LearnEnglish

@Max_English Нравится 1
Это ваш канал? Подтвердите владение для дополнительных возможностей

learn english now with us
Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана


Гео канала
не указан
Язык канала
не указан
Категория
не указана
Добавлен в индекс
16.03.2018 16:31
реклама
Самый трендовый проект 2019 года!
Ждёшь TON чтобы заработать? Мы зарабатываем уже!
Daily Digest YouTube
Русский YouTube - Наука и техника
Парнасский пересмешник
Главный исторический канал в телеграме
164
подписчиков
~0
охват 1 публикации
N/A
дневной охват
N/A
постов в день
N/A
ERR %
0
индекс цитирования
Просмотры
Данные по динамике просмотров появляются
на следующий день после добавления канала
Средний охват поста и ERR%
Данные по динамике среднего охвата и ERR появляются
на следующий день после добавления канала
Репосты и упоминания канала
429 упоминаний канала
51 упоминаний публикаций
32 репостов
InglizTili.uz 🎓
English songs and lyrics
News in levels
InglizTili.uz 🎓
English songs and lyrics
English songs and lyrics
News in levels
InglizTili.uz 🎓
English songs and lyrics
InglizTili.uz 🎓
BBC 6 Minute ©
BlackTech™
Ultimate Freemium Courses
IELTS Lesson🦉
IELTS With Masters
English learners
TechYou
InglizTili.uz 🎓
English songs and lyrics
InglizTili.uz 🎓
InglizTili.uz 🎓
English songs and lyrics
Vocabulary
IELTS Super Pack ™ آیلتس
BBC 6 Minute ©
IELTS Super Pack ™ آیلتس
BBC 6 Minute ©
Ultimate Freemium Courses
AudioBook Space🎧
🌈New American Movies🌈
Cinema Inc
ViVi-MAXX MOVIES
Quiz Masters 📣🇬🇧
English learners
InglizTili.uz 🎓
English songs and lyrics
AudioBook Space🎧
Short Psychological Videos
Meme Hub
English With Masters
Vocabulary
English learners
Vocabulary
IELTS With Masters
Каналы, которые цитирует @Max_English
InglizTili.uz 🎓
InglizTili.uz 🎓
InglizTili.uz 🎓
Последние публикации
Удалённые
С упоминаниями
Репосты
LearnEnglish 15 Mar 2018, 09:35
#Predloglar
LearnEnglish 13 Mar 2018, 15:34
#vocabulary

⚽️Sports and Acts♀️

1. ⚽️ Football - Futbol
"Soccer" in America
2. 🏀 Basketball - Basketbol
3. 🏈 Rugby - Regbi
"American football"
4. ⚾️ Baseball - Beysbol
5. 🎾 Tennis - Tennis
6. 🏐 Volleyball - Voleybol
7. 🏉 Handball - Qo'l to'pi
8. 🎱 Billiard - Bilyard
9. 🏓 Table-tennis - Stol-tennisi
10. 🥅 Gate - Darvoza
11. 🏒 Hockey stick - Hokkey tayog'i
12. 🏏 Baseball stick - Beyzbol tayog'i
13. ⛳️ Golf Course - Golf maydoni
14. 🏹 Arrow - Kamon
15. 🎣 Fishing rod - Qarmoq
16. 🥊 Boxing glove - Boks perchatkasi
17. 🥋 Karate - Karate
18. ⛸ Skates - Konkiy
19. ⛷ Skiing - Chang'ida uchmoq
20. 🏂 Snowboard - Qor taxtasi
21. 🏋️‍♀️ Weightlift - Tosh ko'tarmoq
22. 🤺 Fencing - Qilichbozlik
23. 🤼‍♂️ Wrestle - Kurash
24. 🧘‍♂ Yoga - Yoga
25. 🏄 Floating - Baydarkada suzmoq
26. 🏊‍♀️ Swimming - Suzish
27. 🚣‍♀️ Boating - Qayiqda suzmoq
28. 🏇 Horsing - Ot minmoq
29. 🚴‍♀️ Cycling - Veloseped minish
30. 🏆 Cup - Kubok
31. 🤹‍♂️ Joker - Masqaraboz
32. 🎨 Painting - Rasm chizmoq
33. 🎤 Singing - Qo'shiq aytish
34. 🎧 Listening - Eshitish
35. 🎮 Game - O'yin
36. 🎲 Backgammon -Narda
37. 🎳 Bowling - Bovling
38. 🏁 Race - Poyga
39. 🃏 Cards - Kartalar
40. ♠️ Spade ♣️ Club
♥️ Heart ♦️Diamond
Читать полностью
LearnEnglish 13 Mar 2018, 09:40
Bilasizmi? Quyidagi so'zlar ingliz tilida eng ko'p ishlatiladi deb topilgan
LearnEnglish 13 Mar 2018, 09:39
📌 Nationality (Millat)

1. 🇺🇿 Uzbek - Uzbek
2. 🇺🇸 American - Amerikalik
3. 🇬🇧 British - Britanyalik
4. 🇺🇦 Ukrainian - Ukrain
5. 🇪🇸 Spanish - Ispan
6. 🇰🇷 Korean - Koreyalik
7. 🇷🇺 Russian - Rus
8. 🇮🇳 Indian - Hind
9. 🇲🇽 Mexican - Meksikalik
10. 🇰🇿 Kazak - Qozoq
11. 🇯🇵 Japan - Yapon
12. 🇮🇹 Italian - Italiyalik
13. 🇩🇪 German - Germaniyalik
14. 🇫🇷 French - Fransuz
15. 🇨🇿 Czech - Chexiyalik
16. 🇨🇦 Canadian - Kanadalik
17. 🇧🇷 Brazilian - Braziliyalik
18. 🇦🇷 Argentinean - Argentinali
19. 🇨🇳 Chinese - Xitoylik
20. 🇵🇹 Portuguese - portugaliyalik
Читать полностью
LearnEnglish 12 Mar 2018, 14:40
Attached file
LearnEnglish 12 Mar 2018, 14:40
#smalltalk

Greetings 2

👩🏻‍🔧 How's it going?

👩🏻‍🔧 I'm doing well. How about you?

👩🏻‍🔧 Never better, thanks.

👨‍💼 So how have you been lately?

👩🏻‍🔧 I've actually been pretty good. You?

👨‍💼 I'm actually in school right now.

👩🏻‍🔧 Which school do you attend?

👨‍💼B: I'm attending PCC right now.

👩🏻‍🔧 Are you enjoying it there?

👨‍💼 It's not bad. There are a lot of people there.

👩🏻‍🔧 Good luck with that.

👨‍💼 Thanks.
Читать полностью
LearnEnglish 12 Mar 2018, 14:40
Attached file
LearnEnglish 12 Mar 2018, 14:40
#smalltalk

Greetings 3

👩🏻‍🔧 How are you doing today?

👨‍💼 I'm doing great. What about you?

👩🏻‍🔧 I'm absolutely lovely, thank you.

👨‍💼 Everything's been good with you?

👩🏻‍🔧 I haven't been better. How about yourself?

👨‍💼 I started school recently.

👩🏻‍🔧 Where are you going to school?

👨‍💼 I'm going to PCC.

👩🏻‍🔧 How do you like it so far?

👨‍💼 I like it so far. My classes are pretty good right now.

👩🏻‍🔧 I wish you luck.

👨‍💼 Thanks a lot.
Читать полностью
LearnEnglish 12 Mar 2018, 14:40
Attached file
LearnEnglish 12 Mar 2018, 14:40
#smalltalk

Greetings 1

👩🏻‍🔧 Hi, how are you doing?

👨‍💼 I'm fine. How about yourself?

👩🏻‍🔧 I'm pretty good. Thanks for asking.

👨‍💼 No problem. So how have you been?

👩🏻‍🔧 I've been great. What about you?

👨‍💼 I've been good. I'm in school right now.

👩🏻‍🔧 What school do you go to?

👨‍💼 I go to PCC.

👩🏻‍🔧 Do you like it there?

👨‍💼 It's okay. It's a really big campus.

👩🏻‍🔧 Good luck with school.

👨‍💼 Thank you very much.
Читать полностью
LearnEnglish 9 Mar 2018, 08:52
📝 Check your English!!! 📝

(This is the test which is widely used in language courses to check English level

LEVEL TEST ELEMENTARY A1


Choose the correct option

1️⃣ A. Where are you from?
B. What is your from?
C. What from are you?

2️⃣ Are you French?
A. Yes, I is
B. Yes he is
C. Yes I am

3️⃣ A. He live on London
B. He live in London
C. He lives in London

4️⃣ A. I don't like coffee
B. I doesn't like coffee
C. I does like coffee

5️⃣ A. He goes to work in bus
B. He goes to work by bus
C. He goes to work by the bus

6️⃣ A. George has very big car
B. George a very big car has
C. George has a very big car

7️⃣ Do you speak English?
A. Yes we do
B. Yes we don't
C. Yes they do

8️⃣ A. Look at that house over here
B. Look at that house over there
C. Look at that house under there

9️⃣ A. He Italian, he not Polish
B. He is Italian, he isn't Polish
C. They is Italian, they isn't Polish

🔟 A. What do you have breakfast?
B. When do you have breakfast?
C. Where breakfast you?

1️⃣1️⃣ A. Where is the train station?
B. What is train station?
C. Where the train station is?

1️⃣2️⃣ A. Give me the book!
B. The book me give!
C. Give the book me!


══════ ❁✿❁ ═════
◽️ The correct answers

bu test A 1 darajani aniqlash uchun chiqari
lgan

1. a
2. c
3. c
4. a
5. b
6. c
7. a
8. b
9. b
10. b
11. a
12. a
Читать полностью
LearnEnglish 9 Mar 2018, 07:24
Get Around On Trains - Temir yo'l(poezd)


🅾️1️⃣ Last train

⛔️ The last train will leave at 11 p.m.
✅ The last train leaves at 11p.m.


🅾️2️⃣ A single/ return ticket

✅Do you want a single or return ticket?

`A single ticket(British) = One-way ticket (US and Canada)
A return ticket (British) = Round-trip ticket (US and Canada)`

🅾️3️⃣ Change- Direct

✅ - Do I have to change trains?
No, It's direct?

train - poezd
carriage- vagon
timetable - jadval
wait for train - poezd kutmoq
miss a train - poezdni o'tqazib yubormoq
catch a train - poezdga yetib bormoq
get on a train- poezdga chiqmoq
get of a train - poyezddan tushmoq
take(get) a train - poezd bilan bormoq
The 12 o'clock train - 12 dagi poyezd
Journey- sayohat
fare - yo'l haqqi
a fast train - tez yurar poezd
a slow train- shaharlararo poezd
railway station - Temir yo'l stansiyasi

👨‍🎓 @Max_English 👈bizning kanalimiz
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
🌹🌹 bizning saytimiz(Tas-ix) 🌹🌹

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
www.ingliz-tili.uz
Читать полностью
LearnEnglish 5 Mar 2018, 15:37
Репост из: RSHERZ
Eng ommabop iboralarni o'rganing:

🇬🇧begin the world
🇺🇿Yangi hayot boshlash

🇬🇧break loose
🇺🇿Ozod bo'lish

🇬🇧cast a glance
🇺🇿Ko'z tashlash(bir qarab o'tish)

🇬🇧catch smb unawares
🇺🇿noqulay xolatda tutib olish

🇬🇧do smb a good / bad turn
🇺🇿yaxshilik/ yomonlik qilish

🇬🇧fall into the habit of
🇺🇿eski odatni boshlamoq

#idiom
LearnEnglish 5 Mar 2018, 15:37
Репост из: RSHERZ
🕐 Ingliz tilida vaqt 🕐

🇬🇧second
🇺🇿Sekund

🇬🇧minute
🇺🇿Minut

🇬🇧hour
🇺🇿Soat

🇬🇧day
🇺🇿Kun

🇬🇧week
🇺🇿Hafta

🇬🇧month
🇺🇿Oy

Bizning website: www.ingliz-tili.uz. (Tas-ix)
LearnEnglish 3 Mar 2018, 08:57
#grammar_test

📝 Check your English!!! 📝

(This is the test which is widely used in language courses to check English level )

LEVEL TEST INTERMEDIATE B1

◾️1. My grandfather walks extremely slowly. The adverb "extremely" modifies
1️⃣ verb
2️⃣ adverb
3️⃣ noun

◾️2. Your roommate drives quite fast, doesn't she? The adverb "quite" modifies
1️⃣verb
2️⃣adjective
3️⃣adverb

◾️3. We rarely go to the movies on the weekends. The adverb "rarely" modifies
1️⃣adverb
2️⃣pronoun
3️⃣verb

◾️4. Our house is practically on the highway. The adverb "practically" modifies
1️⃣sentence
2️⃣prepositional phrase
3️⃣verb

◾️5. Obviously, I could be wrong. The adverb "obviously" modifies
1️⃣verb
2️⃣pronoun
3️⃣clause

◾️6. My niece reads well for a five-year old. The word "well" is
1️⃣adjective
2️⃣adverb
3️⃣verb

◾️7. Your friend Robert drives a fast car. The word "fast" is
1️⃣pronoun
2️⃣adverb
3️⃣adjective

◾️8. I never buy fruit at the grocery store. The word "never" is
1️⃣preposition
2️⃣adverb
3️⃣adjective

◾️9. That's a lovely painting. The word "lovely" is
1️⃣adverb
2️⃣adjective
3️⃣verb

◾️10. Sometimes I feel very lonely. The word "lonely" is
1️⃣adjective
2️⃣adverb
3️⃣conjunction

══════ ❁✿❁ ═════
◽️**The correct answers**

bu test B 1 darajani aniqlash uchun chiqari
lgan

1. adverb
2. adverb
3. verb
4. prepositional phrase
5. clause
6. adverb
7. adjective
8. adverb
9. adjective
10. adjective
Читать полностью
LearnEnglish 28 Feb 2018, 20:30
#English_beginner

📚 DARS 13 📚

Ingliz tilida Maxsus So’roq gaplar Information Questions

So’roq shakl yasashda odatda ikki usul keng tarqalgan bo’lib, bular Umumiy va Maxsus so’roq gaplardir.
Umumiy so’roq gaplarni yasah uchun yordamchi fe’l egadan oldinga o’tadi:


It is a pen – Is it a pen
They can swim – Can they swim?
You work at school – Do you work at school?

Maxsus so’roq gaplarni yasash uchun maxsus so’roq so’zlar(who, what, when, where,how, which…)ni ishlatamiz.

Example:

Who am I? You’re a teacher.
Where are you? I’m in the classroom.
What does he have? He has some strawberries.
Where is she? She’s at the beach.
Why is the cat drinking water? It’s thirsty.
When do we have class? We have class in the morning.
What do they have? They have popsicles.


TO'LIQROQ MA'LUMOT VA MASHQLAR, SO'ZLARNING O'QILISHI

👇👇👇👇👇
http://ingliz-tili.uz/beginner/ingliz-tilida-maxsus-soroq-gaplar-information-questions/
Читать полностью
LearnEnglish 28 Feb 2018, 20:12
​ #English_beginner

📚 DARS 12 📚

Past Simple – Ingliz tilida O’tgan Oddiy Zamon

To’g’ri fe’llarni o’tgan zamon qilish uchun fe’lga -ed qo’shiladi

I work at school now(Hozir men maktabda ishlayman)- I worked at school last year(Men o’tgan yili maktabda ishlardim)
She lives in London(U londonda yashaydi) She lived in London 2 years ago(U 2 yil oldin Londonda yashagan)

Nato’g’ri fe’llarni o’tgan zamon qilish uchun fe’l to’liq o’zgaradi:

I go to the Supermarket twice a month (Men Supermarketga oyida 2 marta boraman) I went the Supermarket yesterday(Men kecha Supermarketga bordim)

He always eats Somsa – He ate Somsa yesterday

Eng asosiy fe’llardan biri bu Be fe’li, Keling Be fe’lini O’tgan zamon uchun shaxslarda tuslanishini ko’rib chiqamiz.


TO'LIQROQ MA'LUMOT VA MASHQLAR, SO'ZLARNING O'QILISHI

👇👇👇👇👇
http://ingliz-tili.uz/BEGINNER/past-simple-ingliz-tilida-otgan-oddiy-zamon/
Читать полностью
LearnEnglish 28 Feb 2018, 19:50
#English_beginner

📚 DARS 11 📚

Prepositions-Ingliz tilida Predloglar

🔺 Asosiy joyni ifodalaydigan predloglar

оn – ustida;
in – ichida;
at – yonida;
near – yaqinida;
over – ustida;
under – tagida;
between – orasida;
among – orasida;
behind – orqasida;
асrоss – orqali;
in front оf – oldida;
through – orqali.

🔺 Yo’nalishni ifodalaydigan predloglar

to – ga;
towards – ga qarab;
from – dan;
into – ichiga;
out оf – tashqariga;
off – dan

🔺 Vaqtni ifodalaydigan predloglar

by – gacha;
till – gacha;
from … till – dan … gacha;
since – dan beri;
for – davomida;
оn – soat aytishda(da);
in – da(oy, yil…);
during – davomida;
before – gacha;
after – keyin;
between – orasida.

TO'LIQROQ MA'LUMOT VA MASHQLAR, SO'ZLARNING O'QILISHI

👇👇👇👇👇

http://ingliz-tili.uz/beginner/prepositions-ingliz-tilida-predloglar/
Читать полностью
LearnEnglish 27 Feb 2018, 07:31
LearnEnglish 27 Feb 2018, 07:27