THE CE7EN FACTORS OF LIFE


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


1 - زندگى : (‎پزشكى، سلامت ، ورزش ، تغذيه ، عشق)
2 - ( فلسفه )
3 - ( اقتصاد )
4 - (تاريخ و ادبيات و هنر)
‏5 - ‎(طبيعت ، حيوانات ، گياهان)
6 - (جامعه شناسى ، روانشناسى)
7 - (علم و تكنولوژى)

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: @attachbot
#فلسفه
📚#معرفى_كتاب

@CE7EN

برایان مگی در کتاب مصور "داستان فلسفه" ۲۵۰۰ سال فلسفه‌ غرب را از یونان باستان تا اندیشمندان جدید، پی می‌گیرد. در سایه‌ی دریافت عمیق او از فلسفه و پیچیدگی‌های آن، کتابی در دست دارید که هم برای خواننده‌ی عادی قابل فهم است و هم خواننده‌ی آشنا با فلسفه از آن لذت می‌برد. برایان مَگی به سراغ همه‌ی فیلسوفان نامدار، از #افلاطون تا #پوپر می‌رود و از جمله به قدیس #اگوستینوس، #لاک، #نیچه و … می‌پردازد.
کتابِ “داستان فلسفه”، خلاصه‌ای از تاریخ فلسفه غرب از دوران ماقبل سقراط تا اوایل قرن بیستم است. این اثر با زبانی ساده به بیان مفاهیم عمیق فلسفی می‌پردازد و به عنوان مقدمه‌ای برای ورود به دنیای فلسفه به شمار می‌آید. برایان مگی کتاب خود را به گونه‌ای نگاشته است که خواندن آن نیازی به مطالعات پیشین فلسفی و آشنایی و داشتن تخصص در آن ندارد.این کتاب، تاریخ فلسفه غرب را با تقسیم آن به دوران‌های یونان باستان، قرون وسطی، رنسانس و سپس دوره معاصر بررسی می‌کند. همچنین این کتاب در در دوران یونان باستان به اندیشمندان پیش از سقراط می‌پردازد و بررسی‌های خود را با معرفی #تالس یونانی به عنوان یکی از نخستین اندیشمندان آغاز می‌کند. فلسفه معاصر، بخش بیشتری از این کتاب را به خود اختصاص داده است. فلسفه در فرانسه پس از “ #دکارت” و آلمان پس از “ #کانت” و در انگلستان پس از “ #جان_لاک” شکوفاتر می‌شود و در این سه کشور با وجود برخی اشتراک‌های فرهنگی متفاوت از یکدیگر است. این کتاب دارای حواشی و تصاویری است که به جذابیت آن افزوده‌اند.

📕کتاب: #داستان_فلسفه
✍ نویسنده: #برایان_مگی
🔁 مترجم: #مانی_صالحی_علامه
▫️ 242 صفحه


@CE7EN


Репост из: @TKanalSubtitle2Bot
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
#طبيعت_برتر
#سوئيس

🍃@CE7EN


کتاب می‌خوانم ...
چرا که زندگی مرا بس نیست.

#فرناندو_پسوآ

@CE7EN


Репост из: @TKanalSubtitle2Bot
هرگز هیچ پارلمانی یا جمع بشری و نسلی از انسان‌ها، در هیچ کشوری صاحب این حق نیست که آیندگان را تا ابد متعهد و منقاد کند یا حکم کند که جهان در آینده چگونه حکومت شود، یا چه کسی حاکم باشد....
آن‌هایی که این دنیا را ترک گفته‌اند، و یا کسانی که هنوز پا به این دنیا نگذاشته‌اند، تا آن جا که در تخیل ما آدم‌های فانی می‌گنجد، از هم فاصله دارند.
پس چه تعهد و قیدی بین دو فاصله بی‌نهایت می‌تواند وجود داشته باشد، چه قانون یا اصلی از این دو ناموجود استخراج شدنی است؟
یکی که دیگر وجود ندارد و آن دیگری که هنوز نیامده است؛ پس این دو هرگز در واقعیت با یکدیگر ملاقات نمی‌کنند، پس چرا یکی باید آن دیگری را به قید خود درآورد..؟

📕 #حقوق_انسان
👤 #توماس_پین

@CE7EN


توماس پین
Thomas Paine 1736-1809 روشنفکر، دانشور، انقلابی و ایدئال‌گرای انگلیسی الاصل و از پدران بنیانگذار ایالات متحده آمریکا بود. وی بیشتر عمر خود را در آمریکا و فرانسه گذراند.

او در ۱۷۷۴ میلادی به مستعمرات آمریکایی بریتانیا وارد شد و به عنوان یک رساله‌نویس رادیکال، با نوشته‌های قدرتمند خود به کمک انقلاب آمریکا آمد. مهم‌ترین رساله‌های وی عبارتند از “عقل سلیم” که رساله‌ای است آتش‌افروز در حمایت از استقلال آمریکا از پادشاهی بریتانیای کبیر و بحران آمریکایی (۱۷۷۶–۱۷۸۳) مجموعه کتابچه‌هایی در دفاع از انقلاب آمریکا.

در دهه ۱۷۹۰، توماس پین بیشتر در فرانسه زندگی کرد و در انقلاب فرانسه شرکت جست. وی فلسفه سیاسی خود را در کتاب حقوق انسان
(به انگلیسی: Rights of Man) (۱۷۹۱)-تا اندازه‌اى - در دفاع از انقلاب فرانسه عرضه کرد، این کتاب در جواب دیدگاه ادموند برک دربارهٔ انقلاب فرانسه نوشته شده بود و در عین حال همانند عقل سلیم، در حمایت از آزادی شخصی و حکومت محدود نگاشته شده بود.

@CE7EN


Репост из: @TKanalSubtitle2Bot
#فلسفه_ادبيات_سياست

@CE7EN

آنچه آدم را پیر و فرتود می‌کند ، نگاه به گذشته و حسرت فرصت‌های از دست رفته است.
حساب و کتاب روزهای گذشته آدم را زودتر پیر می‌کند و جز بینی تیرکشیده و چشمان حریص و بی‌فروغ ، چیزی از او باقی نمی‌گذارد.

📕 ‏#دیروزهای_ما
‏✍️#ناتالیا_گینزبورگ ⁩
▫️#گذشته

@CE7EN

‎ناتالیا گینزبورگ
‎(به ایتالیایی : Natalia Ginzburg)
‎زاده ۱۴ ژوئیه ۱۹۱۶ در پالرمو
‎درگذشتهٔ ۷ اکتبر ۱۹۹۱ در رم
‎نویسندهٔ مشهور ایتالیایی است که در آثارش به روابط خانوادگی، سیاست و فلسفه می‌پردازد .
نام خانوادگی او در اصل لِوی بود که پس از ازدواجش با لئونه گینزبورگ در سال ۱۹۳۸، نام خانوادگی شوهرش را به کار برد.
گینزبورگ در سال ۱۹۶۴ در فیلم انجیل به روایت متی اثر پیر پائولو پازولینی نقش ایفا کرد. او همچنین در سال ۱۹۸۳ به عنوان نماینده مستقل وارد مجلس ایتالیا شد.

به باور گینزبورگ، تنهایی و سکوت کشتزار خلاقیت و آفرینش است. گینزبورگ نویسنده‌ روابط انسانی و کالبدشکاف ساختار خانواده بود. سکوت، اضطراب، تنهایی و تربیت اطفال پایه‌های آثار این نویسنده‌ ایتالیایی هستند.

گینزبورگ علاوه بر نوشتن انواع متن، از داستان کوتاه و رمان و نمایشنامه، در دفتر انتشارات هم کار می‌کرد و به ترجمه هم اشتغال داشت. وی مترجم جلد اول رمان معروف «در جست‌وجوی زمان از دست‌رفته» به ایتالیایی است. از طرف دیگر آثارش به تجارب وجودی تأکید دارد. نوشتار او در وجودش خلاصه شده بود. در زندگی او در رابطه‌ی غامض میان زندگی و نوشتار، برتری از آن نوشتار است. خودش گفته است: زندگی ما در چیزهایی که می‌نویسیم بازتاب دارد. در نوشته‌هایش جنبه‌های حزن‌انگیز بسیار است.
نوشتار گینزبورگ زنانه، طنزآمیز و انسانی است. محور آثارش مقایسه یا تجارب زیسته و ابزارش گفت‌وگو است. درست از رهگذار همین ارکستراسیون گفت‌وگوها است که گینزبورگ به ساحتِ حقیقتِ زندگی نزدیک می‌شود و از آن پرسش می‌کند.

@CE7EN


#American_Music 🇺🇸

#Sangria قطعه اى بنام
اثر گيتاريست معروف آمريكايى
با نام : #Bill_Yeats
#Instrumental
#Acoustic_Guitar
🎧🎵@CE7EN


Репост из: @TKanalSubtitle2Bot
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
#بدون_شرح
#خدا

@CE7EN


#تلنگر

سنگینی حق‌النّاس ؛ با دعا و شب زنده‌داری ، پرداخت ، تسويه و حل و فصل و بخشوده نمی‌شه.

#حق_الناس
@CE7EN


Репост из: @attachbot
🎧🎵#موزيك_متن
#آخرين_باز_مانده_موهيكان_ها



Title: the last of the Mohicans
Artist: Trevor Jones & Randy Edelman

@CE7EN


Репост из: @TKanalSubtitle2Bot
‌ #تلنگر

زندگی مردم این مملکت عبارت است از سر تا پا یک رشته توطئه و یک سلسله پشت هم­‌اندازی. فکر و ذکر هر ایرانی فقط متوجه این است که کاری را که وظیفه‌ اوست انجام ندهد. ارباب، مواجب گماشته خود را نمی‌دهد و نوکر تا می­‌تواند ارباب را سرکیسه می‌­کند. از بالا گرفته تا پایین، در تمام مدارج و طبقات این ملّت جز حقه‌­بازی و کلاه­برداری بی­‌حد و حصر و بدبختانه علاج­‌ناپذیر چیز دیگری دیده نمی­‌شود و عجیب آن­که این اوضاع دلپسند آنان است و تمامی افراد هر کس به سهم خود از آن بهره­‌مند و برخوردار می­‌شوند و این شیوه کار و طرز زندگی روی هم رفته از زحمت آنان می­‌کاهد و به همین دلیل کمتر کسی حاضر به تغییر این وضع است..!

📕 #سه_سال_در_ایران
✍️ #آرتور_دو_گوبینو
▫️#توطئه

@CE7EN


کنت آرتور دو گوبینو

(۱۸۱۶ - ۱۸۸۲) نویسنده، خاورشناس، شاعر، مورخ، محقق و دیپلمات فرانسوی بود.
گوبینو در سال ۱۸۵۵ به همراه همسر و دخترش از طریق بندر بوشهر به ایران آمد و از طرف دربار استقبال باشکوهی از او به عمل آمد. در طول اقامت خود در ایران به زبان فارسی مسلط شد و به کارهایی از قبیل سکه‌شناسی و مطالعهٔ تاریخ و فلسفه و ترجمهٔ متون فارسی به فرانسه مشغول گشت. خود گوبینو در نامه‌ای به خواهرش می‌نویسد: در ایران همه چیز هست؛ زندگی، خدا، هستی، نیکی و… من به ایران آمده‌ام تا ببینم مردم این سرزمین پهناور و باستانی چطور زندگی می‌کنند و چطور می‌اندیشند.
گوبینو در طول زندگی پرماجرای خود در سال ۱۸۵۸ بار دیگر به فرانسه بازگشت و به آمریکا رفت و بعد از مدتی بار دیگر در مقام سفیر فرانسه به تهران اعزام شد و تا سال ۱۸۶۳ در این مقام باقی ماند. سال‌های آخر عمر او در سفر به سرزمین‌های اروپایی مخصوصاً آلمان و ایتالیا سپری شد و در اواخر عمر هم در پاریس زیست و در شهر تورین درگذشت

ریشهٔ نظریات نژادگرایانه را در عصر جدید به او نسبت می‌دهند. با این که در زمان حیاتش جز در نزد معدودی از روشنفکران و هنرمندان مانند واگنر که دوست او بود شناخته نشد، ولی پس از مرگش اندیشه‌های او طرفدارانی یافت و اصول و عقاید او دربارهٔ عدم تساوی نژادها مخصوصاً در آلمان بسیار مورد توجه قرار گرفت و او را به شهرت جهانی رساند.

‎▫️#ايران🇮🇷

@CE7EN


Репост из: @attachbot
🎧🎵🎼#Iranian_original_music 🇮🇷
‍‍ "صید جگر خسته"،
آهنگ جدید محسن چاوشی
آهنگساز : #محسن_چاوشی
شعر : #مولانا
#موسيقى_ايرانى

یک لحظه و یک ساعت دست از تو نمیدارم
زیرا که تویی کارم زیرا که تویی بارم
از قند تو مینوشم با پند تو می کوشم
من صید جگر خسته تو شیر جگر خوارم


@CE7EN


#نوشته_هاى_پراكنده

@CE7EN

تولید علم، برای ملتی که شکم خالی دارد بیشتر شبیه یک طنز است. زندگی با ارضای نیازهای اولیه‌ی انسان آغاز می‌شود، با تولید ثروت ادامه می‌یابد، با تولید علم توسعه پیدا می‌کند و با تکیه به معنویت غنی می‌گردد. این ترتیب را نمی‌شود به سادگی تغییر داد. و امروز بخش عمده‌ای از جامعه‌ی انسانی قربانی تفکری است که می‌کوشد این مخروط را وارونه روی زمین قرار دهد: با معنویت آغاز کند، با علم، معنویت را تثبیت کند، با ثروت از علم و معنویت دفاع کند و در نهایت پس از مرگ به ارضای نیازهای اولیه‌ی خود بپردازد!!

▫️#علم_و_ثروت

@CE7EN


Репост из: @TKanalSubtitle2Bot
اگر همکار من بیشتر از من به جزئیات توجه می‌کند «ایرادگیر و وسواسی است»، اما اگر من بیشتر از او به جزئیات توجه کنم، او «شلخته و بی‌نظم است». در این قضاوت‌ها یک چیزی برعکس شده: من به جای بیان ارزش‌های خودم، رفتار او را تحلیل می‌کنم ؛ و ...
برچسب می‌زنم.

‏📕 #ارتباط_بدون_خشونت ⁩
✍️ #مارشال_روزنبرگ
▫️#ارزشگذارى

@CE7EN

‎مارشال روزنبرگ

‎انگلیسی: Marshall Rosenberg;
‎ ششم اکتبر ۱۹۳۴ –هفتم فوریه ۲۰۱۵

‎ روان‌شناس، میانجی‌گر، و نویسندهٔ اهل ایالات متحده آمریکا بود.
‎او برای پایه‌گذاری فرایند ارتباطات غیرخشونت‌آمیز شناخته می‌شود.
‎وی همچنین یک سازمان غیرانتفاعی به عنوان «مرکز ارتباط غیرخشونت‌آمیز» را بنیان‌گذارد.

@CE7EN


Репост из: @attachbot
‍ #معرفى_بزرگان_ادبيات_جهان
#پابلو_نرودا
#Pablo_Neruda

#دكلمه
اشعار و زندگى پابلو نرودا
مدت : 10:12
@CE7EN

پابلو نرودا
(به اسپانیایی: Pablo Neruda)
(زادهٔ ۱۲ ژوئیه ۱۹۰۴)
(در گذشتهٔ ۲۳ سپتامبر ۱۹۷۳)
نام مستعار نویسندگی :
ریکاردو الیسر نفتالی ریس باسوآلتو

دیپلمات، سناتور و شاعر نوگرای شیلیایی و برنده جایزه ادبیات نوبل بود.
وی نام مستعار خود را از یان نرودا
شاعر اهل چک ، انتخاب کرده بود.

@CE7EN


#فلسفه_ادبيات
#فلسفه_يونان_باستان
#مجازات

@CE7EN
افسانه سيزيف:
سنگین‌ترین مجازاتی که خدایان یونان باستان می توانستند برای سیزیف در نظر بگیرند این بود که تا ابد کار بیهوده ای را انجام دهد. سیزیف محکوم شده بود تا تخته سنگی را از شیب تندی بالا ببرد.

مدت ها گذشت و سیزیف در تمام این مدت مشغول بالا بردن تخته سنگ از سربالایی تند بود،‌اما تا به بالای بلندی می رسید تخته سنگ می غلتید و به پایین دره می‌افتاد.

خدایان فراموش کرده بودند که تخته سنگ بر اثر مرور زمان و ضربه دچار فرسایش می شود. در صد سال اول، ‌لبه های تیزی که دستهای #سیزیف را بریده و زخمی کرده بود صاف شد. در پانصد سال بعدی پستی و بلندی های سنگ به قدری صیقلی شد که سیزیف تخته سنگ را قل می‌داد و بالا می‌برد. در هزار سال بعد تخته سنگ کوچک و کوچکتر شد و شیب هموار و هموارتر...


✍️این روزها سیزیف تکه سنگ ریزی را که روزگاری صخره ای بود به همراه قرص های مسکن و کارت‌های اعتباری اش در کیفی می‌گذارد و با خود می‌برد. صبح سوار آسانسور می شود و به طبقه بیست و هشتم ساختمان دفترش می‌رود که محل مجازاتش به حساب می آید. و بعد از ظهرها دوباره به پایین بر می‌گردد....!


✍️ #استفان_لاکنر
📕 #گلوله
(مجموعه داستان های مينی مال)

@CE7EN




🎧🎵🎼#Iranian_original_music 🇮🇷
آهنگ جديد چارتار با نام #آدينه

میگدازد سینه من
سینه ام آیینه ی من
پس کجا جویم تورا

@CE7EN


#فلسفه_و_ادبيات
@CE7EN

شما مردم را گرسنه نگه داشته‌ايد و آن‌ها را از هم جدا كرده‌ايد تا عصيان و شورش آن‌ها را از بين ببريد... شـما آن‌ها را ضعـيف و درمانده مى‌كنيد و وحشيانه نيروی آن‌ها را مى‌بلعيد و اوقات‌شان را مشغول مى‌كنيد تا از وحشت نه جوشش بكنند و نـه مجالى بـراى جوشش داشته باشند. آن‌ها يكجا ايستاده‌اند و «درجا» مى‌زنند...
راضى باشيد! عليرغم جمعـيتى كه‌ دارند تنها هستند. من هم تنها هستم.
«همه‌ى ما» تنها هستيم
زيرا ديگران ترسو هستند، امّا با وجـود تنهايى و اسارت، با وجود اينكه مانند آن‌ها خوار و پسـت
شده‌ام، به شـما اعلام مى‌كنم كه شما هــيچ نيستيد. و اين كه اين قدرتى كه ‌تا چشم كار مي‌كند گسترش دارد و تا اعماق آسمان را به «سـياهى» و «تاريكى»كشانده است؛
چيزى نيست مگر سايه كوچكى كه بـه روى قطعه خاكى سنگينى می‌كند و بر اثر «بادی‌خشمگين» نابود می‌شود!

📕 #عصیانگر
✍️ #آلبر_كامو

@CE7EN




Репост из: @TKanalSubtitle2Bot
#فلسفه_ادبيات
#معرفى_بزرگان_تاريخ_فلسفه_و_ادبيات_جهان

@CE7EN

آندره ژید نویسندهٔ نامدار فرانسوی، که مدت نیم قرن حضوری نمایان در عرصهٔ ادب فرانسه داشت و تأثیر شگفت آور نوشته‌هایش در سالهای پس از جنگ جهانی بر اکثر مخاطبان و به ویژه بر نسل جوان انکارناپذیر است، به سال ۱۸۶۹ در پاریس، چشم به جهان گشود. پدرش استاد حقوق و مادرش دختر یکی از بورژواهای ثروتمند نرماندی بود. ژید در خانواده‌ای پایبند به سنت‌های مذهب پروتستان پرورش یافت و سال‌های نوجوانی و جوانی او، تحت تأثیر این موضوع قرار گرفت. در کودکی، به سبب بیماری نتوانست به‌طور منظم به تحصیل در مدرسه ادامه دهد. اما از آنجا که در خانواده‌ای علاقه‌مند به علم و فرهنگ می‌زیست، توانست این کمبود را به خوبی کنترل کند و در خانه به تحصیل ادامه دهد. پس از مرگ پدر به سال ۱۸۸۰، سرپرستی او به مادر دقیق و سختگیرش واگذار شد که با توجه و دلسوزی بیش از اندازه، پسر را به ستوه آورده بود. در این سال‌ها، ژید در محیطی زنانه می‌زیست. در پانزده سالگی، با عشقی بی‌آلایش و عرفانی، به دخترخاله‌اش، مادلن روندو دل بست. این دلبستگی در سال ۱۸۹۵ به ازدواج انجامید و به رغم تمایلات دیگرگون جنسی ژید، آن دو تا سال ۱۹۳۸ (سال مرگ مادلن)، سعادتمندانه در کنار یکدیگر زیستند.

ژید فعالیت ادبی خود را در بیست و دو سالگی (۱۸۹۱) آغاز کرد. از آنجا که به یاری بخت، از رفاه مالی برخوردار بود و نیازی به کار کردن نداشت، توانست با فراغ بال به نوشتن بپردازد و از پشتیبانی معنوی نویسندگان و شاعرانی چون پیر لوییس، پل والری، و استفان مالارمه بهره‌مند شود. به ویژه دوستی او با مالارمه، سبب شد که در آغاز کار، به مکتب سمبولیسم روی آورد. مهم‌ترین آثار او در این دوران، عبارت‌اند از: یادداشت‌های روزانه آندره والتر، شهرهای آندره والتر، رسالهٔ نرگس و سفر اورین. اما طولی نکشید که از این مکتب رویگردان شد و او نیز مانند مونتی، روسو و استندال، زندگی انسان را موضوع آثار خود قرارداد و با تجزیه و تحلیل مداوم و مستمر مسائل عاطفی و روانی خویش، کوشید تا از خواست‌ها، نیازها، اضطراب‌ها، ضعف‌ها، توانمندی‌ها و پیچیدگی‌های روح بشر، پرده بردارد.

ژید در ۲۴ سالگی (۱۸۹۳) در حالی که به شدت بیمار بود و می‌پنداشت که زندگی‌اش با خطری جدی روبه‌روست، به تونس رفت. اما دو سال بعد (۱۸۹۵)، هنگامی که از آفریقای شمالی به فرانسه بازگشت، تغییری ژرف در او پدید آمده بود و جدا از بهبود کامل، از بسیاری از قید و بندهای جسمی و روحی رهایی یافته بود. از این پس، دست به نوشتن آثاری زد که از تجربیاتی سرچشمه می‌گرفت گه از او «موجودی تازه» ساخته بودند. از میان این آثار، می‌توان به مائده‌های زمینی(۱۸۹۷) ضد اخلاق(۱۹۰۲) و در تنگ (۱۹۰۹) اشاره کرد. اما کتابی که مایهٔ موفقیت او شد، دخمه‌های واتیکان بود که به سبب لحن جسورانه‌اش، شهرتی ناگهانی برایش به ارمغان آورد.

ژید مانند بسیاری از افراد، برای توجیه امیال خویش در برابر محرمات مذهبی، فلسفه‌ای بنیاد نهاد.

وی در سال ۱۸۹۷ در کتاب مائده‌های زمینی، فلسفهٔ پرشور و زیبایی را بنیان نهاد. این کتاب در آغاز مورد استقبال واقع نشد، به‌طوری‌که در طول ۱۰ سال تنها ۵۰۰ نسخه از آن فروش رفت، با اینکه از آثار دوره جوانی نویسنده است، وی تقریباً تمام آنچه را که می‌توان فلسفه وی نامید در آن گنجانده است، و هرچه بعداً نوشته در تعقیب اندیشه‌هایی است که در این کتاب بیان گردیده، یعنی امتناع از هر گونه وابستگی و قید و بند و ستایش شور و عشق و نگاهی هر لحظه نو به تمام جلوه‌های هستی.

خط سیر اندیشه‌های او در این کتاب به مانند بسیاری ادبا و حکمای بزرگ جهان شامل درونی ساختن شکوه و زیبایی‌های هستی و سپس رهایی از خویشتن و سیر در جهان نامتناهی معانی ژرف و جاودانست.

ریشه اندیشه‌های مائده‌های زمینی را در کتاب مقدس و نوشته‌های نیچه فیلسوف و شاعر شهیر آلمانی باید جست. نشانه‌هایی از تأثیر ادبیات مشرق زمین نیز در آن دیده می‌شود. او در این کتاب چنین استدلال می‌کند که تمام امیال طبیعی، سودمند بوده و مایه تندرستی است، و بدون این امیال، زندگی لطف خود را از دست می‌دهد.

«وقتی از عملی لذت می‌برم، برای من دلیل خوبی است که آن عمل را انجام بدهم... مادامی که لبانت برای بوسیدن هنوز شیرین است، سیراب کن... چنان زندگی کن که «زندگیت بدون ترس از نتایج محرماتی که اخلاقیات رسمی بر تو تحمیل می‌کند، پذیرای هر رویدادی باشد».



آندره در سال ۱۹۴۷ و زمانی که هفتاد و هشت ساله بود، برندهٔ جایزه ادبی نوبل شد. وی می‌نویسد:



تا زمان مرگش (۱۹ فوریه ۱۹۵۱)، بحث و جدل‌های فراوانی پیرامون شخصیت و نفوذ او در جریان بود و «سیل انتقاد» از چپ و راست، کمونیستها و کاتولیکها، تا لب گور او را دنبال می‌کرد.

#آندره_ژيد

@CE7EN

Показано 20 последних публикаций.

6 996

подписчиков
Статистика канала