علوم سیاسی دانشگاه آیت الله بروجردی. ..


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


@politicscience_abru
.......
ارتباط با اددمین:
@bravestudent

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: اتحادیه علوم سیاسی
بیانیه اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران در واکنش به اعتراضات اخیر و بازداشت دانشجویان علوم سیاسی و دیگر رشته ها :

بسمه تعالی

دانشگاه باید ملجا و پناهگاه نخبگان باشد و سعی شود در بدترین شرایط ممکن نیز با تکیه بر خرد، دعوت مردم بر علم آموزی، احترام به عقاید متفاوت و ایمان به بحث و گفتگو راه را برای پیشرفت علمی کشور و ارتقای جامعه مدنی هموار نماید.

حوادث اخیر در کشور ما بار دیگر نشان داد که متاسفانه به مطالبات بخش بزرگی از جامعه ما نه تنها توجهی نمی شود، بلکه با عناوین مختلف به آنان برچسب زده شده و اعتراض آنها به حاشیه رانده می شوند. جای بسی تاسف است که برخی مسئولین از فنون سیاست ورزی فقط سرپوش گذاشتن بر روی مسائل را آموخته اند و احترام به رای و نظر مردم و فراهم آوردن شرایطی برای گفتگو را به فراموشی مطلق سپرده اند.
در این میان بازداشت دانشجویان فعال در دانشگاه های مختلف کشور در شرایطی که انتظار می رود حکومت برای تامین آرامش و امنیت شهروندان به تنش زدایی دست بزند، اقدامی نابخردانه بود که بیم می رود موجب افزودن شعله اعتراضاتی شود که هیزم آن گلایه های مردمی است که به برخی ناکارآمدی ها و مشکلات اقتصادی و اجتماعی اعتراض دارند.
بازداشت دانشجویان نه تنها هیچ گونه توجیهی ندارد بلکه با توجه به نامشخص بودن محل نگه داری آنها و همچنین عدم مشخص بودن عنوان اتهامی شان به شدت محکوم است.

لذا به همین منظور اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علوم سیاسی از رئیس جمهور محترم، وزرای محترم علوم و اطلاعات و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی مجدانه می خواهد تا ضمن فراهم آوردن شرایطی هر چه سریع تر برای آزادی عموم این دانشجویان تلاش نمایند.
بی شک آزادی تمام و کمال این جوانان علاقه مند به این کشور می تواند بر مشروعیت و قانون مندی نظام جمهوری اسلامی بیفزاید و آب سردی بر آتش بحران های اخیر باشد و اثبات نماید که دولت بر آنچه منشور حقوق شهروندی می نامد وفادار است. انشالله

اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علوم سیاسی
۱۵ دی ماه ۱۳۹۶
@Politic_union


اطلاعیه📄
موقعش رسید...🙁
............👇
مسابقه رو میگم بخاطر حضور فعال دوستان در مسابقه قبلی😉 تصمیم گرفتیم یک مسابقه جذاب تر داشته باشیم .،
تحلیل سیاسی :موضوع(موقعیت ایران در منطقه غرب آسیا )البته عجله نکنید چون زمان مسابقه تا ترم آینده هست وشما دوستان میتوانید یک تحلیل خوب وعلمی بنویسید✍"تحلیل محدودیت 📝صفحه ندارد ،مطالب نظر خود دانشجو باید باشد لطفا کپی نفرماييد "این مسابقه فقط جهت محک دوستان واستعداد یابی در این زمینه است.
...بهترین تحلیل ها در شورای داوران انتخاب وبین آنها مسابقه ای دیگه طراحی شده که ادامه آن رو درترم آینده میبینید....
منتظر حضور فعال تر شما ...
🙏
@politicscince_abru


✨بنام او که نامش آرام بخش دلهاست✨

✍📚درد دل یک دبیر انجمن علمی علوم سیاسی وشاید هم کمی انتقاد👊..... . ....🙄
قصه از آنجا شروع شد که اطلاعیه ثبتنام انجمن را دیدیم ،کنجکاو شدم بعد از کمی پرس جو واگاهی از کار انجمن من هم مثل بقیه ثبتنام کردم استرس داشتم با خودم میگفتم لابد مثل بقیه دانشگاه ها کلی برنامه جذاب وایده بدستمان میرسد تا اجرا کنیم....😊
چه شروع جذابی داشت بحث انتخاب دبیر و پیگیری زیاد دوستان استرس مرا بیشتر میکرد ....ائتلاف👌...جالب بود ائتلاف کردیم من دبیر شدم ...جلسه گرفتیم صحبت کردیم، شروع طوفانی وسیر انتقادات نسبت به همدیگر وکار انجمن باعث جذاب تر شدن والبته کمی دلخستگی من شد......
اما قسمت جذاب آن اجرای برنامه های رنگارنگ بود که نیازمند همکاری بیشتر بچه ها و کادر اجرایی قوی والبته(حمایت دوستان)بود،
ولی😕این حمایت فقط برای همان روزهای اول بود هرچه اطلاعیه زدیم ،چهره به چهره با دوستان صحبت کردیم ،وگاهی هم التماس کردیم چیزی عایدمان نشد ......
این ها را نگفتم که رفع تقصیر کنم از اعضای انجمن که خودمان خوب میدانیم چه کردیم ،👇ولی سوال اینجاست چرا چرا واقعا یک دانشجوی علوم سیاسی اینقدر آرام وبدون دغدغه وبی توجه نسبت به دنیای اطرافش است? مگرحضرت آقا نمیگوید مطالبه گری حق دانشجو هست خاصه اینکه دانشجوی علوم سیاسی باشی ،چطور میتوانیم ازاین جامعه کوچک بگذریم ولی فردا ادعای درست کردن جامعه آرمانی را داشته باشیم ودنبال مدینه فاضله....تازمانی که ریشه درست آبیاری نشود بالای درخت ثمری نمیدهد ......وقتی ازحق خودمان دردانشگاه به این راحتی بگذریم چطور انتظار داریم در جاهای دیگر(بچه های بالا😉)حقمان را نخورند...کسی که درجایی فعال نباشد حق انتقاد را ندارد:کمی فکر کنیم حالا که گذشت ولی چرا اینقدر آرام وبا متانت ازکنار چیزهایی که حقمان است میگذریم ...از دانشگاه بخواهید از انجمن بخواهید از استاد بخواهید چیزهایی که درشان یک دانشجوی علوم سیاسی است،کار سختی نیست فکر کردن به این مطالب بخصوص برای دوستانی که انگار موتور فعالیتشان نسبت به تغییر فصل ها واکنش نشان میدهد و سرعتشان کم و زیاد میشود ...امیدوارم که این همه فعالیت شما والبته اعضای محترم انجمن واستاید فعالمان را خسته نکند وکمی به خودمان استراحت دهیم این همه جنب وجوش برای سلامتی ضرر دارد (دکتر سلام)😊

با تشکر عبدالهی دبیر انجمن علمی علوم سیاسی🙏(سابق)
@politicscience_abru




✨✨✨
به اطلاع دوستان عزيز میرسانیم ،زمان شرکت در مسابقه اطلاعات سیاسی تا آخر این هفته (96/9/6)تمدید شد
برای شرکت درمسابقه شما میتوانید پاسخ های خود رابه آیدی زیر ارسال کنید.👇
@bravestudent

منتظر مسابقه بعدی ما باشید😊
یک مسابقه جذاب تحلیل سیاسی،برای اونایی که میخوان خودشون رو تو این عرصه محک بزنند...
این تازه اولشه.....👌😉
✨✨✨
فایل پی دی اف مسابقه در زیر👇 این پست آپلود میشه
به امید موفقیت😁


Репост из: انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه تهران
فایل سخنرانی اساتید محترم: دکتر معینی و دکتر قادری در مراسم صد و هجدهمین سالگرد تاسیس مدرسه علوم سیاسی در دانشگاه تهران.

@utpsaa


Репост из: اتحادیه علوم سیاسی
استاد مشاور اتحادیه علمی دانشجویی علوم سیاسی کشور: رشته علوم سیاسی جایگاه مناسبی در ایران ندارد

استاد مشاور اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی کشور گفت: رشته علوم سیاسی با وجود تمام خدماتی که برای دولت و حکومت در تاریخ معاصر انجام داده است، جایگاه مناسبی در ایران ندارد.

دکتر روح الله اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا- منطقه خراسان، در حاشیه در نشست "چشم انداز مدرسه علوم سیاسی" در دانشگاه فردوسی مشهد که به مناسبت یکصد و هجدهمین سالگرد تاسیس مدرسه علوم سیاسی به صورت همزمان در 8 دانشگاه دیگر کشور برگزار شد، اظهار کرد: با همه خدماتی که رشته علوم سیاسی برای دولت و حکومت در تاریخ معاصر انجام داده است، اکنون در کشور جایگاه مناسبی ندارد و نیاز است که سیر تاریخی، مبنا، دوره ها، مکاتب، تعامل با حکومت ها، دستاوردها و ارتباط این رشته با بیرون مورد بررسی قرار گیرد.

وی بیان کرد: انجمن‌های علمی فعالیت کارآمدی در چند ساله اخیر داشته اند و نیاز بود که در کشور با یکدیگر ارتباط برقرار کنند که بتوانند موضوعات را در سطح ملی و بین المللی با اجماع نظر انجمن‌های علمی در دانشگاه ها دنبال کنند.

عضو هیأت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه انجمن های علمی فضای کارآمد، تخصصی و علمی هستند که دانشجویان می‏توانند در آن‌ها فعالیت‌های نظری و عملی انجام دهند، خاطرنشان کرد: پیگیری کمبودهای آموزشی و پژوهشی که در قالب رسمی و ساختار آکادمیک قابل پیگیری نیست، انتشار نشریه‌های تخصصی، تجربه اردو و سفرهای علمی و تجربه کارجمعی و گروهی از جمله فعالیت هایی است که دانشجویان در انجمن های علمی آموزش خواهند دید.

وی تاکید کرد: امسال با ابتکار اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی در کشور و به مناسبت تاسیس مدرسه علوم سیاسی نشستی سراسری در دانشگاه های کشور جهت نقد و بررسی وضعیت علوم سیاسی در ایران برگزار شد.

استاد مشاور اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علوم سیاسی کشور،برگزاری نشست کشوری در صد و هجدهمین سالگرد تاسیس مدرسه علوم سیاسی را از جمله اقدامات اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علوم سیاسی دانست و اظهار کرد: با مشارکت انجمن های علمی دانشگاه های فردوسی، تربیت مدرس، تهران، بوعلی همدان، باهنر کرمان، یاسوج، تربت حیدریه، بیرجند و بروجرد روز سه شنبه 28 آذر به صورت همزمان نشست چشم انداز علوم سیاسی برگزار شد که در آن وضعیت علوم سیاسی از منظر تاسیس و تداوم و مشکلات حال حاضر آن مورد بررسی قرار گرفت.

اسلامی با اشاره به اهمیت مدرسه علوم سیاسی به عنوان اولین دانشگاه علوم انسانی در ایران، خاطرنشان کرد: این مدرسه وظیفه تربیت کارگزاران حکومتی برای دولت را به عهده داشته است و نسل مشروطه خواه و کارگزاران بزرگی همچون پیرنیا، فروغی، مصدق، سیاسی، دهخدا و ... که ایران جدید را پایه گذاری کردند، به همین مدرسه مرتبط بوده اند.

وی، برگزاری مدرسه زمستانی علوم سیاسی، مسابقات کشوری مدرسه علوم سیاسی در تابستان 1397، انتشار نشریه پولتیک به صاحب امتیازی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علوم سیاسی و همچنین اقدام برای نامگذاری سالروز تاسیس مدرسه علوم سیاسی به عنوان روز علوم سیاسی را از دیگر فعالیت های اتحادیه انجمن های علوم سیاسی کشور عنوان کرد.
@politic_union


۱۱۸مین سالگرد
@politicscience_abru


Репост из: اتحادیه علوم سیاسی
ویژه برنامه های اتحادیه علوم سیاسی بمناسبت یکصدوهجدهمین سالگرد تاسیس مدرسه علوم سیاسی در ایران به همت انجمن های علمی علوم سیاسی 🇮🇷

▪️ انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه تربت حیدریه
👤با سخنرانی: دکتر مهدی بشارت و دکتر محمدجواد انصاری
⏰شنبه ۲۵ آذر،ساعت ۱۷ الی ۱۹
🏫سالن آمفی تئاتر

▪️انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه بیرجند
👤با سخنرانی دکتر احمد بخشی، دکتر حسین فرزانه پور، آقای پیمان زنگنه و آقای مسلم خسروی زارگز
⏰یکشنبه ۲۶ آذر،ساعت ۹:۴۵
🏫 دانشکده ادبیات و علوم انسانی،سالن علامه فرزان

▪️ انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه آیت الله بروجردی
👤با سخنرانی: دکتر ناصر پورحسن
⏰دوشنبه ۲۷ آذر،ساعت ۱۰
🏫سالن همایش دانشکده فنی

▪️ انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه تهران با مشارکت انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس
👤 با سخنرانی: دکتر حاتم قادری و دکتر جهانگیر معینی علمداری
⏰سه شنبه ۲۸ آذر،ساعت ۱۴
🏫آمفی تئاتر دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران

▪️انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد با مشارکت کارگروه علوم سیاسی جهاد دانشگاهی مشهد و انجمن علوم سیاسی ایران(شعبه خراسان)
👤سخنران: دکتر سید محمدعلی تقوی
⏰سه شنبه ۲۸ آذر،ساعت ۱۰
🏫دانشگاه فردوسی، پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی

🔴 برنامه های انجمن های علمی علوم سیاسی سایر دانشگاه ها متعاقبا اعلام خواهد شد

@politic_unio
@utpsaa
@politicalfum
@politicscience_abru
@anjomanoloomsiyasibirjand
@politicals


انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه آیت الله بروجردی برگزار میکند:
معرفی رشته علوم سیاسی
بزرگداشت روز #علوم_سیاسی
تجلیل وقدر دانی از دانشجویان برتر
منتظر حضور گرمتان هستیم
@politicscience_abru


Репост из: اتحادیه علوم سیاسی
آشنایی با نخستین مدرسه علوم سیاسی در ایران

مدرسه علوم سیاسی به منظور تعلیم علم سیاست به فرمان مظفرالدین شاه قاجار و در زمان وزارت خارجه میرزا نصرالله خان مشیرالدوله در نیمه شعبان ۱۳۱۷ قمری برابر با ۲۸ آذر ۱۲۷۸ خورشیدی در تهران افتتاح شد.
نخستین مدیر این مدرسه میرزا حسن خان مشیرالملک ( ملقب به مشیرالدوله و پیرنیا) بود و پس از او کسانی چون عبدالکریم‌خان محقق‌الدوله، میرزا حسین‌خان مؤتمن‌الملک، محمدحسین خان ذکاءالملک فروغی، محمدعلی فروغی، دکتر ولی‌الله خان نصر، دکتر علی پرتو اعظم (حکیم اعظم)، عبدالحسین شیبانی (وحیدالملک) و علی‌اکبر دهخدا مدیریت مدرسه را به عهده داشتند.
فارغ‌التحصیلان این مدرسه در وزارت امور خارجه استخدام می‌شدند و بعد‌ها به مقامات عالیه سیاسی می رسیدند.
اولین گروه دانشجویان مدرسه علوم سیاسی در سال ۱۲۸۲ خورشیدی فارغ‌التحصیل شدند و همراه وزیر خارجه و رئیس مدرسه نزد مظفرالدین شاه معرفی شدند و به عنوان وابسته دوم در کنسلوگری های ایران در خارج از کشور مشغول خدمت گردیدند.

@politic_union


تاسیس کانون رسانه ای #شهید_آوینی

رو رسما همونطور که تو دانشگاه اعلام
شد اینجاهم برای دوستان خودم منعکس میکنم و همچنین تبریک میگم به همه دانشجویان دانشگاه آیت ا...بروجردی بابت موافقت دفتر نهاد رهبری با چارت فعالیت های این کانون...امیدواریم که با کمک بچه های متخصص دانشگاه تو بخشای هنرهای نمایشی و سمعی بصری( که شامل اکران و برسی فیلمو مستند و تهیه گزارش های آزاد دانشجویی و تهیه و تولید مستند و برنامه های رادیویی میشود)بتونیم قدم های مثبتی رو در جبهه فرهنگی دانشجویی و ان شاالله بعدها در سطوح برتر برداریم.

من بعد برنامه های #کانون_رسانه_ای_شهید_آوینی از طریق تبلیغات در دانشگاه و همچنین
از طریق پیج اینستاگرام وکانال تلگرام کانون اعلام خواهد شد
.
دبیر کانون رسانه ای شهید آوینی
@avinimedia_official


بیانیه منتشر شده از طرف سلف(بخش خصوصی)دانشگاه
@politicscience_abru


Репост из: اتحادیه علوم سیاسی
📢 فراخوان انتشار نخستین شماره فصلنامه اتحادیه علوم سیاسی

🗞 فصلنامه سراسری اتحادیه انجمن های علمی-دانشجویی علوم سیاسی ایران در راستای انتشار نخستین شماره خود از پژوهشگران و دانشجویان علوم سیاسی دعوت می کند مطالب علمی خود را با محوریت #روابط_بین_الملل ، #آموزشی و #اندیشه_سیاسی حداکثر تا تاریخ ۳۰ آبان ماه ۱۳۹۶ به رایانامه اتحادیه که در ذیل آمده است،ارسال نمایند.

🌎 بخش #روابط_بین_الملل با تاکید بر خاورمیانه،اروپا و آمریکا :
- رفراندوم کردستان عراق و تاثیر آن بر مناسبات منطقه ای
-مناسبات ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس(با تاکید بر عربستان،ایران و قطر)
- نقش قدرت های منطقه ای در حل بحران سوریه
- آینده داعش در عراق و شام
- افول احزاب چپ در انتخابات پارلمانی آلمان،اتریش و فرانسه
- چشم انداز روابط ایران و کشورهای اروپایی در پسابرجام
- خروج انگلستان از اتحادیه اروپا
- آمریکا و بحران موشکی کره شمالی
- ترامپ و مواجهه با توافق هسته ای ایران
- چالش های سیاست خارجی دولت ترامپ
-چشم انداز روابط چین و روسیه در دوره ترامپ

📚 بخش #اندیشه_سیاسی با محوریت هابز و آیزیا برلین :
-قرائت اشمیت درباره هابز
-تربیت سیاسی از دیدگاه هابز
- آیا هابز بنیان گذار لیبرالیسم است ؟
- آیزیا برلین و نقد سوسیالیسم
- شیوه مقاله نویسی آیزیا برلین
- هابز و برلین چه نسبتی با امروز و ما دارند؟

📝 بخش #آموزشی :
- آینده پژوهی رشته علوم سیاسی
- چالش های رشته علوم سیاسی در ایران
- آسیب شناسی علوم سیاسی در ایران
- جایگاه رشته علوم سیاسی در مقایسه با سایر رشته های علوم انسانی
- دروس علوم سیاسی در ایران تا چه میزان کاربردی هستند؟

🎬 بخش #فیلم و #کتاب :
- معرفی یا نقد کتاب های جدیدالانتشار در زمینه علم سیاست
- معرفی یا نقد فیلم ها و سریال های تلویزیونی که به سیاست مربوط می شوند

✍ مقالات و یادداشت ها حداقل ۱۵۰۰ و حداکثر می توانند ۲۵۰۰ کلمه باشند.

👤 مطالب ارسال شده باید دارای نام و نام خانوادگی نویسنده،رشته و مقطع تحصیلی و دانشگاه محل تحصیل/فارغ التحصیلی باشند.

✉️ علاقه مندان می توانند مطالب خود را به رایانامه زیر ارسال کنند
politic.union@gmail.com

اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران 🇮🇷
@politic_union


Репост из: دیالکتیک و نقد
Telegram.me/naghd7f

‍ ❗️❗️اطلاعیه❗️❗️

📣 از تمامی علاقه مندان به حوزه سینما و نقد فیلم دعوت میشود که برای به وقوع رساندن یک اتفاق نو و ایجاد سلسله جلسات اکران و نقد فیلم های شاخص سینما همراه و همگام با ما به پیش بیایند.
باهمکاری موسسه " کوچه فیلم"

🎥#سینما
🎞#نقد_فیلم




⚪️ماهیت رشته علوم سیاسی

🎲آنچه مردم به نام سیاست و مسائل سیاسی می‌شناسند با سیاست به مفهومی كه در رشته علوم سیاسی مطرح است، تفاوت بسیار دارد و دانشجویان موفق این رشته نیز نه یك سیاستمدار بلكه یك سیاست‌شناس خواهند شد. علوم سیاسی به عنوان یك رشته دانشگاهی با علوم سیاسی به عنوان بحث‌های تخصصی در مورد مسائل سیاسی تفاوت دارد.
علوم سیاسی به عنوان یك رشته دانشگاهی به بررسی اندیشه‌ها و نظریه‌های سیاسی و كاركرد آنها در عرصه جامعه می‌پردازد و به عبارت دیگر رشته علوم سیاسی یعنی ارائه یكسری نظریه‌ها و یا یكسری ابزارها و راهكارهایی كه بر اساس آنها هر جامعه شرایط و مشكلات حال را بررسی كرده و از پیش پا بر می‌دارد و برای حركتها و اقدامات بعدی یعنی ترسیم فضا برای مسیر آینده برنامه‌ریزی می‌كند و همچنین از تجارب و دستاوردهای بشر كه در طول تاریخ در عرصه اجتماع به دست آورده است، بهره‌ می‌برد. پس می‌توان گفت كه علوم سیاسی در عین این كه به حال نگاه كرده و برای آینده برنامه‌ریزی می‌كند، ریشه‌اش در گذشته می‌باشد.
@politicscience_abru






Репост из: محسن خلیلی
ظلم در جهان، از ظلم به کلمه آغاز می‌شود.
این گفته‌ی کنفوسیوس، اگر معیار سخن‌گفتن و سنجه‌ی نوشتن باشد، بنابراین، از این پس، بایست «بسیار» کمتر سخن گفت و نوشت. چهار جلد کتاب بسیارخواندنیِ ریچارد پل و لیندا الدر، به ما کمک می‌دهند به واژه (که مقدس است) ستم روا نداریم و سنجیده بنویسیم و سنجیده سخن بگوییم. ازدیگرسو، فایده‌ی دیگرِ چهار جلد کتابِ پُل و اِلدر، این است‌که سنجه‌هایی را به‌دست می‌آوریم تا با کمک آن‌ها، فریبِ نوشته‌ها و سخنان دیگران را نخوریم؛ چه کرسی‌نشین باشند همچون آموزگاران و روشن‌فکران و استادان دانشگاه، چه منبرنشین باشند همچون روحانیان و واعظان و مداحان، و چه مسندنشین باشند همانندِ رهبران احزاب سیاسی و سیاستمداران و زمامداران.👇👇👇

Показано 20 последних публикаций.

80

подписчиков
Статистика канала