واحد اختراعات


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


🔹واحد اختراعات کمیته تحقیقات دانشکده پیراپزشکی فردوس🔹
ارتباط با ادمین:
@a_d_mine

لينك گروه گفتگو خلاق:
https://t.me/UnitofInventions_RF_group

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


📌 کاربردهای زبان برنامه‌نویسی پایتون!

✅ توسط IEEE Spectrum زبان برنامه‌نویسی پایتون براساس مولفه‌های میزان تقاضا، رشد، محبوبیت و... به عنوان برترین زبان برنامه‌نویسی در سال 2019 انتخاب شده بود.

این زبان برنامه‌نویسی در حال حاضر در حوزه‌های مرتبط با علم‌داده، تحلیل کلان‌داده و... نیز جز برترین زبان‌های برنامه‌نویسی است.

زبان پایتون علاوه بر حوزه تحلیل‌داده در سایر فیلدهای مرتبط با فناوری اطلاعات و مهندسی نرم‌افزار نیز دارای قابلیت‌های متعددی است.

در عکس بالا کاربردهای اصلی زبان پایتون به همراه کتابخانه‌های مطرح آن معرفی شده است.

💠یکشنبه(۱۷ اسفند«۱۲:۰۰»)منتظر بخش پنجم از سری کلیپ های آموزشی پایتون باشید.🐣🌺

💬منتور برنامه نویسی واحد:👇
آقای میری( @Osint2001 )

🔻🔸🔸🔸🔻
#واحداختراعات‌دانشکده‌پیراپزشکی‌وبهداشت‌فردوس
🆔 @UnitofInventions_RF
🤖 @Komiteh94_bot


#اختراع

استفاده تجاری ضایعات کشاورزی در صنعت نساجی 🌱👚

یک شرکت استرالیایی فعال در حوزه فناوری‌های زیستی، فناوری جدیدی برای تأمین سلولز مورد نیاز صنعت نساجی ارائه نموده است. نانولوز (Nanollose)، مدعی است که این فناوری، یک فرآیند مقرون‌به‌صرفه و سازگار با محیط‌زیست بوده که استخراج سلولز از ضایعات آلی و کشاورزی و تبدیل آن‌ها به الیاف را ممکن می‌سازد.

به جرأت می‌توان گفت که این فناوری، یک تیر و دو نشان محسوب می‌شود. از یک طرف، روش معمول و سنتی برای استخراج سلولز، استفاده از منابع درختی است که با محدودیت‌های فراوانی روبرو می‌باشد. از طرف دیگر، استخراج سلولز از ضایعات کشاورزی، مزایای محیط زیستی فراوانی، هم از منظر جلوگیری از قطع درختان جدید و هم از منظر حذف ضایعات کشاورزی به دنبال دارد. فناوری نانولوز زمانی جذاب‌تر می‌شود که بدانیم الیاف‌های لیوسل (Lyocell) تولیدی به کمک آن، نازک‌تر از ابریشم بوده و در عین حال، قوی‌تر از لیوسل‌های ساخته شده از خمیر چوب است. مجموع موارد یاد شده، اختراع نانولوز را به یک فناوری جذاب تبدیل نموده که موفقیت در توسعه آن، سهام شرکت را با افزایش بیش از ۳۰ درصدی مواجه نموده است.

لازم به تأکید است که این فناوری، با مشارکت و همکاری فنی شرکت هندی گرسیم (Grasim Industries) توسعه یافته است. در حالی که دو شرکت، در تلاش برای آماده‌سازی مراحل تولید آزمایشی محصول می‌باشند، بحث حفاظت از فناوری در صدر اولویت‌های آن‌ها قرار گرفته است. بنا بر اطلاعیه نانولوز، درخواست ثبت اختراع مربوط به این فناوری ارائه شده و مالکیت آن، در اختیار هر دو شرکت خواهد بود. این پتنت، در کنار توسعه سبد دارایی‌های فکری دو شرکت و تضمین جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی از فناوری، روابط نانولوز با گرسیم را نیز بهبود داده و همکاری‌های آتی آن‌ها را تسهیل می‌نماید.

با توجه به رشد سالیانه ۸ درصدی بازار لیوسل و پیش‌بینی ارزش ۱/۵ میلیارد دلاری آن در سال ۲۰۲۴ میلادی، این پتنت می‌تواند ارزش بسیار زیادی داشته باشد. از همین رو، پیش از توسعه فناوری و در همان ابتدای همکاری‌های تحقیق و توسعه‌ای، یک موافقت‌نامه کاملاً شفاف بین دو شرکت به امضا رسیده که می‌تواند توسعه و تجاری‌سازی فناوری، به‌ویژه در صنعت نساجی و مد را تسریع نماید. 

-_-_-_-🔸🔶🔸-_-_-_-
🆔@UnitofInventions_RF
🔗@komiteh94_bot




Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
اختراع دستگاهی به منظور کوچک کردن غبغب✅

#اختراع


🆔@UnitofInventions_RF


🔹🔷🔹🔵🔹🔷🔹

🔻 خلاقیت حق مادرزادی شماست :
شما یک موجود خلق کننده ایده هستید. خلاقیت حق مادرزادی شماست. شما انسان به شدت هوشمندی هستید که ایده های جالب دارید و می توانید از آنها برای رسیدن به هدف ها و بهبود بخشیدن به زندگی تان استفاده کنید. حتی اگر مدت زمانی طولانی از خلاقیت خود استفاده نکرده اید، که اغلب مردم این کار را نکرده اند ، می توانید کارتان را شروع کنید.
قانون احتمالاتی وجود دارد که درباره اندیشیدن خلاق و دست یابی به قدرتهاي ذهن کاربرد دارد. این قانون می گوید هر چه در معرض ایده های بیشتری قرار بگیرید، احتمال اینکه در معرض ایده مناسب قرار بگیرید افزایش می یابد. افراد موفق کسانی هستند که خود را در معرض انواع ایده های نشئت گرفته از انواع منابع قرار می دهند. اشخاص ناموفق برعکس کسانی هستند که پیوسته می خواهند از همان ایده های کهنه قدیمی استفاده کنند.

🔹🔷🔹🔵🔹🔷🔹
#وقت_مطالعه
🆔@UnitofInventions_RF
🔗@komiteh94_bot


🔹🔷🔹🔵🔹🔷🔹

🔻 دو عاملی که مانع پیشرفت شما می شوند :

دو عامل عمده ممکن است سد راه شما شوند تا آن طور که لازم است پیشرفت نکنید. این دو عامل یکی سایکواسکلروسیس، و دیگری هومئوستاسیس هستند. سایکواسکلروزیس نام دیگرش «سخت شدن نگرشها»است. این ویژگی کسانی است که سخت و بی انعطاف
هستند و تغییر ددیری ندارند.اشخاص با این خصوصیت شدیدا پایبند نگرشها و باورهای خود باقی می مانند و در برابر هر تلاشی برای تغییر ذهنیتی مقاومت می ورزند.
روش مغایر و متفاوت اندیشیدن ، انعطاف پذیر بودن است که به آن چشم انداز تطبیق پذیری می گویند. اشخاص با این خصوصیت، ذهن خود را به روی اطلاعات جدید می گشایند. آنها به ایده تا و نقطه نظرهای جدید توجه می کنند.آنها به جا ی اینکخ چه کسی درست می گوید به اینکه چه چیزی درست است، می اندیشند. این اشخاص اگر کسی ایده ای جدید و جالب تری به آنها ارائه کند پذیرای آن می شوند.

🔻 به آینده فکر کنید :
چشمانتان را باز نگه دارید. امروزه در مقایسه با هر زمانی تغییرات وسیع تری در پیرامون شما در جریان است . این تغییرات می توانند زندگی شما را متحول سازند . باید با چشمان باز این تغییرات را پیگیری کنید توجه داشته باشید که در بلند مدت چیزب ثابت باقی نمی ماند. تنها کاري که باید بکنید این است که ایده هایی ارائه دهید که 10 درصد جدید باشد.به تنها چیزب که احتیاج دارید ارائه کالای خدماتی است که اندکی با آنچه در گذشته وجود داشته تفاوت داشته باشد.کمی بهتر یا‌ کمی ارزان تر باشد.




---♦️🔷♦️---

بیانیه ماموریت چیست ؟
-» به طور خلاصه اهداف اصلی یک شرکت را بیان کرده و به دنیا نشان می دهد که چرا آن شرکت وجود دارد. در آن معمولاً به سوالات زیر پاسخ داده می شود :
- شرکت شما چکاری انجام می دهد ؟
- چگونه این کار را انجام می دهد؟
- برای چه کسانی این کار را انجام می دهد ؟
- چرا این کار را انجام می دهد ؟

برای مثال چرایی چند شرکت معروف را ببینیم:

🌟 نایکی -» الهام بخش و نوآوری برای هر ورزشکار در جهان ( و البته ذکر می کنه اگه شما بدن داشته باشید یک ورزشکار هستین.)

⭐️ لینکدین -» ایجاد ارتباط میان افراد حرفه ای برای مولد و موفق تر کردن کار ها

🌟 توییتر -» ایجاد توانایی ساختن و به اشتراک گذاری فوری و بدون مانع ایده ها و اطلاعات برای همه

⭐️ گوگل -» سازماندهی اطلاعات جهان و قابل استفاده و در دسترس ساختن آن برای جهانیان

🌟 تسلا -» سرعت بخشیدن به تحول و انتقال جهان به سوی انرژی پایدار

---♦️🔷♦️---
#کسب_و_کار
🆔@UnitofInventions_RF
🔗@komiteh94_bot


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🔻آموزش زبان #پایتون🔻
🔺 #برنامه_نویسی 🔺
🔘Part:4
👨‍🏫مدرس:
استاد جادی

💬منتور:
آقای میری( @Osint2001 )

🔻🔸🔸🔸🔻
#واحداختراعات‌دانشکده‌پیراپزشکی‌وبهداشت‌فردوس
🆔 @UnitofInventions_RF


NanoMatch dan repost
#نانومچ
#فراخوان_طرح‌های_نوآورانه
#تسهیلات_نانومچ
💡ساخت دمو

📆 یکم بهمن الی ۱۵ اسفند
💡حمایت مالی و بهره‌مندی از زیرساخت‌های تجاری‌سازی💡

👈کسب اطلاعات بیشتر و ثبت طرح

🆔 @NanoMatch


➿➿➿

🔹 آیا برای ایجاد یک تیم استارت‌آپی موفق آماده‌اید؟

احتمالاً بارها این جمله را شنیده‌اید که راز موفقیت یک کسب‌وکار نوپا، کار تیمی و تلاش برای همکاری با افراد خلاق و باانگیزه است. متأسفانه بسیاری از کارآفرینان استارت‌آپی، این راز ساده و در عین حال پیچیده را تا زمانی‌که با عوارض و پیامدهای آن مواجه می‌شوند، نمی‌پذیرند یا به‌خوبی پیگیر آن نمی‌شوند. تجربه نشان داده است که چیزی به‌عنوان یک کارآفرین انفرادی وجود ندارد!

در یکی از کتاب‌هایی که اخیراً در مورد وارن بافت (Warren Buffett)، تاجر و سرمایه‌گذار افسانه‌ای انتشار یافته، یک نکته جالب بیان شده است. بافت، سال‌ها تلاش کرد تا دوست دیرینه خود، چارلی مونگر (Charlie Munger) را متقاعد کند که شریک تجاری وی باشد. او هرگز به جستجوی فرد دیگری نرفت، چرا که مطمئن بود چارلی همان کسی است که او نیاز دارد. این موضوع، به خوبی اهمیت تیم‌سازی و استفاده از نفرات مناسب در جای مناسب را نشان می‌دهد.

نکته کلیدی اینجا است که انتخاب افراد، باید با دقت صورت گیرد، چرا که اعضای تیم کاری شما هم می‌توانند موفقیت استارت‌آپ و هم شکست آن را رقم زنند. اگر به تحقیقات اخیر پیرامون چرایی شکست شرکت‌های نوپا نگاهی بیندازید، تیم‌سازی اشتباه، یکی از مهم‌ترین دلایل (سومین عامل با سهم 23 درصدی) به شمار می‌رود. بنابراین، ضروری است که انتخاب تیم کاری را یک انتخاب استراتژیک و بسیار مهم بدانید. پرسش اصلی این است که چگونه اعضای مناسب را برای شروع کار خود انتخاب کنیم؟ در مقاله حاضر، یک چهارچوب گام‌به‌گام و عملیاتی از مهم‌ترین نکاتی که در هنگام تیم‌سازی می‌بایست به آن‌ها توجه نمود، بیان شده است.

http://nanomatch.ir/blog/991206/

➿➿➿
🆔@UnitofInventions_RF
🔗@komiteh94_bot
#کسب_و_کار




💢دوستان رشته تکنولوژیست جراحی💢
حتما توجه کنید 😊


Fkhrealizade dan repost
سلام دوست عزیز

درباره مرکز تخصصی برا اینکه بهتر متوجه بشید، چند مثال درباره مراکز تخصصی رشته های دیگه براتون میارم تا ذهنیت بهتری پیدا کنید و ایده منحصر به فرد خودتون رو ارائه بدید.

🛑به عنوان مثال دانشجویان رشته انکولوژی، میتونن مرکز تخصصی داشته باشن که روی سلول های سرطانی کار کنن و اطلاعات جدید و بیشتر در این باره ارائه بدن .

🛑یا مثلا دانشجویان رشته هماتولوژی ، میتونن مرکز تخصصی داشته باشن که روی سلول های خونی و در مجموع خون شناسی کار کنن .

🛑دانشجویان پرستاری مرکز تخصصی مراقبت از زخم و پانسمان رو میتونن داشته باشن .


با توجه به مواردی که گفتم حالا شما فکر میکنید که برا رشته اتاق عمل چه مرکزی و با چه وظایفی میتونیم داشته باشیم که گروه ما رو به بقیه معرفی کنه .

چه خوبه ک بچه های ارشد این رشته ی خودی نشون بدیم


Noma’lum dan repost
🟠 انجمن علمی تکنولوژی جراحی دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمان برگزار می‌کند :

🔴 قابل توجه دانشجویان اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی کرمان


🟠 انتخاب برترین ایده جهت ایجاد مرکز تخصصی رشته تکنولوژی اتاق عمل در دانشگاه علوم پزشکی کرمان

🔶 فایل ارسالی باید شامل موارد زیر باشد :

1. نام مرکز پیشنهادی
2. توضیح وظایف مرکز
3. جامعه هدف مرکز


🔸 ایده باید حداقل در یک صفحه word با فونت B_Nazanin12 باشد.


⏰ زمان شروع : ساعت ۱۲ روز پنج‌شنبه ۷ اسفند
⏰ زمان پایان : ساعت ۲۴ روز جمعه ۱۵ اسفند

🔸 علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه می‌توانند ایده‌های خود را به آیدی تلگرامی زیر ارسال نمایند.🎯

@Fakhrealizadeh

🥇 به برترین ایده🥇 انتخابی توسط اساتید، ۵۰۰ هزار تومان جایزه‌ی نقدی اهدا خواهد شد.

🔶 برای اطلاعات بیشتر به آیدی‌های زیر مراجعه کنید.
@Farhadi814
@Abbas_79_313

آیدی دبیر انجمن :
@Mostafa_Fotovat

آیدی کانال انجمن :
@AST_kmu


°°°••🔘⚪️🔘••°°°

کفش درست شده با زباله 🗑👟

یک کفش پارچه ای که قسمت های پارچه ای آن از موی سگ درست شده و قسمت کفی آن از قارچ میسلیوم که بعد از استفاده هم زیست تخریب پذیر است. 🌿

هدف از این طراحی ها نشان دادن چگونه استفاده کردن مواد به ظاهر بیهوده به موادی قابل استفاده است. 💯

Designer: @emilblau
(Instagram ID)

°°°••🔘⚪️🔘••°°°
#design
🆔@UnitofInventions_RF
🔗@komiteh94_bot


کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند dan repost
کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار می کند:

وبینار "آشنایی با کمیته تحقیقات دانشجویی ویژه ی دانشجویان ورودی ۹۹"

🗓 یک شنبه ۱۰ اسفند ماه
⏰ از ساعت ۱۷ تا ۱۹
👤 با حضور:

❕سرکار خانم دکتر طوبی کاظمی (معاونت تحقیقات دانشگاه)

❕جناب آقای دکتر سبحان مرتضوی ( سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی)

❕آقای علی فنودی (دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه)


‼️همراه با برگزاری کارگاه آشنایی با پژوهش با تدریس جناب آقای دکتر ریاحی (مدیریت توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه)


✍لینک ثبت نام در وبینار:
https://www.bums.ac.ir/page-srcres/fa/58/AdvEForm/Itm3601-29969

🔗لینک شرکت در وبینار:
http://vc.bums.ac.ir/mim

⁉️ جهت دریافت اطلاعات بیشتر به آیدی زیر پیام دهید:
@Ali13abr

🆔-----------------🔸🔶🔸
@srcbums
src.bums.ac.ir
instagram.com/srcbums


معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت با همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و پارک علوم و فناوری استان اردبیل برگزار میکند :

🔸نخستین رویداد 'مجازی' کشوری_دانشجویی مساله پردازی و کارآفرینی "کروناستاپ"

🟠ویژه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور

🔸اخرین مهلت ثبت نام: ۱۵ اسفند ۱۳۹۹
🔸اخرین مهلت ثبت ایده: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹
🔸برگزاری رویداد: ۲۰ تا ۲۲ اسفند ۱۳۹۹

🔗ثبت نام، ارسال ایده و شرکت در رویداد:
✏️@coronastop_admin

📌کانال اطلاع رسانی نخستین رویداد کشوری دانشجویی کارافرینی و مساله پردازی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور "کروناستاپ"
ℹ️ @coronastop_festival

🆔—–––––––––—🔸🔶🔸
@srcbums
src.bums.ac.ir
instagram.com/srcbums


👤#آلبرت_انیشتین
موفقیت هایی که نصیب افراد صبور می‌شود، همان هایی هستند که توسط افراد عجول رها شده اند!

#سخن_بزرگان
🔻🔸🔸🔸🔻
🆔 @UnitofInventions_RF


KMU Entrepreneurship dan repost
✅میخواهی نوآوری کنی؟حال را دریاب
جُی‌ایتو میپرسد:"قبل اینترنت را به یاد می‌آورید؟"
"زمانی که را که مردم سعی در پیش‌بینی آینده داشتند را به یاد می‌آورید؟" در این سخنرانی جذاب ، رئیس آزمایشگاه رسانه ای MIT از پیش بینی های آینده چشم پوشی می کند و در عوض رویکرد جدیدی را برای ایجاد در حال حاضر را به اشتراک می گذارد: ساخت سریع و ...

https://www.ted.com/talks/joi_ito_want_to_innovate_become_a_now_ist?utm_campaign=tedspread&utm_medium=referral&utm_source=tedcomshare

#کارا_TED

🆔️@kmu_entrepreneurship

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

164

obunachilar
Kanal statistikasi