دفتر مطالعات راهبردی دارویی


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


?زیر نظر معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز?
?بزرگترین اجتماع پژوهشی دانشجویان دانشکده داروسازی شیراز?
سایت: www.pssc.sums.ac.ir
ایمیل: pssc.sums@gmail.com
اینستاگرام: @pssc_sums
تلگرام: telegram.me/pssc_sums

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


🏴 قَدرتان مُقَدَّر

@pssc_sums


#ویژه_دانشجویان_داروسازی_شیراز

به نام خدا

🔰برگزاری جلسه هم اندیشی دانشجویان دانشکده داروسازی و مسوولین حوزه دارویی استان فارس

◀ با محوریت بحث و بررسی در خصوص آینده شغلی داروسازی، حوزه حقوق و وظایف مسئولین فنی در داروخانه، بیمارستان و صنعت

✅ از دانشجویان محترم داروسازی شیراز دعوت می شود با حضور در این جلسه و گفتگو و تبادل نظر با سایر دانشجویان، اساتید و مسئولین مربوطه، به هم اندیشی بیشتر و افزایش آگاهی خود در این زمینه بپردازند.

🗓زمان:
چهارشنبه ٩ خرداد ماه، ساعت ١٨ الی ٢٠ به همراه صرف افطار

📍مکان:
دانشکده پزشکی، ساختمان شماره ٢ (شهید گرکانی نژاد)، طبقه ٩، سالن اخلاق پزشکی


🔴 توجه:
نظر به "ظرفیت محدود" برنامه، از دوستانی که مایل به شرکت در این برنامه هستند، درخواست میشود حضور قطعی خود را به شماره تماس زیر اعلام نمایند:

+989359045180
(خانم مینا شفیعی)

@pssc_sums


انجمن دانش بومی و سنتی? آداب dan repost
🔰کارگاه ایده پردازی و خلاقیت در دانش بومی و طب سنتی🔰

مدرس:⚜دکتر عبدالعلی محقق زاده مدیر گروه داروسازی سنتی علوم پزشکی شیراز⚜

✅ثبت نام: @masoudsoleimanifard

«انجمن دانش بومی و سنتی»
@adab_society


بیست و یکمین سمینار دانشجویان داروسازی سراسر کشور IPSS dan repost
🔴 صبر دانشجويان و جامعه داروسازي كشور رو به اتمام است ...

🔹جامعه داروسازی كه در طرح تحول سلامت صبري محجوبانه را در برابرافزايش چندین برابري بار مسئولیت خویش داشته و در مقابل از كمترين سهم افزايش بودجه كشور در حوزه سلامت برخوردار شده است، قشری است که با وجود عدم پرداخت مطالبات داروخانه‌ها از جانب سازمان‌هاي بيمه‌گر، به سختي منابع مالي لازم براي هزینه‌های جاری خود را تأمين مي‌كند و در عين حال همچنان مانند گذشته و حتي بيش از آن در حال ارائه خدمات می‌باشد.

🔻جای بسی تاسف است که این روزها امور صنفی داروسازان دستخوش تصميمات كلاني شده است كه به شدت از انگيزه‌ی دانشجويان و داروسازان براي ارائه خدمات شایان در داروخانه‌ها، به عنوان سطح اول ارائه‌ی خدمات دارويي در كشور كاسته است.

🔹مبلغ بسیار ناچیز و قابل کتمانی به عنوان حق خدمات ‌فني به نسخ دارویی اختصاص می یابد که با وجود ناچیز بودن در برابر خدمات ارزشمند داروسازان، نادیده گرفته شدن آن از سوی دیوان عدالت اداری، توهيني است به جايگاه و شأن داروساز که منجر به زیر سوال بردن خدمات ارایه شده توسط مسئولین فنی داروخانه های سراسر کشور می گردد.

🔻روزانه هزاران نفر از مردم عزيز كشورمان بدون مراجعه به پزشك و تنها با مراجعه به داروساز، در مسير درست درماني قرار مي‌گيرند. بسياري از ارجاعاتي كه پس از مشورت با داروساز به پزشكان متخصص و فوق تخصص صورت مي‌گيرد، منجر به تشخیص و درمان به موقع بیماری، حتی در مواردي نجات جان بيماران و یا حداقل بهبود كيفيت زندگي آن‌ها می شود.

🔹متأسفانه در هيچ‌يك از مراجع قانوني كشور مبلغي براي ارائه‎ی اين دست خدمات در نظر گرفته نشده‌ است. با این وجود داروسازان همچنان با رويي گشاده، ساعت‌های متمادی در هر روز برای ارائه اين خدمات و مشاوره‌های دارویی وقت می‌گذارند و به این ترتیب با كاهش ارجاعات سرپایی به پزشكان، از بار هزينه‌ی‌ گزاف حوزه سلامت و بيماران، "به صورت رايگان"، می‌کاهند.

🔻متأسفانه اولین برداشت از رأي صادر شده اين روزهاي مجمع عمومي ديوان عدالت اداري، به معنای بي‌اساس دانستن اين دست خدمات و ناديده گرفتن آن‌ می‌باشد.

🔹با حذف حق خدمات فني از روي نسخ دارويي كشور، فراتر از ظلمی اقتصادی كه به جامعه داروسازي وارد می شود، بي‌ارزش پنداشتن ارائه‌ی خدمات دارويي توسط اين مجمع بيش از پيش فضاي فكري و آرامش جامعه داروسازان را مكدر ساخته‌است.

🔻دانشجويان داروسازي سراسر كشور ضمن اعلام انزجار خود بابت اين تصميم و رأي کارشناسی نشده و غيرتخصصي، از نهادهاي دست اندركار از جمله دولت، وزارت محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و سازمان غذا و دارو درخواست مي‌كنند ضمن جلوگيري از به اجرا درآمدن اين رأي، مقدمات لازم جهت تشكيل جلسه تجديد نظر نسبت به حكم نهايي ديوان عدالت اداري را فراهم آورده و از هيچ تلاشي در راستای ایجاد انگیزه‌ در جامعه داروسازي كشور نسبت به ارائه‌ی خدمات مؤثر دارويي، فروگذار ننمايند.

🔹دانشجويان داروسازي سراسر كشور بر خود لازم مي‌بينند كه هشدار دهند اين قبيل تصميمات غيرتخصصي، منجر به ناديده‌گرفتن خدمات شايسته‌ی درماني داروسازان خواهد شد و نهايتاً داروخانه به محلي جهت فروش دارو تبدیل شده و رفته‌رفته نقش خدماتي داروسازان از چرخه درمان و سلامت به طور کامل حذف می‌گردد. مسلماً اين مهم سبب القای هزينه‌هاي گزاف در حوزه‌ی سلامت بر مردم، مجريان قانون و قانون‌گذاران خواهد شد.

🔸 صبر دانشجويان و جامعه داروسازي كشور رو به اتمام است ...

والسّلام علي من اتّبع الهدي

🔵 @IPSS22
#بیانیه‌حق‌فنی #IPSS22 #سمینار‌دانشجویان‌داروسازی‌ایران


دفتر مطالعات راهبردی دارویی dan repost
🌐همراهان محترم، اینستاگرام ما را دنبال کنید تا راحت‌تر با ما همراه باشید🌐




📌https://www.instagram.com/pssc_sums




گُلوم ای روزا چقد دلوم هَوُی تو کِرده
اقد خوبی که خدا فقط نیگوی تو کِرده

گلوم، وقتی باشی، روزگاروم باهار شیرازه
خدا هم به قلب عین اُینه ت، مث مو مینازه

💐١٥ادریبهشت، روز شیراز، شهر عشق و راز گرامی💐


@attachbot dan repost
⚪️اهداف آینده نگاری

🔵١. ساختن اطلاعاتی که به روند تصمیم گیری کمک کند:

ساختن اطلاعات بر جمع آوری و تحلیل داده هایی در زمینه هایی مانند روندهای جامعه، شرایط آینده، موارد بحرانی و غیره تمرکز دارد. شناسایی فرصت های مختلف و موقعیت های نوظهور که بیشترین سود را به همراه دارند. به علاوه، تعیین خطرات احتمالی و چاره اندیشی برای مقابله با آنها از موارد دیگری هستند که سازمانها و دولت ها به وسیله برنامه های آینده نگاری به دنبال آن هستند تا خود را برای جهان آینده
آماده کنند.
#روشهای_آینده_نگاری_مازیار_عطاری_نشر_رویش_
#3
#آینده_نگری_و_آینده_نگاری
#Foresight_goals
#decision_making
@pharmacyinnext50years
@pssc_sums


@attachbot dan repost
💎آینده متفاوت از آن چیزی است که به آن خو گرفته ایم.💎

بهترین تعریف:

🔸🔸«آینده نگاری تلاشی نظام مند برای نگاه به آینده بلندمدت در حوزه های دانش، فناوری، اقتصاد، محیط زیست و جامعه می باشد که با هدف شناسایی فناوری های نوظهور و تعیین آن دسته از بخش هایی که سرمایه گذاری در آنها احتمال سوددهی اقتصادی و اجتماعی بیشتری دارد، انجام می شود. در واقع، آینده نگاری یعنی آمادگی برای آینده یعنی به کار بردن منابع موجود به بهترین وجه ممکن در راستای ارزشها»🔸🔸


🔹جایگاه آینده نگاری در برنامه ریزی:

آینده نگاری در تفکر استراتژیک قرار دارد. در برنامه ریزی استراتژیک هدف تجزیه و تحلیل می شود و گام های رسیدن به آن ترسیم می شود، نتایج مورد انتظار هر گام بر آورده و پیشرفت کاری اندازه گیری می شود.

ولی تفکر استراتژیک محصولی انتزاعی است که با استفاده از علم حضوری، خلاقیت و آینده نگاری برای تدوین یک آینده یکپارچه با چشم اندازی که سازمان باید به آنجا برسد، انجام می گیرد. وجود تفکر استراتژیک، در واقع، فضای حیاتی لازم برای برنامه ریزی استراتژیک را فراهم می کند.

آینده نگاری به عنوان بخشی از تفکر استراتژیک است که برای فراهم کردن امکان گسترش استنباط هایی برای گزینه های استراتژیک قابل وصول به کار می رود.

#روشهای_آینده_نگاری_مازیار_عطاری_نشر_رویش_
#2
#آینده_نگری_و_آینده_نگاری
#Strategic_Thinking
#Looking_ahead
#planning
@pharmacyinnext50years
@pssc_sums


@attachbot dan repost
‍ چرا از آینده نگاری حرف میزنیم؟

🔸تفکر درباره آینده و حوادث أن سابقه ای طولانی دارد. مردم همه دوران ها همواره مشتاق دانستن آینده خود بوده اند. شاهد این واقعیت وجود معابد یونان باستان و رونق حرفه طالع بینی است.

🔹اولین تلاش های سنتی مطالعه آینده از سال ۱۹۴۸ در شرکت رند آغاز شد. پیشگامان این مطالعات کاپلان، هلمر"، رشر، دالکی و گوردن بودند. عمده این مطالعات بر مبنای پیش بینی بود که سعی در شناخت وقایع احتمالی جنگ را داشت و بعدها در مسایل غیرنظامی و اقتصادی نیز به کار رفت.

💎ریاضیدانان و سایر متخصصان به این نتیجه رسیدند که رفتار جامعه بشری مانند یک نظام پویا و پیچیده است و نمی توان آن را در یک چهار چوب از پیش طراحی شده ریخت. گرچه بعضی از رویدادهای آینده را می توان از پیش تعیین کرد، مثل اینکه کودکان امروز، بزرگسالان فردا هستند. ولی بیشتر رویدادهای آینده غیرقطعی اند، با این وجود باز هم تلاش هایی نظام مند برای رسیدن به دورنمایی از آینده ممکن انجام گرفت. به مرور این تفکر پدید آمد که پیش بینی آینده به طور کامل غیرممکن است ولی هر اطلاعاتی درباره آینده برای تصمیم گیری می تواند مفید باشد. از این رو، از دهه ۸۰ به بعد، مفهوم أينده نگاری در سیاست گزاری جای گرفت. برای نخستین بار، ژاپنیها دردهه۸۰ از آینده نگاری به عنوان ابزار سیاست گزاری استفاده کردند.

#روشهای_آینده_نگاری_مازیار_عطاری_نشر_رویش
#آینده_نگری_و_آینده_نگاری
‎#آینده_پژوهی
‏#pragmatic_prediction
#pharmacy_in_next_50_years
@pssc_sums
@pharmacyinnext50years


🌐همراهان محترم، اینستاگرام ما را دنبال کنید تا راحت‌تر با ما همراه باشید🌐




📌https://www.instagram.com/pssc_sums


Pharmacy in next 50 years dan repost
What do you think 🤔????!!!! #pharmacy_in_next_50_years


👆 مقاله ای به عنوان پیش مطالعه کارگاه "معرفی سیستم بیولوژی"

@pssc_sums




Pharmacy in next 50 years dan repost
#كارگاه
موضوع:معرفي سيستم بيولوژي
پنجشنبه ٦ ارديبهشت ٩٧
١٧ الي ١٩
دانشكده پزشكي-ساختمان شماره ٢-طبقه نهم-سالن اخلاق پزشكي
جهت ثبت نام:👇🏻
@strategic_center

@pharmacyinnext50years
@pssc_sums


ای روی دل آرایت مجموعه ی زیبایی
مجموع چه غم دارد از من که پریشانم

یک پشت زمین دشمن گر روی به من آرد
از روی تو بیزارم گر روی بگردانم

🎋یکم اردیبهشت
یادروز شیخ اجلّ، سعدی شیرازی گرامی باد.

@pssc_sums


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🚂در قطارِ گذرانِ زندگی، از ما چه اثری به یادگار می‌ماند؟
@pssc_sums


Pharmacy in next 50 years dan repost
#1450
#ساختارهای_آینده_پژوهی


💡ايده هاي خوب از كجا مي آيند؟

پروفسور کوین دانبار تحقیقی فوق العاده انجام داد با این هدف که ایده های خوب از کجا می آیند؟

نتایج تحقیق نشان داد بیشتر ایده های مهم و موفق پشت میکروسکوپ یا کامپیوتر یا میز کار پیدا نشدند! بلکه زمانی جرقه زدند که آدم ها دور ميز جلسات هفتگی با هم گفتگو می کردند. یعنی زمانیکه همه دور هم جمع شده و آخرین اطلاعات، خطاها، اشتباه ها، تجارب و یافته های خود را بازگو می کردند.

🔺تجویز راهبردي:
در گذشته قهوه خانه ها و اکنون کافی شاپ ها محل حضور نویسندگان، شاعران، متفکران و مصلحان اجتماعی بوده است. چرا؟ چون این مکان، مکان بسیار خوبی است تا ما در شبکه سیال بیرونی قرار بگیریم تا کمک کنیم شبکه ای جدید در مغز ما شکل بگیرد.
به صورت تاریخی کافه‌نشینی یک فرهنگ شرقی بوده است که توسط جهانگردان غربی به تعجب در سفرنامه‌ها یاد شده است. اما بعدها کافه‌ها اصلی‌ترین نهاد به‌اشتراک‌گذاری ایده‌ها با دیگران شد.

🔺به همین دلیل است که شوارتز آینده پژوه معروف در کتاب «شگفتی‌های اجتناب‌ناپذیر»‌اش در خصوص توسعه‌ چین یک پیشنهاد عجیب و غریب می دهد: توسعه کافه‌ها!
شوارتز تاکید می‌کند که شما نياز به تشكيل فضاي فكري دارید، شما نمی‌توانید كتاب‌خانه ها، كافه‌ها و خطوط دوچرخه‌سواری را نادیده بگیرید. در نهایت چه کنیم؟

🔹فراموش نکنیم که یادگیری و خلاقیت امری فردی نیست. خلاقیت و یادگیری در تعامل جمعی رخ می دهد. شبکه نورون ها و مغز خود را در شبکه سیال قرار دهیم. تنهایی و تمرکز مهم است اما گفتگو و تعامل آن را کامل می کند.

🔹خود را در فضاهایی قرار دهیم که آدم های متفاوت، ایده های متنوع و دیدگاه های متضاد را تجربه کنیم.

🔹گفتگو کنیم آن هم غیر رسمی، همیشگی و افقی (اینکه کسی بالاتر از بقیه نباشد و همه هم سطح باشند) آنگاه لحظه های شگفت انگیز بیشتری را تجربه خواهیم کرد.

مجتبی لشکربلوکی

@Leadership_Info

#ساختارهای_آینده_پژوهی

@pharmacy_in_next_50_years
@pssc_sums


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
✅آنچه باید برای استفاده از مهارت ها، قابلیت ها و استعدادهای خود بدانیم:

❌هیچ دو مغزی شبیه یکدیگر نیستند.

این فیلم را از دست ندهید.

@darousaz_magazine
@pssc_sums


🏠انبار عمومی شرکت توزیع داروپخش ،شعبه شیراز
@industry_economy

#سلسله_بازدیدهای_راهبردی
@pssc_sums

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

472

obunachilar
Kanal statistikasi