کانال رسمی حسین گودرزی


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


@Dr_Hossiengoodarzi

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


با پیگیری سه ساله دکتر گودرزی و گرفتن اعتبار ویژه
دستور آسفالت جاده ۱۰ کیلومتری ینگ حسین، باغعلی، شرشر به استان ابلاغ و برای اجرا به مناقصه رفت

پیرو پیگیری‌های مستمر دکتر گودرزی برای گرفتن اعتبار ویژه برای تصویب آسفالت جاده ۱۰ کیلومتری روستایی ینگ حسین، شر شر، باغعلی بالا و پایین امروز دستور اجرای آن از سوی معاون وزیر راه به اداره کل راهداری لرستان ابلاغ شد.
ان شاءالله تلاش خواهیم کرد قبل از شروع بارندگی این جاده ۱۰ کیلومتری هم آسفالت گردد و بدین سان یک گام بلند به شعاری که ۳ سال پیش مبنی بر آسفالت تمام جاده‌های روستایی دو شهرستان داشتم نزدیک‌تر شده‌ایم.
تعریض بسیار خوب جاده دریژان و آسفالت این مسیر ۱۰ کیلومتری و گازکشی همه روستاهای این مسیر تحولی در رونق زندگی و اقتصاد مردمان بزرگوار دهها روستای کمتر توسعه یافته این ناحیه بسیار زیبا خواهد شد. امید که این منطقه به قطب اقتصاد، توسعه باغات، دامداری و گردشگری تبدیل شود
قابل ذکر است چون روستاهای این مسیر زیر ۲۰ خانوار بودند تصویب اجرای آسفالت نیازمند تأمین اعتبار ویژه بود که با رایزنی های مستمر نماینده مردم محقق گردید


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
.
🔻 دکتر حسین گودرزی :
📌 با جمع آوری امضای ۱۱۰ نفر از نمایندگان خواستار بررسی خارج از نوبت لایحه کاهش ساعت کار هفتگی از ۴۴ به ۴۰ ساعت و افزایش تعطیلات آخر هفته به دو روز شدم


📌پیج اینستاگرام دکتر حسین گودرزی :
https://instagram.com/dr_hoseingoodarzi

📌کانال ایتا دکتر حسین گودرزی :
https://eitaa.com/goodarzihosein

📌کانال تلگرامی دکتر حسین گودرزی
https://t.me/d_hossiengoodarzi


✅🔻
حسین گودرزی سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس
با رأی نمایندگان ملت در جلسه علنی دوشنبه ۳۰ مردادماه مجلس قرارداد نیروهای شرکتی به قرارداد کار معین تبدیل و شرکت‌های واسط حذف شدند

سرانجام و بعد از سه سال رفت و برگشت متعدد طرح ساماندهی کارکنان دستگاه‌های موضوع ماده ۲۹ قانون برنامه ۵ ساله ششم اعاده شده از شورای نگهبان با رای کم نظیر نمایندگان ملت در جلسه علنی دوشنبه ۳۰ مردادماه مجلس تصویب و قرارداد نیروهای شرکتی به قرارداد کار معین تبدیل گردید و از این پس شرکت‌های واسط حذف شدند
این کار بزرگ ارتباط کاری تمام نیروها را مستقیم و اعتماد و امید به پایداری شغل را تقویت می کند


📌پیج اینستاگرام دکتر حسین گودرزی :
https://instagram.com/dr_hoseingoodarzi

📌کانال ایتا دکتر حسین گودرزی :
https://eitaa.com/goodarzihosein

📌کانال تلگرامی دکتر حسین گودرزی
https://t.me/d_hossiengoodarzi


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
📌50 ثانیه با مردم

در جلسه ای با حضور نماینده مردم، مدیرعامل شستا و متولیان شرکت سیمان دورود مجوز تبدیل وضعیت ۱۲۰ نفر نیروی روزمزد کارخانه به کار و تأمین صادر شد


پیج اینستاگرام دکتر حسین گودرزی :
https://instagram.com/dr_hoseingoodarzi

کانال ایتا دکتر حسین گودرزی :
https://eitaa.com/goodarzihosein


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
دفاع دکتر گودرزی از تأمین اعتبار برای بیمه ۵۰۰ هزار نفر کارگران ساختمانی پشت نوبت و اعتبار پایدار برای کارگران بیمه پرداز فعلی
جلسه علنی مجلس یکشنبه ۲۲ مرداد ماه


در دیدار دکتر گودرزی با معاونین وزیر راه
- تأکید بر تأمین اعتبار برای بهره برداری از جاده کمربندی دورود و جاده ازنا شازند طی دو ماه آینده
- تأمین اعتبار آسفالت جاده ۱۰ کیلومتری ینگ حسین به شرشر
- اعتراض شدید نماینده مردم به اهمال و درخواست خلع ید پیمانکاران پل روگذر راه آهن و زیر گذر تقاطع روستای گنجه جاده ازنا شازند

پیج اینستاگرام دکتر حسین گودرزی :
https://instagram.com/dr_hoseingoodarzi

کانال ایتا دکتر حسین گودرزی :
https://eitaa.com/goodarzihosein


🔰 آنان که پیشگام و اصلاحگر سنت تشییع و ترحیم شدند🔰

🔻فرهنگ های بومی با منشا قومی یا مذهبی ریشه در نیازها و اقتضاعات زندگی اجتماعی دارند.

🔻نوع زندگی بیش از 80 درصد ما مردم لر فرهنگ ایلیاتی و روستایی بوده است. بنابراین نیاکان ما علاوه بر مراسم تجهیز و تدفین اموات که از واجبات دینی است، آئینهایی را برای تشییع و ترحیم درگذشتگان بر اساس این نوع زندگی باب کرده بودند.

🔻از سویی در 5 دهه گذشته جابجایی عظیمی روی داد و اکثریت شهرنشین شدند. این دگرگونی باعث تزلزل در ضرورت و مقبولیت بخش هایی از آئین های تنظیم شده برای زندگی عشایری گردید. در این میان چالشی در جامعه درگرفت و در دو سه سال اخیر به واسطه روشنگری های فضای مجازی به مطالبه ای فراگیر تبدیل گردید.

🔻این حرکت فرهنگی بتدریج به ثمر نشست و اینک در طلیعه اصلاح و تعدیل بخشهایی از این سنت حسنه که با زندگی شهرنشینی همخوانی ندارد از سوی طوایف مختلف هستیم.
چندی پیش تیره خدایی که از وجاهت خاصی در میان مردم منطقه برخوردارند بخش اعظم پذیرایی را از آیین ترحیم حذف کردند.

🔻در میان طوایف بختیاری نیز در میان تیره های مختلف اقدامات بایسته ای در جریان است و طایفه ماهرویی ساکن دورود پیشگام این اصلاح گرانند.

🔻در این راستا نقش فضای مجازی و اصلاح گری اهل نظر در این فضا بسیار مهم و قابل تقدیر است.
فعالان فرهنگی و بزرگان طوایف؛بخصوص طوایف آغازگر این اصلاحات، قابل ستایشند.بر ماست که به سهم خود از آنان سپاسگزار و مروج تداوم آن باشیم.

🔻 از همه فعالان در مسیر این اصلاحات هم انتظار می رود با بهره گیری از تجربه ایجاد شده و راه رفته، تا حصول نتیجه تلاش نمایند.
@Dr_Hossiengoodarzi


🔰 امام علی (علیه السلام)🔰

💠 تنها بهره تو از دارايى ات، همان مقدار است كه براى آخرت خود پيش فرستاده اى و آنچه را كه تأخير بيندازى و به جا گذارى، سهم وارث است.💐


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
سرود فوق العاده زیبا از کشور #تاجیکستان که در آن به نمادهای ایرانی به عنوان بخشی از پیشینه ایرانی خود افتخار می کنند.

از خون سیاوشیم، هم خون سیاوشیم، هر جامه نمی پوشیم، ما آتش زرتشتیم، ناکشته نمی کشتیم،یک طایفه از توسیم، همشهری فردوسی! هم وارث قاموسیم، هم وارث ناموسیم!

اینها بخشی از گستره ایران فرهنگی است که امثال ترامپ و همپالکی هایش فهمی از آن ندارند. ایران اکنون و با تکیه بر 3000 سال هویت ملی و با همت فرزندان ایثارگر و مومن و آگاهی ژرف ملتش در آستانه رقم زدن تمدنی نوین در استمرار تاریخ بزرگش با تاسی به آرمانهای انقلاب اسلامی قرار دارد.




Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram


🔰25 سال در کنار پادشاه🔰
خاطرات اردشیر زاهدی
🔻بخش دوم 🔻

تلاش برای رفتن به آمریکا :
زاهدی که در تمام مدت پایانی عمر همراه شاه بوده است در باره تلاش شاه برای استقرار در آمریکا می نویسد:
- اعليحضرت علاقه زيادي به رفتن به آمريكا نشان مي‌دادند و به اين ترتيب آمريكا را دچار بحران كرده بودند. اگر آمريكا شاه را مي‌پذيرفت روابطش با دولت جديد ايران بحراني مي‌شد و منافع حياتي او در ايران و منطقه به خطر مي‌افتاد و اگر شاه را نمي‌پذيرفت موجب نااميدي همه رهبران منطقه و دوستان آمريكا در جهان مي‌شد و آنها نسبت به وفاداري آمريكا دچار ترديد مي‌شدند و از خود مي‌پرسيدند كه آيا اين سرنوشت آينده ما نخواهد بود؟!

- من يك جمله شاه را هرگز از ياد نمي‌برم. هنگامي كه آمريكايي‌‌ها به بهانه‌هاي مختلف مي‌كوشيدند تا از ورود وي به آمريكا جلوگيري كنند اظهار داشت: «اي كاش هرگز به دنيا نيامده بودم!»

- بعدها كه در آمريكا بوديم آقاي راكفلر كه سالها معاون رئيس جمهوري آمريكا بود و از مسائل فوق محرمانه اطلاع كافي داشت به شاه گفت كه بايد فكر بازگشت سلطنت به ايران را به كلي فراموش كند زيرا منافع آمريكا با منافع شاه و سلطنت منافات دارد.او گفت كه تاكنون منافع ما ايجاب مي‌كرد از شاه و حكومت سلطنتي حمايت كنيم و اكنون منافع درازمدت ما حكم مي‌كند كه حمايت از شاه را كنار بگذاريم.

- من به عنوان آخرين شانس تصميم گرفتم به سفير سوليوان در تهران تلفن كنم و از او كمك بخواهم.
شاه اين فكر را پسنديد. او گفت كه سوليوان در ملاقات‌هايش ضمن آنكه هميشه به او توصيه مي‌كرد تا كشور را ترك كند، اطمينان مي‌‌داد كه آمريكا او را خواهد پذيرفت.


- حقيقت اين است كه من در تماس تلفني با سوليوان
به او فهماندم در صورتي كه تلاشهايش براي پذيرش شاه موفقيت‌آميز باشد مسلماً پاداش قابل توجهي دريافت خواهد كرد و همچنين به او گفتم كه مي‌تواند براي جلب رضايت مقامات متنفذ واشنگتن جهت پذيرش شاه به آنها قول رشوه بدهد و ما در اين راه حاضريم تا يك ميليون دلار بپردازيم! اين روش چاره‌ساز بود. اصولاً در آمريكا همه چيز بر محور پول مي‌چرخد و ارزش مطلق پول است.

- آمريكايي‌ها ملتي واحد نيستند، آنها مهاجراني از سراسر جهان هستند كه براي كسب پول به آمريكا سرازير شده‌اند و معلوم است كه در هر كشوري هدف فقط پول باشد همه به فكر منافع شخصي خودشان هستند و سخت‌ترين مشكلات و مسائل به كمك پول سريعاً حل مي‌شوند. ما همچنان منتظر نتيجه اقدامات در واشنگتن بوديم

- يك روز كه من در كنار اعليحضرت بودم و كيسينجر تلفن كرد شاه به او گفت: «اكنون متوجه شده‌ام كه آمريكايي‌ها مردمي ناسپاس و نامرد هستند. من تمام عمرم را در خدمت به ايالات متحده آمريكا گذراندم و اكنون آمريكا حتي اجازه نمي‌دهد در يكي از بيمارستان‌هاي آن كشور بستري شوم



- شاه به كيسينجر گفت: «من دير متوجه خوب و بد شدم. اي كاش مي‌شد تاريخ يك بار ديگر تكرار شود تا به جبران يك عمر دوستي با شما به دشمني با شما برخيزم!»


- اعليحضرت كه از برخورد آمريكا فوق‌العاده عصباني بود به كيسينجر گفت: «مسلماً سرنوشت من درس عبرتي براي رهبران ممالك خاورميانه و ساير كشورها خواهد بود كه منبعد به ايالات متحده دل نبندند و نسبت به حمايت آن كشور مطمئن نباشند.»

- اوايل خردادماه سال 1358 بود كه با يك فروند هواپيماي جت كه از شركت ايراني گلف استريم (متعلق به ميلياردر ايراني آقاي نمازي) كرايه كرده بوديم روانه نيويورك شديم.

- ما در نيويورك در يك فرودگاه دورافتاده و متروك نظامي به نام پايگاه «لادرديل» فرود آمديم كه حالا از آن براي نشستن و برخاستن هواپيماهاي كشاورزي سمپاشي استفاده مي‌كنند.
در فرودگاه يك مأمور گمرك و يك مأمور اداره كشاورزي آمريكا سراغمان آمدند تا مطمئن شوند كالاي قاچاق يا گل و گياه و نباتات ديگر همراه نداريم.

- برخورد ‌آنها بسيار زشت بود و حتي بلااستثنا ما را تفتيش بدني كردند. اعليحضرت كه از اين برخورد بسيار عصبي بود خطاب به آنها گفت: من شاه هستم كه يك سال قبل رئيس جمهور كارتر جلوي پايم فرش قرمز پهن مي‌كرد!

- ما را بر عكس انتظار به بيمارستان مموريال نيويورك نبردند بلكه به بيمارستان دانشگاه كورنل كه مخصوص تعليم و تربيت نوپزشكان و مبتديان است بردند. اين بيمارستان كه به مركز پزشكي كورنل معروف است از بيمارستانهاي درجه سوم نيويورك و بسيار كثيف و پرازدحام بود.

- شاه را به نام «ديويد نيوسام» در بيمارستان بستري كردند و در تمام پرونده‌هاي پزشكي نام ايشان ديويد نيوسام درج شده بود

- به هر حال پزشكان پس از دهها مشاوره پزشكي – كه هر مشاوره براي شاه چند هزار دلار آب مي‌خورد – ايشان را به اتاق عمل بردند و در حاليكه همه آزمايشات و عكسبرداري‌هاي انجام شده نشان مي‌دادند كه طحال ايشان بزرگ شده و بايد برداشته شود كيسه صفراي شاه را درآوردند و جاي عمل را دوختند!
@d_hossiengoodarzi


🔰25 سال در کنار پادشاه 🔰

26 دی ماه سال 1357 روز فرار شاه ایران در پی بالا گرفتن تظاهرات انقلابی ملت ایران است. در این باره مطالب زیادی از سوی افراد مختلف نوشته شده است. با این همه کتاب خاطرات زاهدی داماد و دوست صمیمی محمدرضاشاه با عنوان « 25 سال در کنار پادشاه» توصیف دقیقی از حوادث منتهی به فرار و سرنوشت وی پس از خروج از ایران دارد.
این کتاب بیش از هرچیز وضعیت حاکم بر معادلات کشورهای حامی شاه به ویژه آمریکا را نشان می دهد. راهبرد و نکته نظرات بخش انتهایی عمر این پادشاه که 37 سال با غربی ها طرح دوستی داشت شنیدنی و عبرت زاست. این کتاب در سایتهای مختلف در دسترس است. در اینجا بنده چند فراز حساس آن را از سایت پارسینه در سه بخش بیان می کنم.

بخش اول
روحیات شاه و روزهای انقلاب:
- شاه آدم باهوشي بود اما متأسفانه ضعف كارآكتر داشت و اصلاً به درد موقعيت‌هاي مشكل و مواقع اضطراري نمي‌خورد. او پادشاهي بود كه براي مواقع آرامش ساخته شده بود. به محض آنكه مشكلي پيش مي‌آمد خودش را مي‌باخت و سلسله اعصابش در هم مي‌ريخت.

- هر وقت با هم تنها مي‌شديم مي‌گفت: «اگر مرا آزاد گذاشته بودند ترجيح مي‌دادم در آمريكا يك مزرعه بزرگ مي‌خريدم و كشاورزي مي‌‌‌كردم.» اشكال ديگر اعليحضرت اين بود كه به اطرافيانش اعتماد بي‌مورد داشت و حرف‌هاي دروغ اشخاص متملق و چاپلوس را مي‌پذيرفت.

- متأسفانه نفوذ شهبانو فرح روي ايشان و تصميمات زنانه‌اي كه شهبانو تحت‌تأثير دوستان و فاميل خود مي‌گرفتند بزرگترين لطمات را بر سلطنت شاه وارد آورد. وي تا آخرين روز حيات، رضا قطبي را لعن و نفرين مي‌كرد و مي‌گفت آن نطق كذايي را قطبي نوشت و به دست من داد تا بخوانم. اشاره ايشان به آن نطق معروف بود كه مردم اسم آنرا «غلط كردم» گذاشته بودند و شاه را به خاطر آن تحقير مي‌كردند.

- پدرم (سپهبد زاهدي) مي‌گفت شاه عمد دارد كه افراد فاقد ابتكار و ذليل و زبون را اطراف خود جمع كند تا اين افراد قدرت كودتا و براندازي شاه را نداشته باشند. مثلاً‌ ارتشبد غلامرضا ازهاري كه رئيس ستاد ارتش بود شايد باورتان نشود اگر بگويم يك ترس عجيبي از گربه داشت و چون در كودكي گربه او را پنجه كشيده بود هميشه از گربه مي‌ترسيد! آن وقت سكان اداره مملكت در خطرناكترين و بحراني‌ترين شرايط را به دست اين آدم كه از گربه مي‌ترسيد – داده بودند!

- اعليحضرت فقط روزي متوجه پايان كار خود شد كه با هلي‌كوپتر از فراز تهران به تماشاي تظاهرات مردم پرداخت و شخصاً ديد كه ميليونها نفر در خيابانهاي تهران با مشت‌هاي گره كرده شعار «مرگ بر شاه» مي‌دهند.

- بعدها شهبانو فرح برايم تعريف كرد كه شاه بعد از بازگشت از آن بازديد هوايي دستور داد تمام افراد فاميل و نزديكان خانواده‌‌هاي پهلوي و ديبا به فوريت از كشور خارج شوند. همه كساني كه به نوعي وابسته به دو خانواده پهلوي و ديبا بودند به فوريت كشور را ترك كردند. افسران عاليرتبه ارتش و مديران بلندپايه مملكتي با كسب اجازه از شاه از مملكت خارج شدند و فقط شخص شاه و شهبانو تا روز نخست‌وزيري بختيار در كشور باقي ماندند. تنها كساني گير افتادند كه از نظر شاه در طول 13 سال گذشته به نوعي خيانت كرده و آشوب‌هاي مملكت ناشي از عملكرد اشتباه آنها بود.
@Dr_Hossiengoodarzi


حافظ نهاد"نیک" تو کامت برآورد
جانها فدای مردم نیکو نهاد باد


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
کیمیای محبت


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram




▪️ مردی که بنفس خویش مردانه بود▪️

🔸 آیت الله سیدمحمود هاشمی شاهرودی را به حق می توان نمونه ای از انسانهای جامع علم و اخلاق و طبع و سرشت نیک دانست.

🔹 فقیهی نوآور و نواندیش و خوش فکر، مجاهدی وارسته و بلندنظر که به افق تقریب مسلمین می اندیشید.
در سیمای این مرجع بزرگ آنچه در برخورد اول مشاهده می‌گردید،صفای باطن، تواضع، نرم خویی و بلند نظری بود.

🔸 مرجع عالیقدری که شیعیان جهان چشم امید به آینده او داشتند پیش از آنکه انتظار می رفت، جهان اسلام را در فراق اندیشه بلندش تنها گذاشت.

🔹 آخرین بار سال گذشته به همراه مدیران رسانه توفیق دیدارش را پیدا کردیم.
🔸 از ضرورت وحدت مسلمین و مبارزه با افراط گریها گفت. از تجربه های خود در تبیین و ترویج درست و روزامد دین و انقلاب. و سرانجام نماز مغرب و عشاء را به امامتش خواندیم.
🔹 یاد آن نماز و سلوک پیامبرگونه اش را همواره بهمراه دارم. و اینک او در میان ناباوری خیل علاقه مندانش به دیار حق شتافت تا جای خالی او برای همیشه برجا بماند.
🔸 مردی که بنفس خویش مردانه بود و مقام و مسئولیت در برابرش کوچک می نمود.

▪️صدسال بگردد و نگردد پیدا
مردی که بنفس خویش مردانه بود▪


خورشید دوباره با نوید آمده است
از پنجره ی ابر سپید آمده است

برخیزو ببین دوباره از مشرق عشق
یک صبح پر از نور امید آمده است

صبح بخیر 🌺

Join → @Gilin_Gilin


✔ نگهبان درب فرودگاه اهواز از ورود او به داخل ممانعت کرد، او بدون اهانت به نگهبان برگشت و در آن گرمای سوزان حدود نیم ساعت روی جدول نشست.

🔹 به بنده حقیر - مسؤل وقت فرودگاه- اطلاع دادند، دم درب مهمان داری.

رفتم و با کمال تعجب شهید عباس بابایی را دیدم که راحت روی زمین نشسته.

پس از سلام عرض کردم جناب بابایی چرا تو این گرما اینجا نشستی.؟
خیلی آرام و متواضع پاسخ داد.

🔹این نگهبان بنده خدا گفت هواپیما روی باند است. و شما نمی توانی وارد شوی. منهم منتظر ماندم. مانع پرواز نشوم.

🔹در صورتیکه شهید بابایی فرمانده معاون عملیات وقت نهاجا بودند.

نه به نگهبان اهانت کرد.

و نه خواستار تنبیه او. بلکه از من خواست که نگهبان را مورد تشویق قرار دهم.

درست مثل نماینده سراوان!!!!!'

✔خدایا چه گلهایی را پرپر کردیم؛ چه خارهایی را نماینده خود کردیم.

(این مطلب در کانالهای مختلف آمده بود. نفهمیدم نویسنده اش چه کسی است اما مقایسه جالبی است و دریغا که امثال بنده هر دو دوره را تجربه کرده ایم. نااهلانی که امام می فرمود نگذارید سرنوشت کشور و انقلاب را بدست بگیرند امروز در مصادر مختلف جولان می دهند)

Показано 20 последних публикаций.

309

подписчиков
Статистика канала