آشنایی با فرآیندهای گمرکی و امور بازرگانی


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


بانک مطالب آموزشی گمرکی و بازرگانی،
آخرین بخشنامه ها و قوانین گمرکی
مشاوره امورگمرکی و بازرگانی
#کارگزار رسمی گمرک
#ارتباط با ادمین:
# @E_Clearance/Mobile:09124741006

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


✴️ مهلت ۱۰ روزه پتروشیمی برای بارگیری محصولات/بعد از ۱۰ روز حواله ابطال می شود

▫️مدیریت بازرگانی هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس طی ابلاغیه‌ای به خریداران محصولات پتروشیمی که نتوانستند محصولات خود را بارگیری کنند ۱۰ روز مهلت داده است، تا محصولات خود را بارگیری کنند.
▫️براساس این ابلاغیه اگر مشتریان نتوانند محصولات خود را بارگیری کنند، حواله آنها باطل می‌شود و ارزش قرار داد پس از اعلام شماره حساب عودت داده می‌شود.

🔶باماهمراه باشید :
👇 👇 👇
@ECustomsbroker


💎هشت نکته مهم درباره رای دیوان لاهه به نفع ایران

• حسین قربانزاده

1- دیوان بین المللی دادگستری International court of justice ، رکن قضایی سازمان ملل متحد است که صلاحیت رسیدگی به اختلافات میان دولت ها را داراست. برخلاف حقوق داخلی که قوه قضاییه بصورت قوه قاهره ، صلاحیت رسیدگی به اختلافات و جرایم اشخاص را دارد، در حقوق بین الملل بدلیل اصل برابری دولت ها، رضایت دولت ها و بالتبع، پذیرش صلاحیت محکمه بین المللی، مبنای ورود مرجع رسیدگی به موضوع اختلاف خواهد بود.

2- احراز صلاحیت دیوان بین المللی دادگستری به سه روش صورت ی گیرد: اول - پذیرش صلاحیت اجباری این مرجع، از طریق صدوراعلامیه یکجانبه مستند به بند ۲ ماده ۳۶ اساسنامه دیوان بین‌المللی دادگستری. تا کنون 73 دولت از این روش صلاحیت دیوان بین المللی دادگستری را پذیرفته اند.(ایران و آمریکا جزء آنها نیستند) دوم – طرفین دعوی ، بعد از بروز اختلاف، توافق کنند که برای حل و فصل اختلاف خود، به این مرجع ، مراجعه کنند و یا حتی بدون توافق قبلی، با طرح دادخواست از سوی دولت خواهان، دولت خوانده به دفاع در ماهیت اختلاف ورود کند و در نتیجه صلاحیت دیوان را بپذیرد. (صلاحیت معوق). سوم – دولت ها در زمان توافق و انعقاد معاهده ، صلاحیت این مرجع را جهت حل و فصل اختلافات آتی که از آن معاهده ناشی می شود را بپذیرند.

3- مبنای صلاحیت این دیوان، برای رسیدگی به دعوای ایران علیه آمریکا، گزینه سوم و استناد به بند ۲ ماده ۲۱ عهدنامه مودت منعقده بین این دو کشور در سال 1955 بوده که تاکنون نیز معتبر است. ضمنا دیوان بین المللی دادگستری، در پرونده های اختلاف پیشین بین این دو کشور مانند: گروگانگیری، ایرباس و سکوهای نفتی نیز، برای احراز صلاحیت خود به این معاهده استناد کرده است.

4- طبیعتا چون رسیدگی ماهوی در این مرجع زمان بر است، مانند حقوق داخلی امکان صدور دستور موقت برای جلوگیری از اقدامات دولت خوانده در جهت نقض حقوق و منافع دولت خواهان ، وجود دارد تا رای نهایی که این مرجع با ورود به ماهیت صادر می کند، بلااثر نشود.

5- در موضوع حاضر نیز، دولت ایران درخواست صدور دستور موقت را مستند به معاهده مودت، درخواست کرد و به اقدامات آمریکا در جهت نقض مفاد این معاهده از طریق نقض قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل که الزام آور است و اعمال تحریم های یکجانبه علیه ایران و برنامه ریزی برای اعمال تحریم های بیشتر، اشاره کرد.

6- امروز چهارشنبه 11 مهرماه 1397، دیوان بین المللی دادگستری، دستور موقت را به نفع ایران صادر کرد و بخشی از تدابیر درخواستی ایران را پذیرفته و آمریکا را به رفع محدودیت‌های انسان‌دوستانه، کشاورزی و هوانوردی ملزم کرد. قضات دیوان معتقدند که این تحریم‌ها می‌تواند به خسارت غیرقابل جبران منجر شود.

7- اگر یکی از اعضای دایم شورای امنیت در دیوان محکوم شود و رأی را نپذیرد، نهایتا آن عضو دائم خواهد توانست با استفاده از حق وتوی خود در شورای امنیت، عملاً رأی دیوان را بلااثر کند که این موضوع خلاف عدالت است. مانند دعوی نیکاراگوئه و آمریکا که در آن پرونده دیوان رأی به نفع نیکاراگوئه صادر کرد، اما امریکا از اجرای رأی خودداری کرد و بعد از سال‌ها بعد از ارجاع موضوع به شورای امنیت، امریکا آن را وتو کرد.

8- هرچند ضمانت اجرای رای دیوان بین المللی دادگستری بدلیل ساختار جامعه جهانی و حقوق بین الملل، از قوت لازم برخوردار نیست که نتیجه همان اصل برابری دولت ها و عدم امکان اعمال قدرت مانند عرصه داخلی از سوی یک ژاندارم و قدرت متمرکز است، اما طبیعتا در راستای حمایت اتحادیه اروپا از استمرار همکاری با ایران در قالب برجام ، این رای نیز می تواند در عرصه سیاسی و رسانه ای به تبیین و ترویج محق بودن ایران در عرصه جهانی کمک کند.

-دکتری حقوق بین الملل
لينك مطلب
mehrnews.com/news/4420174


📌طول مدت ماندگاری شما در یک شغل چقدر است؟

🔹نتایج آخرین بررسی‌های میدانی در سال ۱۳۹۶ نشان می‌دهد که طول مدت اشتغال در شغل اصلی برای بیش از ۱۲ میلیون نفر از شاغلان ایرانی ۱۰ سال و فقط برای ۱.۸ میلیون نفر بیش از ۳۰ سال است./ ایسنا

🔶باماهمراه باشید :
👇 👇 👇
@ECustomsbroker


رئیس دیوان بین‌المللی دادگستری:
🔹بر اساس مفاد پیمان مودت ایران و آمریکا، در صورتی که بین طرفین اختلاف نظری وجود داشته باشد و این مناقشه از طریق دیپلماتیک حل نشود، طرفین می‌توانند به دیوان لاهه مراجعه کنند.
🔹بر اساس چند بند پیمان، طرفین از اعمال محدودیت تجاری و مالی بر یکدیگر منع شده‌اند.
🔹بر این اساس، برخی از اقدامات ایالات متحده از جمله لغو مجوز مبادلات تجاری با ایران و اعمال محدودیت بر انتقال اقلام به ایران، می‌تواند در تناقض برخی از مفاد پیمان باشد.
🔹دیوان معتقد است که صلاحیت رسیدگی به این پرونده را داراست.

🔶باماهمراه باشید :
👇 👇 👇
@ECustomsbroker


📌افزایش چشم گیر دلارهای تقلبی در بازار/ مردم هوشیار باشند .

✅مشاهده عینی از بازار ارز حکایت از آن داشت که برخی از دلال ها هر چند قیمت فروش ارز شان کمتر از سایر دلال‌های خیابان فردوسی است ولی اندکی تأمل در دلارهای فروشی شان نشان میدهد که این افراد می‌خواهند با دلارهای تقلبی سر مردم ناآشنا به بازار ارز، کلاه بگذارند./ تسنیم
#دلار
🔶باماهمراه باشید :
👇 👇 👇
@ECustomsbroker


خبرفوری dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
شادی بغض آلود پدرِ کودکِ سرطانی از کاهش نرخ دلار
#نه_به_دلار_نه_به_دلال
@AkhbareFori


🔵 ابزاری مهم برای سیاستگذاری

✍🏻 حمید آذرمند

🔹 شورای هماهنگی اقتصادی، امروز مصوبه مهمی داشت. بر اساس این مصوبه، بانک مرکزی مجاز به عملیات بازار باز است. بانک مرکزی از این پس می‌تواند برای اعمال سیاست پولی، نسبت به خرید و فروش اوراق دولت اقدام کند.

🔹 عملیات بازار باز، مهمترین و موثرترین ابزار سیاست پولی است که بانک مرکزی با استفاده از آن می‌تواند حجم پول و نرخ سود را کنترل نماید. این ابزار، اثرگذاری سریع و موثری را دارا می‌باشد.

🔹 بعد از مدتها انفعال و بی‌عملی سیاستگذار، این مصوبه ابزار مهمی را برای سیاست پولی فراهم کرده و لذا گام مهمی برای اصلاح سیاستگذاری محسوب می‌شود.

🔶باماهمراه باشید :
👇 👇 👇
@ECustomsbroker


🔸جزییات قیمت خرید و فروش ارز در بانک‌ها/ شعب دلار را چند می‌خرند؟

▫️با بخشنامه بانک مرکزی، قرار بر این است که بانکها هم از مردم دلار بخرند. بر این اساس شعب بانکی هر دلار را از مردم ۱۰۵۵۰ تومان خریداری کرده و برای مصارف خدماتی مصوب، ۱۱۲۰۰ تومان می‌فروشند/ مهر
🔶باماهمراه باشید :
👇 👇 👇
@ECustomsbroker


مصوبات جدید شورای عالی هماهنگی اقتصادی برای مدیریت بازار ارز؛

🔶بانک مرکزی مجاز به انتشار اوراق مشارکت ارزی – ریالی شد
🔸 خرید و فروش فوری ارز حاصل از صادرات پتروشیمی و فولاد
♦️ اتباع خارجی با سرمایه‌گذاری ۲۵۰ هزار دلار در ایران، مجوز اقامت ۵ ساله می‌گیرند

جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی در ادامه بررسی اختیارات مورد نیاز بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در مورد بازار ارز و پول، موارد جدیدی را تصویب کرد.

به گزارش «انتخاب»، جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی به ریاست حسن روحانی رئیس جمهور و با حضور سران قوا امروز برگزار و در ادامه بررسی اختیارات مورد نیاز بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در مورد بازار ارز و پول تصویب شد.

در این جلسه مصوب شد تا بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مجاز به انتشار اوراق مشارکت ارزی – ریالی باشد.

🔹 بر اساس این مصوبه؛ بانک مرکزی موظف است تمهیدات و تسهیلات لازم را برای خرید و فروش فوری ارز حاصل از صادرات پتروشیمی و فولاد و دیگر محصولات صادراتی که توسط صادر کنندگان عرضه می شود، در بازار ثانویه ارز فراهم نماید.

🔹 همچنین بانک مرکزی جمهوری اسلامی مجاز به عملیات بازار باز می باشد و می تواند برای اعمال سیاست پولی، نسبت به خرید و فروش اوراق مالی اسلامی منتشره توسط دولت اقدام نماید.

🔹 همچنین شورای عالی هماهنگی اقتصادی؛ به منظور تشویق سرمایه گذاری و جذب منابع ارزی، اتباع دولتهای خارجی در صورتی که حداقل دویست و پنجاه هزار دلار جهت سرمایه گذاری در ایران، به کشور وارد کنند، مطابق ضوابطی که دولت اعلام می کند، می توانند از امتیاز مجوز اقامت پنج ساله برخوردار شوند.

🔶باماهمراه باشید :
👇 👇 👇
@ECustomsbroker


@AxNegarBot dan repost
در روزگاری که خیلی از مردم به علت افزایش نرخ دلار و عدم توان شرکت های تولیدی در تامین نیاز مواد اولیه خود رو به تعطیلی و تعدیل نیروهای خود هستند خیلی مردم متمول با بالا رفتن نرخ دلار خوشحال و با پایین آمدن آن گریانند.
در کشوری زندگی میکنیم که بیشتر مدعی فرهنگ هستیم و در عمل دارای فقر فرهنگی شدید.
مدعی همدلی و وحدت هستیم و در عمل دنبال منفعت شخصی بیشتر.
کاش به روزی برسیم که مردم در راستای همدلی حرکت کنند و عمل کنند و صرفا فقط کلامی با فرهنگ‌نباشیم.
مردمی که بیشتر حرف میزنند کمتر عمل میکنند،پس بترسیم از افرادی که طبل تو خالی هستند و کلام زیبا و عمل زشت دارند.
بیایید همدلی رو از خودمون شروع کنیم و خودمون رو دچار آلایش کنیم.
با پایین اومدن نرخ دلار حجم مدعیان دروغین بالا رفتن نرخ دلار نقاب برداشته و به سمت صرافی ها روانه شده اند.
کاش روزی بشود که بدون نقاب همدل باشیم.
پیشرفت در سایه دولت محقق نمی شود.پیشرفت با یکی شدن محقق میشود
@ECustomsbroker


#فوری

🔺قیمت دلار در بازار غیر رسمی به 8900 تومان رسید
لیر ترکیه 1890
سکه امامی 3760
🔶باماهمراه باشید :
👇 👇 👇
@ECustomsbroker


📌گمرک توقف محموله گوشت وارداتی را تکذیب کرد / افزایش ۲۶ درصدی واردات گوشت قرمز

⭕گمرک ایران توقف محموله گوشت وارداتی را تکذیب و اعلام کرد : واردات گوشت قرمز در ۶ ماهه سالجاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۶ درصد افزایش یافته است .

⭕به گزارش روابط عمومی گمرک ایران، منصور پوریان رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام زنده در ادعایی مدعی توقف محموله گوشت وارداتی در گمرک شده بود که بررسی‌ها نشان می‌دهد واردات گوشت قرمز از ابتدای سالجاری تا ابتدای مهرماه به ۷۲ هزار تن رسیده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۶ درصد افزایش داشته است و بر اساس بررسی های میدانی ترخیص هیچ‌گونه محموله وارداتی گوشت در گمرکات متوقف نشده و این ادعا کذب محض است.

⭕بنابراین گزارش، موضوع ادعای مطرح شده از سوی منصور پوریان رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام زنده مربوط به یک کانتینر گوشت وارداتی به مقدار 18 تن در گمرک تهران است که در زمان اظهار به گمرک تاریخ ثبت سفارش این محموله منقضی شده و صاحب کالا با بانک ارائه‌دهنده ارز تسویه نکرده بود و امکان ارائه کد رهگیری بانک را نداشت.
این گزارش می‌افزاید، پس از ارائه ثبت سفارش معتبر وفق مقررات اجازه ترخیص این محموله صادر شد و در چارچوب تسهیلات گمرکی با اینکه واردکننده کد رهگیری بانک را نداشته به صورت درصدی از گمرک ترخیص و 80 درصد محموله 18 تنی گوشت وارداتی تحویل صاحب کالا شد و 20 درصد مابقی منوط به تسویه با بانک و ارائه کد رهگیری بانک مربوطه است .
🔶باماهمراه باشید :
👇 👇 👇
@ECustomsbroker


🔴 خريد ارز توسط بانك‌ها

بانک مرکزی جمهوری اسلامي ایران از کلیه بانک هایی که مجاز به عملیات ارزی هستند خواست نسبت به خرید ارز از مردم اقدام کنند.

🔹 به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی در اطلاعیه بانک مرکزی با اشاره به تمایل مردم به فروش ارزهای خود و امتناع دلالان ارز و برخی از صرافی ها برای خرید ارز، از مردم خواست با مراجعه به شعب ارزی بانک های دارای مجوز عملیات ارزی نسبت به فروش ارزهای خود به قیمت اعلامی اقدام کنند.
🔶باماهمراه باشید :
👇 👇 👇
@ECustomsbroker


📌 مهلت توقف کالا در کلیه مبادی ورودی دو ماه شد .

✅ بر اساس اطلاع واصله ،مهلت توقف كالاهاي وارده به كليه مبادي ورودي كشور اعم از سرزمين اصلي يا مناطق آزاد و ويژه اقتصادي ( كه به منظور ورود به سرزمين اصلي يا مصرف در مناطق مزبور وارد ميشود ) دو ماه تعيين شده است.

✅این مهلت حداكثر تا يكماه توسط گمرک و در مناطق توسط سازمان مسئول منطقه قابل تمديد است.

✅ پس از پايان مهلت توقف ، مقررات و تشريفات متروكه اعمال خواهد شد.

✅ كالاهاي قبلي متروكه در كليه اماكن كمركي از جمله انبارهاي اختصاصي و .... كه در اثر اجراي اين دستورالعمل مشمول مقررات متروكه می شوند ، حداكثر تا يك ماه توسط گمرک قابل تمديد است.

✅ مدت توقف از زمان ورود كالا به اولين مبادي ورودي كشور محاسبه مي گردد.

✅ كالاهايي كه به منظور ذخيره سازي (دپو) يا استفاده در فرايند توليد ، تكميل و پردازش وارد مناطق مي شوند، با اعلام وزارتخانه مربوطه يا واحد توليدي ذيربط مستقر در مناطق مربوطه ، از شمول مفاد فوق مستثني مي باشند و اعمال مقررات در اين خصوص بر اساس قوانين جاري مربوطه ( ماده 24 قانون امور گمرکی) صورت مي پذيرد و در هر صورت بايستي مدت مجاز نگهداري كالاهاي مشمول اين بند از ٥ ماه ( سه ماه مهلت اوليه و دو ماه تمديد) تجاوز ننمايد.


🔶باماهمراه باشید :
👇 👇 👇
@ECustomsbroker


📌 روایت رئیس سابق شورای عالی کانون صرافان از دلایل کاهش قیمت دلار/ ۴ دلیل افت قیمت ارز

1️⃣ سعید مجتهدی: به نظر می‌رسد چند دلیل برای کاهش نرخ ارز در روزهای اخیر وجود دارد که مهمترین آن اشباع خریداران ارز است. دوران رشد نرخ ارز طولانی شد و در این مدت بخش عمده افرادی که به دنبال حفظ ارزش پول و دارایی خود وارد بازار ارز شدند و دارایی‌های خود را به ارز تبدیل کردند و با توجه به رشد نرخ ارز در این مدت و تبدیل این دارایی‌ها، از سطح تقاضای ارز کاسته شده است.

2️⃣ یکی از مولفه‌های دیگر رفتار خریداران ارز است به طوری که با افزایش قیمت‌ها همه خریدار می‌شوند و با کاهش اندک نرخ، به سرعت فروشنده ارز می‌شوند و در روزهای اخیر و امروز عرضه ارز در بازار افزایش یافته و اغلب بسیاری از افرادی که ارز خریده بودند، عرضه کننده ارز شدند و این بر افت قیمت‌ها تاثیر داشته است.

3️⃣ همچنین کاهش حجم سفرهای خارجی و آغاز فصل پاییز هم بر افت تقاضای ارز در بازار موثر است.

4️⃣ میتوان اذعان کرد بخشنامه امروز بانک مرکزی درباره تامین ارز‌ نیازهای خدمات توسط سیستم بانکی اثر مثبتی بر کاهش قیمت‌ها داشته است.
#ارز
🔶باماهمراه باشید :
👇 👇 👇
@ECustomsbroker


MS.Azizi dan repost
بادرود، 💐💐💐👌👌💐💐💐
در جمعی از دوستان در پاسخ به این سوال که در شرایط موجود چه کنیم؟ گفتگوهایی انجام شد که ماحصل آن تقدیم می گردد. امید که به کار آید:
1- سبد اقتصادی خانواده خود را در جهت کاستن از فرهنگ مصرف گرایی، مورد بازبینی قرار دهیم و حتی المقدور از کالای ایرانی استفاده کنیم.
مثال 1: اگر الان پیراهن، کفش، مانتو ... به اندازه رفع نیازهای معمول خود در اختیار داریم، دلیلی ندارد برای ارضاء روحیه تنوع طلبی خود اقدام به خرید این اقلام نماییم.
مثال 2: خرید های اقلام خوراکی را به موارد ضروری کاهش دهیم. دلیلی ندارد که همواره در یخچال ما میوه هایی مانند هلو و گلابی و شلیل و ... وجود داشته باشد.
مثال 3: استفاده از وسیله نقلیه شخصی را تا حد امکان کاهش دهیم. می توانیم گاهی از تاکسی های اینترنتی استفاده کنیم تا به اقتصاد جوانانی که در این سیستم ها کار می کنند نیز کمک شود.
مثال 4: تشریفات و پذیرایی ها را در دورهمی ها و میهمانی های خانوادگی و دوستانه کاهش دهیم.
......
2- از "خود خوار انگاری" به شدت اجتناب کنیم. در شرایط موجود تکرار این عبارت که "ما ایرانی ها ....." و بعد مجموعه ای از جملات و عبارات تحقیر آمیز را آوردن، سمی مهلک و جانکاه است و ریشه در نا آگاهی و جهل نسبت به تاریخ و هویت ایرانی دارد. تلاش کنیم بخصوص در مواجهه با جوانان دستکم به این انگاره نادرست دامن نزنیم.
3- مهر بورزیم و همدلی کنیم. این مهرورزی می تواند در محیط خانواده، کار، صف اتوبوس، مترو، تاکسی یا هر مکان خصوصی یا عمومی انجام گیرد. اگر راننده تاکسی بدخلق و عصبانی است و با ما تندی می کند، به جای مقابله به مثل با آرامش با او سخن بگوییم. بگوییم شرایطش را درک می کنیم، از خانواده اش بپرسیم و بگذاریم احساس کند، ما هم "مثل" او هستیم. باور کنید جامعه امروز ما بیش از هر زمانی به مهرورزی محتاج است.
4- دانش و آگاهی خود نسبت به تاریخ و هویت ایرانی را افزایش دهیم. در دام گزاره های شبه علمی فضای مجازی که اغلب بدون منابع موثق نشر می یابد نیفتیم. تا از صحت یک گزارش اطمینان نیافته ایم آن را بازنشر نکنیم. بخوانیم، بخوانیم و بخوانیم و دیگران را به خواندن دعوت کنیم. می توان به این منظور گروه های کوچک کتاب خوانی در فضای خانواده، دوستان، یا محیط کار ایجاد نمود.
5- مطالبه گر باشیم. این مطالبه گری می تواند از محیط کارمان آغاز گردد. بی تفاوتی و بی خبری دردی را از ما دوا نمی کند.
6- سعی کنیم در حوزه مسئولیت خود بهترین عملکرد را داشته باشیم. جامعه ایران از "ایرانیان" تشکیل یافته است. اگر همه "ایرانیان" در حوزه مسئولیت خود بهترین عملکرد را داشته باشند، لاجرم ایرانی بهتر خواهیم داشت. اینکه مسئولین فاسدند، یا نظام اداری فاسد و ناکارآمد است، بهانه قابل قبولی برای عدم مسئولیت پذیری ما در دایره نفوذمان نیست.
7- از انسان های "گوشت و پوست و خون دار" غافل نباشیم. با رعایت موارد ذکر شده در بند اول، می توانیم بیشتر به "هم وطنانی" بیندیشیم که اصولا یخچالی ندارند که بتوانند در آن میوه ای بگذارند. همه ما کمپین هایی را در اطراف خود می شناسیم که می توانیم با اطمینان خاطر به آنها کمک کنیم تا برخی از انسان های "گوشت و پوست و خون دار" رنج کمتری ببرند و کمی، فقط کمی شادتر باشند.
8- فراموش نکنیم، ایران زمین، شرایطی بسیار دشوارتر و تلخ تر از این زمان را در طول تاریخ تجربه کرده است و همواره ققنوس وار از خاکستر سر برآورده است. "دل" همدیگر را خالی نکنیم، اخبار را در حد اطلاع پیگیری کنیم و از پرداختن بیش از حد به تحلیل هایی که سبب تشدید فضای یأس می گردند بخصوص در شبکه هایی مانند من و تو، به شدت اجتناب کنیم. بی تردید ایران و ایرانی این بار نیز از این تجربه تاریخی سربلند بیرون خواهد آمد. ،، ان شاءالله
🌹🌹🌹✋🌹🌹🌹


🔴 ۳ وزارتخانه مسئول تخصیص ارز و بانک مرکزی مسئول تامین ارز واردات کالاهای اساسی و دارو

روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد:
🔹روند پرداخت ارز دولتی به واردکنندگان کالا از تیرماه سال جاری تغییر کرده و سه وزارت خانه صنعت، معدن و تجارت، کشاورزی و بهداشت به عنوان مرجع و مسئول تصمیم‌گیری در ارتباط با تخصیص ارز به واردکنندگان کالا براساس اولویت عمل می‌کنند.
🔹با تغییر شرایط دریافت ارز دولتی دفاتر تخصصی وزارت صنعت، معدن و تجارت در کنار ادارات مسئول دو وزارتخانه دیگر به عنوان مرجع تصمیم‌گیری در خصوص بررسی و صدور مجوز جهت تخصیص ارز دولتی فعالیت می‌کنند.
🔹بانک مرکزی تنها تامین کننده ارز کالاهای گروه اول (کالاهای اساسی و دارو) است و هیچ دخالتی درباره اینکه ارز موجود در اختیار کدام واردکننده قرار بگیرد نداشته و صرفا بر اساس تایید وزارت صمت (مندرج در ثبت سفارش صادره ) اقدام می کند.
🔹تنها مرجع تشخیص تخصیص ارز با نرخ مصوب دولت (۴۲۰۰۰ ریال برای هر دلار) وزارتخانه های یاد شده با تایید نهایی وزارت صمت هستند و بنابراین در این ارتباط بانک مرکزی دخالتی در تعیین مصادیق تخصیص ارز نداشته و فقط مجری تامین ارز با تایید و مسئولیت دستگاه‌های یاد شده است.
🔶باماهمراه باشید :
👇 👇 👇
@ECustomsbroker


✴️ بانک مرکزی موارد تامین ارز به صورت اسکناس برای بخشی از مصارف ارزی خدماتی را ابلاغ کرد.

▫️اعلام شروط پرداخت ارز توسط بانک ها

تامین و پرداخت ارز درمانی (به عاملیت بانک‌های عامل تجارت و سامان) برای مبالغ بیش از ده هزار دلار (یا معادل آن به سایر ارزها) که دارای مجوز شورای عالی پزشکی هستند، نیازی به اخذ مجوز موردی از این بانک ندارد.

▫️بانک مرکزی در بخشنامه ای موارد تامین ارز به صورت اسکناس برای بخشی از مصارف ارزی خدماتی را به 11 بانک عامل ابلاغ کرد.

به گزارش عصرایران به نقل از بانک مرکزی، این بانک در بخشنامه ای به شماره 97.233452، مورخ 8 مهر ماه 1397 به 11 بانک ملی، ملت، تجارت، سپه، صادرات،کشاورزی، توسعه صادرات، اقتصاد نوین، پارسیان، سامان و پاسارگاد ضمن اعلام اینکه تامین ارز به‌ منظور حواله ارزی از طریق روابط کارگزاری بانک های نامبرده یا صرافی‌های مجاز امکان‌پذیر است،‌ تأکید کرده است که در صورت عدم امکان حواله به ‌روش‌های فوق، تأمین ارز به‌ صورت اسکناس نیز برای بخشی از مصارف ارزی خدماتی مندرج در بخش سوم مجموعه مقررات ارزی و بخشنامه فوق‌ به شرح زیر و با رعایت مقررات مربوطه میسر است:

1ـ تامین و پرداخت ارز بابت شهریه دانشجویان.

2ـ هزینه‌ شركت ‌های هواپیمایی ایرانی اعم از دولتی و غیردولتی.

3‏- هزینه ثبت نام برای شرکت در آزمون‌های بین‌المللی از جمله TOEFL،GRE ، IELTS و ...

4‏- هزینه شرکت در دوره‌های آموزشی و پژوهشی خارج از کشور و هزینه‌های ارزی دوره‌های آموزشی داخل کشور متقاضیان آزاد.

5‏- هزینه دفاتر خارج از کشور وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها‏ یا موسسات و شرکت‌های دولتی و واحدهای وابسته، سفارتخانه‌ها و نهادهای انقلاب اسلامی و نهادهای عمومی غیر دولتی.

6‏- هزینه برگزاری‌‏ یا شرکت در همایش‌های بین‌المللی و اعطای جوایز جشنواره‌ها و مسابقات بخش دولتی.

7‏- هزینه انجام آزمایش‌های علمی و فنی، انتشار آگهی در خارج از کشور و دریافت گواهی‌های بین‌المللی (استاندارد، کیفیت و ...) بخش دولتی و متقاضیان بخش غیر دولتی.

8‏- هزینه حق عضویت و حق ثبت نام در سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی و محافل علمی و هزینه چاپ مقالات علمی در خارج از کشور بخش دولتی و متقاضیان بخش غیردولتی.

9‏- کماکان تامین ارز توسط آن بانک بابت کلیه مصارف ارزی خدماتی درج شده در بخش سوم مجموعه مقررات ارزی و بخشنامه ذکر شده و این بخشنامه در چارچوب مقررات مربوطه امکان‌پذیر است.

10‏- تامین و پرداخت ارز درمانی (به عاملیت بانک‌های عامل تجارت و سامان) برای مبالغ بیش از ده هزار دلار (یا معادل آن به سایر ارزها) که دارای مجوز شورای عالی پزشکی هستند، نیازی به اخذ مجوز موردی از این بانک ندارد.

11‏- فرآیند تخصیص و تامین ارز به شرح زیر است:

الف) در مواردی که درخواست تامین ارز خارج از دسترسی‌های بانک مرکزی مطرح است، درصورت تغییر مقصد ارز مورد درخواست در گواهی ثبت آماری مربوطه، تامین آن از سوی این بانک امکان‌ پذیر است.

ب) درصورت عدم امکان حواله از طریق روابط کارگزاری، آن بانک می‌تواند از خدمات صرافی‌ خود و یا سایر صرافی‌های مجاز برای این منظور استفاده کند.

ج) مبنای نرخ ارز درخصوص حواله‌های ارزی، نرخ ارز حواله مندرج در سامانه «معاملات الکترونیکی ارز» (ETS) و درمورد اسکناس، نرخ ارز اسکناس درج شده در سامانه مورد اشاره خواهد بود.

د) لازم است آن بانک در رابطه با درخواست‌های تامین اسکناس در محل کد بخشنامه در گواهی ثبت آماری مربوطه با کد 13935837 و برای درخواست‌های تامین حواله در محل موردنظر با درج کد 23935837 با نوع نرخ ارز آزاد (کد 5) اقدام کند.

هـ) در هنگام ثبت درخواست گواهی ثبت آماری خدمت با شرایط درج شده در بند «د» توسط بانک عامل، کنترل‌های سیستمی لازم در سامانه «نمایش و مدیریت اطلاعات گواهی ثبت آماری»به نحوی انجام گیرد که از امکان ثبت درخواست غیرمجاز اجتناب شود.

گفتنی است برای تامین اسکناس موردنیاز، با اداره عملیات ارزی این بانک هماهنگی لازم انجام گرفته است و در صورت هرگونه ابهام در رابطه با فرآیند تخصیص و تامین ارز، با ادارات مرتبط این بانک (آمار و تعهدات ارزی‏، نظارت ارز،عملیات ارزی‏، بین الملل) هماهنگی انجام شود.

🔶باماهمراه باشید :
👇 👇 👇
@ECustomsbroker


‍ ❇️صادرات به عراق نصف شد

حمید حسینی، دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق:
🔹دولت همه صادرکنندگان را مشمول طرح پیمان‌سپاری ارزی کرده که ارز حاصل از صادرات را به کشور برگردانند، اما چون عراق هیچ مکانیزمی برای برگرداندن ارز ندارد خیلی از صادرکنندگان صادرات خود را به این کشور متوقف کرده‌اند.
🔹هم‌زمان کامیون‌دارها نیز در بعضی مناطق کشور اعتصاب کردند که این دو عامل در کنار هم باعث شده میزان صادرات به عراق در روزهای پایانی هفته اول مهرماه، حدود ۵۰ درصد کاهش پیدا کند.
🔹نظام بانکی عراق هیچ‌ وقت با صادرکنندگان کار نکرده است و عراقی‌ها معمولا با ریال از ایران خرید می‌کنند، چراکه سیستمی برای انتقال ارز ندارند و تغییر این سیستم نیز فرآیندی زمان‌بر است.

🔶باماهمراه باشید :
👇 👇 👇
@ECustomsbroker


✴️ کارت بازرگانی فقط برای دارندگان ملک اداری یا تجاری فعال

محمد لاهوتی، رییس کنفدراسیون صادرات اتاق بازرگانی ایران:
▫️احراز هویت مکان فرد متقاضی مورد بررسی قرار می‌گیرد. بدین معنا که درخواست‌کننده کارت بازرگانی باید سند اداری یا تجاری داشته باشد و بتواند ثابت کند که در این مکان، فعالیت تجاری شفاف دارد.

▫️کارت‌های از پیش صادر شده نیز در حال پایش و بررسی هستند تا سوءاستفاده از کارت‌های بازرگانی و از اجاره‌ای شدن ‌آنها جلوگیری شود. چناچه مشخص شود، مکان متقاضی کارت بازرگانی در محل تجاری اعلام شده، سندیت نداشته و به عبارتی آن ملک سند اداری یا تجاری ندارد، کارت بازرگانی تعلیق می‌شود.

▫️تاکنون تعدادی مورد مشکوک شناسایی شده و کارت‌های آن‌ها تعلیق شده است، عنوان کرد که تعدادی کارت توسط اتاق بازرگانی تهران باطل شده اما از رقم آن اطلاعات دقیقی در دست نیست.

🔶باماهمراه باشید :
👇 👇 👇
@ECustomsbroker

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

1 129

obunachilar
Kanal statistikasi