مطالعات آمریکا


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


@Mhmdhsn26

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


🔸ظریف: نیروهای آمریکایی، ملوانان ما را تحریک می‌کنند

وزیر امورخارجه کشورمان در توئیتر نوشت:

🔺ارتش آمریکا تا کنون بیش از ۵۰۰۰ مورد ابتلا به «کووید۱۹» دارد. ترامپ باید به نیازهای آنها رسیدگی کند، نه اینکه در تهدیداتی که مایه خوشحالی تروریست‌های صدام است، دخیل شود.
نیروهای آمریکایی هیچ کاری در فاصله ۷ هزار مایلی از خانه خود ندارند که ملوانان ما را در سواحل خودمان در خلیج فارس تحریک می‌کنند

مطالعات آمریکا
@NAmericaSt


⭕️ایران تهدید کند،از خودمان دفاع میکنیم.

مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا در مصاحبه با فاکس نیوز در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا از این پس، اظهارنظر اخیر دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری این کشور در خصوص شناورهای نظامی ایران، راهبرد رسمی نیروی دریایی آمریکا خواهد بود یا خیر، مدعی شد: رفتار ایرانی‌ها در روزهای اخیر تحریک‌آمیز و غیرحرفه‌ای بوده و پیام ما به ایران مبنی بر اینکه چنانچه تهدیدی برای رزم‌ناوهای آمریکایی باشد؛ حق دفاع از خود (!) را محفوظ می‌دانیم؛ واضح است.
وی همچنین مدعی شد از توئیت ترامپ علیه شناورهای ایرانی غافلگیر نشده و قرار نیست آمریکا از حق خود چشم‌پوشی کند.
اسپر همچنین در پاسخ به این سوال که آیا می‌توان انتظار داشت که در آینده در صورت وجود تهدید، به قایق‌های ایران شلیک شود؛ مدعی شد: وارد جزئیات دقیق تاکتیکی نمی‌شوم، اما ایرانی‌ها باید به خوبی هوشیار باشند که ما این رفتار را تحمل نمی‌کنیم. این رفتار غیرحرفه‌ای و تحریک‌آمیز است و کشتی‌های جنگی و ملوان‌های ما را به مخاطره می‌اندازد. پس آنها باید در هر جایی که فعالیت می‌کنند، از رزم‌ناوهای آمریکا دور بمانند.

مطالعات آمریکا
@NAmericaSt


💢رویارویی جدید ایران و آمریکا در خلیج فارس در بحبوحه شیوع کرونا

شیوع ویروس کرونا در ایران و آمریکا و بحران ناشی از آن ظاهرا تاثیری بر کاهش تنش‌های بین این دو کشور ندارد. در حالی که بخش اعظم جهان این روزها با بحران و دغدغه‌های ناشی از بیماری کووید-۱۹ دست به گریبانند و کمر همت به کنترل و نابودی آن بسته‌اند، واشنگتن و تهران همچنان برای یکدیگر خط و نشان می‌کشند.

بعد از تنش‌های دریایی هفته گذشته در آب‌های خلیج فارس میان قایق‌های تندروی سپاه و کشتی‌های آمریکایی، حالا دونالد ترامپ از صدور دستور شلیک و انهدام قایق‌های ایرانی سخن می‌گوید که بخواهند برای کشتی‌های آمریکا ایجاد مزاحمت کنند.

البته نباید این نکته را از نظر دور نگاه داشت که نیروهای دریایی آمریکا طبق دستور‌العمل کلاسیک خود، این حق را دارند قایق یا هر نیروی «مزاحم» دیگری را که بر اساس معیارهای آنها «مهاجم» تشخیص داده شود، نابود کنند و از این منظر شاید تهدید توییتری ترامپ را بیش از آنکه آن را یک فرمان اجرایی دید، باید نوعی نمایش قدرت سیاسی و رسانه‌ای تفسیر کرد.//کانال مسائل سیاسی ایران وجهان

این گزارش را بخوانید: https://bit.ly/3eJ9cUW
@NAmericaSt


✈️
رئیس انجمن بین المللی حمل و نقل هوایی (IATA ):

🔹️شرکت هواپیمایی آمریکن ایرلاینز تصمیم دارد با فروش فقط ۵۰ درصد از ظرفیت هر هواپیما و با رعایت فاصله گذاری فعالیت کند که توجیه اقتصادی ندارد.
🔹️هیچ یک از شرکت های هواپیمایی، با فروش ۵۰ درصد از ظرفیت هر هواپیما قادر به کسب درآمد نیستند.
🔹️با اجرای طرح فاصله گذاری در هواپیما، استفاده از سفرهای هوایی مخصوص افراد با توانایی مالی بالا خواهد بود.
🔹️پس از شیوع کرونا و بسته شدن مرزها، ترافیک هوایی در جهان بین ۸۰ تا ۹۰ درصد کاهش داشته است.
🔹️به دلیل کاهش ترافیک هوایی، خسارت وارده به صنعت حمل و نقل هوایی جهان در سال ۲۰۲۰، حدود ۳۱۵ میلیارد دلار برآورد می شود /جهان بین الملل

@NAmericaSt


مروری بر مهمترین حواشی دیشب.

▪️ دونالد ترامپ دوباره و این‌بار در نشست‌خبری روزانه‌اش گفت دستور داده قایق‌های تندروی سپاه را که به کشتی‌های آمریکایی در خلیج‌فارس نزدیک‌ می‌شوند، بزنند.

▫️او مدعی‌شد: «ما نمی‌خواهیم قایق‌های مسلح آن‌ها دور و بر قایق‌های ما باشند و خوش بگذرانند...

▫️در زمان اوباما این کار را بارها کردند، من‌که آمدم همین دستور را دادم دیگر چنین نکردند ولی حالا فهمیدم این‌کار را با شدت کم‌تری تکرار کرده‌اند.»

👈 دیروز عصر هم ترامپ همین دستور را توییت کرده‌بود و ابوالفضل شکارچی سخن‌گوی ارشد نیروهای مسلح کشورمان پاسخ‌داده‌بود: «آمریکا به‌جای قلدری بهتر است نظامیان‌‌اش را که کرونا گرفته‌اند، نجات دهد.»

▪️سخن‌گوی وزارت‌امورخارجی آمریکا، مورگان اورتگاس، خبر داده آمریکا به این‌اتهام که پرتاب ماهواره‌ نظامی ایران، زیرپا گذاشتن قطع‌نامه ۲۲۳۱آمریکا بوده، این ماجرا را به شورای‌امنیت می‌برد.

👈 در قطع‌نامه ۲۲۳۱که پنج‌سال پیش برای تایید برجام و تعلیق قطع‌نامه‌های تحریمی ایران صادر شد، از ایران درخواست‌ شده از توسعه برنامه موشک‌های بالستیک با توانایی بردن کلاهک هسته‌ای بپرهیزد اما این درخواست الزام حقوقی ندارد.

▪️دونالد ترامپ، دستور تعلیق ۶۰روزه دادن ویزای مهاجرت آمریکا به خارجی‌ها را که دیروز خبرش را داده‌بود، امضا کرد.

▫️او گفته این تعلیق ۶۰روزه که برای حمایت از آمریکایی‌ها بی‌کارشده در دوره کرونا است، شاید دوباره تمدید شود.

👈 هرکه در آمریکا ویزای مهاجرت یا کارت سبز بگیرد، حق کار هم پیدا می‌کند.
مسائل سیاسی ایران و جهان
@NAmericaSt


🔴سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:

🔶تحریم های ما علیه ایران به جنگ منجر نخواهد شد.

🔶به فشار حداکثری علیه ایران ادامه می دهیم.

مطالعات آمریکا
@NAmericaSt


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🟥 پاسخ رهبری و مردم به گستاخی های همیشگی ترامپ .

مطالعات آمریکا

@NAmericaSt


🔹کمیته ملی جمهوریخواهان آمریکا، بیشترین اعانات را در ماه مارس برای کارزار انتخاب مجدد دونالد ترامپ به ریاست جمهوری جلب کرده است. این در حالی است که ویروس کرونا میلیونها آمریکایی را از کار بیکار کرده و اقتصاد را به زانو در آورده است.

🔹میزان اعانات جمع آوری شده توسط ماشین انتخاباتی جمهوریخواهان بیسابقه است و نشان می دهد کارزار انتخاباتی حزب به رغم بحران اقتصادی در شرایط بسیار مناسبی قرار دارد.

🔹 مقررات قرنطینه و حفظ فاصله اجتماعی به معنای آن است که گردهمایی های انتخاباتی غیرممکن است. این امر هم آقای ترامپ و هم رقیب انتخاباتی اش جو بایدن را در مرحلهای حساس در کارزارهای انتخاباتی، از اجتماع هوادارانشان محروم کرده است.

@NAmericaSt


🇺🇸 نظرسنجی جدیدی که به‌صورت مشترک توسط دانشگاه هاروارد و مؤسسه افکارسنجی «هَریس» انجام شده نشان می‌دهد «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات با اختلاف ۸ درصدی از «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور کنونی این کشور برای به دست گرفتن زمام کاخ سفید در انتخابات نوامبر امسال پیش است.
به نوشته وبگاه «هیل»، طبق این نظرسنجی بایدن هم‌اکنون از حمایت ۵۴ درصد آراء آمریکایی‌های واجد شروط رأی دادن برخوردار است. ترامپ نیز با ۴۶ درصد آراء شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی، پشت سر بایدن قرار دارد.
🔹 هرچند سگ زرد برادر شغال است و آمدن یک دمکرات به جای جمهوری خواه چندان تفاوتی برای ما که تحولات دنیا را از دیدگاه ایرانی مینگریم، نمی کند اما از برخی جنبه های ملی شکست ترامپ خوشایند تر می نماید.
🔸اما از نظر شخصی چون تداوم حکومت تمامیت خواه ترامپ در سیاست داخلی و انزواطلبی درسیاست خارجی درکل به تضعیف بیشتر آمریکا منجر میشود به گونه ای که داد بسیاری از فرمانداران ایالات را هم درآورده و نیروی گریز از مرکز نسبت به واشنگتن را افزایش داده است ترجیح میدهم ترامپ پیروز انتخابات ۲۰۲۰ باشد.

🖋محمد وفاپور

@NAmericaSt


حملات القاعده در افغانستان و اهمیت "سیاست ترک آمریکا "


🔺القاعده همچنان در تلاش است تا اقتدار تضعیف شده خود را بازیابی کند. این در حالی است که شاخه های القاعده موسوم به خراسان و شبه جزیره هند ضربات جدی دیده اند.

🔸سایت های خبری ثبات و العماد وابسته به القاعده اعلام کردند تعداد عملیات های تروریستی شاخه های وابسته به القاعده در خراسان و شبه جزیره هند افزایش داشته است.
🔸براساس اینفوگرافی منتشر شده طی هفته گذشته شاخه گروه القاعده در خراسان 343 عملیات تروریستی داشته که طی آن صدها تن کشته و زخمی شدند. بنابر آمار هفتگی که در قالب اینفوگرافی منتشر گشته 88 عملیات تروریستی از سوی شاخه‌ القاعده در خراسان انجام شده که طی آن 200 نفر کشته شده اند.
🔸با توجه به گزارش های اعلام شده توسط القاعده تعداد عملیات های تروریستی در افغانستان و خسارت های ناشی از آن بسیار زیاد است ، این نشان می دهد که این گروه می خواهد تصویر ذهنی از یک فعالیت بزرگ در منطقه ارائه دهد ، که ممکن است در کل آن دو چیز بسیار مهم را نشان دهد:
🔸 اولین مورد آن تبلیغات رسانه ای است. رسانه های این گروه دارای اثربخشی مداوم در افغانستان هستند.
🔸دومین مهم برای القاعده این است که ، مطابق توافق نامه منعقد شده بین آمریکا و طالبان، آمریکا خروج از افغانستان را آغاز نموده است و القاعده در مقطع کنونی به دنبال ناامن کردن افغانستان است.
🔸برخی معتقدند بین ایجاد ناامنی توسط القاعده و جنگ روانی و رسانه ای آنان ارتباط محکمی در تاثیر گذاری بر روحیه نظامیان آمریکایی وجود دارد.
بنابر گزارش ها القاعده تنها به مناطق تحت نفوذ دولت افغانستان حمله می کند و با مناطق طالبان کاری ندارد.
👈این نشانی از ارتباطات‌ مستمر طالبان و القاعده است.
🔸اما دولت افغانستان نیز به شدت تلاش می کند تا مذاکرات با طالبان را گسترش دهد تا بتواند با آزادی اسرای خود دستاوردهای سیاسی خود را افزایش دهد. پس از امضای توافق نامه بین واشنگتن و طالبان در 29 فوریه 2020 خشونت ها از سوی طالبان متوقف شد اما پس از آنکه دولت افغانستان حاضر نشد فرماندهان ارشد طالبان را آزاد نماید القاعده و طالبان با شکست آتش بس عملیات های نظامی خود را ضد نیروهای امنیتی افغانستان آغاز کردند. از این رو دولت افغانستان به شدت تحت فشار روانی است.
🔸به خصوص اینکه مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا تهدید کرد در صورتی که دولت افغانستان مطابق توافقنامه خواسته های طالبان را عملیاتی نکند کمک های مالی از سوی واشنگتن کاهش پیدا می‌کند. از همین جا روشن می شود که دولت افغانستان در معادلات سیاسی نقش تاثیر گذاری ندارد.
🔸همچنین به نظر می رسد که واشنگتن در این بحران به "سیاست ترک افغانستان " متوسل شده است ، زیرا نخستین بار است که دولت رسمی افغانستان را در مقابل طالبان تنها می گذارد و سیاست جنگ با تروریسم را که از سال 2001 آن را دنبال می کرد را ترک می کند.
📌به نظر می رسد که القاعده با افزایش فعالیت های خود به دنبال قدرت دهی به طالبان می باشد. امکان دارد فعالیت های القاعده نشانگر معامله ضمنی است که القاعده قصد دارد برای اثبات تداوم وفاداری خود را با طالبان نشان دهد ، تا با این اقدامات بتواند تضمین های بیشتری را برای عدم خیانت و تسلیم در ازای کمک در کنترل کشور به عنوان یک عامل کمکی به نفع همه طرفین بدست آورد./سیاست

مطالعات آمریکا
@NAmericaSt


🔴دونالد ترامپ:


🔶سعی می کنیم از کاهش بهای نفت برای پر کردن ذخایر استراتژیکمان استفاده کنیم.

🔶به دنبال قرار دادن ۷۵ میلیون بشکه نفت در ذخایر استراتژیکمان هستیم.


@NAmericaSt


🚨 فوری

به گفته منابع خبری ، رهبر کره شمالی هم اکنون در بستر بیماری است و گویا مورد عمل جراحی قرار گرفته است .

مطالعات آمریکا

@NAmericaSt


🚨 فوری

هم اکنون قیمت نفت آمریکا به یک دلار سقوط کرد.

مطالعات آمریکا

@NAmericaSt


🔹ترامپ: اگر بایدن رئیس‌جمهور شود ایران و چین، آمریکا را مال خودشان می‌کنند

🔸ترامپ در پاسخ به سؤالی درباره انتخابات آمریکا گفت: اگر جو بایدن پیروز شود ایران، چین، کانادا و مکزیک آمریکا را مال خودشان می‌کنند. شما دیگر کشوری نخواهید داشت.

🔸وی مدعی شد که مایل است با ایران کار کند اما آنها به نظر می‌رسد منتظر دولت بعدی هستند. حدس می‌زنم که جان کری نمی‌خواهد که آنها الان توافق کنند!

🔹 ترامپ که در هفته گذشته به دلیل سیاست هایش با فرمانداران ایالت ها دچار مشکل شده است زیرا خواست ترامپ اجرای بدون قید و شرط دستورات دولت فدرال توسط دولت های ایالتی است، و این با خودمختاری ایالات در تضاد است.

@NAmericaSt


روان_شناسی_سیاسی

چرا ترامپ، ترسناک شده است؟

نیویورک تایمز درباره اضطراب سیاسی ترامپ و متحدانش نوشت:

🔻تردیدی نیست که نگرانی‌ها در مورد تبعات اقتصادی تمدید محدودیت‌ها و قرنطینه، واقعی است. اما جمهوریخواهان، بویژه ترامپ، در مورد انتخابات ماه نوامبر نیز نگران هستند. رییس جمهوری می‌داند که بخت وی بر اساس وضع اقتصادی دچار فراز و نشیب می‌شود. اگر او در مبارزات انتخابات ریاست جمهوری شکست بخورد، احتمالا جمهوریخواهان کنگره را نیز با خود به ورطه سقوط می‌کشد.

🔸این روزنامه افزود: اما به نظر می‌رسد که تلاش جمهوریخواهان برای بازگشایی اقتصادی دلیل دیگری هم دارد. کنگره برای مقابله با بحران مجبور است سیاست‌هایی را مدنظر قرار دهد که تحت هیچ شرایطی پذیرفتنی نیست. بسته ۲.۲ تریلیون دلاری برای مقابله با تبعات اقتصادی کرونا دو برابر «قانون احیای اقتصادی و سرمایه‌گذاری مجدد» است که سال ۲۰۰۹ تصویب شد. به طور قطع، کمک‌های بیشتری نیز تصویب خواهد شد و دموکرات‌ها در حال بررسی تریلیون‌ها دلار دیگر به عنوان بسته محرک اقتصادی هستند. در همین حال، بانک مرکزی آمریکا تریلیون‌ها دلار وام و اوراق قرضه ارائه می‌دهد تا بازارها را باثبات کرده و نرخ‌های بهره را پایین نگه دارد.

🔸ستون‌نویس نیویورک تایمز تصریح کرد: آمریکا در مدت تنها یک ماه جهش بزرگی به سوی نوعی سوسیال دموکراسی اضطراری کرده است. در صورتی که بحران اقتصادی و بهداشتی در سال جاری ادامه پیدا کند احتمال زیادی وجود دارد که آمریکایی‌ها بیش از پیش در این مسیر قرار بگیرند و این در حالی خواهد بود که کسب و کارها همچنان تعطیل می‌شوند و بیکاری افزایش می‌یابد و دولت فدرال تنها نهادی خواهد بود که می‌تواند تمام اقتصاد را سر پا نگه دارد.
این منطق که مردم عادی در دوره آسیب‌پذیری اقتصادی و اجتماعی به امنیت نیاز دارند، همان قدر که در زمان‌های عادی درست است در دوره بحران نیز صدق می‌کند. اگر چیزی مثل دولت سوسیال دموکرات در چنین شرایطی عملی باشد پس قطعا در دوره رشد بالای اقتصادی و بیکاری پایین نیز شدنی است. در حالی که برنی سندرز و الیزابت وارن ایده‌های ترقیخواهانه را وارد جریان اصلی سیاست در آمریکا کردند، ممکن است که رای‌دهندگان این امر را یک واقعیت اساسی تلقی کنند.

🔸بویی در ادامه یادداشت خود تاکید کرد: خطری که حزب جمهوریخواه را تهدید می‌کند این است که رای‌دهندگان رییس جمهوری را مقصر بیکاری و افزایش مرگ بیماران تلقی کنند. این یک ترس منطقی است زیرا ترامپ به رغم هشدارهایی که خارج از دولت به گوش می‌رسید، با صدای بلند تهدید بیماری و بیکاری را رد کرد. از همین رو، خطر ایدئولوژیکی که وجود دارد این است که همان پروژه ایدئولوژیکی که با رونالد ریگان، دولت را در دست گرفت و با ترامپ در مسیر پیروزی قرار گرفت، تضعیف می‌شود.

🔸جمهوریخواهان این موضوع را به طور علنی بیان نمی‌کنند اما در آستانه تصویب اولین بسته کمکی مقابله با کرونا تلاش کردند تا سخاوتمندانه‌ترین بخش آن را نابود کنند، یعنی افزایش پوشش بیمه بیکاری را. چرا؟ «ریک اسکات» سناتور جمهوریخواه ایالت فلوریدا در صحن سنا در این باره گفت: لحظه‌ای که به سر کار برمی‌گردیم، نمی‌توانیم برای مردم انگیزه‌ای ایجاد کنیم تا بگویند «جای بهتری می‌توانم کار کنم». به عبارت بهتر، ما نمی‌توانیم به مردم کمک کنیم تا چانه‌زنی موثرتری برای دستمزدهای بهتر داشته باشند. چه بحرانی وجود داشته باشد و چه وجود نداشته باشد، ما باید طبقه کارگر را منضبط کنیم.
تضمینی وجود ندارد که آمریکایی‌هایی با کمک‌های بیشتری از سوی دولت فدرال در مقابل همه‌گیری بیماری یا فروپاشی اقتصادی پاسخ دهند اما در هر حال، چنین احتمالی هم کم نیست. رکودهای پی‌درپی اواخر قرن نوزدهم نظم اجتماعی را مختل و فضا را برای رادیکالیسم سیاسی باز کرد. «رکود بزرگ» و «رکود پاندمیک» (همه‌گیری جهانی بیماری) هم ممکن است همین نتیجه را داشته باشد.

🔸نیویورک تایمز در مورد تاثیر کرونا بر دیدگاه ریگان مبنی بر «دولت کوچک» و افزایش دخالت‌های دولت ترامپ در پرونده همه‌گیری این ویروس نوشت: جمهوریخواهان و محافظه‌کاران در تلاش برای کوچک کردن دولت، کشور را در مقابل یک بیماری مرگبار آسیب‌پذیر کرده و پروژه ریگان را تضعیف و مخالفان را قوی‌تر کردند.
این اتفاق در شرایطی رخ می‌دهد که یکی از ترقیخواه‌ترین نسل‌های تاریخ در حال پیدا کردن جایگاه خود در سیاست آمریکاست؛ نسلی که دیدگاه‌هایش بر اساس دو دهه جنگ و بحران اقتصادی شکل گرفته است.
بویی در پایان یادداشت خود یادآوری کرد: البته هنوز هیچ چیزی قطعی نیست و باید اتفاقات بیشتری رخ دهد. اما در حال حاضر، به نظر می‌رسد که در حیات آمریکا یک جنبش ارتجاعی در حال از هم گسیختن است و یک جنبش دیگر با بینشی بسیار متفاوت در حال شکل گرفتن است.ایرنا

کانال مطالعات آمریکا
@NAmericaSt


Репост из: سیاسیون_مطالعات خاورمیانه
با سلام

دوستانی که تمایل دارند ادمین کانال ( مطالعات آمریکای جنوبی ) باشند

به آیدی زیر پیام دهند

@Mhmdhsn26


♦️ در میان گزینه‌های که جو بایدن برای معاون اولی خود در اختیار دارد، الیزابت وارن، محتمل‌ترین گزینه خواهد بود. در حالی که بایدن گزینه‌های دیگری (کامیلا هریس یا تولسی گابارد) را نیز در اختیار دارد، اما شانس وارن برای ورود به دفتر بیضی شکل کاخ سفید بیشتر خواهد بود.

🔺 البته این احتمال هست که ازدیگر رقبای خود در حزب دموکرات به عنوان گزینه وزارت امور خارجه استفاده کند که شانس پیت بودجیج و ایمی کلوبشار از دیگران بیشتر است.

@NAmericaSt


Репост из: سیاسیون_مطالعات خاورمیانه
با سلام

دوستانی که تمایل دارند ادمین هر کدام از ۲۰ کانال سیاسی ما باشند

به آیدی زیر پیام دهند

@Mhmdhsn26


Репост из: سیاسیون_مطالعات خاورمیانه
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
مجموعه کانال های علوم سیاسی


مطالعات خاورمیانه
@MiddleEastST

مطالعات آفریقا
@AfricSt

مطالعات آسیای مرکزی
@MiddleAsiaSt

مطالعات ایران
@MIranSt

مطالعات آمریکا
@NAmericaSt

مطالعات اروپا
@EuropaSt

مطالعات جنگ هیبریدی
@HybridWarSt

دیپلماسی تسلیحات
@ArmsControlSt

روابط بین الملل
@InternationalRelationshipSt

اندیشه سیاسی در اسلام
@PoliticalIslamiSt

اندیشه سیاسی در غرب
@PoliticalTheorySt

اقتصاد سیاسی
@PoliticalEconomySt

مناظره مجازی
@DebateSt


⭕️«نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان این کشور با متناقض خواندن دستورالعمل‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده درباره مقابله با ویروس کرونا، خواستار انجام تست‌های بیشتر شد.

🔺به نوشته رویترز، پلوسی در بیانیه‌ای گفت: «اسناد مبهم و متناقض کاخ سفید هیچ فایده‌ای برای جبران بی‌توجهی رئیس‌جمهور [ترامپ] به توصیه‌های دانشمندان و عدم توزیع تست‌های سریع ندارد».

🔺در پی افزایش چند صد هزار نفری شمار مبتلایان ویروس کرونا در آمریکا طی چند هفته اخیر، «جاستین ترودو» نخست‌وزیر کانادا نیز از تداوم محدودیت‌های مرزی این کشور با ایالات متحده خبر داد.

🔺به نوشته رویترز، ترودو شامگاه پنجشنبه در نشست خبری گفته بود: «همانطور که به جلو می‌رویم، توجه ویژه‌ای به روابط [آمریکا و کانادا] خواهد شد. اما همزمان می‌دانیم که مدت قابل توجهی نیاز است تا بخواهیم درباره رفع محدودیت‌ها صحبت کنیم».

🔺واشنگتن و اتاوا ماه قبل توافق کردند که مسافرت‌های غیر ضروری در مرز را به شدت کاهش دهند اما تبادلات تجاری ادامه داشته باشد. بر اساس آمار اعلامی دولتی در آمریکا تا کنون بیش از ۶۷۸ هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا شده و نزدیک به ۳۵ هزار نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

@NAmericaSt

Показано 20 последних публикаций.

590

подписчиков
Статистика канала