Rouhani Meter


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


روحانی‌سنج:
ارزیابی مستقل و منصفانه‌ی وعده‌ها و عملکرد دولت حسن روحانی
www.rouhanimeter.com
ارتباط مستقیم @RouhaniMeterAdmin
twitter.com/RouhaniMeter
fb.com/RouhaniMeter
Instagram.com/rouhanimeterofficial

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


👈رفع فیلتر از شبکه‌های اجتماعی (به‌روزرسانی وعده)

🔹 به دنبال نارآرامی‌های روزهای اخیر و به دنبال اعتراض‌های مردمی که از ۸ دی ماه ۹۶ در ایران آغاز شد، دولت #ایران در تاریخ یازدهم دی ماه، بدون انتشار اطلاعیه رسمی، پیام‌رسان #تلگرام و شبکه اجتماعی #اینستاگرام را از دسترس خارج کرد.

طبق گفته‌های وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات #فیلترینگ به دستور #شورای_امنیت انجام شده است. محمدجواد آذری جهرمی در حساب کاربری خود در #توییتر مدعی شده فیلترینگ دائمی نیست و او در حال مذاکره برای رفع فیلتر این دو پلتفرم محبوب در ایران است.

این در حالی است که کمی پیش‌تر در ۲۸ آذرماه ۱۳۹۶، رییس‌جمهور ایران در اجلاس حقوق شهروندی به مردم ایران اطمینان داده بود: «دست وزیر ارتباطات روی دکمه فیلترینگ نخواهد رفت»

دو هفته بعد از این سخنان روحانی، با آغاز اعتراض‌های سراسری، تلگرام و اینستاگرام هم در ایران از دسترس خارج شدند.

پیش‌تر روحانی‌سنج به اعتبار تلاش‌های دولت برای جلوگیری از فیلتر شدن واتس‌اپ، تلگرام و اینستاگرام این وعده را در وضعیت تحقق ناقص قرار داده بود که در حال حاضر دیگر وجهی ندارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین در حاشیه جلسه هیات دولت درباره بازگشایی تلگرام و اینستاگرام گفت: اجازه فعالیت تلگرام در ایران منوط به حذف موارد تروریستی است.

فیلترینگ این دو پلتفرم -ولو به صورت موقتی- نشان از این دارد که دولت ایران نه‌تنها موفق نشده به وعده خود برای رفع فیلتر شبکه‌های مسدود شده عمل کند، بلکه در مواقع اضطراری از طریق مسدود کردن شبکه‌های اجتماعی جریان آزاد و عمومی اطلاع‌رسانی را در ایران مسدود می‌کند.

با فیلتر شدن تلگرام و اینستاگرام، در حال حاضر دسترسی به اغلب شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های محبوب بین‌المللی در ایران، مسدود است. از سوی دیگر حتی به فرض رفع فیلتر این دو پلتفرم، هیچ تضمینی وجود ندارد که دوباره دسترسی کاربران ایرانی به شبکه‌های اجتماعی به بهانه‌های مختلف قطع نشود. به همین دلیل روحانی‌سنج وضعیت این وعده را به محقق نشده تغییر می‌دهد.

گزارش کامل روحانی‌سنج را در لینک زیر بخوانید👇
https://goo.gl/hH92UT

ارتباط مستقیم با ادمین روحانی‌سنج: @RouhaniMeterAdmin
@RouhaniMeter


🔹 ابرواژه سخنرانی حسن روحانی در نشست ملی گزارش اجرای حقوق شهروندی

(پست قبل: https://t.me/rouhanimeter/296)

این گزارش، نخستین گزارش از سلسله گزارش‌های روحانی‌سنج است که به تحلیل ساختار و محتوای سخنرانی‌های رییس‌جمهور ایران می‌پردازد.

ابرواژه یکی از تکنیک‌های تحلیل متن از طریق شمارش بسامد واژه‌ها است، اما باید توجه داشت که بسامد کلمات مختلف، بسته به موضوع و محل سخنرانی متفاوت خواهد بود، اما با تجمیع اطلاعات به دست آمده از متون مختلف ، می‌توان به نتیجه‌ای قابل تامل از تاکیدات کلامی و دایره واژگان به کار رفته در طی بازه زمانی خاصی دست پیدا کرد. مثلا باکنار هم چیدن واژه‌های مورد استفاده رییس‌جمهوری در طول یک سال می‌توان به تصویری نسبی از فضای ذهنی او در مواجهه بامخاطبان دست پیدا کرد.

ما برای کار، این کلمات ربط و اضافه، فعل‌ها، و کلماتی را که به طور مستقل معنای ندارند، از واژه‌شمار حذف کرده‌ایم. کلمات مترادف را نیز با هم تجمیع کرده‌ایم. مثلا در همین گزارش، تمام کلمات «دستگاه»، «دستگاه‌ اجرایی»، «نهاد»، و «سازمان» را در واژه «سازمان» یک جا شمرده‌ایم.

در جریان سخنرانی حسن روحانی، در نخستین نشست حقوق شهروندی، پربسامدترین واژه کلمات ملت و مردم بوده‌اند. بعد از آن واژه‌های حق و حقوق با ۳۷ بار تکرار پربسامدترین واژه است که نیمی از آن در ترکیب «حقوق شهروندی» استفاده شده است. سپس خطاب رییس‌جمهوری ایران به دولت و سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی است که باید تضمین‌کننده، قانون و حقوق عمومی و حقوق شهروندی باشند.

نکته جالب شاید این باشد که فاصله اولین واژه پربسامد با واژگان بعدی بسیار زیاد است و این نشان می‌دهد که رییس‌جمهور ایران بیش از خطاب به دولت، رو به مخاطب عمومی دارد و در حال توصیف و تعریف حقوق شهروندی به عنوان کلیدواژه اصلی این سخنرانی است. با توجه به زمینه و موضوع سخنرانی انتظار می‌رفت میزان استفاده از واژگان اقلیت، اقوام، زن/زنان بیشتر باشد، اما به جای آن واژه‌های مرتبط با کلمه جوان و واژه‌های مرتبط با فناوری اطلاعات (اینترنت، مجازی، اطلاعات و ارتباطات) جزو واژگان پربسامد بوده‌اند.

استفاده زیاد از کلماتی مانند پول، اشتغال، بودجه نیز که ارتباط مستقیمی با موضوع و زمینه سخنرانی ندارند، نشان از اهمیت این کلمات در فضای عمومی کشور دارد، چنانکه رییس‌جمهوری ایران در تمام سخنرانی‌های خود، حتی در مراسمی که موضوع آن حقوق شهروندی است به کرات از آنها استفاده می‌کند.

گزارش کامل را در روحانی‌سنج ببینید👇
https://rouhanimeter.com/2017/12/wordcloud-2017-12-19/
@RouhaniMeter


🔹 ابرواژه سخنرانی حسن روحانی در نشست ملی گزارش اجرای حقوق شهروندی

گزارش کامل را در روحانی‌سنج ببینید👇
https://rouhanimeter.com/2017/12/wordcloud-2017-12-19/

@RouhaniMeter


Репост из: ASL19
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🍉 شب یلدای خوب و خوشی رو براتون آرزو می‌کنیم!
هندونه و انار فراموش نشه!

🍉 یلداتون مبارک!
#Yalda #یلدا_مبارک #یلدا

@Aslnoozdah


🔎 تحلیل روحانی‌سنج:

روحانی و آینده‌ی #برجام
https://rouhanimeter.com/2017/12/rouhani-jcpoa/

@RouhaniMeter


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
با توجه به اتفاق‌های کنکور ارشد و دکترای۹۶، اطلاعات تازه منتشر شده و تحقیق‌های میدانی روحانی‌سنج، وضعیت این وعده به «محقق نشده» تغییر کرد.
@RouhaniMeter


⚡️بازار ارز دوباره دچار نوسان شده. بعد از ۳ سال برای نخستین بار شیب افزایش نرخ ارز از شیب تورم پیشی گرفته. البته بیش از ۳ ماه تا پایان سال مانده است. روحانی‌سنج طی ماه‌های آینده حتما گزارش‌ کاملی منتشر می‌کند تا ببینیم آیا وضعیت این وعده در دوره دوم ریاست جمهوری روحانی تغییر می‌کند یا نه.
تا آن موقع وضعیت این وعده با توجه به بروز نشانه‌هایی از تغییر، از «محقق شده» به «درحال پیگیری» تنزل داده می‌شود. یعنی در صورتی که دولت روحانی -چنانکه او در گزارش ۱۰۰ روز خود اظهار امیدواری کرده- موفق شود وضعیت سال ۱۳۹۶ را مشابه سال‌ها قبل کند، احتمالا وعده همچنان در حالت محقق خواهد ماند، در غیر این صورت باید ببینیم قدرت خرید یک ایرانی با پول ایرانی در نخستین سال از دور دوم ریاست جمهوری روحانی چه تغییری خواهد کرد.

گزارش کامل به همراه نمودار نوسانات ارز را در روحانی‌سنج ببینید👇
https://rouhanimeter.com/promise/%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%B4-%D9%BE%D9%88%D9%84-%D9%85%D9%84%DB%8C/?category=economy&status=achieved


تحلیل روحانی‌سنج
بررسی عملکرد دولت روحانی در زمینه وعده‌های دانشگاهی‌اش
https://rouhanimeter.com/2017/12/rouhani-university-student/

@RouhaniMeter


ابرواژه سخنرانی حسن روحانی در دانشگاه سیستان و بلوچستان به مناسبت روزدانشجو
rouhanimeter.com
@RouhaniMeter


⚡️👈به‌روز رسانی وعده:

"دانشجوی ستاره‌دار" در اصطلاح به دانشجویانی گفته می‌شود که به دلیل فعالیت‌های دانشجویی (اعم از سیاسی، صنفی، فرهنگی، اجتماعی و ...) از ادامه تحصیل در دوره کارشناسی ارشد محروم شده‌اند. سابقه "ستاره‌دار" شدن دانشجویان به دولت محمد خاتمی باز می‌گردد، اما این اصطلاح در دوره ریاست‌جمهوری محمود احمدی‌نژاد و از سال ۸۵ فراگیر شد. این اصطلاح به این دلیل فراگیر شد که از سال ۸۵ در کارنامه تعدادی از داوطلبان و مقابل نام آن‌ها، ستاره‌هایی وجود داشت. این ستاره‌ها به معنای عدم تایید صلاحیت عمومی آن‌ها برای ادامه تحصیل بود. برخی رسانه‌ها - از جمله خبر آن‌لاین، نزدیک به علی لاریجانی - سال ۹۲ نوشته بودند که در مجموع حدود هزار دانشجوی ستاره‌دار در ایران وجود دارد که ۷۶۸ نفر از آن‌ها در هشت سال دولت احمدی‌نژاد ستاره‌دار شدند. (به غیر از دانشجویانی که به دلیل اعتقاد به دین بهاییت از تحصیل محروم می‌شوند.)

روحانی در مراسم روز دانشجوی سال ۹۶ در دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز بار دیگر به این مساله اشاره کرد و گفت: "نباید فضا به شکلی باشد که دانشجو وقتی می‌خواهد حرف و سخنی به میان آورد، مراقب باشد که آیا کسی اسم او را یادداشت می‌کند، یا نه. ستاره جایش در آسمان است نه در دانشگاه. دانشجو آمده در دانشگاه آزادانه سخن بگوید و نظراتش را مطرح کند و نسبت به آنچه احساس می‌کند، صحیح نیست، آزادانه انتقاد کند".

وعده‌های حسن روحانی برای پایان دادن به این مساله همراه با حضور جعفر توفیقی به عنوان سرپرست وزارت علوم و در نهایت نشستن رضا فرجی‌دانا بر کرسی وزارت علوم، باعث شد که این وعده از سوی دولت پیگیری شود. این مساله گرچه منجر به بازگشت برخی دانشجویان ستاره‌دار در دولت محمود احمدی‌نژاد به دانشگاه‌ شد، اما همه آن‌ها فرصت حضور مجدد را در دانشگاه پیدا نکردند. با این حال طی سال‌های گذشته به جز برخی موارد مربوط به گذشته و ممانعت از تحصیل دانشجویان بهایی، گزارشی درباره ستاره‌دار شدن دانشجویان به روال سابق منتشر نشد.

رضا فرجی دانا،‌ نخستین وزیر علوم دولت روحانی، در دوره وزارت خود درباره مساله دانشجویان ستاره‌دار گفته بود: "در مورد بازگشت دانشجویان ستاره‌دار و محروم از تحصیل یک روال قانونی طی شده و با توجه به مستنداتی که داریم جای هیچ‌گونه نگرانی در رابطه با شکایت نمایندگان وجود ندارد".

گرچه دولت روحانی برای بازگشت دانشجویان ستاره‌دار به دانشگاه‌ها تلاش کرد، اما روند حل این مساله پس از استیضاح فرجی‌دانا و سپس نشستن محمد فرهادی بر کرسی وزارت علوم، کند شد. به خصوص آن‌که یکی از دلایل استیضاح فرجی‌دانا، بازگشت دانشجویان ستاره‌دار به دانشگاه‌ها عنوان شده بود.

با این حال پس از برگزاری کنکور ارشد سال جاری و اعلام نتایج آن، برخی رسانه‌ها خبر از "ستاره‌دار" شدن دانشجویان دادند. روزنامه جامعه فردا در گزارشی نوشت در سال جاری "نزدیک به ۱۵۰ دانشجو" در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکترا ستاره‌دار شده و از ادامه تحصیل محروم شده‌اند.

محمود صادقی، نماینده مجلس، نیز ضمن تایید خبر ستاره‌دار شدن دانشجویان، به این روزنامه گفت وزیر علوم در جلسه با فراکسیون امید تایید کرده که در سال تحصیلی جدید تعداد دانشجویان ستاره‌دار "بیش از ۱۰۰نفر" است.

دست‌کم سه تن از دانشجویانی که سال جاری در مقطع کارشناسی ارشد کنکور داده‌اند، در گفت‌وگو با روحانی‌سنج تایید کردند که چنین اتفاقی برای آن‌ها رخ داده است. یکی از این دانشجویان به "روحانی‌سنج" گفت: "پيش از اعلام نتايج بعد از انتخاب رشته و دانشگاه به من تلفن كردند و براى روز ١٢مرداد از من خواستند كه ساعت ٢بعد از ظهر دانشگاه پيام نور واقع در خيابان ويلا باشم، موبايل و همه وسايل را دم در تحويل گرفتند. مطمئنا از حراست وزارت علوم بودند و ما چند نفرى بوديم كه در آن ساعت مصاحبه داشتيم كه جداگانه به تعداد هر كدام از ما يك نفر بازجو حضور داشت و هر كس در اتاقى جداگانه [بود]".

با توجه به اتفاق‌هایی که در کنکور کارشناسی ارشد و دکترای سال ۹۶ رخ داده، به نظر می‌رسد نه تنها دولت روحانی در بازگرداندن همه دانشجویان ستاره‌دار به دانشگاه موفقیت کسب نکرده، بلکه در سال جاری به شکل رسمی اقدام به "ستاره‌دار" کردن دانشجویان کرده است. به این ترتیب می‌توان گفت وعده روحانی در این زمینه "محقق نشده" است.

https://goo.gl/opcgvH
@RouhaniMeter


به‌روزرسانی وعده: با توجه به اتفاق‌های کنکور ارشد و دکترای۹۶ ، اطلاعات تازه منتشر شده و تحقیق‌های میدانی روحانی‌سنج، وضعیت این وعده به «محقق نشده» تغییر کرد.
بیشتر بخوانید:
https://goo.gl/opcgvH


🔷گزارش تحلیلی روحانی‌سنج درباره روابط اخیر روحانی و سپاه

حسن روحانی در جریان ارائه گزارش عملکرد ۱۰۰ روز نخست دولت دوازدهم در صدا و سیما، چندین بار به نیروهای مسلح (سپاه پاسداران) و جلسه‌های خود با فرماندهان ارشد قوای مسلح اشاره کرد. او با اشاره به این‌که در شرایط فعلی “وحدت، انسجام، توازن بین قوا و نیروهای مسلح” مهم است، خبر داد که در دولت دوازدهم تلاش او برای “مذاکره… با نیروهای مسلح چه سپاه، ارتش و بسیج بیشتر بوده و بیشتر هم خواهد بود”.

فارغ از این اشاره مبهم، روحانی در بخش دیگری هم به نیروهای مسلح (و درست‌تر: سپاه پاسداران) اشاره کرد. او گفت از هدف‌های دولت دوازدهم واگذاری “بنگاه‌های اقتصادی” به مردم است، مساله‌ای که به گفته او غیر از دولت، باید از سوی “بخش‌های عمومی غیردولتی” و “نیروهای مسلح” هم انجام شد و اضافه کرد آیت‌الله خامنه‌ای نیز “کاملا موافق” است که چنین اتفاقی رخ دهد.

این تقریبا تمام سخنان روحانی درباره نیروهای مسلح و به شکل مشخص سپاه پاسداران بود. نهادی که اختلاف میان حسن روحانی و آن‌ها در چهار سال گذشته غیرقابل انکار بوده است. با این حال پس از پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری دوازدهم، رابطه روحانی و سپاه پاسداران – دست‌کم در ظاهر – متحول شده است. تحولی که به عقیده برخی نشانه‌ای از گردش روحانی به راست است. برخی از جلسه روحانی با فرماندهان سپاه پاسداران پس از پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری، به عنوان نقطه عطفی در چرخش روحانی یاد می‌کنند...

مطلب کامل را در لینک زیر بخوانید:
http://telegra.ph/rouhani-irgc-12-04

@RouhaniMeter


🔷آیا نوسان قیمت ارز در ایران براساس «یک قاعده‌‌ کلی» است؟

حسن روحانی، رییس‌جمهوری ایران در گزارش صد روزه عملکرد خود در توضیحاتی درباره نوسان‌های بازار ارز مدعی شد: «در مقطعی از سال جاری به‌خاطر شایعاتی که ایجاد شد، رشدی غیرقابل پیش‌بینی در بازار ایجاد شد که مقدار متعادل شد، اما در عین حال همه ساله در این فصل طبق آمار در آذر و دی، با افزایش قیمت ارز مواجه‌ایم که در بهمن و اسفند پایین می‌آید، امسال هم از آن قاعده کلی مستثنی نیست.»

بررسی‌های ما نشان می‌دهد، آنچه حسن روحانی از آن به عنوان قاعده کلی یاد کرده در بیش از نیمی از ۱۵ سال گذشته مطلقا صادق نبوده است. اگر چه این مدل در ۳ سال گذشته برقرار بوده و نرخ ارز در ماه‌های آذر و دی ماه افزایش و سپس در بهمن و اسفند کاهش یافته، اما اطلاق «قاعده کلی» به رفتار ۳ ساله، اطلاق درستی نیست.

با این اوصاف ما این گفته حسن روحانی را که «طبق یک قاعده کلی قیمت ارز در آذر و دی بالا می‌رود و در بهمن و اسفند پایین می‌آید» نادرست ارزیابی می‌کنیم.

مطلب کامل را در سایت روحانی‌سنج بخوانید👇
https://rouhanimeter.com/2017/11/exchange-rate/
@RouhaniMeter


🔷شهین‌دخت مولاوردی، دستیار ویژه رییس‌جمهوری در امور حقوق شهروندی در “گردهمایی مشاورین بانوان ادارات کل آموزش و پرورش کشور در مشهد” درباره این‌که “چه زمانی قرار است این منشور [حقوق شهروندی] تبدیل به قانون شده و به مجلس ارسال شود”، گفت: “اصلا نیازی نیست و قرار نیست چنین اتفاقی بیفتد، زیرا اکثر موارد این منشور که حدود ۲۲ حق و ۱۲۰ ماده می‌باشد یا قانون است، در قانون اساسی و یا در قوانین موضوعه ما وجود دارد”.

تهیه منشور حقوق‌شهروندی و ارائه آن به مجلس از جمله وعده‌هایی بود که حسن روحانی در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۹۲ داده بود. اکبر ترکان، قائم‌مقام ستاد انتخاباتی روحانی همان زمان گفته بود روحانی قصد دارد در صورت پیروزی در انتخابات، “لایحه حقوق شهروندی” را به مجلس ارائه کند. روحانی بعدها در یک گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان نیز این وعده را تکرار کرد.

سخنان مولاوردی درباره منشور حقوق‌شهروندی را می‌توان از دو جنبه بررسی کرد: این‌که آیا “نیازی” به تبدیل منشور حقوق شهروندی به قانون – از طریق تصویب در مجلس – هست یا خیر؟ مساله دوم آن‌که آیا “قرار” بود این منشور به مجلس ارائه شود؟

مطلب کامل را در سایت روحانی‌سنج بخوانید👇
https://rouhanimeter.com/2017/11/civil-rights-charter/
@RouhaniMeter

https://rouhanimeter.com/2017/11/civil-rights-charter/


🔷حسن روحانی، رییس‌جمهوری ایران، هفتم آذر ماه گزارش عملکرد خود در صد روز نخست دولت دوازدهم در یک گفت‌وگوی تلویزیونی مدعی شد: «در حال حاضر آمار اشتغال خالص در تابستان امسال نسبت به تابستان پارسال، بالای ۷۰۰ هزار نفر است». به این معنا که جمعیت شاغلان ایران در تابستان گذشته حداقل ۷۰۰ هزار نفر بیشتر از تابستان ۹۵ است.

مقایسه اعداد و ارقام ارائه شده از سوی حسن روحانی با آمارهای رسمی اشتغال (فصلی و سالیانه) نشان می‌دهد بعضی از آمارهای ارائه شده از سوی او کاملا دقیق و بقیه نزدیک به آماررسمی‌اند.

🔸آمار اشتغال خالص: درست

ادعا: بیش از ۷۰۰ هزار شغل (در برنامه تلویزیونی بیش از ۷۰۰ هزار شغل و در گزارش عملکرد مکتوب ۷۹۵ هزار)

آمار رسمی: ۷۹۵ هزار شغل

🔸متوسط اشتغال خالص از پاییز ۹۳ تا تابستان ۹۶: نیمه درست

ادعا: ۶۸۵ هزار شغل سالیانه

آمار رسمی:

(پاییز ۹۳ تا تابستان ۹۶: ۲/۴۱۵ میلیون شغل در طول ۳ سال ۹ ماه یا متوسط سالیانه ۶۴۴ هزار شغل در سال

متوسط سالیانه ۹۳ تا برآورد سالیانه ۹۶ (بر اساس آمار فصلی تابستان): ۶۳۰ هزار شغل در سال

🔸متوسط اشتغال خالص زنان از پاییز ۹۳ تا تابستان ۹۶: درست

ادعا: ۳۰۷ هزار شغل سالیانه

آمار رسمی:

(پاییز ۹۳ تا تابستان ۹۶) ۲/۴۱۵ میلیون شغل یا متوسط ۳۴۶ هزار شغل

متوسط سالیانه ۹۳ تا برآورد سالیانه ۹۶ (بر اساس آمار فصلی تابستان): ۳۰۷ هزار شغل

مطلب کامل را در سایت روحانی‌سنج بخوانید:
https://rouhanimeter.com/2017/11/%D8%B1%D9%88%D8%AD%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%BA%D8%A7%D9%84-%D8%AE%D8%A7%D9%84%D8%B5-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B3/
@RouhaniMeter


⚡️رییس‌جمهور حسن روحانی امشب بعد از اخبار ساعت ۲۱، گزارشی از عملکرد ۱۰۰ روز نخست دولت دوازدهم را به مردم ارائه می‌دهد.

👈گزارش روحانی‌سنج را به همین مناسبت ببینید:
https://rouhanimeter.com/media/RM-100-doc-1.pdf


🖌 تحلیل روحانی‌سنج درباره “گردش روحانی به راست”

🔸 با گذشت بیش از صد روز از آغاز به کار دولت دوم حسن روحانی، به نظر می‌رسد که عملکرد او و دولتش در طی بیش از سه ماه گذشته، باعث نارضایتی برخی از حامیانش شده است. برخی معتقدند روحانی پس از پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری “گردش به راست” داشته و بیش از اصلاح‌طلبان، به جناح مقابل تکیه می‌کند. در مقابل هستند سیاسیونی که چرخش روحانی به سمت جناح مقابل را انکار می‌کنند. در میانه اظهارنظرهای فعالان سیاسی، از میان اعضای دولت این حسام‌الدین آشنا، مشاور روحانی، بود که به برخی از این انتقادها پاسخ داد و در حساب توییتر خود نوشت: “گفته‌اند روحانی باهوش‌تر از آن است که به راست گردش کند، می‌گویم احتمالا روحانی گردش به راست نمی‌کند، ولی گردش راست به سمت روحانی بعید نخواهد بود”.

منتقدان روحانی برای سخنان خود به چند مورد مشخص اشاره می‌کنند: کوتاهی دولت در حل مساله حصر، افزایش محدودیت‌ها برای محمد خاتمی، وضعیت ناپایدار رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران، عدم معرفی وزیر زن برای کابینه و … اما آیا وقوع این مسایل را می‌توان نشانه‌ای از چرخش روحانی به راست تعبیر کرد؟

در لینک زیر بخوانید:
http://telegra.ph/201711rouhani-11-28

@RouhaniMeter


وضعیت وعده‌ها در روحانی‌سنج و گزارش صدروز نخست دولت دوازدهم👇
https://rouhanimeter.com/2017/11/first-100-days/
@RouhaniMeter


۲۰آبان، صدمین روز آغاز به کار دولت دوازدهم بود. این گزارش حاصل بررسی‌های روحانی‌سنج است که از سال ۹۲ عملکرد روحانی درارتباط با وعده‌هایش را رصد می‌کند.
https://rouhanimeter.com/2017/11/first-100-days/


Репост из: ASL19
آسیب‌دیدگان زمین‌لرزه را با کمک‌های کالایی و اهدای خون یاری کنیم... ❤️

#زلزله #زلزله_کرمانشاه
@Aslnoozdah

Показано 20 последних публикаций.

1 410

подписчиков
Статистика канала