دل‌‌آرام


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


مطالب کاربردی روانشناسی با تمرکز برموضوع روانشناسی و تکنولوژی توسط کاندیدای دکتری روانشناسی بالینی
ارتباط با ادمین: @Nrgs_psych
آدرس ویدیوهای ما در آپارات
http://aparat.com/Delaaraamm

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций




Репост из: نشر سایه سخن
طفلکی آدمیزاد. همیشه منتظر است. همیشه دلش نشانه‌های خوب میخواهد. وقتی دستش به جایی بند نیست، دلش را، امیدش را، بند میکند به نشانه‌هایی که نشانه‌ نیست... به کبوترِ پشت پنجره، به شعری که تازه خوانده، به تغییر فصلها... حالا تو هی بگو انتظار گشایش از تغییر فصلها بیهوده است. هی بگو تغییر فصلها زیر سرِ زمین است که محورش هم مثل همه چیزش کج است و 23.5 درجه میلنگد. هی بگو فقط زاویه ی تابش خورشید عوض شده، همین. مگر آدمِ منتظر این‌چیزها به خرجش میرود؟ پایش را میکند در یک کفش که "دلم میگوید این پاییز تمام میشود تنهایی‌"... "دلم میگوید این بهار تمام میشود دردهایم"... "اولین برف که بیاید"... "اولین باران که ببارد"... "اولین خرمالو که روی شاخه سرخ شود"... "انگورها که برسند"... "پرستوها که بیایند"... طفلکی آدمیزاد. همیشه منتظر نشانه‌های خوب است. چنان منتظر که مادری چشم‌انتظار فرزندی... آدمیزادها از روزی که زاده میشوند مادرند...

حمید باقرلو

@hamkam42
🆔 @SayehSokhan


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
عشق واقعی چیست؟

#کلیپ_آموزشی

@Delaaraamm


#نوای_شبانه دل‌آرام
@Delaaraamm


Репост из: رقصنده بر آب
من عاجزم ز گفتن و خلق از شنیدنش . . .

«یکی از انواعِ مهّمِ موقعیتِ آتیزم (Autism) وقتی‌ست که فرد، ساختار و محتوای ذهنیِ بسیار پیچیده و پیشرفته‌ای دارد اما مکانیسم‌های مفاهمه و مبادله‌اش تاحدّ زیادی مختل شده است. فرد، پشتِ پنجرهٔ چشم‌هایش جهانِ بیرون را می‌بیند، بسیاری از جنبه‌های آن را به خوبی می‌فهمد و تحلیل می‌کند، اما نمی‌تواند میانِ جهانِ درون و جهانِ بیرون پل بزند. فرد در جهانِ درونِ خودش زندانی است. آتیزم، موقعیتِ حادّ و پیشرفتهٔ حالتی‌ست که بسیاری از ما در زندگی خود کم یا بیش تجربه می‌کنیم. برای مثال، موقعیتِ مهاجرت، خصوصاً در سنینِ بالا، تاحدّی شبیهِ موقعیتِ آتیزم است- فرد، جهانِ درونیِ پیچیده و پیشرفته‌ای دارد، اما امکاناتِ زبانی و فرهنگی‌اش برای مبادلهٔ کارآمدِ آن جهان با جهان بیرون، کارآیی ندارد. به نظرم زندگیِ عارفِ صاحب‌تجربه هم تاحدّی شبیه موقعیت آتیزم بوده است- تجربه‌های درونیِ عارف برای او چندان غنی و یکه می‌نماید که زبان، کشیدنِ بارِ آن را نمی‌تواند. فرد، پشتِ دیوارهای بلندِ جهانِ درون‌اش گرفتار می‌شود، و هرچه بر دیوارهای آن مشت می‌کوبد صدایی برنمی‌خیزد- انگار که در دلِ کابوس شبانه، دهان به فریاد می‌گشایی اما نفس از گلوگاه‌ات برنمی‌آید.»

آرش نراقی


ارائه‌ی خدمات رایگان روانشناسی به تعداد محدود

@Delaaraamm


معرفی یک اپلیکیشن روانشناسی
بر اساس نوشتن احساسات و هیجانات و مسائل چالش‌برانگیز ❤️📱💔

Dreamboard (تابلوی رؤیا)


اپلیکیشن تابلوی رؤیا یا Dreamboard ابزار ردیابی و تحلیل شخصی و آنلاین رؤیاهای افراد است. این برنامه به افراد کمک می‌کند تا نکات کلیدی افکار، احساسات و هیجانات به یاد مانده از رؤیاها را ثبت کنند. Dreamboard یک راه ساده، منحصربه‌فرد و سرگرم‌کننده برای ردیابی رؤیاهاست. این برنامه با حمایت و پشتیبانی روانشناسان و محققان برجسته شکل گرفته است و چیزی بیش از یک دفترچه یادداشت رؤیاهاست. در این برنامه بخشی نیز برای تعبیر رؤیا وجود دارد که امکان پیدا کردن معنی رؤیاهای روشن و کابوس‌ها را تسهیل می‌کند. در این برنامه مجموعه‌ای از نمادهای تصویری ساده و بخش‌هایی برای نوشتن وجود دارد. گزینه‌ی زنگ هشدار و یادآورهای روزانه نیز وجود دارد که به فرد کمک می‌کند نوشتن رؤیاهایش را فراموش نکند.

وقتی فرد رؤیایش را در dreamboard یادداشت می‌کند، برنامه از او می‌خواهد هیجاناتی که تجربه کرده است، رنگ رؤیا، اهمیت خود فرد در رؤیا و جنبه‌هایی دیگر مانند عجیب‌بودن رؤیا، افرادی که در رؤیا حضور داشتند، مکان‌ها و اشیا را نیز مشخص کند. این مسائل فهم موضوع و زمینۀ رؤیا را ملموس‌تر می‌کند.

سازندگان Dreamboard قصد دارند به ما یادآوری کنند که تنها با گوش کردن به ناخودآگاهمان، بدون کمک هیچ پیش‌گو یا تعبیر‌کننده‌ای می‌توانیم چیزهای زیادی در مورد خودمان بفهمیم. نیازی نیست به کسی بگوییم رؤیایمان را برایمان تعبیر کند، رؤیاهای ما تنها متعلق به ما و بازنمایی‌های ذهن ما هستند.

برای اطلاعات بیشتر و دریافت برنامه می‌توانید به سایت زیر مراجعه نمایید:
www.dreamboard.com

#معرفی_اپلیکیشن

@Delaaraamm


فیلم The Pursuit of Happyness
روایت تلاش خستگی ناپذیر یک انسان برای رسیدن به خوشبختی

#معرفی_فیلم
#توصیه
@Delaaraamm


🎥 فیلم The Pursuit of Happyness یا در جستجوی خوشبختی، محصول ۲۰۰۶ آمریکا به کارگردانی گابریل موچینو، فیلمی بیوگرافیک و درام است.
این فیلم بر اساس داستان زندگی «کریس گاردنر» سیاه پوست، خرده فروش اسکنرهای پزشکی در سال ۱۹۸۱ است که پس از تحمل مشقت‌های زیاد علی رغم اینکه همسرش او را ترک می‌کند و مسئولیت پسر کوچکش نیز به عهده‌ی اوست، با تلاش بی وقفه، موفق می‌شود شرکت سرمایه گذاری خود را با نامGardner rich & co پایه گذاری کند، که در سال ۲۰۰۶ سرمایه ‌ی این شرکت، چیزی بالغ بر ۶۵ میلیون دلار تخمین زده شده است.
این فیلم، اثری الهام بخش از زندگی فردی است که از فقر مطلق و بی خانمانی و حتا یک شب خوابیدن در دستشویی مترو به همراه پسر کوچکش، تبدیل به میلیاردری سرشناس شد. این اثر در فهرست پیشنهادی سایت https://www.entrepreneur.com/article/234538 نیز قرار داده شده که تماشای آن را به هر کارآفرینی توصیه می‌کند.

#معرفی_فیلم
#توصیه

@Delaaraamm




عادت کر‌ده‌ایم هر روز دوش بگیریم، اما یادمان می‌رود که ذهنمان هم به دوش نیاز دارد. گاهی با یک غزل حافظ می‌شود دوش ذهنی گرفت و خوابید. یک شعر از فروغ، تکه‌ای از بیهقی، صفحه‌ای از مزامیر، عبارتی از گراهام گرین، جمله‌ای از شکسپیر ، خطی از نیما، ولی غافلیم. شبانه روز چقدر خبر و گزارش و مطلب آشغال میتپانیم توی کله‌مان؟! بعد هم با همان کله بادکرده به رختخواب می‌رویم و توقع داریم در خواب پدربزرگمان را ببینیم که یک گلابی پوست کنده و با لبخند میگوید بفرما!

سمفونی مردگان
عباس معروفی

@Delaaraamm






Репост из: رقصنده بر آب
کمپینِ #می‌بینمت‌هم‌وطن

می‌گویید حکومت فلان و بهمان است؟ اوضاعِ اقتصادی آشفته است و گرانی بیداد می‌کند؟ آینده نامعلوم و مأیوس کننده است؟ کسی به فکرِ مردم و مشکلاتشان نیست؟ زندگی روز به روز سخت‌تر می‌شود؟
همهٔ این‌ها درست است اما در مقابلِ این همه، ما دو انتخاب بیشتر نداریم: مأیوس و واخورده و خودخواهانه فقط گلیمِ خود را بچسبیم و به خاطرِ نفعِ شخصی‌مان، دیگران را لگدمال کنیم و برای تغییر، منتظرِ معجزه باشیم، یا تغییر را از خودمان شروع کنیم و باور کنیم درست شدنِ اوضاع، فقط و فقط از تغییرِ رفتارهایِ خودخواهانهٔ فردیِ ما می‌تواند شروع شود. اگر ما به دادِ هم نرسیم، هیچ‌کس به فریادمان نخواهد رسید.
پیوستنِ به این کمپین، به همین سادگی‌ست. از امروز دیگران را، هم‌وطنان‌مان را ببینیم، مشکلات‌شان را مشکلاتِ خودمان بدانیم، به حقوق‌شان احترام بگذاریم و به خاطرِ نفعِ شخصی‌مان، سختیِ زندگیِ دیگران را بیشتر نکنیم. مصداق‌ها، از احترام به حقوقِ دیگران در رانندگی تا به اندازهٔ نیاز خرید کردن، با خودِ شما. اگرتغییر و بهبودِ اوضاعِ کشورمان را می‌خواهیم، به جای مدام ناله و دشنام و نفرین‌، در عمل نشان بدهیم که با هم متحدیم، دیگران را به اندازهٔ خودمان مهم می‌بینیم، و لایق و شایستهٔ زندگیِ بهتری هستیم.
پخش کردنِ این متن و با دیگران در میان گذاشتنش، لطفی‌ست که به ایران و همهٔ ساکنینش از جمله خودمان می‌کنیم.

#می‌بینمت‌هموطن


آدم هوس چیزهایی که مزه‌اش را نچشیده هرگز نمی‌کند، ولی بعد از این که یک بار مزه‌ی نعمتی را چشید آن‌وقت دیگر محرومیت از آن مشکل است. برای اینکه آن وقت آدم خود را به داشتن آن نعمت ذی‌حق می‌داند.

بابا لنگ دراز
جین وبستر

@Delaaraamm


#نوای_شبانه دل‌آرام
@Delaaraamm


آموزش های اضافی به کودکان
👧🏻📕👦🏻

برخی از آموزش های اضافی که به کودکان می دهیم ممکن است در برخی صحنه های اجتماعی، آنان را ناموفق کند.
در بیشتر موارد در ایران گزینش ها، شغل ها و انتصاب ها بر اساس عواملی است که کودکانی که مهارت زندگی را آموخته اند، برای آن شرایط آماده نشده اند. برای مثال کودکی گیاهان اطراف خود را می شناسد و یا به روش ایوان ایلیچ تعلیم یافته است و قادر است اگر در جزیره ای تک و تنها بود، از پس زندگی بر بیاید و حاجات خود را مرتفع کند و با اندک تجهیزاتی، وسایل زندگی خود را بسازد. رابینسون کروزوئه ها، توانایی تامین وسایل و شرایط زندگی خود را دارا می باشند.

همچنین یک دهقان ممکن است نداند که هیئت بطلمیوسی درست است یا هیئت کپرنیکی، اما از رنگ طلوع خورشید، چیزهایی را تشخیص دهد که به درد زندگی عملی اش می خورد. اما دانستن هیچ یک از این موارد نامبرده، کمکی به یک دانش آموز دبیرستانی نمی کند تا در کنکور پزشکی قبول شود. سخن بر سر این است که نظام آموزش و پرورش به کلی باید دگرگون و متحول شود. فرض کنید کسی بگوید که من توانسته ام با بدن خود طوری رفتار کنم که سلامت آن محفوظ باشد و زیبایی آن کاهش پیدا نکند، اما نیرومندی آن بیشتر شود. این مهارت در کشور ما به هیچ دردی نمی خورد. چرا که همگی ما قوز داریم و بینایی چشممان پایین است، اما در عوض پروفسور هستیم! در صورتی که در نظام اموزشی به سبک فِرره، این فرد مورد تکریم قرار می گیرد و جایگاه بالایی دارد. پس تا وقتی نظام آموزشی همین چیزی که هست باقی بماند، مهارت های زندگی ای که از آن ها نام بردیم، ممکن است در موفقیت افراد، حتی نقش منفی بازی کند.

نکته ای که باید بدان بسیار توجه شود این است که مدرک تحصیلی و تحصیلات آکادمیک، به هیچ وجه همه چیز نیست! یعنی چنین نیست که اگر کسی مدرک تحصیلی نداشت و از آموزش های آکادمیک بهره ای نبرده بود، نتواند زندگی کند. اتفاقا بسیار هستند کسانی که بویی از زندگی آکادمیک نبرده اند، اما زندگی بسیار خوبی دارند.

مصطفی ملکیان،
سخنرانی آموزش هنر زندگی به کودکان
@Delaaraamm


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
دختران از پدران می‌آموزند که قوی باشند...
اعتماد به نفس آموختنی است
"قوی باشیم"

#کلیپ_روانشناسی
@Delaaraamm




Репост из: استارت آپ فن‌آورانه ریتاک
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
از 0 تا 100 رویداد #ریتاک
هر آنچه درباره این رویداد باید بدانید.
✅فقط یک روز دیگر تا ثبت نام استارت آپ "ریتاک" با #_۸۵ هزارتومان
🌐 ثبت نام👇
Retalk.sbu.ac.ir
@RetalkStartup

Показано 20 последних публикаций.

278

подписчиков
Статистика канала