پیرامون سلامت روان


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


کانالی پیرامون سلامت روان و آسیب های اجتماعی. فعلا بیشتر بازنشر مطلب از سایر کانالهاست تا یادداشتهای اختصاصی.
از همراهی و نظراتتان استقبال میشود.
ارتباط با من:
@majidalef

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: Minerva
philosophical-novels-and-stories.pdf
14.5Мб
نسخه پی دی اف این فلوچارت را از همینجا می‌توانید دانلود کنید. اصل مطلب توسط بن راث نوشته شده است که در این لینک می‌توانید بیشتر درباره‌اش بخوانید.
http://dailynous.com/2019/10/23/flowchart-philosophical-novels-stories/


Репост из: Minerva
راهنمای انتخاب یک رمان فلسفی

یک استاد دانشگاه هاروارد در سایت فلسفی دیلی‌نوس یک مجموعهٔ طبقه‌بندی شده و بی‌نظیر از بهترین رمان‌ها و داستان‌های بلند فلسفی تهیه کرده است. در این طبقه‌بندی که به صورت یک فلوچارت طراحی شده است، می‌توانید فکر کنید در چه موضوع یا در چه حال و هوایی دوست دارید رمان بخوانید و با دنبال کردن موضوع به رمان‌های جذاب پیشنهادی دست پیدا کنید.
داستان «بیابان تاتارها» اثر دینو بوزاتی لقب کمتر شناخته‌شده ترین رمان فلسفی را در این فلوچارت گرفته است. و همچنین رمان «برفک» از دان دلیلو محبوب‌ترین داستان فلسفی این استاد هاروارد است. از سایر نویسندگان فلسفی نظیر سارتر، کامو و اومبرتو اکو هم داستان هایی گنجانده شده است. اما به نام‌های مشهور اکتفا نکنید که احتمالا کلی نویسندهٔ گمنام را بتوان در این طبقه‌بندی پیدا کرد.
ای کاش کسی وقت کند و نمونهٔ فارسی این فلوچارت و ترجمه کتاب ها را به فارسی برگرداند.
@minerva_owl




همایش بین المللی #روانشناسی_اسلامی، از امروز به مدت سه روز، کشور پاکستان.


Репост из: مصطفی ملکیان
⭕️ ما اگر به self رو بیاوریم خواهیم دید که آرامش بیشتری داریم، استرس و افسردگی کمتری داریم و شادی مان بیشتر است.

✍ مصطفی ملکیان

[هر کدام از انسانها یک خود واقعی دارند self . "خود" یعنی "تو چنان که واقعا هستی" ولی هر کدام از انسانها، یک تصوری هم از خود واقعی شان دارند که این تصور، با خود واقعی شان انطباق ندارد که به آن ego می گویند.]

🔹افلاطون از ما می خواست که کاغذی برداریم و هرچیزی را که در زندگی ما مطلوب است بی آن که اندیشه ای بکنیم، سریع بر روی کاغذ بنویسیم. مطلوب یعنی آنکه دو ویژگی داشته باشد:
اول- چیزهایی که دوست داریم آنها را داشته باشیم
دوم- آن چیزها را نداریم

🔹فرض کنید یک فهرست ۵۰۰ تایی تهیه می شود افلاطون می گفت اکنون درباب آنها بیاندیشید و در مورد این ۵۰۰ تا بازاندیشی کنید یعنی تامل و درنگ کنید و ببینید که کدام یک از اینها را برای خودشان می خواهید و کدام یک را برای اینکه شما را به چیزی دیگر می رسانند، می خواهید مثلا پول را می خواهیم تا ما را به خریدن خانه، ماشین، وسایل عالی زندگی برسانند و همچنین برای آنکه اگر بیمار شدیم، بتوانیم به بیمارستانی با پزشکانی بسیار عالی برویم یا به زیبایی اندام برویم یا وسایل آرایشی و .... بخریم. پول را می خواهیم برای رسیدن به آنها. یعنی گروهی از موارد، پله می شوند تا شما را به چیزی دیگر برسانند.

🔹با این کار آن فهرست تقلیل می یابد به مثلا ۱۰۰ مورد. مثلا پول کمک می کند تا از طریق رسیدن به آن موارد، به محبوبیت برسیم. افلاطون در اینجا می گوید آن قبلی ها را حذف کنید و دائما این کار را ادامه دهید. از این طریق تعداد موارد، اندک و اندک تر می شود. افلاطون می گفت هرآنکس که صادقانه این کار را بکند، بالاخره می رسد به ۳ مورد:
الف) حقیقت: انسان از فریب خوردن متنفر است. انسان از اینکه دستخوش اوهام و اباطیل بشود، بدش می آید.(عالم نظر)
ب) جمال: انسان از زیبایی لذت می برد و از این لذت بردن، نمی خواهد به جایی برسد (عالم احساسات و عواطف و هیجانات)
ج) خیر (عالم عمل)
روح انسان، این سه را دوست دارد.

🔹سوال: آیا ما واقعا اینگونه هستیم؟ یعنی آیا ما خود اخلاقی زیستن را دوست داریم؟ دو طرز زندگی را در نظر بگیرید که در اولی شما همۀ قواعد اخلاقی را می توانید زیر پا بگذارید و به خیر پشت کنید و دومی اینکه همۀ قواعد اخلاقی را رعایت می کنید و رو به خیر هستید.

🔹اگر به شما بگویند اگر اولی را برگزینی به مواردی و فواید خیلی عالی دست خواهی یافت و اگر به شکل زندگی دوم نیز زندگی کنی دقیقا به همان خیرها دست خواهی یافت. شما کدام را برمی گزینید؟ درجواب شما می گویید اگر بناست دقیقا به یک چیز برسم پس بهتر است قواعد اخلاقی را رعایت کنم.

🔹 افلاطون می گوید انسان از خودِ اخلاقی زیستن خوشش می آید ولی چرا گاهی آن را زیر پا می گذارد؟ برای انکه اگر راست بگویم، به شهرت به محبوبیت و آبرو و .... لطمه می رسد. من اخلاقی بودن را دوست دارم ولی اینها را هم دوست دارم و ترجیح هم می دهم. اگر من این دو طرز زندگی را ببینم که دقیقاً به یک نتیجه برسند، من بی شک و شبهه، اخلاقی زیستن را انتخاب می کنم، ما آنچنان آفریده شده ایم که عاشق خیر هستیم برای ego آنها مهم هستند یعنی شهرت، قدرت، محبوبیت، آبرو و علم آکادمیک، احترام. به خاطر اینها اخلاق را زیر پا می گذاریم اگر به self اهمیت قائل باشیم فقط به آن ۳ تا اهمیت قائل خواهیم بود یعنی حقیقت (علم ریاضی، منطق، فلسفه، علوم تجربی، تاریخ، عرفان و برخی هم می گویند علوم دینی و مذهبی)، جمال (هم نشینی با طبیعت و ورود به عالم هنر) و خیر.

🔹ما اگر به self رو بیاوریم خواهیم دید که آرامش بیشتری داریم، استرس و افسردگی کمتری داریم و شادی مان بیشتر است. پس من اخلاقی زندگی می کنم بخاطر توجه کردن به self و self از اخلاقی زیستن سود می برد اما ego سود نمی برد.

🔅سخنرانی استاد مصطفی ملکیان تحت عنوان چرا باید اخلاقی زیست ، جلسه سوم

@mostafamalekian


Репост из: دیالوگ های ماندگار
🖇

برای عمل کردن بدن انسان
باید او را بیهوش کرد
اما برای عمل کردن روح انسان
باید او را بیدار کرد



🕴لئون تولستوی

@TinyMoviez


💢آغاز ثبت نام اینترنتی دومین مدرسه فصلی روانشناسی اسلامی
(پروتکل های درمانی و مداخلات روان شناختی با رویکرد دینی ) 💢

✔بازه ثبت نام: ۱۶ الی ۲۲ شهریور ۹۸

لینک ثبت نام:
bit.ly/2k5N53E




4_5899767609808652326.pdf
318.5Кб
#فلسفه_دین #علم_و_دین

🖋 در 21 فوریه 2009، بخش مرکزی انجمن فلسفی آمریکا شاهد مناظره ای داغ میان دو غول فلسفه دین، آلوین پلانتینگا و دنیل دِنِت بود. پلانتینگا یکی از بنیان‌گذاران انجمن فلسفی مسیحی و یکی از چهره‌های اصلی مخالف با سکولاریزه شدن فلسفه است. او به‌طور گسترده - حتی توسط منتقدینش - به عنوان یکی از بهترین اپیسمولوژیست‌های پنجاه سال اخیر و نیز به عنوان یکی از بهترین فلاسفه دین از دوره قرون وسطی تا به امروز تلقی می‌شود. دنیل دنت نیز یکی از خداناباوران دوران اخیر و از طرفداران داروینسم خداناباورانه، و از منتقدان مذهب است. او نیز به طور گسترده‌ای - حتی توسط مخالفینش - به عنوان یکی از مهم‌ترین فلاسفه اخیر در حوزه فلسفه ذهن است، که در توسعه علوم‌شناختی و زیست‌شناسی تکاملی نقش گسترده‌ای داشته است. این یاداشت گزارشی لحظه به لحظه توسط یکی از حاضران از این جلسه است که مهدی وفایی آن را ترجمه کرده است.

—————————
@philsharif
@aboutMentalHealth


✅مصاحبه خبرگزاری دانشجو با دکتر محمدمهدی نایبی، استادتمام دانشکده‌ مهندسی برق در دانشگاه صنعتی شریف و بنیان‌گذار موسسه حامی علوم انسانی

🔺دکتر نایبی: بیش از نیاز موجود در ایران، مهندس پرورش می‌دهیم.
🔺اگر در رشته‌های علوم انسانی افراد برجسته نداشته باشیم، نتیجه نمی‌گیریم.
🔺جامعه‌ي نرمال، فقط مهندس و پزشك نمي‌خواهد.
🔺نیاز اصلی کشور، علوم انسانی است.
🔺باید فرهنگِ تحصیلات دانشگاهی اصلاح شود.
https://bit.ly/2ZXQQaB


مدرسه تابستانی دانشگاه تهران، دنیای اجتماعی ذهن، شهریورماه 98، دانشکده روانشناسی.


⭕️ دانشگاه برکلی با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که #جان_سرل (John Searle) فیلسوف نامدار فلسفه‌ی ذهن و زبان به خاطر‌ «آزار جنسی» در محیط دانشگاه دیگر امکان استفاده از عنوان استاد این دانشگاه و دسترسی به ساختمان‌های این دانشگاه را نخواهد داشت و از جامعه‌ی دانشگاهی برکلی به کلی اخراج شده است.

http://dailynous.com/2019/06/21/searle-found-violated-sexual-harassment-policies/?fbclid=IwAR1WRuMBNdg3ey64X__dLMXVfRMrvdPgRaiywRJncxe_Biy25m5fYt94YLQ

@jalaeipour
@aboutMentalHealth


شاکله.سال هفتم.شماره اول.pdf
4.4Мб
نشریه #شاکله، دوماهنامه کانون #روانشناسی_اسلامی دانشگاه تهران.
سال هفتم، شماره اول
@eslamiravan
@aboutMentalHealth




#انتخاب_رشته
#آینده_شغلی
«همه نابغه‌اند. اما اگر بخواهیم در مورد نبوغ یک ماهی به وسیله‌ی توانایی پریدنش روی شاخه‌ی درخت قضاوت کنیم؛ در تمام زندگی خود را یک احمق خواهد دانست.»


https://www.instagram.com/p/Byp1__7hS9K/?igshid=1j4wmcunxioya
Existentialist_t
. امروز تولد ۸۸ سالگی انسانی‌ست که رنج را متفاوت دید، روان‌درمانگری که حفره‌های بزرگ روان‌درمانی را به‌خوبی پیدا کرد و آن را با تعمق در رابطه انسانی و همراهی با رنج‌های مراجعین پر کرد؛ او را بزرگ‌ترین استادِ خودم در روان‌درمانی‌ می‌دانم. از او آموختم که برای شناخت روان انسان و موقعیتش در هستی به کتا...









Показано 20 последних публикаций.

19

подписчиков
Статистика канала