CDI | محمد حسين حيدري


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


همه مطالب دیدگاه های شخصی است
جهت ارتباط:
@m_h_heydari

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


🔴 بازگشت خدا و مذهب به جبهه مردم و وداع با دمکراسی کنترل شده

🔻بخش دو از دو

🔸در میان بخش عمده ای از مسئولان کشور، این یک روال عادی است که پس از عبور مردم از مطالبات اولیه و شکل گیری مطالبات رادیکال، با اختلاف فاز بسیار زیاد و از سر اجبار مطالبات منقضی مردم را به رسمیت بشناسند. اعتراض آرام و قانونی با رعایت احترام مسئولان جمهوری اسلامی، دقیقا همان کاری بود که مالباختگان مظلوم موسسات مالی و اعتباری و کارگران گرسنه ماه ها قبل انجام دادند و پاسخشان در بهترین حالت بی اعتنایی محض بود. مسئولان کشور امروز با اتکا به کدام پشتوانه عقلانی تصور می کنند با دعوت مردم به مطالبه آرام و قانونی خواسته هایشان، می توانند از بحران عبور کنند؟!

🔹در شرایطی که دودوتا چهارتای اقتصاد سیاسی و ریاضیات معیشت هم به سخره گرفته و تحقیر می شوند، پیدا کردن گوش شنوا برای شنیدن حرف هایی در وادی الهیات سیاسی از اثر وضعی ظلم و بی عدالتی و ریختن آبروی مظلومان و بی گناهان گرفته تا سنن ایزدی توقع خردمندانه ای نیست. با این وجود در ناامیدی کامل نسبت به تاثیرگذاری این قبیل سخنان، باید حداقل برای ثبت در تجربه تاریخی ایران و در دفاع از جامعه شناسی مطالبی را متذکر شد.

✔️جامعه شناسی به ما می گوید:

1- قرار گرفتن خدا، مذهب و روحانیت - اعم از موبد، کشیش و آخوند - در جبهه اقویا به جای جبهه ضعفا، در تحولات اجتماعی به رنسانس و شکل گیری لائیسیته رادیکال می انجامد و معنویت پس از تبعید به حاشیه اجتماع، حداکثر به عنوان یک مخدر برای درمان بیماری های روانی به رسمیت شناخته می شود. روشن است زمانی که یک دادستان در مشهد به خود اجازه می دهد اختیارات خود را یک بند انگشت کمتر از خداوند اعلام کند بدون آنکه درباره مسئولیت هایش سخنی بگوید، لابد در تهران عده ای پیدا می شوند که «انا ربکم الاعلی» و بیشتر از آن سر دهند.

2- تکیه بر ایده «مهندسی معقول و منطقی» به جای برگزاری انتخابات آزاد با حضور همه سلایق و نمایندگان دست اول گرایشات اجتماعی، حتی اگر به مشارکت بالای 70 درصد هم منجر شود از آفرینش «مشروعیت واقعی» عاجز است. در توصیف ضعف دمکراسی کنترل شده همین بس که کارآمدی اش برای حل بحران، از ابزارآلات ضد شورش هم کمتر است. اگر غیر از این بود به جای آلات سرکوب، روحانی بنفش و سید محرومان را به نمایندگی از 40 میلیون رای دهنده به میدان می آوردند.

🔻برای عبور از بحران کنونی و علاج ریشه ای مشکل باید در این تراز تصمیم گیری کرد و دست به اصلاح زد. خدا، مذهب و روحانیت باید مانند پیش از انقلاب اسلامی و دهه نخست انقلاب به جبهه ضعفا و مردم بازگردند و با دمکراسی کنترل شده و ایده مهندسی معقول و منطقی وداع کرد.

براي ارتباط: @m_h_heydari
ايدي كانال: @heydari_m_h


🔴 بازگشت خدا و مذهب به جبهه مردم و وداع با دمکراسی کنترل شده

🔻بخش یک از دو

🔸از واکنش های صورت گرفته به شورش ها و اعتراضات تند و خشن روزهای اخیر، متاسفانه کمتر نشانه ای مبنی بر فهم صحیح واقعیت هایی که در خیابان های کشور می گذرد، مشاهده می شود. شاید بتوان ناتوانی از درک ماهیت پدیده ها در شرایط بحران و فشار سرسام آور داخلی و خارجی را با تسامح تا حدودی طبیعی دانست، به شرطی که همین طیف در مواقع غیربحرانی دست کم تا اندازه ای قابلیت درک شرایط اجتماعی را از خود بروز داده باشند.

🔹واقعیت مسلم و غیر قابل انکار این است که الهیات سیاسی انقلاب اسلامی، جامعه شناسی سیاسی و اقتصاد سیاسی به عنوان سه ابزار مهم برای تحلیل، اداره و پیشبرد اجتماع انسانی از مدت ها قبل شکل گیری چنین وضعیت خطیری را گوشزد کرده بودند اما گوش شنوایی پیدا نمی شد. جریانی که «ولایت پذیری» را «صغارت پذیری» معنا می کرد، هرگونه نقد وضع موجود را با برچسب هایی چون «فتنه عدالتخواهی» به دیوار کوبید.

🔸الهیات سیاسی، جامعه شناسی سیاسی و اقتصادی سیاسی در تحلیل وضع موجود و شناسایی آینده محتوم، لزوما با یکدیگر هم عقیده نیستند و در بسیاری از موارد قضاوت ها و پیش بینی های متفاوتی درباره وضع موجود و آینده پیش رو ارائه می کنند. در ماه های منتهی به خرداد 88، الهیات سیاسی و اقتصاد سیاسی بر ثبات و دوام وضع موجود گواهی می دادند اما جامعه شناسی سیاسی با اشاره به بروز سطوحی از استبداد دینی و تحدید آزادی های فردی، شکل گیری دوره ای محدود از بی ثباتی را پیش بینی می کرد.

🔹تقویت ملی گرایی و عرق ایرانی، تلاش برای به رسمیت شناختن آزادی های فردی و ترمیم روابط جمهوری اسلامی با طبقه متوسط شهرنشین و چهره های مورد علاقه آن ها، پاسخ هوشمندانه دولت دهم به این بحران اجتماعی بود که ذیل برچسب انحراف سرکوب شد تا بعدها همان جریان سخیف سرکوب گر با معجزه تتلو و بهنوش بختیاری این معضل را رفع کند. شنیده شدن شعار «ما آریایی هستیم، عرب نمی پرستیم» در شهرستان ها گواه میزان موفقیت سوپرمن های جنگ نرم است.

🔸اما زمانی که تشخیص نهایی رئوس این مثلث امتحان پس داده بر یکدیگر منطبق می شود و بر تحقق یک پدیده اجتماعی گواهی می دهد، هر هیات حاکمه ای باید مضطرب شود و به سرعت برای تغییر وضع موجود اقدام کند. به گمان اینجانب الهیات سیاسی انقلاب اسلامی دست کم از اردیبهشت 1390 به این سو چنین وضعیتی را آشکارا پیش بینی می کرد، هرچند جامعه شناسی سیاسی و اقتصاد سیاسی با کمی تاخیر از مقطع انتخابات ریاست جمهوری سال 92 به بعد آرام آرام به همین تشخیص رسیدند.

🔹در توضیح بی اعتنایی بخش عمده مسئولان کشور به قواعد سه ابزار مورد اشاره و غافل گیری امروزشان، دلایل متعددی را می توان ذکر کرد. از میان همه این دلایل «از خود بیگانگی» برآمده از سال ها - بعضا چند دهه - حضور راکد و ایستا در قدرت و نیز «بسترزدایی از سیاست» بر مبنای یک ایده امنیتی فلج، شایسته توجه بیشتری است.

🔸تقلیل پدیده اعتراضی این روزها به مطالبات اقتصادی، متهم کردن محمود احمدی نژاد و جریان عدالتخواه و انقلابی به زمینه سازی برای اعتراضات، نشانه رفتن انگشت اشاره به سوی تلگرام و ابراز تاسف بابت حمایت ناکافی از پیام رسان سروش و نیز خارجی دانستن منشاء اعتراضات از جمله مهمترین توضیحاتی است که شماری از مسئولان در توضیح پدیده اعتراضی رادیکال و بی سابقه این روزها ارائه کرده اند.

🔹باید تاکید کرد بر خلاف تصور بخش عمده مسئولان کشور، مردم صرفا به دنبال مطالبات اقتصادی نیستند، ایرانیان در پی دست یافتن به قدرت بیشتر به معنای اعم آن هستند که از جمله شعب آن قدرت خرید بیشتر است. مطالبات اقتصادی از این حیث برای مردم اصالت دارد. متهم کردن محمود احمدی نژاد و جریان عدالتخواه و تلاش برای قربانی کردن آن ها، تداوم همان خط ظالمانه ای است که از اردیبهشت 1390 علنی شده و اثر وضعی آن، انحراف و شکست سنگین در ساحت الهیات سیاسی را رقم زده است. درباره مورد سوم اگرچه بسیار پیش پا افتاده است اما لازم به ذکراست که تلگرام در نگاه مردم، یک ابزار عرفی است و به همین دلیل قابل اعتماد است، در حالی که پیام رسان سروش مثل بسیاری از پدیده ها و نهادهای کشور در برزخ عرفی – شرعی دست و پا می زند. درباره وجود دخالت های خارجی در اعتراضات اگرچه تردیدی وجود ندارد اما تکیه مسئولان بر آن، سوالی مهم و سرنوشت ساز را به ضرر آن ها پررنگ می کند: «ظرف سال های اخیر، کشور چگونه اداره شده که هر بی سر و پایی از جمله عربستان سعودی و منافقین می تواند همزمان ده ها نقطه از کشور را به آشوب و ناامنی بکشد؟!»

ادامه 👇

براي ارتباط: @m_h_heydari
ايدي كانال: @heydari_m_h


Репост из: دولت بهار
🔴 پاسخ مدیر مسئول دولت بهار به مدیرمسئول خبرگزاری قوه قضائیه

درپی اعلام ضرب الاجل دکتر احمدی نژاد خطاب به آملی لاریجانی، مهدی کشت دار، مدیرمسئول خبرگزاری میزان قوه قضائیه، متنی در میزان منتشر کرد که محمدحسین حیدری، مدیر مسئول دولت بهار پاسخ وی را داد.

بسم الله الرحمن الرحیم

مدیر مسئول محترم خبرگزاری قوه قضائیه

پس از مطالعه پیام جنابعالی خطاب به دکتر محمود احمدی نژاد، لازم دیدم به عنوان عضو کوچکی از جامعه روزنامه نگاران مراتب تقدیر و تشکر خالصانه خویش و جمعی از همکاران را به محضرتان ابلاغ کنم. مرحبا بناصرنا!

انتشار پیام جنابعالی در ساعات پایانی ضرب الاجل تعیین شده از سوی فرزند شجاع و دلاور ملت ایران برای رئیس قوه قضائیه به خوبی نشان دهنده وضعیت حاکم بر این دستگاه مهم و مهر تاییدی بر صحت نقدهای دلسوزانه منتقدان بود. بویژه آنکه دادستان کل کشور در ساعات ابتدایی ضرب الاجل طی مصاحبه ای البته این بار بدون اشاره به مادر مرحوم چاوز یا دمل نامیدن دیگران، از پاسخ دادن دستگاه قضایی به پیام دکتر محمود احمدی نژاد خبر داده بود.

بحمدلله هم اکنون روشن شده که منظور دادستان کل کشور چه بوده است. صادقانه باید بگویم که هیچ کس در انتظار مشاهده این سطح از نبوغ و فراست از سوی قوه قضائیه نبود. باز هم صادقانه باید عرض کنم که اقدام جنابعالی از نقطه نظر میزان تناسب با عقلانیت، به خوبی می تواند به عنوان رقیبی جدی و چقر برای سوت بلبلی معاون اول قوه قضائیه در دانشگاه شریف مطرح باشد و حتی به عنوان نمادهای مهم ریاست 8 ساله آقای آملی لاریجانی در صفحات تاریخ این برهه حساس ثبت و ضبط شود.

جناب مدیر مسئول! من تا امروز تصور می کردم که مدیر مسئول خبرگزاری قوه قضائیه تنها روزنامه نگار ایرانی بلکه تنها روزنامه نگار در جهان است که نه تنها زندان انفرادی قبل از محاکمه و مجازات های دیگر او را تهدید نمی کند، بلکه اساسا مورد تعقیب قضایی هم قرار نمی گیرد. آخر هر کس بخواهد از اکاذیب نشر شده و افترائات منتشر شده از «شبه رسانه» تحت امر شما شکایت کند، باید به همان کسی شکایت کند که منصوبتان کرده! تکلیف شکایت از مسئولان دستگاه قضایی به دستگاه قضایی هم که بر همگان روشن است.

امروز اما بعد از پیام منتشر شده از سوی جنابعالی و با توجه به وعده دادستان درباره پاسخگویی به پیام ویدئویی دکتر احمدی نژاد، متوجه شدم که ظاهرا حتی مدیر مسئول میزان هم یک مقام قضایی است. اکنون دقیقا نمی دانم که شما «قاضی مستقل» هستید یا «بازجوی مستقل» و در عین حال بعید می دانم که دیگر لایق عنوان شریف روزنامه نگار و اهل قلم باشید.

جنابعالی در نامه خود تاکید کرده اید که رئیس قوه قضائیه، دکتر محمود احمدی نژاد را فتنه گر، منحرف و حامی بابک زنجانی ننامیده است و در عوض خود همه این موارد را از سر اجبار یا به شوق مداهنه مجددا به خادم ملت ایران نسبت داده اید. این دقیقا بهترین خلاصه و چکیده ممکن از وضعیت حاکم بر قوه قضائیه است. مایلم یادآور شوم که در عین حال بی ادبی شما که در فرازهای مختلف پیام مشهود بود، به هیچ وجه موجب خرق عادت نشد و از شما جز این انتظاری نمی رفت. شما در نامه تان خاطرنشان کرده اید که رئیس قوه قضائیه صرفا به جریان انحرافی اشاره کرده و نامی از کسی نبرده و ابراز تعجب کرده اید که چرا دکتر محمود احمدی نژاد عنوان «جریان انحرافی» را به خود گرفته است! در این فراز از پیامتان به همان اندازه که ترس و وحشت هویداست، جهل و بی منطقی نیز فریاد می کند. با همین منطق از جنابعالی می پرسم که از چه رو وقتی رئیس جمهور سابق می گوید: «من 63 حساب بانکی ندارم» یا «فرزندانم جاسوس نیستند» یا «برادرم کارچاق کن نیست» و ... جنابعالی و دوستانتان بر آشفته می شوند؟! مگر از کسی نام برده شده؟!

جناب مدیرمسئول! آیا نمی دانید که اتهام زنی و توهین به شهروندان آزاده و بی دفاع در قامت «کلیددار مستقل زندان»، نشان دهنده نهایت بی عرضگی و خفت است؟! بنده به عنوان یک همکار سابق به شما توصیه می کنم با اهانت به شهروندان بی دفاع آن هم از سنگر یک مسئول قضایی، بر مدار سقوط در انسانیت بیش از این پای نفشارید.

من به تازگی از زندان انفرادی فارغ شده ام و نمی دانم به زودی در دادگاه چه محکومیتی نصیبم خواهد شد. اینجانب مفتخر به هواداری از شیرمردان شجاع دلی هستم که با مشاهده انحراف از مسیر پاک انقلاب عزیز اسلامی و شهدای به خون غلتیده آن، نعره های حیدری می کشند و به جای پچ پچ های غیر علنی در پستو، جلوی چشم 80 میلیون ایرانی ضرب الاجل تعیین می کنند. با این موخره، بنده انتظار دارم که در پی انتشار این مرقومه و تکدر خاطر مبارک مسئول محترم خبرگزاری موسوم به میزان، شخص جنابعالی شاکی، بازپرس، بازجو، قاضی و قاضی تجدید نظر پرونده جدید اینجانب باشید و زحمت اطلاع رسانی درباره آن را هم خبرگزاری تان متقبل شود.

محمد حسین حیدری
مدیر مسئول دولت بهار

@dolatebahar


Репост из: اسفندیار رحیم مشایی
✍ یادداشت آزادی/
آزادی محمدحسین خجسته باد!


📢کانال شخصی اسفندیار رحیم مشایی:
@mashaei1960
https://t.me/joinchat/AAAAAEIgYSSuKv72UbZLQQ


Репост из: دولت بهار
🔴 دولت بهار/ درپی شکایت دادستانی تهران، محمدحسین حیدری، مدیر مسئول دولت بهار، فردا در شعبه ۱۲ بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه حضور می یابد.

🔸 سایت دولت بهار پس از انتشار فیلم سخنرانی دکتر احمدی نژاد در حرم حضرت عبدالعظیم(ع) فیلتر شد.

@dolatebaharchannel


Репост из: دولت بهار
🔴 دولت بهار/ محمدحسین حیدری، مدیرمسئول دولت بهار باشکایت مدعی العموم به اتهام تبلیغ علیه نظام،توهین به مسئولان، نشراکاذیب وافتراء به شعبه ۱۲ بازپرسی دادگاه فرهنگ و رسانه احضار شد

@dolatebaharchannel

Показано 6 последних публикаций.

1 161

подписчиков
Статистика канала