شبکه جامعه مدنی( فرهنگ , سیاست , اجتماع )


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


ارتباط با ما : mansoor1332@

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


آیا مذاکره ای میان آمریکا و ایران در پیش است ؟
منصور خضاعی

دکتر محمد جواد ظریف پیرامون مذاکره احتمالی با دولت آمریکا و نیز تمایز قائل شدن میان تمایلات رییس جمهور ترامپ و سایر اعضای تصمیم گیرنده در کاخ سفید در خصوص مذاکره با آمریکا , صحبت هایی به زبان آورده است و همچنین با قبول مصاحبه با شبکه فاکس نیوز که یکی از دست راستی ترین رسانه های آمریکایی و سرسخت ترین رسانه مدافع ترامپ به شمار میرود , شائبه در پیش بودن مذاکراتی واقعی را به اذهان افکار عمومی ایران و جهان متبادر نموده است .
آیا مذاکراتی واقعی در پیش است یا اینکه این یک تاکتیک برای فعال کردن گسل مابین ترامپ اهل مذاکره و سایر اعضای هئیت حاکمه آمریکا از جمله بولتون و پومپئو و سایر متحدین وی همچون بن سلمان و نتانیاهو است که همگی بدنبال برخوود نظامی هستند .

شاید هم ایران با اتخاذ این رویکرد و همچنین بحث تبادل زندانیان دو کشور,در نظر دارد با ایجاد همگرایی مابین دو دولت,از شدت عملکرد رییس جمهور آمریکا در خصوص تشدید تحریم ها کاسته و در شرایط فعلی موجب اثر گذاری بر تصمیم آن در خصوص معافیت نفتی برای مشتریان ایران شود تا در گامهای بعدی بتواند باب مذاکرات جدی تر را باز نماید.این بار اما پیشنهاد بصورت علنی است تا دولت امریکا را در برابر افکار عمومی آن قرار دهد.
احتمال دیگر اینکه ایران با ارائه پیشنهاد تبادل زندانیان مابین دو کشور و همچنین ایجاد یک مانور تبلیغاتی در خصوص بحث مذاکرات و هم چنین مصاحبه دور از انتظار با رسانه دست راستی فاکس نیوز حامی ترامپ , ضمن اتخاذ نقش طالب مذاکره , قصد دارد برای خود زمان بیشتری بخرد تا بتواند 18 ماه باقی مانده دوره ریاست جمهوری ترامپ را با فشار کمتر و به امید پیروزی یک رییس جمهور دموکرات در کاخ سفید , به پایان برساند .
به نظر می رسد ایران در باطن به دنبال مذاکره و در ظاهر با آن مخالف است ولی آمریکایی ها برعکس در ظاهر به دنبال مذاکره اند و در باطن مخالف مذاکره اند تا اثر تحریم ها را بر اقتصاد ایران به وضوح ببیند و وقتی راضی به مذاکره خواهند شد که طرف مقابل به استیصال کامل رسیده باشد تا بتوانند حداکثر امتیاز را گرفته و خواسته های خود را بر او تحمیل نمایند .
سالها پیش از اینکه ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا برسد و زمانی که تنها یک تاجر مشهور بود , داستانی را در مورد نحوه معاملات و تاکتیک های منحصر به فردش خواندم که نشان از فشار حداکثری به منظور تسلیم طرف مقابل و تحمیل خواسته های خود در معاملات را داشت . وقتیکه رییس جمهور شد و از برجام خارج شد و تهدید کرد که اقتصاد ایران را نابود می کند , ایران ناخواسته به دام بازی ترامپ افتاد , تحریم پشت تحریم همراه با ناکارامدی مدیران داخلی دست به دست هم داد تا هر بار اقتصاد رنجور ایران با یک شوک قوی سیاسی به یک مدار پایین تر سقوط نماید . اما اگر پیش از خروج آمریکا از توافق نامه برجام , ایران قبول می کرد که با آمریکاییها مذاکره کند , احتمال خروج آمریکا از برجام بسیار بسیار ضعیف بود زیراکه ترامپ عاشق مذاکره است و ببینید از زمانیکه کیم رهبر کره شمالی با وی مذاکره می کند دیگر تحریمی بر تحریم های قبلی اضافه نمیشود .

چنانچه ایران و آمریکا راه مصالحه را در پیش بگیرند و نهایتا مشکلات خود را دور یک میز حل نمایند به نظر شما , این کلاه گشاد بر سر چه کسی رفته است ؟
پاسخ واضح است . مردم ایران , چراکه هم فشار بی اندازه تحریم ها را تحمل کردند و هم هیچ دستاوردی بدست نیاوردند .
آن دسته از افرادی که در داخل و خارج هر بار برای تحریم های ترامپ علیه ایران کف زده و هورا می کشیدند , حالا چگونه پاسخ مردم ایران را خواهند داد ؟؟؟؟؟
ما محکوم بودیم که هم چوب را بخوریم و هم پیاز را
راه رستگاری مردم ایران از مسیر مبارزه برای آزادی و عدالت عبور می کند و در این راه فقط و فقط باید بر روی پاهای خود تکیه کنند و راه نفوذ و یاری را بر هرگونه قدرت خارجی ببندند .
این دستاورد باید فقط توسط مردم ایران حاصل شود تا پایا و ماندگار باشد.
اما اگر حاکمیت می خواهد در برابر زورگویی ترامپ ایستادگی کند تا شاخش را شکسته و دهانش را به خاک بمالد فقط یک راه وجود دارد :توجه ویژه به داخل و استفاده از تمام پتانسیل نیروی متخصص داخلی . ازادی زندانیان سیاسی , رفع حصر از محصورین , برچیدن نظارت استصوابی , ازادی ورود ایرانیان ممنوع الورود به کشور , برداشتن چتر امنیتی از سر فعالین سیاسی و فرهنگی و در یک کلام استفاده از تمام ظرفیت های نیروی انسانی نابغه ایرانی در مدیریت خرد و کلان کشور و کوتاه کردن دست ژن خوب از کرسی های تصمیم گیری . آنگاه خواهیم دید که ترامپ و همه ایادی قلدرش در برابر فرزندان برومند ایران زمین کوچکترین حرفی برای گفتن نخواهند داشت. اگر و فقط اگر میدان را باز بگزاریم تا هرکه شایسته است در جایگاه خودش قرار گیرد .
تا دیرتر نشده کاری باید ......

@civilizers


♦️سلفی مجری راست گرای فاکس نیوز با ظریف

"جرالدو ریورا" مجری معروف 75 ساله آمریکایی تصویر یک سلفی با ظریف را در صفحه توییتر خود منتشر کرد و زیر آن نوشت:

🔹"با محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران. صرف‌نظر از اینکه درباره کشور باستانی او چه فکری می‌کنید اما آنها دستکم دست به سلاخی اقلیت‌ها نمی‌زنند مانند کاری که عربستان سعودی اخیرا با اعدام (گردن زدن) 37 نفر از اقلیت‌ها که 33 نفرشان شیعه بودند، انجام داد."/ پایش آمریکا
@civilizers


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎥لحظۀ تاریخی تسخیر خیابان در ٢٥ خرداد ١٣٨٨ از دریچه دوربین یک خبرنگار ایتالیایی
(متاسفانه نام خبرنگار را نیافتم) / sunpadh


@civilizers


‌‌#یورگن_هابرماس، نظریه پرداز حوزه عمومی

هابرماس، منتقد نظام سرمایه داری مدرن، معتقد است پروژه مدرنیته هنوز ناتمام است. چرا که جهان مدرن در حال تجربه پدیده‌هایی چون تروریسم، جنبش‌های اعتراضی و بی‌معنا شدن زندگی روزمره است.

راه حل پیشنهادی هابرماس برای مواجهه با عارضه‌های مدرنیته، احیای #حوزه_عمومی است. او حوزه عمومی را هر فضایی به جز خانواده، نظام سیاسی و اقتصادی می‌داند که افراد بدون فشار از سمت نظام سیاسی و بدون تاثیر موقعیت اقتصادی و مناسبات بازاری با پشت کردن به زندگی خصوصی با یکدیگر وارد مراوده و گفتگو در باب #مسائل_اجتماعی می‌شوند.

این گفتگو که هابرماس برای آن پنج شرط می‌شمارد، منجر به شکل‌گیری توافق میان افراد می‌شود. توافقی که عین حقیقت است و هابرماس آن را افکار عمومی می نامد. این افکار عمومی از سمت حوزه عمومی به سمت نظام سیاسی می‌رود و بر تصمیم‌گیری‌ها و سیاست گذاری‌ها اثر می‌گذارد و تصمیمات مقامات سیاسی را به سمت و سوی #افکار_عمومی نزدیک می‌کند.

هابرماس معتقد است این فرایند منجر به دموکراسی مشارکتی می‌شود و شهروندان جامعه مدرن را از مصرف کنندگان منفعل به شهروندان فعال مدنی و با انگیزه تبدیل می‌کند و به آنها قدرت نظارت واقعی و نه صوری بر نهادهای سیاسی را می دهد.
#حوزه_عمومی و #جامعه_مدنی

📚 آرشیو منابع سیاسی
@civilizers


💢 برنامه ۲ سال آینده کاخ سفید علیه ایران
✍️ حسین موسویان
📌 تلخیص :مجمع فعالان اقتصادی

شرایط بحرانی روابط امریکا و ایران به تدریج وخیم‌تر می‌شود. اقدام بی‌سابقه امریکا مبنی بر قرار دادن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی نشانه‌ای از جدی‌تر شدن ابعاد خصومت دولت امریکا نسبت به جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌آید.

رویکردی تقابل جویانه که بی‌تردید طی دو سال آینده از سوی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری امریکا ادامه خواهد یافت. ذیل چنین رویکردی منافع حیاتی ملی ایران ایجاب می کند مسئولان امنیت ملی کشور از شرایط موجود و پیش رو درک صحیح داشته و تصمیمات درست و بموقع اتخاذ کنند.

۱- اکثر کارشناسان امریکا معتقدند سیاست فشار حداکثری ترامپ موجب سقوط نظام جمهوری اسلامی نخواهد شد. این در حالی است که جان بولتون ، مایک پمپئو ،نتانیاهو و متحدان عربش دیدگاه متفاوتی دارند و قاطعانه معتقدند با فشارها و تحریم های حداکثری، سقوط نظام جمهوری اسلامی تا پایان دوره اول ریاست جمهوری ترامپ رقم خواهد خورد.

۲- سرنوشت بحران روابط امریکا با ایران و کره شمالی برای پیروزی ترامپ در دور دوم ریاست جمهوری‌اش نقش تعیین‌کننده‌ای خواهد داشت. رئیس جمهوری امریکا به‌دنبال جنگ با ایران، درگیری با سپاه در منطقه و تغییر رژیم جمهوری اسلامی نیست. او تلاش می‌کند با افزایش فشارها و تحریم ها، نظام اقتصادی ایران را متلاشی و با تشدید روند گرانی، تورم، بیکاری و کاهش ارزش پول ملی موجب شورش های سراسری داخلی شده تا تهران را به پای میزمذاکره بکشاند

۳- موضوع ایران برای جان بولتون و پمپئو حیثیتی است. نگاه غالب صاحبنظران امریکایی این است که این دو بویژه بولتون، عامل اصلی سیاست‌های افراطی جاری علیه ایران هستند. سیاست جاری واشنگتن درمورد ایران در داخل دولت امریکا با مخالفت رو به رو است درحالی که درمورد ونزوئلا و کره شمالی چنین نیست. نگاه ترامپ و جان بولتون درباره ایران فاصله زیادی از هم دارد؛ اولویت ترامپ معامله با ایران است تا قفل مذاکره ایران و امریکا را بشکند و آن را به‌عنوان یک دستاورد مهم برای دولت خود در افکار عمومی بفروشد و رأی بیاورد درحالی که کف خواسته جان بولتون تغییر رژیم و سقف آن فروپاشی و تجزیه ایران است.

۴- اکثریت فرماندهان ارتش امریکا، بدنه وزارت خارجه و نهادهای امنیتی امریکا با سیاست‌های افراطی جان بولتون علیه ایران مخالف هستند و معتقدند باید از جنگ با ایران پرهیز کرد و در صورت ممکن حتی با گفت‌وگو تنش ­ها را کاهش داد اما فضای حاکم بر تصمیم‌گیری در دولت امریکا به شکلی است که امکان بروز و تأثیرگذاری دیدگاه این دسته از کارشناسان وجود ندارد

۵- کنگره امریکا درمقطع فعلی با هرفشار و اقدامی علیه ایران منهای اقدام نظامی موافق است لذا در افزایش تحریم ها علیه ایران، متحد کاخ سفید است و حتی به تصمیم ترامپ علیه سپاه هم هیچ واکنش منفی نداشت.

۶- برای نتانیاهو و متحدان عربش همچون بن سلمان، عملی شدن تغییر رژیم در ایران اولویت حیاتی است. نتانیاهو و بن سلمان به هیچ وجه نمی‌خواهند اسرائیل و عربستان را درگیر جنگ با ایران کنند اما هردو مایل هستند امریکا را به دام جنگ با ایران بکشانند. محور خط مشی تل آویو- ریاض محاصره کامل سیاسی- اقتصادی- نظامی- امنیتی و فشار حداکثری به قصد فروپاشی از درون است. هدف آنها گرفتن نتیجه در دوسال باقی‌مانده دور اول ترامپ است و لذا اگر فشارحداکثری اقتصادی جواب ندهد، به‌دنبال خلق سناریو برای کشاندن امریکا به حملات محدود نظامی علیه ایران خواهند بود.

همه این فعالیتها در مسیری به پیش می رود که اجماع داخلی در هیأت حاکمه امریکا ایجاد نماید،اروپا را همراه کند،قدرت‌های بلوک شرق همچون چین، روسیه و هند را در دفاع از ایران اخته کند، اتحادی از کشورها در منطقه، مشابه طرح ناتو عربی، علیه ایران شکل دهد، روابط امریکا و ایران را به نقطه غیرقابل برگشت برساند به گونه‌ای که حتی با پیروزی دموکرات‌ها، شانس حل و فصل مسائل ایران و امریکا به صفر برسد. ایران را وادار به خروج از برجام کند تا شش قطعنامه صادره دردولت قبل احیا، طبق منشور سازمان ملل به‌عنوان تهدید صلح و امنیت بین‌الملل تلقی شده و تحریم‌ها اجماعی و جهانی شود.

نیروهای نظامی و امنیتی ایران بویژه سپاه را با القاعده و عاملان حمله تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ برج های دوقلو نیویورک مرتبط کند تا بتواند با استفاده از قانون «مجوز توسل به نیروی نظامی مصوب کنگره در سال ۲۰۰۱»، نیازی به مجوز جدید از کنگره برای حمله به ایران نداشته باشد. شرایطی به وجود آورد که ایران در لیست سیاه «گروه ویژه مالی» موسوم به اف.ای.تی.اف قرارگیرد تا حتی بدون تحریم های اجماعی جهانی شورای امنیت سازمان ملل، سایر کشورها همچون چین و روسیه و ترکیه هم قادر به تجارت با ایران نباشند.

@civilizers


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎥‏گزارش ویدئویی "انتخاب" از ماجرای دکل گمشده نفتی

▪️رضا مصطفوی کیست و چگونه پول دکل ایران را خرج ترامپ و صنعت مشروب سازی کرد؟

@civilizers


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎲 ویدئو: سخنرانی شجاعانه یک سرباز آمریکایی (به زبان انگلیسی با زیرنویس فارسی)

🔹دشمنان ما درفقیرترین کشورهای دنیا نیستند، بلکه درهمین جا هستند, در ثروتمندترینش!
ما باید اینجا مبارزه کنیم با امپریالیسمی که جهان ما را تباه کرده است/مطالعات آمریکا
#امپریالیسم_آمریکایی

به ما بپیوندید👈
@civilizers


فرد مجهول اسناد لواسان یک بچه ۳ساله و نوه دبیر شورای امنیت ملی جمهوری اسلامی است

یاشار سلطانی روزنامه نگار در کانال تلگرامی خود با انتشار اسنادی اعلام کرده است که «در اسناد ‎لواسان فرد مجهولی وجود داشت به نام «محمدطاها میرمحمدعلی» که چندین پرونده تخلف سنگین در کمیسیون ماده ۱۰۰ به دلیل ساخت و سازهای غیر مجاز داشت.»

او نوشته است که بعد از پیگیری متوجه شدیم این فرد ‎«نوه دبیر شورای‌عالی امنیت ملی» و یک «پسر بچه ۳ساله» بیشتر نیست که عمده پروانه‌های ساختمانی و تخلفات و جابجایی پو‌‌ل‌ها را به نام او انجام شده است.

ماجرای ویلاسازی در شهرک های کلاک و باستی هیلز در لواسان اگر چه چندسالی است آغاز شده اما اواخر سال ۹۷ پرونده تخلفات این ویلاسازی‌ها جنجالی شد.

بنابر گزارش‌ها و اسناد منتشر شده در این ویلاسازی‌ها با وجود مخالفت شورای عالی شهرسازی به تغییر کاربری زمین‌ها از کشاورزی به مسکونی، با دخالت آملی لاریجانی و ناطق نوری این تغییر کاربری‌ها صورت گرفته است.

از جمله ویلاسازی های غیرمجاز در لواسان مربوط به تغییر کاربری کشاورزی به مسکونی به وسعت یک میلیون متر مربع است که از سال ۸۲ آغاز شده و تا کنون ادامه دارد.

یکی دیگر از شهرک هایی که در آن ویلاسازی‌ شده شهرک ۱۴ هزارمتری باستی هیلز در لواسان است که برخی سایت‌ها در توصیف این شهرک نوشته اند که دور تا دورش دیوار کشیده شده و تنها اهالی ویلا حق ورود و خروج به این منطقه دارند.

@civilizers


آخر هفته درکتابخانه فوردهام پروفسور گرینبرگ را دیدم.موسس مرکز امنیت ملی و حفاظت سایبری.درس “حقوق ترور و یازده سپتامبر” را با او گذرانده بودم
پرسیدم: آینده ونزوئلا چه می شود؟

+می شود یک کشور فقیر منزوی بی اثر مثل زیمبابوه!
-پس جنگ نمی شود؟
+نه
-بدلیل حمایت روسیه از ونزوئلاست که جنگ نمی شود؟

+روسیه منابع مادی اش آنقدر محدود شده که بخواهد هم نمیتواند جنگی را شروع کند و یا حتی ازکشوری حمایت کند.ونزوئلا به خودی خود روبه قهقهراست.نیازی به جنگ نیست.کشور سی میلیونی در طی ده سال، پنج و نیم میلیونش مهاجرت کرده اند! بیماری های قدیمی همه گیر بازگشته اند. کشور دیگر دکتر ندارد! رستورانهای اکوادور و کلمبیا و آرژانتین پر شده از تحصیل کرده های ونزوئلایی. اغلب متخصصین شرکت نفتشان مهاجرت کرده اند، استخراجشان از ۳.۵ میلیون به زیر یک میلیون رسیده،نه بخاطر تحریم،بخاطر کمبودمتخصص. این فرایند،پانزده سال است که شروع شده
-ارتشش قیام نمی کند؟
-ارتشی که همگی از رشوه وقاچاق کوکایین ارتزاق کرده اند میدانند که درحکومت بعدی چه بلایی سرشان می آید.آنجا هیچ وقت کودتای نظامی نمی شود/تجارت ایران

@civilizers


✅بخشی از خدمات رئیس‌جمهور ایران که ممنوع‌التصویر است/ سیدمحمد خاتمی؛ موفق‌ترین رئیس‌جمهور ایران پس از انقلاب سال ۵۷

✍🏻یرواند آبراهامیان، تاریخ‌نگار ایرانی مقیم آمریکا:

📌بعد از موفقیت قاطع اطلاح‌طلبان در انتخابات سال ١٣٧۶، سیدمحمد خاتمی در زمینۀ سیاست خارجی در جهت بهبود ارتباط ایران با جهانیان تلاش‌های گسترده‌ای کرد.

📌او به حقوقدانان بین‌المللی اطمینان داد که حکم سنگسار در ایران اجرا نمی‌شود و برای حذف کامل مجازات‌های بدنی تلاش خواهد کرد ، خاتمی از تمام کشورهای جهان برای سرمایه‌گذاری در ایران دعوت به عمل آورد و در اقدامی کاملا نوآورانه در گفت‌وگویی اختصاصی با شبکۀ CNN آمریکا شرکت کرد، او به طور خصوصی آیت‌الله خامنه‌ای را به کاهش محدودیت‌های اعمال شده بر بهاییان ترغیب کرد و به دولت انگلستان اطمینان داد که ایران درصدد اجرای فتوای موجود علیه سلمان رشدی نیست.

📌درمقابل دولت بریتانیا هم روابط کامل دیپلماتیک با ایران را که از سال ۵٧ قطع شده بود دوباره از سر گرفت و رییس جمهور وقت آمریکا کلینتون تحریم‌های ایران را تا اندازه‌ای کاهش داد و اجازۀ واردات پسته، فرش و زعفران از ایران و صادرات کالاهای کشاورزی و دارویی به ایران را صادر کرد.

📌وزیر خارجۀ آمریکا هم در اقدامی تحسین برانگیز از کودتای ٢٨ مرداد ١٣٣٩ اظهار تاسف کرد و بابت آن از مردم ایران معذرت خواست!!

✅سازمان ملل نام ایران را از بین کشورهای ناقض حقوق بشر خارج کرد و اکثر کشورهای اروپایی از تهیۀ قطعنامه علیه ایران دست کشیدند.

📌همچنین بانک جهانی با ضمانت دولت آمریکا ٢٢٣ میلیون دلار وام بابت خدمات پزشکی و سیستم فاضلاب در اختیار ایران قرار داد، شرکت‌های اروپایی و ژاپنی برای سرمایه‌گذاری ١٢ میلیارد دلاری در صنعت نفت و خودروی ایران اعلام آمادگی کردند.

📌دولت او همچنین برنامه‌های توسعۀ روستایی در زمینه‌های آموزشی و خانه‌سازی را گسترش داد و تا سال (۱۳۸۰/۲۰۰۰) ٩۴% از مردم ایران باسواد بودند و در بخش کاهش نرخ مرگ ‌و میر کودکان ایران به مقام اول جهان رسید و دولت با تشکیل صندوق ذخیرۀ ارزی مقداری از درآمدهای نفتی کشور را برای شرایط اضطراری کنار گذاشت.

📌دولت خاتمی بخشی از بودجۀ دولت را به سوی سازمان‌ های غیردولتی مانند باشگاه‌های ورزشی ، رورنامه‌ها و فرهنگسراها هدایت کرد ، شمار روزنامه‌های ایران از پنج عدد در سال ٧۶ به ٣٢ عدد در سال ٨۴ افزایش پیدا کرد.

📌دولت خاتمی یک صد لایحۀ اصلاحگرانه به منظور ممانعت از انواع سانسور را تصویب کرد و برای حمایت از زنان سن ازدواج را با وجود تمام مخالفت‌ها به ١٨ سال افزایش داد و در دادگاه‌های خانواده برای زنان حقوق برابر با مردها قائل شد و به مدارس دخترانه در تمام مقاطع درسی اجازه داد که دانش‌آموزان از پوشش‌های رنگی استفاده کنند.

*بخشی از کتاب تاریخ ایران مدرن/امتداد
@civilizers


کانال پایش آمریکا ‏

از نامه‌نگاران به ترامپ تا مسیح‌ علینژاد و معمار‌صادقی، از قاسمی‌نژاد و پدر‌خوانده‌اش مارک دووبیتز, رییس بنیاد دفاع از دموکراسی ها ( بخوانید دیکتاتوری ها) تا فرشگردیان جویای نام و نان در رحم‌اجاره‌ای رضا‌پهلوی، از پیمانکاران رسانه‌ای سعودی تا مرجان و مهدی همه در کنار هم «تحریم علیه مردم ایران» را با قلم و شال و تونل زمان توجیه کردند.

پانوشت : شما فکر می کنید اگر این دسته از افراد در ایران دست شان به قدرت برسد , با مردم چه می کنند ؟
آیا نگران سرنوشت مردم و کشورشان هستند یا اینکه به دلیل کینه گرفتن از جمهوری اسلامی قصد دارند حتی به قیمت قربانی کردن قشر زیادی از مردم زیر بار تحریم های کمرشکن آمریکا , با حاکمان جمهوری اسلامی تسویه حساب نمایند؟

@civilizers


شعار صدور دموکراسی آمریکایی جورج بوش که یادتون هست ؟؟؟‏

سه تا محقق دانشگاه موصل یک مقاله علمی منتشر کردن که ارتش امریکا در دوره دو جنگ با عراق ۱۲۰۰ تن بمب حاوی اورانیوم ضعیف روی این کشور ریخته. نتیجه‌ش بروز ۱۴۰ هزار مورد سرطان و سالانه ۷ تا ۸ هزار مورد جدیده که شامل سرطان‌های پستان، ریه و خون میشه. بیشتر از همه در بغداد، بصره و موصل.

🌐کانال پایش آمریکا & UN 🌐
@civilizers


آلبرت انیشتین:

"مشکلات بین یهودیان و اعراب به طور مصنوعی ایجاد شده و این مشکلات توسط انگلیسی‌ها به وجود آمده است."

برگرفته از کتاب انیشتین در سیاست📕


@civilizers


اگر ذهن ‌های کوچک ما، برای راحتی، جهان را به بخش‌های فیزیک، زیست ‌شناسی، زمین‌شناسی، نجوم، روانشناسی و غیره تقسیم می کنند، به خاطر داشته باشید که طبیعت از تقسیم بندی ما آگاه نیست.

#ریچارد_فاینمن برنده نوبل فیزیک
@civilizers


کیهان شناسی

وقتی پرتو نوری از ستاره ای به سمت ما حرکت می‌ کنه، بر فرض اینکه نور اون ستاره به ما برسه، تو مدتی که نور اون ستاره در حال سفر به سمت ما هست، مکان اون ستاره به علت انبساط جهان تغییر می کنه و از ما دورتر میشه.

بنابراین وقتی نور اون ستاره به ما میرسه، مکان اون ستاره نسبت به زمانی که پرتو نور اون ستاره رو ترک کرده، تغییر میکنه. حالا سوال اینجاست که:

با توجه به انبساط جهان، اگه نور ستاره ای بعد از گذشت زمان 13.8 میلیارد سال به ما رسیده، بعد از گذشت این زمان خوده اون ستاره در چه فاصله جدیدی از ما واقع شده؟

با توجه به نرخ انبساط جهان و انجام محاسبات ریاضی به عدد 46 میلیارد سال نوری می رسیم. معنی و مفهوم این عدد این هست که:

اگه نور ستاره ای 13.8 میلیارد سال نوری زمان برده تا به ما رسیده، همین الان خوده اون ستاره در فاصله 46 میلیارد سال نوری از ما واقع شده.

46 میلیارد سال نوری دقیقا همون افق کیهانی ماست یعنی جهان قابل مشاهده ما انسان های دوپا که بر روی کره زمین زندگی می کنیم./از کانال انیشتین چی میگه ؟
@civilizers


‍ هوارد باسکرویل: شهید آمریکایی مشروطه

تبریز همواره در تحولات تاریخی ایران نقش کلیدی داشته است. انقلاب مشروطه و تحولات و درگیرهای پس از آن یکی از نقاط عطف دوران معاصر ایران است و یکی از خاطره های به یاد مانده در ذهن جمعی ایرانیان رشادت های هوارد باسکرویل معلم آمریکایی در مدرسه "مموریال تبریز" است. هوارد متولد ۱۰ آوریل ۱۸۸۵ در نبراسکای آمریکا بود و در ۱۹ آوریل ۱۹۰۹ در تبریز به شهادت رسید و بسیاری از علمای تبریز و مجاهدان مشروطیت از او به عنوان شهید آمریکایی مشروطیت یاد کرده اند. مرگ سیدحسن شریف‌زاده، دوست و یار نزدیک باسکرویل، چنان او را منقلب کرد که در جواب همسر کنسول آمریکا در تبریز، که از او خواسته بود از صف مشروطه‌خواهان جدا شود، ضمن پس‌دادن پاسپورتش گفت:

"تنها فرق من با این مردم، زادگاهم است، و این فرق بزرگی نیست."

نگاه بلند این آموزگار جوان چنان تاثیر ژرفی در دل و جان مشروطه خواهان گذاشت که تا به امروز یاد و خاطره او در دل مردمان شهر تبریز به جای مانده است و به رسم ادب بر سر مزار او در آرامستان آشوری ها در تبریز در روز ۱۹ آوریل حضور بهم می رسانند و یادش را گرامی می دارند. روانش شاد.

سید جواد میری
@civilizers


🔴 مجلس ايران با ٥٤ نفر بزرگترين هيئت در بين المجالس !!

🔹بزرگترین هیئت در بین المجالس از ایران بود با ۵۴ شرکت کننده که تنها ۱۰ نفرشان نماینده مجلس بودند. حق ماموریت روزی ۱۳۰ یورو برای یک هفته

🔹در حالی كه بقيه هيئت های ديگر حداكثر ١٠ نفر بودند
فساد در همه جا نفوذ كرده است حتی نهادهای نظارتی!/ بهمن احمدی توییت امویی
@civilizers


ديكتاتور ها ميخواهـند:

شما كتاب نخوانيد
و هميشه در ترافيك بمانيد
مواد و الكل بزنيد
و سر موضوعات كوچك به جان هـم بيافتيد
زمان و آگاهي را آرام آرام از دست بدهـيد
و چيزي بزرگ در درون شما به نام ِ
" اُميد " را نابود كنند!

لطفا كارهايي كه ديكتاتورها دوست دارند انجام ندهـيد.از کانال تفکر
@civilizers


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎥ویدیو / تحلیل باربارا اسلاوین، مدیر "پروژه ایران" در "شورای آتلانتیک" از اقدام ضدایرانی ترامپ علیه سپاه:

▪️از این تصمیم حیرت کردم

▪️می خواهند ایران را تحریک به حمله به نیروهای آمریکا کنند

▪️آرشیو منابع سیاسی
@civilizers


اهمیت همبستگی و انسجام اجتماعی در جامعه مدنی

از نظر پوتنام، آنچه كه مشاركت همه اقشار مردم و پس اندازهايشان را در فرايندهاي توليدي امكان پذير ساخته بود، حس فراگير درستكاري بود كه بوسيله حس تعلق به يك اجتماع يكپارچه تقويت شده بود. بهبود چشمگير زندگي اقتصادي و عملكرد حكومت بوسيله هنجارها و شبكه هاي مشاركت مدني ممكن شده بود. تغييرات انقلابي كه در نهادهاي سياست و اقتصاد رخ داد، برآمده از اين شرايط اجتماعي منحصر به فرد و پيوندهاي افق همكاري و #همبستگي اجتماعي درون آن بود (پوتنام، 1380 :221).

از نظر آنتوني گيدنز، #انسجام اجتماعي را نمي توان با اقدام از بالا به پايين دولت يا با توسل به سنت تضمين كرد. ما ناچاريم زندگي را به شيوه‌اي فعالتر از آنچه در نسلهاي پيشين درست بود بسازيم و بايد براي پيامدهاي آنچه انجام مي‌دهيم و عادتهاي شيوه زندگي كه برگزيده ايم فعالانه تر مسئوليت بپذيريم و بايد اين راه تعادل جديدي بين مسئوليتهاي فردي و اجتماعي بيابيم (گيدنز، 1378 :43).

در تعريف ديگر #انسجام اجتماعي دلالت بر توافق جمعي ميان اعضاي يك جامعه دارد كه حاصل پذيرش، دروني كردن  نظام آموزشي و هنجاري يك جامعه و وجود تعلق اجتماعي (احساس «ما»بودن) و تراكمي از وجود تعامل گر  ميان افراد آن جامعه است (ازكيا و غفاري ،1383: 287).

از ديدگاه جامعه شناختي، #همبستگي پديده اي است كه براساس آن در سطح يك گروه يا يك جامعه، اعضا به يكديگر وابسته و به طور متقابل نيازمند يكديگر هستند.. اين امر مستلزم طرد آگاهي و نفي اخلاقي مبتني بر تقابل و مسئوليت نيست، بلكه دعوت به احراز و كسب اين ارزشها و احساس الزام متقابل است (بيرو)

#همبستگی_اجتماعی از #ضرورت_های_جامعه_مدنی

@civilizers

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

411

obunachilar
Kanal statistikasi