برشگاه


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


برشگاه، بر توده‌‌‌ی درهمآمیخته‌‌ایی از پندار، برش می‌زند تا پنداره‌ های ناسازگار را از هم جدا کند؛ کَندکی (خندقی) بکشد میان آنچه بایستی وانهاد و آنچه بایستی برگرفت؛ میان آنچه دادیک است و آنچه بیدادیک؛ میان دروغ‌ و راست؛ میان پایشگری (محافظه‌کاری) و کنشگری

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: @attachbot
در پاسخ به دوستی که دیدگاه مرا درباره فیلم جوکر پرسیده‌اند :
بکار گرفتن اصطلاحی چون «روانکاوی کاربردی» در زمینه‌ی هنر، ادبیات، پژوهش‌های اجتماعی ... نادرست است. بی‌گمان یک روانکاو می‌تواند از نگرش، بلوغ اندیشوی و زیسته‌های نظری و کاری خود برای واکاوی پدیده‌های اجتماعی، سیاسی، هنری، ادبی و … سود جوید، ولی تنها چون فردی اندیشه‌ورز، نه در جایگاه 'نماینده‌ی روانکاوی'. روانکاوی، تنها دستگاهی از نگره‌ها (نظریه‌ها) نیست که چون لنزی نگرش ما را شکل دهد. بلکه، و بویژه، کردمانی (پراکسیس) است که درون هِشتاری (situation) تعریف شده رخ می‌دهد: روانکاونده + روانکاو + سخنی ترابردین (transferential) + مرگ. این هِشتار را نمی‌توان بیرون از جلسه بازسازی کرد.
و اما آنچه چون یک بیننده فیلم به ذهن من می‌رسد :
جوکر در کودکی مادری روانپریش داشته که آزارش می‌داده است، و به خاطر زمین خوردن دچار یک مشکل مغزی می‌شود : خنده های عصبی.
با بزرگ‌تر شدن، در پی یافتن پدری است که شاید بتواند «جایی» برای او در جهان بسازد. بیگمان این «جا» جایگاهی نمادین است. ولی پدری نمی‌یابد و «پدر اجتماعی جایگزین» نیز او را رها می‌کند : دیگر پول داروها و مراقبت از او را نمی‌دهد. با پس کشیدن پدر‌ جایگزین و نیافتن پدر واقعی که نقشی نمادین داشته باشد، روند فروپاشی روانی جوکر شدت می‌گیرد. جوکر تبدیل می‌شود به یک روانپریش مردم‌‌آزار (سایکوپات).
فیلم جوکر فیلمی است که سُهش‌های (احساسات) بیننده را بشدت درگیر می‌کند، چرا که همه‌ ما در روان خود بخش‌هایی داریم که توان همانندانگاری با جوکر را دارند : ناهمانندی با دیگران، خوارشمردگی، بی‌پناهی … شاید از این رو است که جوکر می‌تواند نماینده مردمی شود که در نبود ''پدری'' داتگزار (قانون‌گزار) و دادمند کین‌توزانه بر دگرمنی توامندتر و پررفاه‌تر می‌شورند.
در نبود قانون، که رابطه‌ انسان‌ها را از رابطه‌ی آینه‌ایِ سه گانه (من +دگرمن + نره) به رابطه‌ای چهارگانه دگرگون می‌کند (من + دگرمن + نره + قانون برآمده از سخن)، چیزی جز کین‌توزی (Resentment) که ترکیبی از کین، آز، خشم، رشک و پرخاشگری نسبت به دگرمن است نمی‌ماند، تا همه سامانه‌ی بی‌سامان اجتماعی را برهم ریخته، فرو ریزد، و لبخند سرخ‌فام ویرانگری را از لبهای دوخته شده‌ی خاموش برکشد.
✍️م. حنیفه‌زاده
https://t.me/Boreshgaah


فیلم محمد رسول‌اف خرس طلایی برلینانه را از آن خود کرد !
هیئت داوران برلیناله از میان هجده فیلم، خرس طلایی سال ۲۰۲۰ را به فیلم "شیطان وجود ندارد" محمد رسول‌اف، کارگردان ایرانی اهدا کرد.
فیلمی که در چهار اپیزود روایتی از زندگی افرادی که درگیر اجرای حکم اعدام بودند، ارائه می‌دهد.
آقای رسول‌اف که ممنوع‌الخروج است، در مراسم حضور نداشت و باران رسول‌اف بازیگر فیلم و دختر محمد رسول‌اف خرس طلا را از دستان جرمی آیرون رئیس هیئت داوران دریافت کرد.
https://t.me/Boreshgaah




Репост из: خانه روانشناسی کاشان
كيت هوشمند شناسايي كرونا بر اساس به روز ترین مستندات WHO و تعدادی از دانشگاه های علوم پزشکی ایران با اشتراك گذاري اين مطلب سهمي در گسترش سلامت در جامعه داشته باشيم
اين كيت يكى از ساده ترين راه هاى تشخيصي اوليه براى بررسي احتمال ابتلا به كروناست...
با كليك بر روى ادرس زير و شروع تست از وضعيت آلودگى خود به كرونا تا حد زيادي مطلع شويد 👇

@covid19corona_bot


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
واکنش این کودک کاملا طبیعی‌ است. کودکان از هر آنچه بزرگسالان بترسند هراس دهشتناکی دارند. چرا که از چیستی خطر ناآگاهند و خطری واقعی در روان آنان به خطری انگارشین (فانتسماتیک) دگرگون می‌شود. آنان می‌توانند کرونا را چون دیوی بزرگ یا جادوگری دهشتناک تصور کنند.
برای کودکان چیستی ویروس‌ها و کارکرد آنان و بویژه توان رویارویی پادتن‌های تن او با ویروس‌ها را بخوبی توضیح دهید.
@Boreshgaah


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
در درون سلول‌ها و تنی که ویروس در آن رخنه کرده است چه می‌گذرد؟
@Boreshgaah


‎زندانیان و محکومین به اعدام هرکدام می توانند "برهان"ی باشند.با امیدهایی که گلوله و میله های زندان فرصت برآورده ساختنش را به آنها نداد.
____
‎آن امید که نورباران می کرد پنجره های مهمان خانه را
‎اینک خاموش گشته است تا ابد
‎یکسر فرو مرده است
‎پرتویی نیست
‎ماهتابی نیست
‎تا که دریابیم در کجا خفته اند در خاک
‎شهیدان آن راه اهریمنی!
‎آری
‎اهرِ من کشته ست همه نورهای مهمان خانه را.
‎"شارل بودلر"

@Boreshgaah


Репост из: بنياد فرهنگ زندگی - سهیل رضایی
پروتکل بهداشتیِ محافظتی ورود به منزل در برابر کرونا...


"سازمان عفو بین الملل"
‌‎فراخوان به اقدام فوری

‌‎امیرحسین مرادی، سعید تمجیدی و محمد رجبی در ارتباط با ایجاد آتش‌سوزی در جریان اعتراضات آبان پس از یک محاکمه کاملا ناعادلانه به اعدام محکوم شدند.
‌‎آنها در مرحله تحقیق از داشتن وکیل محروم بودند و می‌گویند که شکنجه شده‌اند.


متاسفانه موضوع زندانیان آبان ماه در هیاهوی اخبار مربوط به کرونا به محاق رفته است.زندانیانی که تعداد آنها بیش از هفت هزار نفر تخمین زده شده است و محاکمه ی آنها اگر جان آنها را نگیرد با حبس‌های سنگین،جوانی آنها را تباه می سازد.رابطه‌ی ج.ا با مردم یک رابطه‌ی همواره گیرنده و یک سویه بوده است و در مواقع حساس جز انکار و سرکوب،زبانی دیگر برای برقراری ارتباط با مردم نمی شناسد.


@Boreshgaah


کرونا آمده است تا قانون پاکسازی داروینی را اجرا کند!

کرونا یک ویروس وحشی و جهش یافته است. در برابر کودکان نسبتاً مهربان یا دستکم کم‌خطر است. وقتی در قاعده‌ی ریه‌ می‌نشیند پس از چند روز به شکل انفجاری ریه را پر می‌کند و قلب را از کار می‌اندازد.
کشور ما کانون انتشار در خاورمیانه شده است. اگر در اقتصاد، چین نشدیم در کرونا چین خاورمیانه‌ایم. همسایگان ایران به درستی مرزهایشان را به روی ما بسته‌اند. مقابله با این ویروس نیازمند پول است. دولت افغانستان 25 میلیون دلار بودجه برای پیشگیری از گسترش کرونای جدید اختصاص داده است. اتحادیه‌ی اروپا 250 میلیون دلار.
اقتصاد ایران نسبت به سال‌های قبل، دهها میلیارد دلار فقیرتر شده است.
ذهن و توان دولت و ملت ایران در طول این سالها درگیر تحریم شده است. ما تحت استرس مداوم قرار گرفته‌ایم.

کرونا همانطور که انسانهایی با بیماری های زمینه‌ای و ضعف ایمنی را از پای درمی‌آورد، حکومت های بیمار یا ناتوان را هم پاکسازی می‌کند. مردمی که محدودیت های قرنطینه را به سُخره می‌گیرند و در فرصت تعطیلی مدارس راهی شمال می‌شوند و نیز مردمی که اقلام بهداشتی را احتکار می‌کنند انسانهایی با چنین خطایای انباشته، بهترین قربانیان کرونا هستند.

کرونا آمده است تا همین‌ها را نابود کند!
کرونای جدید می‌خواهد بی‌رحمانه قانون پاکسازی داروینی را اجرا کند و جهان را از بیماران و کهنسالان، پاک نماید. حتی اگر کرونا موفق نشود، ویروس‌های جهش‌یافته‌ی بعدی راه کرونا را ادامه می‌دهند. عرصه، عرصه‌ی تنازع بقا است. موجودی زنده می‌ماند که توان تطابق بالایی داشته باشد نه اینکه الزاماً باهوش‌ترین و قدرتمندترین باشد.
چین با تکنولوژی خیره‌کننده و حکومت منسجم و متشکل و تقریباً عاری از فسادش، ویروس را شکست داد و آن بزرگترین جمعیت جهان را (یک میلیارد و سیصد و هشتادمیلیون انسان را) از دست کرونا تقریباً خلاص کرد. ولی ما ملت و دولت و حکومتی پرادعا هر صبح‌مان با رجزخوانی برای جهان شروع می‌شود، اکنون بوسیله‌ی این ویروس میکروسکپی چنان به بازی گرفته شده‌ایم که دست‌وپایمان را گم کرده‌ایم. مسئولین مان پرت‌وپلا می‌گویند و جامعه‌مان نگران است. ویروس دارد برای ما نصیحه‌الملوک امام محمد غزالی طوسی و اخلاق ناصری خواجه نصیرالدین طوسی را تدریس می‌کند.
او به ما می‌گوید اگر می‌خواهید زنده بمانید باید عاقل باشید. باید با جهان بسازید (قدرت تطابق داشته باشید) باید اولویت‌های زندگی‌تان را درست تعیین کنید. باید اخلاق درست داشته باشید. ملتی که ماسک احتکار کند ملت بدبختی است. باید آینده‌نگر باشید. ملتی که 1500 پزشک آن فقط در یکسال و فقط به یک کشور مهاجرت کرده است، در چنین روزهای سخت بیچاره خواهد بود. کرونا می‌گوید باید ثروتمند باشید که اگر این ویروس شما را از پای درنیاورد ویروس جهش‌یافته‌ی بعدی این کار را خواهد کرد.

کرونا می‌گوید وقتی به این یا آن کشور موشک بیندازید و دست به یقه بشوید و جهان را از دید جنگ و دشمنی نگاه کنید و سیاست‌تان را به دست نظامیان بسپارید در مواقع مریضی، سیاستمداران توانی ندارند تا رغبت دیگر کشورها را به نفع شما برانگیزانند. همسایگان مرزهایشان را برویتان می‌بندند که دچار عفونت نشوند. دست شما را می‌گیرند و از هواپیمایشان بیرون می‌اندازند. نگاه نمی‌کنند که شما فرزند کوروش یا داریوش کبیر هخامنشی هستید و به کشور آنها کمک کرده‌اید که از شر داعش نجات یابند. کرونا می‌گوید هرچقدر پرچم کشور دیگری را آتش بزنید و لگدمال کنید اما عاقبت ممکن است واکسن و داروی همان کشور نجاتتان دهد. کرونا خرافه‌گرایان را حذف می‌کند. عاقبت، راه نجات همان کارهایی است که هاریسون نوشته است همان کتابی که یک آخوند ابله آن را آتش زد. آن ویروس کار ندارد که شما در سینما به تماشای فیلم نشسته‌اید یا در مصلی به اقامه‌ی نماز ایستاده‌اید. دست به دستگیره‌ی اتوبوس گرفته‌اید یا به ضریح حضرت معصومه دخیل بسته‌اید هردو در چشم ویروس یکی است.

پیام کرونا نه به ما بلکه به همه‌ی دولتها و ملتها این است؛
کسانی که اصول علم پیشگیری را رعایت نکنند محکوم به نابودی‌اند. جامعه‌ای که علمی اداره نشود محکوم به شکست است. جامعه‌ای که اخلاقش تباه شده محکوم به فروپاشی است. جامعه‌ای که دست‌اندرکارانش نالایق‌ و حکومتش ناکارآمد و اقتصادش فقیر و مردمش تحت استرس مداوم باشند، محکوم به حذف از روی زمین است، نه وارثان زمین!
برگرفته از نوشته‌ای از :
🖊محمد حسین غیاثی (پزشک و ادیب)
https://t.me/Boreshgaah


فروپاشی تصویر آرمانی

معمولا به نظر می‌رسد مردم یک جامعه در شرایطی که حقارت زیادی را متحمل می‌شوند گرایش به متوسل شدن به چهره‌ای قهرمانی و بت‌گونه پیدا می‌کنند، که این می‌تواند یک شخص، ایدئولوژی تمامیت‌خواه، حتی یک مفهوم و یا هر چیز دیگری که مرهمی بر حقارتی که متحمل شده‌اند باشد.

اما آن چهره‌ قهرمانی کیست؟ چه سود روانی برای آنان دارد؟
آن چهره قهرمانی میتواند تصویری زیبا و کامل، بدون ویژگی‌هایی که فرد از آن‌ها انزجار دارد، باشد. تصویری که شاید در کودکی همه‌ی ما در سودای رسیدن به آن بودیم. تصویری آرمانی و بدون خراش، بودن کمبود. این تصویری است بسیار وسوسه‌انگیز که مرهمی بر "من" زخمی و "خودشیفتگی" خدشه دار شده آن‌ها می‌گذارد.... اما دریغا که این تصویر، خیالی بیش نیست. زیرا راهیابی به جهان زبان، ما را برای همیشه از دسترسی به تصویری بی‌کم و کاست جدا می‌کند. چرا که این خودِ کمداشت است که به ما امکان می‌دهد چون ''زیرنهاد'' (سوژه) آرزومند بوده و میل بورزیم.

هنگامی که شرایط به گونه‌ای می‌شود که تعادل روانی فرد به شدت بهم می‌خورد، دلهره‌ی زیادی از خطر فروپاشی روانی برای او ایجاد می‌شود.
در سطح نا‌خودآگاه، مفهوم‌هایی مانند کشور، میهن، نژاد آریایی … به یاری ''منی" که در حال غرق شدن است می‌آیند و فرد هویت خود را از آنان می‌گیرد و امنیت روانی‌اش را تامین می‌کند. خطر فروپاشی این‌ مفهوم‌‌ها نیز همانند خطر فروپاشی روانی و "هویت" و "من" در ذهن فرد ترجمه می‌شود... .
در چنین شرایطی ممکن است کشته شدن شخصی که فرد او را نگهبان "مرزهای" کشور تلقی می‌کند بسیار دردناک و دلهره‌آور به نظر رسد، گویی چنین کسی نگهبان "هویت" اوست که از میان رفته و از سوی "دشمن" مورد حمله قرار گرفته است.

ولی دشمن اصلی همان سودای رسیدن به تصویر خیالی عاری از کمبود است.
بارها و بارها در تاریخ شاهد آن بوده‌ایم که چه خون‌هایی در سودای رسیدن به آن ریخته شده و هم‌چنان می‌شود!
زنده بودن، آرزومند بودن، زندگی کردن فقط با گذر از این تصویر آرمانی و پذیرش "کبمودها" امکان می‌یابد.
✍️ آتنا. ص.

https://t.me/Boreshgaah


Репост из: درمانِ تحلیلی
🆘
ویروس از طریق رسپتور انژوتانسین اینورتد انزییم متصل میشه به سلول که این رسپتور در ریه و قلب زیاد وجود داره
نکته بسیار مهم اینه که این رسپتور در شرایط کمبود ویتامین د در بدن اوراکسپرس میشه
بصورت خلاصه اگر سطح ویتامین د در بدن بالانس باشه موارد حاد در حمله ویروس اتفاق نمیفته
به همین دلیل هم چون ایرانی ها خیلی هاشون کمبود این ویتامین رو دارن و ژنتیکی هم در این زمینه مستعد هستن
بسیار مستعد تر این ویروس به ریه حمله می کنه
سطح اگر بالای ۵۰ باشه عالیه برای این موضوع
وگرنه حداقل در دو تا سه هفته آینده حداقل هفته ای یه دونه مصرف کنین
پرل ۵۰۰۰۰ واحد

👆👆👆👆👆

پیام یک همکار نفرولوژیست


#پانوشت مهم یک متخصص:

هفته اي يك عدد

بعد از نرمال شدن سطح؛ ماهانه مصرف بشود
اما به تجربه عرض كنم اونقدر سطحش در پير و جوان زن و مرد پايينه كه شما تا مدتها همون هفته اي يك عدد رو مي تونيد مصرف كنيد.
❌حدودا ٤-٥ ماه بعد تست بدهید❌

@AnalyticTherapy


نتیجه‌گیری همه‌پرسی درباره کانال:
۱. بسیار خوب است، زیرا پراکنده گویی می‌کند !‌😁
پس به همین شیوه ادامه خواهیم داد.
۲. از میان ۱۶۹ هموند کانال تنها ۱۴۶ تن آن را پیگیری می‌کنند !
و از میان ۱۴۶ تن پیگیر، تنها ۴۳ تن درباره چگونگی کارکرد ان بازخورد داده‌اند.
یعنی گرداننده کانال خودکشی کنه بهتره ! 😂


Репост из: امپراطور کوزکو
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
بخش چهارصد و نود و چهارم: کرونا در قم چالش ها و رویش ها
@kuzcooo


Репост из: امپراطور کوزکو
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
بخش پانصدم: ابعاد جدیدی از مملکت به واسطه کرونا رو شد!
@kuzcooo


😂


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
ایکسونامی؛ خاطرات یک پورن استار
محصول: ۱۳۹۸
کارگردان: محسن آقایی پژوهش
در این مستند، یک پورن‌‌استار آمریکایی تجربه رسیدن به آزادی‌های جنسی در ایالات متحده را برای مردم ایران روایت می‌کند.
https://t.me/Boreshgaah


Репост из: کانال خبری پزشکان
کلینیک ویژه.docx.docx
44.9Кб
لیست کلینیک‌های ویژه جهت ویزیت و ارجاع بیماران مشکوک به کرونا
@irmed


در این میانه، و در حالیکه حیدرعلی عابدی، عضور کمیسیون بهداشت و درمان معتقد است که هیچ نیازی به تعطیلی در پادگان‌ها نیست، یادی نیز کنیم از سربازانی که روز و شبشان را، در نگرانی گرفتن بیماری، در پادگان‌ها سپری می‌کنند. هزاران سرباز در یک جا غذا می‌خورند و یک جا می‌خوابند، بی‌آنکه، در نبود حداقل بهداشت، گاهی حتی به مایع دستشویی نیز دسترسی داشته باشند.
آیا نمی‌توان این همه نیروی جوان را به گونه دیگری، برای نمونه برای پیشگیری از واگیر و رسیدگی به مبتلایان … بکار گرفت ؟ یا دستکم به آنان اجازه مرخصی داد تا همگی در فضایی همگانی دچار بیماری نشوند؟ !
✍️ ن. غ.
https://t.me/Boreshgaah


می‌گویند ویروس‌ها 'دمکرات' هستند، دارا و ندار نمی‌شناسند.
ولی این هم دروغی افزون بر دیگر دروغ‌های‌شان است.
از کارگران روزمزد پیری که به خاطر به خطر انداختن دیگران، از کار اخراج می‌شوند تا به جای کرونا از گرسنگی بمیرند که بگذریم،
پولدارها از ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده گرفته تا خوراکی‌ها را با خود در خانه‌هایشان انبار می‌کنند تا در رستاخیزی دیگر دوباره برای زندگی سر برآورند، و فقیر‌ها برای 'ادامه زندگی' در کار با اسنپ و نان‌ خشک‌ فروشی و رفتگری و … خود را همراه ویروس به آن سوی پرده‌ نمایش زندگی می‌فرستند.
آری، حتی مرگ نیز دمکرات نیست و یکسان به سراغ همه نمی‌رود.
https://t.me/Boreshgaah

Показано 20 последних публикаций.

184

подписчиков
Статистика канала