وقتی بازیکردن به بازاریابی محتوایی و تبلیغنویسی کمک میکند.
معرفی بازی استوژیت (Stogite)
🌀 جریان چیه؟
ذهنخوانی و قدم زدن در رویای دیگران، از مهارتهای مخفی بازاریابهای محتوایی است.
📖 فرمانروا نگران است: آخرین روزهای زمستان سر رسیده. قصهگو و خوابگزار بزرگ شهر، برای همیشه از سرزمین اسرارآمیزِ «استوژیت» خواهند رفت. اما چه کسی این توانایی را دارد تا جای خالی او را پرُ کند؟
شما باید بهترین پیشگوی این سرزمین باشید.
🔹 به قول بچههای کانتنت مارکتینگ، این روزها «محتوا» پادشاه است و کسی که از آن بهدرستی استفاده میکند، پادشاهتر.
حال اگر میخواهید احساس شاهانهتان تقویت شود، پیشنهاد میکنم که فرمانروای استوژیت را همراهی کنید.
🎲 استوژیت بر اساس بازی Dixit و با طراحی خلاقانه Jean-Louis Roubira روانه بازار شد. یک بازی جذاب و نوآورانه. گزینهای عالی برای محتواپردازهای خلاق که با دنیای بازیهای رومیزی آشنایی ندارند.
📌 چرا باید استوژیت را بازی کنیم؟
1⃣ داستان بازی را خودتان رقم خواهید زد.
2⃣ رقابت به نحوی است که دیگران از برد و باخت چندان ناراحت نمیشوند.
3⃣ همبازی خوب به شدت در این بازی اهمیت دارد. اگر شما یا رقبا ذهن پویایی داشته باشید، به خوشفکری و خلاقیتهای کلامی یکدیگر کمک خواهید کرد.
4⃣ کارتهای بازی استوژیت (نسخههای فارسی) از نظر ارتباطپذیری با مخاطب ایرانی بسیار موفقتر از نسخههای اصلی خارجی مانند دیکسیت عمل میکند. طراحی کارتهای بازی استوژیت بر عهده نعیم تعدین بوده است. طرحهای او با حالوهوای فرهنگ ایرانی همخوانی دارد و موضوعات اجتماعی، دینی، سیاسی در کارتها به خوبی نهفته است.
📝 خلاصه قوانین بازی
استوژیت به دو شیوه بازی میشود که روش زیر جذابتر است:
هر شخص شش کارت تصویر دریافت میکند و یک نفر در هر نوبت نقش قصهگو را بر عهده میگیرد. قصهگو باید برای یکی از کارتهای دستش یک قصه بیان کند؛ این روایت میتواند یک کلمه، ضرب المثل، شعر، نام کتاب، نام یک آهنگ و به طور کلی هر چیزی باشد. بازیکنان با توجه به قصه راوی، کارتی مشابه آن به قصهگو میدهند و او کارتها را بُر میزند.
بازیکنان باید سعی کنند کارت راوی را تشخیص بدهند تا امتیاز بیشتری دریافت کنند؛ هم چنین اگر کارت دیگری به غیر از کارت قصهگو رای دریافت کند برای صاحب آن کارت امتیاز لحاظ خواهد شد.
🖋 استوژیت را به تبلیغنویسها پیشنهاد میکنیم چون:
چالش بازی جایی است که راوی نه باید رای همه را جمع کند و نه بدون رای بماند. یعنی اگر همه به راوی رای بدهند نشان از آن است که راوی خیلی واضح منظور کارت خود را بیان کرده و اگر هیچ کس به او رای ندهد یعنی که نتوانسته منظور را برساند و روایت ضعیفی ارائه داده.
محتوای متنها و شعارهای تبلیغاتی، علاوه بر کنجکاوبرانگیزی باید ساده و قابلفهم باشند. کسی در استوژیت پیروز است که:
⚡به خوبی مفهوم کارتش (محصول) را درک کند،
⚡با شناخت نسبی که از همبازیهایش (مشتریان و رقبا) بتواند بیشترین توجه را به قصه خود جلب کند.
🚩
خلاصه بگم که
استوژیت جز بازیهای خانودگی و دورهمی است که به قوه #خلاقیت بازیکنها (هشت سال به بالا) کمک زیادی خواهد کرد.
منبع: کانال خوب
@mohtavakhorپ.ن. این بازی رو خودمم با صاحب کانال محتواخور، خانوادگی بازی کردیم (به قول فروشنده: اینو خودمم بردم😊) و پیشنهادش میکنم.
قابل استفاده در شبهای یلدا!