کانال رسمی محمد هاشمی


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


ارتباط با ادمین :
@sayyeddavud
sayyeddavud@gmail.com

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


✅ محمد هاشمی:

🔸روحانی هم همان راه احمدی‌نژاد را در پیش گرفت و برای اقتصادی کشور کاری نکرد

🔸تغییر کابینه کلید حل مشکلات نیست

@mohammadhashemiir


است به تولید باز گردد. باید جلوی قاچاق و واردات گرفته شود، تولید افزایش پیدا کند، ‌با تقویت و حمایت از تولید داخلی اشتغال مولد ایجاد شود. با این اشتغال مولد شغل‌های شریف زیادی می‌توان ایجاد کرد.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: باید جامعه به سمتی حرکت کند که از حاصل دسترنج خود و تولیدات خود درآمد کسب کند. مردم شریف ایران دنبال پول مفت نیستند، دنبال این نیستند که عزت‌شان زیر پا گذاشته شود، خواسته اولیه آنها این است که به خود و فرزندان‌شان شغل داده شود که با درآمد کافی‌اش زندگی‌شان را بگذارنند. آنها خواستار صدقه گرفتن نیستند.
وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو تاکید کرد که باید برای جوانان و افراد جویای کار، اشتغال داخلی ایجاد شود.
هاشمی با بیان اینکه «پول ملی باید تقویت شود» گفت: طی چند سال گذشته پول ملی بیش از ۱۰ برابر ارزش خود را از دست داده است. باید با راه‌های اقتصادی که سایر کشورها هم از آن به عنوان تجربه جهانی استفاده کرده‌اند این مسائل را اصلاح کنیم.
وی همچنین گفت: دولت سهم زیادی از اقتصاد ندارد. همان‌طور که مقام معظم رهبری گفتند فعالیت در حوزه اقتصادی نیازمند همکاری همگانی است. تمام تعاونی‌ها، بخش‌های خصوصی و در مقیاس نظام، قوه قضاییه و قوه مجریه همه باید دست به دست هم دهند و حرکت کنند.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بهبود شرایط اقتصادی یک شبه اتفاق نمی‌افتد و زمان‌گیر است. از سال ۸۴ تا امروز حدود ۱۳ سال است که وضع کشور به اینجا رسیده است. این موضوع را یک شبه نمی‌شود اصلاح کرد و نیازمند برنامه مدون است. نباید از فرصت‌های ایجاد شده برای سرکوب یکدیگر استفاده کرد بلکه همه نهادها باید به معنای واقعی با یکدیگر برای گذر از شرایط فعلی همکاری کنند.

@mohammadhashemiir


یک فعال سیاسی گفت: ۱۳ سال است که تصمیمات اشتباهی در عرصه اقتصاد گرفته شده که یک شبه قابل حل نیست. تمام نهادها از جمله بخش خصوصی و تعاونی‌ها باید بر اساس دستور رهبری به کمک تیم اقتصادی دولت بیایند و تولید داخلی را افزایش دهند.

محمد هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا در ارتباط با دستورات اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت حمایت از تیم اقتصادی دولت، اظهار کرد: با توجه به فرمان رهبری باید مسائل را ریشه‌ای حل کرد و همچنین باید با چنین مسائلی همچون موضوع اقتصادی واقع‌بینانه و با دیدگاه علمی برخورد کرد.
وی ادامه داد: برای تبیین شرایط امروز خیلی مختصر ریشه مشکلات اقتصادی امروز را بیان خواهم کرد و در ادامه راهکار را می‌گویم. در اقتصاد اصلی که مورد قبول همه اقتصاددانان است و در هر کشوری هم مصداق دارد این است که اگر تولید ناخالص ملی افزایش پیدا کند باعث تقویت پول ملی می‌شود و اگر حجم نقدینگی در جامعه زیاد شود پول ملی تضعیف می‌شود. در واقع یک رابطه علمی میان تولید ناخالص ملی و قدرت پول ملی و همچنین حجم نقدینگی در جامعه با ضعف اقتصاد اجتماعی وجود دارد.
هاشمی با اشاره به تصمیمات اقتصادی دولت نهم و دهم، گفت: از سال ۸۴ به بعد در دولت‌های آقای احمدی‌نژاد با توجه به اینکه قیمت نفت گران شد و درآمد دولت زیاد شد، دو یا سه مساله اتفاق افتاد که مورد حمایت دولت قرار گرفت؛ موضوع اول این بود که یارانه را نقدی به اقشار مختلف مردم ارائه کنند. در آن زمان جمعیت کشور ۷۰ میلیون و خرده‌ای بود اما یارانه‌ای که می‌دانند بالای ۸۰ میلیون بود در واقع فقط به قشر آسیب‌پذیر یارانه نمی‌دادند. با این تصمیم حجم نقدینگی در جامعه بسیار بالا رفت و روستایی‌ها روستاهایشان را رها کرده و به حاشیه‌های شهر آمدند، الان بیش از ۱۱ میلیون حاشیه‌نشین در اطراف شهرهای بزرگ داریم.
وی ادامه داد: با توجه به کوچ روستاییان و ایجاد مشاغل فصلی مشکلات زیادی در حوزه کشاورزی پدید آمد بنابراین واردات حوزه کشاورزی مثل علوفه و کود افزایش یافت، این در حالی است که پیش از آن تولیدات این موارد در داخل انجام می‌شد. سالانه حدود ۷۰ تا ۸۰ میلیارد دلار از چین و کشورهای مختلف واردات داشتیم که اجناسی با کیفیت پایین بودند.
این فعال سیاسی با انتقاد از افزایش روند واردات کالاهای مصرفی با کیفیت پایین در دولت‌های نهم و دهم، گفت: حاصل تصمیم‌های اقتصادی آقای احمدی‌نژاد در دوران مدیریتش، وارد شدن ضربه به تولید و تولیدکنندگان داخلی بود. تورم بالا رفت و به همین دلیل تولید داخلی کاملا خوابید.
هاشمی در ادامه توضیحاتش یادآور شد: با افزایش حجم نقدینگی در جامعه، ارزش پول ملی در جامعه کاهش چشمگیری یافت به طوریکه در سال‌های آخر دولت احمدی‌نژاد ۳.۵ تا چهار برابر حجم ارزش پول ملی کاهش پیدا کرد یعنی دلار ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومانی به ۳۵۰۰ تومان رسید.
وی همچنین افزود: ما تولید را کاهش دادیم، نقدینگی را افزایش دادیم و فضا را برای کالای قاچاق آماده کردیم که به قول خود دولتی‌های آن زمان تا ۲۵ میلیارد دلار کالای قاچاق افزایش یافته بود. ارزش پول ملی با این اقدامات کاهش پیدا کرد و وقتی تولید نبود حجم پولی که به جامعه پمپاژ می‌شد وارد حوزه‌هایی می‌شد که به اقتصاد ضربه می‌زد، از جمله این حوزه‌ها دلالی دلار و یا ماشین‌ها و کالاهای خارجی بود.
هاشمی در ادامه این گفت‌وگو خاطرنشان کرد که تصمیمات اقتصادی یاد شده بازار دلالی را در ایران افزایش داد.
وی در همین راستا گفت: بسیاری از گروه‌ها وارد دلالی شدند، بانک‌ها پول‌های زیادی به آنها دادند و اختلاس‌های چند هزار میلیاردی در این دوران مطرح شد که هنوز وضعیت تعداد زیادی از این بانک‌ها نامعلوم است.
این فعال سیاسی گفت: وقتی آقای روحانی بر سر کار آمد انتظار این بود که برخلاف آقای احمدی‌نژاد عمل کند و تولید را تقویت کند. از سوی دیگر از ایشان انتظار می‌رفت که یارانه را محدود کند و پول را صرف تولید کند اما متاسفانه در دولت آقای روحانی هم یا توانایی این کارها را نداشتند و یا نتوانستند. وقتی که آقای روحانی در زمان مرحوم آیت‌الله هاشمی عضو مجمع تشخیص مصلحت بودند خودشان به وضعیت اقتصادی انتقاد داشتند و در مجمع تذکرات زیادی به دولت که البته حضور نداشت، داده می‌شد.
وی افزود: اما در دولت آقای روحانی تقریبا همین روند ادامه پیدا کرد، نتیجه این اتفاقات افزایش حجم نقدینگی و کاهش ارزش پول ملی شد.
هاشمی با اشاره به دستورات مقام معظم رهبری برای بهبود بخشیدن به وضعیت اقتصادی جامعه، گفت: راه چاره این است که از این راه خطایی که آمده‌ایم، برگردیم. نقدینگی بسیار زیاد که دست بخش خصوصی، نهادهای عمومی و تعاونی‌ها است باید به سمت تولید هدایت شود تا تولید ناخالص ملی افزایش پیدا کند.
وی یادآور شد: رسیدن به چنین جایگاهی نیازمند برنامه‌ریزی و هماهنگی مسائل گوناگون است تا نقدینگی که به سمت بازار قاچاق، دلالی دلار و خودرو و مسکن هدایت شده


۱۳سال تصمیمات اشتباه اقتصادی یکشبه قابل حل نیست، گفتگوی محمد هاشمی با ایسنا:👇👇👇
@mohammadhashemiir


به گزارش خبرگزاری فارس، پس از مصاحبه بدون تعارف آیت الله جنتی، برخی خرده گرفتند که چرا وی در بین اصلاح طلبان دوست زیادی ندارد اما با مصاحبه امروز محمد هاشمی مشخص شد که رابطه اصلاح طلبان حتی با رفقای سابق خود نیز منقطع شده است.
به نظر می رسد حلقه بسته و مرموز اصلاح طلبان نه تنها آنها را از درک واقعیات مطالبات مردم ناکام گذاشته است، بلکه رابطه آنان با سایر تفکرات که برای رفع مشکلات کشور ضروری به نظر می رسد را نیز قطع کرده است.
محمد هاشمی برادر مرحوم هاشمی رفسنجانی و عضو سابق حزب کارگزاران به روزنامه خراسان اظهار داشت: من با اصلاح طلبان هیچ گونه مراوده‌ای ندارم.
وی که تا چندی قبل به عنوان یک دوست صدیق همواره در حال ارائه راهکار به اصلاح طلبان بود و گاهی منافع مشترکی برای برادرش و اصلاح طلبان تعریف می کرد، اکنون می گوید: ممکن است با برخی دوست باشیم اما دوستی با هم حزبی، همکاری و هم جریان بودن  متفاوت است.  در مجالس عروسی یا عزا یا مجالسی از این قبیل یکدیگر را می‌بینیم و سلام و علیک می‌کنیم اما از درون تشکیلات، سیاست ها، استراتژی  و. .. آن‌ها هیچ اطلاعی ندارم.
محمد هاشمی تاکید کرد: من هیچ وقت اصلاح طلبان را رصد نمی‌کنم بنابراین هیچ تحلیل و عقیده‌ای هم درباره آن‌ها ندارم.
نکته جالب تر اینکه محمد هاشمی در این مصاحبه اظهار داشته که دیدگاه های اقتصادی اصولگرایان و اصلاح طلبان تفاوت چندانی با هم ندارد.
* ضریب نفوذ اصلاح طلبان فقط 20 درصد
در حالی که اصلاح طلبان همواره می گویند که عمده سبد رای روحانی مربوط به آنها است، محمد هاشمی در این مصاحبه گفته که اصلاح طلبان حدود 20 درصد در جامعه ضریب نفوذ دارند.
@mohammadhashemiir




🔸محمدهاشمی: همان اصولگرایانی که منتقد سیاستهای سازندگی مرحوم هاشمی بودند الان موافق آن شده اند

محمد هاشمی به خراسان گفت:

* دولت احمدی نژاد به تولید هیچ بهایی نمی‌داد و روی واردات تمرکز کرده بود. پول را روی واردات هزینه می‌کرد.

* آقای احمدی نژاد از سوی دیگر طرح پرداخت یارانه را اجرا کرد و به جای این که به مردم ماهیگیری یاد بدهد، ماهی داد و نتیجه این شد که روستاها تخلیه شدند

* از سازندگی، تولید اقتصادی و اقتصاد پایدار عقب ماندیم و اکنون جبران این عقب افتادگی‌ها مشکل است.

* این گونه بود که دیدگاه آن عده از اصولگراها که در زمان ریاست جمهوری مرحوم هاشمی رفسنجانی می‌گفتند ساختن پل وسد ارزشی نیست، در دولت آقای احمدی نژاد تبلور یافت، خودش را نشان داد و کاملا برخلاف جهت توسعه اقتصادی و توسعه پایدار حرکت و کشور را به یک سرزمین سوخته تبدیل کرد.

* در حالی که هم اکنون عده‌ای از اصولگرایان به این نتیجه رسیدند که آن دیدگاه اشتباه بوده است و همان دیدگاه اول یعنی دیدگاه مرحوم هاشمی که براساس آن حرکت کرده و پیش رفته بود، درست بوده است.

@mohammadhashemiir


محمد هاشمی در گفتگو با خراسان👇👇👇
@mohammadhashemiir


فارس: باتوجه به حضور شما در انجمن‌های اسلامی آمریکا پیش از انقلاب در خصوص ارتباط امام با انجمن‌های اسلامی خارج از ایران توضیح دهید.
هاشمی: بنده در سال ۱۳۴۸ به آمریکا رفتم، در آنجا در همان دانشگاهی که پذیرش داشتم دانشگاه برکلی کنگره کنفدراسیون دانشجویان ایرانی در همان ایام برگزار می‌شد. من با یکی از دوستانی که در آنجا بودند در این کنگره شرکت کردم، در این کنگره حدود ۲ هزار دانشجوی ایرانی شرکت کرده بود، از اروپا و ایالات مختلف آمریکا، فضای کنگره کلاً فضای چپ مارکسیستی بود، طوری که من وقتی از یکی از مسئولان کنگره سؤال کردم که من می‌خواهم اینجا نماز بخوانم قبله از کدام سمت است به من گفت تو اگر می‌خواستی نماز بخوانی چرا به آمریکا آمدی، گفتم کجا باید می‌رفتم، گفت باید به نجف نزد خمینی می‌رفتی، گفتم یعنی در آمریکا نمی‌شود نماز خواند گفت خیر اینجا کسی نماز نمی‌خواند، من وسایل نمازم همراه بودم و در همان چمن دانشگاه قبله را تعیین کردم و سجاده‌ام را انداختم و نمازم را خواندم.
وقتی به داخل رستوران رفتم دیدم ۲ هزار نفر با قیافه‌های عجیب‌وغریب و ادبیات رفیق و برادر و این حرف‌ها شنیده می‌شد، من در جمعیت نگاه کردم، متوجه شدم دو خانم که روسری دارند در صف غذا هستند، به آن‌ها سلام و علیک کردم و پرسیدم آیا شما ایرانی هستید، یکی از آن‌ها گفت بله آقای هاشمی ما ایرانی هستیم! او مرا شناخت، خانم اکرم حریری خواهر آقای حسین حریری که در بازار جزو صنف چای‌فروشان و از مقلدان امام و مبارزان بودند که از قبل از سال ۴۸ با آن‌ها آشنا بودیم، یکی از آن‌ها نیز خانم مسنی بود که او نیز مادر سه تا از دانشجویان دانشگاه یعنی ولی امین و برادرشان به نام سیادت بود، آن‌ها خانواده متدینی بودند و دو پسر او نیز عضو جبهه ملی بودند چون در آنجا هیچ مسلمانی حضور نداشت. ادامه در لینک زیر: http://www.mohammadhashemi.ir/? p=1165
@mohammadhashemiir


گفتگوی فارس در خصوص نقش حضرت امام در تشکیل انجمنهای اسلامی در آمریکا @mohammadhashemiir


وی افزود: این عامل نقطه قوت انقلاب بوده است. امروز دشمن درصدد است تا این نقطه قوت را تضعیف کند و از طریق تخطئه، جدایی اندازی و ترویج روحیه علیه هم بودن، تلاش می کند که انقلاب و کشور را از درون متلاشی کند. دشمن می داند اگر بخواهد از طریق دیگر وارد شود، هیچ قدرتی ندارد. بنابراین نقطه آسیب کشور را در ایجاد تفرقه و جدایی می بیند. از سوی دیگر با ایجاد نارضایتی در مردم و فاصله انداختن میان آنها با حاکمیت، سعی می کند نفوذ خود را تشدید کند و هزینه های زیادی برای این کار پرداخت می کند. ادامه مطلب در لینک زیر: http://www.mohammadhashemi.ir/?p=1171 @mohammadhashemiir


یک فعال سیاسی گفت: باید حواسمان جمع باشد که اگر اختلاف نظری هم در یکسری مسائل وجود دارد، باید فعلاً آن را کنار گذاشت و ملت و دولت یکپارچه در برابر دشمن با اراده ای محکم حضور یابند. ممکن است کسی نقطه ضعفی داشته باشد، اما امروز زمان مناسبی برای تسویه حساب جناحی، گروهی یا خصوصی نیست. فعلاً باید در برابر دشمن اتحاد داشته باشیم و با همان اراده فولادین همیشگی خود و با توکل بر خدا، بتوانیم توطئه و مکر دشمن را به خودش بازگردانیم.

محمدهاشمی رفسنجانی در گفت و گو با خبرنگار جماران درباره ضرورت وحدت و انسجام ملی در کشور گفت: انقلاب ما، انقلابی است که در سایه وحدت، انسجام و حضور و مشارکت همه مردم به پیروزی رسیده است. در سالهای طولانی پس از انقلاب نیز، در همه حوادث نظیر جنگ تحمیلی و تحریم ها، تروریست ها و مسائل دیگر، حضور مردم توأم با وحدت و انسجام بوده است. از این رو، عامل بازدارنده ای که تاکنون در برابر دشمنان وجود داشته، قدرت، حضور و مشارکت مردم بوده است. @mohammadhashemiir


مصاحبه اختصاصی محمد هاشمی با سایت جماران @mohammadhashemiir


3.pdf
690.5Кб
مصاحبه با جماران چاپ ۱۹دی
@mohammadhashemiir


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
اشک و لبخند مرحوم آیت الله هاشمی در سالروز آزادی اسراء
@mohammadhashemiir






تصویر بازدید ایت الله هاشمی از فازهای گاز و پتروشیمی،منطقه عسلویه
@mohammadhashemiir


✅ گفت و گوی شفقنا با مهندس محمد هاشمی

🔸 بیانیه های جامعه مدرسین پاسخگوی مشکلات دینی مردم نیست

🔹 علما در مسائل اساسی وحدت نظر داشته باشند

🔸شاهد چندصدایی در جامعه هستیم

🔹روحانیت شیعه همیشه در جریان مبارزات ضد استعمار و ظلم پرچمدار بود

🔸فلسفه تشکیل جامعه مدرسین ساماندهی و سازماندهی جریان مبارزاتی در کشور بود

🔹جامعه مدرسین بعد از پیروزی انقلاب بیشتر به شبه حزب نزدیک شد

🔸بعد از انقلاب آقای هاشمی کمتر به مسائل جامعه مدرسین ‌پرداختند و بیشتر درگیر کارهای اجرایی شدند

🔹جامعه مدرسین عملا فعالیت حزبی‌ انجام داد درحالی که فعالیت‌های دینی و فقهی ضرورت بیشتری داشت۹

🔸جامعه مدرسین و روحانیت مبارز پاسخگوی همه نیازها و مسائل حادث شده در عصر امروز نیستند

🔹جمهوری اسلامی همیشه با یک مشکلی مواجه بود که او را به عکس العمل وامی‌داشت

🔸علمای ما باید به فکر عوام باشند

🔹جامعه ما از نظر احساس مذهبی در دنیا بی نظیر است

🔸جامعه ما در دانش مذهبی اطلاعات بسیار پایینی دارد

🔹با شعار و زور نمی‌توان جوابی به مردم داد

🔸رفتن زنان به ورزشگاه‌ها می‌تواند جزو احکام ثانویه باشد

🔹جامعه مدرسین هم از مردم و هم از فلسفه وجودی خود فاصله گرفته است

🔸حزب سیاسی ناچار است یکسری خطوط را رعایت کند ولی آن عالم دینی که باید پاسخ دینی به مشکلات دهد خط قرمز ندارد
@shafaqna_farsi

مصاحبه شفقنا با مهندس هاشمی را در لینک زیر بخوانید:

https://fa.shafaqna.com/news/586238/



Показано 20 последних публикаций.

220

подписчиков
Статистика канала