کانال نوزادان، کودکان و نوجوانان


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


کلینیک اطفال دکتر مقدادی
آدرس سایت: www.drbehrouzmeghdadi.com
آدرس:
بلوار شهران - بالاتر از میدان دوم - بعد از مسجد امام علی(ع) - پلاک 169 - واحد 1
تلفن : 021-44326724
ارتباط با ادمین @Admmavara

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


✅سنجش شنوایی کودک سه یا زیر سه ماه

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔


👂 با آزمایشی ساده در کودک زیر سه ماه می توانید شنواییش را بسنجید. پشت سر کودک، دست های خودتان را آرام به هم بزنید. اگر او واکنش نشان داد، شنوایی او طبیعی است. در صورتی که واکنش نشان نداد، این کار را چندین بار تکرار کنید. بین چهار تا شش ماهگی می توانید اسم او را صدا بزنید تا ببینید آیا او به طرف شما برمی گردد یا به صدای شما واکنش نشان می دهد. دقت کنید که آیا پس از شنیدن یک صدای جالب، سر یا چشمان خود را به طرف صدا برمی گرداند؟

🔴 دقت کنید که آیا کودک به شنیدن اسم خودش یا صداهای آشنای محیط اطرافش مانند صدای تلفن یا جاروبرقی، واکنش نشان می دهد یا خیر. در صورت هرگونه شک به شنوایی کودک با متخصص کودکان مشورت کنید چون احتمال اختلال در دستگاه شنوایی وجود دارد. باید برای بررسی بیشتر، به متخصص کودکان و شنوایی سنج مراجعه کرد تا مشکلات شنوایی کودک تشخیص و اقدام های درمانی مناسب چه به صورت دارو چه به صورت درمان های دیگر مانند کاشت حلزون یا دریافت سمعک های خاص کم شنوایی انجام شود.


https://telegram.me/drbehrouzmeghdadi


🐯🐱🐯🐱آموزش کشیدن نقاشی گربه برای کودکان 🐱🐱🐯


🔸🔹دکتر بهروز مقدادی 🔸🔹
متخصص نوزادان،کودکان و نوجوانان

https://telegram.me/drbehrouzmeghdadi




💦 #حمام بردن نوزاد برای بیش از چند دفعه (مثلا دو تا سه بار) در هفته موجب خشــک شدن پوست می‌شود.

☔️ تنها باید سر، صورت، گردن و اطراف ناحیه‌ پوشک هروز شسته شود


2. ریفلاکس معده پاتولوژیک با منشا گوارشی : در این موارد به علت کوتاهی مری شکمی و نارسایی در عملکرد دریچه کاردیای مری و یا هایپرتروفی دریچه پیلور انتهای معده که تخلیه شیر به ابتدای روده کوچک را مختل میکند گنجایش معده شیرخوار کاهش میابد ودرصورتی که شیرخوار به مقدار معمول شیر بخورد باز هم به دلیل نقص در عملکرد طبیعی دریچه های معده که عامل بازدارنده برگشت شیر به داخل مری هستند مقداری از شیر خورده شده به داخل مری و تا گلو و ابتدای نای بالا خواهد امد و علایم ریفلاکس و اسپیراسیون را در این شیرخواران به وجود خواهد اورد دراین دسته از کودکان کنترل شیر خورده شده و استفاده از داروهای انتی ریفلاکس و انتی اسید برای جلوگیری از بروز علایم و عوارض ریفلاکس الزامی خواهد بود.


https://telegram.me/drbehrouzmeghdadi


ریفلاکس معده شیرخواران

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇


ریفلاکس معده در نوزادان و شیرخواران را به 5 دسته کلی میتوان تقسیم نمود که در هر مورد راه کارهای درمانی و تشخیصی تا حدودی متفاوت و مختص به همان دسته خواهد بود .


1. ریفلاکس معده فیزیولوژیک : در این دسته که شایعترین موارد را شامل میشود نوزاد و شیرخوار فاقد اختلال در سیستم گوارشی و متابولیک میباشد و علت بروز علایم ریفلاکس معده در این گروه مربوط به پرخوری و بدخوری شیر میباشد به این صورت که این دسته از شیرخواران بیش از حد تحمل و گنجایش معده شیر مصرف میکنند که یا به علت تمایل غیر عادی خود شیرخوار و یا ه علت اصرار مادر در تغذیه از سینه و یا شیشه و بیشتر با هدف افزایش وزن گیری کودک میباشد که گاه همراه با بلع مقدار زیاد هوا و عدم زمان دهی مناسب بین وعده های شیردهی تشدید میشود و به علت افزایش حجم شیر وارد شده به معده شیرخوار و نداشتن زمان کافی برای تخلیه معده اضافی شیر خورده شده از دریچه کاردیای مری مجدد به سمت مری و گلو بازمیگردد و علایم ریفلاکس و اسپیراسیون را در شیرخوار سبب میشود


با ادامه مطلب همراه ما باشید


https://telegram.me/drbehrouzmeghdadi




‍ غذای_کمکی
پوره مرغ و سبزیجات برای کودکان

#غذای_مقوی برای کودکان بی دندان


🍲مواد لازم:

💠سینه مرغ کوچک : 1 عدد
💠سیب زمینی : 1 عدد
💠کلم بروکلی : 50 گرم
💠روغن زیتون : 1 قاشق سالادخوری
💠آب مرغ : 1 پیمانه
💠جعفری خردشده : 1 قاشق چای خوری
💠نمک : به میزان لازم
💠هویج بزرگ : 1 عدد

🍲طرز تهیه:

سینه مرغ خرد شده را در کمی روغن تفت دهید.
سیب زمینی و هویج خرد شده را در قابلمه اضافه کنید و همراه مرغ تفت دهید.
آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید تا مخلوط مرغ و هویج جوش بیاید.
حرارت را کم کنید و 30-40 دقیقه صبر کنید. کمی نمک هم اضافه کنید.
کلم بروکلی را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید تا 5 دقیقه بپزد.
گاز را خاموش کنید و مخلوط را بعد از سرد شدن داخل مخلوط کن بریزید.
بعد از آن جعفری خرد شده را اضافه کنید تا پوره نرم به وجود آید.

@drbehrouzmeghdadi




💥علائم اوریون

✅تورم و درد در ناحیه زیر گوش و خط فک
✅تب و درد هنگام بلع و صحبت کردن
✅سر درد
✅گوش درد
✅کاهش اشتها


@drbehrouzmeghdadi




💕💕

✅ کودک به هیچوجه نباید بستنی را گاز بزند.

🍦گاز زدن بستنی باعث ترک خوردن دندان های کودک می‌شود ضمن آنکه قبل از خوردن نباید مایعات گرم از جمله چای یا شیر داغ مصرف شده باشد.

@drbehrouzmeghdadi


⚡️چرا نباید آب میوه را جایگزین میوه کرد؟

🔸آبمیوه فیبر موجود در میوه‌ها را ندارد و اگر به جای میوه آبمیوه بخورید فیبر موجود در میوه به بدنتان نمی‌رسد. در ضمن آب میوه‌های بازاری مقدار زیادی شکر دارد و پروتئینش کم است و شما را گرسنه می‌کند.

🚩چطور آبمیوه سالم تهیه کنیم؟

به جای اینکه آب میوه را بگیرید، همه میوه را، با پوست و دانه، در مخلوط‌‌ کن بریزید تا همه خواص آن باقی بماند.

☘ می توانید به این معجون سبزیجات هم اضافه کنید. مقدار کمی سبزیجات با دو جور میوه، مثل یک موز کوچک و کمی توت (تمشک، توت فرنگی و ..) کافی‌ست.

🍋 آب نصف یک لیموترش را بگیرید، یا کمی سرکه سیب به آبمیوه اضافه کنید. با این کار هم طعم سبزی را در آبمیوه مطبوع تر می‌کنید و هم بدون اضافه کردن شکر، آبمیوه را شیرین تر می‌کنید .

🌰 چربی‌های مفید مثل گردو یا روغن کتان به آبمیوه اضافه کنید. این مواد میزان جذب شکرِ را در بدن کاهش می‌دهند.


@drbehrouzmeghdadi


سلام صبح برفی همه بخیر
@drbehrouzmeghdadi


انسداد روده در کودکان

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

انسداد روده در کودکان به معنی مسدود شدن جزئی یا کامل روده ی بزرگ یا کوچک کودک است که بر اثر این مشکل غذا از روده عبور نمی کند و باعث می شود که شکم دچار درد شود. بهتر است بدانید که انسداد کامل روده اگر درمان نشود ممکن است منجربه مرگ کودک نیز شود.

@drbehrouzmeghdadi


Репост из: @TkanalSubTitleBot
پیشگیری از سندرم داون

در گذشته برای پیشگیری از سندرم داون توصیه می‌شد که همه مادران بالای ۳۵ سال توسط آزمایش سلول‌های مایع آمنیوتیک (آمنیوسنتز) یا نمونه‌گیری از پرزهای جفتی (CVS) تحت بررسی قرار گیرند. اما از آنجا که بیش از دو سوم نوزادان مبتلا به سندرم داون از مادران زیر ۳۵ سال متولد می‌شوند در حال حاضر شیوه‌های غربالگری سندرم داون به همه مادران باردار توصیه می‌شود. در این شیوه‌ها که معمولاً در سه‌ماهه اول بارداری یا سه‌ماهه دوم بارداری انجام می‌گیرند از روش‌های غیر تهاجمی همانند بررسی خون مادر یا سونوگرافی استفاده می‌شود.


Репост из: @TkanalSubTitleBot
سندرم داون که در گذشته منگلیسم نیز نامیده می‌شد، یک بیماری ژنتیکی است که به دلیل حضور تمام یا بخشی از یک کروموزوم اضافی در جفت کروموزوم ۲۱ به وجود می‌آید که در اصطلاح علمی تریزومی ۲۱ نامیده می‌شود. این بیماری دارای علایم مختلف از جمله ناهنجاری‌های عمده و یا خفیف در ساختار یا عمل کرد ارگان‌ها می‌باشد. از جمله علایم عمده و زودرس که در تقریباً همه بیماران مشاهده می‌شود وجود مشکلات یادگیری و نیز محدودیت و تأخیر رشد و نمو می‌باشد. ناهنجاری‌های فک و صورت، ناهنجاری‌های قلبی عروقی و خطر ابتلای بیشتر به انواعی از بیماری‌ها نظیر آلزایمر، لوسمی و عفونت‌ها نیز از پیامدهای این بیماری می‌باشند. علایم ظاهری سندرم داون، وجود یک خط عرضی در کف دست به جای دوتا، چین‌های کنار داخلی صورت، بینی کوچک و سر بالا و گوش‌های کوچکتر و کمی پایینتر و ... می‌باشد.

نام این سندرم از نام یک پزشک انگلیسی به نام جان لانگدان داون (John Langdon Down) گرفته شده‌است که برای اولین بار این سندرم را در سال ۱۸۶۶ توصیف نمود. افراد مبتلا به سندرم داون توان ذهنی پایین‌تر از حد میانگین دارند و به طور معمول دچار ناتوانی ذهنی خفیف تا متوسط هستند. تعداد کمی از مبتلایان به سندرم داون دچار ناتوانی شدید ذهنی هستند. متوسط میزان بروز این سندرم مابین ۱ در ۶۰۰ تا یک در ۱۰۰۰ مورد از تولد نوزادان زنده گزارش شده‌است که این میزان در مادران جوان کم‌تر و باافزایش سن مادر افزایش می‌یابد. با این وجود در حدود دو سوم مبتلایان به سندرم داون از مادران زیر ۳۵ سال متولد می‌شوند.

علت اصلی ایجاد کننده سندرم داون، جدا نشدن کروموزوم‌های شماره ۲۱ مادری است که این خطر با افزایش سن مادران رابطه دارد، در کنار این، عدم جدایی می‌وزی پدری، موزاییسم حاصل از عدم جدایی میتوزی و یا جابجایی بین کروموزوم‌ها نیز می‌تواند باشد.

مبتلایان به بیماری ژنتیکی سندرم داون به طور متوسط، حدود ۳۲ تا ۳۵ سال عمر می‌کنند.


Репост из: @TkanalSubTitleBot
❓آیا کودکم رفلاکس دارد؟

نشانه های بالینی در تشخیص رفلاکس

🚼 رفلاکس گوارشی باید جدی گرفته شود:
در شیرخواران، شیر به دهان نوزاد باز میگردد و از گوشه دهان بیرون میریزد و با کاهش وزن، حالت تهوع و یا خودداری نوزاد از خوردن شیر همچنین بیقراری و حالت خفگی که همراه عقب بردن سر و گردن است مشاهده می شود.

و میتواند با مشکلات تنفسی در نوزادان همراه باشد که علائمی همچون گرفتگی صدا و سرفه های شدید و تنگی نفس همراه باشد، تشدید حملات آسم، سینوزیت و عفونت گوش میانی از دیگر اثرات رفلاکس گوارشی می باشد.



Показано 20 последних публикаций.

2 946

подписчиков
Статистика канала