کیوان عثمانی


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


محبّت کن تا محبّت ببینی...
کانال شخصی کیوان عثمانی
@navavi_al_kurdi68

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


#جمعه_روز_صلوات

«اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ نُوْرِ الْهُدَى وَالْقَائِدِ إِلَى الْخَيْرِ وَالدَّاعِي إِلَى الرُّشْدِ نَبِيِّ الرَّحْمَةِ وَإِمَامِ الْمُتَّقِينَ وَرَسُولِ رَبِّ الْعَالَمِينَ كَمَا بَلَّغَ رِسَالَتَكَ وَتَلَا آيَاتِكَ وَنَصَحَ لِعِبَادِكَ وَأَقَامَ حُدُودَكَ وَوَفَّى بِعَهْدِكَ وَأَنْفَذَ حُكْمَكَ وَنَهَى عَنْ مَعْصِيَتِكَ وَوَالَى وَلِيَّكَ الَّذِي تُحِبُّ أَنْ تُوَالِيْهِ وَعَادَى عَدُوَكَ الَّذِي تُحِبُّ أَنْ تُعَادِيْه»

📚القول البديع فی الصلاة على الحبيب الشفيع، السخاوی، ص187.

@navavi_al_kurdi68


هشدار...
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیکم و رحمة الله وبرکاته
مدتی است که در برخی از کانال‌ها و گروه‌ها به علمای اشاعره و ماتُردیه (رحمهم الله تعالی) و اندیشه‌های آنان به گمان اینکه آنها از اهل سنت و جماعت نیستند و اینکه مبتدع و گمراه می‌باشند (پناه بر خدا) نقدهای هدفمند وارد می‌شود و در این خصوص افرادی در حال فعالیتند و با انتشار مطالبی منقطع و هدفمند در پی تخریب آنها هستند در صورتی که این دو مکتب بزرگ و موثر و هدایتگر (بإذن الله) در جهان اسلام در قرن‌های متمادی فعالیت داشته و دارند!
عده‌ای از مسلمین منتسب به جماعتی اندک به قصد تشویش اذهان عمومی و نیز تخریب شخصیت‌های مهم این دو مکتب بالا می‌خواهند چه چیزی را ثابت نمایند؟ علم خودشان یا نسبت دادن خود به فرقه ناجی و یا عملی نمودن اهداف دیگران؟!
از این رو توصیه اکید دارم که نسبت به ایجاد تنش‌ها و واکنش‌ها و مشاجرات و اختلافاتی این چنینی که مبتنی بر غرض و گاهی مرض می‌باشند شدیداً دوری شود و از مشغول نمودن خود و دیگران به اینگونه مسائل اجتناب نمایند... فریب اهداف پشت پرده را نخورند و از تنش‌های درون مذهبی دوری کنند...
متأسفانه دیده شده که برخی‌ها هدفمند در پی ایجاد فتنه می‌باشند و با رد و بدل کردن سخنان طرفین برای یکدیگر موجب جنگ لفظی شده‌اند! و در این میان عده‌ای هم سوار بر موج در حال فحاشی کردن و گسترش فتنه هستند.
بسیار سکوت نمودم و تلاش فراوان کردم، لیکن در صورت ادامه این مباحث به شیوه‌ای دیگر که مختص خودم است عمل خواهم نمود که در این صورت آنکه مغرور و متکبر بوده انگشت ندامت را بر دهان خواهد گزید...!!! پس باردیگر به خودمان بیاییم و جهل خودمان را در پوشش علم نشان ندهیم و عاملِ فتنه نباشیم. جهان اسلام با تمام تنوعش به شدت مورد هجوم دشمنان اسلام است و حال اینکه ما داریم بر سر مسائلی که قرن‌هاست در محافل و مجالس علمی مورد بررسی قرار گرفته و بعضاً توافقی بر آن نشده است، اکنون در ملأعام و در فضای مجازی جنگ و ستیز می‌کنیم!
الله متعال ما و شما را اصلاح نماید...
#هشدار #مسلمین


لاک غلط‌گیر...!
برخی‌ها شبیه لاک غلط‌گیر قلمی هستند، به دنبال عیب دیگران در صفحات زندگی آنها می‌گردند تا کلمات غلط یا به زعم آنها غلط را با شعف و شگفتی پیدا کنند و روی آن لاک سفید (نه، فسفری!) بکشند و به گمان خود اصلاحیه می‌زنند لیکن اقدام به رسوایی آن بینوا می‌کنند!!!
تصور نمایید شخصی دارای فکری مفقود (پنهان در تاریخ) باشد آنگاه این افرادی که شبیه لاک غلط گیر عمل می‌کنند با این نیّت که عملکرد اصلاحگرانه انجام می‌دهند با خارج نمودن آن فکر و نظر مفقودی و علنی کردن آن و سپس برجسته و لاکی کردن و سپس القای تفکر اصلاحگرانه ( بخوانید مفسدگرانه) سوار برآن، به دنبال این هستند که چهره آن فرد (و گاهی مذهبش) را مخدوش و در مقابل چهره‌ (و مذهب) خود را منور نمایند!
این عملکرد گاهی با تحقیر و کوچک نمایی افراد همراه است و گاهی هم جایی را برای تحقیر باقی نمی‌گذارند بلکه تماماً شخصیتش را حذف می‌نمایند.
به اقتضای سن و سالم، تجربیاتم در بسیاری از موارد بسیار اندک است اما باتوجه به همصحبتی با بزرگان، مشارکت در مجالس و گفتگوها و مطالعات و همچنین گوش دادن به نصیحت‌ها و سخنرانی‌های مخلصانه‌ی علماء، مشایخ و دوستان، تجربیاتی را کسب نموده‌ام که بخشی از آن در خصوص «ممنوعیت تحقیر نمودن» مردم بوده است. سخن بنده در حال حاضر متوجه عمومیت مردم نیست بلکه در مورد قشر خاصی می‌باشد که خود را داعی الی الله و بر صراط مستقیم معرفی می‌کنند.
به آیات 45 - 46 سوره مبارکه احزاب با دقت بنگرید و تدبر نمایید که بزرگترین دعوتگر تاریخ بشر، سیدنا و مولانا محمد رسول الله (صلی الله علیه وسلم) بعنوان الگوی برتر در نقش پیامبر، حاکم، فرمانده، مصلح اجتماعی، پدر، همسر، دوست و دیگر نقشهای مثبت کار دعوت را چگونه آغاز و به سرانجام رسانده است!
▪️«يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ إِنَّا أَرْسَلْنَاكَ شَاهِدًا وَمُبَشِّرًا وَنَذِيرًا * وَدَاعِيًا إِلَى اللَّهِ بِإِذْنِهِ وَسِرَاجًا مُنِيرًا»
▫️ترجمه: «ای پیامبر (گرامی) ما تو را به رسالت فرستادیم تا (بر نیک و بد خلق) گواه باشی و (خوبان را به رحمت الهی) مژده دهی و (بدان را از عذاب خدا) بترسانی. و به اذن حق (خلق را) به سوی خدا دعوت کنی و (در این شب ظلمانی جهان) چراغ فروزان عالم باشی.»

🔸بعنوان شاهد؛ بر خوبی‌ها و بدی‌های مردم!
🔹بعنوان مبشر؛ بشارت دهنده به مردم!
🔸بعنوان نذیر؛ انذار کننده مردم!

🔻آنگاه...

با مجوز از جانب خدا به سوی خدا دعوتگری نموده و بعنوان چراغ راهنما و روشنای بخش به هدایت مردم پرداخته است.

⁉️اما حال برخی از مدعیان دعوت را بنگرید...؟ ادعای تبعیت از قرآن و سنّت را هم داریم... هنوز در ادعای «ادعایمان» مانده‌ایم چه برسد به «تبعیت» از «قرآن و سنّت»... با خودمان صادق باشیم!


عملکرد برخی از متسلفین (کسانی که خود را به سلف صالح منسوب می‌کنند) متأسفانه باعث گردیده که به لحاظ دینی و بُعد اخلاقِ اجتماعی، سایر مردم نه تنها به خود آنها بلکه به دین و مذهب نیز گمان بد داشته باشند!
باتوجه به عرصه کاری بنده‌ی حقیر و نیز مشاهدات و شنیده‌ها از افراد معتمد بطور استقراء معلوم شده است که گروهی از متسلفین چون در ظاهر خود برخی از سنت‌ها را انجام می‌دهند و در معرض توجه عموم مردم قرار می‌گیرند و از طرفی هم در حوزه‌ی اخلاق در خانواده و اجتماع دچار مشکلات اساسی و سختگیری‌های بی‌مورد هستند که بعضاً منجر به درگیری‌ها و نزاع و اختلافات گشته است همین باعث گردیده که انگشت اتهام به سمت دین و مذهب نشانه گرفته شود و منجر به بی‌اعتنایی و بی‌اعتقادی و نیز عداوت با دین شود (اگر چه اینگونه بهانه‌ها برای مخالفت با دین مردود است لیکن دلیلی هم برای توجیه بدرفتاری برخی از مسلمین نیست).
البته این موضوع منحصر در متسلفین نیست بلکه می‌تواند در دیگران از جمله متصوفین (کسانی که مدعی تصوف سنی هستند) نیز نمود پیدا کند اما مع الاسف شدید در حوزه‌ی نقض اخلاق اجتماعی این موضوع در متسلفین بیشتر مشاهده گردیده است برای همین این عزیزان در مقوله‌ی تزکیه نفس، تطهیر اخلاق و رفتار و تعامل با دیگران به ویژه در دعوت باید تجدیدنظر نمایند و به خودسازی بیشتر مبادرت ورزند چراکه بخش زیادی از مفاهیم اسلام به اخلاق فردی و اجتماعی مربوط است که دعوت بدون آن امکان پذیر نیست و یا ناقص و گاهی وارونه خواهد بود.


#جمعه_روز_صلوات

«اللَّهُمَّ تَقَبَّلْ شَفَاعَةَ مُحَمَّدٍ الْكُبْرَى، وَارْفَعْ دَرَجَتَهُ الْعُلْيَا وَأَعْطِهِ سُؤْلَهُ فِي الْآخِرَةِ وَالْأُولَى كَمَا آتَيْتَ إِبْرَاهِيمَ وَمُوسَى»

📚فضل الصلاة على النبی لإسماعيل بن إسحاق، ص52 ح52؛مصنف عبد الرزاق، ج2، ص211 ح3104؛ القول البديع فی الصلاة على الحبيب الشفيع، السخاوی، ص55.
@navavi_al_kurdi68


مجلس ضد حقوق بشری فرانسه با پیشنهاد و طرح حزب راست گرایان و رأی حداکثری، «پوشش حجاب زنان در مسابقات ورزشی را ممنوع نمود!»
اقدامات قبیحانه‌ی آنان که به صورت تدریجی از منع حجاب در مدارس و اماکن عمومی شروع گردید به ممنوعیت پوشش در مسابقات ورزشی نیز رسید و از جمله دلایل آن خطری برای ایمنی ورزشکاران (!) دانسته‌اند در حالی که پُرواضح است که اینها به قصد مقابله با ارزش‌های اسلامی و مسلمین چنین اقدامی را انجام دادند وگرنه این پوشش چه خطری ایمنی برای آنها دارد؟!
آیا عریان کردن ورزشکاران خطر ایمنی جسمی را می‌افزاید یا پوشش آنان؟! عقلانیت این مجلس ضد حقوق بشری (که خود بانی و مدعی آن بوده و هستند) کجاست؟!
روسری مخصوص ورزشکاران مسلمان خطرآفرین است یا موهای پریشان و طویل زنانِ ورزشکار که موقع ورزش می‌تواند مشکل‌ ساز برایشان باشد؟ چرا قانونی جهت تراشیدن و یا کوتاه نمودن موهای ورزشکاران زن تصویب نمی‌شود؟!
مجلس فرانسه با این اقدام زشت، بار دیگر ثابت نمود که این مجلس و دولت ضد مسلمین تنها به قصد مبارزه با شعائر اسلامی و مسلمین برخاسته و به بهانه‌های واهی و بی‌اساس در حال جنگ نرم با اسلام و مسلمین است چنانکه در دهه‌های گذشته در سرزمین‌های مسلمین (همچون الجزائر و ...) با جنگ سخت علناً کشتار و جنایت می‌نمودند!

#دولت_مجلس_فرانسه_ضد_حقوق_بشر_مسلمین


🎼 شعر: حبیبی محمد (صلی الله علیه وسلم)
🎙خواننده: مشاری راشد العفاسی
▫️شاعر: عجلان ثابت
▫️زبان: عربی
▫️آلات موسیقی: ندارد

@navavi_al_kurdi68


اگر کسی در سیره پیامبراکرم (صلی الله علیه وسلم) تأمل و اندیشه نماید به معجزه بودن آن پی خواهد برد و موجب تصدیق نبوّت آن‌حضرت می‌شود و اگر آن‌حضرت (صلی الله علیه وسلم) هیچ معجزه‌ای جز آن نمی‌داشت باز هم نبوّت ایشان ثابت می‌گردید. حال اینکه قرآن کریم (بعنوان بزرگترین معجزه) و سایر معجزات حسی و معنوی (و خوارق عادت) بر نبوّت پیامبراکرم (صلی الله علیه وسلم) دلالت دارند.

#سیره_معجزه


پروردگارا! قلبم را با بارش برف رحمت خودت پاک و سفید فرما. (آمین)

@navavi_al_kurdi68


از کسانی که در اندیشه‌ی عقلی و قلبی بیمارند چگونه می‌توان عقیده سالم را گرفت؟! فضای مجازی بستری مناسب برای تزریق عقیده‌ی بیمارگونه این افراد است که دارای عقل و قلبی مریض می‌باشند!

@navavi_al_kurdi68


مجازات توهین به مقدسات اهل سنت در ایران

در قانون مجازات اسلامی ایران برای توهین به مقدسات اهل سنت مجازاتی به‌طور صریح بیان نشده است و این یک ایراد تلقی می‌شود که از قانونگذار محترم انتظار می‌رفت نسبت به این مقوله حائز اهمیت اقدامات لازم را بکار بگیرند. علی ای حال برخی از حقوقدان‌ها به مفاد برخی از مواد قانونی به جرم بودن توهین به مقدسات اهل سنت اشاره نموده‌اند.
براساس ماده‌ی 513 قانون مجازات اسلامی ایران، مجازات توهین به مقدسات اسلامی چنین بیان شده:
«هر کس به مقدسات اسلام و یا هر یک از انبیای عظام یا ائمه‌ی طاهرین (ع) یا حضرت صدیقه‌ی طاهره (س) اهانت نماید اگر مشمول حکم ساب‌النبی باشد اعدام می‌شود و در غیر این صورت به حبس از یک تا پنج سال محکوم خواهد شد.»
باتوجه به این ماده مذکور حصه‌ی اول آن که به «.. مقدسات اسلام ...» تصریح شده "عمومیت اسلام" بیان شده و باتوجه به اصل‌های 11 و 12 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که بیان داشته:
▫️«به حکم آیه کریمه «ان هذه امتکم امة واحدة و أنا ربکم فاعبدون» همه مسلمانان یک امت‏‌اند و دولت جمهوری اسلامی ایران موظف است سیاست کلی خود را بر پایه ایتلاف و اتحاد ملل اسلامی قرار دهد و کوشش به عمل آورد تا وحدت سیاسی، اقتصادی و فرهنگی جهان اسلام را تحقق بخشد.»
▫️«دین رسمی ایران، اسلام و مذهب جعفری اثنی‌عشری است و این اصل الی ‏الابد غیر قابل تغییر است و مذاهب دیگر اسلامی اعم از حنفی، شافعی، مالکی، حنبلی و زیدی دارای احترام کامل هستند و پیروان این مذاهب در انجام مراسم مذهبی، طبق فقه خودشان آزادند و در تعلیم و تربیت دینی و احوال شخصیه (ازدواج، طلاق، ارث و وصیت) و دعاوی مربوط به آن در دادگاه‏ها رسمیت دارند و در هر منطقه‏‌ای که پیروان هر یک از این مذاهب اکثریت داشته باشند، مقررات محلی در حدود اختیارات شورا‌ها بر طبق آن مذهب خواهد بود، با حفظ حقوق پیروان سایر مذاهب.»

🔻نکاتی از این دو اصل مهم از قانون اساسی قابل استنباط است:
▪️همه مسلمانان یک امت‌اند. بنابراین شیعه و سنی در این مقوله قابل تفکیک نیستند و خارج از مسلمانی تعریف نشده است.
▪️سیاست کلی دولت بر پایه ایتلاف و اتحاد ملل اسلامی است.
▪️کوشش برای ایجاد و تحقق وحدت سیاسی، اقتصادی و فرهنگی جهان اسلامی.
▪️دین رسمی اسلام است. بنابراین تمام مذاهب تعریف شده در این اصل جزو زیرمجموعه دین اسلام قلمداد می‌شوند.
▪️مذاهب دیگر اسلامی اعم از حنفی، شافعی، مالکی، حنبلی و زیدی دارای احترام کامل هستند.

با جمع بندی این نکات و مطابقت آنها با هم معلوم می‌شود که مقدسات اهل سنت به عنوان مقدسات اسلامی تلقی می‌شوند چراکه معقول نیست مذاهب اهل سنت را جزو "دیگر اسلامی" مندرج در قانون محسوب کرد اما در مجازات اسلامی که به عمومیت مقدسات اسلامی تصریح شده آن را خارج نمود بخصوص اینکه در اصل 12 به احترام کامل این مذاهب اسلامی تصریح شده و در اصل 11 نیز تحقق وحدت از سیاست‌های کلی دولت قلمداد شده است.
بنابراین توهین به مقدسات اهل سنت ناقض این احترام و نیز برهم زدن وحدت امت اسلامی می‌باشد لذا براساس ماده 512 قانون مجازات‌های اسلامی می‌بایست توهین کنندگان به مقدسات اهل سنت در ایران نیز مورد محاکمه و مجازات قرار بگیرند و کوتاهی مراجع ذی ربط نقص قانون بوده و این جزو مطالبات اهل سنت در جمهوری اسلامی ایران می‌باشد.

@navavi_al_kurdi68


امام فخر الدین رازی- رحمه الله- (م606هـ) در تفسیر آیه شریفه "اهدنا الصراط المستقیم" به زبان علم هندسه می‌نویسد:

بدان که در علم هندسه می‌گویند "خط مستقیم " کوتاه‌ترین خطی است که دو نقطه را به همدیگر وصل می‌کند و نتیجه می‌شود که خط مستقیم از تمام خطوط غیر مستقیم وکج کوتاه‌تر است و بدین جهت است که بنده راه مستقیم را خواستار است به خاطر دلایل ذیل :
▪️راه مستقیم نزدیک‌ترین وکوتاه‌ترین راه‌هاست پس بنده که از این راه مستقیم کج می‌شود تنها به خاطر ضعف خودش است.
▪️راه مستقیم منحصر و یکی است و راه‌های دیگر همه کج هستند و برخی از آن راه‌های کج مشابه همدیگرند ولی راه مستقیم هیچ شباهتی و مانندی ندارد و بدین جهت امن‌ترین و آرامش‌ترین راه است.
▪️راه مستقیم به مقصود و هدف وصل می‌شود لیکن راه کج به هدف وصل نمی‌شود.
▪️راه مستقیم هیچ تغییری در آن صورت نمی‌گیرد ولی راه‌های غیر مستقیم همه قابل تغییرند.
با توجه به این دلایل، بنده از خداوند "راه مستقیم" را مسألت می‌کند... و خداوند عالِم‌تر است!»

📚التفسیر الکبیر، فخر الدین الرازی، ج1، ص220.

@navavi_al_kurdi68


انواع محبّت انسان‌ها نسبت به یکدیگر...

🔹محبّت جمالی

🔻دوست داشتن انسان‌ها براساس سیمایشان و یا اخلاقشان در گفتار و رفتار و افکار.
▪️سیدنا رسول الله (صلی الله علیه وسلم) فرمودند: «إن الله جميل يحب الجمال»[1]
▫️ترجمه: «همانا خداوند زیباست و دوست‌دار زیبایی است.»
بنابراین زیبایی ظاهری افراد سبب می‌شود مردم آنها را دوست داشته باشند و این زیبایی ظاهری مصادیق متعددی دارد، در چهره یا صوت نیکو یا در رفتار و کردار و حتی لوازم شخصی افراد مانند نوع لباس و پوشش و...، می‌تواند نمود پیدا کند.

🔸محبّت کمالی

🔻دوست داشتن انسان‌ها براساس صفات تمایزی و الگوپذیری آنها؛ انسان‌ها فطرتاً کسانی که دارای تمایزات و تفاوت‌های والایی هستند را دوست دارند و می‌تواند این تفاوت‌ها در الگوپذیری و قدوه بودنشان باشد.
▪️سیدنا رسول الله (صلی الله علیه وسلم) فرمودند: «لا يؤمن أحدكم حتى أكون أحب إليه من ولده ووالده والناس أجمعين» [2]
▫️ترجمه: «هیچ كس از شماها ايمان [کاملی] ندارد، مگر اينكه من نزد او از فرزندانش و پدرش و همه مردم محبوب‏تر باشم.»

🔹محبّت نَوَالی (بخششی)

🔻دوست داشتن مردم براساس بخشش‌ها و هدایایی که بین یکدیگر رد و بدل می‌شود و بدین سبب ایجاد محبّت می‌گردد.
▪️سیدنا رسول الله (صلی الله علیه وسلم) فرمودند: «تهادوا تحابوا» [3]
▫️ترجمه: «به یکدیگر هدیه دهید [تا] محبّت بین شما ایجاد شود.»

📚پی‌نوشت‌ها:
[1] صحیح مسلم، ج1، ص93 ح91؛ مسند الإمام أحمد بن حنبل، ج6، ص338 ح3789.
[2] صحیح البخاری، ج1، ص12 ح15؛ صحیح مسلم، ج1، ص67 ح44.
[3] الأدب المفرد للبخاری، ص208 ح594؛ السنن الكبرى للبيهقی، ج6، ص280 ح11946-: «حدیث حَسَن».

@navavi_al_kurdi68


سیدنا و مولانا رسول الله (صلی الله علیه وسلم) فرمودند:
▪️«من سأل الله تعالى الشهادة بصدق بلغه الله منازل الشهداء وإن مات على فراشه»
▫️ترجمه: «کسی که از خداوند متعال با صداقت شهادت طلب کند و بخواهد شهید شود، خداوند او را به منازل شهداء می‌رساند اگر چه بر رختخواب خود بمیرد.»


عبرت: 15 سال مستمراً دعای شهادت در راه خدای تعالی کردم، امّا این اواخر وقتی دعا می‌کنم دلم قرص نیست و خوف دارم ... متأسفانه عیب‌های نفسم زیاد شدن و نورِ معرفت در دلم کم‌سو شده است ...

پروردگارا! ظرفیت شهادت در راه خودت را به این بنده‌ی احقر عنایت بفرما. (آمین)

📚 صحيح مسلم، ج3، ص1517 ح1909؛ صحیح ابن حبان، ج7، ص465 ح3192.

@navavi_al_kurdi68


عارف بالله أبوعلی الدَقاق -رحمه الله- (م406هـ)
«بنده‌ی آنی که در بند و اسارت آنی، اگر در بندِ نفسی پس بنده‌ی نفسی و اگر در بندِ دنیای، پس بنده‌ی دنیایی. رسول الله (صلی الله علیه وسلم) فرمودند: تعس عبد الدرهم، تعس عبد الدينار، تعس عبد الخميصة؛ هلاک شد بنده درهم و دینار و بنده جامه‌ی نفیس. »

📚الرسالة القشيرية، أبو القاسم القشيری، ج2، ص348.

@navavi_al_kurdi68


به کجا چنین شتابان ...

«ابلیس راحت و با آسودگی دارد کارش را به خوبی انجام می‌دهد... با شور و اشتیاق می‌رویم پیش استادی که تلمذ کنیم و کتاب عقیده و یا فقه بخوانیم، تا هم طلبِ علمی باشد و هم اجر و ثوابی نزد خداوند کسب کنیم و هم به سؤالهای خودمان نیز پاسخی داشته باشیم، بسم الله اول کتاب را نخوانده غرور جولان می‌زند در سینه ... الحمد را می‌خوانیم فردای آن روز همه را زیر ذربین قرار می‌دهیم که از او خطایی بگیریم... آخر سر هم برای خودِ استادی که این کتاب‌ها را نزدش خواندیم، قد عَلَم می‌کنیم و از عقیده او ایراد می‌گیریم...!»
@navavi_al_kurdi68


السلام علیکم و رحمة الله.
وقت بزرگواران بخیر...
الحمدلله کنکور به خوبی تمام شد... هرچند طعم کرونا میداد😊
الله متعال همه ی شما عزیزان را حفظ نماید... 🌺


#بزرگترین_کرامات

امام أبوالقاسم قُشیری- رحمه الله- (م465هـ)
«بدانکه بزرگترین کراماتی که برای اولیاء [الله] است، موفقيت پایدار در [انجام دادن] عبادات و خودداری از گناهان و مخالفت‌های [شرعی] است.»[1]

امام تقی الدین ابن تیمیه-رحمه الله- (م728هـ)
«براستی غايت کرامت، لزوم و ثبات استقامت [در دین] است. و خداوند متعال هیچ بنده‌ای را کرامت نبخشیده به اندازه کسی که در محبت و خشنودی‌اش به او عنایت کرده باشد و به وسیله آن قرب و درجه‌اش بیشتر شود.» [2]

شیخ عبدالقادر عیسی-رحمه الله- (م1412هـ)
«بزرگترین کرامات، استقامت و پایداری کردن در شرعِ خداوند متعال است.»[3]

📚پی‌نوشت‌ها:
[1] الرسالة القشیریة، أبو القاسم القشیری، ج2، ص526.
[2]الفرقان بين أولياء الرحمن وأولياء الشيطان - ابن تیمیة، ص187.
[3] حقائق عن التصوف، عبدالقادر عیسی، ص376.

@navavi_al_kurdi68


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎥قسمتی از یک فیلم ....

پروردگارا! عاقبت همه‌ی ما را ختم بخیر بفرما! (آمین)

شاید شما نیز به گریه بیافتید... 😭

❌توجه: این فیلم کوتاه دارای موسیقی خفیف است.
@navavi_al_kurdi68


#تغییر_180_درجه

حذیفه بن یمان (رضی الله عنه) می‌گوید:

▪️«قال رسول الله صلى الله عليه وسلم: إن ما أتخوف عليكم رجل قرأ القرآن حتى إذا رئيت بهجته عليه، وكان ردئا للإسلام، غيره إلى ما شاء الله، فانسلخ منه ونبذه وراء ظهره، وسعى على جاره بالسيف، ورماه بالشرك، قلت: يا نبي الله، أيهما أولى بالشرك، المرمي أم الرامي؟ قال: بل الرامي»

▫️ترجمه: «رسول الله (صلی الله علیه وسلم) فرمودند: براستی آنچه را که بیشتر مرا می‌تراسند بر شما، مردی است که قرآن می‌خواند تا جایی که زیبایی آن بر او دیده می‌شود و یاری کننده‌ی اسلام می‌شود؛ خداوند او را به چیزی که می‌خواهد تغییر می‌دهد، آنگاه از اسلام فاصله می‌گیرد و آن را پشت سر می‌افکند و با شمشیر به همسایه‌اش حمله‌ور می‌شود و او را به شرک متهم می‌کند. عرض کردم: ای پیامبرخدا، کدام یک از آنها به شرک سزاوارترند، تهمت زننده یا متهم؟ حضرت (صلی الله علیه وسلم) فرمودند: بلکه تهمت زننده

📚صحیح ابن حبان، ج 1، ص 281 ح 81؛ مسند البزار، ج 7، ص 220 ح 2793 ؛ سلسلة الأحاديث الصحيحة، ناصر الدین الألبانی، ج 7، ص 605 ح 3201-: «حدیث صحیح».

@navavi_al_kurdi68

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

66

obunachilar
Kanal statistikasi