منشور فرهنگ صلح


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


کانال اختصاصی موسسه ی پژوهشی، انتشاراتی منشور فرهنگ صلح
وب سایت موسسه: www.manshouresolh.com
آدرس اینستاگرام: https://www.instagram.com/manshour.sol:
ارتباط با مژگان دستوری مدیر موسسه و ارسال مطالب، تبادل دیدگاه ها و دریافت کتاب ها 4984507(0912)

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


🌿29 می روز بین المللی حافظان صلح ملل متحد گرامی باد

@peaceculture


#صلح_در_اندیشه_شیعیان

🔹سومین کنگره بین المللی امام علی پژوهی

🔹فرهنگ صلح در اندیشه و سیره امام علی: بازخوانی گفتمان با رویکردی جهانی، چالش امروز و طرحی برای فردا

@peaceculture


#صلح_در_اندیشه_شیعیان

🔹سومین کنگره بین المللی امام علی پژوهی

🔹فرهنگ صلح در اندیشه و سیره امام علی: بازخوانی گفتمان با رویکردی جهانی، چالش امروز و طرحی برای فردا

@peaceculture


🔷صلح و اولویت بخشش بر انتقام از دشمن در بینش امام حسن مجتبی


🔹گذشت امام حسن از قاتل خویش


🔹معاویه به جعده دختر اشعث بن قیس و عده داد که اگر امام حسن را مسموم کند، وی را به ازدواج یزید درمی‌آورد و ده هزار دینار نیز به او جایزه می دهد. جعده نیز چنین کرد و به امام زهر داد و ایشان را مسموم کرد و بر اثر همین زهر، امام حسن از دنیا رفت. با این همه زمانی که در اثر زهر در بستر بیماری افتاده بود، وقتی از او خواستند تا بگوید چه کسی به او زهر داده است، پاسخ داد: برای چه می پرسید؟ می خواهید او را بکشید؟ می گویند: آری. حضرت فرمود اگر همان کسی باشد که من گمان می برم، خدا برای او سخت تر است. پس این گونه با خدای خویش مناجات کرد: خدایا من در راه رضای تو از انتقام گرفتن چشم پوشیدم.

▫️منبع: بحارالانوار، جلد ۴۴، صفحه ۱۳۵. باز نشر در پژوهشی در حوزه قرائت رحمانی از دین با نگاه به مستندات و مباحث دینی، اجتماعی، تاریخی؛ اسلام، دین رحمت نه خشونت، علیرضا صدرالدینی، نشر اطلاعات، تهران ۱۳۹۴.


@peaceculture


🔷روز جهانی تنوع فرهنگی، گفتگو و توسعه

🔹مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز ۲۱ می را مطابق با قطعنامه شماره 57/ 249 خود روز جهانی تنوع فرهنگی و گفتگو نام نهاد و از بیانیه جهانی تنوع فرهنگی مصوب سی و یکمین نشست کنفرانس عمومی یونسکو (دوم نوامبر ۲۰۰۱) و محورهای اصلی برنامه عمل مربوط به اجرای این بیانیه استقبال کرد.

🗓 ماده ۵ از بیانیه جهانی یونسکو در زمینه تنوع فرهنگی (2001)
🔹 "حقوق فرهنگی بخش مهمی از حقوق بشر است. این حقوق جهانی است و از حقوق بشر جدایی ناپذیر و در ارتباطی تنگاتنگ با آن می باشد. لازمه شکوفا شدن تنوع خلاق؛ تحقق بی چون و چرای حقوق فرهنگی است، همان گونه که در ماده ۲۷ اعلامیه جهانی حقوق بشر و در ماده های 13 و 15 معاهده بین المللی حقوق فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نیز به این مطلب اشاره شده است. بنابراین همه افراد حق دارند خود و افکار و ایده های شان را بیان کنند و آثار خود را به زبان مورد علاقه شان و به خصوص به زبان مادری شان خلق و منتشر کنند. آموزش کیفی حق همه است. همه حق استفاده از آموزشهایی را دارند که در آن هویت‌های فرهنگی آنان به رسمیت شناخته شده است و به آن احترام گذاشته می‌شود. همه افراد حق دارند زندگی فرهنگی خود را به گونه‌ای که مایلند بسازند و فعالیت‌های فرهنگی ای متناسب با آن و به سلیقه خود اختیار کنند، تا جایی که به حقوق و آزادی های بنیادین بشر لطمه ای وارد نشود."


https://bit.ly/2HG6Q9L
@peaceculture


🔶 مروری تاریخی بر روابط بختیاری ها و حکومت در عصر قاجار

🖌نگارش: آرش خازنی
✍ترجمه: محمود برات وند
🖊با مقدمه الهام ملک زاده

📇ناشر: موسسه پژوهشی انتشاراتی منشور فرهنگ صلح


🔸 لیارد: میان بختیاری ها، «فروش نان» (غذا) ننگ شمرده می شود و هیچ کس ملزم به پرداخت هزینه ی غذایی که در چادر یک بختیاری بر سر سفره آورده می شود، نیست.

◽️کنسول بریتانیا، که توانست خوانین بختیاری را با "آینده ای تهی" به امضای قرارداد نفت متقاعد کند به شادی و شعف پرداخته و حیرت خود را ابراز نمود...خوانین دریافتند که آن چه تاکنون گمان می کردند نعمتی برای سرزمین بختیاری باشد، چیزی جز «لعن و نفرین» نیست.

◽️یانگ: هر لری که زندگی او به چند هکتار زمین زراعتی بستگی دارد، می داند (و ما هم می دانیم) که خوانین، هر قران پول زمینی که او، پدرش و اجدادش كاشته اند را به جیب می زنند، حالا... در ذهن بی آلایش او روشن است که دارایی او را ربوده ایم، چیزی به او نداده ایم، بلکه او را از سرزمین اجدادی رانده ایم.

◽️خوانین دو سوم کل زمین های غیر کشاورزی منطقه را به رایگان به کمپانی دادند... خوانین، از چشم مردمان ایلی افتاده اند. قبایل نیز دیگر به آنها اعتماد نداشتند. در منطقه ای، قبایل به ایلخان و ایل بیگ اجازه ی برپا کردن اردو و اقامت نمی دادند.

◽️والترتون لي: «باید خود را برای یک لحظه جای بختیاری ها گذاشت تا دریافت مشروطیت چه معنایی برای آنان داشت. آنان در وقایع منجر به برکناری شاه سابق نقش اساسی داشتند، در برابر تلاش شاه و «سالارالدوله» ایستادند و دفاع کردند؛ چند تن از آنان وزیر و یکی نخست وزیر شد. بعد با نظارت افسران خارجی در انظار ملت خلع سلاح شدند، گویی آنان نه خادم وطن، که مشتی خلافکار بوده اند.

@peaceculture


🔶 مروری تاریخی بر روابط بختیاری ها و حکومت در عصر قاجار

🖌نگارش: آرش خازنی
✍ترجمه: محمود برات وند
🖊با مقدمه الهام ملک زاده

📇ناشر: موسسه پژوهشی انتشاراتی منشوررفرهنگ صلح


@peaceculture


🔶 فرهنگ صلح در کلام امام علی

🖊 نویسنده: علی گلستانی فر، مینا شمخی
🗄ناشر: موسسه پژوهشی و انتشاراتی منشور فرهنگ صلح

🔸امام علی ضمن توجه و تاکید بر حضور مردم، نخستین مشارکت فعال مردم در عرصه سیاست را انتخاب رهبر و حاکم شمرده و آن را حق مسلم مردم معرفی می‌کند. وی در این باره می فرماید: " ایها الناس عن ملا و اذن ان هذا امرکم لیس لاحد فیه حق الا من امرتم: ای مردم حاضر و غایب، مساله حکومت، امر و حق شماست، و کسی در آن حقی ندارد، مگر فردی که شما او را حاکم کردید."

🔸تاریخ به خوبی حکایت گر این حقیقت است که آغاز حکومت امام علی با مشارکت فعالانه مردم صورت گرفت. مشارکتی که اولا حداکثری، ثانیا آگاهانه و ثالثا آزادانه بوده است. امام بیعت خویش را با تعلل چند روزه و به دور از شتاب زدگی و نیز با الحاح و اصرار شدید مردم از آنها گرفت و این چنین، زمینه مشارکت آگاهانه را فراهم ساخت. حضرت در این باره می فرمود: " لم تکن بیعتکم ایای فلته: بیعت شما مردم با من، بی مطالعه و ناگهانی نبود." همچنین در بیعت وی کسی مورد اکراه یا اجبار قرار نگرفت و از این جهت مشارکت آزادانه را به نمایش گذاشت و خود نیز چنین تصریح کرد: " بایعنی الناس غیر مستکرهین و لا مجبرین بل طائعین مخیرین: مردم بدون اکراه و اجبار، با من بیعت کردند."

🔸امام علی در سیاستگذاری حکومتی خویش مشورت با مردم را در تمام کارها، جز در احکام و دستورات شرعی مورد تاکید قرار داده است، به طوری که خود ایشان، مشورت کارگزاران با مردم را حق مردم دانسته است و آشکارا خطاب به مردم فرموده است: " الا و ان اکم عندی ان...لا اطوی دونکم امرا الا فی حکم: حق شما بر من آن است که... کاری را جز حکم شرع، بدون مشورت با شما انجام ندهم."

@peaceculture


🔶 فرهنگ صلح در کلام امام علی

🖊 نویسنده: علی گلستانی فر، مینا شمخی
🗄ناشر: موسسه پژوهشی و انتشاراتی منشور فرهنگ صلح

@peaceculture


◽️تازه های کتاب

🛑 هزینه خشونت خانگی برای جامعه

🖌نویسنده: سیلویا والبی
🖍مترجم: انسی حمیدی
🌐ناشر: موسسه پژوهشی و انتشاراتی منشور فرهنگ صلح


🔻خشونت یک بیماری اجتماعی است که در اشکال مختلف زبانی و رفتاری در جامعه بروز می کند. اگر این مساله اجتماعی در یک جامعه، رشد یابد اجتماع روی آرامش به خود نخواهد دید و نسلی خشن را تربیت خواهد کرد و این اساس نظم اجتماعی را تهدید می کند. خشونت را فشار فیزیکی یا روانی و اجتماعی به منظور قرار دادن دیگران در وضعیتی بر خلاف خواسته شان، تعریف و آن را به انواعی از جمله خشونت جسمی، روحی، جنسی و خشونت در زبان تقسیم بندی کرده‌اند. خشونت از سطح فرد تا ساختارها، از سطح خرد تا کلان و از کف خیابان در نزاع کلامی و رفتاری دو راننده تا دعوای سران قدرت در جامعه، همه و همه نشان گر وجود بحرانی در جامعه است که در چند دهه اخیر، تشدید شده است و مانند یک سیل عظیم در حرکت است.

🔻خشونت خانگی به عنوان نوع خاصی از خشونت تابع علل مختلفی در جامعه است که پیامدهای ویرانگری برای فرد قربانی و جامعه دارد. از جمله این که منابع خدمات عمومی و منابع متعلق به کارفرمایان را تحلیل می برد و رنج جسمی، مالی، روحی و روانی گاها جبران ناپذیری را برای قربانی به همراه می آورد این گزارش به یکی از جنبه های خشونت خانگی، یعنی هزینه های آن برای افراد و نهادهای اجتماعی مختلف پرداخته است

@peaceculture


◽️تازه های کتاب


🛑 هزینه خشونت خانگی برای جامعه

🖌نویسنده: سیلویا والبی
🖍مترجم: انسی حمیدی
🌐ناشر: موسسه پژوهشی و انتشاراتی منشور فرهنگ صلح

@peaceculture



📘تازه های نشر کتاب های حوزه ی صلح


🔷سپاس گزاری


🔹سپاس گزاری نوعی فضیلت اخلاقی و اساسی ترین بخش زندگی روانی بشر است که جدای از گفت و گوی درونی با پروردگار، یک همنشینی با درون خود ما نیز هست. سپاس گزاری و نیایش وظیفه ی قلب ما است. ما بلند سپاس می گوییم تا قلب خود را بیدار کنیم. به هنگام نیایش و سپاس گزاری مخاطب ما نه فقط پروردگار، بلکه خود ما نیز هستیم تا رخوت و سستی را از درون خود برطرف کنیم. در ذهن انسان نبردی بین نور و ظلمت در جریان است، در صورتی نور بر تاریکی پیروز خواهد شد که انسان در درونش آرامش داشته باشد و با خود و با همه ی دنیا در #صلح و #آشتی باشد. سپاس گزاری و نیایش وسیله ای است برای نظم و آرامش را در امور روزمره که ما را به سوی آرامش و صلح درون هدایت می کند. سپاس گزاری نوعی انضباط روحی است یعنی انضباط خویشتن داری، احترام، همکاری صلح و سادگی را به ارمغان می آورد که می تواند بر تمامی ابعاد زندگی اثر بگذارد. وقتی شما از آن چه داريد سپاسگزار باشید موجی از شادی و هیجان در خود احساس خواهید کرد.

✍نویسنده: اکرم امینایی
🌐ناشر: موسسه پژوهشی انتشاراتی منشور فرهنگ صلح

@peaceculture


📘تازه های نشر کتاب های حوزه ی صلح


🔷 فرهنگ صلح در ایران و جهان


🔹امروزه تاکید و توجه به #صلح_مثبت که صلح و امنیت را نه در فقدان جنگ بلکه در تأمین شرایط زندگی همراه با کرامت و ارزش های والای انسانی برای تمامی آحاد مردم می جوید منجر به ظهور پارادایم کل گرای صلح در تحقیقات مربوطه شده که موضوعات صلح درون و محیط زیست نیز را در برمی گیرد. بخشی از دلایل چنین رویکردی را می توان درکی دانست که ما امروزه بدان دست یافته ایم، از یک سو به لحاظ جغرافیایی، حیات بشری در زمینه های زیست محیطی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی به شکل تنگاتنگی در هم تنیده و مرتبط است و از سوی دیگر در زندگی درون گروهی نیز ابعاد و شوون مختلف حیات فردی و اجتماعی نیز همین وضعیت را دارد و به تجربه می بینیم که چگونه عواملی که به ایجاد تنش ها و ناآرامی ها در یک گروه دامن می زند قادر است تبدیل به یک جریان آشوب زا در بخش های دیگر اجتماعی شده و سرنوشت مشترکی را برای گروه های مختلف رقم بزند. به عبارت دیگر در پارادایم جدید از صلح و امنیت، با تاکید بر پیچیدگی، پویایی و موازنه در اثر متقابل این ابعاد و شئون، مفهوم صلح و امنیت به مثابه یک وضعیت کلی، محصول سینرژی منسجم این ابعاد تلقی می شود. فرهنگ صلح را باید اصل انسانیت و تمدن جهانی نوین، براساس وحدت درونی و تنوع بیرونی ملتها دانست...

◽️فرهنگ صلح در ایران و جهان
✍نویسنده: مژگان دستوری
💠با همکاری افسانه قره داغی و اکرم امینایی
🌐موسسه پژوهشی انتشاراتی منشور فرهنگ صلح

@peaceculture


📘تازه های نشر کتاب های حوزه ی صلح


🔷 فرهنگ صلح در ایران و جهان


✍نویسنده: مژگان دستوری
💠با همکاری افسانه قره داغی و اکرم امینایی
🌐موسسه پژوهشی انتشاراتی منشور فرهنگ صلح

@peaceculture


📷نشست تخصصی «زن، صلح، خاورمیانه» به مناسبت روز جهانی زن

چهارشنبه 15 اسفند 97، تهران

@peaceculture


📷نشست تخصصی «زن، صلح، خاورمیانه» به مناسبت روز جهانی زن

چهارشنبه 15 اسفند 97، تهران

@peaceculture


📷نشست تخصصی «زن، صلح، خاورمیانه» به مناسبت روز جهانی زن

چهارشنبه 15 اسفند 97، تهران

@peaceculture


📷نشست تخصصی «زن، صلح، خاورمیانه» به مناسبت روز جهانی زن

چهارشنبه 15 اسفند 97، تهران

@peaceculture


🔹 نشست تخصصی «زنان، صلح، خاورمیانه»

با ارائه پنل تخصصی با محورهای:

✔️جامعه شناسی زنان و صلح
✔️نقش زنان در پروسه صلح در خاورمیانه
✔️رویکرد حداقلی یا حداکثری گروه های افراطی نسبت به زنان

با حضور آتوسا بهادری، مژگان دستوری و مختار حیدری برگزار گردید

@peaceculture


🔹 سمینار بین المللی ارتباطات صلح و گردشگری شهری


◻️ زمان: شنبه 22 دی ماه، ساعت 14 تا 16
◻️ مکان: ابتدای پل گیشا، دانشکده علوم اجتماعی، دانشگاه تهران، طبقه اول، سالن گفت و گو

@peaceculture

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

218

obunachilar
Kanal statistikasi