
با تدریس:
دکتر
#منصور_براتی
مترجم، پژوهشگر و دانش‌آموخته دکتری اندیشه سیاسی

🕠 زمان:
دوشنبه ۱۰ دی‌ماه ۱۴۰۳
ساعت ۱۶ تا ۱۹:۳۰


برای دریافت اطلاعات بیشتر به وبسایت موسسه (لینک زیر) مراجعه کنید:

https://bashiriyeh.ir/c/کارگاه_آموزشی_فن_ترجمه_تخصصی_در_علوم_سیاسی_و_روابط_بین_الملل_


ارتباط در واتس‌اپ و تلگرام:
۰۹۲۱۸۵۰۹۸۹۷


#مجله_سیاست_نامه
@politicalmag
#موسسه_مطالعاتی_بشیریه
@bashiriyehins


🎙پوشه شنیداری نشست برخط با موضوع:

«چرا ايران را بايد دوست داشت؟»


🗣 #روح_الله_اسلامی
استادیار دانشگاه فردوسی مشهد

▪️جغرافیای فعلی ایران، حاصل تلاش ملتی است که با اندیشه و عمل، هویتی یگانه برای این سرزمین ساختند

▪️ایران تنها میراث پایدار ما در جهانی گذرا است

▪️ملیت ایرانی مبتنی بر شهروندی و حقوق برابر است.

▪️زبان فارسی، زبان مدنی و فرهنگی ایران، یکی از مهم‌ترین عوامل وحدت‌بخش در میان ملت ایران است

▪️کثرت‌گرایی فرهنگی در ایران نه تنها تهدید نیست، بلکه فرصتی است برای پیشرفت.

▪️ایران، به‌عنوان یکی از کانون‌های تمدن بشری، نیازمند تعامل سازنده با کشورهای همسایه است.

🗓شنبه اول دی ۱۴۰۳

#سیاست_نامه
@goftemaann
@politicalmag
instagram.com/politicalmagazine

#موسسه_مطالعاتی_بشیریه
@bashiriyehins
www.bashiriyeh.ir
instagram.com/bashiriyeh.ins




📄متن

➕شمع روشن دانشکده
🔻درباره دکتر قاسم افتخـاری

📝 «احمد زیدآبادی»
🧰 نویسنده و روزنامه‌نگار

▫️دانشکدۀ حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران بعد از بازگشایی دانشگاه‌ها در سال 62 فضای دل‌انگیزی داشت. در آن زمان گرچه هرگونه فعالیت منتقدانۀ فردی و جمعی در سطح دانشکده از هر جهت ممنوع و مستوجب بلا بود، اما حضور استادان فرهیخته و نامداری در هر دو رشتۀ علوم سیاسی و حقوق، مانع از رخوت دانشجویان و مردگی محیط دانشکده می‌شد.

▫️در رشتۀ علوم سیاسی، فرهیختگانی چون زنده‌یاد استاد جواد شیخ‌الاسلامی، زنده‌یاد استاد سیدمحمد رضوی، زنده‌یاد استاد هوشنگ مقتدر و استاد دکتر قاسم افتخاری از همان ترم نخستِ بعد از بازگشایی در دانشکده حضور داشتند و به فاصلۀ کوتاهی استاد دکتر حسین بشیریه، استاد رضا رئیس‌طوسی، استاد عباس میلانی، زنده‌یاد استاد احمد ساعی، زنده‌یاد استاد سیدجواد طباطبایی، استاد احمدنقیب‌زاده و شماری دیگر از افراد شایسته به جمع استادان اضافه شدند.

▫️این استادان هر کدام مشرب علمی و شیوۀ تدریس مخصوص به خود را داشتند، اما همگی با چنان جدیت و دلسوزی در کارِ آموزش دانشجویان اهتمام می‌ورزیدند که فضای دانشکده را در آن فضای سرد سیاسی، گرم و مطبوع و به یادماندنی می‌کردند. در بین آنان، دکتر قاسم افتخاری همچون دکتر شیخ‌الاسلامی زندگی‌اش گویی وقف دانشکده بود؛ به‌طوری‌که انگار بین آنها و دانشکده نوعی هم‌هویتی پدید آمده است.

▫️تدریس روش تحقیق در علوم سیاسی، برای سال‌ها مختص دکتر افتخاری بود اما او داوطلب یا موظف به ارائۀ هر درسی که می‌شد، به خوبی از پس آن برمی‌آمد. به‌رغم گستردگی دایرۀ تدریس دکتر افتخاری که از این جهت به دکتر بشیریه هم پهلو می‌زد، با این حال، جزوه‌های درسی او بلااستثناء آموزنده و غنی بود. این جزوه‌ها معمولاً از ترکیب مهمترین و بهترین آثار تألیفی با صبغۀ تاریخی در آن زمینه تدوین می‌شد و در اختیار دانشجو قرار می‌گرفت.

▫️آراستگی و آرامش و وجدان کاری استاد افتخاری، احترام هر دانشجویی را برمی‌انگیخت. آراستگی او همیشگی بود. معمولاً کت و شلواری به رنگ روشن به تن می‌کرد و کراواتی به نسبت پهن به گردن می‌آویخت. چهرۀ درخشانش به او ابهتی دلپذیر می‌داد و لهجۀ نمکینش بر این دلپذیری می‌افزود. او برخی هجاها را همراه با لبخندی ملایم به طرزی ادا می‌کرد که به کلام و نگاهش رنگی معصومانه می‌بخشید.

▫️سطحی از «ثقل سامعه» گاه ارتباط کلامی دانشجو با او را کمی مختل می‌کرد. از این رو، پرسش و پاسخ‌ها به آخر وقت کلاس موکول می‌شد؛ یعنی هنگامی که استاد سمعکش را به گوش می‌گذاشت و وارد بحث می‌شد. بی‌طرفی علمی او در داوری نسبت به افکار و اندیشه‌های مختلف، بی‌نظیر بود. هیچ نوع تعصبی در گفتار او دیده نمی‌شد. از این جهت سرآمد همگان بود.

▫️دکتر افتخاری بخش عظیمی از وقت مفیدش را در دانشکده می‌گذراند. مطالعاتش را نیز در همان‌جا انجام می‌داد. وقتی کیف به دست با گام‌های تند وارد راهروی دانشکده می‌شد و به سراغ اتاقش می‌رفت، شوق او از حضور در دانشکده نزد هر بیننده‌ای ظاهر می‌شد. اتاقش در کنار کتابخانه قرار داشت و او خود مدت‌ها مسئولیت سر و سامان دادن به کتابخانه را به عهده گرفته بود.

▫️همسر فقید دکتر افتخاری که در دانشکده او را رز افتخاری صدا می‌کردند، زنی بی‌همتا از مردم کلمبیا بود. آن زن ریزنقش که فارسی را به زحمت حرف می‌زد، در کتابخانۀ دانشکده مشغول به کار بود. او را بدون هیچ تردیدی می‌توان نمونۀ اعلای یک فرد زحمتکش و مصداق عینی بالاترین درجۀ وجدان کار نامید. تمام‌مدت در خدمت دانشجویان به قصد راهنمایی آنان برای دسترسی به منابع مورد نظرشان بود.

▫️با آنکه دکتر افتخاری به هر زحمتی در دانشکده دوام آورد و مثل شمعی روشن مانع تاریکی کامل دانشکده شد، اما برخی دیگر از همکارانش یکی پس از دیگری، تحت فشارهای امنیتی و اداری قرار گرفتند و پس از مدتی جمع‌شان عملاً از هم پاشید. برخی اخراج شدند، برخی به خارج از کشور رفتند، برخی در جاهای حاشیه‌ای و دور از دسترس دانشجویان به کار گرفته شدند و برخی دیگر چنان دل و دماغ تدریس را از دست دادند که دانشکده عملاً مفهوم و معنای خود را از دست داد.

▫️از آن پس روند گزینش استادان به چنان مصیبتی گرفتار آمد که به قول حکیم رنجدیدۀ طوس «یکی داستانست پر آب چشم»! گمان ندارم در هیچ مقطعی از تاریخ ایران بر سر «علم» چنین بلای خانمانسوزی نازل شده باشد. باری دکتر افتخاری امسال وارد 90 سالگی حیات شریف خود شده است. او همچنان فعال و سرزنده و پویاست. عمرش دراز باد.

📍برگرفته از روزنامه هم‌میهن. شماره 679
🔖بازنشرِ مطالب به معنای تأیید کلِّ محتوای آن نیست!

🎲@politicalmag


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥تصویر

➕علوم انسانی پایان سیاست‌ها را اعلام کرده است
🔻دعوت سیمایی صراف به شنیدن صدای علم آزاد

🏷وزیر علوم در اختتامیه جشنواره فارابی گفت: جامعه‌ای که در حال فقیر شدن است، نمی‌تواند به تفاهم و توافق و توانمندی برسد. یکی از آموزه‌های علوم انسانی فهم بموقع پایان یک سیاست است. همانطور که قوانین پایانی دارند، سیاست‌ها هم پایان دارند. در همه دنیا پایان سیاست‌ها سالانه صورت می‌گیرد. حکمرانی پویا و باز قبل از آنکه واقعیت به او سیلی بزند، به سیاست نادرست پایان می‌دهد. موسسات پژوهشی باید با اجراپژوهی به سیاست‌های متأخذ در مسائل مختلف از محیط زیست تا حجاب نمره ندهند، اگر سیاست‌ها نمره نگرفتند در آن تجدید نظر کنند. ناکامی یک سیاست به خودی خود اشتباه و عار نیست، اصرار بر سیاست ناکام، عار و نادرست است. پژوهش‌های اصیل و غیرسفارشی علوم انسانی پایان بسیاری سیاست‌ها را به ما اعلام می‌کند، باید شنوا باشیم و صدای رسای علم آزاد را بشنویم. حکمرانی علمی؛ یعنی شنیدن صدای علم. تحقیقات شاهدمحور امروز به ما پایان سیاست فیلترینگ و ناکارامدی مقابله سخت افزاری با بدحجابی را اعلام کرده است.

🎲@politicalmag


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
زمان‌بندی #جدید کارگاه آموزشی «یهودیان چگونه می‌اندیشند؟»
با تدریس دکتر #مهدی_فدایی_مهربانی، عضو هیات علمی دانشگاه تهران

🗓 یکشنبه ۲ دی‌ماه ۱۴۰۳
🕞 ساعت ۱۵ تا ۱۸:۳۰
🏢 💻 حضوری و آنلاین

کسب اطلاعات بیشتر:
https://bashiriyeh.ir/c/کارگاه_آموزشی_یهودیان_چگونه_می_اندیشند_

ارتباط در واتس‌اپ و تلگرام:
۰۹۲۱۸۵۰۹۸۹۷

#مجله_سیاست_نامه
@politicalmag
#موسسه_مطالعاتی_بشیریه
@bashiriyehins


داستان اسطوره مهر و شب یلدا یا شب چله

هر چه هست، شب یلدا (زایش در سریانی) شب میلاد مهر است؛ شبی که نیاکانمان در کنار یکدیگر تا پاسی از شب به شادی می‌گذراندند تا در سپیده‌دم و با طلوع «خورشید مهربان» پیروزی مهر بر اهریمن را ببیند. رازِ میل به زیستن در این مرزوبوم را، با همه خطرات، در «پیروزی نور بر تاریکی» ببینید!

در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که تاریکیِ غم بر زندگی ایرانیان چیره شده و دیگر خبر از جشن و سرور نیست. شادی، حرام گشته و بزرگداشت غم، ثواب یافته. از این رو، باید بیش از پیش میراث نیاکان را حفظ کرده و در همه سال، یک شب و بک روز در کنار خانواده خود به شادی گرد هم آییم: ‌شب یلدا⁩ و ‌نوروز⁩!

@Iran_simorgh


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥تصویر

➕بنيان‌گذاران دانش نوین سیاست
🔻قدردانی احمد خالقی از استادنش

🏷بیست و هشتم آذرماه به مناسبت روز بزرگداشت علوم سیاسی مراسمی در خانه اندیشمندان برگزار شد. در این مراسم از احمد خالقی، حمیرا مشیرزاده، وحید بزرگی و علیرضا طیب به پاس سال‌ها تلاش برای اعتلای علم سیاست و روابط بین‌الملل قدردانی به عمل آمد. در بخش پایانی این مراسم خالقی حق شاگردی را به جا آورده و از استادن نامدار دانشکده حقوق و علوم سیاسی نظیر جواد شیخ‌الاسلامی، ابوالفضل قاضی شریعت‌پناهی، رضا رئیس‌طوسی، سید محمد رضوی، قاسم افتخاری و حسین بشیریه یاد می‌کند. هر چند به نظر می‌رسد نام عباس میلانی را که بنا به گفته خود خالقی در همایش بزرگداشت دکتر رضوی تاثیر زیادی بر ذهنیتش داشته از قلم افتاده است.

🎲@politicalmag


«#ایران_همینجاست_که_ایستاده_ایم» عنوان عام سلسله نشست‌هایی برخط است که با همکاری مجله #سیاست_نامه و #موسسه_مطالعاتی_بشیریه برگزار می‌شود. نشست #دهم این مجموعه با سخنرانی دکتر #روح_الله_اسلامی و با عنوان «چرا ایران را باید دوست داشت؟» ساعت ۱۹ روز شنبه اول دی ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.


#سیاست_نامه
@politicalmag
@goftemaann
instagram.com/politicalmagazine


#موسسه_مطالعاتی_بشیریه
@bashiriyehins
www.bashiriyeh.ir
instagram.com/bashiriyeh.ins


🎙پوشه شنیداری نشست برخط با موضوع:

«دو تلقی از مفهوم وطن در آستانه ایران جدید»


🗣 #مهدی_روزخوش
دانش‌آموخته دکتری علم سیاست

▪️مفهوم وطن یک مفهوم هنجارین و تجربه‌ساز است که باید از آن به عنوان «اَبَرمفهوم» یاد کرد.

▪️در دوره باستانی با مفهوم ایرانشهر، در دوره تاریخ میانه با مفهوم ممالک محروسه و در دوره مشروطه با مفهوم دولت علیه مواجهیم.

▪️تجدد قرن نوزدهم تثبیت می‌شود. کانونی‌ترین مفهوم در مواجهه ما با تجدد مفهوم ترقی است که در مسئله عقب‌ماندگی طرح می‌شود.

▪️روایت هویتی از وطن (آخوندزاده) با گرایش قومی و نژادی است.

▪️روایت حقوقی از وطن (مستشارالدوله) قرائت غیرناسیونالیستی امر ملی است.

▪️مجلس اول مشروطه تبلور طراحی نظم حقوقی جدید برای تبیین مفهوم جدید وطن است.

🗓شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳

#سیاست_نامه
@goftemaann
@politicalmag
instagram.com/politicalmagazine

#موسسه_مطالعاتی_بشیریه
@bashiriyehins
www.bashiriyeh.ir
instagram.com/bashiriyeh.ins




Seda 101-19.jpg
5.2Мб
گفتگو با استاد دکتر حسین بشیریه درباره توماس هابز
@politicalmag

@bashiriyehins




Репост из: نهاد آموزش خانه اندیشه‌ورزان
چه کتاب‌هایی بخوانیم؟ /۱۴

📚 خرد سیاسی در عصر توسعه‌نیافتگی

سال‌هاست که رضا داوری می‌خواند و می‌نویسد و می‌اندیشد. تلاش او پس از پنجاه سال که به ایستگاه توسعه‌‎نیافتگی رسیده، همچنان تداوم دارد. داوری در مسیری راه می‌پیماید و به عبارت صحیح‌تر راه می‌سازد که در آن گذار از وضع کنونی که با مفهوم توسعه‌نیافتگی آن را شناسایی می‌کند، امکان‌سنجی می‌شود.

پرمبرهن است که توسعه نیافتگی به‌عنوان یکی از مفاهیمی که جای طرحی در فلسفه ندارد و تنها در علوم اجتماعی مدرن تکوین می‌یابد، خود نشان روشنی از رشد چشم‌گیر اندیشه داوری در استخلاص از دام فلسفه محض و رصد افق‌های آینده با ابزار علم جدید است. با این تفاسیر باید او را مصداق نگاه بین‌الاذهانی به علوم انسانی دانست که با درآویختن با پارادایم‌های تکراری سنت و تجدد، به ضرورت توسعه می‌اندیشد و توسعه‌نیافتگی را زمان آشفته و فضای تاریک جهان معاصر می‌داند.

کتاب «خرد در عصر توسعه‌نیافتگی» مهمترین کتاب داوری در فهم مفهوم توسعه‌یافتگی است.

حوزه: اندیشه فرهنگی

#کتاب

🌐 خانه اندیشه‌ورزان را دنبال کنید!


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
معرفی دوره آموزشی «یهودیان چگونه می‌اندیشند؟» با تدریس دکتر #مهدی_فدایی_مهربانی

🗓️ یکشنبه ۲۵ آذرماه ۱۴۰۳
🕞 ساعت ۱۵ تا ۱۸:۳۰
🏢 💻 حضوری و آنلاین

کسب اطلاعات بیشتر:
https://bashiriyeh.ir/c/کارگاه_آموزشی_یهودیان_چگونه_می_اندیشند_

ارتباط در واتس‌اپ و تلگرام:
۰۹۲۱۸۵۰۹۸۹۷

#مجله_سیاست_نامه
@politicalmag
#موسسه_مطالعاتی_بشیریه
@bashiriyehins


«#ایران_همینجاست_که_ایستاده_ایم» عنوان عام سلسله نشست‌هایی برخط است که با همکاری مجله #سیاست_نامه و #موسسه_مطالعاتی_بشیریه برگزار می‌شود. نشست #نهم این مجموعه با سخنرانی دکتر #مهدی_روزخوش و با عنوان «دو تلقی از مفهوم‌ وطن در آستانه ایران جدید» ساعت ۱۹ روز شنبه ٢٤ آذر ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.


#سیاست_نامه
@politicalmag
@goftemaann
instagram.com/politicalmagazine


#موسسه_مطالعاتی_بشیریه
@bashiriyehins
www.bashiriyeh.ir
instagram.com/bashiriyeh.ins


باشگاه دانشجویان سیاست نامه 32.pdf
1.7Мб
📄سند

➕کلوپ علوم سیاسی
🔻متن کامل بخش باشگاه شماره۳۲ سیاست‌نامه

پایان بخش شماره ۳۲ مجله سیاست نامه دومین بخش باشگاه دانشجویان علوم سیاسی ایران است. در این بخش که فایل آن در ضمیمه همین فرسته آمده است، دانشجویان دانشگاه‌های مختلف کشور یادداشت‌ها و نوشته‌هایی را ارائه کرده‌اند. دانشجویان دانشجویان می‌توانند با @Mortezanejad_M سرکار خانم فاطمه مرتضی‌نژاد دبیر بخش باشگاه در تماس باشند.

🎲@politicalmag


🎙پوشه شنیداری نشست برخط با موضوع:

«امر ملی و تداوم مفهوم ایران»


🗣 #رضا_یعقوبی
دانش‌آموخته دکتری حقوق عمومی

▪️امر ملی استمرار حیات ملی کشور است. هدف امر ملی جلوگیری از تجزیه و تفرقه ایران است.

▪️در نهضت مشروطیت، حفاظت از امر ملی از نهاد سلطنت به مجلس منتقل و امر ملی در قالب نهادهای برآمده از اراده عمومی متبلور شد.

▪️پس از انتقال امر ملی به مجلس در آستانه دوره جدید تاریخ ایران، تدارک مبانی استقرار تجدد ملی مبتنی بر نظام حقوقی مستقل آغاز شد.

▪️پیدایش امر ملی مدیون پژوهش‌های کربن در برساختن مفهوم امر ایرانی و انتقال امر ملی از بستر ادبیات به عرصه فلسفه است.

▪️جواد طباطبایی امر ملی را از عرصه فلسفه به عرصه اندیشه سیاسی منتقل کرد.


🗓شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳

#سیاست_نامه
@goftemaann
@politicalmag
instagram.com/politicalmagazine

#موسسه_مطالعاتی_بشیریه
@bashiriyehins
www.bashiriyeh.ir
instagram.com/bashiriyeh.ins

Показано 20 последних публикаций.