کلینیک مغز و اعصاب دکتر بخشنده


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان
فلوشیپ نوروماسکولار از ژاپن

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


🌈نظم را با تهدید، خشم و زورگویی آموزش ندهید.فواید نظم را در قالب داستان یا بازی به کودک بیاموزید و برای کودکتان الگوی عملی نظم باشید.


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
‌هلندی ها اینجوری بچه هاشون را تربیت می کنند.
سرویس مدارس در #هلند دوچرخه‌های چند نفره‌ای است که بچه‌ها را وادار می‌کند برای رسیدن به مدرسه رکاب بزنند.

نتیجه: آدم هایی که با خودشون و جهان در صلح هست


چند نوع دیستروفی عضلانی مادرزادی وجود دارد؟ 👇🏽👇🏽👇🏽 http://drbakhshandeh.com/2385


🚩 خودارضایی در کودکان

🔹خردسالان معمولاً بدنبال کنجکاوی در مورد بدنِ خود و اندام هایشان، به طور اتفاقی پس از لمس کردنِ اندام تناسلی احساس لذت می کنند و از اینرو بارها دست به تکرارِ تحریکِ اندامِ تناسلی اشان می زنند، تا احساساتِ لذت بخشی که تجربه کرده اند را مجدداً کسب کنند.

⚠️شروع خودارضایی در کودکان از دورانِ نوپایی است. ممکن است که کودکان از سن دو سالگی این رفتار را آغاز کنند. اما معمولا در سنین ۳ تا ۵ سالگی و در دختران بیش از پسران شایع است.

⚠️کودک ممکن است چند روز یکبار، یا حتی گاهاً در طول روز چند بار این رفتار را انجام دهد. پرداختن به حرکاتی نظیر خوابیدن روی شکم و مالیدنِ خود به زمین یا بالشت، عروسک، یا سایر اشیاء، و یا دست زدنِ کودک به اندام تناسلی اش و بروز حالتهایی از قبیلِ گر گرفتن، نفس زدن، عرق کردن و... پس از انجامِ این عمل نشان دهنده ی خودارضایی در کودک است.

⚠️کودکان معمولا در شرایطی که مضطرب یا عصبی باشند یا احساس تنهایی و خستگی کنند، ممکن است بیشتر به انجامِ این رفتار روی آورند.

⚠️والدین باید توجه داشته باشند که بروزِ این رفتار، یک روند طبیعی در گستره ی رشد و تحول است و به معنای مشکل جنسی یا درکِ کودک از مسائل جنسی به آن مفهومی که بزرگسالان سراغ دارند، نیست. البته لازم به ذکر است که علت اصلی بروز این رفتار توسط کودکان دقیقا مشخص نیست.

⚠️ با دیدنِ چنین رفتاری هرگز کودک را نترسانید. با پرخاشگری، خشم و توهین کردن با او برخورد نکنید و در او احساس گناه ایجاد نکنید.

⚠️ پس از اینکه متوجه چنین رفتاری شدید، دائماً بدنبال مچ گیری و غافلگیر کردنِ کودک یا کنترل او نباشید. مثلا نیازی نیست که هر بار کودک دَمَر خوابید مانعِ او شوید، یا با دیدنِ کوچکترین حرکتی نظیرِ لمسِ اندام تناسلیِ کودک با دستانش، او را کنترل کنید.

⚠️ بهترین کار اینست که توجه کودک را به چیز دیگری پرت کنید، چون بچه ها در این سنین خیلی زود جذب سرگرمی های جذاب، اسباب بازی ها، و به طور کلی بازی کردن میشوند.

⚠️توجه داشته باشید که با دیدنِ کودک هنگام انجامِ این عمل، نسبت به این رفتار کودک توجه منفی نشان ندهید، تا کودک متوجه حساسیت شما نشود، و انجام این عمل را به اهرمی برای جلبِ توجه به خودش تبدیل نکند.

⚠️لازم است که همزمان با آموزش های جنسی به کودک، با آرامش برایش توضیح دهید که انجامِ این رفتار مناسب نیست، و از او انتظار دارید که از دست زدن و وَر رفتن با اندام خصوصی اش خودداری کند. در محیطی آرام و بدون ترس و تهدید تلاش کنید تا برای کودک جا بیفتد که این رفتار جامعه پسند نیست و او نباید آنرا تکرار کند.

⚠️با توجه به اینکه خستگی، تنهایی و استرس علت شایعی برای تکرار انجام خودارضایی در کودکان است، بیشتر برای کودک وقت بگذارید، به او محبت کنید و سعی کنید آرامش کافی و روابط عاطفی گرم و محیط خانوادگی بدونِ تَنِشی برای کودک فراهم کنید که احساس اضطراب و تنهایی نکند.

⚠️اگر احساس می کنید، این رفتار توسط کودکتان مرتباً و بیش از حد تکرار میشود، میتوانید برای اطمینان از سلامت دستگاه تناسلی و بیماری های مرتبط نظیر عفونت ادراری، بیماری های انگلی، عفونت های قارچی و آلرژی و ... که گاهاً ممکن است منجر به دست زدن و خاراندن اندام تناسلی توسط کودک شوند، به پزشک متخصص اطفال مراجعه کنید.

⚠️ در موارد زیر مشورت پزشکی و معاینه ی اندام تناسلی کودک توسط پزشک ضروری است:

◀️کودک به خودارضایی در مکانهای عمومی ادامه بدهد.

◀️والدین گمان کنند که کودک این رفتار را از فردی دیگر آموخته است.

◀️کودک سعی کند دیگران را تحریک کند.


آدرس محل کار:

تهران، بعد از میدان امام حسین، خیابان دماوند، بعد از بزرگراه امام علی، روبروی پمپ بنزین قاسم آباد، خیابان کیایی، خیابان انصار الحسین، بیمارستان بهرامی، کلینیک مغز و اعصاب دکتر بخشنده، دکتر محمد کاظم بخشنده

روزهای ویزیت:

صبح ها: شنبه و چهارشنبه و پنج شنبه ساعت ۹ تا ۱۱ صبح

عصرها: یکشنبه ، دوشنبه و سه شنبه ساعت ۴:۳۰ تا ۷ بعد از ظهر

بمنظور تسریع ویزیت در نوبت صبح بیماران گرامی از ساعت ۹ صبح و در نوبت عصر از ساعت ۴:۳۰ عصر در کلینیک حضور داشته باشند. بیمارانی که نوبت تلفنی ندارند می توانند در نوبت بعد از ظهرها ساعت ۱۶ تشریف بیاورند و بعد از اندکی معطلی ویزیت خواهند شد.


آدرس کانال تلگرام دکتر بخشنده: drbakhshandeh@

آدرس سایت دکتر بخشنده: drbakhshandeh.com

شماره موبایل دکتر فقط برای تماس بسیار ضروری:۰۹۳۶١١١۹١۵۶


چگونه هوش کودک را افزایش دهیم؟ 👇🏽👇🏽👇🏽 👇🏽 http://drbakhshandeh.com/2365



⭕️ ۵ ⁣علائم بسیار مهم اوتیسم در کودکان⭕️


😑عدم واکنش کودک نسبت به نام خود

وقتی نام کودک‌تان را به زبان می‌آورید پاسخی از طرف او می‌بینید؟ اصلا او نامش را می‌شناسد و به آن واکنش نشان می‌دهد؟ نوزادان حداکثر از ۶ ‌ماهگی نام‌شان را می‌شناسند و وقتی صدای‌شان می‌کنند، به سمت صدا برمی‌گردند، درحالی که نوزادان اوتیسمی حتی در ماه‌های بعد هم با شنیدن نام‌شان واکنشی نشان نمی‌دهند.
کودکان اوتیسمی، در سال اول زندگی هیچ واکنشی با صدا کردن نام‌شان نشان نمی‌دهند و بسیاری از والدین این اتفاق را به اشتباه به‌عنوان مشکل شنوایی فرزندشان تعبیر می‌کند ،کودکان اوتیسمی به مشکلات شنوایی دچار نیستند، بلکه به شیوه انتخابی برای شنیدن صداها اقدام می‌کنند. برای مثال آنها وقتی اسم‌شان را صدا می‌کنند، واکنشی نشان نمی‌دهند، درحالی که وقتی یک دفعه تلویزیون روشن می‌شود، صدا را می‌شنوند و به طرفش برمی‌گردند. این کودکان در ماه‌های اول هم با شنیدن صدای مادر توجهی نشان نمی‌دهند.


🎯اختلال در توجه و تمرکز

مشکل در توجه و تمرکز در اوتیسمی‌ها به وضوح دیده می‌شود و در‌واقع کودک همزمان با‌توجه والدین یا دیگر افراد به چیزی، به آن توجه نمی‌کند. بچه‌های عادی می‌توانند با‌اشاره دیگران به چیزی توجه کنند. برای مثال وقتی مادر به سمت یک عروسک می‌رود و می‌گوید «نی‌نی رو ببین!» کودک می‌تواند برای مدتی هرچند محدود به آن توجه کند، درحالی که کودکان اوتیسمی از چنین توجهی بی‌بهره‌اند و با‌اشاره هیچ‌کسی به سمت موضوعی توجه‌شان جلب نمی‌شود. گذشته از این، این کودکان نمی‌توانند ارتباط چشمی با دیگران برقرار کنند.⁣عدم تمایل کودک به تقلید از دیگران بچه‌های نوپا عاشق تقلید کردن هستند. آنها دوست دارند کفش‌های پاشنه‌دار مادر را بپوشند و روسری‌اش را به نشانه خرید رفتن سر کنند. آنها دوست دارند مثل پدرشان جدول حل کنند یا مثل دختر کوچک همسایه رفتار کنند. با وجود این کودکان مبتلا به اوتیسم میلی به تقلید کردن از دیگران ندارند. آنها وقتی دیگران دست می‌زنند، به تقلید از آنها دست‌شان را به‌هم نمی‌کوبند یا صدا و حالات چهره دیگران را هم تقلید نمی‌کنند.


👶🏻اگر کودک‌تان در اواخر سال اول یا دومین سال زندگی‌اش میلی به تقلید کردن از دیگران ندارد، می‌توانید نسبت به مبتلا بودنش به این بیماری شک کنید.

💡🔊تمایل یا عدم تمایل شدید به صدا، نور و …

اوتیسمی‌ها اغلب حساسیت بیشتر از حد یا بسیار کمتر از حد نسبت به صدا، لمس شدن، طعم، بو، نور یا رنگ نشان می‌دهند؛ حساسیتی که می‌تواند از نظر آدم‌های طبیعی عجیب و غیرعادی به‌نظر برسد. این کودکان ممکن است به شکل افراطی میل به نوازش شدن داشته باشند یا اینکه به شکلی افراطی از آن پرهیز کنند. بی‌توجهی به درد هم می‌تواند یکی از نشانه‌های اوتیسمی بودن کودک باشد و در صورت همراه شدن با نشانه‌های دیگر باید انگیزه بررسی سلامت نوزادتان را در شما تقویت کند.

🔴کارهای تکراری و تکرار بی هدف کلمات

رفتارهای تکراری و تکرار بی‌معنای کلمات هم می‌تواند از نشانه‌های ابتلا به اوتیسم باشد. این کودکان رفتارها و علائق تکراری دارند و به‌شدت نسبت به تغییر رویه زندگی‌شان واکنش نشان می‌دهند. گذشته از این، برخی کودکان اوتیسمی به چرخیدن یا به وسایلی که می‌چرخد مثل پنکه و لباسشویی علاقه‌مند هستند و ممکن است ساعت‌ها خود را با تماشای آنها سرگرم کنند. اگر دیدید کودک اوتیسمی بی‌دلیل چندین دقیقه دور خودش می‌چرخد یا بالا و پایین می‌پرد، تعجب نکنید. رفتارهای تکراری و بی‌هدف از ویژگی‌های این کودکان است.

🗣⁣اختلال در تکلم

اختلالات تکلم می‌تواند به دلایل مختلفی در کودکان ایجاد شود اما اگر فرزندتان در کنار دیگر علائمی که گفته شد، از توانایی حرف زدن هم بی‌بهره بود، می‌توانید نسبت به سلامتش شک کنید. کودکان اوتیسمی نمی‌توانند ارتباط کلامی موثری را ایجاد کنند و حتی اگر چندین واژه را یاد بگیرند، استفاده موثر و هدفمندی از آنها نمی‌کنند. واژه سازی آنها غیر‌طبیعی است، واژه من را به زبان نمی‌آورند و خودشان را سوم‌شخص خطاب می‌کنند و به‌جای ارتباط کلامی برقرار کردن مثل طوطی واژگانی که از دهان دیگران بیرون می‌آید را تکرار می‌کنند.


💭چگونه با کودک خود صحبت کنیم؟

🔷از او بخواهیدبه چشم هایتان نگاه کند

حواس کودکان به آسانی پرت می شود اطمینان حاصل کنید که هنگام صحبت کردن به شما نگاه می کنند شاید این مهم ترین عامل در پیروی کودک از دستورات یا گوش دادن به شما باشد. اگر کودکتان با نگاه کردن به چشمان شما می ترسد یا احساس راحتی نمی کند به او بیاموزید تا به دهان یا تمام صورت شما نگاه کند.

🔶آرام ولی محکم صحبت کنید

اگر معمولاهنگامی که کاری از کودکتان می خواهید صدایتان را بلند می کنید کودک می آموزد تا هنگامی که صدایتان را به حداکثر نرسانده اید به شما بی توجهی کند.

🔷از جملات پرسشی/ اجتناب کنید

اگر در مورد چیزی که می خواهید کودکتان انجام دهد سوالی در ذهن ندارید از جملات قاطع استفاده کنید تا دقیقاً بداند چه کار باید بکند و به علاوه آن را چه موقع، کجا و چگونه انجام دهد.

🔶با جملات ساده صحبت کنید

از کلماتی که کودک آن ها را نمی فهمد استفاده نکنید. ساده و روشن حرف بزنید. پرچانگی نکنید. دستورات و توضیحات طولانی ممکن است باعث فراموش شدن بخش های اصلی صحبتتان شود. نوجوانان برای به یادآوردن سرنخ های اطلاعات شفاهی توانایی محدودی دارند. گفتگوهای کوتاه و ساده همراه با یک عکس العمل طبیعی بهتر از یک سخنرانی طولانی، درک و به خاطر سپرده می شود.

🔷احساستان را به کودک بگویید

بدون آنکه مستقیم از کودک انتقاد کنید به او بگویید در مورد اعمال و رفتارش چه احساسی دارید. اگر از جملاتی استفاده کنید که به جای کودک به خودتان اشاره کند می توانید از انتقاد، سرزنش یا حمله کردن به کودک بپرهیزید، همچنین احساسات را به طور موثر بیان کنید.


🔴گهگاه به روح و روانتان استراحت دهید‼️

🔶 تا حالا شده است بعد از خوردنِ مایعاتِ زیاد، یا توی سرما وسطِ جاده در یک اتوبوس بین شهری گیر کرده باشید و مثانه‌تان از فشارِ پر شدن در حال ترکیدن باشد؟ دیده‌اید آدم جانش به لبش می‌رسد؛ تمام ذهن و فکر و آرمان و آرزویش خالی شدن مثانه‌اش است. هیچی برایش مهم نیست. هیچی به چشمش نمی آید. هیچ آرزویی ندارد جز توقف ماشین. تا محتویات مثانه را برون ریزی کنید.
🔸دیده‌اید وقتی دستشویی می‌روید چه احساس راحتی‌ای دست می‌دهد؟ احساس سبُکی. آن‌وقت است که آزاد می‌شوید و دوباره به چیزهای دیگر فکر می‌کنید. از تهِ دل می‌گویید:
آخِیش. راحت شدم.

🔵 روان ما هم یک مثانه دارد که در مسیر زندگی مدام پر و خالی می‌شود. آنها که مایعات بیشتری می‌خورند یا در معرض سرما هستند (یعنی زندگی پرتلاطم‌تری دارند) مثانه‌شان زودتر پُر می‌شود. مثانه‌ی روان که پر می‌شود آدم الَکی قاطی می کند، به هم می‌ریزد؛ اخلاقش سگی می‌شود؛ و جالب آنکه خودش هم نمی‌داند چه مرگش است. با این تفاوت که آدم پرشدنِ مثانه‌ی روان را نمی فهمد؛ فقط درد و فشارش را حس می‌کند.
🔸روان نیز نیاز به بیرون‌روی دارد. نیاز به خالی شدن از فاضلاب مشکلات زندگی. تا بتواند دوباره به چیزهای خوب فکر کند. روی چیزهای بهتر سرمایه‌گزاری کند. روان هم نیاز به رهایی از فشار دارد. وگرنه می‌ماند؛ گیر می‌کند. رشد نمی‌کند. نمی‌تواند قدم از قدم بردارد. تمام فکر و ذکرش درگیر چیزهای حقیر می‌شود.
🔵 گاهی به روان‌تان استراحت دهید. استراحت از روزمرگی؛ از دویدن‌های بی‌هدف؛ از تنش‌های بیهوده؛ از کل کل کردن با خود و دیگران؛ از گیر دادن به چیزهایی که ارزشش را ندارد؛ استراحت از حرص و طمع، استراحت از کینه. استراحت از نقاب ها و پرستیژهای مزخرفی که سینه‌ی آدم را تنگ می‌کند. استراحت از احساس قبض و گرفتگی. یا لااقل استراحت از چیزهایی که درون خود می‌ریزید و کسی نمی‌فهمد. خصوصا در فرهنگ ما که از همان بچگی یاد می‌گیریم که آدمِ خوب یعنی کسی که هیجاناتش را سرکوب کند و نشان ندهد.

🔶 برون‌ریزی روان یعنی داشتنِ رفیقی که با او همان‌طور حرف بزنید که با خودتان حرف می‌زنید. اگر نداریدَش بهترین رفیقی که می توانید فاضلاب روان را روی آن خالی کنید یک قلم و کاغذ است. بنویسید. هرچه دلِ تنگتان می‌خواهد. آزاد و رها. بعدش هم بیندازیدش سطل اشغال. حتی اسیرِ آن نوشتن هم نشوید: اینکه چه می‌نویسید و چگونه می‌نویسید و برای چه می‌نویسید. فقط و فقط بنوسید. حتی اگر حال نوشتن نداری شروع کن به حرف زدن و صدایتان را ضبط کردن. بدون هیچ قیدی حرف هایت را بزن. بی هیچ آداب و ترتیبی. در مورد همه چی. بی هیچ هراس و قید و بندی. بعد بارها گوشش بده. بعد حذفش کن و فراموشش کن. فقط باید برسی به آنجا که فریاد بکشی: «چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من».

🔶 برون‌ریزی یعنی ورزش؛ یعنی گاهی کوه و درِ و دشت رفتن. یعنی بالا و پایین پریدن. یعنی با بچه‌ها فوتبال زدن و عروسک بازی کردن. یعنی فریاد کشیدن؛ بلند خندیدن؛ بلند گریه کردن. اصلا یعنی لحظاتی را مثل دیوانه‌ها زیستن. یعنی آن لباس قشنگتان را توی خانه پوشیدن و خودتان را تحویل گرفتن. یعنی توی خلوتِ خودتان همراه با یک آهنگ دلخواه یک لیوان چای با بیسکوییت در خلوت خوردن و بعدش شروع کنی برای خودت رقصیدن. یعنی لحظاتی بی‌خیال همه چیز شدن.
برون ریزی یعنی چیزی که بعدش از تهِ دلتان بگویید: "آخیش راحت شدم".

⚠️ بیرون نریختن هیجان‌های اصلی در مسیری بالغانه و والایش‌یافته، و سرکوبِ مداوم آنها در خانواده و یا در جامعه، کم کم به تجمعِ درونیِ خشم منجر خواهد شد که روزی در جایی همانند یک دُمل چرکین سر باز خواهد کرد.

⛔️ فقط یک چیز را یادتان باشد؛‌یعنی یک چیز را رعایت کنید؛ فاضلاب روان‌تان را روی کسی خالی نکنید. قرار نیست با آخِیش گفتن شما، زخمی بر دلِ کسی بنشیند.
یعنی نباید به خودت و دیگری آسیب جدی بزنی.
نمی‌ارزد...


پای بی قرار کودکان در خواب تشنج است؟ 👇🏽👇🏽👇🏽 http://drbakhshandeh.com/2355


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram


🔴عصبانیت چطور ساختار مغزتان را تغییر می‌دهد؟
محققان روسی دریافتند که عصبانیت و رفتار خشونت‌آمیز باعث رشد سلول‌های جدید عصبی در مغز شده و شدت خشم در آینده را افزایش می‌دهد.

🔸به گزارش نوروسافاری به نقل از ایسنا، محققان مؤسسه فیزیک و تکنولوژی مسکو با آزمایش بر روی موش‌ها دریافتند مغز این جانوران هنگام برنده شدن در نبرد فیزیکی تغییر کرده و نورون‌های بیشتری در مناطق خاصی ا سیستم عصبی جانور پدیدار می‌شود که در افزایش عصبانیت در آینده تاثیر مستقیم دارد.

🔹پس از شناخته‌شدن عوارض منفی خشم مثل افزایش فشار خون و مشکلات قلبی‌وعروقی، تأثیر این رفتار در تغییر شکل مغز و رشد سلول‌های عصبی جدید ناشناخته مانده بود، به‌طوریکه در این مطالعه مشخص شد پایداری در وضعیت خشونت‌آمیز باعث تولید سلول‌های عصبی جدید در هیپوکامپ مغز می‌شود.

🔸محققان معتقدند ماندن در شرایط خشونت‌آمیز بسیار خطرساز است، چرا که در آزمایش‌های انجام شده مشخص شد موش‌های نر که در طولانی مدت در شرایط تنش‌زا و خشونت‌آمیز قرار دارند در آزمایش بعدی به مراتب رفتارهای پرخاشگرانه‌ بیشتری را بروز می‌دهند.

🔹محققان روسی با قراردادن مانع شفاف بین موش‌های نر در یک قفس، رفتار تنش‌زای آنها را بررسی کردند و سپس با برداشتن مانع به طور دوره‌ای و در زمان مشخص، شدت درگیری و برنده نبرد را بررسی و ثبت کردند.

🔸محققان پس از چند دوره آزمایش دریافتند که موش‌های پیروز در یک نبرد، رفتارهای متمایز و با خشونت بیشتری را در نبرد بعدی از خود نشان می‌دهند.



🔵گزارش این تحقیق در ژورنال Front. Neurosci


Репост из: بابل روز
اطلاعیه

#ویزیت_رایگان بیماران

🔹توسط دکتر #محمدکاظم_بخشنده
#فوق‌تخصص_مغز و #اعصاب_کودکان

🔹جمعه‌ ۲۵ خرداد ۹۷، از ساعت ۱۶ تا ۱۸ بعدازظهر

🔹روستای #بالامرزبال، #گتاب بابل

🆔 @babolrooz


صرع کوچک یا ابسنس چه نوع تشنجی است؟ 👇🏽👇🏽👇🏽 http://drbakhshandeh.com/2345


🚩نقش آتوموکستین در درمان بیش فعالی یا ADHD:

🔸 آتوموکستین مهارکننده انتخابی باز جذب نوراپینفرین است. تیتراسیون دوز آتوموکستین به سن کودک وابسته است. کودکان با وزن کمتر از 70kg دوز شروع 0.5mg/kg تا سه روز و بعد تا 1.2mg/kg یک یا دو بار در روز قابل افزایش است. ماکزیمم دوز 1.4mg/kg روزانه یا 100mg است.

🔸اثرات دارو تا 1_2هفته ممکن است ظاهر نشود.در طول درمان عوارض دارو مثل افزایش وزن، قد، ضربان قلب و فشار خون بیمار ماهانه کنترل شود.فیدبک معلم از کودک برای درمان ضروری است.

🔸گاهی ترکیب متیل فنیدات و آتوموکستین در بیماران تجویز میشود بخصوص برای کسانی که تحمل دوز بالای متیل فنیدات را ندارند یا کسانی که به اثرات متیل فنیدات دچار تحمل شده اند و پاسخ خوبی در درمان علایم اصلی بیماری ایجاد شده است.


کودک مبتلا به صرع چه غذایی را نخورد؟👇🏽👇🏽👇🏽http://drbakhshandeh.com/2331


آموزش جنسی به کودکان، از دید روانپزشکان :

۱- بهترین سن شروع آموزش به کودکان وقتی است که بچه ها را از پوشک میگیرید .
🚫هرگز جلوی جمع شلوارشان را پایین نکشید .
🚫به آنها یاد بدهید که زیر پوشک حریم خصوصی بچه هاست .
🚫هرگز بچه ها را مجبور نکنید کسی را ببوسند .
"مادر برو یه بوس به عمو بده"
یا
"برو بغل دایی جان"
و حرفهایی از این دست.

۲- بگذارید یاد بگیرند که برای بوسیدن و در آغوش کشیده شدن اجازه بچه ها شرط است .

۳- هرگز بچه ها را در سن پایین با هیچ مردی تنها نگذارید
🚫 فکر نکنید پسربچه ها در خطر نیستند اتفاقا آمار تجاوز و آزار جنسی پسر بچه ها رو به افزایش است .

۴- مهارت "نه" گفتن را به بچه ها بیاموزید .

۵- سعی کنید راننده سرویس بچه ها مرد نباشد. مخصوصا مراقب آخرین نفری که با راننده تنهاست باشید .

۶- هرگز وقتی بیرون از منزل هستید سفارش چیزی را ندهید که بچه ها مجبور شوند تحویل بگیرند .

۷- اسم اعضای تناسلی را به بچه ها درست آموزش دهید .
🚫استفاده از اسامی متفرقه را کنار بگذارید .
🚫 به بچه ها یاد دهید صحبت در این موارد خارج از عرف است و هر کسی خواست در این موارد با ایشان صحبت کند سریع شما را درجریان بگذارند .
🚫بگویید این حرفها فقط در چارچوب خانه مطرح می شوند.

۸- بیشتر متجاوزین بچه ها را می ترسانند .

👪 به بچه ها بگویید هر کاری که کرده باشند دوستشان دارید .
🚫هرگز حتی برای تنبیه های معمولی هم این جمله رو به کار نبرید" این کارو کردی دیگه دوست ندارم".
👪بچه ها باید بدانند تحت هر شرایطی خانواده پذیرای ایشان است.

۹- اگر پرستار کودک دارید غیر مستقیم به او بفهمانید که خانه توسط دوربین کنترل می شود .

۱۰- هرگز در سنین ۲ تا ۵ سال شوخی جنسی با همسرتان نکنید به این امید که بچه ها نمی فهمند.
🚫به بچه ها در مورد مسایل جنسی دروغ نگویید.
اگر در مورد نحوه باردار شدن سوال کردند بهتر است با جفت گیری حیوانات شروع کنید .

۱۱- حریم خصوصی را به بچه ها آموزش دهید .
مثلا از بچه ها اجازه بگیرید و بعد ببوسیدشان یا غلغلکشان دهید.
بگذارید گاهی "نه" بگویند .

۱۲- فضایی فراهم کنید که حرف هایشان را برای شما بگویند .
اگر فیلم های ... را در جائی دیدند یا از جائی شنیدند، و از شما توضیح خواستند بگویید که این مخصوص زن و شوهرهاست و بهشان تذکر دهید هیچ کس اجازه ندارد کس دیگری را اینگونه ببوسد .

" مرجع تمام نکات گفته شده جدیدترین مطالب علمی دنیا بوده که توسط روانپزشکان دانشگاه شهید بهشتی بومی سازی شده است"
🌟🌟🌟
لطفا اين مطلب رو برای همه کسانی كه بچه كوچيك دارن يا به نوعی با بچه ها سر و كار دارن بفرستين.


بیش فعالی کودکان چیست؟ 👇🏽👇🏽👇🏽 http://drbakhshandeh.com/2320


با سلام / کلینیک مغز و اعصاب دکتر بخشنده در تاریخ صبح شنبه 12 خرداد و صبح پنج شنبه 17 خرداد تعطیل است / ممنونم


ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻪ ﻭﺍﻟﺪﯾﻦ
ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺑﺎ ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﺎ

ﺭﻭﺍﻧﭙﺰﺷﮑﺎﻥ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻣﯽﮔﻮﯾﻨﺪ

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺧﯿﻠﯽ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻪ؟
ﺯﯾﺮﺍ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﻬﺶ ﮔﯿﺮ ﻣﯿﺪﯼ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻨﻔﺲ ﻧﺪﺍﺭﻩ؟
ﺯﯾﺮﺍ ﺗﺸﻮﯾﻘﺶ ﻧﻤﯽﮐﻨﯽ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﮐﻢ ﺣﺮﻓﻪ؟
ﺯﯾﺮﺍ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺣﺮﻑ ﻧﻤﯿﺰﻧﯽ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺩﺯﺩﯼ ﻣﯿﮑﻨﻪ؟
ﺯﯾﺮﺍ ﺑﺬﻝ ﻭ ﺑﺨﺸﺶ ﺭﻭ ﺑﻬﺶ ﻧﻤﯽﺁﻣﻮﺯﯼ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺗﺮﺳﻮﺳﺖ؟
ﺯﯾﺮﺍ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﯾﺸﻮ ﻣﯿﮑﻨﯽ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺑﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﻧﻤﯿﺬﺍﺭﻩ؟
ﺯﯾﺮﺍ ﺻﺪﺍﺕ ﺭﻭ ﻭﺍﺳﺶ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻧﻤﯽﺁﺭﯼ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻋﺼﺒﯿﻪ؟
ﺯﯾﺮﺍ ﺍﺯﺵ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻧﻤﯿﮑﻨﯽ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺑﺨﯿﻠﻪ؟
ﺯﯾﺮﺍ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﻧﻤﯿﮑﻨﯽ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺑﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﭘﺮﺧﺎﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ؟
ﺯﯾﺮﺍ ﺗﻮ ﺧﺸﻦ ﻭ ﺳﺨﺘﮕﯿﺮﯼ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺿﻌﯿﻔﻪ؟
ﺯﯾﺮﺍ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺗﻬﺪﯾﺪﺵ ﻣﯿﮑﻨﯽ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺩﺍﺩ ﻭ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﻣﯿﮑﻨﻪ؟
ﺯﯾﺮﺍ ﺑﻬﺶ ﺍﻫﻤﯿﺖ ﻧﻤﯿﺪﯼ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﺖ ﻣﯿﮑﻨﻪ؟
ﺯﯾﺮﺍ ﺑﻐﻠﺶ ﻧﻤﯽﮐﻨﯽ ﻭ ﻧﻤﯽﺑﻮﺳﯿﺶ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﮔﻮﺷﻪ ﮔﯿﺮﻩ؟
ﺯﯾﺮﺍ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻣﺸﻐﻮﻟﯽ...(ﻣﺸﻐﻮﻝ ﮐﺎﺭﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩﺕ‏)

ﻧﻤﻮﺩ ﺍﯾﻦ ﺭﻓﺘﺎﺭﻫﺎ ﺩﺭ ﺑﺰﺭﮔﺴﺎﻟﯽ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻄﺮﻧﺎﮎ ﻭ ﻏﯿﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﺩﺭﻣﺎﻧﻨﺪ
ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ:
ﭘﺪﺭﺍﻥ و ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ؛
ﮐﻮﺩﮐﺘﺎﻥ ﺁﯾﯿﻨﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﻧﻤﺎﯼ ﺍﻋﻤﺎﻝ ﺷﻤﺎﺳﺖ...
ﺗﻘﺪﯾﻢ ﺑﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﻭﺍﻟﺪﯾﻦ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ،
ﻭ ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻧﯽ ﺷﺎﯾﺴﺘﻪ ﺩﺭ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ.
ﻟﻄﻔﺎ ﺑﻪ ﺍﺷﺘﺮﺍﮎ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﻫﻤﻪ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﻫﺎ، ﭘﯽ ﺑﻪ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻧﺸﺎﻥ ﺑﺒﺮﻧﺪ. 👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪

Показано 20 последних публикаций.

995

подписчиков
Статистика канала