Cimuball


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


سینما ، موسیقی ، فوتبال
☑️ فیلم های کوتاه و بلند سینمایی
☑️ موسیقی های جذاب و شنیدنی
☑️ صحنه های به یاد ماندنی از فوتبال
☑️ دانش و علم و فرهنگ و ادبیات
? پل ارتباطی ما :

@Cimuball_Office
insta: Cimuball

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
حوادث:
#لرستان

رفتار غیور مردی لرستانی در اوج بارش باران دیشب

خدا را شکر علیرغم حجم بارش ها و سیلاب در لرستان، تلفات جانی گزارش نشده است.

به یاری هموطنان سیل زده بشتابیم.

🌿 @Cimuball_Channel




اگر نجات غریق باشید و در مواجهه خانوادگی با سیلاب فقط امکان نجات یک نفر را داشته باشید، کسی را که نجات می دهید، کیست؟
anonymous poll

فرزند / دختر – 4
👍👍👍👍👍👍👍 33%

هیچکدام – 3
👍👍👍👍👍 25%

پدر – 2
👍👍👍👍 17%

مادر – 2
👍👍👍👍 17%

همسر – 1
👍👍 8%

فرزند / پسر
▫️ 0%

پدر همسر
▫️ 0%

مادر همسر
▫️ 0%

خواهر / برادر خودم
▫️ 0%

خواهر / برادر همسرم
▫️ 0%

👥 12 people voted so far.


Репост из: اندیشه سرا
🚨😞😳 باور نمی‌کنید!
چندصدنفر، زشت‌ترین فحش فارسی را هم‌صدا فریاد زده‌اند.
برای این کار کلی هزینه کرده‌اند! راه درازی را هم طی کرده‌اند!
@andishehsarapub

حتی یک ذره‌اش هم تقصیر تتلو نیست!
تتلو در چهارم فروردین ماه در تفلیس گرجستان کنسرت داشته.
Tbilisi Georgia Philharmonia Concert Hall March 24th, 2019
کنسرتی سه ساعت و نیمه، که از سوی کمپانی آونگ حمایت شده.
🔴 هر بلیط از ۴۵ تا ۱۵۰ دلار!

در میان کنسرت، از مصرف مواد مخدر صحبت و از کلمات رکیک غیرقابل بازنشر استفاده کرده.

آیا کسی مردم را مجبور به شرکت در کنسرت تتلو کرده است؟
کسانی که شرایط را به گونه‌ای درآورده‌اند که تتلو این‌قدر محبوب می‌شود مقصر هستند، اما کسانی که کنسرت تتلو را انتخاب کرده‌اند هم بی‌تقصیر نیستند.
این وسط تتلو در هیچ‌یک از دو جمع مقصران جایگاهی ندارد.
🔴 او یک بیمار است.

چه عواملی سبب می‌شود که چنین بیماری این‌قدر دنبال‌کننده داشته باشد؟ (منظور همین یکی دو سال نیست، تتلو سال‌هاست که یکی از بیشترین تعداد دنبال‌کنندگان را دارد، آن هم عمدتاً از قشر نوجوان)
و کسانی حاضر هستند برای بلیط کنسرت او از ۴۵ تا ۱۵۰ دلار (۶۰۰ هزار تا دو میلیون تومان) پول بدهند و چه بسا خرج تمام سفر گرجستانشان را هم باید به قصد حضور در محضر تتلو دانست!
هزینه‌ی سفر به گرجستان در آن تاریخ از نفری سه میلیون تومان تا نفری یازده میلیون تومان، خرج هتل و پروازش است (منبع: @keikoja) و سایر هزینه‌ها را هم باید به آن افزود.

برآورد شده که حدود ۴۰۰ نفر در این کنسرت شرکت کرده‌اند. (یک پنجم گنجایش سالن)

تتلو در بخش‌هایی از کنسرت از مصرف مواد مخدر صحبت کرده و در طول کنسرت از اصطلاحات رکیک استفاده کرده که قابل بازگو کردن نیست.
از جمله در ابتدای کنسرت گفته است «...» [حتی به‌عنوان گزارش جامعه‌شناسی هم نشد بازگویش کنم]
در وسط کنسرت گفته است "«...» سبب شده که من این‌قدر فعال باشم". [این را هم نشد بازگو کنم.]

قطعا کسی که اندکی شناخت از تتلو دارد از شنیدن حرف‌های «بسیار رکیک» از او در کنسرت تعجب نمی‌کند؛ اما به نظر می‌رسد این بار اصطلاح «بسیار رکیک» هم گویا نیست و تنها با شنیدن خود جملات می‌توان فهمید که آن‌جا حرف‌هایی زده شده است که نه تنها قابل وصف و بازگو کردن نیست بلکه قابل باور هم نیست, حتی باور اینکه تتلو آن‌ها را گفته باشد!
حالا اگر بالاخره باور کنید که تتلو چنین حرف‌هایی را زده است، دیگر واقعا باور کردن اینکه تمام جمعیت حاضر در سالن، هم‌صدا، زشت‌ترین فحش جنسی فارسی را به صورت بخشی از ترانه‌ای فریاد می‌زنند آن هم «در حضور خواهر و مادر تتلو» و البته خواهر و مادر بعضی از تماشاچیان، خیلی دشوار است.
@andishehsarapub

ولی باید واقعیت را باور کرد.
«تتلو این حرف‌ها را زده است»،
حدود چهارصد نفر برای شنیدن این حرف‌ها کلی هزینه کرده‌اند,
و هرکس گمان می‌کند حضار از شنیدن این حرف‌ها تعجب کرده‌اند باید آن چند ثانیه‌ای از فیلم را ببیند که آن جماعت زشت‌ترین فحش فارسی را هم‌صدا فریاد می‌زنند.
احتمالا [البته نیازمند تحقیق] مرز بی‌ادبی در یک کنسرت «عمومی» در دنیا به میزان بسیار زیادی جابه‌جا شده است، در آن حد که احتمالا به‌جز خودِ این بیمار، کسی قادر به جابه‌جا کردن دوباره‌اش نباشد.

هریک از مسئولین مرتبط با فرهنگ، آموزش، پرورش و ... بروند تعدادی روان‌شناس و جامعه‌شناس را دعوت کنند و فیلم کنسرت تتلو را ببینند و با راهنمایی روانشناسان و جامعه‌شناسان بفهمند که حال بخشی از جامعه چطور است؛ این سر نخ را بگیرند و دنبال کنند که چه شده است که این شده و چه باید کرد که بدتر از این نشود...

در خانه اگر کس است یک حرف بس است.

اما ادامه دارد...
بعضی ناهنجاری‌ها را باید درباره‌شان گفت و نوشت حتی اگر گفتن و نوشتن درباره‌ی آن‌ها ... 😞
🔴 مطالب این کانال اختصاصی‌اند، لطفا لینکشان را حذف نکنید:
@andishehsarapub


Репост из: کانال نو اندیشی دینی کیان
در همان اولین سفر امام موسی صدر به آلمان اظهار داشتند: «یك عنصری در موسیقی غرب هست كه سوای از موسیقی ماست». بعد گفتند: «منشأ تحرك و عنصر اصلی در موسیقی مشرق زمین حرمان است. اینجا قاعدتا چنین منشائی وجود ندارد. بشكاف، دقت كن و ببین منشأ موسیقی مغرب زمین در چیست». همین حرف باعث شد تا من یك دوره آموزش موسیقی كلاسیك را ببینم و در آن غور كنم. یكبار كه سمفونی شماره پنج بتهوون را برای ایشان جمله به جمله تشریح می‌كردم، گفتم چایكفسكی یك باله‌ای به نام «دریاچه قو» دارد، که حیف است که نمی‌توانید آنرا ببینید! دایی‌جان پرسیدند «مگر چه اشكالی دارد»؟ گفتم: بر روی سن علاوه بر اركستر بزرگ هنرمندانی هستند كه حركات باله را اجرا می‌كنند … ایشان گفتند: «اگر من یك وقت سفری به اروپا آمدم و همزمان با آن باله را اجرا می‌كردند، علاقمند هستم که ببینم! اینجا باز جمله‌ای گفتند كه از همان وقت در ذهنم نقش بسته است. گفتند: «متاسفانه علمای ما آنچنان خودشان را به گذشته وصل كرده‌اند، كه هر ابزار نویی می‌آید، فورا نسبت به آن موضع سلبی می‌گیرند! یعنی قبل از این‌كه بررسی كنند و ببینند كه آن ابزار به چه دلیل پدید آمده، چه ضرورتی ایجابش كرده و به چه كارهایی می‌آید، فورا آن را نفی كرده‌اند! غافل از این‌که آن ابزار بالاخره خود و شرائط خودش را بر اینها تحمیل خواهد كرد! در حالیكه اگر اول آن ابزار را شناسایی کرده بودند، چه بسا كه آن را به خدمت گرفته و شرائط خودشان را بر آن تحمیل می‌كردند؛ نه این‌كه آن ابزار بیاید و خود بر آنها مسلط شود»!
ایشان این روش برخورد را قبول نداشتند و منشأ آن را بی خبری، به‌كار نگرفتن عقل و تماس نداشتن با گروه‌های مختلف و جهان حاضر می‌دانستند. من در آنجا فتوای یكی از علمای نجف را از ایشان سؤال كردم كه چون غیبت است، نام نمی‌برم. ایشان گفتند: «از این انسان ۹۵ ساله چه توقعی داری؟ او ۹۵ سال پیش در یك دهكده‌ای در فلان استان ایران بدنیا آمده و تا سن ۲۳ سالگی از آنجا خارج نشده است؛ بعد هم یك دفعه بلند شده و به شهری چون نجف آمده كه از همه چیز و همه جای دنیا بی‌اطلاع است! او چطور میتواند از موضوع مسأله اطلاع داشته باشد»؟ باز یك مورد دیگری در ارتباط با مقولات هنری یادم آمد. فكر می‌كنم سال ۱۳۴۸ بود، یك نوار سرود از حسینیه ارشاد برای من فرستادند. در این نوار اشعار زیبائی در مدح امام هشتم دكلمه شده بود و در آخر هم گروهی از جوانان، قطعاتی را در مدح حضرت رسول( ص) و همچنین كعبه خدا بصورت كر اجرا كرده بودند. در واقع این اولین قطعه موسیقی بود كه با محتوی مذهبی و بصورت كر در یك حسینیه اجرا شده بود. همان موقع طی سفری نوار را با خود به لبنان بردم. دایی‌جان خیلی خوشحال شدند و گفتند: «بالاخره هنر و موسیقی دارد در پناه امام حسین (ع) و حسینیه، خود را از چنگال جمود نجات می‌دهد». بعد ادامه دادند: «انشاالله یواش یواش پای اركسترهای بزرگ به حسینیه‌ها باز گردد و هنرهای زیبا در خدمت مذهب قرار گیرند». ظاهرا قبلا در جای دیگری اشاره کردم که ایشان به مناسبتی اظهار کرده بودند: «موسیقی وقتی دید مورد ستم و بی مهری متولیان مذهب قرار می‌گیرد، به زیر عبای امام حسین (ع) پناه برد و در نوحه‌ها و تعزیه‌ها و مرثیه‌ها و مداحی‌ها خود را حفظ كرد و به این ترتیب ده‌ها و بلكه صدها سال سینه به سینه گشت تا امروز بدست ما رسیده است». البته می‌دانید كه اغلب مرثیه‌خوانها و نوحه‌خوانهای حرفه‌ای موسیقی‌شناسان بزرگی بوده‌اند. مرحوم روح الله خالقی در كتاب سرگذشت موسیقی ایران به این واقعیت مفصل پرداخته است.

راوی: صادق طباطبایی

منبع: گفتگوی محسن کمالیان با صادق طباطبایی




یک بام و دو هوا...


Репост из: پایگاه خبری انتخاب
♦️دلایل سیل‌های مخرب شمال کشور؛ از جنگل‌تراشی‌ تا راه‌آهن آق‌قلا ؟

🔹یک استاد دانشگاه تهران جنگل‌تراشی‌ها و ورود رسوبات به رودخانه‌ها را عامل سیلاب‌های اخیر شمال ایران دانست و از مجلس شورای اسلامی، بدون توجه به سود شرکت‌های جنگل‌تراش، خواستار تصویب طرح تنفس جنگل‌ها شد

جزییات در👇👇
entekhab.ir/001xYO
🆔 @Entekhab_ir


Репост из: روزنوشت‌های احسان محمدی
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
✍ احسان‌محمدی

📽 بعد از آتش سوزی #پلاسکو و زلزله #کرمانشاه از سوی دانشگاه علامه طباطبایی و معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای سخنرانی دعوت شدم.

🎥 هر دو جا گفتم که کار رسانه نباید غم افزایی باشد. انعکاس واقعیت ها با اشک آفرینی و تحقیر نیروهای خدمت رسان و سیاه نمایی فرق دارد و ...

برخی از دوستان رسانه ای گله کردند. عده ای هم گفتند از #خودشونی! و کار درست این است که با نشان دادن عمق فاجعه به مسئولان فشار آورد.

🎥 نقد کم کاری ها و پرهیز از سفیدنمایی البته واجب است اما در بحران نباید تمام امید مردم را کُشت. روح و جسم آنها اندازه کافی زخمی است. باید به آنها گفت که با همه تلخی ها، زندگی ادامه دارد ...

🎥 این ویدئوی سه دقیقه ای را ببینید. رفتار رسانه ها در ایالات متحده نسبت به آتش سوزی هولناک کالیفرنیا.
🖋 @ehsanmohammadi95


Репост из: اولین ها
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
#بوی سیل می آید.

رطوبت در تمام تراز ها از تمام دریاهای رطوبت رسان (از اقیانوس اطلس و دریای مدیترانه گرفته تا دریای سرخ ، حاره ی آفریقا و دریای عرب) در حال فوران به آسمان ایران است و طی 6 روز آینده در کوهستان های ایران هزاران متر مکعب باران خواهد بارید و میلیارد ها مترمکعب آب پشت سد ها ذخیره خواهد شد.

از روز یکشنبه 98/1/4 الی چهارشنبه 98/1/7 بارش های بهاره ی سنگین موجب سیل ، طیغان رودخانه ها و خسارت گسترده به زیرساخت ها در مناطق وسیعی از کشور ایران می شود و مسافران نوروزی با بارش های مخاطره آمیز و سیل آسا مواجه خواهند شد.

سازمان های مربوط و ستاد های مدیریت بحران کشور، رخداد سیل ناگهانی در مناطق کوهستانی و مستعد سراسر کشور، جان و مال مردم و مسافران را تهدید می کند.


Репост из: دغدغه ایران
گزارش ملی سیل گلستان و مازندران را مطالبه کنیم
(محمد فاضلی – عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی)
✅ سیل در گلستان و مازندران در آغازین روزهای سال 1398 بدون شک سؤالات بسیاری را برای مردم پدید می‌آورد. سؤالات زیر فقط آن بخشی است که به ذهن من غیرمتخصص در امور سیل، مدیریت منابع آب و مدیریت بحران می‌رسد.
🔹آیا هواشناسی وظیفه‌اش را درست انجام داده بود؟ آیا هشدارهای معتبر، کافی و با پوشش جمعیت هدف مناسب ارائه شده بود؟
🔹آیا مدیریت سدها و سایر سازه‌های مؤثر در مدیریت سیلاب به خوبی انجام شده است؟
🔹آیا همه دستگاه‌های دولتی و عمومی (مدیریت امور آب، شهرداری‌ها، فرمانداری‌ها، راه و شهرسازی، نظامیان و ...) کارشان را به درستی و مطابق پروتکل‌های مدیریت بحران انجام داده‌اند؟
🔹آیا سیستم‌های هشدار سیلاب به خوبی عمل کرده‌اند؟
🔹آیا رعایت قوانین و مقررات مربوط به ساخت‌وساز در محدوده‌های سیلاب‌خیز به درستی رعایت شده است؟
🔹آیا جاده‌ها و سایر تأسیسات متناسب با استانداردهای مهندسی و فنی شرایط منطقه‌ای سیل‌خیز ساخته شده بودند؟
🔹آیا هلال احمر به همه وظایفش از قبل از وقوع سیلاب تا روزهای مدیریت بحران به درستی عمل کرده است؟
🔹آیا رسانه‌های عمومی و در صدر آن‌ها صدا و سیما به درستی با مسأله سیل مواجه شده‌اند؟
🔹آیا آگاهی‌های عمومی درباره سیل کافی بوده است؟
🔹خسارات واردشده به جنگل‌ها، مراتع و پوشش گیاهی در چند دهه گذشته چه نقشی در بروز سیلاب و خسارات داشته است؟
🔹چه بخشی از خسارات وارده قابل اجتناب بوده و چه بخشی از آن‌ها به دلیل بزرگی سیلاب غیرقابل اجتناب بوده و به عنوان بخشی از ضعف انسان در برابر طبیعت باید آن‌را پذیرفت؟
🔹چه اصلاحاتی باید در قوانین ساخت‌وساز، مدیریت بحران و پروتکل‌های کمک‌رسانی و امداد صورت گیرد تا سطح تاب‌آوری کشور در برابر این حوادث افزایش یابد؟
✅ کشور یک بار تجربه شکل دادن به «کمیته ملی بررسی حادثه پلاسکو» در بهمن 1395 را دارد. آن کمیته ظرف دو ماه گزارش خود را ارائه کرد. آخرین خبر این‌که گزارش نهایی کمیته در شش مجلد آماده شده و در معرض انتشار است. درس‌های آن کمیته را هم می‌توان برای شکل دادن و پیشبرد امور «کمیته ملی بررسی سیل گلستان و مازندران» به‌کار گرفت. یک تجربه خوب را تکرار می‌کنند، کاستی‌هایش را برطرف می‌کنند، و از آن برای بهبود حکمرانی کشور بهره می‌گیرند.
✅ اگر سیل گلستان و مازندران بررسی نشود، سؤال‌های بی‌پاسخ بسیاری در ذهن مردم باقی خواهد ماند و جز فرسوده شدن اعتماد عمومی نتیجه‌ای حاصل نمی‌شود. اگر بزرگان کشور تصمیم گرفتند چنین کمیته‌ای تشکیل دهند، علاوه بر گزارش و تجربه کمیته ملی پلاسکو، گزارش کمیته بررسی‌کننده حادثه سیل در نیواورلئان ایالات متحده هم به کار می‌آید. حتماً نمونه‌های دیگری هم هست که بسیار مؤثر خواهند بود.
✅#گزارش_ملی_سیل_گلستان_و_مازندران
✅ #گزارش_ملی_پلاسکو
(این متن را اگر می‌پسندید، برای دیگران هم ارسال کنید.)
https://t.me/fazeli_mohammad


Репост из: پایگاه خبری انتخاب
♦️پایان یک احتمال: میثاقی نود را اجرا نخواهد کرد

🔹محمدحسین عباسی که به عنوان نویسنده با تیم عادل فردوسی پور و محمدحسین میثاقی همکاری می کند، با انتشار متنی در صفحه اینستاگرامش نسبت به وقایع اخیر پیرامون برنامه نود واکنش نشان داد. مهم ترین نکته ای که شاید عباسی به آن اشاره کرد این بود که محمدحسین میثاقی قرار نیست جانشین عادل فردوسی پور در 90 شود

جزئیات در👇👇
entekhab.ir/001xJ4
🆔 @Entekhab_ir




Репост из: تحلیلهای خواندنی
🔴 #گلزار و جدایی #عادل از #سیما

#خبرآنلاین / #رضا_دانشمندی : ظاهراً ستیز طیفی از «نو-حزب‌اللهی»‌ها و قرتی‌هایِ نوکیسه پس از چند دهه به پایان رسیده و این دو در ائتلافی حیرت‌انگیز و لرزان در برابر شایستگان صف‌ کشیده‌اند.

🔵 ماجرای «نود» بر سه‌گانۀ عادل فردوسی‌پور (متولد 1353، 44 ساله)، علی فروغی (متولد 1367، 30 ساله) و محمّدرضا گلزار (متولد 1356، 41 ساله) شکل گرفت که هر کدام نماد و نمایندۀ یک جریان فرهنگی-اجتماعی هستند.

🔵 به‌نظر می‌رسد، آن‌چه بیش از همه اهمیت دارد ائتلاف میان دو جریان به‌ظاهر متضاد (فروغی-گلزار) است که وجه مشترک‌شان رشد سرطانی/ غیر منطقی، رانتی و سفارشی است.

🔵 به بیان دیگر، با گونه‌ای از اصول‌گرایی روبه‌روایم، که به‌رغم پافشاری بر اصول، ادعای بیزاری از قدرت و پرهیزکاری، اتفاقاً فاقد اصولِ ثابت و شیفتۀ قدرت ‌است و برای کسب و حفظ آن از هیچ اقدامی پروا ندارند (کار به جایی می‌کِشد که وزیر و پلیس فتا باید مانع تقلب‌ شوند).

🔵 این گروه – که بیشتر از نسل دوم اصول‌گرایان هستند – به‌رغم عمق اندک، از یک نکته به‌نیکی آگاه‌اند؛ «اصول‌گرایی» دیگر دلربایی و گیرایی عمومی ندارند و کف‌گیر ته دیگ خورده است.

🔵 بنابراین، باید سحر و جادو کرد و به هر ریسمان و چوبی چنگ زد و مردمان را فریفت. این‌جاست که، از محمّدرضا گلزار، مجری ارزشی! می‌سازد و روی صحنه می‌فرستد. (گویا قرار نیست این مدیرانِ بادرایت از ماجرای «آزاده نامداری» عبرت گیرند)

🔴 غرب‌پرستی در پوشش #انقلابی_گری
این نسل از آقازادگانِ «نازپروده تنعم» و نابرده‌رنج‌ (گنج مُیَسّر)، ساده‌انگارند و به تاریخ و زمان و قدمت و پیشینه عنایتی ندارند و حتی متوجّه تناقض‌های بنیادین در اندیشه و کنش خود نیستند؛ شعار ضدّیت با سرمایه‌داری و غرب سر می‌دهند، اما چه در فرم و چه محتوا، آشکارا مقلّدش هستند و «میلیونرشو / برنده‌باش» و «گات تَلِنت / عصر جدید» می‌سازند، خواسته یا ناخواسته مروّج ارزش‌هایش می‌شوند و آگاهی را هم به کالایی خریدنی! تبدیل می‌کنند.

🔵 آنان مانند اسلاف‌شان، آن قدر هم هوشمند نیستند که بفهمند: پوششی که با باد جنوب بر سر افتد، با باد شمال از سر می‌افتد، و مخاطبی هم که به واسطۀ گلزار به رسانه ملّی اضافه شود ... . چون ارزیابی منطبق بر واقعی از خود ندارند، استعداد ویژه‌ای هم در قطبی‌سازی دارند.

🔴 #گلزار در چارچوب است؟!
یک خبرگزاری همسو با مدیر شبکۀ سه مدّعی شده: عادل فردوسی‌پور که مقید به رعایت اصول و حرکت در چارچوب‌های تعیین‌شده نبود دیگر برنامه نود را اجرا نخواهد کرد. به‌جاست این رسانه نظر مدیر جوان! شبکۀ سۀ سیما را دربارۀ فیلم سینمایی «سلام بمبئی» جویا شود، و از وی بپرسد که آیا حاضر است این فیلم سینمایی را همین نوروز از شبکۀ سه پخش کند؟ (امید است امسال گلزار خویشتنداری کند و با شرکت در کنسرت‌های نوروزی آرش و اِبی و ... در کشورهای هم‌جوار، درایت جنابِ مدیر را زیر سؤال نبرد)

🔵 در روزگار و اجتماع آنومیکی که
-«اخلاق» به سختی تنفس می‌کند،
-حفظِ میز، فریضه است،
-قبا و ردای مسئولیت سایزِ فرد نیست،
-ژن، اِسپرم، پشت و تبار مقدّس و تعیین‌کننده است، و
-قواعد و معیارها تمسخر می‌شوند (صورت آسیب‌دیده، یا تلفظ نادرست «راء» مقابل دوربین رسانه قرار می‌گیرد)،
حتماً می‌شود به رأی مردم دهن‌کجی کرد و دل‌بخواهانه و محمّدعلی‌‌شاهی حُکم‌راند.

https://www.khabaronline.ir/news/1242653/%DA%AF%D9%84%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D8%AC%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%A7


Репост из: خبرخوانی روز
✳️جریان شناسی سیاسی گام دوم با نگاه به برکناری عادل فردوسی‌پور

✍🏻داوود حشمتی:

🔸تمام ادعاهایی که تا پیش از این در مورد علت خروج فردوسی‌پور از برنامه نود در میان رسانه‌های اصولگرا مطرح می‌شد، توجیهات سطحی و دم‌دستی بیش نبود. امروز پرده‌ها کنار رفته و مشخص است فردوسی‌پور برای نگاه سیاسی‌اش از برنامه کنار گذاشته شد.

🔸از همین رو می‌توان این ماجرا را به کل سیستم در ایران تعمیم داد. می‌توان صداوسیما را که علی‌القاعده باید ملی‌ باشد، کل نظام فرض کرد و مابقی تقسیم‌بندی را به صورت نهادهای انتخابی و انتصابی در درون همین اتفاق به ظاهر محدود واکاوی و بررسی کرد. تمام این تحلیل را هم می‌توان سنگ محکی دانست برای مدل رفتاری که قرار است «گام دوم» انقلاب با آن برداشته شود.

🔺دعوای نود بر سر چیست؟

🔸تا پیش از این ادعا می‌شد که دلایل حذف فردوسی‌پور از برنامه نود مباحث فنی و مدیریتی درون‌سازمان است. اما با قطعی شدن برکناری فردسی‌پور پرده‌ها کنار رفت. تنها نگاه به دو توئیت می‌تواند رنگ باختن همه آن ادعاها و بیان اصل موضوع را آشکار کند.

🔸مهران کریمی از فعالان رسانه‌ای که خود را «انقلابی» می‌نامد در تحلیل برکناری فردوسی‌پور می‌نویسد: «این موضوع به معنای بازپس‌گیری یکی از تریبون‌های پرمخاطب رسانهملی از جریان غرب‌گرای واداده پرمدعا خواهد بود. برای مقابله با غرب‌زده‌های لانه‌کرده در سیستم که با بودجه بیت‌المال جمهوری اسلامی تیشه به ریشه می‌زنند. پدیده‌هایی چون فردوسی‌پور در عرصه‌های گوناگون فرهنگی، هنری، اجتماعی، رسانه‌ای و... تا حد زیادی مدیون مدیریت‌های غرب‌زده، ترسو، منفعل و محافظه‌کار است. مدیریتی که در گام دوم انقلاب باید از کشور زدوده شود.»

🔸حمید رسایی از اعضای جبهه پایداری: «فردوسی‌پور فقط یک مجری ورزشی نبود بل گماشته یک جریان سیاسی تجدیدنظر طلب در یکی از توده‌گانی‌ترین برنامه‌های سیما بود که در بزنگاه‌ها وظیفه جهت‌دهی به مخاطب را داشت.»

🔺قدم اول در گام دوم

🔸حالا مشخص می‌شود که بحث بر سر این است که تنها تفکری حق دارد در سیما فعالیت کند که به طور کامل سرسپرده باشد. یا اینکه بپذیرد هرگز خلاف جریان سیاسی حاکم بر سازمان نظری ندهد و نظرش را پنهان کند. در این تقابل برکشیده شدن در ساختار سازمان به رای و توجه مردم هیچ ارتباطی ندارد. تقلبی که در رای‌گیری برنامه‌های سیما به نفع گلزار رخ داد را در همین مدل تحلیل کنید. برای همین هم عادل گفت: همیشه رای مردم خط قرمز من است.

🔸با این حال، براساس نظر رهبری قرار است ایران «گام دوم» را بردارد. این گام دوم قرار است چه شکل و صورتی داشته باشد؟ دو برداشت از این گام دوم وجود دارد. برداشت متعلق به آنهایی‌ست که معتقدند باید فردوسی‌پور را به‌خاطر نگاه سیاسی‌اش از جایگاهی که مورد توجه مردم است پایین کشید. همین تفکر در عرصه سیاسی نمادش می‌شود سردار سعید قاسمی که معتقد است در گام دوم باید «هرزه‌روبی‌» کرد و در این گام کسانی چون طیف لاریجانی هم نباید حضور داشته باشند.

🔸برداشت دوم تفکری است که در کنار فردوسی‌پور ایستاده و می‌خواهد اصلاح‌طلبانه رفتار کند. تفکری که صداوسیما را همچون همه کشور، متعلق به مردم می‌داند و نمی‌پسندد تنها یک سلیقه صداوسیما را قبضه کند. اما در مقابل دست اول معتقدند: این عرصه‌ها ملک‌طلق آنهاست و راه ورود به این حلقه را توبه‌نامه نویسی می‌دانند. چیزی شبیه رفتار رشیدپور که از حمایت دولت به منتقد دولت تبدیل شد.

🔸این کشمکش به بیرون از سازمان و در میان هواداران هم تسری پیدا کرده است. دسته‌ای معتقدند فردوسی پور باید از سیما خارج شود و با خروج از سیما، آن را به کسانی واگذار کند که سازمان را «میلی» می‌خواهند. با اینکار دست به مشروعیت‌زدایی هم خواهد زد. اما دسته دیگری هم هستند که معتقدند: صداوسیما متعلق به همه است و باید برای حضور همه سلیقه‌ها تلاش کرد.

🔸در این وضعیت قصد داریم گام دوم را با کدام تفکر برداریم؟ تفکری که در نگاه آنها مردم، حامیان جریان حاکم هستند و اگر به دیگران اقبال کنند، «کوفی» خوانده می‌شوند؟‌ یا منظورمان از مردم همه کسانی هستند که شناسنامه ایرانی دارند و می‌توانند هر تفکری داشته باشند؟

🔸یادمان باشد یکبار این مسیر را طی کردیم دست آخر هر دو طرف در بزنگاه انتخابات ۹۲ به یک نتیجه واحد رسید. نتیجه‌ای که از یک سو رهبری طی پیامی حتی از کسانی که به نظام اعتقاد ندارند هم دعوت به حضور پای صندوق‌های رای کرد و طرف دیگر که تصمیم‌گرفت همه را دعوت به حضور در انتخابات کند و برجام بر پایه همین «بسیج» همه‌گانی استوار شد.
@khabarkhany


‍‍ ‍‍ 🔴پروژه حذف فردوسی‌پور؛ برآمدن طبقه جوانان مومن انقلابی..."

✍🏻 #سلمان_کدیور

ماجرای درگیری قدیمی آقای فروغی، مدیر شبکه سه، با عادل فردوسی‌پور، بیش از آنکه حاصل نگاه تخصصی و علم رسانه یا حتی ورزش باشد؛ حاصل یک نگاه ایدئولوژی‌زده سیاسی است. نگاهی که همه رسانه و صحابه آن را "بله قربان‌گو" و همگن می‌خواهد و تاب تحمل مخالفی را ندارد.

🔻 آقای فروغی، چکیده و نماد طیفی از جوانانی است که رسانه‌های رسمی، از آنان بعنوان "جوان مومن انقلابی" یاد می‌کند. طبقه‌ای خاص و رسمی، که قرار است با تابلوی ایدئولوژیک، وارد عرصه مدیریت کشور شوند و کم کم جای پیرمردان محافظه‌کار سنتی را بگیرند.

🔻 ملاک انتخاب و به قدرت نشاندن این جوانان، نه تخصص و توان مدیریتی و نخبگی، که سرسپردگی سیاسی و تعهد به حفظ وضعیت موجود است.

🔻 اموری که در انتصاب آقای فروغی به وضوح رویت شد تا ایشان از مسئولیت در بسیج بدون کارنامه قابل توجهی در عرصه رسانه، به مدیریت یکی از پربیننده‌ترین شبکه‌های سیما برسد و موفق شود در اندک زمانی انبوهی حاشیه و نارضایتی خلق کند.

🔻 کسی که پس از رسیدن به این مقام، ناگهان فرایند کازینوسازی از تلویزیون از شبکه تحت امر ایشان به نحو افسارگسیخته‌ای رشد می‌کند و رسانه ملی در انحصار اسپانسرها و بازی‌های بخت‌آزمایی و مسابقات پیامکی و سلبریتیزاسیون غوطه می‌خورد.

🔻 آنجاست که پای شرکت‌های عظیم تبلیغاتی مانند "توسکا" به میان می‌آید که با برگزاری مسابقات تلویزیونی چون "برنده باش" جیب مردم را خالی می‌کنند و ثروت‌های چندصدمیلیاردی به جیب می‌زنند و بعد کاشف به عمل می‌آید.

🔻 این شرکت توسکا، متعلق به فلان نهاد و فلان سازمان منتسب به انقلاب است که از انتصاب آقای فروغی حمایت کرده است.

🔻 حالا مدیرعامل این شرکت توسکا که جیب مردم را با تبلیغات خاص تحت شماره‌گیری #3* خالی می‌کند؛ کیست؟ آقای کاوه اشتهاردی. مدیر سابق خبرگزاری دفاع مقدس و مجله "رمز عبور"، عضو کمیته رسانه‌ای جمنا. یکی دیگر از خیل جوانان مومن انقلابی.

🔻 آنها "جوان" هستند، منتها فکر و چهارچوب نظری‌شان، متعلق به همان پیرمردهای پیش از خودشان است. آنها فاقد تفکری جوان، نو و تازه‌اند. پیرهای کم سن و سال اند.

🔻 "مومن" گفته می‌شوند؛ چراکه ظواهر مذهب و عمل به مناسک و تعظیم شعایر را به‌خوبی بلد هستند.

🔻 و "انقلابی" می‌نامندشان؛ چراکه در جریان‌ها و احزابی که انقلاب را سرقفلی خود می‌دانند و مابقی را "انحرافی" "التقاطی" لقب می‌دهند؛ عضویت دارند و پیوسته در حال اثبات وفاداری خود به نهادهای حاکمیت هستند.

🔻 بله. این غایت پروژه تزریق جوانان مومن انقلابی به سیستم مدیریت کشور است. افراد سرسپرده‌ای که بتوانند منابع کشور را در لوای شعارهای انقلاب، برای حفظ و تقویت اولیگارشی نوظهور مذهبی در خدمت بگیرند و مابقی عقیده‌ها را سرکوب نمایند و خب، حق‌الزحمه خود را هم با رشد و تعالی در سازمان مدیریتی کشور دریافت می‌کنند.

🔻و کسی نیست بپرسد در این مملکتی که چند ده ملیون جوان دارد، چرا باید منابع رسمی و غیررسمی قدرت در اختیار یک طیف حداکثر چندهزار نفره قرار گیرد و به آنان به چشم "سوگلی‌های حاکمیت" نگاه و توجه شود؟

🔻چرا این طیف در رسیدن به مناصب، در اولویتی نانوشته قرار دارند؟ چرا مابقی جوانان این مرزوبوم که عاشق وطن و ملت خویش هستند را رسما نادیده می‌گیرند؟

این رویه آیا سبب تعمیق شکاف‌های ایجادشده میان ملت و حاکمیت از سویی و تاسیس یک طبقه صاحب قدرت و ثروت با یک تیپ فکری خاص از سوی دیگر نمی‌شود؟ آیا کشور را سمت استبداد سوق نمی‌دهد؟




موسیقی:
#تو_که_معروفی

وای بر هر بی وفای معروف دیوان کننده

نسخه ویدیویی و ریمیکس اثر در 👇

🌿 @Cimuball_Channel


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
موسیقی:
#کنسرت

قطعه " تو که معروفی " کنسرت " ایوان باند "

نسخه صوتی اثر 👇

🌿 @Cimuball_Channel


موسیقی:
#تو_که_معروفی

قطعات تصویری و صوتی موسیقی تو که معروفی 👇

🌿 @Cimuball_Channel

Показано 20 последних публикаций.

57

подписчиков
Статистика канала