آرمانشهر


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


آرمانشهر دغدغه به قهقرا رفتن شهر ها،شوراها، شهرداران،آرای مردم و نیرو سوزی در شهرها با افتادن در دام سیاسیون را دارد.
آرمانشهر حاوی اخبار، مقالات و مطالب تخصصی مدیریت شهری
شعار آرمانشهر :( شورا منهای سیاست )
ادمین: @armanshahr_966

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


#کجا_چی_شد

🔷بررسی مهم‌ترین اتفاقات حوزه مدیریت‌شهری استان مازندران در روزی که گذشت!

💠 شاید بتوان گفت مهم‌ترین موضوعی که در دو روز اخیر تیتر بسیاری از خبرگزاری‌های داخلی شده، آتش‌سوزی مسجد جامع ساری است.
مسجد جامع ساری بعنوان کهن‌ترین مسجد استان مازندران از لحاظ فرهنگی برای مازندران مهم بود و ثبت آن در آثار ملی نیز مهر تأیید اهمیت جایگاه آن است.

عصر پنجشنبه متأسفانه این مکان تاریخی دچار حریق شده و مسائل مختلفی همچون کافی نبودن امکانات آتش‌نشانان، ازدحام مردم و ... دست به دست هم دادند تا روند اطفاء حریق به تأخیر بیفتد؛ مسجد جامع مرکز استان مازندران در این آتش‌سوزی دچار 100% تخریب شد.
اما مهدی عبوری شهردار ساری و نیز مسعود مدینه رئیس شورای اسلامی شهر در بیانه‌ای از زحمات تمامی مسئولین، آتش‌نشانان، شهرداری‌های شهرهای مجاور و نیز مردم تشکر کردند و وعده داده شده است تا بزودی این بنای تاریخی بازسازی شود.

🔷اما در بابل نیز حادثه‌ای تلخ روی داد؛ برق گرفتگی نیروی شرکتی اداره برق بابل که در بالای دکل برق، مشغول انجام کار بود. این حادثه در جاده قدیم بابل به آمل اتفاق افتاد و متأسفانه این شهروند بابلی درگذشت.

خبر مهم دیگر در بابل به جلسه مشترک رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر بابل به‌ همراه شهردار، معاونین و مدیران شهرداری با دکتر نائینی معاونت اقتصادی و رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شهرداری مهشد اختصاص دارد.
موضوع این جلسه، پروژه‌های مشارکتی شهرداری با بخش خصوصی و سایر مسائل حوزه سرمایه‌گذاری بود.
گفتنی است که پس از اتمام جلسه، از پروژه‌های بزرگ مشارکتی و سرمایه‌گذاری شهدا و صاحب‌الزمان شهرداری مشهد بازدید به عمل آمد.

🌀در نوشهر تیم مدیریت شهری با پیوستگی و به آرامی درحال تغییر چهره‌ی شهر بوده و درهمین راستا پروژه‌های مختلفی را در طی مدت اخیر انجام داده‌اند.
رنگ آمیزی سرعت‌گیرهای سطح شهر و ایستگاه‌های تاکسی توسط سازمان حمل و نقل همگانی شهرداری، پایه‌ریزی و تسطیح کوچه‌های فرعی در بهارستان جنوبی توسط واحد عمران شهرداری و نیز شست‌و‌شوی معابر و کانال‌های سطح شهر توسط واحد خدمات شهرداری از جمله اقدامات امروز در نوشهر بود.

#اختصاصی_مازندشورا

@armanshahr_96


🔷طرح فراخوان بين المللى نورپردازى برج آزادى توسط هنرمندان و مشاهير

🔵در ديدار دكتر ايوبى دبيركل كميسيون ملى يونسكو در ايران با دكتر مفاخريان شهردار منطقه٩ تهران مطرح شد

@armanshahr_96


مدیریت منابع انسانی به منزله نخ تسبیحی است که اجزاء ابر سازمان شهرداری را به هم پیوند می دهد

✅ مجید فراهانی، عضو شورای اسلامی شهر تهران در گفتگو با روابط عمومی معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران:

🔻 اگر ما بتوانیم نیروی انسانی بالنده، باانگیزه و مصمم را در سیستم داشته باشیم و بدنه ای چابک و مؤثر در ارتباط با شهروندان را ایجاد نماییم شاهد آن خواهیم بود که شهرداری بتواند به اهداف و استراتژی های خود دست یابد.

🔻 در طول 9 ماهه گذشته در حوزه منابع انسانی با تأکید و مبنای معاونت محترم توسعه منابع انسانی بر اداره حرفه ای این حوزه بر اساس استانداردهای جهانی، شاهد فعالیت های خوبی بوده ایم. از جمله سامانه جامع منابع انسانی که پیاده سازی آن ضامن مکانیزه شدن حوزه های منابع انسانی از یکسو و یکپارچگی سایر حوزه ها نیز شده است.

🔻از طریق خط کش ارزیابی عملکرد، تصویر روشنی از توانمندی ها و شایستگی های هر فرد بدست می آوریم و متوجه می شویم که چند درصد از شرح شغلی مربوطه به انجام رسیده و نیز کارهای انجام شده با چه کیفیت، هزینه و سرعتی به ثمر رسیده است.

🔻 طبیعی است که در جریان صحیح ارزیابی عملکرد حتی اگر کسی از سیستم منفک شود برای خود فرد هم مشخص است که بر اساس معیار و ضابطه مشخصی این اتفاق رخ داده است و جایی را برای اعتراض باقی نمی گذارد.

🔻 از جمله طرح های شایسته دیگر معاونت منابع انسانی طرح "سامانه بازار کار داخل" هست که افراد می توانند از طریق آن رزومه خود را وارد کنند و هر مدیری که نیاز به جذب و بکارگیری نیروی کار داشته باشد از نیروهای توانمند داخل بدنه سازمان اقدام به انتخاب و مصاحبه نماید.

‌🔻 تا به امروز شاهد فعالیت های متعدد و خوبی در حوزه معاونت توسعه منابع انسانی بوده ایم که به تعدادی از آنها اشاره کردم اما از سایر طرح های مورد تقدیر این حوزه، آموزش تحت موبایل هست که از طریق آن همه کارکنان سازمان می توانند به انواع آموزش های مورد نیاز دسترسی داشته باشند. همچنین مدیریت ترددها در قالب طرح "سامانه جامع منابع انسانی شهرداری" است. ما در بدو کار خود مطلع شدیم حدود 3000 نفر در سازمان ثبت تردد نداشتند در حالیکه حقوق دریافت می کردند. لذا با مدیریت و تلاش معاونت منابع انسانی در گام اول این افراد شناسایی و حقوق ایشان قطع شد و سامانه جامع افراد را ملزم به ثبت تردد نمود به نحوی که با تشکیل کمیته پزشکی حتی افرادی که به دلیل مشکلات جسمی برای ثبت دچار مشکل بودند مشخص و مدیریت شدند.

- مشروح خبر را اینجا بخوانید:
Hrd.tehran.ir/default.aspx?tabid=97&ArticleId=2261


@armanshahr_96


باجدی شدن ماجرای بازگشت #سپنتا_نیکنام به شورای شهر یزد،مخالفانش دست به کار شدند و روز گذشته درحاشیه نماز جمعه یزد طوماری برای جلوگیری از طرح عضویت اقلیتهای دینی در شورای شهرامضاکردند

@armanshahr_96


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🍂🍂
🎥 جاذبه های شهری کشور

#لوکزامبورگ


@armanshahr_96


💢20 اقدامی که شهرها می­توانند جهت بهبود کیفیت زندگی عمومی انجام دهند

🖊نویسنده: دیانا بادز
مترجم: الهه اصدقی

📌14- ترویج غذاهای محلی بازار کشاورزان می­تواند از محصولات کشاورزی محلی حمایت کند در حالی­که جشنواره­‌های دوره­‌ای می‌­تواند موجب آشنایی بیشتر مردم با آشپزی و غذاهای محلی شود. بسیاری از جوامع محلی اقدام به برگزاری جشنواره‌­هایی در زمینه غذاهای محلی می­‌کنند تا هم افراد محلی و هم گردشگران از آن بازدید کنند. علاوه بر اینها طراحی غذامحور می­تواند با بی عدالتی­‌ها مبارزه کند.

📌14- بهبود ایوان و جلوخان ساختمان‌های عمومی با راهکارهایی ساده نظیر نصب صندلی، نورپردازی مناسب یا کاشت گیاهان چنین عناصری می‌تواند موجب دلپذیرتر و پذیراتر شدن ساختمان­های عمومی شود.

📌15-نصب نشانه ها و علائم مثبت به منظور تشویق افراد نسبت به ورود به فضاهای عمومی و استفاده از امکانات آن لازم نیست که نشانه­‌ها در فضاهای عمومی همواره بر روی قواعد تاکید کنند. یکی از عکس های آزمایشی ACES الهام‌بخش مسئولان شهر شارلوت برای انجام تغییراتی در شهر شد. بر اساس این تغییرات علائم قدیمی و قانون‌مبنا در پارک­های محلی (نظیر علامت ورود سگ­های بدون قلاده ممنوع) با علائم مثبت جایگزین شدند. این موضوع باعث ایجاد حسی خوشایند در افراد می‌­شود. نتایج نشان می‌دهد که علائم و نشانه­‌های مثبت در پارک­‌ها و فضاهای خارج از خانه می­‌تواند موجب افزایش میزان اعتماد اجتماعی شود.

📌16- نصب علائم جهت‌یابی مسیریابی موثر و کارا به شهروندان و گردشگران کمک می‌کند تا فضاها و ساختمانهای عمومی را راحت­‌تر پیدا کنند. این موضوع حضور افراد در زندگی اجتماعی را تسهیل می­‌نماید.


📌17- سرمایه‌گذاری بر روی صندلی­‌های فضاهای عمومی مکان­‌های نشستن می­‌توانند به قابل بازدیدتر شدن فضاها و میدان­‌های عمومی کمک کرده و مردم را به سوی خود جذب نمایند. نصب نیمکت‌ برای برآوردن نیازهای افراد مسن، تسهیل حرکت و جابجایی در داخل محله و همچنین ایجاد مکان­‌هایی برای مشاهده و ارتباط با دیگران اموری ضروری هستند. علاوه بر این­ها نیمکت­‌ها و مکان­‌های نشستن تاثیر مثبتی بر روی سرزندگی خیابان­‌های تجاری دارند.

📌18- روشنایی ساختمان‌­ها و پارک‌­های عمومی بررسی های ACES نشان می­‌دهد افرادی که از پارک­‌هایی با روشنایی مناسب و مطلوب استفاده می­‌کنند، به مسئولان محلی اعتماد بیشتری دارند، مشارکتشان در انتخابات محلی قابل ملاحظه­ است، بر روی همسایگان خود نظارت بیشتری دارند و در زندگی عمومی فعال­ترند. طبق این پژوهش چراغ­‌های شکسته با کاهش ۲۰ درصدی در درک امنیت محله توسط مردم مرتبط است.

📌19- برگزاری جشن­‌های مرتبط با انتخابات در بیرون از مکان رای­‌گیری مطالعه در بین ۱۴ جامعه محلی در ایالات متحده به این یافته رسیده است که جشن­‌های روز انتخابات که غذای رایگان و موسیقی جزئی از برنامه‌های آن است، محیطی شاد و اجتماعی برای رای­‌گیری ایجاد می‌­کند و با مشارکت بیشتر رای­‌دهندگان در انتخابات مرتبط است.

📌20- استفاده مجدد از زیرساخت­‌های بلااستفاده تاریخ توسعه شهرها نشان می­‌دهد که شهرهای زیادی با چالش موانع کالبدی (نظیر بزرگراه‌ها، خطوط ریلی، سایت­‌های صنعتی و پارکینگ­های بزرگ بلااستفاده) مواجه‌­اند. مشکلات ناشی از چنین موانعی اغلب بر ساکنان کم‌درآمد یا جامعه رنگین‌پوستان تحمیل می‌شود.


t.me/armanshahr_96


🔺افشانی: شنیده‌ام که رئیس سازمان ورزش قول ۲۰ تابلوی تبلیغاتی به یک فیلم داده اما این وعده درحوزه اختیارات وی نبوده.

🔹حتی یک موردتبلیغات این فیلم رادر سطح شهردیدیدبه من گزارش کنید.

@armanshahr_96


🔹اختصاص عرض زیاد برای پیاده رو
در راستای ارتقاء کیفیت فضاهای شهری و تجربه قدم زدن در شهر

@armanshahr_96




Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔺دستگاه بلیط فروشی مترو در "مسکو" از مسافران به جای هزینه‌ی بلیط، انجام ۳۰ حرکت اسکات را می‌پذیرد و به آنها بلیط مجانی می‌دهد.

@armanshahr_96


#افول_بافت_های_قدیمی

علت اصلی فرسودگی بناهای شهر و عدم توانایی بافت شهری در پاسخگویی به نیازهای اصولی مردم شهر را می بایست از یک سو در تغییر #زیربنای_اقتصادی شهر جست و جو کرد و از سوی دیگر در مجموعه تغییراتی که #زندگی_جدید_قرن_بیستم با خود به میان آورده است؛
از سوی دیگر عدم تکافوی هسته مرکزی و فضاهای قدیمی برای #تغییر و پذیرش #عملکردهای_جدید نقش بسزایی در افول این بافت ها داشته اند.

✍ #محمد_منصور_فلامکی


@armanshahr_96


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
پارک قلب ها در روسیه

#معماری_منظر

@armanshahr_96


💢ارتقای سطح ایمنی در شبکه معابر نقش مهمی در افزایش اعتمادپذیری و کارایی شبکه حمل ونقل دارد.


🔻 یکی از مهم‌ترین پارامترهای موثر در افزایش ایمنی درشبکه معابر، کنترل سرعت وسایل نقلیه است به طوری که موجب افزایش ایمنی عبور عابر پیاده و کاهش تعداد و شدت تصادفات بین وسایل نقلیه می‌شود.


🔻در این راستا سرعت‌گیرها نقش مهمی در کاهش سرعت وسایل نقلیه در طول معبر و محل تقاطع‌ها ایفا می‌کنند. اصولاً نصب سرعت‌گیر و سرعت‌کاه به‌عنوان بخشی از طرح‌های موسوم به "آرام‌سازی ترافیک" استفاده می‌شود که در کشورهای توسعه‌یافته از این روش فقط در معابر محلی یا در مقابل مدارس و مراکز آموزشی یا مراکز خاص مشابه استفاده می‌شود. شاید بتوانیم در ایران، سرعت‌گیر را با فرهنگ رانندگی مردم عجین‌شده بدانیم. انواع و اقسام سرعت‌گیرها هر روزه در جاده‌ها و خیابان‌های این کشور به وجود می‌آیند و گهگاه به ارتفاع آنان افزوده می‌شود، اما آیا واقعاً سرعت‌گیر‌ها برای مقابله با رانندگان الزامی است. سرعت‌گیرها به لحاظ طراحی نامناسب، اجرای نامناسب و همچنین جانمایی نادرست، خود یک خطر جدی برای عبور و مرور محسوب می‌شوند.


🔻این قبیل تجهیزات کنترل ترافیک به‌عنوان یکی از موانع کاهنده سرعت، در کنار مزایای فراوان، مشکلات و معضلاتی را برای استفاده‌کنندگان از معابر مختلف دارند که گاهی به دلایل مختلف باعث صدمات و خساراتی بیش از مزایای خود می‌شوند. سرعت‌گیر و سرعت‌کاه دارای انواع مختلف و از متداول‌ترین ابزارهایی است که در حال حاضر در کشور برای کنترل سرعت مورد استفاده قرار می‌گیرند.


🔻با دقت بیشتر درتعاریف و مشخصات سرعت‌گیر و سرعت‌کاه می‌توان دریافت که ابزار کنترلی دارای طول حداکثر ۳۰ سانتی‌متر سرعت‌گیر و ابزار با طولی بیش از ۳۷۰ سانتی متر سرعت‌کاه نامیده می‌شود. نوع اول بیشتر در معابر محلی فرعی و نوع دوم در معابر محلی اصلی و با عرض بیشتر استفاده می‌شود اما در اکثر معابر این دو گونه متفاوت بدون بررسی‌های مهندسی و جانمایی مناسب و گاهی حتی به جای هم اجرا می‌شوند و بعضا هیچ‌گونه ضوابطی در پیاده‌سازی آنها رعایت نمی‌شود.


🔻سرعت‌گیرهای غیرقانونی و غیراستاندارد ضمن افزایش استهلاک وسایل نقلیه ناشی از شدت ضربات و لرزش‌های وارد شده به خودرو و همچنین احتمال افزایش تصادفات موجب وارد ساختن صدمات به سرنشینان وسیله نقلیه می‌شود.


🔻قطعاً خسارت‌های مادی و معنوی ناشی از این قبیل تجهیزات به عهده نهاد یا دستگاه ایجادکننده آن است به‌ عبارت دیگر مسئولیت مدنی زیان‌دیده به عهده به‌وجودآورنده خسارت است.


🔻دولت (شهرداری یا راه و شهرسازی) در این زمینه موظف است استانداردهای علمی و فنی برابر دستورالعمل مربوطه را رعایت کند، در غیر اینصورت مسئولیت مدنی بر عهده دولت است و زیان‌دیده می‌تواند به استناد ماده ۱۱ قانون مسئولیت مدنی (کارمندان دولت و شهردارى‌ها و موسسات وابسته به آنها که به مناسبت انجام وظیفه یا در نتیجه بى‌احتیاطى خساراتى به اشخاص وارد کنند شخصاً مسئول جبران خسارات وارده مى باشند،


🔻ولى هرگاه خسارات وارده مستند به عمل آنان نبوده و مربوط به نقص وسایل ادارات و موسسات مزبور باشد در این صورت جبران خسارت بر عهده اداره یا موسسه مربوطه است) می‌توانند برای جبران خسارت خود اقامه دعوا کنند. از سوی دیگر در صورتی که براساس نظر کارشناسان تصادفات نقص راه یا وسیله نقلیه موثر در علت تصادفات باشند

🔻مطابق تبصره 3 ماده 14 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی حسب مورد متصدیان ذی‌ربط، مسئول جبران خسارات وارده بوده و با آنان برابر قانون رفتار خواهد شد.


🔻همه‌ی ما معتقد هستیم که هر جا قانون حاکم است پیشرفت مشهود است. در بحث ارائه خدمات به شهروندان نیز قانون باید ملاک عمل قرار گیرد و تمام تصمیمات و اقدامات نهادها و دستگاه‌های اجرایی می‌بایست براساس قوانین و مقررات و استانداردهای علمی، فنی باشد. بدیهی است اهمیت لحاظ‌کردن جنبه‌های ایمنی ترافیک کاملاً محسوس است.


🔻موضوعی که علاوه بر رنجش خاطر شهروندان باعث خسارت‌های زیانباری برای آنها شده است. از این رو دستگاه‌های مرتبط با موضوع نصب سرعت‌گیر و سرعت‌کاه می‌بایست با در نظر گرفتن بررسی‌های مهندسی و جانمایی مناسب نسبت به نصب سرعت‌گیر یا سرعت‌کاه اقدام کند تا این تجهیزات ترافیکی نقش موثری در ارتقای ایمنی تردد شهروندان
داشته باشد.

🖊حسین قاسمی نژادکارشناس ارشد راه و ترابری


t.me/armanshahr_96


💢۲۰ اقدامی که شهرها می­توانند جهت بهبود کیفیت زندگی عمومی انجام دهند بخش اول


🖊نویسنده: دیانا بادز
مترجم: الهه اصدقی

📌1_ ایجاد یک شبکه پیاده جامع به‌گونه‌­ای که به شهروندان اجازه حرکت آزادانه به هر نقطه از شهر را بدهد مردمی که در محلاتی با قابلیت پیاده روی بیشتر زندگی می­کنند، عموما حس تعلق بیشتری نسبت به جامعه خود دارند و از شبکه‌های اجتماعی قوی­تری در میانشان برخوردارند.علاوه بر این کسانی که به صورت دائم و مکرر پیاده­‌روی می‌­کنند، نسبت به کسانی که به ندرت پیاده‌روی می‌کنند، دارای سطوح بالاتری از اعتماد اجتماعی (۴ درصد) و مشارکت (۶ درصد) هستند.

📌2_ ایجاد امکانات بیشتر برای پیاده­‌روها نظیر نصب نیمکت، کاشت درختان، و نورپردازی مناسب جهت فراهم آوردن شرایط مناسب برای پیاده‌­هابراساس یافته­‌های مطالعات، مردم عموماً پیاده‌­روهای حاشیه­‌ای، در جاده­‌ای با چند خط عبور و با سرعت بالا را به عنوان مسیری مناسب برای پیاده­‌روی به حساب نمی­‌آورند. از طرف دیگر پیاده‌­روی در پیاده­‌رویی که دارای ردیفی از درختان در دو طرف است و در حاشیه­‌ی خیابانی اصلی و شلوغ قرار گرفته می­تواند نظر مردم را نسبت به تردد در آن جلب کند. پارک Porch ، که پارکی کوچک در نزدیکی ایستگاه حمل­‌و­نقل خیابان سی‌ام (اصلی ترین ایستگاه حمل‌­و­نقل فیلادلفیا) است، نمونه ای از این مورد در عمل است.

📌3– توسعه شبکه‌­ای ایمن و به­‌هم­‌پیوسته برای دوچرخه سواران، به همراه ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز پژوهش‌­ها اینگونه پیشنهاد می­‌دهند که روابط اجتماعی هنگامی که دسترسی به حمل­‌و­نقل عمومی سخت و دشوار است و یا مردم اقدام به خرید خودرو شخصی می­‌کنند، ضعیف می­شود.

📌4- تقویت سیستم­‌های حمل‌­و­نقل عمومی به وسیله افزایش میزان خدمات، قابل اطمینان­ تر کردن استفاده از وسایل حمل­ و­نقل عمومی و ساخت ایستگاه­‌هایی با امکانات رفاهی بیشتر و در دسترس­ ترفاصله طولانی برای رسیدن به حوزه­‌های رای­‌گیری و کمبود گزینه‌های حمل­‌ونقل، هر دو با مشارکت پایین رأی‌دهندگان مرتبط است.

📌5 - تخصیص زمین‌­هایی برای اختلاط کاربری­‌ها در داخل محلات و در میان ساختمان‌های مسکونی پژوهش‌ها مشخص کرده‌اند مردمی که در فاصله میان پارک­‌ها و مراکز خرده‌­فروشی زندگی می­‌کنند امکان بیشتری دارد که با همسایگانشان مواجه شوند. این موضوع خود موجب افزایش ارتباطات اجتماعی و تقویت اعتماد اجتماعی می‌شود. قرار دادن فضاهای مسکونی، تجاری و تفریحی در کنار هم، حتی در یک ساختمان و یا یک بلوک می‌تواند ارتباط همسایگان با هم را افزایش دهد.

📌6– تشویق ایجاد مسکن با قیمت های متنوع در محله ترکیبی از خانه­‌های یارانه­‌ای، خانه­‌های مقرون­‌به­‌صرفه و خانه­‌هایی با قیمت بازار می‌تواند به ایجاد موازنه­‌ی اقتصادی و ثبات در محله کمک کرده، به اتحاد و یکپارچگی جمعیت شناختی و اقتصادی کمک کند و موجب کاهش تمرکز فقر در یک مکان خاص شود.

📌7 - پاک کردن محیط از زباله، بهبود روند جمع­‌آوری و بازیافت زباله، بهبود نظافت خیابان‌ها، افزایش تعداد مخازن جمع­‌آوری زباله و مخازن پسماندهای قابل بازیافت براساس پژوهش­‌ها زباله با اعتماد اجتماعیِ از بین رفته در ارتباط است.

📌8 - پاکسازی و استفاده از زمین های خالی کسانی که در بررسی میدانی ACES شرکت کرده‌اند و اینگونه پاسخ داده‌­اند که در زمین­‌های خالی نزدیک محل سکونتشان یک پارک کوچک عمومی یا یک هنر عمومی اجرا شده است، دارای میزان بیشتری از اعتماد، مشارکت و نظارت بوده‌­اند و در انتخابات محلی مشارکت بیشتری داشته‌اند.

📌9 - طراحی برای کودکان عموماً زمانی که زمین­‌های بازی، میادین ورزشی و سایر امکانات در شرایط نامطلوبی برای کودکان و خانواده‌ها قرار دارد، اعتماد اجتماعی نیز کاهش می­یابد. از طرف دیگر افزایش و بهبود امکانات برای کودکان می تواند موجب تقویت و افزایش اعتماد اجتماعی در میان تمام ساکنان شود، حتی در میان کسانی که دارای فرزند نیستند.

📌10 - لزوم توجه به وجود درختان و فضای سبز در تمام توسعه­‌های جدید و همچنین در بازسازی‌­های عمده

مطالعه­‌ای در بالتیمور به این یافته رسیده است: محلاتی که دارای تراکم بیشتری از درختان هستند دارای سطح بالاتری از سرمایه اجتماعی نیز هستند، به این معنا که همسایه‌ها روابط نزدیک­تری دارند و احتمال اعتماد آنها به یکدیگر بیشتر است.

📌11- بهبود وضعیت باغچه­‌ها در فضاهای عمومی و توجه به آنها در زمان توسعه مناطق مسکونی کسانی که باغبانی می‌کنند در مقایسه با کسانی که این کاررا انجام نمی دهند، وابستگی بیشتری به جامعه محلی خود دارند. همچنین باغچه­‌ها به عنوان فضایی برای انجام تعاملات بین فرهنگی و بین نسلی عمل می‌کنند.

📌12 - نگهداری و استفاده از میراث تاریخی ساختمان­‌های تاریخی،فضاهای عمومی و نشانه­‌های محلی موجب ایجاد حسی قوی ازارتباط بامکان درافراد می‌شوند.

t.me/armanshahr_96


طراحی فوق العاده نیمکت پارامتریک

#مبلمان_مدرن

@armanshahr_96


زیباسازی شهری با استفاده از فرم گیاهی

#خلاقیت

@armanshahr_96




طراحی فوق العاده نیمکت پارامتریک در میلان اثر زاها حدید

#مبلمان_مدرن

@armanshahr_96




Репост из: پیوند نگار
ضوابط طراحي فضاهاي سبز شهري.pdf
13.7Мб
📕📗📒ضوابط طراحی فضاهای سبز شهری

#آرمانشهر

@armanshahr_96

Показано 20 последних публикаций.

2 959

подписчиков
Статистика канала