حبیبی سمنگانی/الاماره


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


کانال مسئول وبسایت فارسی الاماره برای نشر عاجل مطالب مهم و جالب

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: منبراصلاح وتربیت
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram


و افراد صورت می گیرد. حتی هر قوت و عمل با یکدیگر در یکجا شدن و هر فرد با فرد دیگر در الصاق، مانند حلقات زنجیر از اول تا اخیر، چنان متحد و متصل معلوم شود که دران هیچ درز، جدایی، انتشار و اختلاف دیده نشود.

هرگاه در ماده چنین نظم اجتماعی و انضمامی پیدا شود، مراتب تخلیق، تکوین و وجود ظهور می یابد. قرآن عظیم الشان این را به اصطلاح خود به «تخلیق» و «تسویه» تعبیر نموده : الَّذِیۡ خَلَقَ فَسَوّٰی (الاعلی : ۲) .

پس زندگی و وجود نیست مگر اجتماع و ایتلاف، و مرگ و فنا نیست مگر ضد آن. همین حالت هرگاه بر اعمال و افعال طاری گردد دبه زبان مردم «خیر» و به زبان شریعت «عمل صالح و حسنات» گفته می شود. و هرگاه این حالت بر جسم انسانی عارض شود در اصطلاح طب به «صحت» تعبیر می شود و طبیب آن را زندگی می گوید، و هرگاه بر نیرو و عمل زندگی ملی و اجتماعی طاری شود «زندگی ملی و اجتماعی» می گردد و جهان آن را به شکل سربلندی ملی، ترقی و خوشحالی یک ملت یا مردم مشاهده می کند. پس الفاظ بسیار و معنی واحد، و لنعم ما قیل : عبارتنا شتی و حسنک واحد و کل الی ذاک الجمال یشیر.

ضد اجتماع و ایتلاف «اشتات و انتشار» می آید. اشتات از شتت ماخوذ است به معنای تفریق، اختلاف و پراکنده شدن. یقال : شت جمعهم، شتا و شتاتاً و جاوا اشتاتا ای متفرقی النظام اشتاتا (مفردات ۲۵۶).

در قرآن عظیم الشان آمده است : يَوْمَئِذٍ يَصْدُرُ النَّاسُ أَشْتَاتًا (الزلزله : ۶) مِّن نَّبَاتٍ شَتَّىٰ (طه : ۵۳) وَقُلُوبُهُمْ شَتَّىٰ ۚ (الحشر : ۱۴)

انتشار ماخوذ است از نشر به معنای پراکنده شدن، فَإِذَا قُضِيَتِ الصَّلَاةُ فَانتَشِرُوا (الجمعه : ۱۰) یعنی تفرقوا. مراد از اشتات و انتشار حالتی است که پس از اجتماع و ایتلاف، با جدا شدن از یکدیگر پیش می آید. هرگاه در صلاحیت ها، استعدادها، اعمال، افراد و هر چیزی دیگری، حالت متضاد با حالت اول عارض گردد، جای تکوین را فساد و جای وجود را عدم می گیرد، و این بیماری است که هرگاه در زندگی اجتماعی یک قوم، ملت و گروه ظهور کند، آن قوم، ملت و گروه بجای پیشرفت با عقب نشینی، بجای عروج با تسفل، بجای ترقی با تنزل، بجای عظمت با ذلت و بجای حکومت با محکومیت مواجه می شود و بالاخره مرگ می رسد و از قافله زندگی خارج می شود.

مختصر اینکه قران عظیم الشان در چندین جا اجتماع، ایتلاف و اتحاد را رحمت و نعمت برای زندگی ملی خوانده و به تعبیرات شایانی همچو اعتصام بحبل الله یاد نموده، تمام عرب و عجم را مخاطب قرار داده است :

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا ۚ وَاذْكُرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُم بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَكُنتُمْ عَلَىٰ شَفَا حُفْرَةٍ مِّنَ النَّارِ فَأَنقَذَكُم مِّنْهَا ۗ كَذَٰلِكَ يُبَيِّنُ اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ – آل عمران : ۱۰۳

ترجمه : و چنگ افگنید بر ریسمان خدا همه شما و پراکنده مشوید، و یاد آرید نعمت خدا را که بر شما است وقتیکه بودید دشمنان، پس الفت انداخت میان دل های شما، پس گشتید به نعمت خدا برادر. و بودید بر کناره گودالی از آتش، پس نجات داد شما را از آن. همچنین بیان می کند خدا به شما آیات خویش را تا راه یابید.


مسئولیت های ما در قبال استحکام بیشتر امارت اسلامی؛ پیشنهادها و مشوره های چندی / بخش اول
ابوظهیر مولوی شمس الدین منصور / ترجمه : حبیبی سمنگانی

ثبات، استقامت و پایداری بر اهداف و مقاصد فکری، ارزش حیاتی برای هر نهضت سیاسی، حرکت جهادی، گروه انقلابی و جنبش اصلاحی دارد. نیز بقا و استحکام احزاب اجتماعی و سیاسی و نهضت های جهادی و انقلابی وابسته به وحدت، نظم و نسق، و تحکیم و حصانت مادی آن است.

استحکام عبارتست از محکم شدن و محکم بودن. جمع او استحکامات می آید. عرب ها می گویند : استحکم علیه شیٌ فلانا.

در عالم نباتات، درختی که ریشه عمیق در زمین داشته باشد، نه تنها از سیل ها، آفت ها و بادها نسبتاً مصئون می باشد، بلکه شاخ ها و برگ های آن نیز تر و تازه می باشد. قرآن عظیم الشان این حقیقت را با اسلوب زیبای خود بیان نموده است : كَشَجَرَةٍ طَيِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِي السَّمَاءِ – سوره ابراهیم : ۲۴ – مفسرین می نویسند : الشجرة الطیبة تثمر الثمر النافع.

در جهان معاصر، نظام سیاسی و دولت که در کنار قدرت صنعتی و اقتصادی، بر بنیادهای فکری، دفاعی، تعلیمی و فرهنگی خود نیز محکم ایستاده باشد و ریشه های عمیقی در جامعه و مردم هم داشته باشد، نظام مستحکم و دولت قوی خوانده می شود. هر چه آن نظام سیاسی و دولت که رشد صنعتی و اقتصادی داشته باشد، اما نهادهای فکری، دفاعی، تعلیمی و فرهنگی آن قوی نباشد، نظام یا کشور مستحکم شمرده نمی شود.

آگاهان و مفکران سیاست اسلامی چنانکه پیشرفت صنعتی و اقتصادی را برای بقای نظام سیاسی لازم می دانند، هماهنگی، قوت فکری و وحدت ذهنی افراد و کارمندان آن را نیز عنصر کلیدی برای آینده روشن آن نظام می دانند. از نگاه دانشمندان : جذبات خروشان قربانی برای حصول اهداف خود، عنصر مهم دیگریست که سبب توانایی و پایداری بیشتر نظام سیاسی و صف جهادی شده می تواند. یعنی پیروان نظام و صف باید برای به دست آوردن اهداف علیای خود، بر علاوه از قربانی مادی، آماده قربانی جانی نیز باشند.

بدون شک، امارت اسلامی افغانستان در راستای اعلای کلمة الله، حاکمیت نظام اسلامی و دفاع از کشور، تاریخ شایان و درخشان قربانی ها و فداکاری ها را ثبت تاریخ نموده است، که نظیر آن در کشورهای اسلامی و غیر اسلامی عصر کنونی یافته نمی شود.

امواج تازه فتوحات نظامی و سیاسی امارت اسلامی بیان گر اینست که دشمن ما در جنگ کنونی شکست خورده و برای راه فرار دست و پا می زند. امروز باشد یا فردا، زمام زعامت سیاسی کشور بار دیگر به دست امارت اسلامی قرار می گیرد و وظائف و مسئولیت های امارت اسلامی وسعت و افزایش می یابد. ان شاء الله. و این همان مرحله ایست که قرآن عظیم الشان به زبان خود به «خلافت، استخلاف و تمکن فی الارض» تعبیر نموده است، و هدف عمده آن، عظمت و سربلندی اسلام در روی زمین است. قرآن عظیم الشان رسیدن به این هدف را نعمت عظیم خوانده است، که در بدل ایمان و عمل صالح عطا می گردد.

از نگاه قرآن ؛ هدف از خلافت یا امارت، سپردن زمام جامعه به دست قشر نیکوکاری است که می خواهند قانون فراگیر خداوند متعال را برای رفاه، خوشحالی و پیشرفت بشریت بر روی زمین نافذ و رائج کنند و زمین را از مظالم، وحشت ها و بی رهروی ها پاک بسازند.

ضرورت وحدت، نظم و نسق در صف اسلامی :

امیدوارم که میلان غیر اختیاری نویسنده به وسعت های علمی و معنوی موضوع فوق، بر طبع خوانندگان عزیز گران تمام نشود، بلکه وضاحت در مورد جوانب متعدد این موضوع، ذوق مطالعه شان را کمک نماید.

شریعت اسلامی در عرصه استحکام و دوام نظام سیاسی، دو اصطلاح خاص لفظی را مورد توجه قرار داده است. خوانندگان گرامی را دعوت می دهیم که بر این دو اصطلاح لفظی غور و فکر بکنند :

اصطلاح اول لفظی «اجتماع و ائتلاف» و اصطلاح دوم «اشتات و انتشار» است.

تمام مراتب و اسباب اساسی مرگ و زندگی، ترقی و تنزل، خوشبختی و بدبختی را که قرآن عظیم الشان برای مسلمان ها، بلکه سائر اقوام جهان بیان نموده، درین دو اصطلاح لفظی منحصر شده است. بناءً لازم است که در راستای ایجاد نظام سیاسی و اداری و تشکیل صف جهادی امارت اسلامی به مفاهیم این دو اصطلاح لفظی توجه زیادی صورت بگیرد.

اجتماع : اجتماع عبارتست از «ضم الشی بتقریب بعضه من بعض» ، پیوند دادن و چسپاندن اشیای مختلف به یکدیگر (مفردات امام راغب).

ایتلاف : ایتلاف عبارتست از «ما جمع من اجزاء مختلفة و رتب ترتیبا، قدم فیه ما حقه أن یقدم، و اخر فیه می حقه أن یؤخر» ، یعنی یکجا کردن اشیای مختلف به تناسب و ترتیبی که هر چیز در جای که مناسب است آورده شود، یعنی آنچه حق اولویت را دارد باید اول آورده شود و آنچه حق تاخیر را دارد باید مؤخر آورده شود.

هدف از اجتماع و ایتلاف در نظام اینست که هرگاه قوت های مختلف کاری در یکجا، یک مرکز، یک سلسله، یک قوت و یک فرد، به شکل فطری و مناسب جا داده شود، حالت یا مرحله اجتماعی و انضمامی تمام مواد، قوت ها، اعمال




ا فریاد می زنند که بأي ذنب قتلت ؟

پس اطمینان داشته باشید که حملات شما برای استقلال و آزادی کشور است. حملات نفوذی راه مؤثری برای محاسبه و اخراج اشغالگران از کشور عزیز است.


حملات نفوذی از نگاه اسلام / بخش ۶
نویسنده : فاتح افغان // ترجمه : حبیب زاده

حملات نفوذی سبب تلفات چشمگیر جانی و روانی امریکایی های اشغالگر شده است. صلیبی های متجاوز در پهلوی تدابیر امنیتی برای جلوگیری ازین حملات، سنگر فکری نیز گرفته اند. آن ها شبهات گوناگونی را برای اخلال اذهان غازیان با احساس این مرز و بوم به راه می اندازند، تا ایشان را ازین عمل باز دارند. اما لله الحمد، این مکرهای شیطانی آن ها بی حاصل بوده، قهرمانان زیادی کشور حملات نفوذی انجام داده اند و جوانان زیاد دیگری برای ایفای عهد خود لحظه شماری می کنند.

شبهه اول – حملات نفوذی در غدر داخل است :

شبهه ای که در مورد عدم مشروعیت حملات نفوذی بیشتر مطرح می گردد، اینست که این یک گونه غدر است و غدر در اسلام ناروا است.

ما در جواب این شبهه تنها به قول امام محمد – رحمه الله – اکتفا می کنیم. او در کتاب خود السیر الکبیر می گوید :

ولو تمكن الأسراء من قتل قوم من أهل الحرب غيلة وأخذوا أموالهم لم يكن بذلك بأس لأنهم محاربون لهم ومع ذلك هم مقهورون مظلومون فلهم أن ينتصفوا من بعض من ظلمهم إذا تمكنوا من ذلك .

ترجمه : اگر اسیران (مسلمان) بر قتل گروهی از اهل حرب قدرت یافتند و اموال شان را گرفتند، هیچ باکی ندارد. زیرا آن ها بر ضد مسلمان ها می جنگند و نیز زندانیان مظلوم و شکنجه شده اند، پس برای ایشان روا است که هرگاه فرصت مساعد شود، از بعضی آن کسانی انتقام بگیرند که با آن ها ظلم کرده اند.

امام محمد- رحمه الله – در جایی دیگری می فرماید :

قال : وإذا دخل المسلم دار الحرب بغير أمان فأخذه المشركون فقال لهم : أنا رجل منكم أو جئت أريد أن أقاتل معكم المسلمين فلا بأس بأن يقتل من أحب منهم ويأخذ من أموالهم ما شاء لأن هذا الذي قال ليس بأمان منه لهم إنما هو خداع باستعمال معاريض الكلام.

ترجمه : و هرگاه شخص مسلمان بدون امان به دارالحرب داخل شد، مشرکان او را گرفتار کردند، پس او برای آن ها گفت : من فردی از شما هستم، می خواهم در پهلوی شما بر ضد مسلمان ها بجنگم، پس هیچ باکی ندارد از میان آن ها کسی را که بخواهد بکشد و مالی را که بخواهد بگیرد، زیرا چیزی که او گفته است امان نیست، بلکه مکر و نیرنگ با استفاده از کلام تعریض آمیز است.

امام محمد – رحمه الله – پس از ذکر این مسئله در السیر الکبیر، احادیث و آثار زیادی را به گونه دلیل ذکر نموده است. او نخست حدیث عبدالله بن انیس – رضی الله عنه – را نقل نموده، که کتاب های دیگری احادیث نیز آن را روایت کرده اند.

امریکایی ها کافران اشغالگر و محارب اند و از نصوص فوق واضح شد که تعهدات با کافران متحارب و متجاوز لغو است و هیچ اعتبار ندارد. بناء شما هر زمان می توانید کفار محارب و اشغالگر را مورد حملات قرار بدهید، گرفتار بکنید، بکشید و قلب مؤمنان را سکون بخشید.

شبهه دوم – حملات نفوذی خیانت با کشور است :

چون عشق وطن در فطرت انسانی نهاده شده، شیطان های انسی برای جلوگیری از حملات نفوذی تبلیغات می کنند که اینگونه حملات خیانت با وطن است، باید جوانان ازین کار خودداری کنند.

اما جوانان با احساس باید درک کنند که حملات نفوذی خیانت نه، بلکه وفای بزرگ با کشور است. مرمی های شما به سینه های کسانی اصابت می کند که دشمنان قسم خورده دین، میهن، جان، مال و آبروی شما هستند.

کافران اشغالگر دشمنان قسم خورده ما و شما هستند و در برابر مسلمان ها به هیچ قانونی متعهد نمانده اند.

خداوند متعال می فرماید : لاَ يَرْقُبُونَ فِي مُؤْمِنٍ إِلاًّ وَلاَ ذِمَّةً وَأُوْلَـئِكَ هُمُ الْمُعْتَدُونَ – التوبة : ۱۰

ترجمه : (این کافران در برابر مؤمنان می جنگند و) لحاظ نمی کنند در حق مؤمنان قرابتی را و نه عهدی را، و ایشان همان تجاوز کنندگان اند.

اشغالگران دشمنان سرسخت شما اند و اگر بر شما فرصت یابند از هیچ چیزی دریغ نمی ورزند. شما هم آن ها را به دشمنی بگیرید و در حمله سبقت بجویید.

إِن يَثْقَفُوكُمْ يَكُونُوا لَكُمْ أَعْدَاء وَيَبْسُطُوا إِلَيْكُمْ أَيْدِيَهُمْ وَأَلْسِنَتَهُم بِالسُّوءِ وَوَدُّوا لَوْ تَكْفُرُونَ – الممتحنة : ۲

ترجمه : اگر پیروز شوند بر شما، باشند مرا شما را دشمنان و دراز می کنند به شما دست های خود را و زبان های خود را به بدی، و دوست دارند که شما نیز کافر شوید.

کافران اشغالگر دروغ می گویند، آن ها برای بازسازی کشور ما نیامده اند. تاریخ شاهد است که هیچ ملتی از اشغالگران سود نبرده اند، جنگ ها، قتل ها، فقر و بی کاری، فحشا و فتنه های گوناگون در کشورهای اشغال شده به اوج رسیده است.

اشغالگران دروغ می گویند که در افغانستان صلح می خواهند. افغانستان در دوران اشغال آن ها به نا امن ترین کشور جهان تبدیل شد. ما دیدیم که آن ها در هجده سال گذشته از هیچگونه ظلم و جنایت دریغ نکرده اند. مساجد، مدارس، مکاتب، کلینک ها، تجمعات مردمی، عروسی ها و جنازه ها بر جنایات اشغالگران شاهدی می دهند و کودکان معصوم کشور م




راپورهای موجودیت مجاهدین ترکستان شرقی (ایغور) در افغانستان حقیقت ندارد

دیروز، بعضی رسانه های غربی راپورهای را پخش کردند که گویا در یک ویدیوی منتشر شده از کشور سوریه دیده می شود که گروهی از مجاهدین ترکستان شرقی (ایغورها) در افغانستان حضور دارند، اسلحه به دست دارند و بعضی تانک های هاموی و موترهای رینجر را استعمال می کنند.
امارت اسلامی این راپورها را به جدیت رد می کند، اتباع هیچ کشور خارجی در افغانستان وجود ندارند، پس از تجاوز امریکا علیه افغانستان و جنگ گسترده، تمام آن مجاهدین و اتباع خارجی که در سال های جهاد بر ضد شوروی به افغانستان آمده بودند، از افغانستان خارج شدند. بیشتر شان به کشورهای خود و بعضی دیگر شان به بعضی کشورهای عربی رفتند و دران جا برای شان زمینه زندگی مساعد شد.
اما آوازه ها و راپورها در مورد حضور مسلحانه چنین گروه ها در افغانستان پروپاگند محض است و هدف ازان ایجاد بدبینی میان امارت اسلامی و کشورهای همسایه است، تا برای بقای امریکایی های اشغالگر در منطقه بهانه جویی شود.
در ویدیوی منتشر شده از کشور سوریه، عکس های که در مورد افغانستان پخش شده ولباس های نظامی و ملکی افغانی دران نشان داده می شود، یا تصاویر تانک های هاموی امریکایی، موترهای رینجر و اسلحه دران معلوم می شود، آن تصاویراز کدام صحنه ویدیویی قطعات جهادی امارت اسلامی گرفته شده و با سوء استفاده و برای ایجاد بدگمانی، درین ویدیو بکار برده شده است.
امارت اسلامی به کشورهای منطقه و جهان اطمینان می دهد که خاک افغانستان بر ضد هیچ کشوری استعمال نمی شود و از سائر کشورها نیز امید همچو موقف را دارد.
ذبیح الله مجاهد سخنگوی امارت اسلامی
۹/۴/۱۴۴۱هـ ق
۱۵/۹/۱۳۹۸هـ ش ــ 2019/12/6م


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram


در ضمن عملیات ها در ۱۸ ولایات کشور به شمول ۵ امریکایی اشغالگر ۱۱۲ عسکر کشته و زخمی شدند

در روند عملیات کوبنده الفتح، در بست و چهار ساعت گذشته ۴۵ حملات خورد و بزرگ در ۱۸ ولایات کشور بر دشمن اشغالگر و مزدور انجام یافت.
این حملات و انفجارها در ولایت های ارزگان، هلمند، زابل، فاریاب، دایکندی، قندهار، بادغیس، نیمروز، لوگر، غزنی، میدان وردک، بلخ، بدخشان، کاپیسا، پکتیا، قندوز و بغلان بر مراکز، پوسته ها و قطارهای دشمن انجام یافت.
در ضمن عملیات ها به شمول ۲ امریکایی اشغالگر و ۱ قومندان داخلی ۷۴ عسکر کشته و به شمول ۳ امریکایی و ۱ قومندان داخلی ۳۸ تن دیگر زخمی شدند
در درگیری ها و انفجارات ۲۰ عراده تانک های هاموی و موترهای رینجر از بین برده شده و ۲ پوسته فتح شده است. نیز ۴ موترسایکل، ۱۲ میل سلاح های سبک و سنگین و مهمات زیادی بدست مجاهدین آمد.
در جریان حملات ۳ تن مجاهدین شهید و ۵ تن دیگر زخمی شده اند
قاری محمد یوسف احمدی سخنگوی امارت اسلامی
۹/۳/۱۴۴۱هـ ق
۱۵/۸/۱۳۹۸هـ ش ــ 2019/11/6م


میان خود ابراز داشته و با استقبال گرم آن ها رو برو شده است.

به همگان هویدا است که ترامپ از آغاز یعنی زمانیکه حتی وارد کارزار سیاست نشده بود، مخالف سرسخت جنگ امریکا در افغانستان بود. سپس او در جریان مبارزات انتخاباتی ۲۰۱۶ نیز بارها تصریح کرد که جنگ ما امریکایی ها در افغانستان بی فایده است و در صورت پیروزی، این جنگ بی هدف را تقطه پایان می گذارم. از نگاه تحلیلگران ؛ این موقف واضح ترامپ در برابر جنگ یک تریلیون دالری افغانستان از عوامل عمده پیروزی او در انتخابات بود.

اما دونالد ترامپ هرگاه به کاخ سفید راه یافت، تا شش ماه اول افغانستان را چنان از یاد انداخت که حامیان و مخالفان جنگ هر دو پریشان بودند که او چه فکری در قبال افغانستان دارد. اما در اگست ۲۰۱۷ میلادی، اعلان استراتژی جنگی او در قبال افغانستان و آسیای جنوبی، بیان گر این بود که او نیز در دام مافیای وحشی و جنگ خواه پنتاگون گرفتار شده و وعده ها و شعارهای انتخاباتی اش را در طاق نسیان گذاشته است. هنوز چند ماهی از راه اندازی استراتژی وحشیانه او گذشته بود، اما آوازه ناکامی آن از هر جا بلند شد و جز ظلم و جنایت بر افغان های بی گناه دیگر هیچ دستآوردی نداشت، بلکه مقاومت افغان ها به سرکردگی امارت اسلامی قوی تر و ساحات زیر کنترول مجاهدین گسترده تر شد. حتی بی بی سی در گذارش خود خبر داد که ۷۰ در صد خاک کشور تحت سلطه و نفوذ طالبان قرار گرفته است.

با گذشت یکسال ازان استراتژی، ترامپ دوباره به هوش آمد و بی درنگ مقامات بلندرتبه دولت خود را فرمان داد که گفتگوهای مستقیم با طالبان را به هدف پایان دادن این جنگ آغاز کنند. او داکتر زلمی خلیلزاد را به حیث نماینده ویژه امریکا برای صلح گماشت. همان بود که مذاکرات آغاز شد و تقریبا ده ماه دوام کرد. هر دو جهت پس از ده دوره گفتگوهای تفصیلی به توافق نهایی رسیدند. اما در شب و روزهای که قرار بود توافقنامه میان طالبان و امریکا امضا شود، او با یک تویت خود تمام دستآوردهای ده ماهه تیم های مذاکراتی را زیر سوال برد.

تغییری که این بار در رقابت های نامزدی انتخابات ۲۰۲۰ به وضوح دیده می شود اینست که تقریبا تمام مردم نامزدان هر دو حزب بزرگ به این اعتراف دارند که ما از جنگ طولانی افغانستان خسته شده ایم و مصمم هستیم که سربازان خود را در زود ترین فرصت به خانه های شان بر می گردانیم. چنانچه نامزدان حزب دموکرات در پاسخ به اینکه آیا شما متعهد به خروج کامل نیروهای امریکایی از افغانستان تا پایان دوره اول ریاست جمهوری تان هستید، چنین پاسخ گفته اند :

جو بایدن : من نیروهای جنگی امریکایی را در دوره اول خود به خانه می آورم.
برنی سندرز : من نیروهای نظامی امریکا را هر چه سریع تر از افغانستان بیرون می کنم. نظامیان ما هجده سال است که در افغانستان هستند. ما به زودی سربازانی در افغانستان خواهیم داشت که در ۱۱ سبتمبر به دنیا نیامده بودند.
کوری بوکر : ما مدت طولانی در افغانستان بوده ایم. من مصمم هستم که سربازان خود را در اسرع وقت به خانه پس می آورم.
ستیو بلوک : امسال قرار است زنان و مردان جوانی وارد خدمت سربازی شوند که حتی در تاریخ ۱۱ سبتمبر به دنیا نیامده بودند. ما مدت طولانی در منطقه گرفتار ماندیم. من می خواهم خدمتگاران شجاع ما هر چه سریع تر به خانه بیایند.
پیت بودجج : وقت آنست که این جنگ بی پایان پایان یابد.
کاملا هریس : من بارها گفته ام که این جنگ در افغانستان باید پایان یابد.
آگاهان به این باور اند که پایان و دوام جنگ افغانستان نقش مهم و محوری در زندگی سیاسی ترامپ خواهد داشت. اگر او این جنگ را پایان داده نتوانست، همه وعده های انتخاباتی او دروغ می شود و شاید کمتر کسی در آینده بر گفته های او باور کند. اما اگر او زمینه را برای خروج سراسری نیروهای امریکایی از افغانستان مساعد می کند و گلیم جنگ افغانستان را بر می چیند، یقینا قدر و منزلت او فزون تر می گردد و می تواند برنامه های دیگری را برای اعاده حیثیت امریکا روی دست بگیرد.

از همینست که او بار دیگر شعار پایان دادن جنگ افغانستان را بر سر زبان دارد. چنانچه در یک گردهمایی تبلیغاتی می گوید : «یک جنرال نزدم آمد و گفت که فصل جنگ در افغانستان آغاز شده و شاید جنگ ازین بیشتر شدت یابد، من گفتم : چرا ؟ گفت : طالبان از کوه ها پایین می شوند و جنگ می کنند. اما (من می گویم که) بگذارید واضح بگویم که ما نیروهای خود را از افغانستان می کشیم، تا کشور خود را بسازیم و ارتش خود را بسازیم، ما مشکلات دیگری داریم». او در جای دیگری در سخنان خود گفت : ما برای مدت کوتاه به افغانستان رفته بودیم، اما اکنون ۱۹ سال گذشته است، ما باید عساکر خود را به خانه های شان پس بیاوریم.

واقعیت اینست که ترامپ هنوز هم برای پایان دادن جنگ افغانستان پیش از انتخابات ۲۰۲۰ فرصت دارد. او می تواند با آغاز مجدد مذاکرات با طالبان، راه آبرومندانه و مسالمت آمیز برای خروج نیروهای امریکایی از


افغانستان را اختیار نموده، ابتکار به پایان رساندن طولانی ترین و گران ترین جنگ تاریخ امریکا را در کارنامه خود ثبت کند.

با سپاس از مجله حقیقت


انتخابات ۲۰۲۰ امریکا و معضل افغانستان
حبیبی سمنگانی

پنجاه و نهمین انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده امریکا قرار است به تاریخ ۳ نومبر ۲۰۲۰ میلادی، یعنی حدود یکسال بعد برگزار شود. رقابت های مقدماتی/درون حزبیِ هر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات برای تعیین نامزد ریاست جمهوری روز به روز داغ تر می شود.

پیروزی ترامپ در برابر خانم هیلاری کلینتون در انتخابات ۲۰۱۶ کاملا غیر منتظره و تکان دهنده بود. این بار نیز تا اوائل ۲۰۱۸ ترددهای زیادی در مورد نامزدی دوباره ترامپ برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ وجود داشت و بعضی سناتوران مهم حزب جمهوری خواه، او را شخص مناسب برای ریاست جمهوری نمی دانستند. همچنان چندی قبل راپورهای در مورد وضعیت صحی ترامپ منتشر شد، که نشان می داد او به دلیل مشکلات صحی شاید نتواند دوباره وارد کارزار انتخاباتی شود. اما کمیته ملی جمهوری خواه (RNC) که این حزب مهم امریکایی را رهبری می کند، نامزدی دوباره دونالد ترامپ را به تاریخ ۲۵ جنوری ۲۰۱۹ میلادی به گونه غیر رسمی تائید کرد و حمایت خود را نیز از او اعلان کرد. اکنون چنان به نظر می رسد که ترامپ شاید هیچ رقیب خطرناکی در داخل حزب جمهوری خواه ندارد.

مارک سنفورد، ۵۹ ساله و عضو مجلس نمایندگان از ایالت کارولینای جنوبی، جوی والش، ۵۷ ساله و عضو مجلس نمایندگان از ایالت ایلینوی، و ویلیام ولد، ۷۴ ساله و والی پیشین ایالت ماساچوست، تا اکنون رقیبان اصلی دونالد ترامپ در حزب جمهوری خواه هستند.

حزب دموکرات پس از شکست باور نکردنی خانم هیلاری کلینتون در انتخابات ۲۰۱۶ دچار اختلافات شدید شد و بعضی اصطلاحات درین حزب صورت گرفت. این حزب در انتخابات میان دوره ای نومبر ۲۰۱۸، پس از هشت سال موفق شد کنترول مجلس نمایندگان را بار دیگر بدست بگیرد. دموکرات ها حد اقل چهل کرسی جدید را بر کرسی های که در دوره گذشته داشتند افزودند. البته، کنترول سنا باز هم در دست حزب جمهوری خواه باقی ماند.

شمار رقبای نامزدی حزب دموکرات از حزب جمهوری خواه به مراتب بیشتر است. تا اکنون ۱۹ تن در رقابت های درون حزبی با هم مقابله دارند و شاید چهره های تازه ای نیز وارد کارزار شوند. این در حالیست که دست کم ۸ تن دیگر ازین رقابت ها انصراف داده اند.

خانم الیزابت وارن، ۷۰ ساله و سناتور از ایالت ماساچوست، جو بایدن، ۷۶ ساله و معاون پیشین رئیس جمهور امریکا در دو دوره ریاست جمهوری بارک اوباما، برنی سندرز، ۷۸ ساله و سناتور از ایالت ورمانت، خانم کاملا هریس، ۵۴ ساله و سناتور از ایالت کالیفورنیا و پیت بودجج، ۳۹ ساله و از سربازان پیشین جنگ افغانستان، تا اکنون از رقبای پیشتاز حزب دموکرات هستند. رقابت های حزب دموکرات این بار کاملا غیر قابل پیش بینی است و شاید در روزها و هفته های بعدی تغییرات عمده ای در رقابت های درون حزبی دموکرات ها رخ دهد. گفته می شود که حزب دموکرات نیز همانند جمهوری خواه در تلاش چهره ایست که بسیار ثروت مند باشد و چندان سابقه حکومتداری هم نداشته باشد. از همینست که بسیاری ها می خواهند خانم اُپرا وینفری (Oprah Winfrey) از مشهور و مهم ترین مجری های تلویزیونی در امریکا و نخستین ملیاردر سیاه پوست جهان، نامزد حزب دموکرات در انتخابات ۲۰۲۰ باشد.

چند نکته مهم در مورد نامزدان کنونی حزب دموکرات اینست که هر یکی از خانم الیزابت وارن و خانم کاملا هریس اگر در رقابت های درون حزبی دموکرات ها برنده شوند، این نخستین بار خواهد بود که کاندیدای حزب دموکرات در دو دوره پیهم انتخابات ریاست جمهوری زن خواهد بود. نیز سن هر سه نامزد پیشتاز حزب دموکرات از هفتاد بالا است و به ویژه برنی سندرز به هشتاد سالگی نزدیک شده است. او مسن ترین کاندیدای ریاست جمهوری امریکا است. اما ستاد انتخاباتی او به تاریخ ۵ اکتوبر تائید کردند که او در جریان گردهمایی انتخاباتی در ایالت نوادا پس از درد سینه به شفاخانه انتقال داده شد و بر اثر سکته قلبی، مورد عمل جراحی قرار گرفت. وضع سلامتی سندرز سرنوشت سیاسی او را خدشه دار ساخته است.

آگاهان به این باورند که او در رقابت های درون حزبی انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ از خانم هیلاری کلینتون سبقت گرفته بود و حقدار مقابله با دونالد ترامپ بود، اما چون در برابر او تقلب صورت گرفت و خانم کلینتون نامزد حزب دموکرات اعلان شد، بسیاری از حامیان او در آن انتخابات بجای خانم کلینتون به دونالد ترامپ رای دادند و یا هم اصلا رای ندادند، که منجر به شکست غیر مترقبه خانم کلینتون شد.

پیت بودجج همان کسی است که طارق غنی، پسر اشرف غنی در کمپاین های انتخاباتی او دیده می شود. بودجج سابقه شهرداری/شاروالی دارد و از حامیان سرسخت همجنسگرایان است.

چون هنوز رقیب اصلی دونالد ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰ تعیین نشده و هنوز امکان فراز و نشیب های زیادی در رقابت های درون حزبی برده می شود، بر می گردیم به سخنان تازه ترامپ که در جریان کمپاین های انتخاباتی اش در قبال معضل افغانستان به حا




قتل عام تدریجی ملت افغان از سوی سی آی ای

تبصره هفته:

سازمان جهانی ناظر حقوق بشر در راپور نشر شده اخیر خود گفته است که گروه هایی تحت قوماندۀ اداره مرکز استخبارات آمریکا (CIA) بصورت مکرر جنایات جنگی را انجام داده و هنوز هم زیان هایی به مردم وارد می کنند.

براساس معلومات دقیق، سی آی ای برای ترس، وحشت و کشتار در افغانستان شش گروه جنگی بنام های قطعات ۰۴،۰۳،۰۲،۰۱ایجاد کرده است، همچنین گروپ های خاص قتل عام ها در قندهار وخوست بوجود آورده است که مردم عام آنها را ضربتی می خوانند.

ماهیت و هویت این گروه های قاتل هنوز هم آشکار نیست، اما آنچه هویداست اینست که ایجاد، آموزش، اکمال و رهبری آنها بدوش سی آی ای است. این گروپ های قاتل هیچ نوع تعهد به قوانین جنگی بین المللی ندارند. آنها هر شب بر خانه ها و قریه های افغان ها یورش می برند، و همانند چپاولگران وارد خانه های مردم می شوند، مردم را از خانه هایشان بیرون می کنند، دارای هایشان را چپاول کرده، کاشانه هایشان را بمباران نموده و جوانان شان را شب هنگام در بسترهایشان به قتل می رسانند. سازمان ناظر حقوق بشر در راپور خود گفته است که عملیات شبانه، بمباران، دستگیری و کشتار مردم بیگناه، اختطاف، محاکم صحرایی و حملات بر ادارات صحی و تاسیسات عام المنفعه از جمله جنایاتی است که نیروهای زبریاد به شکل مسلسل انجام می دهند.

حقیقت اینست، ایالات متحده آمریکا که خود را مدافع حقوق بشر در سطح جهانی می شمارد، در افغانستان توسط سی آی ای و اجیران افغان خود به قتل عام خاموشانۀ ملت مظلوم افغان آغاز نموده است. قاتلان آمریکایی و اجیران شان هر شب بطور اوسط بیشتر از پنجاه تن از مردم بیگناه را در خان هایشان به قتل می رسانند. اما هیچکس نیست که علیه این قتل عام ها صدای اعتراض بلند کند و انگشت اتهام بسویشان دراز نماید.

با توجه به این وضعیت، وجدان بشری جهانی با آزمون بزرگی مواجه است، که آیا براستی هم صدای دفاع از حقوق مقتول و مظلومیت بشر را بلند می کنند و یا در مقابل اشغالگران قاتل به سکوت منافقانه ادامه می دهند. سازمان حقوق بشر جهانی در راپور اخیر خود به این موضوع پرداخته است و ملت افغان از آن قدردانی می کند  و آن را نشانه مسئولیت پذیری می شمارد. اما تنها نشر راپور دربارۀ قتل عام های جاری کفایت نمی کند، سخن مهم اینست که باید برای توقف قتل عام های جاری اقدامات عملی صورت گیرد.

امارت اسلامی افغانستان برای توقف قتل عام تدریجی جاری بر ملت افغان از کشورها و سازمان های جهانی می خواهد که در سطح داخلی هم از احزاب، اقشار اجتماعی، شخصیت ها و گروه ها بخواهد که با جدیت متوجه این موضوع باشند. برای جلوگیری از کشتار، غارت و تخریب خانه ها و قریه های ملت افغان، همه با یک صدا برخیزند، بدون هر گونه ملاحظات سیاسی و تنها بر اساس اخوت اسلامی و همدردی بشری جلو جنایات جاری را بگیرند و قاتلان مردم بیگناه را به ملت و تاریخ معرفی کرده و از اعمال ظالمانۀ شان بازدارند.

http://alemarahdari.com/?p=131145


انهدام خانه های مردم مظلوم ؛ وحشت تازه

سخن روز :

عساکر وحشی رژیم کابل خانه های مردم ملکی را در منطقه ملی خیل ولسوالی سیدآباد ولایت میدان وردک از بین برده اند و مردم را باخسارات بزرگ مالی مواجه ساخته اند.

اشغالگران و رژیم کابل پس از شکست در عرصه جنگ، به کشتار مردم بی دفاع و ویرانی خانه های آن ها کمر بسته اند. هر روز خبرهای وحشت و جنایت دشمن از سراسر کشور رسانه یی  و ملت مظلوم با زیان های جانی و مالی رو برو می شود.

دشمن درین اواخر بسیار وحشی شده است. دکان ها و خانه های مردم، بازارها، کلینک ها، مساجد، مدارس و مکاتب را از بین می برد، به شمول زنان و کودکان مردم ملکی را هدف قرار می دهد و از روی پلان، ویرانی تاسیسات عام المنفعه را شدت بخشیده است.

اگر چه خانه های ملی خیل سید آباد را عساکر مزدور منهدم کرده اند، اما این اشغالگران هستند که این عساکر را پرورش می کنند، تجهیزات و معاش می دهند و برای منافع خود می جنگانند، بناءً اشغالگران و رژیم مزدور هر دو در جرم کشتار افغان ها و ویرانی خانه های شان شریک هستند. این ها از هجده سال به اینسو این ظلم و وحشت را انجام می دهند و از راه های مختلف می کوشند مبارزه افغان ها بر ضد اشغال را خاموش بسازند و سپس پلان های شوم را در خاک ما تطبیق کنند.

امارت اسلامی به حیث نیروی مدافع ملت متعهد است که از جان، مال و آبروی افغان ها دفاع می کند، انتقام مردم مظلوم خود را از دشمن مشترک می گیرد و تا زمانی به مبارزه خود دوام می دهد، که آرمان های ملت افغانستان برآورده شود و کشور ما آزاد و نظام اسلامی دران حاکم گردد.

آماج قرار دادن مردم ملکی، ویرانی خانه ها و چور کردن دارایی شان جرائم توجیه ناپذیر است. اشغالگران و اداره مزدور با اینگونه وحشت نشان دادند که به هیچگونه کرامت انسانی و مرزهای اخلاقی و جنگی باور ندارند. آن ها ظاهراً لاف از بشر دوستی، حقوق انسانی و آزادی های مدنی می زنند، اما در صحنه عمل بالعکس برخورد می کنند.

وحشت ذکر شده در ولسوالی سیدآباد ولایت میدان وردک نمونه ای از وحشت دشمن است.

http://alemarahdari.com/?p=131109






ن حمله امریکایی ها پنج فرد ملکی را شهید و بیشتر از ۳۰ نفر را با خود بردند.

درین وقت امریکایی ها وی را به شدت تعقیب می کردند، برای دستگیری اش جایزه تعین نموده بودند و حتی از طیاره برای دستگیری وی اوراق تبلیغاتی می انداختند. ملا برادر در همین وقت به زمینداور هلمند رفت و در آنجا در قریۀ ( اذان) در مزرعۀ یکی از دوستانش روی دشت مسکن گزید و خانواده اش را هم به آنجا انتقال داد.

در آن سالهای دشوار اشغال، ملا برادر آخند که به صفت فرد دوم طالبان شدیدا زیر تعقیب امریکایی ها بود، این وضعیت دشوار عزم جهادی اش را ضعیف نساخت، به شکل دوامدار با مجاهدین در ارتباط و مصروف تنظیم قیام جهادی علیه امریکایی ها بود. پس از گذراندن چند وقت در زمینداور هلمند، از آنجا به ولسوالی خاک سفید فراه رفت و مدتی درازی در آنجا گذراند، تا اینکه از طرف ملا محمد عمر مجاهد توسط یک پیام صوتی به حیث نائب وی انتخاب و همراه با ملا عبیدالله آخند مسئولیت فرمان جنگ بر خلاف امریکایی ها را به عهده گرفت.

ملا برادر آخند تا اوایل سال ۲۰۱۰ میلادی رهبری جنگ علیه امریکا را به عهده داشت. در زمستان سال ۲۰۱۰ وقتیکه امریکایی ها نظر به استراتیژی اوباما تعداد عساکر خویش را در افغانستان به حد اقل رسانیده و عملیات بزرگ مارجه را راه اندازی کردند، برای فشار چند جانبه علیه طالبان، ملا برادر به همکاری حکومت پاکستان دستگیر و زندانی شد.

دوره زندان ۹ ساله در پاکستان برای وی آزمون بزرگ دیگری بود که به کمک الله عزوجل از آن با سر فرازی بیرون شد. رژیم کابل، امریکا و حکومت پاکستان باربار کوشش نمودند تا وی را به خاطر بر آورده شدن اهداف شوم خویش استعمال کنند، ولی با آوردن فشار ها و تهدید ها به این هدف خود نرسیدند. تا اینکه به برکت قربانی مجاهدین حالا به اینجا کشانید که امریکا راه فرار در پیش گرفته و برای خروج خویش مذاکرات با طالبان را بهانه قرار داد و در جریان مذاکره ملا برادر آخند از زندان رها شد.

در کنفرانس مسکو :

امروز ملا برادر اخند در کنفرانس مسکو اشتراک می کند، و درین کنفرانس حامد کرزی، عطامحمد نور، پاچا خان زدران و عده دیگری هم آمده اند که از تهاجم امریکا دفاع و نقش شاه شجاع را در همکاری با قوت های اشغالگر انجام دادند. هژده سال قبل این اشخاص، که اکثر شان سابقۀ جهادی دارند به جای الله عزوجل به امریکا تکیه کردند. وعدۀ همکاری و نصرت رب متعال را فراموش و از فرعونیت بوش و بلیر مرعوب گشتند. ولی بر خلاف آنها ایمان داران امثال ملا برادر آخند به رسن الله عزوجل چنگ زدند و آنرا محکم گرفتند. هر نوع سختی را تحمل و با هر قسم مشکلات تن دادند، جان، مال و خانوادۀ خویش را به خطر انداختند ولی آن ریسمان محکم الهی را رها نکردند و الله عزوجل برای شان در بدل این استقامت عزت دنیوی و منزلت نصیب گردانید.

امروز در مسکو خبرنگاران به کرزی و عطانور گوش نمی دهند بلکه تشنه به سخنان ملا برادر آخند هستند، پشت وی با کمره ها و مایک های خود می دوند. ملا برادر آخند منحیث یک شخصیت ربانی نه تنها اینکه سمبول قهرمانی ملت افغان است بلکه الهام بخش آزادی، رشادت، سربلندی و عزت به ملت های است که از امریکا می ترسند و از هیبتش می لرزند.

از الله عز و جل استدعا داریم که این سمبول وقار و سربلندی را در موقف حقش استقامت بیشتر نصیب کند و در حفظ و امان خویش نگه اش بدارد. آمین یا رب العلمین

با سپاس از مجله حقیقت


ملا برادر آخند ؛ رهبری برخاسته از میان حادثه ها
قاری حبیب // ترجمه : محمود محمودی

ملا عبدالغنی برادر متولد قریه دیوان ورخ ولسوالی دهراوود ولایت ارزگان همان طالب دهاتی است که به عملیات های کوچک جهادی در ولایت خویش قناعتش نشد و برای شرکت در معرکه های گرم و آتشین جهادی به قندهار رفت، تا با رویارویی با نیروهای اشغالگر روسی تشنگی جهادی خویش را رفع کند. ملا عبدالغنی برادر مانند ملا محمد عمر، ملا نیک محمد و تعداد دیگر از جمله کسانی بود که عشق معرکه های آتشین آن را بعد از ارزگان به قندهار آورد و در آنجا شاهراه قندهار – هرات را به مقبرۀ تانگ های روسی مبدل ساخت.

ملا عبدالغنی در همان سالها به ملا برادر مشهور شد. او همراه با ملا محمد عمر مجاهد تا سقوط رژیم کمونستی جهاد کردند و پس از آن هر دو در منطقۀ سنگ حصار ولسوالی ژړی قندهار به درس و امامت پرداختند.

زمانیکه ملا محمد عمر مجاهد علیه تفنگ سالاران حرکت و به خاطر پایان دادن خشونت های تنظیمی به پا خواست، ملا برادر از جمله نزدیکترین دوستانش بود. در زمان حاکمیت طالبان هم ملا محمد عمر مجاهد به ملا برادر آخند وظایف مهم را می سپرد و در تحریک طالبان شخص دوم با نفوذ شناخته می شد.

بیایید به تماشای چند صحنه از زندگی ملا برادر آخند در هژده سال گذشته بنشینیم تا برای مان واضح گردد که این مرد سر بلند در مقابل کمره های آژانس های خبری جهانی در کنفرانس مسکو از میان کدام حادثه ها و واقعات کامیاب بیرون شده و با عزم فولادین خویش امواج کدام طوفان ها را شکسته است.

آخرین محافظ کندهار :

تقریبا تمام دنیا به فرمان جورج بوش علیه افغانستان به پا خواستند و بزرگترین ائتلاف نظامی – در طول تاریخ- علیه طالبان حمله نمود. طالبان غیور تا یک ماه مقاومت حیرت انگیز نمودند و پس از اینکه توسط بمباران و انداخت بمب های کیمیاوی و زهری قتل عام مسلمانان آغاز شد، طالبان مصلحتاً عقب نشینی نمودند. در جریان یک و نیم ماه خط جنگ تا قندهار رسید. تنها قندهار و بعض مناطق اطرافی باقی مانده بود، و درین وقت به فرمان مستقیم ملا محمد عمر مجاهد، مجاهدین شکست نا پذیر امثال ملا برادر از قندهار دفاع میکردند.

حینیکه بمباردمان اشغالگران به شدت ادامه داشت و کرزی با همکاری امریکایی ها شهر ترینکوت ارزگان را اشغال کرده بودند، درین وقت ملا محمد عمر مجاهد به ملا برادر فرمان داد تا به ترینکوت حمله نماید، ملا برادر مجاهدین را جمع نموده و به سوی ارزگان حرکت کرد. زمانیکه کرزی و کماندوهای سی آی ای کاروان ملا برادر را مشاهده کردند که با سرعت به سوی ترینکوت در حرکت است، از شدت وارخطایی از یک سو راه فرار در پیش گرفته و از طرف دیگر خواهان طیاره شدند تا کاروان ملا برادر را بمباران کنند. طیارات امریکایی ها در نزدیکی شهر ترینکوت کاروان ملا برادر را بمباران کرد، ده ها موتر تخریب و افراد سوار در آن شهید گردیدند. ملا برادر آخند از جملۀ انگشت شمار افراد بود که از آن بمبارد زنده بیرون شد و به قندهار بازگشت.

چند روز پس ازین بمباران، کرزی به همکاری امریکایی ها به شاولیکوت آمد. درین وقت قندهار در شرایط بدی قرار داشت. گل آغاز شیرزی از طرف جنوب و شرق خود را به حومۀ میدان هوای رسانیده بود. امریکایی ها به شکل موقت میدان هوایی را روی ریگ ساخته بودند و از آنجا بدون وقفه شهر قندهار را بمبارد می کردند. نیروی متجاوز تمام طاغوت های جهان در قندهار جمع شده بودند، ولی مردان با همتی مثل ملا محمد عمر مجاهد، ملا برادر آخند، ملا اخترمحمد عثمانی، ملا عبدالرزاق نافذ، ملا اخترمحمد منصور و ملا غلام نبی وجود داشتند و عزم متین شان قبول نکرد تا در مقابل کفر جهانی تنازل نموده و تفنگ خویش را به زمین بگذارند. آنها آخرین زور خود را آزمودند و آخرین قطرات خون خویش را در راه الله نذر کردند. در چنین یک وضعیت جنگی طبعی است که حوصله کم و مورال متزلزل میشود، ملا برادر آخند راهی دیگری در پیش گرفت؛ وی به خاطر عقب راندن کرزی و امریکایی ها از راه شاولیکوت حرکت کرد ولی در جریان راه مورد حمله طیارات امریکایی ها قرار گرفت، بمبی به موترش اصابت کرد و خودش زخمی شد و قندهار باستان را در حالی ترک کرد که بدن زخمی و نا توانش توان اجرای فرمایشات عزم متینش را نداشت.

دست و پنجه نرم نمودن با امتحانات :

ملا برادر آخند پس از سقوط قندهار به منطقه خود در دهراوود رفت. مدتی در قریه خود دیوان ورخ مخفیانه زندگی نمود. ولی زمانیکه امریکایی از موجودیت وی آگاه شدند، دنبالش را گرفتند، ملا برادر آخند مجبور شد تا به ولسوالی چارچینو برود در بهار سال ۱۳۸۱ خورشیدی زمانی که او در درۀ کشی مخفیانه می زیست امریکایی ها جایش را کشف و بالایش حمله شبانه انجام دادند. در قریه هلیکوپترها پائین کرده شدند و عساکر امریکایی قریه را محاصره نمودند، اما ملا برادر آخند پس از تبادل آتش در حالی از منطقه بیرون شد که در قسمت ران وی مرمی اصابت کرده بود. دری

Показано 20 последних публикаций.

150

подписчиков
Статистика канала