حزب کارگزاران سازندگی ایران


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


کانال رسمی حزب کارگزاران سازندگی ایران

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔴🔴روایت متفاوت سیدحسین مرعشی از «زمینه»ها، «رایزنی»ها و «ایستادگی»هایی که به تاسیس حزب کارگزاران سازندگی ایران منجر شد.
#22سالگی
@kargozarans


Репост из: حزب کارگزاران سازندگی ایران
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔷🔷روایت سیدحسین مرعشی، عضو هیئت مؤسس و سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی ایران از تأسیس این حزب

🔸انتشار فیلم کامل به زودی...
#22سالگی
#سیدحسین_مرعشی
@kargozarans


🎵دعای تحویل سال با صدای استاد محمدرضا شجریان
@kargozarans


🔴🔴حق نداریم ناامید شویم

📝حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی ایران

مرحبا طایر فرخ پی فرخنده پیام
خیر مقدم چه خبر دوست کجا راه کدام
سال نو بر ملت شجاع و صبور ایران مبارک باد. سال 96 نیز گذشت و باید سال 97 را تبریک بگوییم. سال پر فراز و نشیب دیگری از تاریخ ملت ایران و جمهوری اسلامی. در حالی در آستانه سال نو قرار گرفته‏ایم که کشور ما ایران با مشکلات بسیاری دست به گریبان است. مشکلاتی که خلق وخوی مردم کشور را تنگ کرده است و امید را در دل‏ها کم‌سو. مشکلات اقتصادی، اعتراضات گاه و بیگاه کارگران برای حقوق و دستمزد، مردم مال‌باخته، جمعیت عظیم جوانان تحصیل‌کرده بیکار و مسائل و مشکلات اجتماعی بی‏پاسخ مانده و تلنبار شده. مهم این نیست که ما مسئولان و افراد سیاسی هر کدام چه نقشی در ایجاد این شرایط داشته‏ایم، مهم این است که به دنبال راه‏حل‏ها بگردیم. متاسفانه مشکلات ایران بسیار و ظرفیت‏های فعلی ما برای مقابله به آن مشکلات خرد است. مسئولان ما باید اهل ایران شوند، نه به این معنا که ملیت ایرانی داشته باشند که دارند، بلکه به این معنا که همه کسانی که درباره ایران تصمیم می‏گیرند، سیاست‏گذاری و تصمیم‏سازی می‏کنند، ایران را بشناسند. مردم و اقوام ایرانی را بشناسند، اقتصاد ایران را بشناسند، تاریخ ایران را بدانند و با ظرفیت‏های جغرافیایی آن آشنا باشند. طبیعت و محیط زیست ایران را بشناسند و در نهایت اینکه درباره ایران اهلیت داشته باشند. اگر ما ایران را بشناسیم می‏توانیم به اتکای شناخت واقعی از ظرفیت‏های بسیار گسترده و بی‏نظیر ایران درباره این کشور تصمیماتی بگیریم که آن تصمیات می‏تواند نه تنها ما را در حل مشکلات یاری دهد، بلکه بتواند آینده‏ای درخشان را برای کشور ما رقم بزند.

🖇برای مطالعه متن کامل یادداشت روی دکمه Instant View کلیک کنید:
https://goo.gl/8qXdpg
#سیدحسین_مرعشی
@kargozarans


📌عبدالرضا هاشم‌زایی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران:

🔹من با محصورین از ابتدای انقلاب رفاقت داشتم. در زمان نخست‌وزیری آقای میرحسین موسوی استاندار بودم. در زمانی که ایشان در مجلس نایب رئیس بود من عضو هیات رئیسه بودم و... لذا پیگیری‌های بسیاری را در کمیته حصر انجام دادیم. قولی را به من ندادند اما به شخصه امیدوار بودم با توجه به باز شدن فضا برای محصورین که می‌توانند دیداری را با خانواده درجه یکشان داشته باشند، رفع حصر اتفاق بیفتد. اما اطلاعات و قول قطعی در این رابطه به من نداده‌اند.

🔹در این کشور خیلی‌ها به مسائل ملی فکر نمی‌کنند و برای افکار عمومی خیلی ارزش قائل نیستند و یکی از این موارد حصر است. حتی در روستاهای دورافتاده کشور که سفر می‌کنیم اولین سوال جوانان و مردم این است که داستان حصر قانونی است یا خیر و چه کسی و در کجا تصمیم می‌گیرد و مگر می‌شود بدون مدت و بدون برگزاری دادگاه صالحه حصر اتفاق بیفتد. همه سوال می‌کنند و ما می‌گوییم انشالله حل می‌شود.

به نظر من عقل سلیم حکم می‌کند که با توجه به حساسیت افکار عمومی و منافع ملی حتی در همین یک روزی که تا پایان سال باقی است، این مشکل حل و حصر رفع شود. رفع حصر یک دستور است که شورای عالی امنیت ملی و یا مقام معظم رهبری و یا قوه قضاییه می‌توانند صادر کنند و تصمیمی در این رابطه بگیرند. بالاخره محصورین هم انسان هستند و انسان هم در معرض خطرات است. خدایی نکرده اگر اتفاقی برای محصورین در آینده بیفتد برای همیشه یک داغی بر پیشانی جمهوری اسلامی است که می‌ماند. بنابراین تقاضا دارم برای احترام به افکار عمومی مسئله حصر حل شود.

🔹با توجه به گشایشی که در 7-8 ماه گذشته ایجاد شد و بستگان درجه یک، دیدارهایی را با محصورین داشتند، ما فکر می‌کردیم که فضا بازتر می‌شود و به طور کلی حصر برداشته می‌شود که تاکنون این اتفاق نیفتاده است.

🔹در کشور ما با توجه به نسل جوان پیشرفته و باهوشی که داریم، سرعت اینترنت قابل قبول نیست و حتی نسبت به کشورهای همسایه سرعت آن پایین است.

🔹بر اساس آمارها تلگرام 40 میلیون عضو دارد و بیش از 100 هزار نفر کار اقتصادی با تلگرام می‌کنند. من دانشجوهایی را می‌شناسم که پول مکفی ندارند برای خرید کتاب و جزوه و از طریق تلگرام به آنها جزوه داده می‌شود.

🔹هر چند که روابط عمومی شورای مجازی تکذیب کرده اما من شنیدم که فیلتر تلگرام تصویب شده است. خبرهایی که به نمایندگان مجلس می‌رسد نمی‌تواند بی‌مبنا باشد و من شنیدم که تصویب شده تلگرام در سال آینده فیلتر شود. با توجه به فیلترشکن‌هایی که معرفی می‌شود و نوجوان‌ها هم از طریق فیلترشکن می‌توانند به تلگرام دسترسی داشته باشند اما افکار عمومی را یک مقدار تحت تاثیر قرار می‌دهند. به نظر من منافع ملی در این ماجرا در نظر گرفته نمی‌شود.

🔹آیا فضای مجازی مفسده دارد یا ندارد؟ من می‌گویم دارد. اما ما باید هم زیرساخت‌های اطلاع‌رسان‌های داخلی را تقویت کنیم و مهمتر از همه اعتماد را جلب کنیم. اگر مردم به کانال‌های تلویزیونی صدا وسیما اطمینان داشتند به سمت ماهواره هدایت نمی‌شدند که باید برای اینها چاره‌ای اندیشید. زمانی که تلویزیون سخنگوی یک جناح سیاسی در کشور که در اقلیت هم هستند می‌شود اوضاع به این شکل می‌شود.

🔹من دیگری شنیدم که فیلترینگ تلگرام در شورای عالی مجازی تصویب شده در صورتی که روابط عمومی این شورا، این خبر را تکذیب کرد! این تکذیب هم درست نیست و اگر تلگرام فیلتر شود مردم اعتمادشان سلب می‌شود. به نظر من بستن تلگرام نه تنها مشکلی را حل نمی‌کند بلکه افکار عمومی را تحت تاثیر منفی قرار می‌دهد.
https://goo.gl/7PPq5n
#عبدالرضا_هاشم_زائی
@kargozarans


🔵🔵با آقای نجفی در این مدت در ارتباط بودیم.
#غلامحسین_کرباسچی
@kargozarans


✅در برابر کسانی که نمی خواهند مسائل کشور حل شود، ائتلاف می کنیم.
#غلامحسین_کرباسچی
@kargozarans


🔺🔺تقدم استراتژی بر ایدئولوژی یعنی این طور نیست که اگر شخصی را از جناح راست می دانیم، به هیچ وجه نباید سراغ او برویم.
#غلامحسین_کرباسچی
@kargozarans


🔴🔴مسئله اصلی ما سازندگی کشور، حل مشکلات مردم و حرکت در خط مصالح ملی است.
#غلامحسین_کرباسچی
@kargozarans


⭕️⭕️هر کسی پستی می گیرد، باید همان لحظه برای کار کردن او غنیمت باشد.
#غلامحسین_کرباسچی
@kargozarans


⭕️⭕️غلامحسین کرباسچی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران در گفت‌وگو با شرق:

📌ما موضعمان را گفته‌ایم. مواضع ما چیزی غیر از موضع آقای محسن هاشمی نیست. آقای نجفی اعلام کسالت کردند و شورا باید درباره این موضوع تصمیم بگیرد.

📌من قبلا در مصاحبه با روزنامه‌ها گفته‌ام تا زمانی که آقای نجفی صلاح بدانند و در شهرداری بمانند، ما از ایشان حمایت می‌کنیم و ایشان منتخب شورا هستند. اما زمانی که خودشان تصمیم به استعفا می‌گیرند، دیگر نمی‌توان ایشان را مجبور به ادامه کرد.

📌من خیلی علاقه‌ای به مطبوعاتی‌شدن دلایل استعفا ندارم چون نه به نفع آقای نجفی است و نه جریان اصلاحات.

📌هر کس بخواهد در تهران کار کند هم به سلامت جسمی نیاز دارد و هم موافقت ارکان مختلف نظام. یعنی اینکه بتواند با دولت، مجلس، قوه ‌قضائیه و نهادهای مختلف کار کند. اینکه کسی فکر کند بدون موافقت ارگان‌های مختلف می‌تواند شهر تهران را اداره کند، نادرست و ناممکن است. البته در شرایط حاضر به گفته خود ایشان مسئله اصلی آقای نجفی مشکل جسمی است. آقای نجفی رسما در متن استعفایشان نوشته‌اند که به دلیل بیماری استعفا می‌دهند.

📌آقای نجفی زنده و حاضر هستند؛ وقتی رسما نوشته‌اند من بیماری دارم و به دلیل بیماری کنار می‌روم درست نیست که ایشان‌را متهم به دروغ‌گویی کنیم. آقای نعیمی‌پور به خاطر اختلاف‌های حزبی آقای نجفی را متهم به دروغ‌گویی کرده که ما این کار را درست نمی‌دانیم.

📌حزب کارگزاران درباره شهردار جایگزین نه بحثی کرده و نه موضعی گرفته است.

📌من از همان ابتدا که می‌خواستند شهردار انتخاب کنند، اعتقاد داشتم آقای محسن هاشمی با توجه به سابقه کارشان در شهرداری برای شهرداری مناسب‌ترند. وقتی شورا آقای نجفی را انتخاب کرد، ما مخالفتی نکردیم و تلاش کردیم اگر ایشان کمکی خواست، دریغ نکنیم.

📌روزنامه سازندگی تاکنون حمایت ویژه‌ای از کسی برای شهرداری نداشته است و البته این حق یک نشریه است که دیدگاه خود را بیان کند.

📌ما درباره آقای چمران قضاوتی نداریم اما اساس دموکراسی بر وجود اکثریت و اقلیت است و ما نباید از حضور اقلیت در شورا نگران باشیم و اشتباه اصولگرایان را در حذف اصلاح‌طلبان تکرار کنیم.

📌اگر اعضای شورای شهر یک روز میثاق‌نامه امضا کنند اختیار دارند یک روز هم آن را اصلاح کنند.

📌اینکه یکی از خود شورا بتواند شهردار شود و بتواند شهر را اداره کند و مورد توافق همه ارگان‌ها و نهادها و دولت باشد و به مردم شهر خدمت کند، آیا این یعنی هرج‌ومرج می‌شود؟ یا اینکه ما مدام بگردیم دنبال افرادی که یا ضعف بدنی داشته باشند یا با نهادها و دستگاه‌ها مشکل داشته باشند یا قوه ‌مجریه، مقننه و قضائیه با آنها مشکل داشته باشد یا اینکه یا وسط کار رها کنند و بروند. بهتر است فردی که توانایی دارد مصلحت مردم را در نظر بگیرد و شورای شهر با او موافق است بیاید.

📌با آقای نجفی در این مدت در ارتباط بودیم. اگر هم ما مشورتی به ایشان داده باشیم که در رابطه با تصمیم ایشان در شهرداری تغییری ایجاد کرده آن مشورت خیرخواهانه و برای مصلحت ایشان و شهر و مردم بوده و براساس اعتمادی بوده که آقای نجفی به ما داشته. طبیعی است اگر چیزی به نظرش بیاید با ملاحظاتی غیر از خیرخواهی حرف بزند آن کار خلاف است.

📌آقای نجفی را کسی نمی‌دانم که به خاطر فشارها از ناحیه فساد مالی که افشا کرده‌اند بخواهد عقب‌نشینی کند.
https://goo.gl/oNLgaA
#غلامحسین_کرباسچی
@kargozarans


🔸عملکرد دولت در سال96
🔹علی‌محمد نمازی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران

🖊ارزیابی عملکرد دولت‌ها در سال اول دوره دوم در ایران کار مشکلی است. چرا که فعالیت دولت در ادامه دوره اول است و تفکیک دستاوردها بین سال اول در دوره دوم و دوره قبل تقریبا ناممکن است. همچنین سازمان برنامه و بودجه اعداد و ارقامی از عملکرد خود منتشر نکرده است...

📎متن کامل یادداشت علی‌محمد نمازی در روزنامه جهان اقتصاد را در سایت کارگزاران بخوانید:
https://goo.gl/xCDPa4
#علی_محمد_نمازی
@kargozarans


🔴🔴غلامحسین کرباسچی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران:

🔹اینکه به مردم القا شود که انتخابات اثری ندارد و هر کاری بکنید در واقعیت زندگی‌تان بی‌اثر است، بزرگترین عامل القای یاس در جامعه است. عامل این القای یاس می‌تواند دولت، مجلس، قوه قضاییه، نیرو‌های امنیتی، کل دستگاه حاکمیتی و یا نیرو‌های خارج از کشور باشد. اگر دنیا به ما اینگونه القا کند که اصلاح‌طلب و اصولگرا یا معتدل و تندرو با هم فرقی ندارند و همه در اداره کشور ناتوانند هر ذهن سالمی به این سمت می‌رود که برای حل مشکلات زندگی باید فکر دیگری کرد. ریشه اصلی اعتراضات ۹۶ هم همین القای بی‌خاصیتی دموکراسی و شرکت در انتخابات بود که از داخل و خارج کشور صورت می‌گرفت.

🔹خود دولت هم در این روند نقش دارد. مثلا دولت قبل از انتخابات می‌گفت: اگر من با این مقدار رای انتخاب شوم، فلان کار را می‌کنم. اما بعد که انتخاب شد می‌بینیم که نه تنها وعده‌هایش عملی نمی‌شود که در مسائل جاری قبلی هم سست می‌شود.

🔹جمهوری اسلامی با وعده‌های بسیار بلند و خوب روی کار آمد. مردم هم در مقاطع مختلفی به تحقق این وعده‌ها امیدوار بودند. اما بسیاری از این وعده‌ها در طول این ۴۰ سال تحقق پیدا نکرد. مثلا یکی از این موارد عدالت به مفهوم کلی آن است.

🔹همه ما چپ و راست، اصلاح‌طلب و اصولگرا، داخل و خارج از حاکمیت و... در شکل دادن به این یاس تاثیرگذار بوده‌ایم. حالا اگر همه با هم همت کنند تا بتوانند در مسائل واقعی جامعه تاثیرگذاری داشته باشند، ممکن است به تدریج امید حاصل شود.

🔹دولت تحت فشاری که از طرف جناح مخالف بوده، مدعی است که نتوانسته مدیران ایده‌آل خود را انتخاب کند. آقای روحانی یک بار هم در دوره اول خود گفتند، می‌خواستم مدیرانی جوان‌تر و تواناتر را بر سر کار بیاورم، اما نتوانستم مثلا با مجلس یا جا‌های دیگر کنار بیایم. البته من چنین حرف‌هایی را نمی‌پذیرم.

🔹ما تغییر نسلی در جامعه را شوخی گرفته‌ایم؛ دوره مسئولیت ما در دهه‌های سوم و چهارم عمر ما بود، اما الان قبول نداریم کسانی که در دهه‌های سوم و چهارم عمر‌شان هستند کارآیی دارند. این در حالی است که سواد، اطلاعات و تجربه حکومتی نسل جدید بیشتر شده است.

🔹وقتی آقای روحانی خودش روی کار می‌آید و ۷۰ ساله است باید معاونینی برای خود انتخاب کند که زیر ۵۰ سال داشته باشند. این در حرف شنوی از رئیس جمهور اهمیت دارد. اما اگر وزیری ۱۰ سال از رئیس جمهور بزرگتر باشد، آقای روحانی نمی‌تواند روی او تسلط داشته باشد.

🔹آقای جهانگیری و آقای مرعشی نزدیکی طولانی دارند و آقای جهانگیری بهتر از هر کسی از توانایی‌های او مطلع است از رفاقت‌مان با آقای مرعشی و همین‌طور آقای جهانگیری هم که بگذریم آقای مرعشی مجموعه‌ای از تلاش و فعالیت و نوآوری هستند. من فکر می‌کردم اگر آقای جهانگیری بخواهد به عنوان معاون اول رئیس جمهور فعالیت کند، زمینه‌ای را فراهم می‌کند نفر دوم اجرایی حوزه معاونت اول رئیس جمهور آقای مرعشی باشد.

🔹ما این انتقاد را به آقای روحانی داریم که چرا چهره‌های پرتحرک و پرانگیزه این چنینی در دولت نیستند. فکر می‌کنم در مجموعه نیرو‌ها کسانی مثل ایشان که در نوآوری و راه‌گشایی در بن‌بست‌ها فکرش کار می‌کند، زیاد هستند که از آن‌ها استفاده نمی‌شود. بعد هم شرایطی فراهم می‌شود که یک سال او را به زندان می‌فرستیم، بیرون که آمد دوباره حکمی به او می‌دهیم. در نهایت هم که قاضی به خاطر کسالت و ملاحظات دیگر یک سال زندان را به ۵۰ میلیون تومان جریمه تبدیل می‌کند. آن وقت چه توقعی داریم که نیرو‌ها با شور و اشتیاق همراه آقای جهانگیری یا روحانی باشند؟

🔹حالا فارغ از یک نفر خاص این نقد به همه ما وارد است که از آنچه که داریم استفاده نمی‌کنیم و مقداری دچار فرسودگی می‌شویم. حق این است که ما قدر جایگاه خودمان را بدانیم. بالاخره باید از این بدنه اداری لایه‌برداری کنیم.

🔹ما نگاه‌مان به مسائل سیاسی یک نگاه نتیجه گرا و اعتدالی است. باید معتدل باشیم به این معنی که در قضاوت افراد افراطی نباشیم. تقدم استراتژی بر ایدئولوژی یعنی اینطور نیست که اگر شخصی را از جناح راست می‌دانیم به هیچ وجه نباید سراغ او برویم.

🔹اگر دلسوزانی در مملکت هستند، باید همه با هم بنشینند، حرف‌های بی‌خود را کنار بگذارند و سعی کنند مشکلات مردم حل شود. به هر حال اقتصاد سرمایه‌گذاری می‌خواهد. سرمایه‌گذاری هم امنیت می‌خواهد. باید مسائل داخلی و خارجی‌مان حل شود. با جنگ و نزاع و حرف‌های انتزاعی مشکلی حل نمی‌شود.

🔹با شهرداری و شورای شهری که نصف گرفتاری‌هایشان صرف این شود که اسم خیابانی را عوض کنند که نمی‌شود شهر را اداره کرد. مدیریت کنونی خودش را گرفتار یک سری حاشیه‌های غیرضروری کرده است.

📎متن کامل گفت‌وگوی غلامحسین کرباسچی با فرارو را در سایت کارگزاران بخوانید:
https://goo.gl/g8EBDd
#غلامحسین_کرباسچی
@kargozarans


🔴🔴سال بیم و امید

📝یادداشتی به قلم محسن هاشمی، رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران و شورای شهر تهران:


🖊یک سال از رحلت جان‌گداز آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی، سپری شد. انگار دیروز بود که چشم در چشمان مهربانش دوخته بودم و صدای مهربان و شکسته او را به جان و دل می‌شنیدم؛ حرف‌هایی که همیشه آکنده از طراوت و امید و ترجیع‌بند جملاتش، میانه‌روی و رعایت اعتدال بود. در این یک سال فراق، بارها گریه امانم را بریده و نفسم از یاد او به شماره افتاده، اما آنچه خلوت اندوه‌بارم را تسکین داده، یادآوری حرف‌های امیدآفرین و آینده‌ساز آن مُرشد خردمند و حکیم دانا بوده است. هر وقت دلم می‌گیرد، خواندن جملات و مرور گفتارهایش، مرا آرام می‌کند. او سرافراز زیست و سرافراز جاودانه شد و هرچه از خاموشی جسم خسته‌اش می‌گذرد، عظمت و بزرگی روح و فرّ و شکوه آن عزیز از دست رفته، بیشتر تلألو می‌یابد. حرف‌هایش هنوز ملتی را به خروش وا می‌دارد و عزت روزافزونش، میلیون‌ها انسان علاقه‌مند به اسلام و مکتب اهلبیت را روشنی و طراوت می‌بخشد. لحظه لحظه زندگی پُربار و پُرمشقت آیت‌الله هاشمی، برای رسیدن به هدف بزرگش سپری شد که همانا ساختن کشوری آباد، آزاد، پیشرفته و سرشار از سعادت و بهروزی و ارائه الگوی تمدنی موفق برای جهان اسلام و انسان‌های آزاده در سراسر دنیا بود. او به ما آموخت، در برابر ابتلائات و ناملایمات، صبور و قوی باشیم و در هر حال، خدای متعال را ناظر بر اعمال خود ببینیم.

🖇برای مطالعه متن این یادداشت به سایت کارگزاران مراجعه کنید:
https://goo.gl/f4Qmnc

#محسن_هاشمی
#سازندگی
@kargozarans


💢💢فائزه هاشمی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران در آخرین نشست «دوباره رویش» در سال 96:

📌بین سال‌های 76 و 77 که به عنوان نماینده مجلس شورای اسلامی فعالیت داشتم انجمن‌های شعری زیادی مانند انجمن شعر اراکی‌ها، کرمانی‌ها، انجمن شعر حافظ و انجمن شعر سعدی و... فعالیت داشتند که از ما برای حضور در این محافل دعوت می‌کردند. آن زمان دوران خوبی بود و با حضور در این محافل نکات زیادی برای فراگیری وجود داشت که از آنها استفاده می‌کردیم.

📌من شاعر نیستم، با این حال شعر را دوست دارم و آن را دنبال می‌کنم. به خصوص اگر این اشعار تاریخی بوده و با موضوعات اجتماعی و سیاسی روز در ارتباط باشد. هرچند که شاعران اغلب عنوان می‌کنند که سیاسی نیستند اما من فکر می‌کنم که در حال حضر سیاست جزئی از وجود ما و زندگی و جامعه ما را در بر گرفته باشد.

📌همه ما به خوبی می‌دانیم که شعر و هنر می‌تواند تاثیر خوب و مثبتی بر جامعه داشته باشد؛ هرچند که به خوبی به این موضوع آگاهی داریم که برخی حرف‌ها و موضوعات چه از سوی چهره‌های سیاسی و چه از سوی هنرمندان قابل گفتن نیست. ولی یک هنرمند می‌داند که چگونه این مسائل را مطرح کند که در عین تاثیرگذاری دردسر و مشکلی ایجاد نکند.

📌متاسفانه در زمان حاضر فرهنگ، تمدن و ادب از رونق افتاده است و جامعه ما به لحاظ فرهنگی کمی افت پیدا کرده است. در این زمینه معتقدم که نقش شما هنرمندان در احیا و بازسازی این تمدن و فرهنگ غنی بی‌تاثیر نباشد. زمانی می‌شنیدیم که ایران سردمدار و جلودار فرهنگ و تمدن است ولی اکنون مواردی مشاهده می‌شود که باعث خجالت و تاسف است که چنین شرایط و مسائلی در کشور حاکم شده است. البته ایراد این موضوع مردم نیستند و به برنامه‌ریزان و سیاست‌گذاران برمی‌گردد که کمتر به مقوله تمدن و فرهنگ پرداخته‌اند و اغلب مشکلاتی را در این زمینه فراهم کرده‌اند.

📌اینکه حزب کارگزاران سازندگی ایران با حضور رئیس کانون شعرای حزب توانسته است چنین محفلی را تشکیل دهد جای قدردانی دارد و باید به شما برای ماندگاری این کانون تبریک گفت. چرا که کمتر کانونی توانسته است به طور مستمر به فعالیت خود ادامه دهد و آثار بیرونی داشته باشد.

🖇برای مطالعه متن گزارش محفل «دوباره رویش» به سایت کارگزاران مراجعه کنید:
https://goo.gl/J9jsCs

#فائزه_هاشمی
@kargozarans


🔴🔴محمد عطریانفر، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران:

📌اصلاحات عمدتا لایه‌های دوم و سوم خود را عرضه‌ کرده‌ است؛ پارلمان به عنوان نهادی مهم و تأثیرگذار نباید به دلیل رد صلاحیت‌های گسترده -که البته پاسخ قانع‌کننده‌ای هم برای آن داده نمی‌شود- توسط لایه‌های دوم و سوم وابستگان گروه‌های سیاسی شکل بگیرد.

📌معمولا دست اصلاح‌طلبان بسته است و چون افق پیش‌روی آن ها روشن نیست، حرکت شان معمولا در تاریکی است؛ برخلاف اصولگرایان که چون می‌توانند در شفافیت حرکت کنند، روند مشارکت آنها در قیاس با اصلاح‌طلبان در پیش‌مقدمه انتخابات، متفاوت و بسیار جلوتر است.

📌این مقدمه برای پاسخ به این سوال بود که آیا اصلاح‌طلبان برای انتخابات سال ۹۸، ورود کرده‌اند؟ در پاسخ باید گفت خیر؛ به دلیل آنکه چشم‌انداز، ارزیابی‌های روشنی را به ما نشان نمی‌دهد که در دوره بعد با چه دست فرمانی باید به عرصه انتخابات

📌گفت‌وگویی با شورای نگهبان وجود ندارد چون «گفت‌وگو»، معمولا فی‌مابین نیروهای برابر صورت می‌گیرد؛ به طور مثال، گفت‌وگو میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان یا گفت‌وگو میان یک حزب با حزب دیگر.

📌وقتی با نهاد و مسئولی گفت‌وگو می‌شود، به این معناست که انتظار پاسخ متقابل نداریم بلکه دغدغه‌های خود را منتقل می‌کنیم و ایراداتی را که به نظر می‌آید، متذکر می‌شویم و توقع داریم افراد و نهادها منطبق با «مُر قانون» حرکت کنند.

📌اگر جریانات سیاسی، جامعه مخاطب و نیروهای ناظر اجتماعی و عُرفی درکشان این باشد که نهادهای مسئول اجرایی و نظارتی در مسائل انتخاباتی یا غیرانتخاباتی، طبق قانون، وظایفشان را درست انجام می دهند، دیگر گفت‌وگو فاقد معناست.

📌احزاب سیاسی حق ندارند به دور از آنچه قانون به آنها اجازه داده، مطالبه‌ای داشته باشند و شورای نگهبان هم حق ندارد فراتر از قانون، اِعمال سلیقه کند.

📌اگر جهانگیری به حضور پارلمانی علاقمند باشد، این قابلیت را دارد که سرلیست مجلس قرار بگیرد. تصور بنده این است که جهت‌گیری آقای جهانگیری، حضور در دولت و مدیریت عالی اجرایی است اما بالقوه این ظرفیت در وی وجود دارد.

📌به اعتبار شناخت ۳۵ ساله‌ای که از جهانگیری دارم، وی جزو معدود شخصیت‌هایی است که چندمنظوره است. جهانگیری در حوزه روستا و جهاد کار کرده، در مجلس حضوری طولانی‌مدت و مؤثر داشته، در کانون برنامه‌ریزی و کمیسیون برنامه و بودجه مجلس حضور داشته و از آن نقطه به مدیریت عالی استانی و منطقه‌ای انتقال پیدا کرده است. همچنین در حاشیه‌ چنین فعالیت‌هایی، اقدامات سیاسی هم انجام داده و در دولت به صورت ملی، وزیر موفقی بوده است. وقتی جهانگیری معاون اول شد، شخصیت فعالی بود. با مروری بر کارنامه ایشان، شاهد ویژگی‌های متنوع وی خواهیم بود. ظرفیت جهانگیری همه‌جانبه است.

📌برای موقعیت سازمان برنامه و بودجه، «اصلح» از آقای نوبخت وجود دارد اما چنین تغییری رخ نمی‌دهد و دلیل آن را باید از آقای رئیس‌جمهور پرسید. به نظر من، ریشه‌ این «عدم تغییر» در دلبستگی و روابط صمیمی تاریخی ایشان با آقای نوبخت است.

📌آقای روحانی مسئول یک نهاد حقوقی به نام دولت است که میراث شخصی ایشان نیست؛ مطالبه‌ ملت این است که بهترین‌ها را برای خدمت برگزیند. نقدی بالاتر از این نمی‌توان به آقای رئیس‌جمهور وارد دانست!

🖇متن کامل گفت‌وگوی محمد عطریان‌فر با خبرگزاری مهر را در سایت کارگزاران بخوانید:
https://goo.gl/eXcvbg

#محمد_عطریانفر
@kargozarans


🔻استیضاح و اشکالات پارلمانی
🔺چرا تلاش جرياني در مجلس براي برکناری سه وزير بی‌حاصل ماند؟

🖌علی‌محمد نمازی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران

📌برای حفظ سلامتی امور در هر واحد و کشوری نیاز به اعمال نظارت است. در حکم‌رانی خوب علاوه بر لزوم شفافیت روابط و مناسبات مکانیسم انجام نظارت‏های دقیق نیز پیش‌بینی شده است. در همه نظام‌های دموکراتیک وظیفه مهم مجالس نظارت بر اجرای قوانین است.

📌نمایندگان مجلس شورای اسلامی از طریق تذکر دادن، سوال، تحقیق و تفحص و استیضاح وزرا و رئیس‏جمهور می‏توانند دقیقا بر قوای سه گانه و همه دستگاه‌هایی که از بودجه کشوری استفاده می‏کنند نظارت کنند. در یازده دوره مجلس شورای اسلامی در مواقعی بعضی از وزرا مورد استیضاح قرار گرفته‏اند. این امر در مجالسی که اکثریت آن متعلق به چپ قدیم یا اصلاح‌طلبان بوده کمتر اتفاق افتاده و در صورت وقوع مبنای این اقدام به‌طور عمده ناشی از عدم توانایی وزیر در انجام وظیفه و رسالتی که به عهده داشته بوده است.

📌شروط اصلی موفقیت استیضاح عبارتند از:
۱-آشکار بودن ایراد یا ایرادات
۲-سازمان‌یافتگی استیضاح
۳-اکثریت مجلس در مقابل جناح سیاسی وزیر یا دولت باشد.
۴-چهره‏های شاخص مجلس موافق امر مذکور باشند.
۵-مدافعان استیضاح قدرت اقناع‏سازی نمایندگان بی‏طرف یا مخالف این امر را داشته باشند.
۶-وجود هماهنگی بین دولت و مجلس.

📌اما این اولین مرتبه است که برای سه وزیر اقتصادی آن هم پس از گذشت هفت ماه از شروع به کار دولت درخواست استیضاح شده است. از طرفی درست است که وزرای سه وزارتخانه مورد استیضاح قرار گرفته‏اند اما این سه وزارتخانه قبلا شش وزارتخانه و یک سازمان بوده‌اند.

📌سوال جدّی این است که چرا استیضاح هیچیک از وزرا رای نیاورد؟
1-وقت بد عمل مذکور. یک هفته قبل از تعطیلات نوروزی وقت مناسب استیضاح نیست.
2-کارکرد حزبی بر مجلس حاکم نیست . ج-موافقان و مدافعان استیضاح سازمان لازم را نداشتند.
3-ایرادات ملی محور استیضاح نبود و لذا رای نمایندگان را بسیج نکرد.
4-تا حدودی این اهرم در مجلس لوث شده است. اکثرا گفته می‏شود بعضی‏ها به دنبال منافع خاص هستند.
5-اشکالات مد نظر نمایندگان به درستی ریشه‌یابی نشده بود و لذا پس از توضیح وزرا قانع شدند.
6-اولا بهرغم وجود معاونان و مدیران کل پارلمانی تعامل کافی بین نمایندگان و وزرا وجود نداشته و به‌رغم وجود اهرم تذکر و سوال ابهامات برطرف نگردیده و کار به استیضاح می‏کشد ثانیا با تعامل و توضیحات وزیر مورد استیضاح و سخنان رئیس‏جمهور استیضاح رای نمی‏آورد.
7-هیچ‌یک از فراکسیون‌های مجلس اکثریت قابل توجهی ندارد.
8-بخشی از نمایندگان هنوز جناح‌بندی خود را عیان نکرده‏اند .
9-بعضی از نمایندگان تسلط کافی بر عملکرد وزارتخانه‏ها ندارند.
10-چون از نظر جمعی از نمایندگان، اقدام مزبور بوی تقابل با دولت را می‏داده با استیضاح همراهی کرده‌اند.

📌به هر ترتیب، هزینه اینگونه استیضاح‌های ناموفق کم نیست و یکی از مهم‌ترین آنها لوث و بی‏خاصیت شدن اهرم استیضاح و جایگاه نظارتی نمایندگان و مجلس است. باید به سمت کارکرد حزبی در اداره کشور رفت. لازم است محور فعالیت نمایندگان مجلس به طور عمده نیاز‏ها و منافع ملی باشد و از طرح‌ها و برنامه‏های منطقه‏ای پرهیز شود. همچنین در شرایط فعلی حتی‌الامکان از استیضاح پرهیز شود و تا از نتیجه قطعی استیضاح مطمئن نشده‏اند دست به اقدام نزنند.
https://goo.gl/rTSDpC
#علی‌محمد_نمازی
#سازندگی
@kargozarans


⭕️⭕️سیدحسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی ایران:

📌خبر استعفای آقای دکتر نجفی مایه تاسف و تاثر جمع زیادی از کارشناسان و مدیران کشور که با ایشان آشنا هستند، شد. این تاسف و تاثر از دو جنبه است. جنبه اول از جهت تجربه، توانایی‌ها و شخصیت آقای دکتر نجفی است. ایشان از مدیران راهبردی جمهوری اسلامی هستند و سوابق تجربی ایشان نشان می‌دهد هر جا که حضور یافتند، منشأ اثرات ماندگاری بوده‌اند. اینکه مدیری با سابقه، توانایی‌ها، تجربه، سلامت فکری و مدیریتی دکتر نجفی به دلیل عارضه و بیماری از مسئولیت مهمی مثل شهرداری تهران کناره‌گیری کنند، خبر خوشایندی برای مدیریت کشور نبود.

📌جنبه دوم از منظر شورای شهر پنجم و ماموریت‌های سنگین این شوراست. با توجه به محدودیت زمانی چهار ساله شورا، کارهای زیادی باید در تهران برای تجدید ساختار مدیریتی شهری انجام گیرد. مدیریت شهری تهران مدیریتی پرهزینه شده بود. حتی اگر خود آقای قالیباف هم می‌خواست ادامه مسئولیت دهد به بن‌بست می‌رسید.

📌عدم تعادل سنگین بین درآمدها و هزینه‌های مدیریت شهر تهران که منجر به انباشت بدهی حداقل 50 هزار میلیارد تومانی برای شهر تهران شده، تجدید ساختار این مدیریت و ایجاد سیستم مدیریتی کارآمد و عاری از فساد و ایجاد تحولاتی در حمل و نقل عمومی، محیط زیست و حل مسئله ترافیک تهران همه مسئولیت‌های سنگینی است که بر دوش شهرداری و شورای شهر تهران قرار دارد.

📌 بعد از گذشت چند ماه به نظر می‌رسید مدیریت شهرداری تهران که بعد از حداقل تغییرات مدیریتی آماده شده بود که وارد فاز جدیدی از اصلاحات فراگیر شود، قطعا تغییر احتمالی در مدیریت شهرداری، شوکی را به اصلاحات مورد انتظار وارد می‌کند.

📌در کنار این مشکلات، ما باید به چند توصیه به شورای شهر بپردازیم. اول اینکه شورای شهر تلاش کند، دکتر نجفی به ادامه مسئولیت قانع شوند؛ مشروط به اینکه اطمینان حاصل شود شرایط درمانی اجازه ادامه کار را به ایشان خواهد داد.

📌اگر از این مرحله عبور کنند و شورای شهر به دلیل سلامت و صحت وجود آقای نجفی که برای همه ما مهم است شرایط ادامه مسئولیت را فراهم نکند، شورا باید هم با سرعت عمل و هم با دقت نظر به انتخاب شهردار جدید همت گمارد.

📌توصیه اکید بنده و هم‌فکرانم در مجموعه اصلاح‌طلبان این است که شورا با انسجام و وحدت و با مدیریت خوبی که جناب آقای مهندس هاشمی با همکاری تمامی اعضای شورا از گرایش‌های مختلف اصلاح‌طلبان اعمال می‌کنند با حفظ همکاری صمیمانه، در انتخاب شهردار طوری اقدام کنند که خلأ مدیریت دکتر نجفی سریع پر شود و برنامه اصلاحات تهران عقب نیفتد.

📌در پایان به عنوان سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی عرض می‌کنم همان‌طور که در مراحل مختلف قبلی اصلاح‌طلبان با رویکرد جبهه‌ای توانسته‌اند به پیروزی‌های قابل توجهی دست یابند، در این عارضه ناخواسته نیز انشاءالله با همان وحدت جبهه‌ای به پیش رفته و همه احزابی که نمایندگانی در شورای شهر تهران دارند، همچنان با نگاهی جبهه‌ای کار خود را ادامه دهند.
https://goo.gl/Q46DVZ
#حسین_مرعشی
www.kargozaran.net
@kargozarans


🔴 🔴خوب است ولی دیر نیست؟!

یادداشتی به قلم غلامحسین کرباسچی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران

🖌در خبرها آمده بود كه بعضي از نمايندگان سابق كه سال‌ها در صندلي‌هاي سبز و قرمز نشسته‌اند و بر پست‌هاي مختلف از جمله وزارت تكيه زده‌اند، دولت را تهديد كرده‌اند. در حاشيه همه تهديد‌ها عليه دولت مظلوم جمهوري اسلامي ايران كه وارث بدترين شرايط اقتصادي تاريخ ايران است، اين تهديد از همه قابل‌توجه‌تر است.

🖌اينكه نه‌تنها ليست حقوق و مزاياي دولتي‌ها و مديران اجرايي كه ليست درآمد همه مسوولان در همه سمت‌هاي اجرايي، قضايي، تقنيني، حاكميتي، نظامي، امنيتي، اقتصادي، فرهنگي و مذهبي براي عموم مردم منتشر شود و حتي فراتر از آن به شركت‌هاي عمومي، خصوصي و خصولتي پرداخته شود و شفافيت همه‌جا را خانه‌اي شيشه‌اي مي‌كند كه حتي كوچك‌ترين شبهه‌اي از فساد، رانت، رشوه و حق‌الزحمه غير‌مشروع وجود نداشته باشد بسيار مطلوب است و هيچ جاي ترديدي نيست كه اگر عملي شود و همه نهاد‌هاي حاكميتي از جمله دولت بپذيرند و عمل كنند بسياري از شبهه‌ها مرتفع و بسياري از خلاف‌ها ريشه‌كن مي‌شود اما سوالي كه مطرح مي‌شود، اين است كه چرا اينقدر دير به فكر چنين شفافيتي افتاده‌اند و حالا به فرض كه دلسوزانه است و هرجا جلوي ضرر را بگيري منفعت است.

🖌مي‌توان ساده از كنار خيالي كه به ذهن مي‌رسد گذشت كه در دولتي با اين مقدار مساله كه بسياري از اين مسائل ميراث كساني از جنس خود شما و سال‌ها مورد تاييد شما بوده‌اند و حالا در داخل و خارج، چپ و راست هركدام نوعي شاخ و شانه مي‌كشند، شما او را تهديد به تظاهرات خياباني مي‌كنيد؟

🖌اين دولت كه عادت به تهديد‌هايي اينچنيني و تهديد به تظاهراتي كه چه‌بسا عامل آن ديگران هستند، دارد اما شما خود چه هدفي را دنبال مي‌كنيد؟ پاسخ اين سوال را هم در توييت‌هاي خود بنويسيد كه در تمام اين چهل سال كه الحمد‌الله هم مسوول بوده‌ايد، آيا تا به حال چنين تهديدي كرده بوديد؟ چنين اصراري بر شفافيت داشته‌ايد؟

🖌براي همه دولت‌ها و به ويژه دولت فخيمه نهم و دهم چنين ضرورتي احساس كرديد؟ و غير از حقوق، براي باقي مواردي كه ممكن است شبهه خلافي در ذهن‌ها شكل گرفته باشد مانند زمين‌هاي واگذار شده، بورسيه‌هاي اعطايي، امتيازات داده شده و... مي‌شود چنين تهديدي كرد؟
https://goo.gl/8dVGxX

#غلامحسین_کرباسچی
www.kargozaran.net
@kargozarans


💢 💢 چه بر سر شهرداري مي‌آيد

📝یادداشتی به قلم فاطمه سعيدي، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران و نماینده مجلس

🖊شهرداري تهران پس از سال‌ها مديريت خاص امروز توسط يكي از نخبگان علمي و سياسي كشور اداره مي‌شود. با اين حال طي روزهاي گذشته موضوع استعفاي آقاي محمد‌علي نجفي مطرح شد و متاسفانه ممكن است شهروندان تهراني از ادامه خدمت‌رساني ايشان محروم شوند.

🖊موضوع بيماري ايشان به گفته اعضاي شوراي شهر مساله و مانعي جدي بر سرراه ادامه كار به عنوان شهردار تهران است اما اگر به نوعي بتوان با تعامل و همراهي بيشتر معاونين و نهادهاي خارج از شهرداري مشكلات را كاهش داد چه بسا آقاي نجفي بتواند همزمان با درمان بيماري به فعاليت خود ادامه دهد. اين مساله البته به تشخيص پزشكان بستگي دارد كه بايد به صورت دقيق و جدي پيگيري شود.

🖊مجمع نمايندگان تهران نيز آمادگي دارد در راستاي كاهش مشكلات هر اقدامي كه لازم است را در دستور كار قرار دهد. اما آنچه موجب نگراني است و ممكن است در صورت رفتن آقاي نجفي براي شهردار بعدي تهران نيز بروز كند مساله فشارهاي خارج از مجموعه شهرداري است.

🖊در صحبت‌هاي اخير خود ايشان و اعضاي شوراي شهر مي‌توان نشانه‌هاي صريحي يافت كه برخي فشارها از بيرون شهرداري و برخي نهادها و اشخاص ديگر در اين تصميم بي‌تاثير نبوده است. اين موضوعي نيست كه به سادگي بتوان از كنار آن گذشت يا با اطمينان گفت كه در مورد شهردار بعدي چنين نخواهد شد.

🖊شهردار تهران برآمده از شورايي است كه راي مردم اين شهر را به صورت بي‌سابقه‌اي كسب كرده و حالا موظف است در برابر راي‌دهندگان نسبت به هر اتفاقي در حوزه مسووليت خود پاسخگو باشد. اگر شهردار بعدي نيز با چنين فشارهايي مواجه شد چه بايد كرد؟ آيا شهردار بعدي تهران نيز قرار است بخش عمده‌اي از توان و انرژي خود و همكارانش را مصروف مقابله با اين فشارها كند؟ اين پرسشي است كه امروز منتخبان مردم در شوراي شهر بايد به آن پاسخ دهند.

🖊از سوي ديگر چه آقاي دكتر نجفي در شهرداري تهران بماند و چه شوراي شهر با استعفاي ايشان مخالفت كند نبايد راهي كه از سوی ايشان آغاز شد نيمه‌كاره رها شود. در اين مدت كوتاه گام‌هاي اساسي براي شفاف شدن وضعيت شهر تهران برداشته شد. پرونده‌هاي جدي از تخلفات در دوره گذشته در اختيار مردم قرار گرفته و انتظار اين است كه متخلفان در هر جايگاهي و با وابستگي به هر جناحي به سرعت مورد مجازات قرار گيرند تا از اين طريق اعتماد عمومي ارتقا يابد.
https://goo.gl/HZcA1j
#فاطمه_سعیدی
www.kargozaran.net
@kargozarans

Показано 20 последних публикаций.

1 991

подписчиков
Статистика канала