دیده‌بان میراث فرهنگی ایران


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


با فرستادن خبر از جای جای ایران به «دیده‌بان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری» کارشناسان، مسؤولان، فعالان و خبرنگاران را در جریان اوضاع این حوزه‌ها و سازمان متولی آن قرار دهید:
@masoudaji

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: انجمن چهارباغ
https://telegram.me/anjoman4bagh
🔴🔴 گزارش ویژه #خبرگزاری_ایرنا درباره وضعیت اثر تاریخی #مسجد_وحوض_معجردار را با عنوان «مسجد کهن معجردار مشهد، در آستانه محو از تاریخ»در آدرس زیر بخوانید🔴🔴 👇
http://www.irna.ir/fa/News/82790626
#خبر


Репост из: سر به هوا باش
قدردانی برگزارکننده بازار مکاره لباس و سالن زیبایی از مدیریت کاخ نیاوران @sarbehavabash


واکنش به احتمال تغییر مدیرکل میراث خراسان رضوی | مکرمی‌فر تا پایان هفته در مراسم رسمی معارفه می‌شود

مکرمی‌فر مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی تا آخر هفته توسط علی اصغر مونسان یا دانیالی معاونت توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی در مراسمی رسمی معارفه می‌شود.

https://goo.gl/qYgwLq


Репост из: ایران بوم
درخواست دانشجویان باستان‌شناسی دانشگاه تهران از سازمان میراث فرهنگی: از مخدوش‌کنندگان سردر دانشگاه شکایت کنید/ وارد کردن خرابی بر این اثر ثبت‌شده ملی جرم است و مرتکب آن باید مجازات شود
bit.ly/2FdKKtp


بخشی از سینما ایران تخریب شد

سید مصطفی حسینی؛مدیر امور سینمایی حوزه هنری اصفهان:

⛔️⛔️ سینما ایران به دستور مقام معظم رهبری باید به حوزه هنری واگذار می شد، اما این سینما به نهاد دیگری واگذار شده است و در حال حاضر نماینده این نهاد که خود را نماینده ای از بانک دی معرفی می کند در حال تخریب سینما است.

⛔️⛔️ مکاتباتی با این دوستان مبنی بر تخریب نشدن سینما داشتیم، ولی امروز دست به تخریب بخش هایی از سینما زدند.

⛔️⛔️ البته این امر جای تاسف دارد چرا که در حال حاضر با کمبود فضای فرهنگی در شهر مواجه هستیم و باید به جای تبدیل کردن سینما به پاساژ، کاربری فرهنگی سینما حفظ شود. هم چنین با توجه به اینکه این سینما پس از دستور مقام معظم رهبری در خصوص حفظ آن، از سوی بنیاد شهید به بانک دی واگذار شده این قرارداد غیرقانونی است.

⛔️⛔️ در حال حاضر قسمت فوقانی سقف سینما تخریب شده است، اما واقعا جای سوال دارد که چرا این سینما به حوزه هنری باز نمی گردد تا با کمک شهرداری کمبود فضای فرهنگی اصفهان را با همین اندک فضاهای موجود جبران کنیم.

http://isfahan.isna.ir/default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=69342

@Esfahan_ISNA


👆
5- متأسفانه در طول فرآیند دادرسی مطلع شدیم که توافقنامه‏ ای عجیب به منظور تلاش برای خروج این بنا از فهرست ابنیه میراثی با حضور شخص مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی و شهرداری منطقه ثامن تنظیم شده است و عملاً وفق این توافقنامه، اداره کل میراث فرهنگی که وظیفه پاسداری فیزیکی و حفاظت حقوقی از بنا را داشته است از ادامه پیگیری حقوقی و اطلاع‏رسانی برای حمایت نهادهای مدنی سرباز زده است. گذشته از این‏که عقد این تفاهم‏نامه کاملاً غیرقانونی بوده و مورد سؤال و حیرت بدنه مدیریتی و کارشناسی سازمان و همچنین نهادهای صنفی-تخصصی قرار گرفته است، تأثیر غیرمستقیم آن در فرایند دادرسی، یعنی حذف مدعی العموم، عملاً امکان صدور این حکم نادرست را فراهم کرده است.
6- مستحضرید طرح نوسازی بافت پیرامون حرم مطهر رضوی در مرحله بازنگری است و طبق مصوبه شورایعالی معماری و شهرسازی کشور که با چاپ در روزنامه رسمی نیز قطعی و لازم‏الاجرا شده است، طرح قبلی لغو کامل گردیده و بر توقف ادامه هرگونه تخریب تأکید شده است.
شایان ذکر است، طبق استعلام به‏عمل آمده توسط اداره کل راه و شهرسازی از مشاور بازنگری طرح، عملاً ابنیه مسجد و حوض معجردار در طرح حفظ و راستگرد پیشنهادی طرح قبل، به‏دلیل عدم ضرورت کارکردی، حذف شده است.
در پایان ضمن تجدید احترام و با توجه به جایگاه ارزشمند و عالی آن مقام محترم در حفاظت از میراث فرهنگی این منطقه و ذکر این مطلب که انجمن‌های صنفی و سمنهای مردمی در چارچوب قوانین نظام جمهوری اسلامی، تلاش خود را برای جلوگیری از تخریب این مجموعه کرده و خواهند کرد و در صورت لزوم آمادگی برای ارائه خدمات کارشناسی و پیگیری حقوقی در مراجع متناظر را دارند، خواهشمند است ضمن بررسی دلایل اهمال‏کاری مدیریت میراث فرهنگی استان خراسان رضوی با ورود به پرونده به عنوان مقام عالی دولت در استان از اجرای حکم که فرآیند تخریب بنا را به فوریت مهیا می‏نماید به نحو مقتضی جلوگیری نمایید و کمک نمایید تا این بنای ارزشمند همچنان به حیات فرهنگی منطقه کمک نماید.
با تشکر

انجمن مردم نهاد توسعه گردشگری چهارباغ خراسان

انجمن صنفی مهندسان معمار خراسان رضوی

و جمعی از تشکل‏ ها از جمله: فتیه، مجمع مطالبه مردمی و...

رونوشت:
- ریاست محترم دادگستری خراسان رضوی، جهت استحضار و دستور پیگیری لازم به‏ عنوان مدعی ‏العموم
- معاونت محترم میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، جهت استحضار و عنایت لازم
- مدیرکل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی، جهت استحضار و اقدام مقتضی
- دفتر نمایندگان محترم مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی، جهت استحضار و پیگیری مقتضی
- دفتر امام جمعه محترم مشهد، جهت استحضار و پیگیری مقتضی


نامه ای برای نجات اثری مذهبی مربوط به دوره صفوی در مشهد

باسمه تعالی

جناب آقای رشیدیان
استاندار محترم خراسان رضوی

با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد (ص) و با آرزوی توفیق روز افزون برای حضرتعالی و همکاران، احتراماً به رغم پیگیری‌های انجام شده از طرف انجمن¬های صنفی–تخصصی، سمن‏های فرهنگی و دوست‏داران میراث فرهنگی-تاریخی و... همچنین پیگیریهای اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خراسان رضوی متأسفانه باخبر شدیم حکم تجدید نظر دادگاه برای خروج مجموعه فرهنگی-مذهبی مسجد و حوض معجردار از فهرست ابنیه میراثی کشور صادر شده و در مرحله ابلاغ قرار دارد و هر لحظه امکان تخریب ابنیه این مجموعه می‏رود.
ناگفته پیداست که مسجدوحوض معجردار به عنوان اثری صفوی-قاجاری بخشی از حافظه تاریخی و فرهنگی شهر مشهد بوده و در شرایطی که طی ۲۰ سال گذشته بخش اعظم ابنیه تاریخی بافت کهن و ارزشمند مشهد به بهانه طرح نوسازی و بازسازی بی‏محابا نابود و تخریب شده است، به‏ عنوان اندک نشانه‏ های باقیمانده از گزند تیغ توسعه بولدوزری، می‌تواند حافظ بخشی از هویت به تاراج رفته این بافت باشد. همچنین سبقه مذهبی-فرهنگی و وقفی این بنا، نمایه‏ای بارز از روابط انسانی میان زائر و مجاور در اکوسیستم زیارت و در حریم منور ثامن الحجج (ع) است.
صرف نظر از اینکه فرآیند دادرسی به این موضوع از منظر تهیه‌کنندگان این نامه غیرتخصصی بوده و کارشناسان اظهارنظرکننده درباره ارزش و جایگاه تاریخی این بنا فاقد صلاحیتهای حداقلی لازم بوده ‏اند، با تأسف باید توجه جنابعالی را به تلاش‏های پشت پرده مستمر برای تخریب این اثر تاریخی-مذهبی با هدف‏های مالی-اقتصادی خاص جلب نماییم. اقدامی که سالم بودن روند رسیدگی به این پرونده را با علامت سؤال بزرگی همراه کرده است.
شایان ذکر است در فرآیند دادرسی و اعلام حکم نهایی نکاتی وجود دارد که بر غیرتخصصی بودن فرآیند و نبود مدارک صحه میگذارد، از جمله:
1- هیئت کارشناسی ۵ نفره برخلاف هیئت سه نفره اولیه فاقد صلاحیت کارشناسی در حوزه بررسی ابنیه میراثی بوده‏ اند.
2- در فرآیند دادرسی، علاوه بر مستندات میراث، کلیه نامه ها و درخواست‏های متعددی که از سوی نخبگان و جریان‏های دانشگاهی، انجمن‏های صنفی تخصصی و سمنهای میراثی و فرهنگی تقدیم دادگاه شده بود، نادیده گرفته شده است.
3- فرآیند ثبت بناهای تاریخی در فهرست بناهای ثبتی با نظام کارشناسی دقیق توسط شورای عالی میراث فرهنگی کشور صورت می‏گیرد که ضروری بوده است متناظر با اهمیت بحث در فرآیند دادرسی در دادگاهی تخصصی دارای صلاحیت در تهران با حضور کارشناسان سازمان میراث فرهنگی کشور مورد بررسی صورت میگرفت.
4- تخریب مسجد معجردار به حوض یا آب انبار معجردار که اثری صفوی است و همراه مسجد با یک شماره پرونده ثبت ملی شده، آسیب جبران ناپذیر می‏زند، چرا که ورودی این آب انبار، درب مجاور مسجد است و صدور چنین حکمی در دادگاه در اصل تخریب دو اثر تاریخی مسجد قاجاری و حوض انبار صفوی را به دنبال دارد که خود خیانتی بزرگ به تاریخ نه تنها مشهد بلکه ایران اسلامی است و عواقب آن بر عهده مسببان آن خواهد بود.
👇


Репост из: chamedanmag
🔴حکم مدیرکلی‌ میراث‌فرهنگی و گردشگری خراسان‌رضوی ۱۷دی برای ابوالفضل مکرمی‌فر زده‌شد. امروز منابع آگاه می‌گویند برخی‌مسوولان این استان تلاش‌هایی برای عزل وی آغاز کرده‌اند👇👇
chamedanmag.ir/?p=10336


Репост из: safarnevis.com
این نامه یعنی؛
معرفی مشاهیر فرهنگی، مذهبی و ششخصیتهای ملی مدفون در آرامستان های تهران به خوبی انجام شده!! رفتیم برای کشور عراق!!

@safarnevisnews


Репост из: chamedanmag
📢سانسور ملوکانه سازمان میراث فرهنگی؛

🔴هیاهو برای هیچ ؛ مصوبه تکراری دولت یا رونمایی از قانون‌گریزی | چه خبر از شهردار بناهای تاریخی؟

🔸شنبه ۱۶ دی علی اصغر مونسان، رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در اقدامی گزینشی برخی از خبرنگاران و رسانه‌های منتقد این بخش را از نشست خود حذف کرد تا چهار مصوبه دولت در خصوص این حوزه‌ها را به سمع و نظر برخی رسانه‌ها برساند. شاید یکی از مهمترین مصوبات اعلام شده مربوط به همکاری شهرداری‌ها در مرمت و حفاظت از میراث‌فرهنگی کشور است که به نظر می‌رسد با تعمد بخش قابل توجهی از اصحاب رسانه منتقد را از حضور در نشست و مطرح کردن پرسش‌های احتمالی منع کردند.


📎گزارش تحلیلی چمدان را در این‌باره در لینک زیر بخوانید:
👇👇👇👇👇👇👇
chamedanmag.ir/?p=10270

@chamedanmag


Репост из: میراث‌نما
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
فرصت سوزی بزرگ سازمان میراث فرهنگی/ مدیران به دنبال سرهم بندی تبریز ۲۰۱۸

اظهار بی‌اطلاعی گردشگران خارجی، داخلی و اهالی تبریز: تبریز ۲۰۱۸ چیست؟!؟

گزارش از @asa_live

@mirasnama


با وجودِ ابلاغ ضوابط بافت اطراف حرم امام رضا (ع) رخ داد؛
چرا سایه قانون را از سر مسجدِ صفوی برداشتند؟


«شهرداری مشهد درخواستِ خروج از ثبت «مسجد و حوض (آب‌انبار) معجردار» را به دادگاهی در مشهد تسلیم کرده تا با برداشتن عنوان تاریخی از سر این بنای صفوی، پروژه‌ی شارستان را به پایان ببرد. حالا بعد از گذشت حدود یک سال خبرها از تخلیه‌ی کامل این مسجدِ حدود ۴۰۰ ساله حکایت می‌کنند؛ آن هم در شرایطی که گفته می‌شود برای پیروز شدن در این راه، قدمت این بنای تاریخی را به کمتر از ۱۰۰ سال نسبت داده‌اند!


https://www.isna.ir/news/96101608344/چرا-سایه-قانون-را-از-سر-مسجد-صفوی-برداشتند


خانه های بافت تاریخی محله ی پامنار زواره

دیوار خانه ها وضع مطلوبی ندارد..
امیدواریم شورای جدید با همکاری میراث فرهنگی جهت مرمت آن اقدام نمایند.
🆔 @miras_a_z


خانه های بافت تاریخی محله ی پامنار زواره

دیوار خانه ها وضع مطلوبی ندارد..
امیدواریم شورای جدید با همکاری میراث فرهنگی جهت مرمت آن اقدام نمایند.
🆔 @miras_a_z


خانه های بافت تاریخی محله ی پامنار زواره

دیوار خانه ها وضع مطلوبی ندارد..
امیدواریم شورای جدید با همکاری میراث فرهنگی جهت مرمت آن اقدام نمایند.
🆔 @miras_a_z


Репост из: مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران
درباره نقل اخبار مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
این روزها در اخبار خبرهایی درباره اتفاقی در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران نقل می شود. مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران ضمن عذرخواهی بابت اتفاقی که در عمل خوشایند نبوده مواردی را لازم به توضیح می داند:
الف) این رویداد مبتنی بر سیاست های کلان سازمان بوده درحالیکه در اخبار ذکر شده است که این نمایشگاه بنا بر درخواست ریاست محترم سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بوده که نادرست است.
ب) در تاریخ ۱۵ مهر ماه درخواستی برای برپایی نمایشگاه طراحان لباس ایرانی- اسلامی در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران ارسال شد، مبتنی بر روال مجموعه، این درخواست‌ در کمیته فرهنگی مجموعه نیاوران مطرح شد و متعاقب آن چون تنها یک درخواست بود از درخواست‌کننده خواسته شد تا شرح دقیقی از این رویداد و دلایل توجیهی آن به کمیته فرهنگی ارائه شود.
متعاقب آن، درخواست کننده گزارش توجیهی خود را به مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران ارائه نمود و در این گزارش توجیهی به موارد زیر اشاره شده بود:
معیار‌های مورد نظر برای شرکت کنندگان: تولیدکنندگان ایرانی، طرح‌های کاملاً ایرانی، گروه ‌های خلاق و برند‌های مطرح ایرانی- اسلامی
البته به موارد دیگری نیز در این طرح توجیهی اشاره شده است.
در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران معیار‌های زیر برای برگزاری نمایشگاه‌های درخواستی مورد توجه است:
الف) سنخیت موضوع نمایشگاه با شأن میراث فرهنگی، حفظ جایگاه موزه‌ای مجموعه نیاوران، تناسب نمایشگاه با آثار موزه‌ای، توجه به دغدغه‌های ملی از جمله، اشتغال زایی، تولیدات بومی و فرهنگ‌سازی بر اساس داشته‌های فرهنگی و درآمد زایي فرهنگی
ب)از سوی دیگری نیز این نکته بسیار حائز اهمیت است که موزه‌ها امروزه مکان‌های بسته با رویکرد‌های محدود نبوده و نیستند و باید بتوان میان موزه و زندگی روزمره تناسبی برقرار نمود تا جایگاه موزه ارتقاء یافته و موزه بتواند در سبد کالای فرهنگی خانواده ها گنجانده شود، بدین منظور از راه‌کار‌های گوناگون در این مهم استفاده می‌شود که یکی از آن ها برگزاری نمایشگاه‌های همسو با داشته‌های موزه است.
اینکه در اجرا و عمل این رویداد ادعا‌های خود را توانست و یا نتوانست محقق کند امری است که در حوزه نقد و بررسی رویداد‌های موزه ای می‌گنجد و از اظهارنظر‌های خام و هیجانی چیزی حاصل نمی‌شود، باید توجه داشت که نفی هر اقدامی با ادبیات ژورنالیستی کاری سهل و آسان است، اما آنچه دارای اهمیت است ایجاد جریان‌های خلاق برای حفظ شأن و جایگاه موزه و توجه به اقتضا‌های زمانه است.
مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران با اشراف به شأن و جایگاه میراثی و موزه ای خود آمادگی دارد تا در این باره با صاحب نظران به گفتگو بنشیند تا روندی خلاقانه و مؤثر در این راستا در موزه‌های کشور محقق شود.

روابط عمومی مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران

@niavaranmu


🔴بیانیه مجموعه تاریخی _ فرهنگی نیاوران درباره برگزاری نمایشگاه طراحان لباس ایرانی _ اسلامی در تالار آبی این مجموعه؛
عذرخواهی و دعوت از صاحب نظران برای کنکاش درباره مسایل موزه ها
👇👇👇




بی‌اطلاعی مدیرکل موزه‌های کشور و اعضای کمیته راهبردی کاخ نیاوران از برگزاری گردهمایی

"جمعه بازار در کاخ نیاوران"


ریحانه جاویدی|
سه روز پیاپی تالار اصلی کاخ نیاوران تبدیل به جمعه بازار طراحان لباس شد. کاخی که میراث ملی است، مشخص نیست بر اساس چه مجوزی، ‌به یک شرکت بی‌نام و نشان برای برگزاری یک گردهمایی ویژه طراحان لباس اجاره داده شد تا این‌بار هم شأن و منزلت بناهای تاریخی زیر سوال رود. 

http://www.taadolnewspaper.ir/بخش-جامعه-67/114393-جمعه-بازار-در-کاخ-نیاوران


به بهانه برگزاری دو نمایشگاه پرجنجال در سعدآباد و نیاوران
مشت نمونه خروار است
علیرضا احمدی
 
آخر هفته گذشته دو خبر از کاخ موزه های نیاوران و سعدآباد پخش شد، یکی برگزاری بازاری از لباس های لاکچری در تالار آبی کاخ نیاوران و دیگری نمایشگاه نقاشی از چهره صد ورزشکار در موزه هنرهای زیبای سعدآباد. برگزاری این دو نمایشگاه گویای وضعیت موزه های کشور و رویکرد مدیریتی آنهاست.  رویکردی که به نوبه خود، شامل نظام مدیریتی، نظام نظارتی و نظام برنامه ریزی آنها در سطوح بالاتر است.

در خصوص برگزاری این نمایشگاه ها می توان چند پرسش را مطرح کرد:

- آیا موزه هنرهای زیبا که گنجینه ای متنوع از نقاشی ایرانی تاریخی را در خود جای داده است، جای آن است که آثار ارزشمندش برچیده شود و جای آن را یک نمایشگاه معمولی بگیرد که می تواند در هر گالری سطح شهر برگزار شود؟

- آیا موزه ها هیچ شأن و رتبه کیفی برای انتخاب سوژه های نمایشگاهی خود ندارند؟

- آیا صرف نقاشی بودن آثار و آمدن جمع کثیری از چهره های مشهور که مدیران را ذوق زده می کند، برای برگزاری یک نمایشگاه کافی است؟

- آیا یک بنای تاریخی همچون کاخ نیاوران را باید در سطح بازارچه لاکچری مورد استفاده قرار داد؟

- آیا صرف اجاره خوب یا درآمدزایی می تواند معیار برنامه های موزه ها و بناهای تاریخی باشد؟

- آیا موزه ها و بناهای تاریخی برای درآمدزایی بیشتر می توانند خودفروشی یا مکان فروشی کنند؟

- آیا هر برنامه ای را به سبب ظاهر فرهنگی اش می توان فرهنگی نامید؟

این قبیل نمایشگاه ها نشان می دهد دیگر هیچ تصور تخصصی از موزه ها در مدیریت حاکم بر آنها وجود ندارد و نزد مدیران مربوطه، هیچ خط قرمزی در خصوص شأنیت مجموعه ها ترسیم نشده است. شاید مدیران، بهانه های راهبردی و یا نیازهای مالی را مطرح کنند اما فقدان برنامه های فرهنگی پیوسته، این بهانه را توجیه ناپذیر میکند. تنزل سطح برنامه های فرهنگی در این مجموعه ها را می توان حاصل به حاشیه راندن نگاه های تخصصی دانست. وقتی مدیران با کارشناسان متخصص و منتقد به تندی برخورد می کنند و وقعی به برنامه های تخصصی نمی گذارند؛ وقتی اداره کل موزه ها توان و برنامه نظارتی ندارد و مدیریت آن نیز دغدغه درون سازمانی ندارد، نتیجه طبیعی آن وضعیت حاضر است.

وقتی مدیران این مجموعه ها بدون توان علمی و تخصصی و با رویکرد سیاسی انتخاب می شوند، حاصلی جز آشفته بازار کنونی نخواهد داشت؛ وقتی متولیان سازمان میراث فرهنگی فکر می کنند سعدآباد جایگاه سیاسی دارد و باید سکوی شهرت و پرتاب افراد باشد و مدیران آن با سفارش انتخاب می شوند، رفتارهای دلبخواهی مدیران این مجموعه چیز عجیبی نیست. این مدیران سیاسی، غیرمتخصص تازه از راه رسیده، به اعتبار انتصابشان به بالادستی ها و یا بزرگنمایی های سیاسی شان برای خود قدرتی قائل می شوند تا پا را از گلیم خود فراتر گذاشته و مدیران ستادی یا مدیران اداره کل موزه ها را مورد عتاب قرار دهند. آنها از روی ذوق زدگی، مداوما به برگزاری جلسات "صمیمانه" مبادرت میکنند تا بتوانند برای خود خبرسازی کنند. شاهد آن نیز پوشش گسترده این نوع جلسات بی ربط و غیرتخصصی در فضای مجازی و گروههای تلگرامی است.

امید می رفت که معاون با سابقه میراث فرهنگی و مدیرکل فعلی موزه ها که سالها بر مسند موزه ملی بوده است بتواند فضای تخصصی را در موزه ها از جمله کاخ - موزه ها را حاکم کنند و سرپرستی یکساله محمدرضا کارگر بر سعدآباد، زمینه ساز تحولی چشمگیر و الگوساز و تداوم فعالیت های فرهنگی باشد اما  متاسفانه میراث ایشان چیزی نبود مگر موزه خالی شده هنرهای زیبا تا اکنون جایی برای نمایشگاه های بی ربط باشد.

در نهایت، انفعال مدیران با سابقه میراث نشان می دهد دیگر کسی عزم جدی برای حفظ شأنیت بناهای تاریخی و موزه ها ندارد. دیگر نظارتی بر کار موزه ها وجود ندارد و کارگروه های نامدار با نامهای تکراری به بنگاههای خودمانی و رزومه تراشی و فخرفروشی تبدیل شده اند. بیچاره سعدآباد و نیاوران!


@reesjomhoormiras

Показано 20 последних публикаций.

1 348

подписчиков
Статистика канала